31 Οκτωβρίου 2013

Δείτε πως είναι σήμερα, η πρωταγωνίστρια του «Flashdance»!

Καμία σχέση δεν έχει σήμερα η Leah Remini, με την «Jennifer Beals», την πρωταγωνίστρια του «Flashdance» εν έτει… 1983!

Γκλέτσος, ο Απόστολος της κάθαρσης

Κώστας Ρεσβάνης

«Τιμάει τα παντελόνια που φοράει. Όχι σαν τις υπόλοιπες αδελφές που μας κυβερνάνε», «Αυτός έχει α@@@@δια, οι άλλοι τι έχουνε;» Δύο από τα πιο ήπια σχόλια των διαχρονικά αγανακτισμένων που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο κάτω από το ρεπορτάζ της παρέλασης στη Στυλίδα, το βασίλειο του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου. Ο πρώην ηθοποιός έστησε μια παράσταση με πρωταγωνιστές και κομπάρσους, κατέβασε με το έτσι θέλω από την εξέδρα τους πολιτικούς της περιοχής και ανέβασε στη θέση τους παλαιούς πολεμιστές.

Ο «Αρκούδος» του ΓΑΠ έπαιρνε για υπερωρίες 4.445 ευρώ το μήνα!!

-Την ίδια εποχή «έτρεχε» και μισθός 5.981 ευρώ -Το φτωχό βιογραφικό… οι εισηγήσεις στον Παπανδρέου και τα καφεδάκια στο Κολωνάκι

Όπως προκύπτει από τα επίσημα έγγραφα της διαύγειας, την άνοιξη του 2011, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Νίκος Αθανασάκης, έβαζε στον εαυτό του υπερωρίες και νυχτερινά που έφταναν τις 4.445 ευρώ το μήνα, εκτός από τον παχυλό μισθό του.

ΕΥΓΕ!!! Μυτιλήνη: Βρήκε και παρέδωσε 2.800 ευρώ, αρνήθηκε να πάρει αμοιβή

Μάθημα ανθρωπιάς έδωσε σε καιρούς οικονομικής κρίσης ένας 29χρονος τεχνίτης αλουμινίου στη Μυτιλήνη, καθώς βρήκε και παρέδωσε σε ιδιοκτήτρια εστιατορίου την τσάντα που είχε χάσει με 2.800 ευρώ, αρνούμενος να πάρει αμοιβή γιατί ήταν "στοιχειώδης υποχρέωσή" του, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Στη Βουλή το αίτημα άρσης της ασυλίας για Αδ.Γεωργιάδη... πάλι θα κρυφτεί ο Καμμένος

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή δύο δικογραφίες που αφορούν τους βουλευτές Άδωνh Γεωργιάδη (ΝΔ) και Γιώργο Σταθάκη (ΣΥΡΙΖΑ), προκειμένου να αποφανθεί για την άρση ή μη της ασυλίας τους.

Ετσι! Όλα στην αναβολή από τον Κυριάκο: Παράταση ενός έτους για την αναδιάρθρωση στο δημόσιο

Η 31η Δεκεμβρίου του 2014 τίθεται ως νέα προθεσμία, μέσα στην οποία θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και η αναδιάρθρωση των δημοσίων υπηρεσιών, ύστερα από τροποποίηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γ. Μανιάτης: Ενθαρρυντικές οι πρώτες αναλύσεις από τις σεισμικές έρευνες σε Ιόνιο - Κρήτη

Οι πρώτες αναλύσεις των δεδομένων από τις σεισμικές έρευνες για υδρογονάνθρακες που έγιναν στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης υποδεικνύουν την ύπαρξη υποσχόμενων στόχων, είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΕΚΑ), Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σε ενεργειακό συνέδριο.

