22 Οκτωβρίου 2013

Ο Γκεμπελισμός απέκτησε επίσημο Site στην Ελλάδα !!!

Ο κόκκινος Φασισμός δεν θα μπορούσε ποτέ να δράσει χωρίς την υποστήριξη του ανάλογου χρώματος Γκαιμπελισμού...

Έτσι το left.gr του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να εκπροσωπήσει επάξια τον μακρινό πρώτο διδάξαντα ήρωά του , διαστρεβλώνοντας τις δηλώσεις του Α. Σαμαρά στην Μάλτα...

Ο Α. Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά:

Κύπρος - Ξεπουλιόμαστε, κύριοι, Ξεπουλιόμαστε Ξεδιάντροπα!

Προ ημερών παρακολούθησα προσεκτικά και με ενδιαφέρον, αλλά και με μεγάλη απογοήτευση ομολογώ, την εκπομπή του ΡΙΚ σχετικά με το θέμα της πώλησης περιουσίας στο κατοχικό καθεστώς. Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν η ακατανόητα αφελής και τόσο… φυσιολογική αποδοχή όσων προστρέχουν ως επαίτες στην Τουρκική Επιτροπή Ακίνητης Περιουσίας, δηλαδή της αποδοχής του γεγονότος να πουλά κάποιος την ΓΗ του/ΜΑΣ στον κατακτητή και εχθρό της πατρίδας του, την Τουρκία, τον φονιά χιλιάδων συμπατριωτών του, τον βιαστή της αξιοπρέπειάς του, τον σφετεριστή για 40 σχεδόν ολόκληρα χρόνια των περιουσιών του, και μάλιστα έναντι εξευτελιστικών (από συνειδησιακή κυρίως αλλά και οικονομική άποψη) τιμών.
Διαβάστε την συνέχεια στο logiastarata.gr

Ο δωδεκάλογος του Ρομά

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Ρομά και μόνον Ρομά. Διότι αν σου ξεφύγει και πεις τσιγγάνος ή γύφτος θα σου ρίξουν το πιπέρι του πολιτικώς ορθού στο στόμα σου και θα καεί η γλώσσα σου. Ως εκ τούτου ο «Δωδεκάλογος του Γύφτου» του Παλαμά θα πρέπει πάραυτα να μετονομασθεί σε «Δωδεκάλογο του Ρομά», η «Γυφτοπούλα» του Παπαδιαμάντη σε «Μικρή Ρομά» και πάει λέγοντας, αν θέλουμε να προνοήσουμε ώστε τα παιδιά μας να μάθουν τη γλώσσα της πολιτικής ορθότητας. Η επιβολή της ενιαίας σκέψης ξεκινάει από το λεξιλόγιο. Το περιέγραψε μια χαρά ο Οργουελ στο «1984». Εμείς απλώς το ζούμε.

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,632 δισ. ευρώ στο εννεάμηνο

Στα 2,632 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε τελικά το πρωτογενές πλεόνασμα στο εννεάμηνο σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού, έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 2,069 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2012 και στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 2,873 δισ. ευρώ.

Το αμάξι του "έγκριτου" όταν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑς

Τέρμα το ΤΤ ο Βαξεβάνης:

Το τερμάτισε ο Κυριάκος!! Όχι μόνο δεν απολύει κανέναν αλλά τάζει και διορισμούς!!

Πολιτική της δεκαετίας του '80 από νέο άνθρωπο που αντί να προσπαθήσει να αλλάξει τη νοοτροπία του Έλληνα του τάζει περισσότερες θέσεις στο δημόσιο το 2014 απ' ότι το 2013!! Έλεος ρε Κυριάκο και περισσότερους αν είναι να προσλάβεις μην το διαφημίζεις την ώρα που ο Έλληνας προσπαθεί να κόψει την πρέζα της καρέκλας στο δημόσιο!!

Σημαντικά αυξημένος θα είναι το 2014 ο αριθμός των προσλήψεων στο δημόσιο σε σχέση με το 2013, οι οποίες προβλέπονται να είναι 7 με 8 χιλιάδες, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, του νομοσχεδίου που αφορά αλλαγές στο δημόσιο τομέα.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τα Πανεπιστήμια άσυλα παρανομίας

«Είναι αδιόρθωτοι! Ο ΣΥΡΙΖΑ και η νεολαία του θέλουν τα Πανεπιστήμια άσυλα παρανομίας και αποθήκες λαθρεμπορίου παράνομων μεταναστών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ζαρούλια: Εγώ δεν είχα σφαίρα μαζί μου στη ΓΑΔΑ - Αστυνομικός την έβαλε στην τσάντα μου...

