24 Οκτωβρίου 2013

Αποκαλύψεις για την Γκουίνεθ Πάλτροου: Απιστη, κακή μάνα, έπαιρνε ρόλους κάνοντας σ@ξ με παραγωγούς

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής και της επαγγελματικής ζωής της Γκουίνεθ Πάλτροου ετοιμάζεται να βγάλει στη φόρα το περιοδικό Vanity Fair το οποίο φαίνεται ότι βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο μαζί της, προκαλώντας ταραχή στην ηθοποιός η οποία συμβουλεύει φίλους και γνωστούς να μην απαντούν σε τηλεφωνήματα δημοσιογράφων.

ΕΠΙΚΟ!!! ΦΩΤΟ: Βουτιά Προέδρα από τον Ηλιάτορα

Πολύ γέλιο με τον Πάνο Καμμένο:

Τι είπαν Σαμαράς - Μέρκελ στην κατ' ιδίαν συνάντησή τους στις Βρυξέλλες

Κατ' ιδίαν συνάντηση, διάρκειας 20 λεπτών, με την Ανγκελα Μέρκελ είχε ο Πρωθυπουργός στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, με τον κ. Σαμαρά να αναπτύσσει τα επιχείρηματα της Αθήνας.

«Σαλονικιός» ο διάδοχος του Γιούνκερ στην πρωθυπουργία του Λουξεμβούργου -40 ετών, δήμαρχος Λουξεμβούργου

Από τον φιλέλληνα Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον Ξαβιέ Μπέτελ που έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη θα περάσει η πρωθυπουργία του Λουξεμβούργου όπως όλα δείχνουν. Επειτα από 18 χρόνια στη θέση, αν και το κόμμα του κέρδισε τις εκλογές, ο Γιούνκερ βλέπει την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση.

Φλερτ της Ριάνα με ένα... κάγκελο στη Κρήτη [εικόνες]

Η 25χρονη Αμερικανίδα σταρ ανέβασε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές που έκανε στη Κρήτη. Αν μη τι άλλο η Ριάνα έδειξε να απολαμβάνει την επίσκεψή στην Ελλάδα και φρόντισε να το κάνει γνωστό βγάζοντας στη δημοσιότητα αρκετές φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει προκλητικά.

Στις 9 Δεκεμβρίου η δίκη των άπλυτων για τους φόνους της ΜΑΡΦΙΝ: "Να καείτε ρε" φώναζαν στους ανθρώπους που καίγονταν

Στις 9 Δεκεμβρίου, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, θα δικαστούν τελικά οι δυο κατηγορούμενοι για τις επιθέσεις με μολότοφ στην τράπεζα Μαρφίν και το βιβλιοπωλείο Ιανός, όπου έχασαν τις ζωές τους τρείς υπάλληλοι της τράπεζας και κινδύνευσαν 24 άτομα εντός του βιβλιοπωλείου.

Ν.Δ.: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται να μην επιτευχθεί το πρωτογενές πλεόνασμα

«Δυστυχώς γι' αυτόν, μέχρι και τα περιθωριακά ευρωπαϊκά παλαιοκομμουνιστικά κόμματα που εκπροσωπεί, τον πήρανε χαμπάρι», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ για τη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον πρωθυπουργό το νέο “πλιάτσικο” της «Δημόσιας Τηλεόρασης» από τον Καψή και την παρέα του

Παραγωγές, αθλητικά δικαιώματα, αναθέσεις, ημέτεροι

Το κατώφλι του Μαξίμου ετοιμάζονται να περάσουν σημαντικοί και κυρίως “καθαροί” – θεσμικοί εκπρόσωποι της τηλεοπτικής αγοράς προκειμένου να συναντήσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για να καταθέσουν στοιχεία για τις απευθείας αναθέσεις στον ενδιάμεσο φορέα της “ΔΤ” και τις “κολεγιές” με αντιπροσωπείες και εταιρείες παραγωγής με δεσμούς φιλίας και κουμπαριές από το παρελθόν.

Έρχονται εκλογές και μετά τον Μπουτάρη και ο Καμίνης μειώνει τα δημοτικά τέλη

Ο δήμος Αθηναίων πρόκειται να μειώσει τον οικιακό συντελεστή κατά 2% στο 1,62 ευρώ ανά τ.μ. ετησίως από 1,65 ευρώ ανά τ.μ. Διατηρούνται οι απαλλαγές για τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους

Μειώσεις στα δημοτικά τέλη επρόκειτο να ανακοινώσει σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που διακόπηκε προκειμένου οι δημοτικοί σύμβουλοι να παραβρεθούν στην κηδεία του Αντώνη Καρρά.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ: Ολοκληρώνεται το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τον Γιάννο Παπαντωνίου

Προ των πυλών των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς βρίσκεται το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννο Παπαντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ολοκληρώθηκε ο γενικευμένος οικονομικός και φορολογικός έλεγχος, που είχε ξεκινήσει με εντολή της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου και...

