19 Οκτωβρίου 2013

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (20 Οκτ 2013)

Δείτε τα:

Συνέντευξη Μαρκεζίνη στον ΤτΚ

Ο λόγος και η σκέψη του Βασίλειου Μαρκεζίνη, του Ελληνα με τη διεθνή ακαδημαϊκή, καθηγητική και επιστημονική καριέρα, πάντα δημιουργεί αίσθηση. Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος μαζί του. Ενίοτε, αν όχι τις περισσότερες φορές, η γραφίδα του προκαλεί αναταράξεις. Γιατί ο ίδιος αρνείται πεισματικά να μπει και να ακολουθήσει τις ατραπούς του ειωθότος, εκφέροντας στιλιζαρισμένες απόψεις. Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος του προκαλεί το βαθύ λογισμό.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Αυξάνει τη διαφορά η ΝΔ-Στα ίδια η ΧΑ

Επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης καταδεικνύει νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis, που δημοσιεύεται στο «Έθνος της Κυριακής» και μάλιστα η διαφορά από 0,2% (σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στις 22 Σεπτεμβρίου) ανεβαίνει στο...

Αθάνατη Ελλαδάρα! Παντού ξεφυτρώνουν Έλληνες (vid)

Είναι γεγονός! Οι Έλληνες ξεφυτρώνουν από εκεί που δεν το περιμένεις!

Στο ξεκαρδιστικό βίντεο που θα δείτε, εμφανίζονται κάποιοι γείτονες να συλλαμβάνουν επ'αυτοφώρο ένα ληστή που προσπαθεί να κλέψει ένα αυτοκίνητο. Και εκεί που τον έχουν παγιδεύσει και περιμένουν προφανώς την αστυνομία για να τον συλλάβει ακούγεται ο Αθάνατος Έλληνας να λέει...

Υπουργοί εναντίον Τρόικα με εντολή Σαμαρά - Ντιρεκτίβα για τροχιά σύγκρουσης

Σε κλίμα έντασης και αμοιβαίας καχυποψίας αναμένεται να εξελιχθεί το θρίλερ της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, με την Αθήνα να στέλνει μήνυμα ότι αφενός νέα οριζόντια μέτρα δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά και αφετέρου ότι πρέπει επιτέλους να δοθεί μία λύση με το πρόβλημα του χρέους. Από την άλλη, σαφές είναι και το μήνυμα στέλνουν οι δανειστές για υπογραφή ενός ακόμη Μνημονίου με τη σύναψη νέας δανειακής συμφωνίας, ύψους περίπου 10 δισ. ευρώ, αμφισβητώντας ανοικτά τα στοιχεία για το δημοσιονομικό και το χρηματοδοτικό κενό. Στόχος να διατηρήσουν τον έλεγχο του ελληνικού προγράμματος τουλάχιστον μέχρι το 2016.

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την πολιτική βία;

[Παπάρια ερώτηση στην οποία ο κόσμος απαντά υπό τη φόρτιση των τελευταίων εβδομάδων... γιατί δεν νομίζω να θεωρείται επικίνδυνη η τρομοκρατία της ακροαριστεράς και η 17Ν, μόνο από το 9%!!]

Αποκαλυπτικά στοιχεία από την ερώτηση αν απειλείται η Δημοκρατία στην Ελλάδα

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Οι πολίτες ερωτώμενοι για για την πολιτική βία κοιτάζουν προς...

Νίκες για Μπάγερν και Ντόρτμουντ, μεγάλο διπλό η Σάλκε

Με νίκες συνέχισαν την πορεία του στο γερμανικό πρωτάθλημα, Μπάγερν και Ντόρτμουντ, που κέρδισαν την Μάιντς και το Ανόβερο αντίστοιχα.

Οι Βαυαροί συνέτριψαν με 4-1 την Μάϊντς, παρά το προβάδισμα που πήραν οι φιλοξενούμενοι...

Καλύτερα να καθίσετε πρώτα!Ξέρετε πόσο θα στοιχίσει το προγαμιαίο συμβόλαιο Jolie-Pitt;

Μπορεί να μην είναι το πλέον συμβατικό ζευγάρι και μπορεί γενικότερα το lifestyle τους να είναι κάπως πιο ιδιαίτερο και... αντί-star, αλλά όταν έρχεται στο προσκήνιο το θέμα των χρημάτων, όλοι γίνονται ένα!