Ο δημοσιογράφος του Der Spiegel για τις υποκλοπές

«Oι αμερικανικές και βρετανικές υπηρεσίες χώνουν τις μύτες τους παντού, για οποιονδήποτε λόγο, πολιτικό, οικονομικό, επιχειρηματικό. Σε ο,τιδήποτε μπορεί να γίνει υποκλοπή, θέλουν να το υποκλέψουν. Είναι κλεπτομανείς» υποστηρίζει σε του συνέντευξή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βρετανός δημοσιογράφος - ερευνητής Ντάνκαν Κάμπελ, στις έρευνες του οποίου βασίστηκε το ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel για την ύπαρξη ηλεκτρονικών συστημάτων παρακολούθησης στις εγκαταστάσεις αμερικανικών διπλωματικών αποστολών σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, μεταξύ των οποίων και η Αθήνα.

Η 63χρονη τσέπωσε σε 30 χρόνια 105.000€ για το νεκρό άνδρα της και στο μεταξύ είχε και ξαναπαντρευτεί!!

Ελέγχους σε συνταξιούχους, λόγω θανάτου, οι οποίοι έχουν τελέσει δεύτερο γάμο προανήγγειλε το ΙΚΑ

Ο εντοπισμός της γυναίκας που εισέπραττε παράνομα επί 30 χρόνια τη σύνταξη χηρείας, ενώ είχε ξαναπαντρευτεί, φέρνει στο φως άλλες 70 παρόμοιες υποθέσεις.

Θεσσαλονίκη: Κέντρο για Χαρισματικά Παιδιά άνοιξε τις πύλες του


Συνεργασία Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και Πανεπιστημίου Johns Hopkins

Με μια ειδική εκδήλωση στην βιβλιοθήκη Bissell του Κολεγίου Ανατόλια στην Θεσσαλονίκη, άνοιξε την Τετάρτη, τις πόρτες του το πρώτο «Κέντρο για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά» στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε με χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. Η στρατηγική αυτή συνεργασία έχει ως πρωταρχικό της στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού εκπαιδευτικού πλαισίου για τους χαρισματικούς μαθητές στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Καπερνάρου-Κεδίκογλου στη Βουλή

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρου και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου με αφορμή την λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών.

Γελάει όλη η Βουλή με «Το πήδημα προς την ελευθερία» της Ξουλίδου

«Γιατί παραμένεις κάμπια κύριε Πεταλούδα; Χαστούκισε τον εαυτό σου να συνέλθει και ξύπνα. Γιατι δεν διεκδικείς τα φτερά σου και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου σαν σκουλήκι;». Αυτά είναι μόνο κάποια από τα σημεία του άρθρου της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου που έχει κάνει τους βουλευτές να γελάνε από το πρωί στους διαδρόμους της Βουλής.

Φαήλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι το Enterprise της λαμογιάς»


[Το μόνο λάθος ίσως του Φαήλου είναι ότι δεν αποσαφήνισε ότι μιλάει για το ΠΑΣΟΚ του 40+% που το μεγαλύτερο μέρος του έχει μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει τη μάσα και όχι για το σημερινό παραπληγικό ΠΑΣΟΚ του 5-6%]

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89, ο κ. Κρανιδιώτης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για το σύστημα διαφθοράς που επικράτησε στην Ελλάδα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η χώρα επί 30 χρόνια ήταν υπό καθεστώς λεηλασίας. Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς».

ΥΠΟΙΚ: Γιατί δεν μπορεί να παραμείνει το χαράτσι

Του Σπύρου Δημητρέλη

«Το χαράτσι δεν μπορεί να παραταθεί» τονίζει στο Capital.gr ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στις πιέσεις από βουλευτές της περιφέρειας να μην επιβληθεί ο Ενιαίος Φόρος και να διατηρηθεί το χαράτσι. Ο ίδιος παράγοντας αναφέρει τρεις λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να παραταθεί το χαράτσι.

Πρώτον, διότι...

Συνεχίζει να τάζει διορισμούς ο Κυριάκος: "Μία πρόσληψη για κάθε απόλυση στο Δημόσιο έως το τέλος του 2014"

[Συνεχίστε λίγο ακόμα μέχρι να αποφασίσουμε εμείς του ιδιωτικού τομέα να σας γράψουμε στα παπάρια μας, για να δούμε αν θα σας ψηφίσουν τα ρεμάλια που διορίζετε...]


