27 Οκτωβρίου 2013

Οι τρεις πιο απίστευτοι θάνατοι την ώρα του σ@ξ που έγιναν ποτέ

Σας παρουσιάζουμε κάποιες από αυτές, που κατά καιρούς απασχόλησαν αλλά και προβλημάτισαν τα ΜΜΕ αλλά και την επιστημονική κοινότητα.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1: Ο Τόνυ Τέιλορ και η σύζυγος του Κρίστεν, είχαν δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ. Εκείνος ήταν ένας εύπορος 40ρης, αρκετά γοητευτικός και εκείνη μια γυναίκα 35 ετών που στο πέρασμα της τα ανδρικά κεφάλια γύριζαν, και οι ανδρικοί λαιμοί “έσπαγαν” από το στρίψιμο.

Αυτό είναι τo βίντεο - ντοκουμέντο για τον Μπεν!

Είναι το βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένας νεαρός, στα χρώματα του εξαφανισμένου εδώ και 22 χρόνια Μπεν, μέσα σε εκκλησία, το περασμένο Πάσχα.
Το βίντεο προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star...

Στο ΠΑΣΟΚ τα’ χουν χαμένα

Η συμμετοχή Τζιτζικώστα στην παρέλαση, είναι προσβολή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»!Ενώ η απουσία Βενιζέλου, δεν είναι… 

Στην προσπάθειά του να αιτιολογήσει την απουσία του προέδρου του Ευάγγελου Βενιζέλου από την αυριανή παρέλαση το ΠΑΣΟΚ έχει «χτυπήσει κόκκινο».

ΒΙΝΤΕΟ: Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 0-3

Δείτε γκολ και φάσεις του αγώνα:

Ο «Σαλονικιός» νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ μένει στο Παλαιό Ψυχικό και «τρομάζει» το ΥΠΟΙΚ με τα ελληνικά του

Μόνιμη στέγη φαίνεται πως βρήκε ο νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Γουές ΜακΓκρου, ο οποίος, αφού εγκαταστάθηκε στην πρωτεύουσα πιάνει δουλειά.

Ο νέος εκπρόσωπος του ΔΝΤ είναι ένας τεχνοκράτης ειδικών αποστολών και αναμένεται να παίξει κεντρικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις που ξεκινούν τις προσεχείς εβδομάδες, ωστόσο, οι γνωρίζοντες αναφέρουν ότι θα έχει πιο καταλυτικό ρόλο από τον Μπομπ Τράα.

ΦΩΤΟ: Και φυσικά ο Τζιτζικώστας κάλεσε τη ΧΑ βάση εγκυκλίου του ΠΑΣΟΚ

Δείτε τη (κάντε κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

Ο κρυπτο-φασισμός των πολιτικάντηδων για τις παρελάσεις

«Όταν έρθει το κόμμα μας στην εξουσία θα καταργήσουμε τις παρελάσεις», φέρεται να είπε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, θεμελιώνοντας τη θέση του στο ότι γίνονται με αναχρονιστικό τρόπο και όλα τα λοιπά στη γνωστή για το θέμα επιχειρηματολογία.

Τι έκανε ο ανεκδιήγητος πολιτικάντης με τη δήλωση αυτή;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Τα ΜΑΤ εμπόδισαν πορεία εκπαιδευτικών μετά τη μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

[ΦΩΤΟ: Ο έκπτωτος νομάρχης Ψωμιάδης ήταν παρών στην εξέδρα των επισήμων]

Ένταση επικράτησε στη λήξη της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, όταν εκπαιδευτικοί και μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πορεία, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς. Επίθεση με ασπίδα των ΜΑΤ δέχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Χαραλαμπίδου. Παρών στην εξέδρα των επισήμων κατά την μαθητική παρέλαση έδωσε ο καταδικασθείς και έκπτωτος από το αξίωμα του περιφερειάρχη Π.Ψωμιάδης.

Ο Μανώλης στο πλευρό του Τζιτζικώστα

Στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα τοποθετήθηκε πριν από λίγο μέσω του Twitter ο εκπρόσωπος Τύπος του κόμματος «Νέα Μέρα» Γιάννης Μανώλης

Στους πέντε μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης στον κόσμο ο Ελληνας Δάκης Ιωάννου

Το εγκώμιο του Δάκη Ιωάννου ως έναν απο τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων μοντέρνας τέχνης στον κόσμο πλέκει ο γάλλος μεγιστάνας Φρανσουά Πινό και ιδιοκτήτης του οικου δημοπρασιων Christie's σε συνέντευξη του στο περιοδικό Paris Match.

