30 Οκτωβρίου 2013

Κατέρρευσε κι αυτός ο παιδικός μύθος: Η Πίπη Φακιδομύτη έγινε στριπτιζέζ [εικόνες]

Mπορεί ως παιδί τη δεκαετία του 1980 να είχε αποκτήσει φανατικό κοινό ανά τον κόσμο κρατώντας το ρόλο της ντροπαλής Πίπης Φακιδομύτης, ωστόσο, τώρα η Τάμι Εριν έχει αποκτήσει φανατικό κοινό άλλης... κατηγορίας, κατά κύριο λόγο ανδρικό, αφού πρωταγωνιστεί σε ένα τολμηρό στριπ σόου στο Λας Βέγκας!

Έξαλλος ο Σαμαράς με Στουρνάρα για τον πρασινοφρουρό που εισηγήθηκε φόρο στις στάνες

Ένας άνθρωπος του Σημίτη στην κυβέρνηση για τον οποίο έχουμε γράψει εδώ και καιρό αλλά κανείς δεν φιλοτιμείται να γκαζώσει Στουρνάρα και Βενιζέλο

Σε δύσκολη φάση περνούν οι σχέσεις Σαμαρά - Βενιζέλου μετά την αποψινή συνάντηση. Ο πρωθυπουργός που εξήλθε πεζή από το Μαξίμου και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, φάνηκε ότι δεν είχε και την καλύτερη των διαθέσεων όταν τον ρώτησαν...

Λέμε και καμία μαλακί@: «"Ψήνεται" επέμβαση στην ΕΡΤ;»

Φήμες ότι απόψε εκκενώνεται το ραδιομέγαρο... όπως πολλές φορές τους προηγούμενους μήνες...

Πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία, πως απόψε αναμένεται να γίνει προσπάθεια εκκέννωσης του Ραδιομέγαρου της ΕΡΤ, στην λεωφόρο Μεσογείων, στην Αγ. Παρασκευή, που τελεί υπό κατάληψη εργαζομένων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, από τις 11 Ιουνίου, οπότε ανακοινώθηκε η κατάργησή της.

Με γύψο στο χέρι εμφανίστηκε η Ολγα Τρέμη στο δελτίο [εικόνα]

Στη θέση της και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega επέστρεψε η Ολγα Τρέμη, έπειτα από την απουσία μίας ημέρας.

Η ΝΕΡΙΤ του... λαού- Ζητούν από τους πολίτες την άποψή τους για το πρόγραμμα

Πώς ονειρεύονται οι Ελληνες τη δημόσια τηλεόραση; Τώρα μπορούν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα για τον επόμενο μήνα, καθώς η φυσιογνωμία της γίνεται αντικείμενο ανοιχτής διαβούλευσης.

Γερμανικές φρεγάτες στην Κρήτη... δυστυχώς περαστικές...

... και όχι για να ξεριζώσουν τα χασίσια και να κατασχέσουν τα όπλα από τους γιδοβοσκούς

Αγκυροβολημένα βρίσκονται επτά γερμανικά πολεμικά πλοία ανοικτά των Χανίων, στην περιοχή μεταξύ Μάλεμε και Κολυμπαρίου, προκαλώντας τα εύλογα ερωτήματα των κατοίκων που τα αντίκρισαν από την ξηρά.

ΒΙΝΤΕΟ- Προσγείωση που κόβει την ανάσα

Αντιμέτωπος με ισχυρούς ανέμους ήρθε ο πιλότος ενός ελικοφόρου αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Μπέρμινχαμ. Ο πιλότος ωστόσο παρά το γεγονός ότι το αεροπλάνο παρασύρεται από τον άνεμο καταφέρνει να το προσγειώσει με ασφάλεια.

