02 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο - ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά το φονικό



Πανδαιμόνιο επικρατούσε όπως καταγράφεται σε βίντεο - ντοκουμέντο αμέσως μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Στο βίντεο φαίνονται τα ασθενοφόρα που καταφθάνουν στο σημείο της στυγερής δολοφονίας και ενώ οι δύο νεαροί κείτονταν νεκροί στο οδόστρωμα.

Οι Εβραίοι των ΗΠΑ καταδικάζουν τη δολοφονία των Χρυσαυγιτών στην Αθήνα

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «όσο και αν είμαστε σταθερά αντίθετοι στην άθλια νεοναζιστική ιδεολογία της ΧΑ, μας τρομάζουν εκείνοι, που θα διέπρατταν φόνο και απόπειρα δολοφονίας»

Τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο καταδικάζει η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC).

BINTEO: ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1

Δείτε το:

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (3 Νοεμβρίου 2013)

Δείτε τα:

Το indymedia “έπεσε” ταυτόχρονα με τις σφαίρες των τρομοκρατών

[Ευτυχώς που πανηγυρίζαμε ότι "το έκλεισε ο Δένδιας" όταν έκλεισε για μερικές μέρες...]

Το indymedia, ως γνωστόν, είναι ένας παρακρατικός ιστότοπος, στον οποίο συστηματικά καλλιεργείται το μίσος εναντίον οτιδήποτε και οποιουδήποτε δεν κρίνεται αρκούντως αριστερό, για τα γούστα των διαχειριστών και των θαμώνων της εν λόγω βοθροσελίδας. Σε αυτό τον ιστότοπο, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενείται και συντηρείται από δομές του κράτους...

Ταυτοποιήθηκε η μηχανή της επίθεσης στο Ν. Ηράκλειο-Γνωστό πλέον και ο τρόπος διαφυγής τους

Ταυτοποιήθηκε η μηχανή που χρησιμοποίηθηκε στη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημόσιας Τηλεόρασης πρόκειται για την λευκή μηχανή ΗΟΝDA Africa tween που εντοπίστηκε νωρίτερα, εγκαταλελειμμένη στο...

«Μη χάσεις τη Γερμανού το βράδυ»!

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θέλησε ο Γιάννης Βαρδής να στείλει τα δικά του μηνύματα, αμέσως μετά την είδηση για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Τέρμα οι μαγκιές μόλις σφίξαν οι κ@λοι-Ηλιόπουλος :"Φοβάμαι για την οικογένεια μου και τη ζωή μου"

Άλλα ακούγαμε μέχρι τώρα παλικάρια... Εσείς θα πάρετε την Πόλη;

«Ο Νίκος Δένδιας έπρεπε να είχε την ευθιξία να παραιτηθεί από χθες το βράδυ. Είναι ένας ανίκανος υπουργός που έχει ξεφτιλίσει την Αστυνομία. Εδώ και ενάμιση μήνα...

Και ξύλο ρίξτε τους ρε! Κακουργήματα που προβλέπουν ισόβια για απάτη στον Οίκο Ναύτου

Του Παναγιώτη Στάθη

Κακουργηματικές κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη σε βάρος του δημοσίου και πλαστογραφία, αδικήματα που προβλέπουν έως και ισόβια κάθειρξη απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης στους έξι κατηγορούμενους για την υπόθεση του Οίκου Ναύτου.

Κοντράρει στα ίσια η ΧΑ τους αριστερούς στη μαλακί@: "Το αυτοκίνητο ασφαλείας δεν εμφανίστηκε χθες"

[Ναι ρε κουτά, πως το καταλάβατε; Ο Δένδιας έδωσε εντολή να εκτελεστουν τα παιδιά για να σας αβαντάρει και να σας παρουσιάσει ως θύματα... το τερματίσατε κι εσείς όπως και οι άλλοι που λένε ότι ο Δένδιας τους σκότωσε για να φοβηθεί ο κόσμος και να μην πάει στη γενική απεργία τους ΚΚΕ ή να μη μάθει ότι θα έρθει η τρόικα ξερωγω όπως είπε ο βλαμμένος... Διαζύγιο με τη λογίκη έχει πάρει όλη η χώρα!!]

