25 Οκτωβρίου 2013

Η Μαντόνα ολόγυμνη ποζάρει αγκαλιά με άλλη γυναίκα [εικόνες]

Η καστανή έφηβη με το «πέτρινο» βλέμμα κοιτάζει τη φωτογραφική κάμερα, ενδεδυμένη με ένα ριγέ αντρικό πουκάμισο, μια μπορντό γραβάτα να πέφτει στο γυμνό στήθος της και έχοντας στο στόμα την άκρη ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου.

Η αλήθεια για τον γιό του Μπαλτάκου και γιατί ο Ρετσίνας του επιτίθεται!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και την ιστοσελίδα του Ρετσίνα  κ. Κουρτάκη (όπως γράψαμε το πρωί), ο γγ της Κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκος διόρισε τον γιό του στο Λιμενικό παρόλο που δεν δικαιώθηκε στα δικαστήρια.... Αυτά λέει ο Ρετσίνας γιατί η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική και αυταπόδεικτη:

Ο γιός Μπαλτάκος είναι δικηγόρος με μεταπτυχιακά που δούλευε στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα του ένα από τα μεγαλύτερα των Αθηνών. Ξέρετε εσείς κανέναν που να άφηνε τέτοια δουλειά και τη ζωή στο Κολονάκι για να διοριστεί με μέσον στο δημόσιο;

Κι όμως ο γιός Μπαλτάκος το έκανε γιατί δεν διορίστηκε σε γραφείο δημόσιο αλλά ήθελε....

Υπάρχει αφελής που πιστεύει ότι με τη Ζωή να καλπάζει χλιμιντρίζοντας στα λιβάδια του παραλογισμού, οι Τσιπραίοι μπορούν να φτιάξουν ένα καλύτερο κράτος

Του Στέφανου Κασιμάτη

Οπως ξέρετε όσοι έχετε μικρά παιδιά (εγώ απλώς το έχω ακούσει από φίλους που διαθέτουν τέτοια αξεσουάρ...), συχνά τα παιδιά έχουν ένα αγαπημένο παραμύθι και θέλουν αυτό να ακούν προτού κοιμηθούν, έστω και αν το έχουν ήδη ακούσει αμέτρητες φορές. Το δικό μας αγαπημένο παραμύθι, ως ψηφοφόρων, το παραμύθι με το οποίο μας παίρνει ο ύπνος για να ονειρευτούμε την εύκολη, ανώδυνη υπέρβαση της χρεοκοπίας, είναι αυτό που λέει ότι υπάρχει τρόπος ώστε κανείς να μην ξεβολευτεί στο Δημόσιο (πόσω μάλλον να απολυθεί...), καθόλου να μη μειωθούν οι μισθολογικές δαπάνες, ούτε να θιγεί ο δήθεν δημοκρατικός εξισωτισμός των άχρηστων με τους χρήσιμους, αλλά παρ’ όλα αυτά να μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο, αποτελεσματικότερο κράτος, που θα είναι και φιλικότερο προς τον πολίτη και οικονομικότερο στη λειτουργία του.

Ποιος ο πραγματικός λόγος που έχουμε γραμμές σε παλάμη και δάχτυλα

Οτι οι γραμμές που έχει κάθε άνθρωπος στις παλάμες του και τα δάχτυλά του είναι μοναδικές, ότι δηλαδή ο συνδυασμός τους τον καθιστά μοναδικό, είναι γνωστό. Μπορεί λοιπόν το γεγονός αυτό να διευκολύνει τις Αρχές να εξακριβώνουν τα στοιχεία μας μέσω αυτών, ωστόσο ο σκοπός για τον οποίο υπάχουν σίγουρα δεν είναι αυτός. Παρακάτω παρουσιάζονται ορισμένες από τις θεωρείες που έχουν αναπτυχθεί γύρω από το λόγο ύπαρξης των γραμμών στα ανθρώπινα χέρια.

Καμπανίδια σε τρεις για υπεξαίρεση 1 εκατ. λίτρων πετρελαίου στο ΑΠΘ

Ποινές κάθειρξης από επτά έως εννέα έτη επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε τρεις από τους κατηγορούμενους για την υπεξαίρεση ποσότητας 1 εκατ. λίτρων πετρελαίου στο ΑΠΘ. Και στους τρεις αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ η έφεσή τους αποφασίστηκε να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, υπό τον όρο καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι έως το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Πρόεδρε, κράτα τον για άλλα δέκα χρόνια...