Γελάει ο Κεδίκογλου με τον εμφύλιο στον ΣΥΡΙΖΑ: Ιδού κ. Γλέζο πως θα βρει τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της αντίθεσης σε όλα. «Θέσεις» ακόμα αναζητούνται, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Αναφερόμενος στη δήλωση του Μανώλη Γλέζου σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει πειστική απάντηση στον κόσμο για το «πού θα βρει τα λεφτά», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε - μεταξύ άλλων - ότι «επειδή ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να απαντήσει στον κ. Γλέζο, τον διευκολύνουμε εμείς»:

Μαζιώτης "λέμε και καμιά μαλακί@": "Τρομοκρατήθηκε η ΕΛΑΣ από την επιστολή μου για τον Φύσσα και με συκοφαντεί ότι ληστεύω! Αν είναι δυνατόν"

«Κρατική προπαγάνδα» αλλά και αντίδραση στην επιστολή του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα χαρακτηρίζει ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που σύμφωνα με την αστυνομία τον αποτυπώνουν κατά τη διάρκεια της ληστείας της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα το περασμένο καλοκαίρι.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Λιάγκας δεν απαντά στην Κανέλλη γιατί τη σέβεται... κι ας μην τον σέβεται αυτή... απάντα ρε μαλάκ@ να γίνει τζερτζελές!!

Η Λιάνα Κανέλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και σχολίασε την παρουσία των Λιάγκα-Σκορδά και Πετρόπουλου-Μπαλατσινού στην πρωινή ζώνη!

Με κοινή απόφαση Μαυραγάνη και Βούρτση απαλλάσσονται οι άνθρωποι με αναπηρία από τα τέλη κυκλοφορίας

Δυνατότητα στους ανθρώπους με αναπηρίες να αποκτήσουν αυτοκίνητο απαλλαγμένο από το τέλος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας, δίνουν με κοινή υπουργική τους απόφαση ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και ο υφυπουργός Οικονομικών Γεώργιος Μαυραγάνης.

Πέθανε ο Φώσκολος

Ο Νίκος Φώσκολος του Ροβέρτου (1927-2013) ηταν σύγχρονος Έλληνας συγγραφέας, μυθιστοριογράφος, σεναριογράφος και κριτικός του ραδιοφώνου και του θεάτρου και σκηνοθέτης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ποινή ενός έτους με αναστολή για το «ζώο της Πάρου»

Στα δικαστήρια της Σύρου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ο κατηγορούμενος Πακιστανός για την κακοποίηση της Μυρτώς, πέρυσι το καλοκαίρι στην Πάρο.

Ρεπούση is Back και φυσικά ζητά αλλαγές στο Μάθημα της Ιστορίας...

Αλλαγές στο περιεχόμενο του μαθήματος της ιστορίας ώστε να διδάσκεται επαρκώς ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος, ο ναζισμός και ο φασισμός, ζητά με ερώτησή της προς τον Υπουργό Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλο η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.

Ο Πούτιν ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη - Ακολουθεί ο Ομπάμα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι πρώτος στην κατάταξη των πιο ισχυρών ανθρώπων στον κόσμο βάσει της εκδοχής του περιοδικού Forbes εκτοπίζοντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στη δεύτερη θέση, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του εντύπου σήμερα Τετάρτη.

«Τελειώνει» ο Κάτσε

Το γεγονός ότι ο Χουμπ Στέφενς δεν συμπεριέλαβε τον Έργκους Κάτσε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μαρτυράει πως ο Αλβανός μεσοεπιθετικός αποτελεί "ξένο σώμα" στην ομάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Άναψαν τα αίματα στη βουλή

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή λίγο το τέλος της συζήτησης για το νομοσχέδιο "Ρυθμίσεις του υπουργείου Υγείας και άλλες διατάξεις". Πρωταγωνιστές ήταν η Ζωη Κωνσταντοπούλου, η Σοφία Βούλτεψη , ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας και ο αντιπρόεδρος της βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

FT: Δώστε τα ηνία της Ευρώπης στη Μέρκελ και τη Λαγκάρντ, θα συμμαζέψουν τα πράγματα

Φανταστείτε την Ε.Ε. σε 12 μήνες να ηγείται από την Άγκελα Μέρκελ και την Κριστίν Λαγκάρντ. Σίγουρα αυτό θα συγκέντρωνε την προσοχή όλων. Αμερικανοί και Ασιάτες θα αναρωτιούνταν: μήπως τελικά η Ευρώπη αρχίζει να συμμαζεύεται;, γράφει σε ένα αιρετικό άρθρο στην οικονομική εφημερίδα ο δημοσιογράφος Tony Barber.

Συνελήφθη ο Ανδρουλιδάκης... μέχρι να ξαναφεθεί ελεύθερος σαν τρελός

Συνελήφθη νωρίτερα ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Κουκουλόπουλου-Καπερνάρου

Συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους στη Βουλή η κόντρα ΠΑΣΟΚ-Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην εκπομπή "στον ενικό".

