01 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Μέλη της Χρυσής Αυγής τραγουδούν τον εθνικό ύμνο στο σημείο της δολοφονίας

Παρούσα στο σημείο και η Ουρανία Μιχαλολιάκου. Δείτε το βίντεο:

Ενταση στο σημείο της δολοφονίας -Χρυσαυγίτες προπηλάκισαν δημοσιογράφους και οπερατέρ

Ενταση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε όταν οπαδοί της οργάνωσης που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να προπηλακίσουν δημοσιογράφους και οπερατέρ. Συγκεκριμένα μία ομάδα...

Νέα Δημοκρατία: Καταδικάζουμε τη βία όποιον κι αν στοχεύει-Δηλώσεις των άλλων κομμάτων

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη δολοφονία δύο συμπολιτών μας στο Νέο Ηράκλειο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αστυνομικές πηγές συνδέουν τη διπλή δολοφονία των Χρυσαυγιτών με τον Μαζιώτη και τρομοκρατικές ομάδες

«Περιμέναμε το χτύπημα» λένε υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., που ερευνούν τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Μάλιστα, συνδέουν την αιματηρή επίθεση με τον Νίκο Μαζιώτη και τρομοκρατικές ομάδες, ενώ εξετάζουν ομοιότητες με το «χτύπημα» που είχε γίνει στα γραφεία της ΝΔ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πατέρας Γιώργου Φουντούλη: Εκτέλεσαν το παιδί μου σαν αρνί

Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη μίλησε για την εν ψυχρώ εκτέλεση του παιδιού του έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηρακλειο. «Τον εκτέλεσαν σαν να ήταν αρνί», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

ΦΩΤΟ: Προχωράει η σύγκλιση θέσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένων: Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα τους εκτέλεσε....

[Τουλάχιστον ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τις δολοφονίες χωρίς παπαριές για τρόικα, Δημαρά και Καρχιμάκη όπως ο ΑΕροψεκασμένος]

Νίνα Κασιμάτη (πρώην ΠΑΣΟΚα που έφαγε οικογενειακώς εδώ και 30 χρόνια απ'ο το ΠΑΣΟΚ και τώρα σαν ΣΥΡΙΖΑία στεναχωριέται που ο ΓΑΠ δεν συμμετείχε στον μαραθώνιο της Βοστώνης) και Παύλος Χαϊκάλης γνωστός ΑΕροψεκασμένος κωμικός... και οι δύο συμφωνούν:

Μιχαλολιάκος: "Ηθικοί αυτουργοί Δένδιας και ΕΛΑΣ"-Κασιδιάρης: "Συνέχισαν να πυροβολούν μέχρι να αδειάσουν τα πιστόλια"

Για ηθικούς αυτουργούς της διπλής δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο έκανε λόγο ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε δήλωσή του από τη φυλακή.

«Απόψε ο κ. Δένδιας και οι ανώτατοι αξιωματικοί και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έβαψαν τα χέρια τους με αίμα», είπε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής στο makeleio.gr από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.

BINTEO: Toυς είπαν στο αεροδρόμιο να βγάλουν τα ρούχα και έκαναν στριπτίζ!

Άφωνοι έμειναν οι security του αεροδρομίου του Μάντσεστερ όταν είδαν δυο γυναίκες να παίρνουν κυριολεκτικά την «εντολή» να βγάλουν τα ρούχα τους για τον απαραίτητο έλεγχο ασφαλείας.

ΦΩΤΟ: Αυτοί είναι οι δύο δολοφονημένοι ΧΑυγίτες

Θύμα των άγνωστων εκτελεστών που άνοιξαν πυρ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο ήταν ο 26χρονος Γιώργος Φουντούλης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν σε καφετέρια της περιοχής.

