20 Οκτωβρίου 2013

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός ξέχασε να φορέσει σουτιέν; (ΦΩΤΟ)

Όταν μία τόσο εντυπωσιακή γυναίκα απαθανατίζεται σε επίσημη βραδινή έξοδο και μάλιστα είτε έχει ξεχάσει να φορέσει αυτό που θα δείτε, είτε το φόρεμα "επιβάλλει" αυτή της την επιλογή, τότε το αποτέλεσμα μας αφήνει... άφωνους!

Πρόκειται για την...

Πέσε απ' τα σύννεφα: 3μέρες μετά τις εκλογές του 09 Νίκος, Θέμος, Μπόμπολας πήραν δωράκι 2,5 εκ απ' τον ΓΑΠ

Μέσω ενός άσχετου γεγονότος (την απειλή Χατζηνικολάου σε ΣΥΡΙΖΑίο ότι θα τον μηνύσει αν συνεχίσει να λέει ότι η εκδοτική του πήρε 1 εκ για την εκδοση 1 βιβλίου του ΟΕΔΒ) αποδείχθηκε όλη η διαπλοκή που στήθηκε στις εκλογές του 2009. Μόλις 3 μέρες μετά την άνοδο ΓΑΠ στην εξουσία το ΔΣ του ΟΕΔΒ ενέκρινε 2,4 εκ ευρώ σε 3 μεγαλοεκδότες για την έκδοση 3 βιβλίων!!! Πρόκειται για τον...

ΦΩΤΟ: Αυτοί ανήκουν στο "συνταγματικό τόξο" είπαμε;

Για να μην ξεχνιόμαστε τι φρούτα έχουν μαζευτεί στην Βουλή. Αυτοί έχουν σκοπό την δικτατορία του προλεταριάτου:

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο δικηγόρος των των γύφτων-Την έπεσαν στους δημοσιογράφους στον καταυλισμό

Ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο Ρομά κατηγορουμένων για την υπόθεση της 4χρονης, Κωνσταντίνος Κατσαβός, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.
Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο.

Το έγκλημα των Νεότουρκων κατά της ανθρωπότητας

Προσφάτως η έγκυρη Εταιρεία Μεσανατολικών Σπουδών (MESA) των ΗΠΑ απέδωσε τον τίτλο του βιβλίου της χρονιάς στο έργο του Τούρκου καθηγητή στο πανεπιστήμιο Κλαρκ της Μασσαχουσέτης, Τανέρ Ακσάμ, «The Young Turks Crime against Humanity:The Armenian Genocide and Ethnic Cleansing in the Ottoman Empire» (Princenton UniversityPress, 2012).
Ανακοινώνοντας το σκεπτικό της επιβράβευσης του βιβλίου, η Εταιρεία Μεσανατολικών Σπουδών δήλωσε ότι «πρόκειται για την πιο ισχυρή θέση της ιστοριογραφίας που υπήρξε μέχρι σήμερα σχετικά με την Αρμενική Γενοκτονία και συνεπώς αποτελεί ένα έργο με μεγάλη επιρροή.»

Τα «αριστερά» παιδιά δεν αλλοτριώνονται από τον καπιταλισμό, όπως τα “δεξιά”

Το να πηγαίνει κανείς τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο μάλιστα. Όταν μπορείς να πληρώνεις ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό επειδή πιστεύεις ότι δίνεις καλύτερη μόρφωση στα παιδιά σου, τότε είσαι και αξιέπαινος.

Η φυγή και η φωνή

Του Αριστου Δοξιαδη*
Δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή στις 16 Ιουνίου 2013

Μια μεγάλη παθογένεια της κοινωνίας της Μεταπολίτευσης ήταν ότι διαλέγαμε ιδιωτικές λύσεις, ενώ πληρώναμε και για τις δημόσιες. Η ελίτ έστελνε τα παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία και σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και η πλειονότητα των μεσαίων στρωμάτων, που δεν μπορούσε να πληρώσει τέτοια ποσά, τα έστελνε σε φροντιστήρια. Η ελίτ έμπαινε στα ιδιωτικά νοσοκομεία, και τα μεσοστρώματα έδιναν «φακελάκι» στα δημόσια, γιατί δεν άντεχαν την αναμονή και την αδιαφορία.

Ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός της τηλεόρασης;

To Forbes ανακοίνωσε την ετήσια λίστα του με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης. Η λίστα περιλαμβάνει τόσο δραματικούς όσο και κωμικούς ηθοποιούς, νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία. Ορίστε οι 10 κύριοι της μικρής οθόνης που παίρνουν τα πιο πολλά χρήματα. Ποσά πέρα από κάθε φαντασία!

Και οι Ευρωπαίοι έχουν δικαίωμα στο γέλιο: Επιστολή Τσίπρα στον Μάρτιν Σουλτς για την υπόθεση της ΕΡΤ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να μην διακοπεί η υπηρεσία παροχής δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ

Επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, απέστειλε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τον να μεσολαβήσει στο να συνεχιστεί η υπηρεσία παροχής δορυφορικής κάλυψης στα προγράμματα των εργαζομένων της ΕΡΤ

Δολιοφθορά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά [ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

- Βουλιάζει αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη δεξαμενή των Ναυπηγείων!
- Κίνδυνος να παρασύρει τους δύο γερανούς
- Ενημερώθηκε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας

Αυτό είναι το σχέδιο για τον φόρο ακινήτων - Όλες οι αλλαγές και παραδείγματα

- Το μόνο που μένει είναι η έγκριση της τρόικας
- Ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι και ποι χαμένοι από το νέο φόρο ακινήτων
- Οι συντελεστές ανάλογα με την ηλικία του ακινήτου, τον όροφο και την πρόσοψη
- Δείτε πίνακα και αναλυτικό παράδειγμα για το πόσο θα πληρώσετε
- Η σημαντική αλλαγή για το φόρο στα οικόπεδα
Την έγκριση της τρόικας περιμένει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που θα ισχύσει από το 2014 και θα αντικαταστήσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας.

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι

Προϊσταμένη εφορίας θα πληρώσει 113.000 ευρώ πρόστιμο – Βρέθηκε με μεγάλο αδικαιολόγητο ποσό

Πάνω από 113.000 ευρώ καταλόγισε σε εφοριακό, που έχει συνταξιοδοτηθεί, η Ολομέλεια του Ελεγκτικού συνεδρίου, καθώς το ποσό δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί από τα εισοδήματά της.

Η Υποκρισία της Αριστεράς χτύπησε κόκκινο (τι άλλο ;;;) χθες στο Twitter...

Με το που έκανε γνωστό μέσα από το άρθρο του Κ.Ζούλα (Η άγνωστη συνιστώσα του Αλ.Τσίπρα...) ότι ο πρώην καταληψίας , πρωτεργάτης της αναταραχής στην Δημόσια Παιδεία , Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μεγάλο παιδί του στον ακριβότερο ΙΔΙΩΤΙΚΟ παιδικό της Αθήνας έγινε χαμός στο twitter...
 
Όλα τα τρόλ της Κουμουνδούρου πήραν γραμμή...

ΜΗΔΕΝΙΚΟ είναι το κόστος των F-16 στην παρέλαση…

Την κενότητα του εγκεφάλου τους επιδεικνύουν και την εκθέτουν σε… παρέλαση μπροστά στους γνωρίζοντες τα στοιχειώδη από το πώς λειτουργούν οι πολεμικές μοίρες και το σύστημα εκπαίδευσης στην Πολεμική Αεροπορία.

Ότι να 'ναι: "Μαρτυρία σοκ! Είδαν τον Μπεν στον ίδιο καταυλισμό με τη μικρή Μαρία!"