Αυτή την φορά την σκυτάλη πήραν οι κύριοι Κουκουλόπουλος από το ΠΑΣΟΚ και Καπερνάρος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Αυτό είναι το πόρισμα για τη σχέση αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή (VIDEO)

Δεν υπάρχουν συγκροτημένοι πυρήνες ή αδιαφανείς «φράξιες» ή παρασυνταγματικοί πόλοι στην Ελληνική Αστυνομία, αναφέρει το πόρισμα των «αδιάφθορων» της ΕΛΑΣ το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα και το οποίο αφορούσε τη διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικών σε έκνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής.

Πολύ μπροστά οι Τούρκοι: Μιά μέρα κράτησε η σήραγγα... ούτε στην Ελλάδα έτσι

Μία ημέρα μετά τα εγκαίνια στην Κωνσταντινούπολη της πρώτης υποθαλάσσιας σιδηροδρομικής σήραγγας που περνά κάτω από τον Βόσπορο και συνδέει την Ασία με την Ευρώπη σήμερα το πρωί σημειώθηκε η πρώτη βλάβη.

Τρία ερωτήματα για δύο μύθους

Του Στέφανου Κασιμάτη

Ηταν το έπος του ’40 η «πρώτη αντιφασιστική νίκη της Ευρώπης που αφύπνισε την τότε Ευρώπη που κοιμόταν μέσα στους συμβιβασμούς του Μονάχου του 1938»; Είναι το πρώτο ερώτημα αυτό και το απαντώ αμέσως. Συγγνώμη αν θίγω τη μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, αλλά δεν ήταν. Είχε προηγηθεί η μάχη της Αγγλίας (το καλοκαίρι του 1940), όπου η αποτυχία της Λούφτβαφε να κυριαρχήσει στους ουρανούς της Βρετανίας οδήγησε και στη ματαίωση της εισβολής που σχεδίαζε ο Χίτλερ. Οσο για τους «συμβιβασμούς του Μονάχου», αυτούς τους κατήγγειλαν εκείνοι που τους είχαν υπογράψει, όταν λίγους μήνες μετά την κατάληψη της Σουδητίας (της γερμανόφωνης βορειοδυτικής Τσεχοσλοβακίας) ο Χίτλερ, κατά παράβαση της Συμφωνίας του Μονάχου, κατέλαβε και την υπόλοιπη Τσεχοσλοβακία για να την κάνει προτεκτοράτο του Ράιχ. Συνεπώς, δεν περίμεναν εμάς για να αφυπνισθούν οι Ευρωπαίοι.

Οι τιμές στην Πορτογαλία

Έτσι για τη σύγκριση και τη λαμογιά μας (που δείχνει ότι στην Ελλάδα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακόμα), οι τιμές βασικών προιόντων στην Πορτογαλία από άρθρο του ΕΘΝΟΥΣ

«Στα μεγάλα αστικά κέντρα της Πορτογαλίας ένα λίτρο φρέσκο γάλα στοιχίζει...

Σπάνιο φιλμ για τα κομμούνια του ΕΛΑΣ

Σπάνιο κινηματογραφικό υλικό για τον ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για το σύνολο της παραγωγής σε φιλμ από το κινηματογραφικό συνεργείο του ΕΛΑΣ, (ή ορθότερα, το φωτοκινηματογραφικό συνεργείο του ΕΛΑΣ), που έχει διασωθεί. Κάτι λιγότερο από 11 λεπτά. Δόθηκαν στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας από την Ολυμπία και τον Κώστα Παπαδούκα, αδερφό του Θανάση Παπαδούκα, του οπερατέρ του κινηματογραφικού συνεργείου του ΕΛΑΣ, από το φθινόπωρο του 1944 μέχρι λίγο μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας.