ΒΙΝΤΕΟ: Απάντηση Αδ. Γεωργιάδη στις επιθέσεις από Αλ. Τσίπρα και Δ. Βαρνάβα

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο της Υγείας αλλά και κατά του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τον δημόσιο διάλογο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

PAOK vs. Maccabi Haifa FC LIVE STREAM

Όποιος έχει μόνο PC μπορεί να δει τον αγώνα εδώ:

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΝΔ: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας συγκεκριμένα

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων κα Άννα Ασημακοπούλου, για το non paper του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Α.  Τσίπρα στην Κομισιόν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όλα τα έγγραφα της γέννησης της μικρής Μαρίας - Με διπλή οικογενειακή κατάσταση η φερόμενη ως μητέρας

Το lamiastar.gr δημοσιεύει όλα τα έγγραφα του ληξιαρχείου Λαμίας, με τα οποία δηλώθηκε η γέννηση ενός κοριτσιού στις 31 Ιανουαρίου 2009, από μητέρα Βουλγαρικής καταγωγής.

ΒΙΝΤΕΟ-Τεστ DNA για τη Βουλγάρα μητέρα της μικρής Μαρίας:«Αν είναι δικό μου παιδί, το θέλω πίσω. Δεν την πούλησα, την χάρισα»


[Η Ρούσεβα είναι η τύπισσα αριστερά... και είναι μόνο 35 χρονών... άσχετα αν μοιάζει με 60! Δυστυχώς η μικρή Μαρία μοιάζει εκπληκτικά με τα παιδιά της σκύλας και το θέμα είναι: Τη δίνεις πίσω σε μια τέτοια μάνα για να την ξαναπουλήσει ή την κρατάς Ελλάδα τους λες πάρτε τον πούλο και της βρίσκεις ανάδοχη οικογένεια;]

Σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται η φερόμενη ως μητέρα της μικρής Μαρίας, Σάσα Ρούσεφ, η οποία μιλώντας στους δημοσιογράφους... δεν ήξερε τι έλεγε! Από την μία, όπως θα δείτε στο βίντεο, υποστηρίζει ότι δεν ξέρει αν είναι δικό της το παιδί και από την άλλη ότι μοιάζει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά της.

Από τη… Χρυσή Αυγή στην «Αυγή» της παραπληροφόρησης…

Ολοένα και περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται σαν το ΠΑΣΟΚ του 1981. Και αυτό διότι μοιράζει αφειδώς ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και χρησιμοποιώντας την ίδια ορολογία, δείχνει κακέκτυπο του παρασιτικού συστήματος ΠΑΣΟΚ…

ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ; Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε η δημοπρασία για το τζαμί στον Βοτανικό

Για πέμπτη φορά αναβλήθηκε η δημοπρασία για την ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού. Η αναβολή έγινε επειδή δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά.

ΦΩΤΟ: Ετοιμάζει κερκίδα ο Πανάρας

Τη Δευτέρα ο Πάνος Καμμένος θα είναι καλεσμένος στον enikos του Νίκου Χατζηνικολάου και ενώ τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για το πότε θα αποχωρήσει από την εκπομπή, αποδεικνύεται ότι οι λάτρεις του έχουν αρχίσει να οργανώνονται ώστε να του κάνουν κερκίδα  και...

Καλά ρε Ελένη πυρηνικούς φυσικούς θα τα κάνεις τα παιδιά; Δείτε πόσο στοιχίζουν τα σχολεία τους

Οι διαφωνίες της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι πολλές.

Έχουν ήδη οδηγήσει το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια και η «μάχη» αναμένεται να είναι σκληρή και… μακροχρόνια. Το πολυπόθητο διαζύγιό τους –κυρίως για την παρουσιάστρια- αργεί να εκδοθεί, μιας και οι δυο τους έχουν πολλές άλυτες διαφορές και δεν φαίνεται να βρίσκουν συμβιβαστική λύση.