Πάνο κόψε τα ουίσκια γιατί σε χαλάνε: Η Κυβέρνηση τους δολοφόνησε

Τώρα μιλάει στον ΣΚΑΪ ο Πάνος Καμμένος και έχει το θράσος να λέει ότι τις δολοφονίες τις έκανε η κυβέρνηση γιατί τη βολεύει!! Τι βολεύει ρε βλάκα; Να πάει η ΧΑ στο 15%; Αυτό το στόχο έχει η κυβέρνηση; Πόσο μαλάκες είστε ρε όσοι τον ακολουθείτε το άτομο που συσχέτισε τις δολοφονίες με όσα έγιναν σήμερα με Καρχιμάκη και την καθαίρεση Δημαρά;

Φυσικά δεν ξέχασε να ξεπλύνει και....

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση του τραυματία χρυσαυγίτη

Πολύ σοβαρή είναι η κατάσταση του τραυματία χρυσαυγίτη που δέχθηκε τα πυρά των δύο ενόπλων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Κεδίκογλου: Oι δολοφόνοι θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, έκανε δηλώσεις έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για την εν ψυχρώ δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.

Μ. Καρχιμάκης: "Αποτέλεσμα σκευωρίας η δίωξη"... και για λέγε; Δεν είχες απόρρητα έγγραφα σπίτι σου

[Φυσικά μούγγα για τα έγγραφα που βρέθηκαν...]

Για σκευωρία και προσπάθεια φίμωσής του κάνει λόγο ο Μιχάλης Καρχιμάκης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σε δήλωσή του με αφορμή δημοσιεύματα περί δίωξης του σε βαθμό κακουργήματος, διότι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο γραφείο και στο σπίτι του βρέθηκαν διαβαθμισμένα έγγραφα της ΕΥΠ.

Βρέθηκε η μηχανή των τρομοκρατών; Έτσι διέφυγαν οι δράστες

Τελικά δεν ήταν η μηχανή που βρέθηκε κοντά στο σημείο της εκτέλεσης η μηχανή των τρομοκρατών, αλλά βρέθηκε άλλη μηχανή στο Μαρκόπουλο που εξετάζεται αν είναι η μηχανή των δραστών

Τρία στενά από το σημείο της επίθεσης βρέθηκε μηχανή μεγάλου κυβισμού που μένει να επιβεβαιωθεί ότι...

Οι σφαίρες ήταν 9 mm και για να τελειώνει το άγχος μερικών: Το καλάσνικοφ μπορεί να μετατραπεί για να ρίχνει σφαίρες 9 mm

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε ότι οι σφαίρες που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης που σημειώθηκε πριν από λίγο στο Νέο Ηράκλειο ήταν 9 χιλιοστών. Και επειδή οι αριστεροί υποστηρικτές των τρομοκρατών λένε ότι είναι ύποπτο το δημοσίευμα της ΧΑ...

Ξαφνικός εφιάλτης για την κυβέρνηση η κλιμάκωση της βιας

[Αν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί (γιατί είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα) γεγονός είναι πως οι ευθύνες Δένδια θα είναι τεράστιες αν αποδειχθεί αληθινή καταγγελία Κασιδιάρη, ότι είχαν ζητήσει αστυνομική προστασία στα γραφεία και δεν τους είχε παρασχεθεί...]

Ως ξαφνικός εφιάλτης αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση και το σύνολο του πολιτικού κόσμου το οργανωμένο τρομοκρατικό χτύπημα του Νέου Ηρακλείου με θύματα οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Τα ξένα Μ.Μ.Ε. για την εκτέλεση έξω από τα γραφεία της ΧΑ

Ρεπορτάζ σε Reuters, Euronews, Channel 4, ITV, μέχρι και στο ισραηλινό i24news και τη Daily Star του Λιβάνου

Η επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με δημοσιεύματα και τηλεγραφήματα από πρακτορεία ειδήσεων.

Δήλωση Δένδια για τις δολοφονίες ΧΑυγιτών-Ανακοίνωση της ΧΑ

Ο Δένδιας για τη δολοφονία

"Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο των δύο ανθρώπων. Ο νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων" αναφέρει σε ανακοίνωση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

"Δεν θα επιτραπεί...

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της επίθεσης


Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της ένοπλης επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, όπως τα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας ΧΑυγίτης

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό νοσηλεύεται ο τραυματίας από τους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο.

ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ο γενικός διευθυντής του συγκροτήματος της εφημερίδας "Μακεδονία"

Για μη καταβολή δεδουλευμένων συνελήφθη πριν από λίγη ώρα ο οικονομικός διευθυντής του εκδοτικού συγκροτήματος της εφημερίδας "Μακεδονία". Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί...

ΒΙΝΤΕΟ-Την κάτσαμε τη βάρκα! Τρομοκρατική επίθεση; Νεκροί δύο ΧΑυγίτες από πυροβολισμούς έξω απ' τα γραφεία τους

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νέο Ηράκλειο, καθώς στις 7.20 το απόγευμα "έπεσαν" πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου 426. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , δύο άτομα που επέβαιναν σε μια μηχανή υψηλού κυβισμού πυροβόλησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Σταμάτησαν...

Φαινότανε τι κωλοπαιδαράς ήταν! Άντιτς: Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο…μουσακάς είναι «Μακεδόνες»

Ο Πέρο Άντιτς με τα λεγόμενά του για τον Μέγα Αλέξανδρο προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην Ελλάδα (λες και δεν είχε προκαλέσει όταν στα αποδυτήρια των Σκοπιανών τραγουδούσε εθνικιστικά τραγούδια για τη Μακεδονία...), όπου αγωνίστηκε για δύο συνεχόμενα χρόνια με τον Ολυμπιακό αλλά και στο ξεκίνημα της καριέρας του με την ΑΕΚ.

ΈΚΤΑΚΤΟ!! Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο άτομα κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Δύο άτομα έπεσαν νεκρά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Αυτή την ώρα επικρατεί αναστάτωση στην περιοχή, ωστόσο, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό δεν έχουν γίνει γνωστές.

Tρίτο καλύτερο στον κόσμο το Μουσείο Ακρόπολης [εικόνες]

Την τρίτη θέση κατέλαβε το Μουσείο της Ακρόπολης στη λίστα με τα 50 Καλύτερα Μουσεία του Κόσμου που δημοσίευσε στο ομότιτλο τετρασέλιδο αφιέρωμά της η βρετανική εφημερίδα Sunday Times.

Μανώλης Σφακιανάκης: Πλέον εντοπίζουμε σε 8 λεπτά τον χρήστη του ίντερνετ που θέλει να αυτοκτονήσει


Πλέον δεν υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ. Αυτό διεμήνυσε ο Μανώλης Σφακιανάκης, που προειδοποίησε πως το «πάρτι» και οι εκβιασμοί μέσω του διαδικτύου τελείωσαν, ενώ παράλληλα ο διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναφέρθηκε στο ανησυχητικό φαινόμενο της εξάρτησης των παιδιών από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και στη χώρα μας.

Έρευνα του εισαγγελέα για τις δηλώσεις Πάγκαλου περί υποκλοπών, μετά τη μήνυση του δικηγόρου

Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο δικηγόρος Αγης Τάτσης, με την οποία ζητούσε την ποινική δίωξη του Θεόδωρου Πάγκαλου για παραβίαση μυστικών της πολιτείας, μετά τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών για τις υποκλοπές.

Ο Σ. Κασιμάτης γράφει για τους ήρωες του Φωσκόλου και τους μιμητές τους πολιτικούς

Του Στέφανου Κασιμάτη

Δεν ήξερα ότι ζούσε ακόμη, αλλά ούτε με ένοιαζε να ξέρω αν είχε πεθάνει. Ημουν ικανοποιημένος με την ιδέα ότι αποτραβηγμένος κάπου είχε «ξεθωριάσει», όπως οι παλιοί στρατιώτες, που έλεγε κι ο Μακάρθουρ. Ωσπου πληροφορήθηκα χθες από την εφημερίδα για τον θάνατο του Νίκου Φώσκολου σε ηλικία 87 ετών. Και, ομολογουμένως, κάπως ένιωσα -δεν ξέρω πώς ακριβώς- γιατί τον Νίκο Φώσκολο τον θεωρούσα, κατά κάποιο τρόπο, έναν από τους δασκάλους μου. Με τους χαρακτήρες που έπλαθε στις ταινίες του και, φυσικά, στον «Αγνωστο πόλεμο», με έμαθε να διασκεδάζω με τη γελοιότητα της σοβαροφάνειας στους ανθρώπους.