Ο Μπενίτο Μουσολίνι κατασκεύαζε μειονότητες (τσάμηδες και βλάχους)

Κάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου τιμούμε αυτούς που αγωνίστηκαν κατά των κατακτητών στην περίοδο 1940-1944. Η πραγματική απόδοση τιμής στους προγόνους μας επιβάλλει να διδασκόμαστε από την Ιστορία για να μην ξαναπέσουμε θύματα παρόμοιων καταστάσεων με εκείνες του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Δεν αρκεί απλώς να φωνάζουμε κατά του φασισμού και του ναζισμού. Πρέπει η διαμαρτυρία να συνοδεύεται από καταγγελία ορισμένων μεθόδων του Μουσολίνι, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα με τρόπο διαφορετικό, αλλά εξίσου επικίνδυνο.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αλέξη, έτσι θα μπαίνουμε κι εμείς στο μετρό αν γίνεις Πρωθυπουργός (λέμε και καμιά μαλακ@α..);

Δείτε πως πιάνεις θέση στο μετρό στη χώρα πρότυπο του Αλέξη, τη Βενεζουέλα:

"Ματάκιας" ο Ομπάμα; Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Άντε πάλι με το γύρο του διαδικτύου. Πάντως, η φωτοσοπιά είναι εκπληκτική. Δείτε την:

Aπίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Εκτόξευση βλήματος απο τανκ!

Κάποιοι απο μας έχουν οδηγήσει τεθωρακισμένο όχημα, κάποιοι άλλοι εχουν απλώς βρεθεί κοντά σ'ενα και κάποιοι εχουμε δει τανκ μόνο σε ταινία. Το παρακάτω βίντεο δεν ειναι ταινία και για τους περισσότερους απο μάς ειναι η μόνη στιγμή που θα γίνουμε ο... στόχος ενός τανκ! Γιατι η αλήθεια ειναι οτι πιο κοντά σε βλήμα απο τανκ χωρίς να βρισκόμαστε σε εμπόλεμη ζώνη δεν γίνεται!

Οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την βελγική εφημερίδα - Ποτέ δεν είπα στρατιωτικός νόμος

- Απέστειλε επιστολή σε οργισμένο ύφος στην εφημερίδα La Libre Belgique
- «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησα αυτές τις λέξεις», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Ο κ. Μητσοτάκης στην συνέντευξη αυτή προανήγγειλε 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο και είπε ότι την συμφωνία δεν την υπέγραψε, την κληρονόμησε (προς θεού Κυριάκο! το έχουμε καταλάβει: Εσύ θέλει να διορίσεις κι άλλους και να μη διώξεις ούτε τους κλέφτες...)

Χέστηκ@ η ποντικομαμή μόλις άκουσε για εισαγγελέα: «Δεν θα πληρωθούν όσοι υπάλληλοι απεργούν»

Τη διαβεβαίωση ότι οι αποδοχές των διοικητικών υπαλλήλων που συμμετέχουν στην απεργία θα περικοπούν, έδωσε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών με ανακοίνωσή του, ενώ νωρίτερα η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να εξακριβωθεί η βασιμότητα των δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία αμείβονται κανονικά οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, παρότι βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση εδώ και περίπου δύο μήνες.

Κινδυνεύουν οι Ακρίτες από εκτουρκισμό και εκβουλγαρισμό – χωρίς ειδήσεις και εικόνα από Ελλάδα η Ομογένεια

Άφωνη παραμένει η Ελλάδα στην Ομογένεια, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, της ERT World, του Κοσμος Radio, της Φωνής της Ελλάδας (ΕΡΑ), παλαιότερα της ελληνικής υπηρεσίας του BBC και πρόσφατα με την κωλυσιεργία να δοθεί το πράσινο φως στο Euronews Greek που χρηματοδοτεί η Ε.Ε.

ΒΙΝΤΕΟ: Αναβιώνει η μουσική των αρχαίων Ελλήνων... από τους ξένους τοκογλύφους εννοείται και όχι από τους Ελληναράδες του φρέντο

Ο καθηγητής μουσικής και κλασικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Armand D’Angour είχε ένα στόχο. Να καταφέρει να "αναστήσει" την αρχαία ελληνική μουσική.

"Συχνά ξεχνάμε ότι τα γραπτά κείμενα που αποτελούν τις ρίζες της δυτικής λογοτεχνίας, τα έπη του Ομήρου, τα ερωτικά ποιήματα της Σαπφούς, οι τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπίδη, αρχικά ήταν όλα μουσική. Χρονολογούνται περίπου από το 750-400 πΧ και συνετέθησαν για να τραγουδηθούν εξ ολοκλήρου ή μερικώς, με την συνοδεία λύρας, πνευστών και κρουστών" αναφέρει χαρακτηριστικά στο BBC ο καθηγητής της Οξφόρδης.