Κατηγορούν γονέα επειδή δεν ήθελε τραγούδι με τη "Σουλτάνα" Βελουχιώτη!

Οι συνδικαλιστές του νομού μιλούν για... "λογοκρισία"

Ένα περιστατικό που συνέβη στην Ηλεία αναδεικνύει την προπαγάνδα κομμουνιστών δασκάλων στα σχολεία, που ευτυχώς στα συγκεκριμένη περίπτωση δεν βρήκαν πεδίο δράσης χάρη στην αντίδραση ενός γονέα.

Για λογοκρισία κατηγορείται ένας γονέας από την ΕΛΜΕ του νομού επειδή ζήτησε να απαγορευθεί ένα τραγούδι του Μπαγιαντέρα από τη γιορτή για την 28η Οκτωβρίου το οποίο μιλούσε για αντάρτες και τον γνωστό ομοφυλόφιλο Αρη "Σουλτάνα" Βελουχιώτη.

Τζιτζικώστας-Μαξίμου: Σημειώσατε... 1

Οι αντιδράσεις της κομματικής βάσης της ΝΔ για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Παρά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί για τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το δημόσιο άδειασμα από τον Σίμο Κεδίκογλου τα αποτελέσματα στην κομματική βάση είναι εντελώς αντίθετα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο νεαρός που μοιάζει με τον Μπεν στην Κύπρο-Τι λέει η μητέρα-Τι λέει η Αστυνομία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Βρετανού Μπεν που εξαφανίστηκε στην Κω, πριν από 22 χρόνια.

Ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται νεαρός που ζει στην Κύπρο και μοιάζει εκπληκτικά στον Μπεν, αναπτέρωσε τις ελπίδες της οικογένειάς του και πολλαπλασίασε τις έρευνες σε οικισμούς Ρομά στη Μεγαλόνησο.

Ευτυχώς που αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα... "Δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι έγραφε ψευδείς ειδήσεις με ανταλλάγματα"

[Το "αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα" δεν αναφέρεται στο "δημοσιογράφος έγραφε ψευδείς ειδήσεις" αλλά στο ότι συνελήφθη... Φυσικά στην Ελλάδα ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του χωρίς άγχος...​]

Ερωτήματα έχει προκαλέσει η σύλληψη ενός 27χρονου Κινέζου δημοσιογράφου, αλλά και η ομολογία του ότι δημοσίευε ψευδείς και ανεπιβεβαίωτες ειδήσεις.

Οργή στη Γερμανία για τις παρακολουθήσεις του κινητού της Μέρκελ: Ο Ομπάμα γνώριζε από το 2010

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, η οποία είχε στο στόχαστρό της και την ίδια την Ανγκελα Μέρκελ. Τα γερμανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, γνώριζε για αυτές τις πρακτικές από το 2010, ενώ πιθανολογείται ότι οι παρακολουθήσεις είχαν ξεκινήσει από το 2002.

Θρίλερ αν θα πάει ο Μπένυ στην παρέλαση... ο Άκης μια φορά, ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να πάει

[Η φώτο είναι από παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όχι πριν πολλά χρόνια...]

Tην εκτίμησή του ότι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Εξωτερικών και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα παραστεί στην παρέλαση με αφορμή όσα έχουν γίνει γύρω από την πρόσκληση του Περιφερειάρχη κ. Απ. Τζιτζικώστα στην Χρυσή Αυγή και τις ''κουφές '' δηλώσεις του που ακολούθησαν,εξέφρασε.με δηλώσεις του ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδη, στον Real FM.

Μηδενός εξαιρουμένου: Όλα τα σχολεία στην αυριανή παρέλαση στην Αθήνα

«Τόσο την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου όσο και στην παρέλαση της 24ης Μαρτίου θα συμμετέχουν στο εξής όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης».

Κικίλιας: Μήπως να καταργήσουμε και τον… Εθνικό Ύμνο;

[Μη γελάς Βασίλη γιατί αν το ζητήσει ο Μπένυ μπορεί να το προτείνει κ' αυτό η ΝΔ...]