Οτι δεν είχε σφαίρα μαζί της ενώ πήγε να επισκεφθεί το σύζυγό της στη ΓΑΔΑ ισχυρίστηκε η Ελένη Ζαρούλια στην επιτροπή της Βουλής που εξέταζε το αίτημα άρσης της ασυλίας της, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι την έβαλε στην τσάντα της αστυνομικός.

«Βιομηχανία» επιδομάτων από τη «μητέρα» της Μαρίας εντόπισε ο ΟΓΑ

Εισέπραττε τρία επιδόματα ως πολύτεκνη μητέρα - Το ένα από το 1997 και τα άλλα δύο από το 2013 - Κάθε φορά εμφανιζόταν με διαφορετικό αριθμό παιδιών

Τρία επιδόματα εισέπραττε η Ελευθερία Δημοπούλου, η «μητέρα», δηλαδή, της Μαρίας, από τον ΟΓΑ όπως προέκυψε από τις έρευνες του οργανισμού.

Τον Νοέμβριο οι πρώτες συνομιλίες με Αίγυπτο για ΑΟΖ

Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος

Προς τα τέλη του πρώτου με τις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του Νοεμβρίου αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» να πραγματοποιηθεί ο νέος γύρος των συνομιλιών Ελλάδος και Αιγύπτου για τις θαλάσσιες ζώνες. Οι ημερομηνίες της συνάντησης, η οποία θα λάβει χώρα σε επίπεδο πολιτικών διευθυντών, θα οριστικοποιηθούν μέσα στα προσεχή 24ωεα, αλλά είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η Αθήνα και το Κάιρο θέλουν να προχωρήσουν.

Σε υψηλό διετίας έκλεισε το Χρηματιστήριο με 1.202 μονάδες

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 26 και πλέον μηνών έκλεισε την Παρασκευή το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο κινήθηκε ανοδικά για έβδομη συνεχή συνεδρίαση και έκλεισε πάνω από τις 1.200 μονάδες, με μοχλό κυρίως την νέα άνοδο της Εθνικής.

Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος Δένδια: Νέα επέμβαση των ΜΑΤ κατά καταληψιών στην Εύβοια

Επέμβαση με χημικά εναντίον εργαζομένων από εργοστάσια της Εύβοιας («Τσιμέντα Χαλκίδας», «Σέλμαν», «Νεοσέτ», «Ιντερκέμ», «Μηχανική») πραγματοποίησαν τα ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης έξω από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας. Οι εργαζόμενοι απαιτούσαν να μπουν μέσα στο κτίριο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να επέμβουν με χημικά.

Αυτό θα είναι η καταστροφή μας: Πρόταση των Σοσιαλδημοκρατών για διχοτόμηση του ΥΠΟΙΚ και αφαίρεση των ευρωπαϊκών υποθέσεων από τον Schaeuble

Σε πεδίο… συγκρούσεων αναδεικνύεται το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, καθώς Χριστιανοδημοκράτες(CDU) και Σοσιαλδημοκράτες(SPD) δίδουν «μάχη» για την κατάκτησή του.

ΝΔ: Θα βρει το θάρρος ο κ. Τσίπρας να μας διαφωτίσει;

[Ναι αλλά Άννα μου να πούμε και καμιά κουβέντα για το ΚΚΕ που έχει στηρίξει κατά καιρούς και συνεργάζεται με κάποιους εξτρεμιστές που φέρονται να στηρίζουν Τσίπρα κάτι που το ΚΚε αμφισβητεί μιας και τους θεωρεί δικούς του]

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου έκανε την παρακάτω δήλωση για τον Αλέξη Τσίπρα:

“Αντί ο κ. Τσίπρας να απειλεί και να διώχνει επενδυτές, ποντάροντας αποκλειστικά στην καταστροφή της χώρας, ας πει, επιτέλους ευθέως, στους πολίτες ποιοι είναι αυτοί που θέλει να εκφράσει και να εκπροσωπήσει στην Ευρώπη.