Κατασχέσεις καταθέσεων: Έκτακτη παρέμβαση του υφ.Οικονομικών – Τι αλλάζει

Το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα των καταγγελιών για κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και επιδομάτων για χρέη είτε προς το Δημόσιο, είτε προς τις τράπεζες, προσπάθησε να «φέρει» ο υφυπουργός Οικονομικών Γ.Μαυραγάνης, καθησυχάζοντας τους φορολογούμενους.

Μπάχαλο ο ΣΥΡΙΖΑ! Επίθεση Γλέζου σε Τσίπρα: Διαψεύδεις όσους ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς «καυτηριάζει» τα σχόλια «κύκλων» του κόμματος για την απουσία από την ψηφοφορία επί της αναστολής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής - Καταγγέλλει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται σε «μαντρί», ομοιάζοντας στα κόμματα, από τα οποία θέλει να διαφοροποιηθεί...

Αλλάζουν τα... σύνορα - Δημιουργείται κοινός ευρωπαϊκός εναέριος χώρος

Κυρώθηκε, κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια της Βουλής, με τη στήριξη των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η πολυμερής συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και άλλων κρατών για τη δημιουργία κοινού ευρωπαϊκού εναέριου χώρου.

Δείτε βίντεο με τα δοκιμαστικά των αρμάτων για την παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Περαστικά στα ΠΑΣΟΚια και τα ΣΥΡΙΖΑκια...

Η κανονική μηχανοκίνητη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα

Στρατιωτικά οχήματα παρέλασαν την Πέμπτη στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών στο πλαίσιο πρόβας για τη μεγάλη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Μπορεί το κλείσιμο του δρόμου να προκάλεσε μεγάλη ταλαιπωρία στους οδηγούς, ωστόσο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

Βίασαν και έκαψαν ζωντανή 13χρονη στην Ινδία!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του φριχτού θανάτου ενός 13χρονου κοριτσιού από την Ινδία το οποίο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μια συμμορία στην επαρχία της Ουτάρ Πραντές στα βόρεια της χώρας.

Κτηματολόγιο 1995 - 2013: Δεκαοκτώ χρόνια... η ίδια ιστορία


Της Δήμητρας Καδδά

Το πολύπαθο Κτηματολόγιο που ξεκίνησε το 1995 και 18 χρόνια μετά ακόμη... φτιάχνεται, είναι ένα μόνο από τα παραδείγματα έργων που μένουν στην «μέση» σε κάθε κοινοτικό πακέτο και αναζητείται «φόρμουλα» ως «έργα γέφυρες» να ενταχθούν στο επόμενο, εν προκειμένω στο ΕΣΠΑ 2 που ξεκινά από το 2014. Το νέο sequel έργων που θα μείνουν στην... μέση αποκάλυψε η έκθεση της Ομάδας Δράσης.

ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ: Λιγότερες ληστείες και δολοφονίες το τελευταίο εννιάμηνο του 2013

Έως και τον Σεπτέμβριο διαπράχθηκαν σε όλη την χώρα 734 λιγότερες ληστείες σε σύγκριση με πέρυσιΛιγότερες ληστείες, δολοφονίες,  κλοπές-διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων σημειώθηκαν το τελευταίο εννιάμηνο του 2013 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2012, σύμφωνα την  ΕΛ.ΑΣ.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο οπτικό υλικό του Τιτανικού

Στις 15 Απριλίου του 1912 ο Τιτανικός έφυγε από το λιμάνι του Southampton με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Δεν έφτασε ποτέ. Βυθίστηκε στα μισά της διαδρομής με αποτέλεσμα να χαθούν 1.514 ψυχές από τις 2.223 που υπήρχαν επάνω στο πλοίο που κατασκευάστηκε περίπου το 1910. Από τότε πολλά έχουν ειπωθεί, ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί, ντοκιμαντέρ και ταινίες έχουν φτιαχτεί.

Aδωνις χαριτολογώντας: Είμαι τρελός με δίπλωμα -Η συνωμοσιολογία είναι το αγαπημένο μου ορεκτικό

Καλεσμένος στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Άδωνις Γεωργιάδης και μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα και πολλά άλλα.

Tεράστιο μοβ γλυπτό με τεντωμένο το μεσαίο δάχτυλο προκαλεί σάλο στην Πράγα – κι όχι μόνο [εικόνες]

Είναι μοβ, τεράστιο, βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, πάνω στον ποταμό Vitava στην Πράγα, στέλνει «μήνυμα» στον Τσέχο πρωθυπουργό και είναι το θέμα συζήτησης στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για το γλυπτό «Τhe finger» του David Cerny.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε;; Ζητιάνευαν στο κέντρο της Αθήνας και στην τσέπη τους είχαν 6.500 ευρώ

Δυο αλλοδαποί επαίτες στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 6.485 ευρώ προσήχθησαν από αστυνομικούς στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., χθες Τετάρτη το απόγευμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών εντόπισαν...