Η σημερινή δήλωση του Τάσου Κουράκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον έρθει στην εξουσία, θα καταργήσει τις παρελάσεις, έδωσε το πάτημα στον Βασίλη Κικίλια να πάει… πιο μακριά τη συλλογιστική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα δήλωση Τζιτζικώστα αφού η προηγούμενη δεν άρεσε στον Μπένυ: Το ΠΑΣΟΚ του Άκη δεν έχει σχέση με ΧΑ...

[Μπορεί ο Τζιτζικώστας να το πήρε πίσω και να γελάει ο κόσμος μαζί του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει... το ΠΑΣΟΚ έχει βρώμικη φωλιά και δν έχει κάνει την αυτοκριτική του μιας και συνεχίζει να έχει αρχηγό τον άνθρωπο που το 2006 αθώωνε τον Άκη... Όσο για τη φοβική ΝΔ... αν πιέσει λίγο ακόμα ο Μπένυ θα βάλει τον Τζιτζικώστα να πάρει πίσω και την πρόσκληση στη ΧΑ και σε όλους τους άλλους ώστε αύριο στην εξέδρα να κάθεται μόνο ο Μπένυ ]

Με νέα ανακοίνωση του,μετά το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του για το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν «ατυχές και λανθασμένο» και εκφράζοντας τη λύπη του.

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: «Δεν είναι χαμένες οι Πατρίδες αλλά αλησμόνητες»

«Δεν είναι ποτέ χαμένες πατρίδες, είναι αλησμόνητες και είναι πάντοτε μέσα στην καρδιά μας» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος για τις περιοχές της Μικράς Ασίας από τον θρόνο του Μητροπολιτικού Ναού της Καλαμαριάς όπου χοροστάτησε σήμερα.

Οι καταστροφικές πρόωρες συντάξεις: Ταμείο επονομαζόμενο «Ζάππειο» με 4 συνταξιούχους!

Toυ Ανδρεα Δρυμιωτη*

Στα «Νέα» της 15ης Οκτωβρίου 2013 υπήρχε ένα ένθετο τρισέλιδο με τίτλο «Ασφαλιστικό». Στο ένθετο περιγράφονται με λεπτομέρεια τα πλασματικά χρόνια που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ή να εξαγοράσει, προκειμένου να βγει γρηγορότερα στη σύνταξη. Είναι πραγματικά απίστευτη η εφευρετικότητά μας στο να δημιουργήσουμε «παραθυράκια» ή και «μπαλκονόπορτες» για να καταστρέψουμε ένα σύστημα.

Τ. Κουράκης: O ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις ... με ένα άρθρο και ένα νόμο

[Προφανώς θα τις αντικαταστήσουν με παρελάσεις της ΕΛΜΕ και των συνδικάτων... πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το ζόρι των ΣΥΡΙΖΑίων να "παρελάσουν" κι αυτοί, μετά το τέλος της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη]

Ο υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία Τάσος Κουράκης, σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν θα γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις ως έχουν αυτή τη στιγμή.

Ενας «Εξολοθρευτής», «μπάτσος του νηπιαγωγείου» ετοιμάζεται να αρπάξει την καρέκλα του Ομπάμα

Υπήρξε για περίπου δύο δεκαετίες ο απόλυτος σκληρός του Χόλιγουντ με τα υπερφουσκωμένα του μούσκουλα να λιώνουν κάθε αντίπαλο επί της οθόνης, ενώ, όταν άρχισε να... ξεφουσκώνει, διεκδίκησε και πήρε την καρέκλα του κυβερνήτη της Καλιφόρνια οδηγώντας την με μαθηματική ακρίβεια στη χρεοκοπία.

ΚΑΛΑ ΣΟΥ 'ΚΑΝΑΝ ΜΑΡΗ! Χαραλαμπίδου: Μας χτύπησαν τα ΜΑΤ

«H μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης έγινε για άλλη μια φορά μέσα σε έναν υπέρμετρο αστυνομικό κλοιό προστασίας που θυμίζει άλλες εποχές» δηλώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

«Μας εκήρυξε “νεκρούς” ο Μεϊμαράκης και οι λοιποί του προεδρείου»

«Δυστυχώς γι΄ αυτούς είμαστε ζωντανοί» αναφέρει σε νέο άρθρο του μέσα από τη φυλακή ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής. Ο προφυλακισμένος γ.γ. της Χρυσής Αυγής αναφέρει στο άρθρο του:

Έπος με 4ο συνεχόμενο τίτλο γράφει ο Φέτελ

Βαγγέλης Σπυράκης v.spirakis@eleftherotypia.net

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κέρδισε τον Γκραν πρι της Ινδίας και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής για 4η συνεχόμενη φορά, με τον Γερμανό να γίνεται ο νεότερος που καταφέρνει κάτι τέτοιο, ενώ ισοφάρισε και τον Χουάν Μανουέλ Φάτζιο (τέσσερις συνεχόμενοι τίτλοι). Ο Φέτελ εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα-στρατηγική της Red Bull για να φτάσει στη δέκατη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα στην πίστα Buddh International και πρόσφερε στους «ταύρους» το 4ο διαδοχικό Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Πόσο άλλαξε η Formula 1 τα τελευταία 20 χρόνια (VIDEO)

Η ομάδα της Sauber μας παρουσιάζει όλες τις αλλαγές των 20 τελευταίων χρόνων στα μονοθέσια της Formula 1 και μας δείχνει πόσο άλλαξε το δημοφιλέστερο σπορ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, μέσα σε από ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών.

Τι είναι πιο προσβλητικό; Ότι η ΧA βρίσκεται στη Βουλή ή ότι κλήθηκαν βουλευτές της στην παρέλαση;

«Δεν θα πάρω πίσω την απόφαση», δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας  για την πρόσκληση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, μιλώντας στον τ/σ Mega,

Βαρουφάκης: Ήρωας στα λόγια, ναι· κορόιδο, όχι

Του Στέφανου Κασιμάτη

Εν όψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, λέω να ξεκινήσω σήμερα με την παρουσίαση ενός σημαντικού κειμένου στο οποίο ένας σύγχρονος ήρωας του έθνους μας αυτοβιογραφείται. Πρόκειται για τον ωραιότερο ενδεχομένως (για τον ίδιον, οπωσδήποτε) Ελληνα, ο οποίος θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, την πασαρέλα ή την πίστα, αλλά αυτός προτίμησε να γίνει ο μεγαλύτερος εν ζωή Ελληνας οικονομολόγος. Είναι, φυσικά, ο Γιάννης Βαρουφάκης, κυρίες και κύριοι.

Το ΣΔΟΕ στέλνει τον Γιάννο Παπαντωνίου στον εισαγγελέα-Δυό τα πορίσματα-Τι λένε;

Δύο είναι τα πορίσματα -κατόπιν σχετικών ερευνών- του ΣΔΟΕ που αφορούν τον Γιάννο Παπαντωνίου. Το πρώτο αφορά τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου η έρευνα για την οποία ξεκίνησε με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ και το δεύτερο αφορά τον ίδιο τον πρώην υπουργό.

ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ::: "Μειώσεις στο εφάπαξ του Δημοσίου, τι θα γίνει με τα «ευγενή» Ταμεία"

[Και μην ακούσω παπαριές "μας έκαναν κρατήσεις για το εφάπαξ και το δικαιούμαστε"... τι κρατήσεις ρε νούμερα; Από τις ακαθάριστες μισθουλάρες που σας έκοβε το δημόσιο και πληρώναμε εμείς; Και γιατί όταν σας ρωτάμε πόσα παίρνετε μας λέτε 1000 ευρώ και αφήνετε απ' έξω όλες τις παροχές που έχετε από το δημόσιο;]

Στις ανατροπές που έρχονται στο ασφαλιστικό, -τις οποίες φέρνει στο φως το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του Εθνους της Κυριακής- αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega.

Έλεγχος των μισθών και επιδομάτων σε όλα τα υπουργεία

Εντολή σε όλα τα υπουργεία και τους δημόσιους φορείς για έλεγχο των μισθών και επιδομάτων που παίρνουν όλοι οι υπάλληλοι, έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Ο Χρ. Σταϊκούρας έχει ζητήσει να καταγραφούν οι υπηρεσίες που ακόμη και σήμερα δεν εναρμονίζονται με το ενιαίο μισθολόγιο και οι οποίες είναι τουλάχιστον 150.

Τζιτζικώστας σε πρασινοφρουρούς: Μη διαστρεβλώνετε τα λόγια μου-Η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή

[Για να δούμε αν θα εγκρίνει ο Σίμος τη δήλωση... ή αν θα πεταχτεί πάλι να πει: "η δήλωση δεν ικανοποιεί τον Μπένυ να κάνει καινούργια"...]