Γερμανία: Έτοιμοι να ακούσουμε τον Σνόουντεν

Οι γερμανικές αρχές είναι προετοιμασμένες να στείλουν εκπροσώπους τους να συναντηθούν με τον Έντουαρντ Σνόουντεν, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ.

«Εάν το μήνυμα είναι ότι ο Σνόουντεν έχει πράγματα να μας πει και προτίθεται να μιλήσει στις γερμανικές αρχές, τότε θα βρούμε τρόπους, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα για να τον ακούσουμε»...

ΑΙΣΧΟΣ Μέρκελ και τοκογλύφων!! «Συνελήφθησαν την ώρα που "λαδώνονταν"»

Τέσσερις, υπάλληλοι του Οίκου του Ναύτου συνελήφθησαν το πρωί παρουσία εισαγγελέα, τη στιγμή που παραλάμβαναν μεγάλο χρηματικό ποσό από ιδιοκτήτη κλινικής.

Γιατί «σκάει» το καλαμπόκι;

Υπάρχουν τρία βασικά συστατικά στο καλαμπόκι που πρέπει να ενωθούν για να παράξουν πυρήνες ποπ κορν. Αυτά τα στοιχεία είναι το ποσοστό της περιεκτικότητάς του σε νερό, το σκληρό και αδιαπέραστο από το νερό κέλυφος και ο πυρήνας από άμυλο.

Μαγκάκια Έλληνες! "Μία στις τρεις γυναίκες έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού στην Ελλάδα"

Ιδιαίτερα ανησυχητικά για τη χώρα μας είναι τα στοιχεία πανελλαδικής έρευνας για τα κρούσματα κακοποίησης των γυναικών. Σύμφωνα με την έρευνα μία στις τρεις γυναίκες έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 47%, σε σύγκριση με όλα τα προηγούμενα χρόνια.

ΦΩΤΟ: Εντάξει τι να λέμε τώρα!! Αυτή είναι η αλλαγή του αιώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγώνας της Atlético Goianiense που παίζει Β' εθνική Βραζιλίας... Κάποια στιγμή ο προπονητής κάνει αλλαγή και συμβαίνει το επικό: Βγαίνει ο...

Κόντρα Αλέξη-ΓΑΠ...

... για το ποιος θα κάνει τις περισσότερες ομιλίες στις ΗΠΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Όστιν των ΗΠΑ για να μετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε διήμερο συνέδριο που διοργανώνεται από το LBJ School of Public Affairs του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, με θέμα:

Παπαγεωργόπουλος: Έσφιξα τα δόντια... Πρέπει να αντέξω άλλες 86 μέρες στη φυλακή

«Πέρασαν 10 ημέρες και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω!» σημειώνει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κι αναρωτιέται: «γιατί δεν ήθελαν να εκδικασθεί η έφεσή μου;»

Σε νέα δήλωση μέσα από τη φυλακή προέβη ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή την αναβολή εκδίκασης της έφεσής του για την υπόθεση της υπεξαίρεσης περίπου 18 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου.

ΑΣΕΠ για τη ΝΕΡΙΤ, «κλίκες» για τη «ΔΤ»

«Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία προνομιακή μεταχείριση σε πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ» δηλώνει αρμοδίως ο πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ), Γιώργος Προκοπάκης τονίζοντας πως όλη διαδικασία θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ. «Όταν λέμε ΑΣΕΠ, εννοούμε ΑΣΕΠ 100%. Όλη η διαδικασία κρίνεται από την αξιοπιστία των θεσμών» υπογράμμισε ο κ. Προκοπάκης. Και έως εδώ καλά. Αλλά...

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα τροπή στην υπόθεση «σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή» με την εμπλοκή Καρχιμάκη

Η έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών έφερε στο φως νέα στοιχεία που οδηγούν σε δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η δικογραφία των υποκλοπών, στις αρχές του έτους, είχε συνενωθεί με μία άλλη εξίσου σημαντική δικογραφία που αφορά...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: O ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ

Νέα στήριξη στις κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων προσφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να τους τρομοκρατήσει, προχωρούν στον αγώνα για το ελληνικό πανεπιστήμιο ενωμένοι. Η αγωνιζόμενη αξιοπρέπεια δε θα ηττηθεί, καταλήγει η ανακοίνωση.