[Σε λίγο θα "είδαν" και τη Μαντλίν και τον Άλεξ και όποιο πιτσιρίκι χάθηκε τον περασμένο αιώνα στην Ευρώπη]

Από τη στιγμή που ήρθε στο φως η υπόθεση με τη μικρή Μαρία, που βρέθηκε σε καταυλισμό ρομά στα Φάρσαλα, δυο οικογένειες ένιωσαν τη ζεστασιά της αισιοδοξίας να τους πλημμυρίζει. Είναι οι οικογένειες της Μαντλίν ΜακΚαν και του Μπεν Ντίνταμ.

Παπαμιμίκος: Εξτρεμιστικά τα κόμματα που στηρίζουν Τσίπρα για Κομισιόν

Ως εξτρεμιστικά κόμμα αναγνώρισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, τα κόμματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

Καραγιόζης... αλλά ποιοτικός καραγκιόζης (ΦΩΤΟ)

Στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη στο νυχτερινό κέντρο ACRO εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Κώστα Σπυρόπουλο, το βράδυ της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το νέο, αρκετά εκκεντρικό του look.Δείτε φώτο

Ρουμελιώτης:Σε δυσχερή θέση το ΔΝΤ, έπεσε παταγωδώς έξω στην Ελλάδα

Το Διεθνές Νομισματικό ταμείο βρίσκεται σε δυσχερή θέση, καθώς οι προβλέψεις του για την Ελλάδα «πέσανε παταγωδώς έξω», με τεράστιο κοινωνικό κόστος, δήλωσε στο Mega o πρώην εκπρόσωπος της χώρας μας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Δείτε το βίντεο που άφησε με ανοιχτό το στόμα την Τρόικα!

Με ένα βίντεο που τα περισσότερα πλάνα του είναι από τη Λέσβο, κλιμάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας φρόντισε να δείξει στους εκπροσώπους της Τρόικας το υψηλό φρόνημα και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Λιμενικού Σώματος.

Πήχτρα στο κλεμμένο διδακτορικό... πάλι η Μέρκελ φταίει;

Θανάσης Γκότοβος

Γιατί στη Γερμανία οι πολιτικοί τρέμουν τους ελεύθερους κυνηγούς του διαδικτύου που ανακαλύπτουν λογοκλοπές στις διδακτορικές τους διατριβές; Γιατί εκεί, μετά την αποκάλυψη ότι κάποιος έχει πιαστεί να κλέβει από ξένες πηγές ακόμη και πριν από τρεις δεκαετίες (!), αυτός χάνει την υπουργική ή όποια άλλη καρέκλα έχει; Γιατί δεν διευθετούνται όλα, όπως συχνά εδώ, όμορφα και ωραία με τη δοκιμασμένη συνταγή:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 104 γυναίκες φανέρωσαν τα στήθη τους για… καλό σκοπό!

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λέει ο λαός.

Έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο για να μαζέψουν χρήματα για γυναίκες καρκινοπαθείς, βρήκαν τρεις ηθοποιοί που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο, με αφορμή τον παγκόσμιο μήνα κατά του καρκίνου του Μαστού, που είναι ο Οκτώβριος !

Μεσημέρι ώρα για Kunst... με λίγη ποίηση

Tης γραφής
Η μελάνη που τοξεύει τις λέξεις δεν θα συναντηθεί ποτέ με τα υγρά του

Λέμε και καμιά μαλακί@-ΒΙΝΤΕΟ: UFO έπεσε από τον ουρανό

Έκπληξη προκαλεί το video που αναρτήθηκε στο youtube στο οποίο απεικονίζεται ένα αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο να εισέρχεται στην ατμόσφαιρα και σαν πύρινη μπάλα να σχίζει τον ουρανό, ενώ δευτερόλεπτα μετά προσγειώνεται στο έδαφος της ισλανδικής παραθαλάσσιας πόλης.