Πρώτος τον έστησα... στο απόσπασμα. Σαν κύριος όμως πλέον του βγάζω το καπέλο για έναν λόγο που μέχρι σήμερα δεν είχε κανένας προκάτοχος του ποτέ....

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ... Τζιτζικώστας σε Μπουτάρη: Προτιμάς τα gay pride από τις στρατιωτικές παρελάσεις

Περαιτέρω επιδείνωση στις ήδη διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ του (υποστηριχτή της) Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του (πολέμιού της) δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, φέρνει η Χρυσή Αυγή.

Προειδοποίηση για τσουνάμι στη Φουκουσιμά μετά από σεισμό τον 7,3 Ρίχτερ

Ο σεισμός 7,3 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα ανοιχτά της νήσου Χονσού

Σεισμός 7,3 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα ανοιχτά του νησιού της Ιαπωνίας Χόνσου στην Ιαπωνία.

ΒΙΝΤΕΟ-Δε μασάει τ' αντερά του ο Άδωνις: έπλεξε το εγκώμιο του Μεταξά

Ο Άδωνις στήριξε Μεταξά αγνοώντας τις κομμουνιστικές υστερίες που θα ακούσει...



O υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο του Ιωάννη Μεταξά σε εκδήλωση για την επέτειο του ΟΧΙ. Ο Άδωνις δήλωσε πως...

Ολοι παρακολουθούνται τελικά-Επιβάτης τρένου κρυφάκουσε πρώην διευθυντή της NSA και τον ξεφτίλισε στο Twitter

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε ένας πολίτης τον πρώην διευθυντή της NSA. Γιατί ο άνθρωπος που ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας που... κρυφακούει όλο τον κόσμο διαπίστωσε πως τελικά υπάρχει θεία δίκη και στην κατασκοπεία.

Παπαμιμίκος: Ανίερη απόπειρα του Τσίπρα να εκμεταλλευτεί τις παρελάσεις

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ερώτηση ρόμπα για τον Καψή-Νέα ΜΕΡΑ: Το κόστος λειτουργίας της ΔΤ είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της ΕΡΤ

Με ερώτησή τους προς τον Υπουργό Επικρατείας, οι Βουλευτές της Νέας ΜΕΡΑς Γιάννης Κουράκος και Νίκος Σταυρογιάννης φέρνουν στο Κοινοβούλιο το θέμα του κόστους λειτουργίας της ΔΤ, αλλά και το παράτυπο των διαδικασιών που ακολουθούνται.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!! Υφυπουργείο ευτυχίας απέκτησε η Βενεζουέλα!

Υφυπουργείο για την κοινωνική ευτυχία απέκτησε η Βενεζουέλα καθώς ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε τη σύσταση «υφυπουργείου ύψιστης κοινωνικής ευτυχίας», το οποίο θα αναλάβει το συντονισμό προγραμμάτων για την καταπολέμηση της φτώχειας.

ΑΕροψεκασμένη υποψήφια ("η τρόικα μας πίνει το αίμα") είχε χρηματοκιβώτιο με μετρητά κ κοσμήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Αυτή είναι η είδηση και όχι ότι της το έκλεψαν

Διάρρηξη με λεία χιλιάδες ευρώ και θύμα μια γυναίκα που ήταν υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έλαβε χώρα στην Καλλιθέα Πατρών.

ΒΙΝΤΕΟ: Παρακμή... Κασιδιάρης μοιράζει μόνος του φυλλάδια στα διόδια

Καλά οι παπαριές "μας απαγορεύετε να μοιράσουμε φυλλάδια" διαψεύδονται από το ότι τελικά τα μοίρασε... Η απορία βέβαια παραμένει: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 20%, 30%, 40% του λαού που τους στηρίζει;; Δείτε το βίντεο:

ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!! Erasmus για δημοσίους υπαλλήλους... μαλάκες είναι να πάνε αλλού και να πρέπει να δουλέψουν;

Οχι μόνο οι φοιτητές αλλά και οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να ενταχθούν σε προγράμματα... Εrasmus και να δουλέψουν στα ευρωπαϊκά όργανα και θεσμούς, όχι βέβαια για μεγάλη διάστημα, αλλά για 12 ημέρες.

