04 Νοεμβρίου 2013

Εύγε στην Αστυνομία που κάνει τη δουλειά της

Μπράβο και περαστικά στις αριστεράντζες που "καταγγέλουν" παπαριές στο facebook:

Γεροντική μαλάκυνση ALERT! Γλέζος: Θα βρούμε λεφτά για την υγεία καταργώντας τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Μακεδονίας

Την κατάργηση των υπουργείων Δικαιοσύνης και Μακεδονίας Θράκης δεν απέκλεισε ως λύση ο Μανώλης Γλέζος στη Βουλή προκειμένου να βρεθούν λεφτά για την υγεία.

Α. Σαμαράς: «Δεν θα επιτρέψω η Δημοκρατία να υποκύψει στην εγκληματική βία»

Πολιτικό μήνυμα με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, απεύθυνε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, που θα μεταδοθεί απόψε.

Ομπάμα σε συνεργάτες του: «Είμαι πολύ καλός στο να σκοτώνω ανθρώπους»

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει επίσημα ένα νέο βιβλίο για τον Μπαράκ Ομπάμα, με τίτλο «Double Down: Game Change 2012»

Νέο βιβλίο για τον Μπαράκ Ομπάμα έγραψαν οι δημοσιογράφοι Mark Halperin και John Heilemann, το οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται και σε δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου προς τους βοηθούς του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, το 2012.

Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε για να κάνει ληστεία

Πραγματικά Αναρωτιέται κανείς γιατί μπήκε στον κόπο... αλλά με τέτοια φάτσα λύνονται οι απορίες όλες...

Αφού το πιο πιθανό είναι ότι όχι μόνο δεν τον έσωσε από την σύλληψη, αλλά μάλλον τον δυσκόλεψε και κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Δείτε τον εκτελεστή των δύο νεαρών στο Νέο Ηράκλειο... όσο φαίνεται...

Στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική για την ανθρωποκτονία των δύο νεαρών στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής, και το σοβαρό τραυματισμό τρίτου δίνονται στη δημοσιότητα περιγραφή και φωτογραφίες, που απεικονίζουν έναν από τους δράστες της επίθεσης, καθώς και περιγραφή και φωτογραφίες της δίκυκλης μοτοσικλέτας, που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Διάλογοι ξεφτίλα από την υπόθεση μίζας στον Οίκο Ναύτου

Σοκαριστικές είναι οι συνομιλίες που εμπεριέχονται στη μεγάλη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για την υπόθεση χρηματισμού στον Οίκου Ναύτου. Πρόκειται για τέσσερις υπαλλήλους του Οίκου Ναύτου, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, παρουσία εισαγγελέα, τη στιγμή που παραλάμβαναν μεγάλο χρηματικό ποσό από ιδιοκτήτη κλινικής.

Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι είναι gay!

Διαβάστε το κείμενο που δημοσίευσε!

«Το να είσαι στρέιτ ή γκέι είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι ένα από τα χίλια χαρακτηριστικά της ζωής μας, σημαντικό, αλλά όχι το μοναδικό...», με αυτόν τον τίτλο ο γνωστός ανταποκριτής στη....

ΒΙΝΤΕΟ: Εντυπωσιακή διάσωση από την Πολεμική Αεροπορία

Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την κάμερα του Super Puma

Ένα εντυπωσιακό βίντεο από τη διάσωση πέντε ναυαγών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου από ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας δόθηκε πριν λίγη ώρα από το ΓΕΑ στη δημοσιότητα.

Θρήνος στην κηδεία των 2 νεαρών θυμάτων της τρομοκρατίας

- Θρήνος στην κηδεία του Γιώργου Φουντούλη ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο
- Τελέστηκε δίχως την παρουσία πολιτικών αλλά και δίχως δημοσιογραφική κάλυψη μετά από επιθυμία της οικογένειας
- "Aθάνατος" φώναζαν οι παρευρισκόμενοι όταν ξεκίνησε η πομπή για το νεκροταφείο
- Βουβός ο πόνος και στην κηδεία του Μάνου Καπελώνη που έγινε το πρωί στην Αρτέμιδα
- ΦΩΤΟ και VIDEO ΝΕWSIT

Εκατοντάδες φίλοι και πολίτες συνόδευσαν τον Γιώργο Φουντούλη στην τελευταία του κατοικία. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή του αδικοχαμένου παλικαριού.

Εξαιρούνται από την κινητικότητα οι συγγενείς των "πεσόντων"

Φόρος τιμής στους ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων

Στην εξαίρεση από την κινητικότητα όσων πολιτικών υπαλλήλων διορίστηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως συγγενείς α' βαθμού στελεχών των ενόπλων δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας προχώρησε η κυβέρνηση με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος.

