26 Οκτωβρίου 2013

Χώρισε τον ποδοσφαιριστή και γύρισε ταινία πορνό-Το φυσάει και δεν κρυώνει παίκτης της Σουπερ Λιγκ [εικόνα]

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ... κρέμασε την πρώην αγαπημένη του από το μπαλκόνι, όταν του αποκάλυψε ότι θα παίξει σε ροζ ταινία; Ο λόγος για την Αιμιλία που όταν ανακοίνωσε, πριν από λίγους μήνες, στον σύντροφό της-και διάσημο ποδοσφαιριστή μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ την απόφασή της να παίξει σε πορνό, ο τελευταίος την... κρέμασε από το μπαλκόνι του σπιτιού όπου διέμεναν.

Τι συμβαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όταν πεθαίνουμε;;; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Η μετάβαση σε αυτή γίνεται μέσα από το λευκό τούνελ που βλέπουν όλοι όσοι ισχυρίζονται πως έζησαν την επιθανάτια εμπειρία; Όντως το σώμα μας κατά την μετάβαση αιωρείται; Πρόκειται για ανεξήγητο φαινόμενο ή όλα είναι παιχνίδια του μυαλού;

Ερημιά στα γραφεία, στα μπαλκόνια και στις εκδηλώσεις

της Μαριλης Μαργωμενου

Το κτίριο στη Μεσογείων μοιάζει να έχει εγκαταλειφθεί. Οι σημαίες ανεμίζουν ακόμη στα μπαλκόνια, αλλά οι δύο χρυσαυγίτες φρουροί, χωμένοι μέσα στα φούτερ που σταματούν εκεί όπου αρχίζουν τα μαύρα γυαλιά, ίσα που διακρίνονται απ’ το απέναντι πεζοδρόμιο. Κατά τα άλλα, καμία κίνηση. Στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής, η τελευταία φορά που έμοιαζε να υπάρχει ζωή ήταν εκείνη τη μέρα που οι φουσκωτοί με τις μαύρες μπλούζες πέταξαν έξω τον Τζον Χάμφρις του BBC αποκαλώντας τον... «ναζιστή».

Ολοκληρώθηκαν χωρίς εντάσεις οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Με πορεία μέχρι την αρχή της οδού Δεληγιάννη στην πλατεία Καραϊσκάκη, ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη κράτησε τους συμμετέχοντες στην πλατεία σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από τα γραφεία της ΧΑ, όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση.

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων

Κάποιες κυκλοφόρησαν από σήμερα... Δείτε τα:

Αίσχος!! Δεν υπάρχει αναγνώριση έργου σ' αυτή τη χώρα!! Το ΣΔΟΕ στέλνει τον σοσιαλΗστή αγωνιστή Γιάννο στον εισαγγελέα!

Σε «αχίλλειο πτέρνα» του πρώην υπουργού εξελίσσεται η σύζυγός του Σταυρούλα Κουράκου, πρώην μετακλητή υπάλληλος στο υπουργικό του γραφείο

Πόρισμα – «φωτιά» για αδικαιολόγητες καταθέσεις της συζύγου του πρώην υπουργού, Σταυρούλας Κουράκου , διαβιβάστηκε στους οικονομικούς εισαγγελείς.

«Διπλό» η Ντόρμουντ, νίκες για Μπάγερν και Λεβερκούζεν

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Ντόρτμουντ, που επικράτησε της Σάλκε στο ντέρμπι του Ρουρ με 3-1 και παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από τη Μπάγερν, που αν και δυσκολεύτηκε τελικά νίκησε τη Χέρτα στην «Αλιάντς Αρένα» με 3-2.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Παιδί χωρίς πατρίδα η Μαρία: Δεν την παίρνουν στην Βουλγαρία, γιατί δεν έχει χαρτιά

[Που να γυρίσει ρε; Στο χάος; Κρατήστε το κοριτσάκι ρε που ήταν γραφτό του να ξεφύγει από τους γύφτους και δώστε το για υιοθεσία...]

Άφαντοι παραμένουν οι βιολογικοί γονείς της μικρής τις τελευταίες δύο ημέρες, καθώς και τα μικρότερα παιδιά της οικογένειας.

Ο Ράιχενμπαχ εντοπίζει και «καρφώνει» 100 πλούσιους Ελληνες -Ζητά από το ΣΔΟΕ να τους ελέγξει [λίστα]

Οι Γάλλοι ειδικοί της Task Force έστειλαν στην Τρόικα λίστα με 100 ονόματα πλουσίων Ελλήνων υποστηρίζοντας πως ενδεχομένως να φοροδιαφεύγουν. Οι Γάλλοι που εκπαιδεύουν τους Ελληνες εφοριακούς στο κυνήγι των φοροφυγάδων χρησιμοποιούν μαθηματικούς τύπους βάσει των οποίων μπορούν να υπολογίσουν την περιουσία των Ελλήνων φορολογουμένων βήμα βήμα.