ΠΙΠΕΣ!! "Το Ηράκλειο Κρήτης η... πιο έξυπνη πόλη της Ευρώπης" Αν ήταν έξυπνοι δεν θα ψήφιζαν 70% ΠΑΣΟΚ;

Η λίστα των«πιο έξυπνων πόλεων» συντάσσεται από το Intelligent Community Forum (ICF), μία δεξαμενή σκέψης, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και μελετά την επίδραση των νέων τεχνολογιών στην οικονομική και κοινωνική ζωή. Φέτος, το Ηράκλειο είναι η μοναδική πόλη σε όλη την Ευρώπη που κατατάσσεται σε αυτή την κατηγορία.

Η ΝΔ δεν πρέπει να είναι «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για το ψοφίμι του ΠΑΣΟΚ... αλλά θα είναι

[Πως φαίνεστε εκεί στo antinews ότι έχετε κομμουνιστική προέλευση :)) Αν είχατε γεννηθεί δεξιοί και δεν είχατε γίνει στο δρόμο :)) αφού καταλάβατε το αδιέξοδο του κομμουνισμού, θα ξέρατε ότι η ΝΔ δυστυχώς έχει έφεση να σώζει τους αντιπάλους της και να μην τους δίνει τη χαριστική βολή όταν τους έχει βάλει κάτω...
Έτσι δεν θα λέγατε "δεν είναι" αλλά "είναι μια χαρά κολυμβήθρα" για μερικά λαμόγια, αν και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τους έκατσε χρονικά η περσινή συγκυρία όταν η χώρα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού....]

Έχουμε επανειλημμένα τονίσει ότι η συγκυβέρνηση στη χρονική στιγμή που βρισκόταν η Ελλάδα πέρυσι (και που βρίσκεται και φέτος) ήταν η μόνη λύση. Κακή, κουτσή, στραβή λόγω της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ, αλλά τι να κάνουμε; Ο κόσμος αποφάσισε να μη δώσει την αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και ανάγκασε τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και να βάλει ξανά στο παιχνίδι το «τελειωμένο» ΠΑΣΟΚ και τον ακόμη πιο «τελειωμένο» Βενιζέλο.

Μητσοτάκης: "Δύσκολη υπόθεση τα «μαϊμού πτυχία»" Και; για λέγε! Ούτε αυτούς θα τους διώξεις τελικά;

Σε εκκρεμότητα θα μείνει το θέμα των πλαστών πτυχίων καθώς, όπως είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «Διαύγεια», η διαδικασία είναι χρονοβόρα.

Θωρακίζει τα σύνορά της η Ευρώπη - «Δίχτυ προστασίας» στο Αιγαίο

Οι υπουργοί των χωρών-μελών της ΕΕ που είναι αρμόδιοι για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις έδωσαν σήμερα την έγκρισή τους για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος επιτήρησης των ευρωπαϊκών συνόρων, στο οποίο έχει δοθεί η κωδική ονομασία Eurosur.

Μη ξεχάσω να βάλω θαυμαστικά στο τέλος για να κάνω τον έκπληκτο: "Βρέθηκε κι άλλο ξανθό κοριτσάκι σε καταυλισμό Ρομά"!!!!!!

Η συγκλονιστική ιστορία της μικρής Μαρίας σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα που έκανε τον γύρο του κόσμου, κινητοποίησε τις αρχές σε παγκόσμιο επίπεδο!

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ιρλανδίας ανακοίνωσε ότι βρήκε σε μια οικογένεια ΡΟΜΑ κοντά στο Δουβλίνο ένα 7χρονο ξανθό κοριτσάκι, το οποίο...

Μήνυμα στήριξης των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα από τη Μέρκελ σε μηνυμά της προς Έλληνες Δημάρχους

Με αφορμή τη συνεργασία ελληνικών και γερμανικών δήμων για την οποία είπε ότι «γεμίζει ζωή» τη σχέση των δύο λαών

Την ανάγκη στήριξης των ελληνικών μεταρρυθμίσεων τόνισε σε μήνυμά της προς την Ελληνογερμανική Συνέλευση η Άγκελα Μέρκελ.