Καμίνης: Τέλος οι εκδηλώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης προειδοποίησε ότι δεν θα ξαναδώσει άδεια για διοργάνωση εκδηλώσεων στον Αγ. Παντελεήμονα, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Όπως χαρακτηριστικά είπε «αν συνεχίσει η πλατεία να χρησιμοποιείται για μάχη συμβόλων, είμαι υποχρεωμένος να μην την ξαναδώσω» και προσέθεσε ότι πλέον τις πολιτιστικές εκδηλώσεις θα διοργανώνει ο ίδιος ο δήμος Αθηναίων. Αλλά κι αυτό, όπως είπε, θα είναι δύσκολο διότι...

Τεστ DNA: Η Βουλγάρα είναι η μάνα της μικρής--Τι θα γίνει με το παιδί-Όποιος αποφασίσει να τους την επιστρέψει θα είναι ΜΑΛΑΚ@Σ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ατανάς και η Σάσα Ρούσεβα είναι οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας όπως επιβεβαιώθηκε από το τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη το ζευγάρι και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και το Associated Press.

Αθήνα: Δεν θα ληφθούν οριζόντια μέτρα - Στα 500 εκατ. το δημοσιονομικό κενό-Σαμαράς κατά Τουρκίας για το μεταναστευτικό

«Έκπληξη» στους κυβερνητικούς κύκλους για το γεγονός ότι η Τρόικα προσδιορίζει το κενό για το 2014 στα δύο δισ. ευρώ - Με νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας θα «νοικοκυρευτούν» οι δαπάνες στα Ταμεία και θα εξοικονομηθεί μισό δισ. ευρώ - Διαβάστε τις δηλώσεις Σαμαρά μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής

Τη βεβαιότητα ότι δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα επανέλαβαν, σήμερα, από τις Βρυξέλλες, κυβερνητικές πηγές, τονίζοντας ότι το δημοσιονομικό κενό για το 2014 δεν ξεπερνά τα 500 εκατ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακή πρόβα αεροσκαφών F16 στον ουρανό της Θεσσαλονίκης

Μία εντυπωσιακή πρόβα πριν από τη μεγάλη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έκαναν τα F16 πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Το πλήθος εντυπωσιασμένο κοιτάει τον ουρανό στην Θεσσαλονική καθως το μαχητικό αεροσκάφος δεν του αφήνει χρόνο να αντιδράσει με το εντυπωσιακό πέρασμα του σε αυτο το "πριβέ" σόου πριν την παρέλαση της 28ης.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τσογλανάκια που κάνουν καταλήψεις μήπως θέλουν ένα τέτοιο σχολείο


Όχι τίποτα άλλο αλλά για να δούν πόσο καλά περνάνε και ότι η χούντα τελείωσε το 1974

Απίστευτο αλλά αληθινό το βίντεο από την Υεμένη.

Τραβήχτηκε στην πόλη Ταίζ της Υεμένης και δείχνει 200 περίπου μαθητές λυκείου, που τους δέρνουν! Γιατί πέφτει τόσο ξύλο; Επειδή λέει...

Η κλασική ελληνική επανάστα-ΕΚΠΑ: Αγωνίζονται με... σουβλάκια, χορό και μπυρίτσα! (ΦΩΤΟ)

Οι υπάλληλοι που κρατούν κλειστούς τους χώρους του ΕΚΠΑ, εμποδίζοντας την πρόσβαση στους φοιτητές και την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων, έχουν στήσει μια αυτοσχέδια ψησταριά στην είσοδο του Ιδρύματος στην Ούλωφ Πάλμε και κάνουν επαναστατική γυμναστική με σουβλάκια και χορό.

ΤτΕ: Πόσο ήταν το χρέος των νοικοκυριών σε στεγαστικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες τον Σεπτέμβριο

Το κύμα επιστροφής των καταθετών στις ελληνικές τράπεζες ανακόπτεται, καθώς και τον Σεπτέμβριο - για τέταρτο συνεχόμενο μήνα- τα υπόλοιπα των καταθέσεων που τηρούν στις τράπεζες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά, εμφανίζουν μείωση, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος.

«Ο Τσίπρας εκμεταλλεύεται ακόμα και το ΟΧΙ για να οργανώσει "ανατροπή της Κυβέρνησης"»

Νέα σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή το διχαστικό μήνυμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την 28η Οκτωβρίου που ουσιαστικά καλεί το λαό να ανατρέψει τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας.