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας σημειώνει ότι το παράδειγμα που μεταχειρίστηκε «ήθελε να καταδείξει ότι η μη τήρηση του νόμου και η θεσμική εκτροπή μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με τεράστιες αρνητικές συνέπειες».

Για προσπάθεια διαστρέβλωσης των δηλώσεων του για το ΠΑΣΟΚ στο Mega έκανε λόγο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με διευκρινιστική ανακοίνωση.

Ιαπωνικά μαχητικά περιπολούν στο Οκινάουα σε απάντηση κινέζικων κινήσεων

Η Ιαπωνία ανέπτυξε δύο μαχητικά αεροσκάφη επί 48 ώρες σε απάντηση για τις πτήσεις τεσσάρων κινεζικών πολεμικών αεροσκαφών πάνω από τα διεθνή ύδατα γύρω από το αρχιπέλαγος της Οκινάουα, κοντά σε διαφιλονικούμενο νησιωτικό σύμπλεγμα από το Τόκιο και το Πεκίνο, γράφει σήμερα ο ιαπωνικός Τύπος.

Η ημερήσια διαταγή Αβραμόπουλου για την 28η Οκτωβρίου

H Ημερήσια Διαταγή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 επισημαίνει ότι “η Ελλάδα και πάλι με συνέπεια, πείσμα και επιμονή σταδιακά αλλά σταθερά τα καταφέρνει, επιστρατεύοντας όλες τις εθνικές δημιουργικές της δυνάμεις και με σύνεση, τόλμη, αυτογνωσία και αποφασιστικότητα, θα ανοίξει και πάλι το δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της προοπτικής”.

Όλη η Ημερήσια Διαταγή:

ΒΙΝΤΕΟ-Κριστιάνο: Δεν ήταν πέναλτι; Χέστη!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε στον διαιτητή Μαγένκο πως τα έκανε πάνω του, για αυτό δεν έδωσε το πέναλτι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ρονάλντο είπε χαρακτηριστικά ¡Eso no, cagón! που σημαίνει:

Τι άλλο θ' ακούσουμε: Ο γκαφατζής Κεδίκογλου κατηγορεί τον Τζιτζικώστα για γκάφα!!

[Τι να πρωτοθυμηθούμε απ΄τις ξεφτίλες Κεδίκογλου; Ο διορισμός της φίλης του (για να μην πω τίποτα άλλο)  και η μη παραιτήσή του τα τερματίζει όλα; Και στο φινάλε τι είπε ο Τζιτζι; ΈΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; Δηλ. απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε και τη λέξη ΠΑΣΟΚ; Ρε άι σιχτίρ που φτάσατε στο σημείο να καλύπτετε Τσοχατζόπουλο και να εγκαλείτε Τζίτζικώστα για να μη θιχτεί ο Βενιζέλος...]

Ως «γκάφα» χαρακτηρίζει τη νέα δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα περί της πρόσκλησης που απηύθυνε προς την Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει στην παρακολούθηση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και του ζητά διορθωτική δήλωση!!

Λεβέντης 103 ετών θυμάται: Ετσι νικήσαμε τους Ιταλούς στην Πίνδο [βίντεο]

Την μνήμη της αντίστασης κατά του φασισμού διατηρούν ζωντανή πρώην στρατιώτες του Ελληνοαλβανικού Μετώπου, οι οποίοι αφηγούνται τις πολεμικές συγκρούσεις με τους Ιταλούς στρατιώτες στα βουνά της Πίνδου και της Μακεδονίας.

Ωραίοι οι ηγέτες των ΧΑυγιτών: Έτοιμοι να θυσιαστούν αλλά παραπονιούνται για το κρύο!!

Στους ρυθμούς της ζωής στην φυλακή αρχίζουν να προσαρμόζονται οι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός, οι οποίοι σε αντίθεση με τις πρώτες προβλέψεις, έχουν αποδειχθεί ήρεμοι και συνεργάσιμοι.

Φονική γροθιά σκότωσε μποξέρ πάνω στο ρινγκ - Ανατριχιαστικό βίντεο...

Για τρεις ημέρες βρισκόταν σε κώμα ο Μεξικανός αθλητής Χαβιέρ «Φράνκι» Λεάλ, καθώς στον αγώνα απέναντι στον συμπατριώτη του Ραούλ Χιράλες, στον...