«Το Δημόσιο δεν θα είναι ποτέ ο μεγάλος εργοδότης που ήταν στο παρελθόν. Το πληρώσαμε πολύ ακριβά αυτό» τονίζει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Καρβέλας-Πάνια: Παραλίγο να πατήσουν πεζή και της έκαναν και τσαμπουκά πειδή μπέρδεψε το σούργελο με γυναίκα!

Το σκηνικό πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Κηφισιάς. Σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους –πεζόδρομους, τίγκα στα καφέ και τα εμπορικά κέντρα.

Εκεί όλα τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σχετικά αργά καθώς πολύς κόσμος περνάει συχνά τον δρόμο και όλοι είναι λίγο πολύ προσεχτικοί. Όλοι; Ε, όχι και όλοι. Ο Νίκος Καρβέλας και η Ανίτα Πάνια κατέβαιναν με το τζιπ τους και οδηγό τον Νίκο Καρβέλα την οδό Αργυροπούλου με κατεύθυνση από το Κεφαλάρι προς την Κηφισίας και με μεγάλη ταχύτητα, όταν παραλίγο...

Μαζί με το πόπολο οι βουλευτές

Ο πρόεδρος της Βουλής, Β. Μεϊμαράκης με απόφαση του επέκτεινε την εγκύκλιο να ταξιδεύουν οι βουλευτές όταν μετακινούνται για αποστολή της Βουλής, στην οικονομική θέση. Το καθεστώς ήδη ίσχυε στα αεροπορικά ταξίδια του εσωτερικού και...

Ευρωπαικό ...χαστούκι στα Σκόπια!

Σοκ για τους Σκοπιανούς οι δηλώσεις του εισηγητή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ΠΓΔΜ, Βρετανού ευρωβουλευτή, Ρίτσαρντ Χόουιτ

"Δεν είναι μόνο η Ελλάδα και η Βουλγαρία κατά των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ"

Ο Καλίδης τα «χώνει» στον Μουζουράκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάνος Καλίδης ανέβασε μια παλαιότερη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στο Facebook και την σχολίασε με αιχμηρό τρόπο (αν και ο μαλάκ@ς ακόμα και το μπινελίκι το θεωρεί διαφήμιση):

ΕΠΙΚΟ!! "Σουτάραμε τον Μπογιόπουλο γιατί μας έριχνε το επίδεδο"

Δεν υπάρχει λέμε η δικαιολογία του ΚΚΕ για τις απολύσεις των τελευταίων εβδομάδων!!

Όπως ο Στάλιν βάφτιζε τις δολοφονίες και τις εκτελέσεις, "εκκαθαρίσεις", έτσι και το ΚΚΕ...

Μια Ελληνίδα καλλονή στέφθηκε Miss Colorado -Η μελαχρινή και πληθωρική Ελεάνα [βίντεο +εικόνες]

Η πανέμορφη Ελεάνα Λιβαδίτη είναι μια από τις Ελληνίδες που γράφει το δικό της... μύθο στα Αμερικάνικα καλλιστεία. Η νεαρή καλλίπυγος με τα μακριά μαύρα μαλλιά και το πληθωρικό σώμα, στέφθηκε Miss Colorado κερδίζοντας την πρώτη θέση στα τοπικά καλλιστεία που διεξήχθησαν στις 27 Οκτωβρίου.

Γιατί τα παράθυρα στα αεροπλάνα έχουν οβάλ σχήμα !

Γιατί τα παράθυρα στα αεροπλάνα δεν είναι τετράγωνα ή ολοστρόγγυλα, αλλά έχουν σχήμα οβάλ; Τυχαίο; Δε νομίζω…

Για να καταλάβουμε γιατί τα αεροπλάνα έχουν παράθυρα σε οβάλ σχήμα, ας ξεκινήσουμε από κάτι άλλο…

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΨΗ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΟΥ

Η Κατερίνα Ευαγγελακου (σ.σ. εργάζεται και αυτή στον ΔΟΛ), που το θράσος της είναι ανεπανάληπτο, φτάνει κάθε πρωί με το μηχανάκι της στην οδο Μουρούζη, δίνοντας εντολές στους πάντες να ανακαινισθεί το γραφείο της, απαιτεί πανάκριβο υπολογιστή και μιλάει απρεπέστατα σε όλους τους υπαλλήλους.