ΦΩΤΟ: EPIC FAIL του Βορίδη!! Τι έγινε Μάκη; Λέμε και καμιά παπαριά να περάσει η ώρα;

[Τον έχουμε υποστηρίξει αρκετά τον Μάκη που μαζί με τον Άδωνι σηκώνουν το βάρος της επικοινωνιακής πολιτικής της ΝΔ, αλλά όποιος λέει παπαριές πρέπει να την ακούει μπας και ισιώσει λίγο...]

Καλά τα λες στη θεωρία αλλά στην πράξη κάνεις πολλές φιοριτούρες και δε λέει. Όταν με τις χαζομάρες που λες θα μας φέρετε το θρασύ παιδάκι με το τσουλούφι που βλέπει το Ελληνικό κράτος σαν πολυκλαδικό λύκειο, ΔΕ θα σε αφήσουμε να πας στο αεροδρόμιο να δραπετέυσεις όταν θα αγριέψει η κατάσταση. Και εσένα, και όποιον έχει πει τέτοιες ανοησίες.
Οοοοχι φίλε. Θα το ζήσουμε μαζί όλοι για να μάθετε τουλάχιστον να μην προκαλείτε.

Δείτε την παπαριά που εκστόμισε χθες:

Έχει καμιά διαφορά αν είπε «Λοιπόν, έχουμε πόλεμο» ή «ΟΧΙ»

[Πόσο μαλ@κες τα κομμούνια του iefimerida που έχουν τίτλο "Eνας μύθος καταρρέει: Ο Μεταξάς δεν είπε την λέξη ΟΧΙ στον Μουσολίνι"!! Ποιος μύθος ρε μαλάκες που όλα τα βιβλία λένε πως του είπε "Τότε έχουμε πόλεμο" και απλά για συντομία μιλάμε για επέτειο του ΟΧΙ;;;]

Το ΟΧΙ του Μεταξά έχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Και αν και προφανώς αυτή η λέξη με τα μόλις τρία γράμματα εκφράζει όλο το νόημα και τη διάθεση του Ιωάννη Μεταξά, άλλες ήταν οι λέξεις που βγήκαν από το στόμα του εκείνη την ώρα. Και μάλιστα στα γαλλικά!

Τι είπαμε ότι ήταν αυτός; Α, ναι: "Φασίστας" που πολέμησε τους... φασίστες

Γράφει ο Αντίοχος

Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και ειδικά φέτος (για ευνόητους λόγους…) αναμένεται να ξεσαλώσει το μαρξιστικό καθηγηταριό, κατά του εθνικισμού και του Ι. Μεταξά.

ΦΩΤΟ: Κοινωνικό πρότυπο ΣΥΡΙΖΑ

Ωραίος ο γαμπρός αλλά η νύφη... δεν βλέπεται ρε πούστ@ μου

TA NEA για τον Καμμένο: Χωρίς απάντηση επί της ουσίας η απάντηση των ΑΝΕΛ για τα γραφεία τους



Με αφορμή των δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» για το ηθικό ζήτημα που προκύπτει από τα ενοίκια ύψους 6.000 ευρώ μηνιαίως που πληρώνουν οι ΑΝΕΛ για τα γραφεία τους στον Ηλία Καμμένο, πατέρα του προέδρου του κόμματος, το γραφείο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε την Παρασκευή ανακοίνωση.

Έλα ρε Τάκη γίγαντα! Δε μας τα 'πες αυτά: Ο γγ της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος διόρισε το γιό του

[Αν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται έπρεπε να είχε φύγει ήδη... αλλά στην Ελλάδα ζούμε και η λογική είναι "έλα μωρέ... την Τρίτη δεν θα το θυμάται κανείς και θα αρχίσω πάλι να τους κουνάω το δάκτυλο"]

Η εφημερίδα Παραπολιτικά παρουσιάζουν σήμερα μια σκανδαλώδη παρέμβαση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκου υπέρ του γιού του Δημήτρη-Γιώργου.

Βεντούζα ο Αβραμόπουλος στον Μπένυ: Οι παρελάσεις πρέπει να γίνονται χωρίς μιζέρια

«Οι παρελάσεις πρέπει να γίνονται με τη δόξα και την τιμή που αναλογεί στις σπουδαίες αυτές στιγμές που γιορτάζουμε στον τόπο μας, χωρίς μιζέρια, αλλά με υψηλό αίσθημα υπερηφάνειας δυναμώνοντας το φρόνημα του ελληνικού λαού αλλά και των ενόπλων δυνάμεων» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά την τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) στη Θεσσαλονίκη.