ΦΩΤΟ: Δεν άρεσε το γράμμα για τον Τσίπρα και πυροβολάνε τον ταχυδρόμο

Φυσικά αυτός είναι ο φασισμός και όχι όσα έγραψε ο Κ. Ζούλας (δείτε στην προηγούμενη ανάρτηση) και ξεβρακώνουν την υποκρισία του Αλέξη Τσίπρα... Το κράξιμο ενόχλησε τους χουλιγκάνους του Αλέξη που την έπεσαν στον Ζούλα αφού πρώτα προσπάθησαν να μας πείσουν ότι ο Αλέξης έγραψε το παιδί του στον ακριβότερο βρεφονηπιακό σταθμό της Αθήνας και θα πληρώσει 6.600 ευρώ το χρόνο...

Μια άγνωστη συνιστώσα του Αλέξη... τον έσπρωξε να γράψει το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο με τρελά δίδακτρα

[Να θυμίσουμε ότι τα παιδιά του Τσίπρα γεννήθηκαν σε πανάκριβο ιδιωτικό μαιευτήριο...]

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Όσοι είμαστε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις για την επιλογή του πρώτου σχολείου του παιδιού μας, με τους συνακόλουθους προβληματισμούς: «Ιδιωτικός ή δημόσιος σταθμός»; «Αγγλόφωνο ή ελληνόφωνο σχολείο»; «Μοντεσοριανή ή άλλη διδακτική μέθοδος;». Μεσούσης της κρίσης, μάλιστα, τα διλήμματα αυτά έχουν αποκτήσει υπερβολικές διαστάσεις, με τους γονείς να θέλουν ευλόγως να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι καλύτερο μπορούν, ακόμη και με σημαντικές περικοπές σε άλλα έξοδα της οικογένειας.

Κάνω αυτόν τον πρόλογο διότι ανάλογους προβληματισμούς είχε προσφάτως και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πάκης δε συμμερίζεται τη "θεωρία των δύο άκρων"... Συμφωνώ! Την Αθήνα το 08 την έκαψε αυτός και όχι το άλλο άκρο

Απ' αυτή την άποψη δεν υπάρχει άλλο άκρο, όπως λέει ο Νέρωνας Πάκης, προκειμένου να την πέσει στον Χρύσανθο

Η θεωρία των δύο άκρων έχει δημιουργήσει αμέτρητους διξιφισμούς εντός κι εκτός Νέας Δημοκρατίας αλλά όπως φαίνεται η διαφωνία αυτή δεν έχει πάψει να υπάρχει. Λάδι στη φωτιά έριξε ο Προκόπης Παυλόπουλος...

ΦΟΒΕΡΟ: Έτσι βλέπουν τον κόσμο οι γάτες! (pics)

Ξέρουμε πως οι γάτες δεν βλέπουν όπως οι άνθρωποι, όμως τελικά τι βλέπουν; Ο Νίκολαϊ Λαμ ετοίμασε ένα project, το οποίο λίγο–πολύ λύνει την απορία.

Γνωστός ηθοποιός άφησε έγκυο την προσωπική του γυμνάστρια και σκοπεύουν να κρατήσουν το μωρό

Είδηση βόμβα έσκασε στο Χόλιγουντ, αφού όπως φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός Οουεν Γουίλσον θα γίνει πατέρας σε ηλικία 44 ετών και μητέρα του παιδιού θα είναι η προσωπική του γυμνάστρια Κάρολαιν Λιντκβις.

Κλείνει το isoHunt-110 εκ δολ καλείται να καταβάλλει ο ιδρυτής του!

Μια από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες για κατέβασμα πειρατικών ταινιών και μουσικής κλείνει έπειτα από δικαστική απόφαση στην Καλιφόρνια. Ο Καναδός ιδρυτής του isoHunt καλείται μάλιστα να καταβάλει 110 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση στην Κινηματογραφική Ένωση Αμερικής.

Μεσημέρι ώρα για Kunst... με λίγη ποίηση

Δαχτυλομπογιές


Εγώ σκυφτός -καθώς μπρούμυτα-
δαχτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη

Λευκό μπαστούνι...