Κατατέθηκε το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – Τι προβλέπει

Βαριές ποινές σε όσους διαπράττουν ρατσιστικά εγκλήματα προβλέπει το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στο γενικό Λογιστήριο του Κράτους και θα πάρει το δρόμο προς τη Βουλή αφού πρώτα περάσει από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Ντάξ'!! Κατηγορούμενος ο Καρχιμάκης εμπλοκή στο σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή!!! Βρέθηκαν απόρρητα έγγραφα στο γραφείο του!!

[Τώρα κατάλαβες Μπένυ γιατί έχετε πολλά κουτάκια τσεκαρισμένα στο τέστ αν είστε εγκληματική οργάνωση ή τουλάχιστον αν ήσασταν;]

Του Γιώργου Ντουδεσκέα

Για ηθική αυτουργία στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της πολιτείας καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, από τον 3ο τακτικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα που χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών και του σχεδίου δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, προηγήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος...

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση ανάμεσα σε Στρατούλη και Κακλαμάνη

«Αν κοντεύει να τρελαθεί ο κύριος Κακλαμάνης με όσα ακούει από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς θα τρελαθούμε μ’ αυτά που βλέπουμε να γίνονται από τις μνημονιακές πολιτικές εις βάρος των ατόμων με αναπηρία» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, απαντώντας στον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Απόστολο Κακλαμάνη.

ΦΩΤΟ: Κρίση καταραμένη! Ούτε για ποτό δεν έχουμε... εμείς, γιατί η Ραχήλ διασκεδάζει στα μπαράκια

Έκλεψε την παράσταση χθες βράδυ στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο Cafe-Bar Trois, η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Παπαριές!! Το ΔΝΤ… βάζει χέρι στη Γερμανία για το υψηλό εμπορικό πλεόνασμα

[δηλ. στην Κίνα τι πρέπει να πούνε; Να της κηρύξουν τον πόλεμο;]

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πήρε τη σκυτάλη από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, επικρίνοντας τα πλεονάσματα που έχει η Γερμανία στο εμπορικό ισοζύγιό της και απορρίπτοντας τον ισχυρισμό της καγκελαρίου ‘Ανγκελα Μέρκελ ότι οι υψηλές εξαγωγές αποτελούν ένδειξη οικονομικής υγείας, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Έλληνας κέρδισε 1 εκατ. ευρώ και θα συνεχίσει να δουλεύει... στη Γερμανία, έτσι; Όχι στην Ελλάδα του φρέντο

Ονομάζεται Γεώργιος Βαλαβάνης. Είναι έλληνας της Γερμανίας με καταγωγή από την Σαμοθράκη. ο 51χρονος, κέρδισε το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου ένα εκατομμύριο ευρώ στο μεγάλο τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Ημέρα της τύχης», που διοργάνωσε στο Μόναχο η γερμανική κρατική λοταρία SKL.

Τοποθέτηση του ΓΕΩΤΕΕ για τις αδικίες στη φορολόγηση των αγροτεμαχίων

Θεσσαλονίκη, 31-10-2013

Στις 18-9-2013, όταν διέρρευσαν στα ΜΜΕ οι πρώτες πληροφορίες για το σχεδιαζόμενο φόρο επί των αγροτεμαχίων, δημοσιοποιήσαμε την πλήρη αντίθεσή μας τόσο ως προς την εφαρμογή ενός φόρου επί των καλλιεργούμενων αγροτεμαχίων, λόγω του ότι το έδαφος αποτελεί συντελεστή παραγωγής μιας γεωργικής εκμετάλλευσης, όσο και ως προς τον τρόπο υπολογισμού αυτού του φόρου.

Νέο «μπαμ» στην αγορά με το λουκέτο στον όμιλο αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής Nutriart- Κατσέλης

Βγήκε η δικαστική απόφαση πτώχευσης για την εταιρεία Nutriart- Κατσέλης και πλεόν έπεσαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους για τον όμιλο, αλλά και για τους περίπου 480 εργαζομένους που χάνουν τη δουλειά τους.