Μπράβο ρε! Επιμένει ο Τζιτζικώστας: «Δεν παίρνω πίσω την απόφαση για ΧΑ-Κάποιος μπορεί να μην καλούσε το ΠΑΣΟΚ»

Σκύλιασε το κομμούνι ο Αναγνωστάκης επειδή ο Τζιτζικώστας δεν κάνει τους νόμους λάστιχο και δεν τους εφαρμόζει όπως τον βολεύουν, όπως θα έκανε αυτός... 

Σκληρή στάση στο θέμα της πρόσκλησης βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να κρατά ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζτζικώστας, ο οποίο δήλωσε πως δεν πρόκειται να πάρει πίσω την απόφαση.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Λαφαζάνης θα διαγράψει το χρέος με διαπραγματεύσεις, θα πάρει τα κατοχικά δάν εια κ.λπ από Γερμανούς και τσοοοουπ τα λεφτά

Κόντρα στην πρωινή εκπομπή του Mega μεταξύ Λεωνίδα Γρηγοράκου και Παναγιώτη Λαφαζάνη για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «η τρόικα πρέπει να φύγει, διότι δεν άφησε τίποτα όρθιο. Εμείς θα πάμε σε μεγαλύτερη διαγραφή του χρέους με διαπραγματεύσεις» μιλώντας με τον κλασικό ΣΥΡΙΖΑϊκο τρόπο: αποφεύγοντας να πει που θα βρει λεφτά...

Η Μελβούρνη γιόρτασε το "Όχι"

Μαζικά αλλά και με λαμπρότητα ο Ελληνισμός της Μελβούρνης τίμησε την ιστορική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η επέτειος του «Όχι» τιμήθηκε με χωριστές αλλά μαζικές εκδηλώσεις στη Μελβούρνη.

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Τσίπρας πάει για αρχηγός της Βέρμαχτ”…

Η ευρεία συζήτηση που έχει ξεκινήσει για την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, έχει φτάσει και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα συνεχιστεί για πολύ αυτό το πανηγυράκι με τους γραφικούς της ΕΡΤ;

Μία χούφτα άνθρωποι κάνουν κατάληψη στο ραδιομέγαρο...

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από τότε που μπήκε λουκέτο στην ΕΡΤ και ξεκίνησε η κατάληψη στο Ραδιομέγαρο στην οδό Μεσογείων. Από τότε όμως έχει κυλήσει πολύ νερό στ' αυλάκι αφού η νέα Δημόσια Τηλεόραση λειτουργεί με πρόγραμμα και το όλο ζήτημα της ΕΡΤ έχει ξεφουσκώσει πλήρως.

"Τελειωμένη" για το Ισραήλ η Τουρκία: Ο Ερντογάν και η ΜΙΤ έσπασαν τις “κόκκινες γραμμές” του Εβραϊκού Κράτους και της Μοσάντ

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η είδηση για το τουρκικό κάρφωμα του δικτύου πρακτόρων του Ισραήλ, που δρούσαν μέσα στο Ιράν, ήταν ένα επτασφράγιστο μυστικό στην Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ από τη στιγμή που συνέβηκε μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Τους καπέλωσε όλους: Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου...

Προφανώς το αρχηγιλίκι είναι οικογενειακή υπόθεση και το κόμμα κληρονομείται οικογενειακά

«Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγειν» έλεγαν οι αρχαίοι Ελληνες. Κάτι τέτοιο, φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση της κόρης του Νικου Μιχαλολιάκου, η οποία δήλωσε «αρχηγός» του νεοναζιστικού κόμματος.

Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ για Μαζιώτη και Παλαιοκώστα- Ποιοι είναι οι δύο σύνδεσμοι των κακοποιών

Η έντονη κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων όπου δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες του Νίκου Μαζιώτη και του άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι ο Βασίλης Παλαιοκώστας, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς οι Αρχές έχουν εκφράσει φόβους πως οι δύο κακοποιοί ενδέχεται να έχουν δημιουργήσει ένα «κοινό μέτωπο» και να έχουν μιας ιδιότυπης μορφής «συνεργασία».

Καθησυχαστικός ο Βρούτσης, αλλά ποιος να τον πιστέψει όταν οι δημοσιοκάφροι τρομοκρατούν ασύστολα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαράδεκτος βέβαια ο υπερπροστατευτισμός του στα "ευγενή Ταμεία" τα οποία είναι ευγενή λόγω χρηματοδότησής τους από το κράτος... όπως το ταμείο των υπαλλήλων της ΔΕΗ στο οποίο ακουμπάμε κάθε χρόνο 600 εκ ευρώ!!