Διευκρινίσεις για τη συνοδεία του διοικητή της ΕΥΠ

Τα πρόσωπα που συνόδευαν τον διοικητή της ΕΥΠ στο Μέγαρο της Βουλής για την ακρόασή του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, προσήλθαν στο κτίριο μαζί με τον κ. Δραβίλλα, επιδεικνύοντας στη φρουρά τις υπηρεσιακές τους ταυτότητες. Εν συνεχεία...

Μόνο στην Ελλάδα: Ο Κουρής βγάζει νέα εφημερίδα-Δείτε πως θα λέγεται

Απόψε στις 10:00 το βράδυ ο εκδότης Γιώργος Κουρής σε μια συνέντευξη – φωτιά, στην εκπομπή Επί του Πιεστηρίου, στο Κontra Channel, αποκαλύπτει τα σχέδιά του για νέα εφημερίδα.

O γνωστός εκδότης αποκαλύπτει:

ΤΣΙΡΚΟ!! ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΜΩΣ!! Ο Άρης θέλει συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, ΑΕροψεκασμένους κ.λπ

Προτείνει ετερόκλιτες συνεργασίες με αντίπαλες ιδεολογικά και πολιτικά παρατάξεις

Στην πρώτη γραμμή της πολιτικής επικαιρότητας βάλθηκε να περάσει σήμερα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού ...

Αυστρία: «Η Ελλάδα είναι ο νικητής της καλοκαιρινής περιόδου για την Αυστρία»

Η Ελλάδα, σταδιακά ανακατέλαβε τη θέση της ως ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για το αυστριακό κοινό, με την Κρήτη και τη Ρόδο να σημειώνουν θεαματική αύξηση...

Με την ιδιαίτερα θετική διαπίστωση για τη χώρα μας, πως για την Αυστρία «η Ελλάδα είναι ο νικητής της καλοκαιρινής περιόδου», ο διεθνής ταξιδιωτικός όμιλος TUI παρουσίασε τον απολογισμό για την «τουριστική χρονιά 2013» που ολοκληρώνεται τέλη Οκτωβρίου, δίνοντας ταυτόχρονα αισιόδοξα μηνύματα για την προσεχή τουριστική περίοδο.

Βουλευτές βορείων προαστίων εναντίον βουλευτών του βουνού και του λόγγου και όλοι μαζί εναντίον Στουρνάρα! Οι απίστευτοι διάλογοι!

- Ο τσακωμός Στουρνάρα - Χαρακόπουλου
- "Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ! Η ΝΔ θα φτάσει στο 5%", είπε βουλευτής
- "Μην διανοηθείτε να το φέρετε για ψήφιση πριν γίνουν αλλαγές και ξανασυζητήσουμε", είπε ο Γιώργος Βλάχος
- Όλοι οι πρωταγωνιστές της ολονύχτιας διαβούλευσης για τον φόρο ακινήτων

Σώπα ρε και θα μας πνίξεις απ' τα γέλια!! Δραβίλλας: Δεν γίνονται παρακολουθήσεις επί των ημερών μου στην ΕΥΠ

Δικαιολογίες από τον αρχηγό της ΕΥΠ που έκανε και το φάουλ να θέλει να μπει στην επιτροπή συνοδευόμενος από 3 πράκτορες!! Λίγο σοβαρότητα και πιο χαμηλά το καλάμι...

Αρνήθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- ο διοικητής της ΕΥΠ ότι επί των ημερών του γίνονται παρακολουθήσεις βουλευτών.

Alpha Bank: 1,13 δισ. ευρώ το πλεόνασμα του προϋπολογισμού

«Ο Προϋπολογισμός του 2013 συνεχίζει να εκτελείται πολύ καλύτερα από ότι είχε προγραμματιστεί και το 9μηνο Ιανουαρίου -Σεπτεμβρίου 2013 εξακολουθεί να είναι πλεονασματικό στα € 1,132 δισ. στο 9μηνο».