ΝΕΑ ΦΩΤΟ-Το σκασε από οίκο ανοχής και έκανε τη δασκάλα των παιδιών στην παρέλαση;

[Τι είναι αυτές οι υπερβολές ρε δασκάλες; Έλεος βρε!!]

Κι άλλη δασκάλα που "εντυπωσίασε" στην παρέλαση

Δεν ήταν μόνο μία η "διάσημη" δασκάλα της 28ης Οκτωβρίου. Η φωτογραφίας μιας άλλης κυρίας με ροζ φόρεμα και παράξενο καλσόν...

ΒΙΝΤΕΟ-Οδική βοήθεια για κλάματα

Οι περισσότεροι οδηγοί για να μην πούμε όλοι έχουν χρειαστεί κάποια στιγμή την παροχή οδικής βοήθειας. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ότι η οδική βοήθεια δεν λύνει πάντα τα προβλήματα. Υπάρχουν φορές που κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Δειτε το βιντεο...

ΒΙΝΤΕΟ-Προσπαθεί να τα γυρίσει ο αμερικανοτσολιάς: Εντελώς τυχαία ακούγαμε τους Αμερικανούς


«Εντελώς τυχαία και αποσπασματικά ακούγαμε τους Αμερικανούς και όχι συστηματικά, δεν είχαμε άλλωστε τέτοιες δυνατότητες» είπε αυτή τη φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφορικά με τις παρακολουθήσεις, το οποίο χαρακτήρισε «δευτερεύον θέμα».

"Καψόνι" - εφιάλτης! Γυναίκα απειλεί με ...χατζάρα να "τα κόψει" σε στρατιώτη

Το καψόνι δεν είναι ποτέ ευχάριστο για όποιον το υφίσταται. Πόσο μάλλον για τον στρατιώτη στο βίντεο -που προέρχεται από τη Κορέα- ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα στρατιωτικών στην οποία συμμετέχει και μια γυναίκα. Και αυτή είναι η πιο "ακραία", αφού όπως θα δείτε στο βίντεο μ΄ ένα "μπαλταδάκι" που θα ΄λεγε και ο Δημήτρης Πουλικάκος απειλεί να του κόψει ...

Σίβυλλα alert! Πως ο Ωνάσης ανακατευόταν όταν ο Valentino σχεδίαζε ρούχα για την Jackie

Η Jackie O’ φορούσε λευκό στενό capri παντελόνι, μαύρο t-shirt και τα χαρακτηριστικά μαύρα γυαλιά που χάριζαν ένα “touch” μυστηρίου στο πρόσωπό της. Είχε στολίσει τα αυτιά της με τους αγαπημένου στης χρυσούς κρίκους “Zolotas”. Η σύζυγος του Αριστοτέλη Ωνάση περπατούσε ξυπόλυτη.

Βαρώνος της κοκαΐνης κέρδισε 606 φορές σε ένα χρόνο Λόττο, Τζόκερ και Στοίχημα!

- Είχαν στήσει ολόκληρο δίκτυο για να αγοράζουν κερδισμένα δελτία από τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ
- Βαρώνοι της κοκαΐνης εμφανίζονταν να κερδίζουν... τρία δελτία την ημέρα, με κέρδη 1 εκατ. ευρώ!
- Ως φορτίο μπανάνες προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα 146 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ
- Στο στόχαστρο τα ακίνητα και οι τουριστικές μονάδες σε Ελλάδα και Αλβανία που είχε αγοράσει το κύκλωμα

Συνελήφθη κι άλλος χήρος (ή χοίρος) που έπαιρνε 10 χρόνια σύνταξη... μόνο 83.000 τσέπωσε και εννοείται πως ήταν ξαναπαντρεμένος

Άλλη μια υπόθεση πολίτη που εξαπατούσε το δημόσιο βάζοντας μέσα το ΙΚΑ πολλές χιλιάδες ευρώ αποκάλυψαν η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 63χρονος έπαιρνε παράνομα από το Ι.Κ.Α., σύνταξη χηρείας τα τελευταία 10 χρόνια.