Σε μια καταγγελία προέβησαν πριν από λίγο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΒΙΝΤΕΟ-H Ζαρούλια παρέδωσε το όπλο της μέσα σε σακκούλα: «Ο Δένδιας ηθικός αυτουργός της δολοφονίας»

[Τώρα αυτή τι το ήθελε το όπλο; Θα το χρησιμοποιούσε αν απειλούνταν; Το κουβαλούσε συνέχεια μαζί της; Μαλακί@ς κάνανε κι αυτοί για να έρθει κι ο Δένδιας με τις γελοιότητές του και την ανεπάρκεια στο συγκεκριμένο θέμα της ΧΑ και να δέσει το βύσσινο...]

Στον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια «έριξε» τις ευθύνες αναφορικά με την εκτέλεση δυο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής η Ελένη Ζαρούλια

Η εκτέλεση έγινε μέσα σε 10 δευτερόλεπτα

Απόλυτα στοχευμένες οι κινήσεις των δραστών

Οι δράστες της δολοφονίας των δύο μελών του ακροδεξιού κόμματος φαίνεται πως πραγματοποίησαν το χτύπημα με κινηματογραφικό τρόπο με την επίθεση να διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Η συγκίνηση του Άδωνι (VIDEO)

Η μητέρα του τραυματία συγκίνησε τον υπουργό Υγείας

Συγκινήθηκε στον "αέρα" ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ακούγοντας την μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου, που τραυματίστηκε στη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.

Χρυσή Αυγή: Τρισάγιο για τους δολοφονηθέντες

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της καλεί όσους επιθυμούν να προσέλθουν στο τρισάγιο που θα γίνει σήμερα το απόγευμα (19:00) στο σημείο πο εκτελέστηκαν τα δύο παιδιά, στο Ν. Ηράκλειο.

BINTEO: Συγκλονίζει η μητέρα του 29χρονου τραυματία

"Δεν θα αντέξω να χάσω άλλο παιδί"

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται στην εντατική του “Γεώργιος Γεννηματάς” ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας που δέχθηκε τα πυρά κατα τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν υπάρχει δεύτερος μετά τον Καμμένο! Μακράν ο πλέον αστείος πολιτικός του σύμπαντος!!! Μα όλων των εποχών μιλάμε!!

Ακούστε τις ασυναρτησίες που είπε ο Πάνος Καμμένος χθες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα εμπλέκοντας Τσακαλώτο, Δημαρά, τρόικα και τοκογλύφους πριν περάσει στην υπεράσπιση του Καρχιμάκη και τα συν΄δεσει όλα αυτά με τη χθεσινή δολοφονική επίθεση εναντίον 2 νεαρών παιδιών!!! Δεν μπορείς να τον παρακολουθήσεις πλέον!! Εκεί που λές έπιασε πάτο, αποδεικνύει ότιμπορεί να πάει πιο βαθειά στον βούρκο! Δείτε τι είπε:

ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακά στιγμιότυπα φρεγάτας σε τρικυμία

Όπως λέει και η Αγγλική παροιμία: “Στην ήρεμη θάλασσα, όλοι είναι καπεταναίοι”:

Δεν θα το διαβάσετε παντού: Στα επίπεδα Ιουνίου του 2010 το spread

Σε χαμηλό από τον Ιούνιο του 2010 υποχώρησε την Παρασκευή η απόδοση των δεκαετ.ών ελληνικών ομολόγων εν μέσω προσδοκιών πως η απότομη επιβράδυνση του πληθωρισμού στην ευρωζώνη θα οδηγήσει σε μείωση του βασικού επιτοκίου της ΕΚΤ στην συνεδρίαση της επόμενης εβδομάδας.