Άλλη μια επιβεβαίωση ότι το ΚΚε δεν έχει σχέση με εργάτες και αγρότες

Στα «ποιοτικά χαρακτηριστικά» της δημοσκόπησης της Metron Analysis που δημοσιεύθυκε χθες, παρατηρώντας με προσοχή την «υποκειμενική κοινωνική τάξη» των ψηφοφόρων, όπως αποτυπώνεται για τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ βρίσκουμε το εξής ενδιαφέρον εύρημα:

ΒΙΝΤΕΟ-Ιστορική επέτειος 25 χρόνων

Πάντως ο πιο πιθανός πολιτικός που μπορεί να μας χαρίσει τέτοιες στιγμές είναι ο Τσίπρας... Πάντως το ακροατήριο το έχει έτοιμο... ολοι οι χαχόλοι στο βίντεο έχουν μετακομίσει σ΄αυτόν

Στις 22 Οκτωβρίου 1988, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου....

Μουρούτης: Κούλογλου ντροπή σου...

Σφοδρή επίθεση εναντίον του γνωστού δημοσιογράφου Στ. Κούλογλου εξαπέλυσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, με αφορμή άρθρο του δημοσιογράφου με τίτλο " " O υπενωματάρχης Μουρούτης πάει Εβρόπι. "

Δείτε τι απάντησε ο κ.Μουρούτης στο logiastarata.gr

Αποκάλυψη ΣΟΚ: Ο Βρούτσης έχει ειδικό δωμάτιο με ρουσφέτια στο υπουργείο Εργασίας!-Όχι άλλες μειώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις διάφορες «εξυπηρετήσεις» που του έχουν ζητηθεί κατά καιρούς μίλησε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος υποστήριξε πως από την αρχή του χρόνου...

Μεσημέρι ώρα για Kunst με λίγη ποίηση

Το κόκκινο έγινε ΦΩΣ

Η λέξη βροχή δεν μουσκεύει
Η λέξη φωτιά δεν καίει
Η λέξη ασπασμός δεν υγραίνει γλώσσα
Η θωπεία του επιστολόχαρτου που γράφει σ' αγαπώ δεν είναι σώμα

Καιρός ήταν!! Ξανά υποχρεωτικό το «αγροτικό» για όλους τους γιατρούς

Σύνδεση της απόκτησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας με την θητεία σε αγροτικά ιατρεία προωθεί η κυβέρνηση προκειμένου να στελεχωθούν και επαναλειτουργήσουν άμεσα όλα τα αγροτικά ιατρεία, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

"To Su-35S γονατίζει το αμερικανικό F-22",υποστηρίζουν οι Ρώσοι - Γράφημα σύγκρισης

Οι Ρώσοι πιστεύουν ότι με τη σχεδίαση και παραγωγή των μαχητικών αεροσκαφών πέμπτης γενιάς, υπερτερούν των ΗΠΑ. Ως παράδειγμα φέρνουν το Su-35S για το οποίο υποστηρίζουν ότι είναι ανώτερο από το αμερικανικό F-35. Έχει ενδιαφέρον η ανάλυση αλλά και το γράφημα που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Η Ρωσία Τώρα.

Η ΕΕ ζητά από την κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να κλείσει επιτέλους ΕΑΣ και ΕΛΒΟ

Εντονότατες πιέσεις φαίνεται να δέχεται η ελληνική κυβέρνηση από την Ευρωπαϊκή Ενωση προκειμένου να βάλει λουκέτο στις αμυντικές βιομηχανίες ΕΑΣ και ΕΛΒΟ. Μάλιστα από την ΕΕ υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία άλλη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που να έχει αμυντικές βιομηχανίες που να μπαίνουν τόσο πολύ «μέσα», να είναι τόσο ζημιογόνες.

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Ελεύθερη είσοδος για τους επισκέπτες, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

Την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, το Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό και θα προσφέρει στους επισκέπτες του 10 παρουσιάσεις για ενήλικες με θέμα «Οι άλλοι θεοί της Ακρόπολης» και 8 εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 8 - 12 ετών με θέμα «Μύθοι σε εικόνες».

Αυτά μόνο οι δεξιοί τα κάνουν: Η κυβέρνηση "άδειασε" τη ΝΔ με την ανακοίνωση υπέρ Βενιζέλου! "Αιχμή" για Αβραμόπουλο

Η κυβερνητική ανακοίνωση κάλυψης του Ευάγγελου Βενιζέλου για την επίθεση διαρκείας που δέχεται από το ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύμβαση που υπέγραψε το 2010 για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά “αδειάζει” τη ΝΔ και ερμηνεύεται και ως έμμεση αιχμή κατά του ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου!