Βρήκε τη λύση ο πάνσοφος!! «4 φορές εκπτώσεις για να κινηθεί η αγορά»... μεγάλε κάντο 24 για να απογειωθεί...

Γελάει ο κόσμος με τον Χατζηδάκη που προσπαθεί με πορδ@ς να βάψει αυγά...

“Η γκρίνια θα ξεχαστεί...”, λέει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης με αφορμή τις αντιδράσεις εμπορικών συλλόγων και των εμποροϋπαλλήλων στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων.

Μήνυση Κασιδιάρη για παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου προανήγγειλε ότι θα καταθέσει ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζοντας ότι πραγματοποιήθηκαν παράνομα παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών βουλευτών του κόμματός του.

Αυτό είναι το νομοσχέδιο Βρούτση για την εξεύρεση 500 εκατ. ευρώ

Στο 95% η προσωρινή σύνταξη - Η ΗΔΙΚΑ θα ελέγχει και τα προνοιακά επιδόματα - Σύνταξη στα 62 με 40 χρόνια δουλειάς για τους αγρότες - Ρύθμιση χρεών για τους οφειλέτες του ΟΕΚ

Αναρτήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης για διαβούλευση στην ιστοσελίδα opengov το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και αναμένεται να κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή, με καθυστέρηση τριών ημερών.

Ο φιλελές Βαλιανάτος κατά της Ελλάδος για τη συμβίωση ομοφύλων

Ζητείται να επεκταθεί ο νόμος που αναγνωρίζει τη «συμβίωση» ανύπαντρων ετερόφυλων ζευγαριών και στα ομόφυλα ζευγάρια

Σε δημόσια ακρόαση στις 7 Νοεμβρίου θα αποφασίσει η Ολομέλεια του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την προσφυγή που έχουν υποβάλει κατά της Ελλάδος, ο Γρηγόρης Βαλιανάτος και οκτώ ακόμη Έλληνες υπήκοοι για το δικαίωμα «συμβίωσης» σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Πετάχτηκε πάλι το μοσχάρι: Ο Τσίπρας πρέπει να γίνει πιο επιθετικός- Θέλω να ρίξει μια μπούφλα στον Βενιζέλο

Για την ελληνική πολιτική σκηνή μίλησε ο γνωστός συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος υποστήριξε πως επικρατεί «καθωσπρεπισμός», ενώ άσκησε και σκληρή κριτική προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Bloomberg: Οι ελληνικές μετοχές στις καλύτερες του κόσμου

Οι ελληνικές μετοχές έχουν την καλύτερη απόδοση σχεδόν σε όλο τον κόσμο, καθώς η εξαετής ύφεση της ελληνικής οικονομίας αποκλιμακώνεται και νέοι επενδυτές εξετάζουν την αγορά τους, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.


30 δημοτικοί αστυνομικοί διορίστηκαν με πλαστά δικαιολογητικά

[Αυτοί πότε πρόλαβαν και κατέληξαν σε νούμερο; Ο Κυριάκος πριν λίγες μέρες μας είπε ότι η διαδικασία ελέγχου είναι χρονοβόρα! Ποιος απ' τους δύο λέει ψέμματα;]

Τριάντα περιπτώσεις δημοτικών αστυνομικών που έκαναν χρήση πλαστών δικαιολογητικών προκειμένου να προσληφθούν σε Δήμους της χώρας, εντόπισαν οι μέχρι σήμερα έλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΒΙΝΤΕΟ-Δάκρυσε η Μπεκατώρου όταν είδε τον Προεδράρα

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" και η συζήτηση με την Μαρία Μπεκατώρου ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι τον θεωρεί δεύτερο πατέρα της και εκείνος της απάντησε: "Λείπεις από την ζωή μας, όχι μόνο από το κανάλι".

Τατσόπουλος: "Ο Γλέζος είναι σαν το γεράκο του Αστερίξ με τη θεογκόμενα"

"Ο Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα...". Με το σχόλιο αυτό και χαριτολογώντας σχολίασε το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κυρίου Γλέζου και τη γενικότερη κριτική του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροζ σκάνδαλο με στρατιωτικό στη Θεσσαλονίκη -Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε μικρογραφία της χώρας

[Εντάξει μην το σταυρώσουμε το παιδί επειδή είχε φτιάξει ένα μικρό μπουρδέλ@ μέσα σε ένα μεγαλύτερο!]