Οι ΠΑΣΟΚοι σκέφτονται να το τερματίσουν... να διώξουν Μπένυ και να φέρουν Φώφη...

Κανας νέος άνθρωπος άφθαρτος, που θα αποκηρύξει εκτός απ' τους κλέφτες Άκηδες και τους προστάτες τους Σημιτοβενιζέλους, δεν σας περνάει απ' το μυαλό ρε μαλάκ@ς; Γι αυτό θα πάτε άπατοι...

Η πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ανέδειξε το χάσμα που χωρίζει ουσιαστικά μεγάλο μέρος των βουλευτών με την ηγεσία του κόμματος και τις πολιτικές της επιλογές ιδίως μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Συμφωνίας μεταξύ Σαμαρά-Βενιζέλου.

Διαψεύδει ο Άδωνις το ΠΑΜΕ Ευαγγελισμού με τη φώτο προπαγάνδα

Οι γιατροί λένε ότι το χάος προκλήθηκε από το μπλακ άουτ του αξονικού τομογράφου - Ο τομογράφος λειτουργεί από τις 11 το πρωί, απαντά το υπουργείο Υγείας

Τις εντυπώσεις θέλησαν να κερδίσουν οι κομμουνιστές του Ευαγγελισμού με τη φωτογραφία που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα και αποτυπώνει κατά δήλωσή τους την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο μετά το μπλακ άουτ του αξονικού τομογράφου.

Κυριάκο ακούς;; Handelsblatt: Η Ελλάδα καθυστερεί και πάλι την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων


[Μάλλον στον Κυριάκο οφείλεται η δυσφορία των τροϊκανών καθώς Άδωνις, Βρούτσης και Στουρνάρας κουτσά στραβά θα ανταποκριθούν... αντίθετα ο Κυριάκος συνεχίζει να χαϊδεύει τα αυτία των κηφώνων του δημοσίου και να τάζει και διορισμούς από πάνω!]
 
Για νέες καθυστερήσεις από την πλευρά της Ελλάδας, όσον αφορά την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, κάνει λόγο η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Βίασαν και έθαψαν ζωντανή 13χρονη, αλλά εκείνη έσκαψε και σώθηκε

Ένα 13χρονο κορίτσι στο Πακιστάν δέχτηκε επίθεση από δύο άνδρες οι οποίοι την χτύπησαν, την βίασαν και την έθαψαν ζωντανή.

Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση ενώ πήγαινε στα μαθήματα Κορανίου, στην πόλη Πουνγιάμπ. Οι δύο άνδρες αφού την βίασαν την έθαψαν ζωντανή και έφυγαν πιστεύοντας ότι είχε πεθάνει.

TIMES: "Τα Μάρμαρα πρέπει να επιστραφούν στο σπίτι τους, στην Αθήνα"

Μόλις έναν μήνα μετά την ανακοίνωση της διαμεσολαβητικής δράσης που θα αναλάβει η UNESCO προς τη βρετανική πλευρά για το ζήτημα του επαναπατρισμού των Γλυπτών του Παρθενώνα, αρθρογράφος των βρετανικών Times έρχεται να δώσει περαιτέρω βαρύτητα στην χρονίζουσα υπόθεση με πύρινο άρθρο του, στο οποίο τάσσεται ανοικτά και εμφαντικά υπέρ της επιστροφής τους στην Ελλάδα.

Γελάει μέχρι κι ο Γλέζος! «Δεν ξέρω που θα βρει ο Αλέξης τα λεφτά-Θα συνεργαστούμε ακόμα και με το διάβολο δηλ. τους ΑΕροψεκασμένους»

[Του πήρε λίγο καιρό (από το "θα βάλουμε ένα μικρό φόρο σε όσους έχουν εισόδημα πάνω από 20.000 ευρώ") αλλά ακόμα και ο μπάρμπα Γλέζος κατάλαβε ότι ο Αλέξης κοροϊδεύει τον κόσμο και διολισθαίνει όλο και πιο πολύ σε παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ]

«Ο Μανώλης Γλέζος δεν παίρνει αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παίρνει αποστάσεις από εκείνους που θέλουν να καταντήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ένα μονολιθικό κόμμα». Ηταν η δήλωση σε τρίτο πρόσωπο του ίδιου του Μανώλη Γλέζου το πρωί της Τετάρτης στον ΒΗΜΑ FM 99,5 από τη συχνότητα του οποίου ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο εσωτερικό της παράταξης - ο ίδιος άλλωστε την περασμένη Πέμπτη είχε καταγγείλει τη λογική του «μαντριού» που ακολουθήθηκε με την κομματική γραμμή στο ζήτημα της ψήφισης της τροπολογίας για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής.