Μπράβο και δεν του φαίνεται! Ο Μηταράκης ζήτησε την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ για την πάταξη του παραεμπορίου (ΦΩΤΟ)

Στο πλευρό των αστυνομικών που πραγματοποιούσαν στην ΑΣΟΕΕ νέα επιχείρηση σκούπα για το παρεμπόριο βρέθηκε πριν από λίγο ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Βουλευτής Α΄Αθήνας Νότης Μηταράκης.

ΕΛΣΤΑΤ: Στα 316,9 δισ. ευρώ το χρέος στο β΄ τρίμηνο του 2013


9,74 δισ. ευρώ δόθηκαν για κοινωνικές παροχές

Στα 316,9 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το ελληνικό χρέος στο τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου 2013, από...

Την άλλη Τρίτη δικάζεται ο Πακιστανός που προσπάθησε να σκοτώσει την Μυρτώ στην Πάρο

Πήρε αναβολή έπειτα από αίτημα των γονιών της Μυρτούς, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό, η δίκη του ανθρωπόμορφου κτήνους που κακοποίησε και προσπάθησε να σκοτώσει την 16χρονη - Στη Σύρο θα γίνει η δίκη

Στο μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ο «δράκος» της Πάρου ο οποίος κακοποίησε βάναυσα την 16χρονη Μυρτώ στην Πάρο το καλοκαίρι του 2012.

Έπεσα απ΄την καρέκλα!! "«Πληρωμένα» άρθρα για πολιτικούς στη Wikipedia»

Θύμα στοχευμένων επιθέσεων φέρεται πως έπεσε η Wikipedia, η μεγαλύτερη διαδικτυακή δωρεάν εγκυκλοπαίδεια, όπως παραδέχθηκε η ίδια σε μια σπάνια ομολογία που αποκαλύπτει τρωτά σημεία στην ίδια της την ύπαρξη.

Τουρκία: Στους 12 μήνες μειώνεται η στρατιωτική θητεία

Ο νέος νόμος θα ισχύσει από την 1 Ιανουαρίου 2014 και θα επηρεάσει 280 χιλιάδες στρατιώτες
Ένα δώρο αποφάσισε να κάνει η τουρκική κυβέρνηση στους νέους φαντάρους μειώνοντας τη στρατιωτική τους θητεία από 15 σε 12 μήνες. Ο νέος νόμος θα ισχύσει από την 1 Ιανουαρίου 2014 και θα επηρεάσει 280 χιλιάδες στρατιώτες από τους συνολικά 379 χιλιάδες στρατιώτες .

ΑΝΟΜΙΑ ΤΕΛΟΣ: Επιχείρηση - σκούπα για το παρεμπόριο στην ΑΣΟΕΕ - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ.Δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν πριν από λίγο επιχείρηση - σκούπα στα πλαίσια της πάταξης του παρεμπορίου και της απομάκρυνσης των παράνομων μικροπωλητών έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑΘηνών (ΑΣΟΕΕ).

Αναστατώνει την Ισπανία απόφαση του ΕΔΑΔ που επιβάλλει αποφυλάκιση μελών της ΕΤΑ

Την οργή των συγγενών των θυμάτων της ΕΤΑ προκαλεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς θεωρείται ότι θα ανοίξει το δρόμο για την αποφυλάκιση δεκάδων μελών της οργάνωσης. Σύμφωνα με την απόφαση το ισπανικό κράτος καλείται να απελευθερώσει την Ινές Ντελ Ρίο Πράντα και να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ.

Θερμή υποδοχή Παπαγεωργόπουλου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης [βίντεο]

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έφτασε το πρωί της Τρίτης ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από αρκετούς υποστηρικτές του.

Γιος πασίγνωστου εφοπλιστή κατήγγειλε στις αρχές την επιχείρηση απαγωγής του από τρεις κουκουλοφόρους!

Εναν αληθινό εφιάλτη έζησε έξω από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης ο 22χρονος Αλέξανδρος Λαιμός, γιος του εφοπλιστή Νικόλαου Λαιμού. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία, τρεις κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε βάρος του με σκοπό να τον απαγάγουν!