Αυτή η είδηση υπάρχει παντού... εκτός απ' την σελίδα του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ

Μέχρι κι ο Γκέμπελς θα ανατρίχιαζε για το πως παρουσιάζουν τις ειδήσεις στο επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, την ιστοσελίδα left.gr!! Όχι μόνο ΔΕΝ είναι άκρο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θάβει και τις ειδήσεις που αφορούν...

Αντ. Σαμαράς: Δεν εκβιαζόμαστε, ούτε εκβιάζουμε

Ως τη «μητέρα των μαχών» αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την επικείμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα για τα προαπαιτούμενα της δόσης του 1,1 δισ. ευρώ, το χρέος, καθώς και το δημοσιονομικό κενό.

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας παγιδευμένος επαναλαμβάνει κάθε επιχείρημα κατά της χώρας του

Ανεβαίνουν εκ νέου οι τόνοι στο πολιτικό σκηνικό μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Aπίστευτα χιουμοριστική πινακίδα σε Δημόσια Υπηρεσία στην Πρέβεζα!

Η πινακίδα, η οποία γράφτηκε με αρκετή δόση επιτυχημένου χιούμορ, ενημερώνει τους πολίτες και το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη...

Επιλεκτική ευαιασθησία

Ψάχνω να βρω καμμιά εκδήλωση σήμερα για τον βενζινά που σκότωσαν εν ψυχρώ 2 Αλβανοί ληστές. Κάποια πορεία, κανένα λουλούδι στο σημείο, κάποια έστω διαδικτυακή δραστηριότητα, κάτι βρε αδερφέ!

Το Ραδιομέγαρο εκτός από μπόχα άπλυτων ΣΥΡΙΖΑίων, εκπέμπει και βλαβερή ακτινοβολία για τη δημόσια υγεία!

Ζητήθηκε από την ΕΕΤΤ να διεξάγει μετρήσεις ακτινοβολίας της κεραίας που τοποθέτησαν οι πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ.

Κι ενώ οι κινήσεις μελών της κυβέρνησης προς την εκκένωση του Ραδιομεγάρου πυκνώνουν, βρίσκεται σε εξέλιξη και μια άλλη γραμμή δράσης σε σχέση με την "καυτή πατάτα" της δημόσιας τηλεόρασης.

Σάλος από την προβολή τούρκικου σίριαλ για την "Άλωση"

Ποιο κανάλι κλείνει συμφωνία για την προβολή του σίριαλ

Δεν μας φτάνει ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και όλες οι θηριωδίες του -ο οποίος, σημειωτέον, επιστρέφει δριμύτερος τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1, στις 21.15 το βράδυ, αφού το κανάλι εξασφάλισε δύο ακόμη κύκλους επεισοδίων- λίαν συντόμως θα υποστούμε και την τηλεοπτική παρουσία του «Μωάμεθ Β, του Πολιορκητή»!

Σε ρόλο ... τροχονόμου ο Ανδρέας Ψυχάρης (ΦΩΤΟ)

Δεν του ξεφεύγει κανένας και τίποτα

Από "ντετέκτιβ" στη Βουλή προκειμένου να εντοπίσει τους καπνίζοντες τώρα και ... μυστικός τροχονόμος στους δρόμους είδαμε τον Ανδρέα Ψυχάρη που μέσω του twitter ...

Δίνουν 9 δισ. ευρώ για παραίτηση της Ελλάδας από τις πολεμικές αποζημιώσεις

Το πλήγμα που δέχεται η εικόνα της χώρας παρά το γεγονός ότι απορρίπτει οποιαδήποτε οφειλή της Γερμανίας προς την Ελλάδα από την εποχή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου προβληματίζει το Βερολίνο.

Τα λέει ο Κικίλιας αλλά είναι "άσχετος" μωρέ... ο Δένδιας ξέρει καλύτερα...