O άγνωστος Ανδρέας Παπανδρέου στην παθιασμένη ζωή του στην Αμερική ανάμεσα σε δύο γυναίκες ή μήπως τρεις; [εικόνες]

Τελικά όλες οι αγιογραφίες-βιογραφίες του μέγα Αντρέα εκτυλίσσονται γύρω από το πόσες γάμ@σε...

Σε μια βιογραφία-ποταμό που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός (σε μετάφραση Χρήστου Οικονόμου και πρωτότυπο τίτλο «Andreas Papandreou: the making of a Greek democrat and political maverick» ), ο συγγραφέας Σπύρος Δραΐνας αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της πολιτικής σταδιοδρομίας του Ανδρέα Παπανδρέου.

Κρίμα το κοριτσάκι... τελικά δεν του κατσε: Ετοιμάζουμε την επιστροφή της μικρής Μαρίας στη Βουλγαρία δήλωσε ο ΥΠΕΞ

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες κι ενέργειες για την επιστροφή της μικρής Μαρίας στη χώρα, δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της δημόσιας βουλγαρικής τηλεόρασης ΒΝΤ ο αρμόδιος υπουργός Κρίστιαν Βιγκένιν, μιλώντας για την υπόθεση του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Λάρισας κι, όπως αποδείχθηκε από το τεστ DNA, οι βιολογικοί της γονείς είναι ένα ζευγάρι Βούλγαρων Ρομά.

Εισαγγελέας για τα λαμόγια των Πανεπιστημίων που απεργούν και πληρώνονται

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν δημοσιεύματα στον Τύπο, σύμφωνα με τα οποία αμείβονται κανονικά οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, παρόλο που βρίσκονται σε απεργιακή κινητοποίηση εδώ και δύο μήνες.

Στα “στιβαρά χέρια” Παπουτσή η Παγκόσμια Τράπεζα

Μπορεί να το έχετε ξεχάσει, εμείς όμως το θυμόμαστε, και το θυμάται και το υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Χρήστος Παπουτσής, «άξιος» υπουργός των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που… έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο μετά το ναυάγιο του Σάμινα, μας εκπροσωπεί επισήμως στην Παγκόσμια Τράπεζα.

ΒΙΝΤΕΟ-Στήριξη του Λαβρόφ στην Ελλάδα... στα λόγια γιατί το ρούβλι του όπως και το δολάριο δεν το έχουμε δει ακόμα

Στις υπεράνθρωπες προσπάθειες της χώρας μας για έξοδο από την κρίση αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, τον οποίο δέχθηκε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του.

ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Κασιδιάρης αποθέωσε Κωνσταντοπούλου, Γλέζο

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μανώλης Γλέζος διαφοροποιήθηκαν από την κομματική γραμμή και δεν υπερψήφισαν την τροπολογία για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ηλία Κασιδιάρη να τους... ευχαριστήσει.

Λυμπέρης - Λιακουνάκος: Πώς οι χρεοκοπημένοι Ελληνες επιχειρηματίες κάνουν dolce vita στο Λονδίνο

["Εδώ ο Κωστόπουλος τα τρώει κάθε μέρα στο ΜΕΓΚΑ και χασκογελάει οικογενειακώς και σε πείραξε ο Λυμπέρης που τουλάχιστον τα τρώει και δεν τον βλέπουμε" θα πει κάποιος...]

Το τριήμερο του της 28ης Οκτωβρίου υπήρξε την εποχή τη χρηματιστηριακής φούσκας ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων επιχειρηματιών, αφού όλη η νεόπλουτη Αθήνα της οικονομίας των δανεικών μετακόμιζε στην βρετανική πρωτεύουσα για να επιδείξει τον πλούτο της.