Τι μου θυμίζει; Μέσα από την αμερικανική πρεσβεία στο Βερολίνο παρακολουθούσαν τη Μέρκελ

- Όπως αποκαλύπτει η Suddeutsche Zeitung, τέτοια κέντρα παρακολουθήσεων υπάρχουν σε όλες τις αμερικανικές πρεσβείες... στην αθήνα πάντως σίγουρα έχει τέτοιο κέντρο ;)
- Ονομάζεται Ειδικό Κέντρο Συλλογής και λειτουργεί υπό την ευθύνη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (NSA) και της CIA

Η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου της Αγγελα Μέρκελ από τις αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών γινόταν από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βερολίνο, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της Suddeutsche Zeitung.

Βρούτσης: Δεν είναι αυτοσκοπός η αναγκαία δημοσιονομική προσαρμογή

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με παρέμβασή του στην Κοινωνική Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες υποστήριξε ότι «η αναγκαία δημοσιονομική προσαρμογή δεν είναι αυτοσκοπός, πρέπει να έχει όρια».

ΒΙΝΤΕΟ-Υπέρ του Άδωνι το "Πρωινό mou" ... καμιά διαφήμιση θα θέλει το κοπρόσκυλο ο Κωστόπουλος


Στην κόντρα του υπουργού Υγείας Άδωνις Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα πήρε θέση η πρωινή εκπομπή του Mega, η οποία τάχθηκε υπέρ του κ. Γεωργιάδη.

Ο Καραμανλής διαμηνύει ότι δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα -Κινητικότητα στο γραφείο του

Βαρυσήμαντη είναι η παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού ο οποίος μέσω συνεργατών του διαμηνύει στην κυβέρνηση ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει νέα μέτρα και προσθέτει ότι θα κάνει παρέμβαση στη Βουλή αν έρθουν μέτρα προς ψήφιση.

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Κάτι μας κρύβουν!! "Ποια ATM δεν θα δίνουν χρήματα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου"

[Μήπως χρεοκόπησαν οι Τράπεζες; Μήπως αλλάζουν τα ευρώ και θα βάλουν δραχμές; Λέτε να ξυπνήσουμε την Τρίτη και να μας πούν ότι επιστρέψαμε στη δραχμή; Γιατί είναι μαζεμένα φορτηγά έξω από το Νομισματοκοπείο; Γιατί δεν απαγόρευσαν την κίνηση των μεγάλων φορτηγών το τριήμερο; Σιγά μην πιστέψετε τις πίπες ότι θα ενοποιήσουν τα μηχανογραφικά τους οι Τράπεζες!!]

Μέσα στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η ενοποίηση των συστημάτων δύο τραπεζών, της AlphaBank και της Εμπορικής και γι αυτό θα υπάρξουν διαστήματα κατά τα οποία δεν θα μπορούν οι καταθέτες να εκτελούν βασικές εργασίες όπως η ανάληψη χρημάτων από ATM.

Ρε Άδωνι τι γίνεται; "Πρόστιμο 13,2 εκ. δολ. στις ΗΠΑ, για δωροδοκίες σε Ελλάδα και άλλες 4 χώρες στην αμερικανική Stryker"

[Ασχολείται κανείς να ζητήσει τα αποδεικτικά στοιχεία των δωροδοκιών για να πέσουν και εδώ μερικά καμπανίδια;]

Η εταιρεία κατασκευής ιατρικού εξοπλισμού δωροδοκούσε γιατρούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους σε πέντε χώρες από το 2003 έως το 2008 για να κερδίζει συμβάσεις.

Τους τσίμπησε η εφορία και τους φταίει η τρόϊκα: Καμπάνες σε καρναβαλικές ομάδες που πουλάνε στολές στη ζούλα ;)

[Απόλυτα δικαιολογημένα πρόστιμα 10-15.000 ευρώ από την εφορία σε καρναβαλικά γκρουπ που κατασκευάζουν και πουλάνε χύμα στο κύμα και με το αζημίωτο, τις στολές στα μέλη τους, για να τρώνε κάποια λαμόγια. Φυσικά για τους δημοσιοκάφρους φταίει η τρόικα και όχι ότι γίνεται ένας τζίρος εκατομμυρίων ευρώ χωρίς κανείς να ασχολείται με την εφορία... Δείτε πως παρουσιάζουν την είδηση οι δημοσιοκάφροι και προσέξτε ότι απουσιάζει η δικαιολογία "μα εμείς δεν βγάζουμε μία καθώς ότι πουλάμε το πουλάμε σε τιμές κόστους"]

Το πατρινό καρναβάλι, το οποίο στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τους 40.000 καρναβαλιστές που ξεχύνονται στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας χαρίζοντας σε όλη την Ελλάδα απίστευτες στιγμές κεφιού… κινδυνεύει από την Τρόικα!