Τον… τρόμο που καλλιεργούν οι δημοσιογράφοι στην ελληνική κοινωνία για το νέο Ασφαλιστικό, επιχείρησε να διώξει ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με όσα είπε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ελλάδα, Ντάουνερ, Ντόρα και “Εγγυήσεις”

Του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ

Επτά διαφορετικά πρόσωπα απο τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ ανέλαβαν το Υπουργείο  Εξωτερικών, απο το 2004, έτος του κρατοκτόνου Σχεδίου Ανάν.Ήταν οι  Μολυβιάτης, Μπακογιάννη, Παπανδρέου, Δρούτσας, Λαμπρινίδης, Αβραμόπουλος και  Βενιζέλος. Ένας, ο κ. Μολυβιάτης διετέλεσε και υπηρεσιακός υπουργός της  μεταβατικής κυβέρνησης Πικραμμένου (Μάιος του 2012).

Με εξαίρεση  τον κ. Μολυβιάτη, που...

Από σήμερα σε ισχύ η χειμερινή ώρα - Γιατί αλλάζουμε τους δείκτες του ρολογιού δυο φορές το χρόνο

Μια ώρα πίσω γύρισαν οι δείκτες του ρολογιού τα ξημερώματα αφού άρχισε να ισχύει η χειμερινή ώρα η οποία και θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Απριλίου. Συγκεκριμένα, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες του ρολολγιού γύρισαν μια ώρα πίσω και έδειξαν 3.

Γιατί αλλάζουμε την ώρα δυο φορές το χρόνο - Ποιος είχε την ιδέα

Άνοιξε το taxisnet για το επίδομα θέρμανσης!

Σε λειτουργία έχουν τεθεί από χθες οι εφαρμογές στο Taxisnet για την υποβολή αίτησης επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και αυτή που αφορά στην ηλεκτρονική διόρθωση στο Α 21 (αίτηση χορήγησης οικογενειακού επιδόματος).
Άλλωστε μέσω twitter ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιων Εσόδων κ. Χάρης Θεοχάρης ενημέρωσε ότι « Το Α21 (τροποποιητικές) και το επίδομα θέρμανσης άνοιξε σήμερα! Μπράβο σε όσους δούλεψαν για τις αλλαγές στις εφαρμογέs».

Spiegel: Από το 2002 παρακολουθούσαν το κινητό της Μέρκελ

Οι μυστικές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενδέχεται να παρακολουθούσαν το κινητό τηλέφωνο της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελας Μέρκελ για πάνω από 10 χρόνια, σύμφωνα με ένα σημερινό δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρεται επίσης πως ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα της είπε ότι θα σταματούσε την παρακολούθηση εάν γνώριζε πως γινόταν.

Τα μέτρα δεν θάναι οριζόντια, αλλά θα είναι μέτρα – Η Τρόικα στις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.- Αβεβαιότητα, αλλά και μυστήριο, καλύπτει την ολοκλήρωση της πέμπτης επιθεώρησης του Ελληνικού Προγράμματος εκ μέρους των επικεφαλής της Τρόικα, καθώς υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να μην τελειώσει κατά τη δεύτερη επίσκεψή τους, στις 4 Νοεμβρίου.

Εικόνες του ξανθού αγοριού που μοιάζει με τον μικρό Μπεν - Που εστιάζονται οι έρευνες στην Κύπρο (BINTEO)

Μήνυμα από την Ιντερπόλ Ελλάδος να εξετασθούν πληροφορίες ότι ο Βρετανός Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Ελλάδα όταν ήταν ενάμιση έτους πιθανώς να βρίσκεται στην Κύπρο έλαβε η αστυνομία του νησιού. Οι πληροφορίες στηρίζονται στε βίντεο που τράβηξε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου της Κω το περασμένο Πάσχα σε εκκλησία στη Λεμεσό στο οποίο εμφανίζεται ένας νεαρός που μοιάζει εκπληκτικά με το σκίτσο που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ, για τον εικοσιτετράχρονο σήμερα Μπεν.

Έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνας!

Έκρηξη σημειώθηκε στο υψηλότερο και πιο ενεργό ηφαίστειο στην Ευρώπη, στο Όρος Αίτνα, στέλνοντας καυτή λάβα στον αέρα και ένα σύννεφο ηφαιστειακής τέφρας στον ουρανό της Σικελίας.