03 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο-σοκ από την εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο: «Τώρα θα σας σκοτώσουμε!»

Βρέθηκε άλλος ένας κάλυκας των 9mm στο σημείο - Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Mega, αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό της επίθεσης - Τα δέκα δευτερόλεπτα του μακελειού - Άπταιστα ελληνικά μιλούσαν οι δράστες - Πυροβόλησαν και πέμπτο άτομο, που επιχείρησε να τους καταδιώξει - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την εξέταση της κλεμμένης μοτοσικλέτας η Αντιτρομοκρατική

Ένα νέο βίντεο από τη στυγερή εκτέλεση των δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι τηλεοπτικοί σταθμοί Mega και ΑΝΤ1.

ΦΩΤΟ: Η πολυσυζητημένη ξανθιά γυμνάστρια της παρέλασης εν ώρα εργασίας!

Κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της ημέρας παρέλασης αφού όλοι ασχολήθηκαν με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά έγινε διάσημη στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό όμως της στοίχισε και η ψυχολογική κατάσταση της Ελένης Σ. είναι πολύ άσχημη.

ΦΩΤΟ: Αυτό που λέμε "για τον πούτσ@"; Έ δείτε το κιόλας....

Ο Πάνος Καμμένος μας εξηγεί το νέο πρόγραμμα των ΑΕροψεκασμένων...

Το αιγυπτιακό αγκάθι για την ΑΟΖ

Του ΝΙΚΟΥ ΜΕΛΕΤΗ

Σε δύσκολο πάζλ που απαιτεί τουλάχιστον την σαφή πολιτική βούληση για συνεννόηση εκ μέρους του Καϊρου ,εξελίσσεται η προσπάθεια που ξεκίνησε και πάλι με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών μεταξύ των δυο χωρών.

Πτήση με ταχύτητα 6 φορές τη ταχύτητα του ήχου! Έρχεται δείτε το βίντεο

Η Lockheed Martin παρουσίασε ένα νέο κατασκοπευτικό αεροσκάφος. Το SR-72 μπορεί να πετάξει σε υπερηχητική ταχύτητα έξι φορές την ταχύτητα του ήχου!
Το νέο αεροσκάφος, ονόματι SR-72, θα μπορεί να πετάξει τουλάχιστον δύο φορές ταχύτερα από το περίφημο SR-71 Blackbird , επίσης της Lockheed.

Σώθηκε η πατρίδα!! Ο Σκαρμούτσος πάει φαντάρος στα 40 και βάλε

Αν και είχε κριθεί ανυπότακτος, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τακτοποίησε τα πράγματα και θέματα που είχε με τον στρατό και θα υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα!

Οικογένεια Φουντούλη: κανείς πολιτικός και από κανένα κόμμα στην κηδεία του Γιώργου

Να μην προσέλθει κανείς πολιτικός από κανένα κόμμα ζητά η οικογένεια του δολοφονημένου Γιώργου Φουντούλη, κατά την επίθεση αγνώστων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, με ανακοίνωσή της που αναρτήθηκε στον λογαριασμό μέλους της στο Facebook.

ΦΩΤΟ: Σκατόψυχοι μέχρι και στον θάνατο!!!

Δείτε πως πανηγυρίζουν τα κοπρόσκυλα (σόρυ σκύλοι) για το θάνατο 2 ανθρώπων... φυσικά αν είχε τολμήσει να γράψει κάτι έστω παρόμοιο για τον Φύσσα κάποιος δεξιός θα τον είχαν σταμπάρει σαν "φασίστα"... τώρα όλα καλά. Δείτε τη χολή βγάζουν:

Τρείς απίθανες ιστορίες για την ΕΥΠ, με "ξανθιές", σεξ και παρακολουθήσεις πολιτικών!

Η ΕΥΠ και πάλι στο προσκήνιο ,μετά τα όσα είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος για τις “ελληνικές παρακολουθήσεις” . Την ΕΥΠ τη καλύπτει πάντα ένα πέπλο ...μυστηρίου, που συχνά όμως παίρνει αστείες διαστάσεις. Ή παράδοξες.