ΒΙΝΤΕΟ: Υπόδειγμα ήθους η μητέρα του τραυματία: Να προσευχηθούμε να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα! Όλοι είμαστε αδέρφια, να ενωθούμε και να μην ζούμε τέτοιες αντιπαραθέσεις

Φανερά συγκινημένη μίλησε για την «μάχη» που δίνει το παιδί της για να κρατηθεί στη ζωή η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας παράλληλα πως πρέπει επιτέλους να σταματήσουν αυτές οι αντιπαραθέσεις και οι Έλληνες να είναι ενωμένοι.

Το προφίλ του εκτελεστή της δολοφονίας στο Νέο Ηράκλειο -Ψύχραιμος, αποφασισμένος και ειδικά εκπαιδευμένος

Οι κινήσεις των δύο δραστών της δολοφονίας των μελών της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο και ειδικά του συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας δείχνουν πως πρόκειται για ένα άτομο ειδικά εκπαιδευμένο για να εκτελεί, ψύχραιμο και αποφασισμένο.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τη δολοφονία – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή της δολοφονίας των δυο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες.
Κάτοικος της περιοχής που άκουσε τους πυροβολισμούς βγήκε στο μπαλκόνι του. Μόλις είδε τι είχε συμβεί κατέβηκε στο δρόμο. Όπως λέει, σταμάτησε μια μηχανή, οι δράστες πυροβόλησαν -τον έναν εξ επαφής- και στη συνέχεια διέφυγαν.

Μελβούρνη: Ταξιτζής βρήκε 104.000 δολάρια και τα επέστρεψε!

Ένας ταξιτζής από τη Μελβούρνη βρήκε μέσα στο ταξί του και επέστρεψε μία τσάντα με 104.000 δολάρια σε μετρητά, την οποία είχαν ξεχάσει κάποιοι επίδοξοι παίκτες στο καζίνο της πόλης Crown.

ΧΑ: Ζαρούλια, Ζησιμόπουλος και Ηλιόπουλος κλήθηκαν να καταθέσουν τις άδειες οπλοφορίας τους

Αυτό τους ζητήθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «χωρίς καμία δικαιολογία, από το υπουργείο Προ-πο, λίγο πριν τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο»

Τις άδειες οπλοφορίας τους αναμένεται να καταθέσουν, στις 12 το μεσημέρι...

Μάρτυρας-κλειδί καταθέτει στην αστυνομία

Ο ιδιοκτήτης ενός χρωματοπωλείου στο Νέο Ηράκλειο καταθέτει αυτή την ώρα στις αστυνομικές αρχές. Η μαρτυρία του θεωρείται κρίσιμη καθώς ο συγκεκριμένος έμπορος βρέθηκε στο δρόμο των δραστών στο χθεσινό διπλό φονικό. Μάλιστα ο ένας από τους δράστες του φώναξε «Φύγε από εδώ π….. γιατί θα σε φάω».

ΧΑ: Από το MEGA καλούσαν να εξολοθρεύσουν όλους όσους υποστηρίζουν Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Ανάρτηση του Εθνικισμός.net λίγες μέρες πριν την δολοφονία των δύο Ελλήνων στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο

Γράφει ο Αντίοχος

Λυσσάνε στην κυριολεξία από το κακό τους κι έχουν χάσει κάθε μέτρο τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς, όσο βλέπουν πως δεν έρχεται το… ποθούμενο (η πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής). Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά εντάσσεται και χθεσινό στημένο «ρεπορτάζ» του mega, για την παρέλαση «στις γειτονιές του Π. Φύσσα».

Δύο νεκροί Χρυσαυγίτες: Ποιοι ήθελαν αντίποινα για τη δολοφονία Φύσσα

Η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ελέγχει πολύ προσεκτικά όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της μετά από το δολοφονικό χτύπημα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και την εκτέλεση δύο νεαρών μελών της οργάνωσης, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Τα πρώτα στοιχεία αν και οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, κάνουν λόγο ακόμα για αντίποινα στη δολοφονία Πάυλου Φύσσα στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι.