Κύριε Πάγκαλε, δεν ξεχνάμε. Πικρές αλήθειες για τους S-300.

Σύμφωνα με τον Γλαύκο Κληρίδη, κατά την τελευταία επί του θέματος συνάντηση των ηγεσιών Ελλάδας και Κύπρου στην Αθήνα, πριν από την απόφαση του Δεκεμβρίου του 1998, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης εξήγησε ότι ο στόχος των Αθηνών ήταν η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ και της Κύπρου στην ΕΕ. Εάν γινόταν κρίση, οι στόχοι αυτοί θα τελούσαν εν κινδύνω και η Ελλάδα δεν είχε πρόθεση να εμπλακεί σε περιπέτειες. Συνεπώς, σε περίπτωση κρίσης δεν θα υπερασπιζόταν την Κύπρο. Εκ των πραγμάτων το «casus belli», που είχε τεθεί από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ακυρωνόταν από τον Κώστα Σημίτη.

Και τώρα τι θα γίνει με τη συμμαχία του Νότου του Αλέξη: Εκτός ύφεσης η Ισπανία

Τελικά σαν την Ελλάδα πουθενά....

Επισήμως εκτός ύφεσης η Ισπανία, αν και οριακά.

Κατά το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους εξήλθε της ύφεσης η οποία την πλήττει κατά την τελευταία διετία και κατέγραψε ανάπτυξη...

Ρώσοι στο Ναύπλιο - ΦΩΤΟ από την "απόβαση"

Τι κάνουν οι Ρώσοι ναύτες στο Ναύπλιο; Συμμετέχουν στις τιμητικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 185 χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων του Ιωάννη Καποδίστρια ως πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, που οργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών & Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας», το Διαπεριφερειακό Κοινωνικό Ίδρυμα Κέντρο Εθνικής Δόξας της Ρωσίας και το Ρωσικό Ίδρυμα Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, σε συνεργασία και με το Δήμο Ναυπλιέων.

Ιστορία και Θρησκεία στην υπηρεσία της ρωσικής διπλωματίας

Του Κώστα Ράπτη

Ο Sergey Lavrov ο οποίος συναντάται σήμερα στην Αθήνα με την ελληνική πολιτική ηγεσία θεωρείται ευρέως ως ο εμπειρότερος και (όπως δείχνουν οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις) ο αποτελεσματικότερος υπουργός Εξωτερικών στην παγκόσμια σκηνή. Το επιβεβαιώνει αυτό η εποπτεία του των θεμάτων, η ικανότητά του να είναι ταυτοχρόνως ολιγόλογος και αιχμηρός, η επιβεβαίωση των εκτιμήσεών του για τη συριακή κρίση και κυρίως η επιδεξιότητα με την οποία προσέλκυσε την Ουάσιγκτον σε μία εφ΄ όλης της ύλης συνεννόηση για τα θέματα της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

Σίβυλλα alert! Πως οι «πτωχοί» Έλληνες ξεσαλώνουν στα μπουζούκια…

[Εντάξει το ότι κάποιοι έχουν και θα έχουν λεφτά δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι που ζορίζονται... και στον Σουδάν οι φύλαρχοι πίνουν σαμπάνιες... Βέβαια παραμένει γεγονός ότι καφετέριες και φαγάδικα δουλεύουν τρελά... για να μην πούμε για τον πανικό με το καθημερινά αγορασμένα φρέντο]

Ο σκύλος Δαλματίας μπροστά ακριβώς από το πολυτελές κτίριο με το μαύρο στέγαστρο που έγραφε «1132 Fifth Avenue» έκλεβε την παράσταση. Το πανέμορφο ζωάκι ήταν πιο εντυπωσιακό ακόμα και από αυτές τις καλλίγραμμες γάμπες του μοντέλου, «στριμωγμένες» στις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες.

514.000 έχουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ... είναι και λίγο νεκροί αλλά δε γαμι@ται... στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο ένταξης όλων των Δήμων της χώρας στο Εθνικό Δημοτολόγιο.

Ήδη, ο έλεγχος των μητρώων του υπουργείου Εργασίας ανέδειξε 514.081 καταγραφές ΑΜΚΑ, που ανήκαν σε άτομα που έχουν επιβιώσει, αλλά συνέχιζαν να διατηρούν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου.