Μία «ροζ» επιχείρηση φαίνεται πως είχε στήσει ένας στρατιωτικός σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για έναν 37χρονο, που υπηρετεί ως Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠΟΠ) στον Ελληνικό Στρατό, ο οποίος συνελήφθη, καθώς λειτουργούσε παράνομο οίκο ανοχής.

Πάτρα: Kαυτό βίντεο αναγκάζει γυναίκα να αλλάξει χώρα - Εξαφανισμένος ο εραστής της!

Η γυναίκα είδε τις προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο - Το βίντεο έχουν δει πάνω από 1.000.000 χρήστες...

Ντυμένη με προκλητικά σέξι μαύρα εσώρουχα, η γυναίκα κάνει σεξ με τον εραστή της που τον αποκαλεί «Άρη», σε χώρο μάλιστα που φαίνεται ότι είναι εργασιακός. Το βίντεο αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια και...

Νομπελίστας: Να ασκήσουμε βέτο... για να συνεχίσουν να μας ταϊζουν

[Προσέξτε το ύφος θαυμασμού με το οποίο τον κοιτάζει ο περιπτεράς! "Καλά τα λές πρέπει οι κουτόφρραγκοι να μας δανείζουν για πάντα για να τα αρπάζω και εγώ" θα σκέφτεται]

«Ένα χρόνο τώρα περιμένουμε τις γερμανικές εκλογές, και συνεχώς αυξάνεται το χρέος μας ενώ μειώνονται τα έσοδά μας» σημείωσε ο καθηγητής Οικονομικων Γ. Βαρουφάκης... που ξέχασε να πει ότι τα έσοδα τα χρειαζόμαστε για να τρέφουμε το δημόσιο, άρα το πρόβλημα της χώρας δεν είναι θέμα εσόδων αλλά πρωτίστως θέμα εξόδων

Γιατί ο Μανώλης Γλέζος χτυπάει με δηλώσεις τον Αλέξη Τσίπρα


Φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ άναψε ο Μανώλης Γλέζος λέγοντας ότι το κόμμα δεν έχει πειστική απάντηση στο πού θα βρει τα λεφτά για να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ. Γλέζος έφερε σε δυσκολότερη θέση τους επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι αν έρθει πρώτο κόμμα θα πρέπει να μη δεχθεί το μπόνους των 50 εδρών και αμέσως να φέρει την απλή και άδολη αναλογική.

Προσπαθεί να συμμαζέψει τις πίπες που είπε ο αμερικανοτσολιάς: "Μου ζήτησαν απ' το ΠΑΣΟΚ να πω ότι έκαν πλάκα! Είχαμε παγιδεύσει 2 παλιά τηλέφωνα"

[Βέβαια ότι και να λέει ο λαγός των αμερικάνων Πάγκαλος δεν συγκρίνονται οι δύο παρακολουθήσεις: Εμείς κάναμε ότι κάναμε εντός της επικράτειάς μας και όχι στην Ουάσιγκτον... άσε που ότι τεχνικά μέσα και να είχαμε, ακούγαμε μόνο ότι ήθελαν οι αμερικάνοι να ακούσουμε

- Μου ζήτησαν απ' το ΠΑΣΟΚ να πω πως η δήλωση ηταν χιουμοριστική!
- Αποθεώνει την ΕΥΠ λέγοντας ότι "κατάφερε προς τιμήν της να παρακολουθεί τους αμερικανούς πρέσβεις σε Αθήνα και Άγκυρα"
- Γιατί στη διαμάχη (για τις παρακολουθήσεις της NSA) να είμαστε με τους Γερμανούς αναρωτήθηκε ο αμερικανοτσολιάς; Το ότι μας δανείζουν και ότι είμαστε στην ΕΕ δεν μπορεί να το σκεφτεί...