Oι πρώην υπουργοί Βαληνάκης και Φώλιας κατέθεσαν στον ανακριτή για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Κώστα Καραμανλή

«Ξέραμε ότι μας παρακολουθούν συνεχώς οι Αμερικανοί και αλλάζαμε διαρκώς καρτοκινητά για να μιλάμε. Ο κλοιός ήταν ασφυκτικός και για αυτό σε διάφορες συναντήσεις μας στην Ελβετία, και στις Βρυξέλλες είχαμε φθάσει στο σημείο να συνενοούμαστε μέχρι και με ...

ΈΤΣΙ!! Βρούτσης: Τα ψέματα τελείωσαν - Κατασχέσεις σε όσους χρωστούν στα Ταμεία και δεν πληρώνουν

[Ειδικά σε όσα λαμόγια χρωστάνε και δεν πληρώνουν ενώ έχουν λεφτά... και είναι πάρα πολλοί]

Mε κατασχέσεις σε βάρος όσων δεν εξοφλούν ή δεν ρυθμίζουν έστω τις οφειλές του προς τα Ταμεία, προειδοποιεί ο υπουργός Εργασίας σε συνέντευξή του εν όψει της κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου την ερχόμενη εβδομάδα.

Σπάνια «υβριδική» έκλειψη ηλίου σε εξέλιξη (Φωτογραφίες)

Οι αστρονόμοι επισημαίνουν ότι η παρατήρηση της έκλειψης με κυάλια ή ερασιτεχνικά τηλεσκόπια πρέπει να γίνει μόνο με την προσθήκη ειδικών ηλιακών φίλτρων

Έκλειψη Ηλίου, η οποία θα είναι ορατή ως μερική στην Αφρική, τη νότια Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και περιοχές της Αμερικής, βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Κυριακής.

«Τι έκαναν; Νίκησαν το φασισμό που σκότωσαν το παιδί μου»;

«Σκότωσαν το παιδί μας. Ένα παιδί αθώο, το καλύτερο παιδί. Για καφέ πήγε κι ανέβηκε να ακούσει την ομιλία εκεί γιατί είχανε μία ομιλία εκεί και κατέβαιναν τα παιδιά να φύγουν και τους γάζωσαν» είπε ο τραγικός πατέρας, Λάμπρος Φουντούλης

Γνωστή επιχειρηματίας του Ηρακλείου κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από έξι άνδρες!

Σεξουαλική παρενόχληση καταγγέλλει γνωστή επιχειρηματίας του Ηρακλείου (και γόνος πολιτικής οικογένειας) το απόγευμα του Σαββάτου ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή του Τομπρούκ. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι οι άνδρες που την παρενόχλησαν δεν ήταν τυχαίοι αλλά μέλη ξένης αντιπροσωπείας που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο από δημόσιο φορέα, όπως προκύπτει από τις κρατικές πινακίδες των οχημάτων με τα οποία μετέβησαν στην περιοχή του Τομπρούκ. Τα στοιχεία των πορτοκαλί πινακίδων πρόλαβε να γράψει στο κινητό της τηλέφωνο η καταγγέλουσα, η οποία και προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων.

Αυστηρότερες ποινές προβλέπει το νέο αντιρατσιστικό

Ερρίφθη ο κύβος για το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο τίθεται σύντομα σε διαβούλευση και παίρνει τον δρόμο για τη Βουλή.

Το νέο αντιρατσιστικό περιλαμβάνει αυστηρότερες ποινές κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και σύμφωνα με την κυβέρνηση αποτελεί συγκερασμό των προτάσεων που είχαν καταθέσει τα κόμματα, εναρμονίζοντας την ελληνική με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον 29χρονο - Αναμένεται να αποσωληνωθεί εντός 48 ωρών

Οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του 29χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά των ψυχρών εκτελεστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Εντός του επόμενου 48ωρου αναμένεται να αποσωληνωθεί.