Ποιοι θα έχουν... Free διόδια στο μέλλον και με το νόμο;

​«Δεν πληρώνω…. δεν πληρώνω» θα λένε στο μέλλον οι βουλευτές της Περιφέρειας κάθε φορά που θα περνούν από διόδια και η μπάρα θα σηκώνεται κατευθείαν χωρίς δεύτερη κουβέντα!!! Πιο συγκεκριμένα, όσοι βουλευτές παραιτηθούν από το προνόμιο...

«Φτερά» έκαναν 40 έργα τέχνης από τη Δημοτική Πινακοθήκη της Αθήνας

Εξαφανίστηκαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες δεκάδες έργα τέχνης από τη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, όπως προέκυψε από απογραφή που έχει προκαλέσει τεράστιο πονοκέφαλο στους ιθύνοντες που προσπαθούν να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί

Εγκαταλείπουν το Twitter, μένουν στο Facebook

[Δεν ξέρουν τι χάνουν...]

Το 36% των 1.067 χρηστών του Twitter δεν το χρησιμοποιεί πια, ενώ το 7% λέει πως έχει κλείσει τον λογαριασμό του - Όσον αφορά στους χρήστες που έκλεισαν το λογαριασμό τους στο Facebook, το ποσοστό είναι...

Αναφορά της Ζωής Μέρκελ για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και υποκλοπές

Αναφορά προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδια, τον κ. Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαρ.Αθανασιού και τον κ. Υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, αναφορικά με τις τηλεφωνικές υποκλοπές και παρακολουθήσεις, κατέθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όλοι οι άνθρωποι της Μέρκελ στην Ευρώπη-Μικρότερη η αντιπροσώπευση της Γερμανίας στην ΕΕ σε σχέση με τον πληθυσμό της

Η όποια μεταπολεμική επιφυλακτικότητα του Βερολίνου να αναλάβει τα ηνία στη Γηραιά Ήπειρο, φαίνεται πως έχει πλέον ξεπεραστεί. Ανάλυση του Reuters αποτυπώνει το μέγεθος με το οποίο συνεργάτες και στελέχη της Angela Merkel έχουν καταλάβει θέσεις – κλειδιά στις Βρυξέλλες και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς διαμορφώνοντας έτσι το μέλλον της ευρωζώνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεφτίλα Καλαντζή!! Κλείνει το μάτι στους ΒΟΛΕΥΤΕΣ να τελειώνουν γρήγορα γιατί έρχεται «τετραήμερο»

Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο και όπως και να έχει… η διάθεση όλων χαλαρώνει.

Ακόμα και του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής, Γεώργιου Καλαντζή, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στην ολομέλεια της Βουλής, να τελειώσουν κατά τις…

Γιατί οι ΗΠΑ δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το κινητό της Μέρκελ -Ειναι «θωρακισμένο» με ειδικό τσιπ

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, διαβεβαιώνει την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ πως δεν έχει πέσει θύμα τηλεφωνικών υποκλοπών, η ίδια έχει ήδη προμηθευτεί ένα τηλέφωνο εξοπλισμένο με «έξυπνο τσιπ».

Αυτοί είναι οι Ελληνες κακοποιοί που καταζητούνται από την Interpol [λίστα]

Μια σκοτεινή πτυχή της εγκληματικότητας που διαπράττεται από Ελληνες αποκαλύπτει η Interpol, η οποία διατηρεί λίστα με τους Ελληνες οι οποίοι καταζητούνται για πολύ σοβαρά ποινικά αδικήματα.
Στην λίστα της Interpol, υπάρχουν πολλές κατηγορίες για δολοφονίες, απάτες και εκβιασμούς, ωστόσο το πιο συνταρακτικό είναι ότι υπάρχουν αρκετές υποθέσεις απαγωγής, ή σεξουαλικής επίθεσης κατά ανηλίκων. Χρήσιμο θα είναι να διευκρινιστεί, πως μερικοί από τους καταζητούμενους είναι ρωσοποντιακής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα.