Αδωνις: Δεν βάζουμε χωροφύλακα αλλά όσοι γιατροί επιμένουν σε συγκεκριμένο φάρμακο, είναι ύποπτοι

Δηλ. όλοι, αφού όλοι τα παίρνουν από τις εταιρίες είτε σε ζεστό χρήμα είτε σε παροχές

«Έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε όλοι σελίδα και οι γιατροί. Δεν μπορούμε να βάλουμε ένα χωροφύλακα σε κάθε ιατρείο», τόνισε μιλώντας ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Υγείας είπε

Ερχονται εκλογές κι ο μπάρμπα Γιάννης μοιράζει λεφτά: Μείωση δημοτικών τελών 5%

Μείωση των δημοτικών τελών κατά 5% αποφάσισε, στην 19η τακτική συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, στη διαδικασία της συζήτησης των τριών θεμάτων...

Αυτά τα καραγκιοζιλίκια ξεφτιλίζουν την εκκλησία! "Εξορκισμός την ώρα της λιτανείας του Αγίου Γερασίμου!" (VIDEO)


Νεαρή γυναίκα ούρλιαζε την ώρα που περνούσε από πάνω της το σκήνωμα

Αντιμέτωποι με ένα γεγονός που προκάλεσε συζητήσεις στην Κεφαλονιά, βρέθηκαν οι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιος και Κυθήρων κ. Σεραφείμ κατά την μεταφορά του σκηνώματος του Αγίου Γερασίμου από τον μεγάλο Ναό στον μικρό κατά την εορτή της ανακομιδής του Αγίου, την προηγούμενη Κυριακή.

Τέσσερα ελληνόπουλα στη λίστα αναζητουμένων της Ιντερπολ

Τέσσερα παιδιά ελληνικής καταγωγής βρίσκονται στη λίστα αναζητουμένων παιδιών της Ιντερπολ. Πρόκειται για τον Ντάτσικα Παναγιώτη, επτά ετών σήμερα, τον Παννάτο Σάββα-Κωνσταντίνο 8 ετών, τον Πετρούτσα Αντώνιο - Γεώργιο, 8 ετών, και την Αγγελική-Ζωή Βαλλιανάτου, 7 ετών.

Αγνωστοι έσπασαν το γραφείο του Τάκη Μιχαλόλια, αδελφού του Νίκου Μιχαλολιάκου -Τι αναφέρουν σε επιστολή τους

Επίθεση από αντεξουσιαστές έγινε στις 15 Οκτωβρίου στο γραφείο του αδελφού και δικηγόρου του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκη Μιχαλόλια. Οι δράστες, όπως αναφέρουν στην επιστολή με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη πραγματοποίησαν την επίθεση καταλογίζοντας και σε εκείνον «φασιστική δράση».

Σιμόπουλος: «Δυστυχώς ο Μπουτάρης έχει γραμμένους τους Θεσσαλονικείς»

Σε συνέντευξη που έδωσε ο γενικός γραμματέας δημοσίων έργων, Στράτος Σιμόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των αρχαιοτήτων στο σταθμό του μετρό στη Βενιζέλου και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη.

Δίπλα - δίπλα έβαλε τον Σαμαρά με τον Μελισσανίδη ο Μιχαλολιάκος

Στα σημερινά εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου

Μετά την χειραψία με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα, απόψε το βράδυ ο επιχειρηματίας Δημήτρη Μελισσανίδης, θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει μια ακόμη φωτογραφία, αυτή την φορά με τον πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά.

Υπογράφει ο Ποστέκογλου στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές ώστε ο Αγγελος Ποστέκογλου ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αυστραλίας και να την οδηγήσει στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Έτσι ανακάλυψε η εισαγγελέας τη μικρή Μαρία-Zευγάρι από το Κάνσας ισχυρίζεται ότι είναι παιδί τους! (ΦΩΤΟ)

Στην παρατηρητικότητα της αντιεισαγγελέως Λάρισας, Χριστίνας Φασούλα, οφείλεται ο εντοπισμός της μικρής Μαρίας στον τσιγγάνικο οικισμό, το πρωί της 16ης Οκτωβρίου, στα Φάρσαλα.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Λαρισινής εφημερίδας «Κόσμος», πρόκειται για τη μία...