BINTEO-Τρελή κίνηση στην Ερμού

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των καταναλωτών στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού, την πρώτη Κυριακή που ήταν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα.

Δείτε τις δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη που πήγε στην Ερμού αλλά και συνδικαλιστών.

Ξύλο μεταξύ κάφρων - Σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο Κατεχάκη!

Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Λεωφόρο Κατεχάκη μεταξύ οπαδών, στο ύψος του Καρέα. Πολύ ξύλο, υλικές ζημιές και ρίψη μολότοφ. Κινδύνεψε μια γυναίκα και το παιδί της, όταν πήρε φωτιά το αμάξι που επέβαιναν

Μαρτυρία μέλους της Χρυσής Αυγής: Όσα έγιναν τα μοιραία δευτερόλεπτα της στυγερής δολοφονίας

Ένα μέλος της Χρυσής Αυγής που βρισκόταν τη στιγμή της επίθεσης στο σημείο περιγράφει τον ψύχραιμο τρόπο που έδρασαν οι εκτελεστές.

Στο σημείο αποκαλύπτει ήταν έξι άτομα, τέσσερα άτομα μπροστά και δύο άτομα στο στενάκι που είναι η είσοδος των γραφείων.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Καλαμίτσης

Σε ηλικία 74 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο θεατρικός συγγραφέας της επιθεώρησης, στιχουργός, δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιάννης Καλαμίτσης.

Ο Γιάννης Καλαμίτσης νοσηλευόταν εδώ και μήνες στο Σισμανόγλειο καθώς έπασχε από...

Σας ενοχλούν άγνωστοι με απόκρυψη; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε και τσακώστε τους!

Σε πολλούς μπορεί να έχει συμβεί να δέχονται ενοχλητικές κλήσεις επανειλημμένως υπό μορφή «φάρσας» ή πόσο μάλλον απειλητικές , εξυβριστικές και συκοφαντικές είτε από άγνωστο ή απόρρητο αριθμό. Σ’αυτές τις περιπτώσεις αν δεν ξέρεις τα στοιχεία του, εκείνο που μπορείς να κάνει είναι να μάθεις ποιος νούμερο σε καλεί ως εξής:

Γκάφες και αθέατες σκηνές του «Πολέμου των Αστρων» σε ανέκδοτο βίντεο

Ο Χάρισον Φορντ, ως Χαν Σόλο, μπερδεύει τα λόγια του, χαλάει τη σκηνή και τρώει από τα νεύρα του το μικρόφωνο ενώ ο Τσιουμπάκα τον χτυπάει φιλικά στην πλάτη. Ο Μαρκ Χάμιλ, ως Λιουκ Σκάιγουοκερ, επιχειρεί μεν να καταστρέψει το Αστρο του Θανάτου, αλλά ξεχνάει τις ατάκες του. Στρατιώτες της μισητής αυτοκρατορίας πυροβολούν με λέιζερ τους ήρωες, αλλά του ενός φεύγει το κασκέτο. Ο σερ Αλεκ Γκίνες, ο Ομπι-ουαν Κενόμπι, γελάει με τις τρίχες του Τσιουμπάκα.

ΦΩΤΟ με χρόνο αναμονής σε αμερικάνικα νοσοκομεία... αφιερωμένη σε όσους γκρινιάζουν για την Ελλάδα

Χρόνος αναμονής σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, μέχρι να αποφασιστεί η εισαγωγή ή όχι του ασθενούς στο νοσοκομείο (πρώτη στήλη) και χρόνος αναμονής αφού αποφασιστεί εισαγωγή του μέχρι να φτάσει στο δωμάτιο (δεύτερη στήλη)...

Συγκλονιστικό βίντεο: Μηχανικός τυλίγεται στις φλόγες μέσα στο συνεργείο

O Lee Roberts σώθηκε με εγκαύματα στο 22% του σώματός του.

Μια κάμερα σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων κατέγραψε την τρομακτική στιγμή όπου ένας μηχανικός τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα που δούλευε κάτω από ένα van.