Ποιοι είναι οι Ελληνες καταζητούμενοι

Καταραμένη κρίση! Ούτε λεφτά για βενζίνη δεν έχουμε... αλλά θα αδειάσει πάλι η Αθήνα

Αυξημένα μέτρα λαμβάνει η Τροχαία εν όψει του φετινού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Οι βασικοί άξονες του σχεδιασμού, προβλέπουν:


H Σάσα Ρούσεβα είναι πιθανόν η μητέρα της μικρής Μαρίας

Η Σάσα Ρούσεβα ήταν 31 ετών όταν στις 31 Ιανουαρίου 2009 γέννησε στη Λαμία ένα κοριτσάκι βάρους 3,100 κιλών. Η βουλγαρικής υπηκοότητας γυναίκα πιθανώς είχε βρεθεί στην Ελλάδα για περιστασιακές αγροτικές εργασίες στα χωράφια της Φθιώτιδας.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ-Σταμάτη «Όλοι μας αυνανιζόμαστε»

Σήμερα η εκπομπή «Το πρωινό» σχολίασε τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τα όσα είπε για την φυλακή.

Πάπυρος με αρχαία κατάρα γραμμένη στα ελληνικά βρέθηκε στην Ιερουσαλήμ [εικόνα]

Πάπυρος με αρχαία κατάρα γραμμένη στα ελληνικά, βρέθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στην Ιερουσαλήμ. Ο πάπυρος έχει ηλικία 1.700 ετών και εντοπίστηκε σε μία παλιά Ρωμαϊκή κατοικία.

Τον αμερικανό πρέσβη για εξηγήσεις κάλεσε η Γερμανία

Στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών για εξηγήσεις κλήθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Γερμανία, μετά την δημοσίευση πληροφοριών περί παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου της γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Ζευγάρι «συνελήφθη» να κάνει σεξ στο... ασανσέρ του μετρό! Η Αστυνομία έδωσε τις φωτο τους στη δημοσιότητα

Κάποιες φορές, ο ζήλος των βρετανικών αστυνομικών αρχών ξεπερνάει τα όρια!

Στις 28 Σεπτεμβρίου, οι κάμερες ασφαλείας σιδηροδρομικού σταθμού στο Shrewbury απαθανάτισαν ένα ζευγάρι να έχει έρθει "πολύ" κοντά, μέσα σε έναν από τους ανελκυστήρες που οδηγούσαν στις πλατφόρμες.

Ο Μάλαμας για το επεισόδιο με τούς άπλυτους: Δικαιολογώ την ηληθιότητα. Οχι τη βία

Ηταν ένα θέμα που συζητήθηκε έντονα και άνοιξε μια ακόμα αρένα στο χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: Η αντίδραση του Σωκράτη Μάλαμα όταν απεργοί ανέβασαν πανό σε συναυλία του χωρίς τη συναίνεσή του. Σημερά εξηγεί τί συνέβη και πως ένιωσε.

Γερμανοί Μαθητές έρχονται στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Αριστοτέλη

Τη χώρα που γέννησε το πνεύμα του Αριστοτέλη και το όραμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που φυλάσσει τα μυστικά των Τάφων της Βεργίνας θα γνωρίσουν 40 μαθητές από την Γερμανία που επισκέπτονται για μία εβδομάδα την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που διοργανώνεται από το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το 1ο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης «Μανόλης Ανδρόνικος» και το 1ο Γυμνάσιο Τούμπας.

Επικές εικόνες στον καταυλισμό των γύφτων στα Φάρσαλα: «Δυναστεία», σακιά με πατάτες, χλιδή και αυτοσχέδιες σόμπες

Ενας κόσμος αντιφάσεων, συμβολισμών και αισθητικής έξαρσης όπου η απόλυτη φτώχεια συνυπάρχουν με το lifestyle του πλούτου όπως τον βλέπουμε στις σαπουνόπερες: Αυτές είναι οι εικόνες που επικρατούν μέσα στον καταυλισμό των αθίγγανων στα Φάρσαλα, εκεί όπου εντοπίστηκε η μικρή ξανθή Μαρία.

Κομμούνια ALERT!! Σταματάει η δορυφορική μετάδοση της ΕΡΤ και επίκειται καταστολή της επανάστασης

Από το απόγευμα της Πέμπτης θα διακοπεί η δορυφορική μετάδοση εικόνας από την ΕΡΤ στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για δεύτερη εκστρατεία «μαύρου» από την κυβέρνηση.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ζητούν την αλληλεγγύη των πολιτών, καθώς ανησυχούν ότι το «μαύρο» θα συνοδευτεί με επιχείρηση εκκένωσης του ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή και άλλων εγκαταστάσεων στη χώρα.