Ο Άδωνις μοιράζει πόνο και ο άεργος Τσίπρας δεν άντεξε

Ξεφεύγοντας από το πεδίο άσκησης κριτικής επί της ουσίας, η διένεξη του Αλέξη Τσίπρα με τον Αδωνι Γεωργιάδη πέρασε σε προσωπικό επίπεδο, με μια ακόμα αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη επαγγελματική σχέση που διατηρούσε ο υπουργός με το χώρο του βιβλίου και των τηλεπωλήσεων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πολλές φορές αρκετοί πολιτικοί αντίπαλοι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να δείξουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχονται πολλά πράγματα που δεν είναι ρεαλιστικό να υλοποιηθούν λένε με ειρωνεία πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανακαλύψει κάποιο λεφτόδεντρο ή χρηματόδεντρο το οποίο θα...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚ@Σ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ: Η αλβανική καταγωγή της σημαιοφόρου προκάλεσε ένταση σε σχολείο στην Κρήτη

[Παπαριές γονέων μιας και η περίπτωση αυτή δεν φαίνεται να έχει σχέση με την περίπτωση του ανθέλληνα Τσενάι καθώς το κοριτσάκι επέλεξε να γίνει Ελληνίδα... Αφού δεν κρύβονται από την ξεφτίλα τους, που τους ξεπέρασε μια "αλλοδαπή" (με όλα τα μειονεκτήματα της γλώσσας και της φτώχειας), τουλάχιστον οι γονείς να μην τσιρίζουν και να πούνε στα βλαστάρια τους να ξεστραβωθούν για να την ξεπεράσουν... γιατί αλλιώς υπάρχει και παροιμία: "της κοντής ψ@λής της φταίνε οι τρίχες"]

Η μαθήτρια από την Αλβανία είναι η καλύτερη του σχολείου της και κλήθηκε να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση από γονείς.

Για πρώτη φορά γυναίκα αρχηγός άρματος του στρατού [εικόνα]

Δεκάδες τόνοι άρματος κάτω από το χέρι μιας γυναίκας ήταν μια εικόνα που εντυπωσίασε. Η αξιωματικός του στρατού έκανε την εμφάνισή της στην Εθνική Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών κατά...

Daily Mail: Ο πατέρας της μικρής Μαρίας έχει γονίδιο αλμπίνου, γι' αυτό γεννήθηκαν ξανθά και λευκά αρκετά από τα παιδιά τους

Νέα δεδομένα για την υπόθεση της μικρής Μαρίας παραθέτει η Daily Mail, η οποία υποστηρίζει ότι ο φερόμενος ως πατέρας της ανήλικης Ατανάς Ρούσεφ έχει γονίδιο Αλμπίνου στην οικογένεια του, κάτι που εξηγεί τον λόγο για τον οποίο τρία από τα παιδιά του ζευγαριού είναι ξανθά και με λευκή επιδερμίδα.

Για τις 16 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η δίκη Παπαγεωργόπουλου στο Εφετείο

Αναβολή πήρε, όπως αναμενόταν, η δίκη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου στο Εφετείο για την υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί η απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να μην χορηγήσει άδεια στους δικηγόρους....

Καμμένος κερνάει, Καμμένος πίνει -Νοικιάζει δικό του κτίριο στο κόμμα του έναντι 6.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

[Πρέπει να πέσουμε απ' τα σύννεφα; Αμφιβάλλει κανείς ότι ο Καμμένος που στο πόθεν έσχες του εμφανίζει καταθέσεις 15.000 και πήγε τον γιό του να σπουδάσει στις ΗΠΑ (γιατί όπως είπε σε συνέντευξή του, αυτός τον πήγε και αυτός πληρώνει -"πήγα τον γιο μου Αμερική αλλά τα υπόλοιπα παιδιά μου δεν αντέχω οικονομικά να τα πάω"- και όχι η μαμά του ή ο παπούς Φιλίππου που έχει λεφτά), δουλεύει τους ηλίθιους ψιλό γαζί;]

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες νοικιάζουν έναντι 6.000 ευρώ τον μήνα ακίνητο που ανήκει στον πατέρα του Πάνου Καμμένου, γράφουν τα Νέα. Οταν το νόμιμο δεν είναι ηθικό.