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Ο Μπουτάρης αποκλειστικός υπεύθυνος των νέων καθυστερήσεων στο Μετρό

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, με την έωλη επιχειρηματολογία του στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έδειξε ότι επιμένει να καταδικάζει την πόλη στις συνέπειες νέας μεγάλης καθυστέρησης του έργου κατασκευής του μετρό.

Χριστιανός ορθόδοξος ο νέος πρεσβευτής της Παλαιστίνης

Γεννημένος στην Ιερουσαλήμ, χριστιανός ορθόδοξος στο θρήσκευμα, είναι ο νέος πρεσβευτής της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, ο οποίος έδωσε τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Σεσημασμένος ο 39χρονος – Βρήκαν πιστόλι και κουκούλα στον καταυλισμό

Σεσημασμένος φέρεται ο 39χρονος που μαζί με την σύζυγό του είχε απαγάγει το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ., ο 39χρονος το 2012 είχε κλέψει πιστοποιητικό προκειμένου να εκδώσει αστυνομική ταυτότητα ενώ βαρύνεται και με συμμετοχή σε πολλές ληστείες.

Αστεροειδής απειλεί τη Γη

Ρώσοι και Ουκρανοί επιστήμονες, έπειτα από διεξοδικές έρευνες, εκτιμούν ότι το σμήνος μετεωριτών που κατέπεσε τον περασμένο Φεβρουάριο κοντά στη λίμνη Τσεμπαρκούλ στη Ρωσία αποτελεί μικροσκοπικό κομμάτι ενός γιγαντιαίου αστεροειδούς, του επονομαζόμενου 2013 TV135, ο οποίος ενδεχομένως απειλεί τον πλανήτη μας.

Γνωστός ποδοσφαιριστής θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό

Ο Φαουστίνο Ασπρίγια ήταν στην δεκαετία του ενενήντα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα του την Κολομβία και αγαπητός στους οπαδούς των Πάρμα και Νιούκαστλ.

Όμως πέρα από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ήταν διάσημος και για ένα άλλο «προσόν» του. Το 2002 σε ερώτηση που είχε γίνει στον Τζιανλουίτζι Μπουφόν...

Τα ποσά που θα διαθέσει το κράτος στα ασφαλιστικά Ταμεία-Μεταξύ αυτών και τα 600 εκ γαμησιάτικ@ στο Φωτόπουλο

[Το προτελευταίο κονδύλι των 580 εκ ευρώ, με τίτλο «Αντιπαροχή έναντι της ενσωματωμένης στη ΔΕΗ ΑΕ περιουσίας των Τομέων Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (άρθρο 34 ν.2773/99)»  είναι το ποσό που βάσει νόμου καταβάλλει κάθε χρόνο το κράτος στο ασφαλιστικό ταμείο των υπαλλήλων της ΔΕΗ και είναι έμπνευσης Βενιζέλου. Είναι κεκτημένο των αντίστοιχων Φωτόπουλων (Πιπεργιάς νομίζω ήταν τότε Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ) της εποχής Σημίτη προκειμένου να συναινέσουν στην ιδιωτικοποίηση του πρώτου 10% της ΔΕΗ το 1999. Ο Σημίτης και ο Βενιζέλος σαν αρμόδιος τότε υπουργός, τους τα έδωσε γιατί...

Τι κάνετε όταν χαλάσουν οι υαλοκαθαριστήρες ενώ βρέχει;

Mια αποτελεσματική πατέντα που απαιτεί όμως συνοδηγό

Η παρέα από τη Ρωσία ήθελε να πάει ένα ταξιδάκι στα χιόνια αλλά τους πρόδωσαν οι υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου τους.

Μητέρα Γιάννη Στουρνάρα: Τι να τα κάνω τα μακαρόνια και το ρύζι στείλτε κανένα μοσχαράκι

Χιουμοριστικές διαστάσεις έχει πάρει η φάρσα Κρητικών οι οποίοι διεμήνυσαν προ ημερών ότι θα στείλουν πακέτο (γνωστοί μπουρδολόγοι μιας και μέχρι σήμερα δεν έχουν στείλει) με τρόφιμα και χαρτζιλίκι στη μητέρα του υπουργού Οικονομικών για να τη βοηθήσουν επειδή ζει με μια σύνταξη των 500 ευρώ.