ΒΙΝΤΕΟ: Επικός Άδωνις ισοπέδωσε όλο το κηφηναριό των συνδικαλΗστών

Απολαυστικός ο Άδωνις Γεωργιάδης στη χθεσινή εκπομπή του enikos, όπου ξεφτίλισε όλους τους συνδικαλΗστες που είχε μαζέψει ο Χατζηνικολάου προκειμένου να μιλήσουν για τα κλαδικά τους αιτήματα... δηλ. για την πάρτη τους και στα παπάρια τους οι ασθενείς. Πάνω απ' όλα βέβαια εντυπωσίασε η πολύ καλή γνώση των θεμάτων του Υπουργείου καθώς έδωσε απαντήσεις ακόμα και σε εξειδικευμένα θέματα ή λεπτομέρειες (πχ. πότε επισκευάσθηκε ο αξονικός στο Αττικό). Η αρχή έγινε με τον Πατούλη που με το καλημέρα έφαγε τις "ψιλές" του για τα πρωτότυπα φάρμακα που αφήνουν στους γιατρούς μεγαλύτερη μίζα απ' ότι τα γενόσημα.

ΒΙΝΤΕΟ-42 εκατ. € στα αζήτητα

Αποκαλύψεις έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, για το θέμα της δημιουργίας Εθνικού Ληξιαρχείου, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Όπως είπε, έχει κάνει ερώτηση, σχετικά με ένα πρόγραμμα που λέγεται "Εθνικό Ληξιαρχείο" εδώ και 4,5 χρόνια. Πρόγραμμα που, όπως ανέφερε, έχει περιληφθεί στα ΕΣΠΑ της προηγούμενης περιόδου και χρηματοδοτείται με 42 εκατ. ευρώ.

Και όμως στην Αγγλία κάποιοι βλέπουν... δράκους [βίντεο]

Ενα βιντεάκι που κάνει το γύρω του διαδικτύου και φαίνεται ξεκάθαρα πως πρόκειται για προϊόν ειδικών εφέ έχει προκαλέσει συζητήσεις στην Αγγλία, αφού κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι αληθινό. Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται ένας δράκος (!) να πετά πάνω από την πόλη Τρούρο της βόρειας Αγγλίας.

Μακάβρια βίντεο, ακόμη και αποκεφαλισμών, επιτρέπει ξανά το Facebook

Το Facebook προχωρά στην άρση της προσωρινής απαγόρευσής του για ανάρτηση βίντεο με περιεχόμενο σκληρής βίας, υπό τον όρο ότι η ανάρτηση θα γίνεται με σκοπό την καταδίκη και όχι την «εξύμνηση» όσων απεικονίζονται.

Μειώνεται στο 3% ο φόρος μεταβίβασης

Νέες συνθήκες διαμορφώνονται στην κτηματαγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν παραλύσει. Αρχίζει να κινείται, πράγμα που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για ολόκληρη την οικονομία. Στην αναθέρμανσή της συμβάλλει και το πάγωμα των αντικειμενικών αξιών.

Σε δραστική μείωση του φόρου στις μεταβιβάσεις ακινήτων προχωρά το υπουργείο Οικονομικών.

Δεν βρίσκεται στις λίστες της Interpol η Μαρία-«Η κουνιάδα μου γνωρίζει τον διαμεσολαβητή» (ΒΙΝΤΕΟ)


Στον εντοπισμό των Βούλγαρων Ρομά που έδωσε τη μικρή Μαρία στο ζευγάρι αθίγγανων στα Φάρσαλα εστιάζει πλέον η αστυνομία τις έρευνές της, μετά την απάντηση της Interpol ότι κανένα από τα αναζητούμενα παιδιά στην παγκόσμια λίστα της δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την μικρή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την ημέρα που έχει δηλωθεί η μικρή όντως στο νοσοκομείο της Λαμίας είχε γεννήσει μια Βουλγάρα ένα κοριτσάκι.

Η Ανθή Σαλαγκούδη επιστρέφει στην τηλεόραση σε θέση έκπληξη

Αν και άκουσε τα εξ αμάξης όταν βρέθηκε στη ΕΡΤ, η Ανθή Σαλαγκούδη επιστρέφει στην τηλεόραση, από διαφορετική θέση και με νέα θεματολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τον...