Για ακόμα μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα είναι το πρόσωπο της ημέρας, αφού αποφάσισε σήμερα να απαντήσει στους επικριτές του.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι μοιρασε πόνο στον Καμμένο ο Άδωνις: 23 χρονών διορίστηκε αντιπρόεδρος προβληματικής λόγω προσόντων;

[Φυσικά ο Άδωνις αναφέρεται στον διορισμό Καμμένου από τον Μητσοτάκη, σε ηληκία 23 ετών, ως Αντιπροέδρου της ΕΛΙΝΤΑ ΑΕ στην οποία άνηκαν η ΙΖΟΛΑ και η ΠΙΤΣΟΣ... φυσικά την οδήγησαν στον τοίχο, την φαλίρισαν και στη θέση της ήρθε η SIEMENS την οποία τάχα μου ο Προέδρας πολεμάει... Το 1996 ο Εισαγγελέας αιτήθηκε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας. Φυσικά φρόντισε να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία του όσο και αν πιπιλάει την καραμέλα ότι οι υπόλοιποι του ΔΣ που δικάστηκαν αθωώθηκαν... ο ίδιος κρύφτηκε πίσω από την ασυλία]

Μετά τις καταγγελίες του ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ανεπάγγελτος και δεν έχει ποτέ εργαστεί ο Αδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα.

Σταϊκούρας: Στα 15 εκ.ευρώ τα έσοδα από την αξιοποίηση αδρανών καταθέσεων στις τράπεζες

[Το τι παπαριές ακούγονται δεν περιγράφεται!! 1 δις, 2 δις, 5 δις ξεχασμένες καταθέσεις σου λέει ο άλλος!! Κοντά 2.000 έχει ξεχάσει η κάθε οικογένεια στην τράπεζα και τα "έφαγαν" οι τραπεζίτες... εντάξει! Τσίτα τα γκάζια του κουτόχορτου στους βλαμένους]

Μόλις στα 15 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα έσοδα του Δημοσίου από την αξιοποίηση των αδρανών καταθέσεων στις τράπεζες.

Καλός ο Κουφός, μέτριοι Αντετοκούνμπο, Καλάθης

Ο Κώστας Κουφός ήταν ο καλύτερος από τους Ελληνες που δοκιμάζουν το ταλέντο τους στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Οι Γκρίζλις γνώρισαν την ήττα με 101-94 στο Τέξας από τους Σπερς με τον ομογενή σέντερ να έχει 7 πόντους (3/4 δίποντα, 1/4 βολές) και 3 ριμπάουντ σε 13:59 λεπτά συμμετοχής στο παρκέ.

Μυστηριώδης εξωπλανήτης, δίδυμος της Γης, προβληματίζει τους αστρονόμους

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες είχαν βρεί εξωπλανήτες που είτε είχαν περίπου το μέγεθος της Γης, είτε τη μάζα της, είτε τη βραχώδη σύστασή της. Όμως ο εν λόγω εξωπλανήτης είναι ο πρώτος που συνδυάζει όλα μαζί αυτά τα "γήινα" χαρακτηριστικά.

ΦΩΤΟ-Η βουτιά του Μιχαλολιάκου πριν από τη σύλληψη

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής με τη σύζυγό του και βουλευτή του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια, να απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι και αμέριμνοι το μπάνιο τους, στο μαγευτικό τοπίο στην Λίμνη Βουλιαγμένης, δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη του κ. Μιχαλολιάκου.

Φαήλος: Οι «σύντροφοι» αποδέχονται πλέον μόνο το «Gay Pride»

Η μόνη παρέλαση που αποδέχεται αλλά και στηρίζει με ενθουσιασμό ο ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/και ποιος ξέρει τι άλλο είναι το Gay Pride. Γούστα είναι αυτά και δεν υπεισέρχομαι. Αν θέλουν ο Σκουρλέτης, ο Παπαδημούλης και τ’ άλλα παιδιά να γδυθούν, να πασαλειφτούν με χρυσόσκονη, να στολιστούν με φτερά και πούπουλα και να χορέψουν πάνω στο άρμα υπό τους ήχους των αειθαλών YMCA με χορηγία του Καμίνη, ποιος είμαι εγώ ο ουτιδανός για να τους εμποδίσω; Εχουν βέβαια ταύτιση απόψεων σε αυτό με άλλους κολοσσούς, όπως τον Μπουτάρη μπέη, που άμα του θίξεις τον Κεμάλ και τις πολιτικές ιδιορρυθμίες του, σφάζει στο γόνατο.