Υπενθυμίζουν, δε, ότι το ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ εξακολουθεί να μεταδίδεται μέσω του ertopen.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΡΤ:

«Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.

Η κυβέρνηση του "μαύρου" σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ "ρίχνει" και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος.

Ρίχνουν ξανά "μαύρο" εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.

Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.

Και το σπουδαιότερο,

Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του "μαύρου" να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.

Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

Αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι ΕΡΤ».

Newsroom ΔΟΛ

ΒΙΝΤΕΟ: Όχι ρε, αν τολμάτε ακουμπήστε τον

Συνθήματα μόνο και εξ αποστάσεως, με το γνωστό ναρκοληπτικό ρυθμό, ήταν οι αντιδράσεις των οικοδόμων που περιφέρει το ΠΑΜΕ και ανάλογα με την περίσταση τους ντύνει γιατρούς, μηχανικούς, δημοσίους υπαλλήλους κ.λπ. στη χθεσινή επίσκεψη του Αδ. Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Μεταξά. Φυσικά η μεγαλύτερη κότα είναι αυτός που ακολουθεί, αλλά από "απόσταση ασφαλείας" και μουρμουράει προφανώς προς τον Άδωνι:

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δημοσίευσε την φωτο με τον αγνώριστο Παλαιοκώστα-Φόβοι για κοινό μέτωπο Μαζιώτη - Παλαιοκώστα

Ο άνδρας που απεικονίζεται στην φωτογραφία, μοιάζει αρκετά διαφορετικός σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες του γνωστού κακοποιού, καθώς εάν είναι όντως ο Παλαιοκώστας, τότε έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις και εμφύτευση μαλλιών, ή έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του και φορά περούκα, σενάριο που δεν αποκλείει η ΕΛ.ΑΣ

Εκνευρισμό προκαλεί στον ΣΥΡΙΖΑ η Ζωή–Της καταλογίζουν πολιτικό ατόπημα

«Πολιτικό ατόπημα» χαρακτηρίζει η Κουμουνδούρου την επιλογή της να ψηφίσει «παρούσα» για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

Δυσφορία προκάλεσε στην Κουμουνδούρου η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να ψηφίσει «παρούσα» στην ψηφοφορία για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, παρά την αντίθετη γραμμή και στάση του κόμματός της.

Ο Στουρνάρας κόβει τους καφέδες από το υπουργείο Οικονομικών -«Καφέ θα πίνει μόνο η τρόικα»

Το «μαχαίρι» στις δημόσιες δαπάνες, λόγω κρίσης, έχει οδηγήσει υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες από το ένα άκρο στο άλλο.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη ο οποίος μιλώντας σε συνεργάτες του είπε πως το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει εντολή...

Απομακρύνεται το σενάριο απαγωγής της μικρής Μαρίας


Οι Αρχές έχουν σχηματίσει το προφίλ του ατόμου που φέρεται να είναι ο βιολογικός πατέρας του κοριτσιού.

Του Κώστα Ονισένκο

Στο σενάριο ότι οι φυσικοί γονείς «έδωσαν» ή πούλησαν το κορίτσι, γνωστό ως Μαρία, επικεντρώνονται οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές.

Ιρλανδία: Κόρη των Ρομά είπε το DNA για την 7χρονη, ξανθιά, γαλανομάτα

Τα τεστ DNA απέδειξαν ότι το ζευγάρι των δύο Ρομά στο Δουβλίνο είναι όντως οι γονείς του επτάχρονου ξανθού κοριτσιού, για το οποίο γείτονες και αστυνομία είχαν «αμφιβολίες» -προφανώς στον απόηχο της υπόθεσης της μικρής Μαρίας των Φαρσάλων.

Η Αντέλ Εξαρχοπουλός επιβεβαιώνεται ως νέο σύμβολο του σεξ με φωτογράφιση στο GQ (ΦΩΤΟ-BINTEO)

«Η Αντέλ Εξαρχοπουλός μπορεί να κάνει τα πάντα να ακούγονται σέξι, ακόμη και τα πιο βαρετα». Με αυτόν τον τίτλο συνοδεύει το βίντεο της φωτογράφισης της ελληνικής καταγωγής γαλλίδας ηθοποιού το αμερικανικό περιοδικό GQ, το οποίο φιλοξενώντας τις πόζες της Αντέλ, την επισημοποιεί όχι απλά ως νέα Λολίτα του σινεμά, αλλά ως το νέο σύμβολο του σεξ που μας προσφέρει η βιομηχανία του θεάματος.