Παράδεισος σκέτος: Αυτό είναι το tablet της Β. Κορέας που κάνει ότι δεν κάνει το ipad!

[Όλα τα λεφτά ο πύραυλος στην αρχική οθόνη (δείτε φώτο παρακάτω) :)) και η μεγάλη του διαφορά από το ipad: δεν συνδέεται στο ιντερνετ και έχει και κεραία τηλεόρασης... για να πιάνει το ένα και μοναδικό κανάλι...]

Όταν σας γράψαμε πρώτη φορά για το Samjiyon, το 7ιντσο και 10ιντσο Android tablet που κατασκευάζεται στη Βόρεια Κορέα, σας είχαμε πει πως είναι η καλύτερη στιγμή για ένα τεχνολογικό συντάκτη. Γιατί;

Σπάνια υβριδική έκλειψη Ηλίου σε λίγο

Πώς έβλεπαν οι αρχαίοι λαοί το φαινόμενο

Σπάνια υβριδική έκλειψη Ηλίου, ορατή και στην Ελλάδα, θα σημειωθεί μετά το μεσημέρι της Κυριακής, 3 Νοεμβρίου.

Η έκλειψη χαρακτηρίζεται σπάνια και υβριδική γιατί θα ξεκινήσει ως «δακτυλίδι φωτιάς» και στη συνέχεια θα μεταμορφωθεί σε ολική, καθώς η σκιά της Σελήνης θα πέσει στη Γη.

Οι φαρμακόγλωσσοι Νικηταράδες...

Του Κωνσταντινου Ζουλα

Στα μέσα της διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή, ένα πρωινό τον επισκέφθηκε στο Μαξίμου ο αείμνηστος Γιάννης Βαρθολομαίος, διοικητής τότε του ΙΚΑ. Σε κάποια στιγμή κι ενώ ο κ. Βαρθολομαίος του εξέφραζε τους σοβαρούς προβληματισμούς του για τις δαπάνες του ΙΚΑ, έβγαλε από την τσέπη του δύο κουτάκια. «Αυτά, πρόεδρε», του είπε, «είναι δύο ίδια φάρμακα και έχουν ακριβώς το ίδιο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Η μόνη διαφορά είναι στην τιμή τους. Το ένα είναι 10 φορές πιο ακριβό από το άλλο. Ο λόγος που ζήτησα να σας δω είναι ότι μετά την κατάργηση της λίστας φαρμάκων που αποφάσισε η κυβέρνησή σας, όλοι οι γιατροί “παραδόξως” συνταγογραφούν το ακριβό και όχι το φθηνό σκεύασμα. Και λόγω αυτού του φαινομένου που έχει προφανή εξήγηση, εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου το ΙΚΑ να καταρρεύσει».

Ποιοι παρακολουθούσαν τον Καραμανλή – Τα πέντε ονόματα που βρίσκονται στα χέρια των διωκτικών αρχών

Στο προσκήνιο επανέρχεται η πολύκροτη υπόθεση παρακολούθησης του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από 3 Ελληνοαμερικανούς και ένα τέταρτο άτομο που εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της εταιρείας, οι οποίοι επιδίδονταν σε υποκλοπές στη χώρα μας, χρησιμοποιώντας ως παραπέτασμα μία επενδυτική εταιρεία συμβούλων.

Πάγκαλος: Για εισαγγελέα ή για …ζουρλομανδύα

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ

Κάπου λίγο μετά το φιάσκο των Υμίων, όταν ακόμη εργαζόμουν ως υπεύθυνος του πολιτικού ρεπορτάζ στον παλιό «Ελεύθερο Τύπο», άρχισα να παραλαμβάνω στο γραφείο μου, σφραγισμένους κίτρινους φακέλους αλληλογραφίας, χωρίς διακριτικά.

Οντίν Λιναρδάτου: Δεν πρόδωσα την ΕΡΤ

Τις κατηγορίες περί “προδοσίας”, που συνοδεύουν τους δημοσιογράφους που επέλεξαν να συνεχίσουν στη Δημόσια Τηλεόραση, αφήνοντας τους πρώην συναδέλφους τους στην ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αντικρούει η Οντίν Λιναρδάτου.