Ότι λέμε κι εμείς λέει κι ο Κικίλιας εδώ και καιρό αλλά οι φωστήρες της ΝΔ τα ξέρουν καλύτερα... Ακόμα και όλους του ΧΑυγίτες να βάλουν φυλακή (ακόμα κι αυτούς που περνάνε έξω απ' τα γραφεία τους) πάλι θα βρεθεί κάποιος άλλος λαϊκιστής που θα πάρει τις ψήφους ΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που οδήγησαν τους ψηφοφόρους εκεί...

Σε αντίθεση με άλλους “συναδέλφους” του στη Βουλή, ο Βασίλης Κικίλιας είχε από την πρώτη στιγμή διατυπώσει δημοσίως τους δισταγμούς του για το κατά πόσο η επιχείρηση εξάρθρωσης της Χρυσής Αυγής, με τις συντονισμένες κινήσεις της Δικαιοσύνης και της Αστυνομίας, θα οδηγούσε και στον πολιτικό αφανισμό του ακραίου μορφώματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Οι «μαύρες τρύπες» των υποκλοπών – Εν αναμονή εφόδου της ΑΔΑΕ στην ΕΥΠ

Λαμπρόπουλος Βασίλης Γ.

Σε έλεγχο στην ΕΥΠ θα προχωρήσει τα επόμενα 24ωρα πολυμελές κλιμάκιο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν παράνομες παρακολουθήσεις συνομιλιών. Ο προηγούμενος έλεγχος είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2012 ύστερα από αιχμές που είχαν διατυπωθεί από στελέχη της ΑΔΑΕ στη Βουλή.

Μπήκαν στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας έσπασαν αίθουσες έβαλαν φωτιά, κατέβασαν και πέταξαν την Ελληνική σημαία και ... είναι απλά "νεαροί"

Δύο νεαροί ηλικίας 17 και 18 ετών συνελήφθησαν για καταστροφές και εμπρησμό που προκάλεσαν στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος στα Πατήσια

Οι συλληφθέντες επιπλέον κατέβασαν από τον ιστό την ελληνική σημαία την οποία πέταξαν στο προαύλιο. Εις βάρος τους...

Διεφθαρμένος φοροφυγάς και μαυραγορίτης ήταν ο Σέξπιρ σύμφωνα με ερευνητές

Ακόμα και οι μεγάλοι τεχνίτες του λόγου είναι αναγκασμένοι να χρηματοδοτούν τα πάθη τους. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Aberystwyth στην Ουαλία, η οποία εστίασε το ενδιαφέρον της στις άγνωστες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ουίλιαμ Σέξπιρ.

Τι ήταν τελικά ο Μεγαλοπόδαρος ή Γέτι των Ιμαλαϊων;

Περισσότερο με ένα υβρίδιο πολικής και καφέ αρκούδας παρά με ένα θρυλικό πλάσμα άξιο να εμπνεύσει μύθους και μυστήριο προσομοιάζει το Γέτι των Ιμαλαΐων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανάλυσης γενετικού υλικού από τρίχες.

Τα ευρήματα ερευνητών από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αναμένεται να παρουσιαστούν σε ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 4 με θέμα το Γέτι ή Μεγαλοπόδαρο.

ΦΩΤΟ: Ο πρώτος λεπτομερής και πλήρης χάρτης της Ελληνικής ΑΟΖ

από τον Γ.Ζ., Καθ. Παν/μίου και τους φίλους του 

"Σε ένα σοβαρό κράτος χάρτες όπως της Εικ.1, αναρτώνται από το Υπουργείο Εξωτερικών και διδάσκονται στα παιδιά στο Δημοτικό, γιατί δεν εννοείται πολίτης να μη γνωρίζει τα σύνορα της χώρας του και η ΑΟΖ αποτελεί σύνορο, το οποίο πρέπει να διαφυλάσσεται, να ελέγχεται και να προστατεύεται συνεχώς. "

Η συνομιλία Σαμαρά-Λαγκάρντ για τα μέτρα

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.- Μόλις δημοσιοποιήθηκε η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, «άναψαν τα λαμπάκια» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των συνεργατών του στο Μέγαρο Μαξίμου… Η έκθεση Fiscal Monitor ανέφερε ότι απαιτούνται νέα μέτρα ύψους 6,6 περίπου δις ευρώ (3,5% του ΑΕΠ).