Ο Στουρνάρας αποκάλυψε πότε θα γίνει… πολιτικός

Τον προσωπικό, πολιτικό ορίζοντά του, αποκάλυψε εμμέσως ο Γιάννης Στουρνάρας στο πλαίσιο συνέντευξής του στην “Ημερησία του Σαββάτου”.

Ο Υπουργός Οικονομικών, για τον οποίο συζητείται έντονα στο παρασκήνιο το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, με τις ευλογίες και των Βρυξελλών, ξεκαθάρισε ότι μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος του ελληνικού χρέους, που ο ίδιος προσδιορίζει για την άνοιξη του 2014, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο, πέραν της δουλειάς που έχει αναλάβει στο πλαίσιο των κυβερνητικών καθηκόντων του.

Δημοσκόπηση Pulse RC: Μείωσε κι άλλο τη διαφορά η ΝΔ στην «Εφημερίδα των ΣΥΡΙΖΑίων»-Μεγάλη πτώση ΧΑ

Στη δημοσκόπηση της Pulse RC, για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών», ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται μία μονάδα από την ΝΔ, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, ενώ η ΧΑ εμφανίζεται να χάνει το ένα τρίτο της εκλογικής επιρροής της και η ΔΗΜΑΡ παλεύει για την είσοδο στη Βουλή.

Σύμφωνα με τη μέτρηση η ΝΔ φαίνεται να παρουσιάζει μεγαλύτερη άνοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ...

O Σαμαράς, η ρακί και ο… Ομπάμα

Ιδιαίτερα ευδιάθετος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη.

Ο πρωθυπουργός δοκίμασε κρητική γραβιέρα και την συνόδευσε με ένα σφηνάκι ρακί που του πρόσφεραν οι Κρητικοί. Μάλιστα όταν του πρόσφεραν και δεύτερο σφηνάκι ρακί, ο Αντώνης Σαμαρά, όπως γράφει ο Βηματοδότης, αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας:

Πάλι θα ζητάει συγνώμη. Για ποιόν είπε ότι τον έχει "γραμμένο", ο Γ. Μπουτάρης;

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά ο Δημαρχος Θεσσαλονίκης ...

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και του...

Πρωθυπουργός η... Λιάνα Κανέλλη

Αυτά παθαίνει στη Βουλή όποιος αφήνει τη θέση του αφύλαχτη. Την Τετάρτη, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η Λιάνα Κανέλλη πλησίασε τα κυβερνητικά έδρανα για να μιλήσει με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, με τον οποίο τα έλεγαν για αρκετή ώρα.

Τι σχεδιάζουν Κυριάκος, Μιχελάκης και Άδωνις στη Β’ Αθηνών (για τις εκλογές που… έρχονται)

Το πολιτικό αισθητήριο αρκετών βουλευτών τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το 2014 είναι εξαιρετικά πιθανό να διεξαχθούν πρόωρες εθνικές εκλογές, και εκ των πραγμάτων σπεύδουν να χαράξουν από πολύ νωρίς τη στρατηγική τους.

Συνελήφθη ο θρύλος του ΝΒΑ Μπιλ Ράσελ

Ο 79χρονος θρύλος του ΝΒΑ Μπιλ Ράσελ συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Σιάτλ, όταν οι υπεύθυνοι ασφαλείας βρήκαν στις αποσκευές του...

Αυτός είναι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τον δήμο της Θεσσαλονίκης

Το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης που θα στηριχθεί επίσημα από την Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ο Ηλιας Κασιδιάρης στην διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος

Όπως είπε δεν είναι άλλος από τον...

Σε εξωτικό νησί κρύβεται ο Πάλλης

Στο εξωτικό νησιωτικό κρατίδιο Σάο Τομέ, δυτικά της Αφρικής, εκτιμούν οι Αρχές ότι έχει καταφύγει ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης, άλλοτε δεξί χέρι του Βίκτωρα Ρέστη. Μέχρι πριν από τέσσερις μήνες ο Πάλλης συστηνόταν ως πρόξενος του Σάο Τομέ στην Ελλάδα, παρ, ότι δεν υφίσταται τέτοιο προξενείο στη σχετική λίστα του υπουργείου Εξωτερικών, και είχε βαφτίσει "προξενείο" την πολυτελή κατοικία του στο Πανόραμα της Βούλας.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! «Δημοκρατία της Μακεδονίας» τα Σκόπια για την Αγγλική έκδοση της «Καθημερινής»-Πανηγυρίζει ο Μιλοσόσκι

Ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αναφέρονται τα Σκόπια από την Αγγλική έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινής».