Η παιδική φωτογραφία του Γιώργου Φουντούλη με την αδερφή του! (ΦΩΤΟ)


Το κοριτσάκι με το σύνδρομο down...

Αυτό το κοριτσάκι με σύνδρομο down, που αγκαλιάζει ο Γιώργος Φουντούλης είναι η αδερφή του!

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του νεκρού Φουντούλη, ο...

Μετά την εκκεντρική γυμνάστρια της παρέλασης το υπουργείο Παιδείας «ντύνει» τους εκπαιδευτικούς-Στα σκαριά εγκύκλιος [εικόνες]

Οι «εκκεντρικές» εμφανίσεις στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου μπορεί να συγκέντρωσαν τα βλέμματα ωστόσο έφεραν σε αμήχανη θέση το υπουργείο Παιδείας, το οποίο μελετά την αποστολή εγκυκλίου που θα ορίζει το ενδυματολογικό πλαίσιο για τους εκπαιδευτικούς σε επίσημες εκδηλώσεις.

Τα πιστόλια Zastava κοστίζουν 1.500 – 2.000 ευρώ στη μαύρη αγορά -Ο τιμοκατάλογος των παράνομων όπλων

Η δολοφονία των δύο νεαρών στο Νέο Ηράκλειο από δράστη που είχε στη διάθεση του ένα πιστόλι Zastava φέρνει ξανά στην επιφάνεια το πρόβλημα με τα όπλα που κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά και μπορούν να φτάσουν στα χέρια οποιουδήποτε αρκεί να έχει να πληρώσει περίπου 1.500 με 2.000 ευρώ.

Πατέρας Γ. Φουντούλη: "Τον εκτέλεσαν σαν αρνί-Ήταν το στήριγμα της αδερφής του που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες"

Εμφανώς σοκαρισμένος από τον τρόπο που χάθηκε το παιδί του και από τον τόσο πρόωρο χαμό του, εμφανίστηκε ο πατέρας του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη, ενός εκ των δύο θυμάτων της ένοπλης επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Η αντιτρομοκρατική περιμένει την κατάθεση του 4ου ΧΑυγίτη που γλίτωσε από την επίθεση καθώς αντιλήφθηκε τι έρχονταν

Η αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες και χτενίζει όλα βίντεο από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή, αλλά και εκείνες που μπορεί να κατέγραψαν την πιθανολογούμενη οδό διαφυγής της μοτοσικλέτας.

Ολγα Βλάχου: Η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα που συγκίνησε την Ελλάδα

Σε τραγική φιγούρα των δύο τελευταίων ημερών έχει εξελιχθεί η Ολγα Βλάχου, μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος χαροπαλεύει από το βράδυ της Παρασκευής στο νοσοκομείο έπειτα από την επίθεση που έγινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

BINTEO-Τι δείχνει το βίντεο: Ψυχρός και κυνικός ο εκτελεστής - Ήθελε να σκοτώσει και τα τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής

Δέκα μόλις δευτερόλεπτα διήρκεσε το σκηνικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Στο σημείο της εκτέλεσης, μαζί με τα τρία θύματα, βρισκόταν και τέταρτο άτομο που γλίτωσε από τα πυρά και το οποίο θεωρείται μάρτυρας - κλειδί και η κατάθεση του αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Με κεριά και φραστικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφων το τρισάγιο της Χρυσής Αυγής-Άλλαξαν το όνομα του δρόμου

Σε σχετικά ήπιους τόνους σε αντίθεση με τα καφριλίκια των αριστερών, στις πορείες για το θάνατο του Φύσσα ή του πιτσιρικά που πήδηξε απ' το τρόλει, πραγματοποιήθηκε το τρισάγιο που οργάνωσε η Χρυσή Αυγή το απόγευμα του Σαββάτου στο σημείο όπου δολοφονήθηκαν τα μέλη της Χρυσής.