Μείζον ηθικό ζήτημα εγείρεται με τα ενοίκια που πληρώνουν οι ΑΝΕΛ για τα γραφεία τους στον ίδιο τον πατέρα του Πάνου Καμμένου.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ; "Eλληνας γιατρός έγινε γνωστός διεθνώς από τις επιδόσεις του στο ...τάβλι"

Τρικαλινός και γιατρός, είναι ο καλύτερος παίκτης ταβλιού στη χώρα μας, ενώ έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής το 2009, σε παγκόσμιους αγώνες ταβλιού «backgammon». Ο λόγος για τον γιατρό Χρήστο Γρούτσο που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στο χώρο των παιχτών ταβλιού πανελλήνια, καθώς επί δύο χρόνια τώρα (2012-2013) κρατά σταθερά τα σκήπτρα του καλύτερου παίκτη στη χώρα, διατηρώντας το όνομά του πρώτο στη λίστα της βαθμολογίας «ELO».

Επικό Ελληνικό Δημόσιο: Ξοδεύει 14 δισ. ευρώ για να συντηρεί 23.142 αρμοδιότητες

Βαρίδι στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοσίου αποτελεί η δαιδαλώδης γραφειοκρατία και η έλλειψη ηλεκτρονικού εκσυγχρονισμού, η οποία κοστίζει στη χώρα μας, τον καιρό της κρίσης αρκετά δισ. ευρώ.

Στοχ, όπως Κωστίκος

Όταν ο Σαράνοφ μπλόκαρε για δεύτερη φορά την εκτέλεση του Στοχ από τα έντεκα βήματα, το ερώτημα που γεννήθηκε στο μυαλό όσων έβλεπαν τον αγώνα ΠΑΟΚ-Μακάμπι Χάιφα ήταν αν ποτέ ξανά παίκτης του "Δικεφάλου" είχε χάσει σε δύο πέναλτι σε ένα αγώνα.

Το παράδοξο με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με τον ΣΥΡΙΖΑ συνέβη το εξής πολιτικό παράδοξο: όλα αυτά που συνέβαλλαν στο να εκτοξευτεί στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ακριβώς αυτά που τον εμποδίζουν πλέον να περάσει στην πρώτη θέση και να αποκτήσει προοπτική εξουσίας.

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια-Αντέδρασαν 20 άτομα (Γυφτοσκοπιανοί;) για το άγαλμα του Λούη

Με μια σεμνή αλλά και συγκινητική εκδήλωση έγιναν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του θρυλικού Σπύρου Λούη στη Μελβούρνη.Την σχετική τελετή «σημάδεψε» διαμαρτυρία μερικών κατοίκων της περιοχής που δεν συμφωνούσαν με την ανέγερση του αγάλματος.

Ο Γ. Στουρνάρας Επίτροπος;

[Θα τρελαθούμε τελείως ή πρόκειται για κάποια διαφημιστική καταχώριση;]

Βρυξέλλες: Toυ Θάνου Αθανασίου

Η είδηση της πρώτης ημέρας της τακτικής Συνόδου Κορυφής των 28 στις Βρυξέλλες βγήκε τελικά από το προ-συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Από το πρωί κυβερνητικές πηγές τόνιζαν ότι απλά και μόνο η παρουσία του Γ.Στουρνάρα, που ως γνωστόν προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο, στην Σύνοδο του ΕΛΚ, στο κάστρο του Μπάουχουτ στο Μέιζερ, αποτελούσε είδηση.

Ηλεία: Βούλγαροι μετανάστες βασάνισαν και ξεγύμνωσαν 80χρονο!

Οι Βούλγαροι περικύκλωσαν τον άτυχο 80χρονο και κάποιοι από αυτούς τον ακινητοποίησαν, ενώ οι υπόλοιποι του έβγαλαν το παντελόνι και το εσώρουχο

Στιγμές τρόμου, στα χέρια μιας ομάδας Βούλγαρων μεταναστών, έζησε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 80χρονος στην «καρδιά» της Ανδραβίδας και μάλιστα σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το Αστυνομικό Τμήμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ.