Δείτε το πρώτο τσοντοκαρτούν-κωμωδία γυρισμένο το 1924!

Ο τίτλος του ήταν "Εveready Harton in Buried Treasure" και γυρίστηκε από άγνωστους Αμερικανούς animators

Το συγκεκριμένο καρτούν όπως ήταν φυσικό απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ, καθώς παραήταν πρωτοποριακό για την εποχή, αναφέρει το sportdog.gr. Φυσικά, στις μέρες μας θεωρείται καλτ, με αποτέλεσμα να έχει προβληθεί σε αρκετά διεθνή φεστιβάλ.

H Μολδαβή χορεύτρια ήταν ερωμένη του καπετάνιου που έριξε το Costa Concordia στα βράχια

Ερωμένη του καπετάνιου του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia παραδέχτηκε πως ήταν η Μολδαβή χορεύτρια Ντομνίκα Τσεμορτάν, η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας για τις συνθήκες που συνέβη το ναυάγιο του πλοίου, τον Ιανουάριο του 2012, στη νήσο Τζίλιο, στην Ιταλία.

Θωμαή Βαρδαλή: Από τον ΠΑΟΚ, στο αμερικάνικο όνειρο… [video]

Το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ επί μια δεκαετία βρίσκεται στην κορυφή της Ελλάδας, με συνεχόμενα Πρωταθλήματα, Κύπελλα και με τις καλύτερες παίκτριες να φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα, με τους ανθρώπους της ομάδας να φροντίζουν με ιδιαίτερο μεράκι γι΄αυτό.

Η "ελληνο-τουρκική" κόντρα έβγαλε νικητή...

Χθες ήταν η πρώτη βραδιά που τα δύο διάσημα σήριαλ κονταροχτυπήθηκαν στο prime time! ΜΕΓΚΑ και ΑΝΤΕΝΝΑ με τα δικά τους "όπλα" προσπάθησαν να κατακτήσουν την πρωτιά και η πρώτη αυτή μάχη είχε ξεκάθαρο νικητή!

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Μόλις 20.000 οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

[Φυσικά οι αριστεράντζες προσπαθούν να μας πούνε ότι δεν κάνουν αιτήσεις για επίδομα θέρμανσης γιατί δεν έχουν λεφτά να πάρουν πετρέλαιο! Δεν φταίει δηλ. ότι η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά όχι όπως την περιγράφουν οι Καμμένοι και ακόμα δεν έχουμε δει τι εστί βερίκοκο ή ότι οι Έλληνες είναι ως γνωστόν της τελευταίας στιγμής και θα τρέχουν για πετρέλαιο μόλις αρχίσουν τα χιόνια...]

Χλιαρή είναι έως τώρα η ανταπόκριση των πολιτών στη διαδικασία χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, καθώς στα πρώτα 24ωρα που λειτουργεί η ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτήσεις μόλις που έφτασαν στις 20.000, όταν το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι οι δικαιούχοι ανέρχονται στις 580.000!

Το δράμα της Ελένης, η αγωγή και η κόντρα με τον πρώην αγαπημένο της

Φουντώνει ο πόλεμος στο σπίτι της Μενεγάκη – Στα άκρα η κόντρα με το Λάτσιο

Λύση στην κόντρα τους δεν βρίσκεται και όσο περνάει ο καιρός τόσο ο πόλεμός τους μεγαλώνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού YES.

Τα Πανεπιστήμια κινδυνεύουν να καταντήσουν σαν την …ΕΡΤ

Οκτώ εβδομάδες κινητοποιήσεων, δηλαδή δύο μήνες όπου τα Πανεπιστήμια έχουν βάλει λουκέτο εξαιτίας της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων. Τα ΑΕΙ και ΤΕΙ έπρεπε να έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες να εγγράφουν τους νέους φοιτητές, να κάνουν μαθήματα αλλά και εξεταστικές.

Άρρωστος ΠΑΣΟΚος και λάτρης του Αντρέα ο δικηγόρος Αγις Τάτσης που έκανε μήνυση στον Πάγκαλο

Δικηγόρος, επί σειρά ετών συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ο Αγαμέμνων Τάτσης που υπέβαλλε μήνυση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου μετά τις δηλώσεις του για τις φερόμενες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε βάρος της Αμερικανικής Πρεσβείας.