Ο κ. Σαμαράς τηλεφώνησε στα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον και...

Οι Έλληνες κροίσοι με τα 60 δισ.!

Περιουσία που αγγίζει τα 60 δισ. ευρώ διαθέτουν μόλις 505 Έλληνες, σύμφωνα με στοιχεία της Wealth-X που δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής».

Από τα στοιχεία φαίνεται ότι οικονομική κρίση δεν πλήττει τον πλούτο, το αντίθετο μάλλον, αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την αύξησή του.

Αυτή είναι η αλήθεια για το “γκριζάρισμα” των Ιμίων

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η υπόθεση των Ιμίων και οι χειρισμοί που έπρεπε να γίνουν και ΔΕΝ έγιναν τον Ιανουάριο του 1996, επανήλθαν στην επικαιρότητα μετά τη σχετική αναφορά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Βασιλείου. Είπε ο κ. Σημίτης:

Διώξεις σε 30 πρόσωπα για τη Λίστα Λαγκάρντ

Πογκρόμ κατηγοριών για φοροδιαφυγή και "ξέπλυμα" χρήματος ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών

Την στιγμή που το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ειδική διάταξη για παράταση δύο ετών του χρόνου παραγραφής υποθέσεων που ερευνώνται φορολογικά από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, με βάση στοιχεία που έχει συλλέξει η κυβέρνηση από το εξωτερικό.

Φαήλος: Σεβασμός στις θυσίες μας

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η πρώτη προϋπόθεση για να πεις όχι σε μια σκληρή διαπραγμάτευση είναι να σε θεωρούν σοβαρό κι αποφασισμένο. Αν χτυπάς την γροθιά σου στο τραπέζι και ταυτόχρονα απλώνεις το άλλο για ψιλά σαν ζητιάνος, τότε, αντί να σε λογαριάσουν, θα σε στείλουν για τσιγάρα και θα σου πουν, κιμπάρικα, να κρατήσεις τα ρέστα.

Θρίλερ! Ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη ζητάει εξέταση dna για τη μικρή Μαρία

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άντρα που πιστεύει πως η Μαρία που εντοπίστηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, είναι το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο το 2009 και οι γιατροί τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό. Το φέρετρο όμως ήταν άδειο και το πτώμα δε βρέθηκε ποτέ!

Καθηγητές απέτρεψαν μπεκροπάρτι αναρχοάπλυτων καλώντας το ΣΔΟΕ

Καθηγητές του ΑΠΘ εμπόδισαν να πραγματοποιηθεί χθες βράδυ πάρτι στο ισόγειο της Νομικής από εξωπανεπιστημιακούς.

Μάλιστα, όταν στο χώρο έφτασε βανάκι από κάβα γεμάτο με ποτά...

«Μπούρδες λέει ο Καμμένος»

Σκληρούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Χρήστος Ζώης κατά του Γιάννη Στουρνάρα, του Πάνου Καμμένου και του Γιώργου Παπανδρέου από την Θεσσαλονίκη.

Χωρίς γιατρό η Γαύδος και πάλι

Χωρίς γιατρό έμεινε και πάλι η Γαύδος, παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού να βρίσκονται χωρίς ιατρική κάλυψη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζωή τους.

Γιος γνωστού επιχειρηματία και πρωταθλητής του θαλάσσιου σκι ο «πιστολέρο» του Παγκρατίου

Γιος γνωστού επιχειρηματία της Βουλιαγμένης και πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στο θαλάσσιο σκι με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, είναι ο 22χρονος «πιστολέρο» του Παγκρατίου που πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 23χρονο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε νυχτερινό μαγαζί.