Αυτό θα λέει κι ο Στρατούλης για τη φάτσα του Γλέζου όταν αποδημήσει-«Το πρόσωπο του Τσάβες εμφανίστηκε στο μετρό»

«Και μόνο που σας το λέω, ανατριχιάζω». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο τα όσα του μετέφεραν οι εργάτες που έσκαβαν στο μετρό του Καράκας: στον τοίχο μιας σήραγγας εμφανίστηκε το πρόσωπο του Ούγκο Τσάβες.

Σαμποτάζ από... ΥΠΑ στον τουρισμό

«Φρένο» στη δυναμική αύξηση του ρεύματος Τούρκων επισκεπτών στη Θεσσαλονίκη βάζουν η ΥΠΑ και η υπάρχουσα διακρατική συμφωνία Ελλάδας - Τουρκίας που θέτει περιορισμούς στον αριθμό των αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Χάνουν το εξάμηνο οι φοιτητές... αλλά κανείς δεν ασχολείται

Προς απώλεια του χειμερινού εξαμήνου βαδίζουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Χθες, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας τους για ένατη συνεχή εβδομάδα από την προσεχή Δευτέρα, ενώ στην ίδια απόφαση οδηγούνται οι διοικητικοί του ΕΜΠ στην αυριανή συνεδρίασή τους.

Γελάν κι οι πέτρες ρεε!! Σκουρλέτης (ΣΥΡΙΖΑ): Ποτέ δεν υιοθετήσαμε λογική παροχολογίας – Καλοπροαίρετη η κριτική Γλέζου

Την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθέτησε ποτέ λογική παροχολογίας εξέφρασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Σκουρλέτης με αφορμή την κριτική που άσκησε ο βουλευτής του κόμματος, Μ.Γλέζος.

Αφαίρεσαν το άγαλμα του Ζιντάν στο Κατάρ

Το χάλκινο άγαλμα ύψους 5 μέτρων του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ζινεντίν Ζιντάν αφαιρέθηκε από πλατεία της πόλης Doha στο Κατάρ.

Το άγαλμα μεταφέρθηκε μακριά, λίγες μόνο εβδομάδες μετά την εγκατάστασή του, κατόπιν μεγάλης αντίδρασης του κόσμου, η οποία εκδηλώθηκε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Καργιόλια τοκογλύφοι, δε θα μας πεθάνετε!! "Το 90% των νέων επιχειρήσεων είναι μπαρ, εστιατόρια καφέ"

Eπιχειρήσεις που σχετίζονται με τη διασκέδαση και όχι με την παραγωγή άνοιξαν κυρίως κατά τη διάρκεια του 2012, γεγονός απογοητευτικό και ανησυχητικό αφού η ανάγκη εξόδου από την κρίση μπορεί να εξυπηρετηθεί με άλλου τύπου επιχειρηματικότητα. Σϋμφωνα με έρευνα της Εndeavor Greece, από τις 42.347 εταιρείες που άνοιξαν την τελευταία χρονιά, οι 10.003 ανήκουν στον κλάδο μαζικής εστίασης.

Συνελήφθη ο Αγαπητός των γνωστών ζαχαροπλαστείων και ιδιοκτήτρια θρυλικού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσαλλονίκης οδηγήθηκαν δυο μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα της πόλης για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.

Πρόκειται για τον Αγαπητό Βαλογιώργη των γνωστών ζαχαροπλαστείων και την...

Τι έλεγε ο Σαμαράς κατ' ιδίαν με την ξανθιά όμορφη αστυνομικό φεύγοντας από το Μαξίμου [εικόνες & βίντεο]

Κατ' ιδίαν συζήτηση με την αστυνομικό που βρισκόταν σε υπηρεσία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου είχε ο πρωθυοπουργός Αντώνης Σαμαράς αποχωρώντας από το γραφείο του το βράδυ της Τετάρτης.