Σε κωφάλαλο που αγνοείται ανήκει η μηχανή του φονικού

Σε έναν νεαρό κωφάλαλο, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες η μηχανή που...

ΦΩΤΟ: Ο τρομοκράτης δολοφόνος των 2 ΧΑυγιτών, με το όπλο στο χέρι!

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία περνά από μικροσκόπιο το υλικό από τα βίντεο ασφαλείας καταστημάτων της περιοχή όπου το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η άγρια δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτόπτης μάρτυρας της τρομοκρατικής επίθεσης και της δολοφονίας

Μία αυτόπτης μάρτυρας του χθεσινού φονικού στο Νέο Ηράκλειο, μίλησε νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του Mega. Η γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν δόθηκαν για ευνόητους λόγους στη δημοσιότητα, μίλησε με λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Τελείωσαν τα “καραγκιοζιλίκια” των Ευρωπαίων της Τρόικα και ακολουθούν τον Τόμσεν στην Αθήνα

Μ. Ιγνατίου

Μετά την απόφαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για πραγματοποίηση της επίσκεψης της Αποστολής του στην Αθήνα την Δευτέρα, όπως είχε αποφασιστεί, οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, έκαναν πίσω και ανακοίνωσαν ότι θα βρίσκονται στην Αθήνα στις αρχές της εβδομάδας.

ΒΙΝΤΕΟ: Δάκρυσε ο Άδωνις με τη μητέρα του τραυματία: «Η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη αλλά οι γιατροί αισιοδοξούν»

Τη συγκίνηση του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσε η παρέμβαση της μητέρας του τραυματία μέλους της Χρυσής Αυγής, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Χωρίς ουσιαστική εξέλιξη το θέμα της ΕΡΤ αφού συνεχίζει να παπαρίζεται ο Καψής

Χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, των εκπροσώπων της ΠΟΣΠΕΡΤ και δημοσιογράφων της ΕΡΤ, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από αίτημα της Πανελλήνιας Ένωσης για πρώτη φορά από τα τέλη Ιουλίου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Γελοία φασίστω χωρίς πάτο-Κανέλλη: Προβοκατορικά τρομοκρατική επίθεση

Η φασίστω του ΚΚΕ έκανε λόγο για οργανωμένη, σχεδιασμένη επίθεση δεν μπόρεσε όμως να κρύψει τη χαρά της και μίλησε για προβοκάτσια δηλ. τους σκότωσαν οι ίδιοι οι ΧΑυγίτες!!

Για «προβοκατόρικα τρομοκρατική επίθεση» μίλησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, που ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του Mega.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτός ο κύκλος βίας

Για το χθεσινό διπλό φονικό χτύπημα, μίλησε νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.

Το μυστήριο με τη μοτοσικλέτα των εκτελεστών - Τα ίχνη του πραγματικού ιδιοκτήτη της χάθηκαν δυο ημέρες πριν την εγκληματική επίθεση

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση γύρω από τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι, μέχρι στιγμής, εκτελεστές, για τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Συγκίνησε η μάνα του 29χρονου σε αντίθεση με την κομμούνα Κανέλλη: «Να βάλουμε στην άκρη κάθε αντιπαλότητα-Δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί»

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, του 29χρονου που έπεσε βαριά τραυματισμένος από τα πυρά των δολοφόνων που χτύπησαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ το απόγευμα της Παρασκευής είπε πως ο γιος της δίνει μία πολύ μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

"Καθαρό" το όπλο της δολοφονίας των μελών της ΧΑ

H επίθεση κατά των μελών της Χρυσής Αυγής έγινε με όπλο τύπου Zastava.

Σε καμία άλλη επίθεση δεν έχει χρησιμοποιηθεί το πιστόλι τύπου Zastava, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες που χθες το απόγευμα εκτέλεσαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που ανακοίνωσε η αστυνομία, το πιστόλι είναι «καθαρό».