"Στο πόδι" η αστυνομία! Ξεκίνησε η συγκέντρωση των οπαδών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του κόμματος - ΦΩΤΟ

- Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις γύρω από την περιοχή του Σταθμού Λαρίσης όπου βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
- "Βροχή" αντιδράσεων για την πρόσκληση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στηνπαρέλαση

Οπαδοί της Χρυσής Αυγής έχουν μαζευτεί έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Σταθμό Λαρίσης, για την προγραματισμένη συγκέντρωση στις 18:00.

Τα πιο επικερδή εγκλήματα του κόσμου-Από το εμπόριο οργάνων και χρυσού ως τα ναρκωτικά

Η φράση «crime does not pay», προερχόμενη από μια σειρά κόμιξ του 1942, εδώ μπορεί να διαψευστεί πλήρως. Ιδού μερικά από τα πιο επικερδή εγκλήματα του κόσμου, σύμφωνα με σχετική έρευνα, που επιφέρουν μέχρι και την ισόβια καταδίκη.

Εμπόριο οργάνων

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ανοιχτά στο κοινό πολεμικά πλοία από 26-28 Οκτωβρίου

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής», τα αρματαγωγά «Σάμος» και «Ικαρία», καθώς και το υποβρύχιο «Παπανικολής» θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

ΒΙΝΤΕΟ-Τροχαίο που κόβει την ανάσα on camera

Τoν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει δύο αυτοκίνητα να εμπλέκονται σε τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο. Η σύγκρουση είναι σφοδρή με το ένα όχημα να προσκρούει στην συνέχεια στο προστατευτικό διάζωμα και το άλλο να βγαίνει εκτός δρόμου.

Αυτή είναι η φώτο του νεαρού που θεωρείται ο «μικρός» Μπέν-Ξεκινούν οι έρευνες στην Κύπρο

Σήμα της Ιντερπόλ Ελλάδας σήμανε την εκκίνηση των ερευνών στην Κύπρο για τον «μικρό» Μπέν Νίνταμ. Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h οι έρευνες θα επικεντρωθούν σε δυο περιοχές που για διάφορους λόγους αντιμετωπίζονται ως «δυσκολοπροσβάσιμες».

«Φρούριο» η οδός Δεληγιάννη (pics+vid)

Κλειστή είναι η οδός Δεληγιάννη από κλούβες των ματ έτσι ώστε να αποφευχθεί να πλησιάσει η πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Σκάνδαλο... Ομπάμα: Αυτός ζήτησε να παρακολουθούν το κινητό της Μέρκελ»

«Βόμβες» έριξε ο Γερμανός ειδικός σε ζητήματα μυστικών υπηρεσιών, Έριχ Σμιτ Ένμπομ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην Deutsche Welle υπογράμμισε ότι τις εντολές για τις παρακολουθήσεις τις δίνει ο… Ομπάμα και ότι η γερμανική κυβέρνηση πάντα γνώριζε για τις παρακολουθήσεις.

Απάντηση της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας για την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση

Ανακοίνωση - απάντηση σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ Θεσσαλονίκης εξέδωσε πριν από λίγο η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας αναφορικά με τις κατηγορίες που εκτοξεύτηκαν σε βάρος της για την πρόσκληση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση. Σε αυτήν αναφέρει

Κόμμα ιδρύει ο Χατζημαρκάκης μπας και κοροϊδέψει κανα γίδι αφού στη Γερμανία έγινε ρόμπα μετά το κλεμμένο διδακτορικό

Άντε να δούμε πότε θα κάνει την κ@λοτούμπα... γιατί με το "οι Γερμανοί δεν πήραν το χρυσό της ΤτΕ" δεν θα βρει και πολλούς θαυμαστές στα γίδια...

Την δημιουργία κίνησης ελλήνων πολιτών με την οποία θα κατέλθει στις Ευρωεκλογές του επομένου Μαΐου, στην Ελλάδα, ανακοινώνει ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Δέκα πράγματα που μάθαμε λάθος στο σχολείο!

Στο σχολείο μάθαμε αρκετά πράγματα. Μερικά όμως από αυτά ήταν εντελώς λάθος.

Δείτε παρακάτω ποια ήταν τα 10 πράγματα που μας δίδαξαν και ήταν εντελώς λάθος...