  Λοιπόν έχουμε και λέμε.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις λέγεται ότι παίρνει περίπου 25-30%.
   Το ΚΚΕ παίρνει 5-6 %.
   Σύνολο 30-35% περίπου.
    Άρα το υπόλοιπο 65-70% είτε συμφωνεί,η,όχι με τη κυβέρνηση και τη Ν.Δ. είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.
   Δηλαδή θα πρέπει να δούμε το 65-70 % των κατοικιών να ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ. Θα πρέπει να πνιγεί η Ελλάδα στη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.
   Για ΕΣΑΣ το λέω που στήνετε ΚΡΕΜΑΛΕΣ και ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ στο Γουδί καθημερινά.
   Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από την ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης Οκτωβρίου και δεν θέλω δικαιολογίες μετά.
  ΥΓ.Από τα παραπάνω ποσοστά δεν εξαιρώ ένα ποσοστό συριζαίων που θα νιώθουν πάνω από όλα ΕΛΛΗΝΕΣ.
       Για τα ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ δεν το συζητώ καν,

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.

Ο Τόλης αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης «Σκουριές»-Πανικός δημοσιογράφων που καταγράφηκαν να συνομιλούν μαζί του...

Το παρακάτω άρθρο είναι από το tvxs.gr και την Ελευθεροτυπία οπότε καταλαβαίνετε γιατί πέφτει τόση κλάψα για τα καταγεγραμμένα τηλεφωνήματα μεταξύ του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Τόλη Παπαγεωργίου και διαφόρων δημοσιοκάφρων

Δείτε τι λένε:

Απομαγνητοφωνημένα κείμενα ολόκληρων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με δημοσιογράφους ελληνικών και ξένων ΜΜΕ περιλαμβάνει η δικογραφία για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στις Σκουριές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας.

Δικαστική Επιμελήτρια ζήτησε την "κατάσχεση" του μισθού του Κωστόπουλου από το Mega [Εγγραφα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Ενδιαφέρον έχουν και το:
- Πως ο Πέτρος Κωστόπουλος πούλησε ένα μήνα πριν πτωχεύσει το σκάφος του αξίας 470.000 € που είχε αγοράσει στις 8 Απριλίου 2010 αντί των 100.000 € στον Γιώργο Κορωνιά στις 4 Μαίου 2012
- Πως το αγόρασε στο όνομα της off shore εταιρείας Jamal Shipping S.A. με έδρα τα νησιά Μάρσαλ, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος
-Πως έκλεισε μια Ετερόρρυθμη Εταιρεία αφού τη μετέφερε στο...σπίτι του στη Φιλοθέη, 3 μήνες πριν τη πτώχευση
-Το έγγραφο προς το Mega Channel για κατάσχεση του μισθού του στις αρχές Σεπτεμβρίου

Πάμε να τα δούμε όλα από την αρχή:

Μια συγκλονιστική ιστορία από τον σεισμό του 1999 (ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης και η Μαρία βιώσαν την μανία του εγκέλαδου με τον πιο σκληρό τρόπο...

7 Σεπτεμβίου 1999, ώρα 14.56. Ο εγκέλαδος χτυπά ξαφνικά την πόλη των Αθηνών σε έναν από τους ισχυρότερους σεισμούς των τελευταίων ετών. Τα 5,9 ρίχτερ που ταρακούνησαν το λεκανοπέδιο, κατέστρεψαν όχι μόνο πολλά κτίρια, ανάμεσα τους την Ricomex, με τους 39 νεκρούς, αλλά μαζί και πολλές ζωές, που έμειναν πίσω, παλεύοντας ανάμεσα στα συντρίμια.

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ!! Βαρθολομαίος: Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Κεμάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του Κεμάλ Ατατούρκ έγραψε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο βιβλίο επισκεπτών στην πατρική οικία - μουσείο του ιστορικού ηγέτη της κοσμικής Τουρκικής Δημοκρατίας και ευχήθηκε οι μεταρρυθμίσεις του να ζουν για πάντα και ο λόγος του να γίνεται πραγματικότητα όσο περνά ο χρόνος.

Προς συναινετικό διαζύγιο Μπενέκος - Σκαναβής

Σε συναινετικό διαζύγιο οδηγούνται οι συνεκδότες του Ελεύθερου Τύπου και του Επενδυτή Δημήτρης Μπενέκος και Αλέξης Σκαναβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σκαναβής φαίνεται να κρατά...