Συγκεκριμένα στο ekathimerini.com δημοσιεύτηκε σήμερα άρθρο με τίτλο, “EU seeks to advance Turkey’s bid, ties Serbia to Kosovo dialogue“, με πληροφορίες από Bloomberg.

ΒΙΝΤΕΟ-Ούτε ο Ολυμπιακός τέτοιο... γκολ

Συχνά γκρινιάζουμε και παραπονιόμαστε για το επίπεδο των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας. Μετά από αυτό που θα δείτε, το οποίο συνέβη στην Μπουντεσλίγκα, μάλλον θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι με όσα κάνει ο Ολυμπιακός.

Η τραγική ιστορία του ξανθού κοριτσιού - Τι λένε οι γύφτοι «γονείς» και ο Καμίνης - Ενδιαφέρον Σαμαρά

Το γύρο του κόσμου κάνει από το πρωί η είδηση του εντοπισμού του ξανθού κοριτσιού, που πιθανότατα ακούει στο όνομα Μαρία και το οποίο βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα χάρη στην παρατηρητικότητα κάποιων ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που έκαναν έλεγχο.

Επιθεωρητής καταγγέλλει απίστευτη σπατάλη 6 εκατ. ευρώ σε δημόσιο οργανισμό με "ωρομίσθιο" 610 ευρώ και η ΕΕ δεν ασχολείται καθόλου!

Μία απίστευτη ιστορία διασπάθισης ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Ελλάδα, ύψους 6 εκατ. ευρώ, έφερε στη δημοσιότητα γερμανική εφημερίδα. Πρόκειται για καταγγελίες οικονομικού επιθεωρητή του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος μάλιστα έστειλε τις σχετικές αποδείξεις στις Βρυξέλλες, ωστόσο η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της απάτης «κωφεύει».

Αυτό το νησί ψηφίζεται τα τελευταία 20 χρόνια ως το καλύτερο του κόσμου [εικόνες]

Εδώ και 20 χρόνια οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler το επιλέγουν ως το καλύτερο νησί του κόσμου. Αλλοι το χαρακτηρίζουν απλά «επί Γης Παράδεισο». Ο λόγος για το Μάουι της Χαβάης.

Δεκτή έγινε τροπολογία για να παίρνουν οι εποχικοί υπάλληλοι επίδομα ανεργίας 3,5 μηνών ακόμα κι αν ξεπέρασαν το 18μηνο επιδότησης την τελευταία 4ετία

Δεκτή έγινε από τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας η τροπολογία που κατέθεσαν ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Κυκλάδων κ. Παναγιώτης Ρήγας και άλλοι 33 βουλευτές, σύμφωνα με την οποία οι εποχιακά απασχολούμενοι στον κλάδο του τουρισμού (ξενοδοχοϋπάλληλοι) καθώς και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους θα έχουν την δυνατότητα...

Καταγγελία Μπουτάρη: Ο Μπένυ έκοψε βιντεοπροβολή στη Μπιενάλε Θεσσαλονίκης... επειδή διαμαρτυρήθηκαν οι Τούρκοι [βίντεο]

Την αντίδραση του Γιάννη Μπουτάρη προκάλεσε η διακοπή βιντεοπροβολής που φιλοξενούταν στο Αλατζά Ιμαρέτ, στο πλαίσιο της 4ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η σχετική εντολή δόθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών μετά από παρέμβαση της τουρκικής κυβέρνησης.

Δημοσκόπηση METRISIS: Χαλαρά μπροστά η ΝΔ με αυξημένη διαφορά-Μεγάλη πτώση ΧΑ

Μπροστά με 1,2% (από 0,5% πριν ένα μήνα) βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με γκάλοπ της εταιρείας Metrisis για την εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου., ενώ σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στις 14 Σεπτεμβρίου προηγούνταν με διαφορά 0,5%.

Αποφράς Μέρα Μνήμης: Σαν Σήμερα το 1981...


Ξεκίνησε η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της Ελλάδας...