1. O Einstein είχε χάλια βαθμούς στο σχολείο

Κάπα Research: Οι 10 δημοφιλέστεροι Έλληνες επιχειρηματίες

Τέσσερις έμποροι, τρεις βιομήχανοι, ένας τραπεζίτης, ένας επιχειρηματίας από τον κλάδο των αερομεταφορών και ένας επενδυτής από το εξωτερικό βρίσκονται στο Top 10 της επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με την έρευνα «Επιχειρηματικότητα και την Οικονομική Κρίση» που διενήργησε η Κάπα Research και δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής. Κοινό στοιχείο των 10 επιχειρηματιών που ξεχώρισαν και συγκέντρωσαν τις περισσότερες θετικές γνώμες, είναι ότι οι εταιρείες τους δεν γιγαντώθηκαν από τις συναλλαγές με το Δημόσιο. Οι δέκα είναι:

Δύο μύθοι κι ένα ψέμα

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Ο κ. Κώστας Δουζίνας είναι καθηγητής σε κάποιο πανεπιστήμιο του Λονδίνου ονόματι Birkbeck. Οταν έχει ελεύθερο χρόνο, προλογίζει τον Σλάβοϊ Ζίζεκ σε μαζώξεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Σλοβένος ψυχαναλυτής συμβουλεύει την αξιωματική αντιπολίτευση να φερθεί ως κυβέρνηση «brutally»· «αποφασιστικά», σύμφωνα με τη ΣΥΡΙΖΑϊκή μετάφραση. Ο κ. Δουζίνας μετέχει στην Επιτροπή Σοφών, που συνέστησε ο κ. Αλέξης Τσίπρας τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά την πανηγυρική της έναρξη δεν ξανακούσαμε κάτι, και ταυτοχρόνως αρθρογραφεί κατά καιρούς στον ελληνικό Τύπο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουτάρης: "Ή εγώ ή η ΧΑ"... Σιγά μπάρμπα Γιάννη! Το καλσόν και το φουλάρι πρόσεχε

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε μετά το πέρας της δοξολογίας στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ολική επαναφορά πρώην στελεχών της ΕΡΤ στη ΔΤ

Μια άτυπη ομάδα με παλιά στελέχη, θα αναλάβει να κλείσει συμφωνίες προγράμματος για τη Δημόσια Τηλεόραση και τη ΝΕΡΙΤ.

Όπως διαβάζουμε στη RealLife, στα γραφεία της Μουρούζη αρχίζει να διαμορφώνεται άτυπα και χωρίς κανένα επίσημο διορισμό, η ομάδα στελεχών που θα "τρέξει" το εγχείρημα για το πρόγραμμα.

Εξώδικο Σάφα προς Αβραμόπουλο - Τώρα ζητάει να αναλάβουμε και την ασφάλεια των υποβρυχίων!

Νέα βόμβα Σάφα στην υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Ο ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά “πατώντας” στην σύμβαση που υπέγραψε το ελληνικό δημόσιο μαζί του το 2010, κάνει πραγματικά ότι θέλει. Τώρα έστειλε εξώδικο στο οποίο αφού ριχνει όλες τις ευθυνες για τη κατάντια των Ναυπηγείων στο Ελληνικό Δημόσιο απαιτεί απ΄αυτό το Δημόσιο που έχει πληρώσει 2,5 δις για υποβρύχια που δεν έχει παραλάβει (!!!)...

Στην Ελλάδα είμαστε, χαλβάδες κυβερνάνε οπότε φυσικά και πληρώνονται οι απεργοί διοικητικοί των ΑΕΙ

του Απόστολου Λακασά

Απεργούν μεν, πληρώνονται δε. Οι διοικητικοί υπάλληλοι των δύο ιστορικότερων ΑΕΙ της χώρας, του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΕΜΠ, αποφάσισαν να συνεχίσουν για όγδοη εβδομάδα, δηλαδή έως την επόμενη Παρασκευή, την απεργία τους κατά της διαθεσιμότητας συνολικά 1.349 υπαλλήλων από οκτώ ΑΕΙ, εκ των οποίων οι 897 ανήκουν στα δύο ιδρύματα της Αθήνας.

ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Ο Τατσόπουλος βλέπει συγκυβέρνηση… ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Την… απαγορευμένη συζήτηση για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποφευχθεί η προοπτική της ακυβερνησίας για τον τόπο, ανοίγει και πάλι ο Πέτρος Τατσόπουλος, με δήλωση που έκανε στη “Real News”.

Γιορτάζει η Θεσσαλονίκη σήμερα

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη αρχίζουν σήμερα με την πανηγυρική δοξολογία στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Στη δοξολογία θα δώσει το παρών ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ θα παραστεί και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις 19 Οκτωβρίου.

Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. μετά από βίντεο - ντοκουμέντο για επανεμφάνιση του "μικρού Μπεν"

Σε εξέλιξη γιγαντιαία ελληνική και διεθνής αστυνομική επιχείρηση. Είκοσι δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή του από την Κω, η ιστορία του Μπεν Νίνταμ έρχεται και πάλι στη δημοσιότητα μετά από βίντεο - ντοκουμέντο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας;

Την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της άνοιξης του 2014, φέρονται να εξετάζουν σοβαρά το Μέγαρο Μαξίμου και η Συγγρού, σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα".

Λένε και καμιά μαλακ@α: "Οι απαιτήσεις της τρόικας: Σφάξτε 100.000 παρθένες"

Φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε στις παπαριές που γράφει πάλι ο Χατζηνικολάου στη Real News που για άλλη μια φορά φέρνει την καταστροφή... Όχι ότι δεν μπορεί να υπάρξουν κάποια λίγα νέα μέτρα αν λείπουν λεφτά αλλά το ότι είναι παπαριές αυτά που λένε τόσα χρόνια αποδεικνύεται από τα λεγόμενά τους:

Πόρισμα για μίζες στο Ανάπτυξης: 1,3 εκ ευρώ είχαν σε καταθέσεις τα 2 λαμόγια

Πέρυσι είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να παίρνουν μίζα. Από τις συνολικές καταθέσεις τους, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2002-2011 οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης θεωρούν ότι δεν δικαιολογείται ποσό 455.000 ευρώ.

Το παρασκήνιο της γυναίκας πάνω στο άρμα στην παρέλαση-Θα παρελάσουν και καινούρια Λέοπαρντ

Η Αρχιλοχίας Ειρήνη που έκλεψε τις εντυπώσεις ανεβασμένη πάνω στο άρμα Μ-109 ως πυροβολητής, κατά τη διάρκεια των σημερινών δοκιμές της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, δεν ήταν να συμμετέχει. Ήταν από τα εφεδρικά πληρώματα.

Επειδή όμως η φωτογραφία της έπαιξε παντού και δημιουργήθηκαν εντυπώσεις...

H εξέλιξη της ανθρωπότητας σε 4 λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σουηδός ερευνητής Hans Rosling με απλό και κατανοητό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες μας παρουσιάζει την εξέλιξη της ανθρωπότητας τα τελευταία 200 χρόνια σε ένα βίντεο μόλις τεσσάρων λεπτών. Χρησιμοποιεί στατιστικά στοιχεία από 200 χώρες τα τελευταία 200 χρόνια!

BINTEO-Αυτό είναι το κορίτσι "άλογο"

Η αδυναμία που είχε στα άλογα ένα κορίτσι από τη Σουηδία το έκανε να αναπτύξει μια μοναδική ικανότητα. Η δεκάχρονη Άννα μπορεί και μιμείται εξαιρετικά πιστά τους τετράποδους φίλους της.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Ντανατσίδης στο Τζούντο

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον τραυματισμό που του στοίχισε το μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ο Αλέξης Ντανατσίδης ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Λουμπλιάνα.

ΒΙΝΤΕΟ: «Η Σάσα Σταμάτη είναι για soft πορνό»! Ποιος το είπε;

«Εγώ λυπάμαι για αυτή την εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη. Είναι τόσο παλιό το θέαμα που βλέπω», είπε για τη Σάσα Σταμάτη η Μαρία Ηλιάκη, ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς:

Καταθέτουν προσφυγή οι συνήγοροι των γύφτων που είχαν τη Μαρία

Κατά του εντάλματος της προσωρινής τους κράτησης

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης του ζεύγους των Ρομά από τα Φάρσαλα που εμφανιζόταν ως «γονείς» της μικρής Μαρίας, προτίθενται να καταθέσουν την ερχόμενη Τρίτη, οι συνήγοροι τους καθώς, υπό το φώς των νέων εξελίξεων, θεωρούν ότι δεν προκύπτει θέμα «αρπαγής» της μικρής.

Δείτε βίντεο από τον σεισμό των 7,3 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Ένα μικρό τσουνάμι, με κύματα ύψους περίπου 30 εκατοστών έπληξε την επαρχία της Φουκουσίμα, έπειτα από την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στις ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας.

14χρονοι κ@λόγυφτοι ασέλγησαν σε 5χρονη!

Νέα υπόθεση με πρωταγωνιστές Ρoμά απασχολεί την Λάρισα. Δυο 14χρονοι αθίγγανοι σε οικισμό Ρομά του νομού φέρονται να διέπραξαν ασελγείς πράξεις σε βάρος 5χρονης επίσης αθίγγανης.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τριών αναρχοάπλυτων για ληστεία σε σούπερ μάρκετ

Στον αντιεξουσιαστικό χώρο εκτιμάται ότι ανήκουν οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την προ ημερών ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.