Τι θέλουν να πουν οι σκύλοι κουνώντας την ουρά τους;

Όταν ο σκύλος κουνάει την ουρά του αριστερά ή δεξιά, κάτι θέλει να πει, πρωτίστως στους άλλους σκύλους - και ίσως στους ανθρώπους. Μια νέα ιταλική επιστημονική έρευνα επιβεβαίωσε ότι το κούνημα της ουράς προς τα δεξιά (από την άποψη του ίδιου του σκύλου) μεταδίδει ένα...

Παρατυπίες στις νομαρχιακές-Εκπίπτει του αξιώματος ο Γ. Δημαράς-Πρόστιμο 12.900 στον Α. Γεωργιάδη

[Στη φώτο ο ΑΕροψεκασμένος πλέον Δημαράς, την εποχή που υποκλίνονταν στον Γιωργάκη Παπανδρέου]

Πρόστιμα που ανέρχονται σε 800.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων σε 87 παρατάξεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της Περιφέρειας Αττικής το 2010. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν λανθασμένα προεκλογικά, οικονομικά στοιχεία που αφορούν υπέρβαση του καθορισμένου με νόμο πλαφόν στις προεκλογικές δαπάνες, αδυναμία δικαιολόγησης προέλευσης χρημάτων ή παράλειψη δήλωσης εξόδων στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Μια χαρά είναι η δασκάλα που παρέλασε με εμφάνιση σκυλάδικου, λένε γονείς και μαθητές

[Δεν το αμφισβητεί κανείς,να το λένε οι μπαμπάδες και οι συνάδελφοι αν εμφανίζεται έτσι και στο σχολείο και γουστάρουν... αλλά η παρέλαση δεν είναι πασαρέλα... αυτό]

Η καταιγίδα σχολίων που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ομολογουμένως εντυπωσιακή παρουσία της ξανθιάς γυμνάστριας που συνόδευε τους μαθητές της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, προκάλεσε αναστάτωση στην μικρή κοινωνία πέριξ του σχολείου. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν για αυτήν οι συνάδελφοι της αλλά και οι ίδιοι οι γονείς.

Τι μαλακί@ είναι αυτή πάλι;; «Η Γερμανία αναγνώρισε επίσημα το “τρίτο φύλο”»

[Τελικά αφορά ερμαφρόδιτα μωρά -περίπου 2.000 το χρόνο- ώστε να μη χρειάζεται να κάνουν γρήγορα επέμβαση. Οι γονείς θα έχουν χρόνο να δούνε προς τα που κλίνει το παιδί και στη συνέχεια να αποφασίσουν τι γένος του ταιριάζει και τι επέμβαση θα κάνει]

Από σήμερα, 1η Νοεμβρίου, η Γερμανία είναι και επίσημα η πρώτη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία επιτρέπει ένα τρίτο, “ενδιάμεσο” φύλο στα πιστοποιητικά γέννησης των βρεφών.

Σέρρες: Άνοιξε το Ζινζιρλί τζαμί με δαπάνη 1.000.000€ από ευρωπαϊκά κονδύλια

Mε δαπάνη ενός και πλέον εκατομμυρίου ευρώ, από τα κοινοτικά κονδύλια του ΕΣΠΑ, άνοιξε το ανακαινισμένο Ζινζιρλί τζαμί στις Σέρρες, ένα κτίσμα της οθωμανικής σχολής Σινάν που διέπρεψε στην οθωμανική αυτοκρατορία, για τα αρχιτεκτονικά της σχέδια.

Ποιό πασίγνωστο μοντέλο είναι η ηλικιωμένη κυρία με τις πέρλες [εικόνες]

Η Heidi Klum μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές μεταμφιέσεις για το Halloween, όμως φέτος άφησε τους θαυμαστές της με το στόμα ανοιχτό, αφού έδωσε και μια μικρή γεύση από το μέλλον.
Η Heidi έκανε την Πέμπτη το καθιερωμένο πάρτι που κάνει κάθε χρόνο για το Halloween και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε... γιαγιάκα.