Αυτός είναι ο Αλέξανδρος Γέροντας που παλεύει να αποσωληνωθεί στην εντατική μετά την δολοφονική επίθεση

Φωτογραφίες του γιου της, Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος νοσηλεύεται για τρίτο 24ωρο, χωρίς επιμολύνσεις και άλλες μετεγχειρητικές επιπλοκές, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς», έδειξε στους δημοσιογράφους, η μητέρα του, Όλγα Βλάχου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!! 20 χρόνια μπροστά η Ελλάδα!! «The Walking Dead» ap;o to 1995

Το μοναχικό λιοντάρι της Ευρώπης οργίστηκε και δεν μπορεί να επαναλάβει τα σκληρά λόγια με τα οποία τους απάντησε... Όλα τα λεφτά η εισαγωγή της ΠΑΣΟΚας:

Γλέζος: Η κακιά Δεξιά, διαστρέβλωσε τα λεχθέντα μου δηλ. ο Τατσόπουλος και οι άλλοι σύντροφοι

Για διαστρέβλωση των πρόσφατων δηλώσεών του κάνει λόγο ο Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξη του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», διαβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω ώστε να πείθει.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! Σκηνές ΣΟΚ από τη δράση του παρακράτους της ΔΕΞΙΑΣ. Πως από τα ΚΑΦΑΣΙΑ πέρασαν στα ZASTAVA

Aπόσπασμα απο την εκπομπή "Κάμερα Αλήθεια", στο «Kανάλι 29» (αρχές της δεκαετίας του '90), με τον θεό Βασίλη Μπουγιουκλάκη σε ζωντανό ρεπορτάζ σε λαϊκή αγορά όπου έμεινε στην ιστορία...

Φαήλος: Αριστερή ανύπαρκτη αγιότητα

Οσοι θεωρούν εαυτούς αριστερούς, «προοδευτικούς» κ.λπ. συμπεριφέρονται ως κατέχοντες μια ανύπαρκτη αγιότητα. Ακόμη κι αν έχουν χριστεί με το ίδιο «άγιο» μύρο με τους Ακηδες ή κάτι καραεπαναστάτες που δεν αφήσανε φούντα νταβατζή και ξένης πρεσβείας που να μην κρέμασαν στο μυγοχεσμένο σπαθάκι τους. Οταν τους ξεβρακώνεις πολιτικά, συμπεριφέρονται σαν υστερικές γεροντοκόρες ή μάλλον σαν «κρυφές» που βγήκαν λεζάντα στα μανταλάκια.

Οι... αποκαλύψεις του Μπολτ για τη νύχτα με τη Χάιντι Κλουμ και τη Σάντρα Μπούλοκ!

«Μετά το Πεκίνο, μπορούσα να έχω όποια γυναίκα ήθελα» λέει στη νέα αυτοβιογραφία του ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ

Εξόχως αποκαλυπτική, ιδιαίτερα όσον αφορά στη σχέση του με το «ασθενές φύλο», αναμένεται να είναι η νέα αυτοβιογραφία του υπεραθλητή από την Τζαμάικα, Γιουσέιν Μπολτ, με τίτλο «Σαν Αστραπή».

ΒΙΝΤΕΟ: Γιγάντιο πυροτέχνημα σε σχήμα πέους φώτισε τον ουρανό της Γλασκόβης αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό

Η νύχτα έγινε μέρα στη Γλασκόβη, όταν κατά τη διάρκεια των ετήσιων εορτασμών του Guy Fawkes Night ο ουρανός γέμισε με δεκάδες πυροτεχνήματα που άφησαν το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Μπίλιες... έγιναν τηλεφωνικά Στουρνάρας και Μορς - Όλο το παρασκήνιο

Το «σπασμένο τηλέφωνο» με την άφιξη της τρόικας ενόχλησε τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ήταν με ένα κινητό στο χέρι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ανταλάσσοντας ασταμάτητα sms με τον εκπρόσωπο της Κομισιόν στην τρόικα Ματίας Μορς, προκειμένου να αποκαταστήσει τις φήμες!

Θεωρείται και "σοβαρός"!! Ο Πανούσης «βλέπει» μυστικές υπηρεσίες πίσω από τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο

Δεν αποκλείει εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών στη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγητής Εγκληματολογίας, Γιάννης Πανούσης, ανοίγοντας και δημόσια τον κύκλο των θεωριών συνωμοσίας τις οποίες πολλοί συζητούν κατιδίαν.

Κομισιόν: Παπαριές των παπαγάλων τα περί δημοσιονομικού κενού 2,9 δισ. ευρω

Διαψεύδει η Κομισιόν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου ότι το ύψος του δημοσιονομικού κενού στον προϋπολογισμό του 2014 είναι 2,9 δισ. ευρώ.

«Δεν αναγνωρίζω αυτό το ποσό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάιμον Ο' Κόνορ, εκπρόσωπος Τύπου του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Όλι Ρεν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, την Δευτέρα.

Κατέθεσε το τέταρτο άτομο που γλίτωσε από θαύμα

Σύμφωνα με αποκάλυψη του MEGA, ο άνθρωπος - κλειδί που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον αδίστακτο εκτελεστή της διπλής δολοφονίας το βράδυ της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο και δέχθηκε πρώτος τα πυρά του, κατέθεσε χθες στην αντιτρομοκρατική, υπό άκρα μυστικότητα.

Άδωνις: Ήθελαν να μπει η χώρα σε περιπέτειες

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον Real Fm και την Κάτια Μακρή, για την διπλή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο, τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα αλλά και τον φόρο ακινήτων.

Θρήνος στην κηδεία του Μάνου Καπελώνη

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 22χρονο Μάνο Καπελώνη που δολοφονήθηκε την Παρασκευή στο Νέο Ηράκλειο σε κλίμα θρήνου και οργής. Η εξόδιος ακολουθία έγινε...

Εισαγγελική παρέμβαση για τους 15 μισθούς το χρόνο που συνεχίζει να δίνει το Δημόσιο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσαν δημοσιεύματα για τις περιπτώσεις παραβίασης των νόμων για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου σε υπηρεσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς φαίνεται πως σε συγκεκριμένες υπηρεσίες εξακολουθούν να καταβάλουν σε εργαζομένους τους, μισθούς και επιδόματα που βάσει του ενιαίου μισθολογίου θα έπρεπε να έχουν περικοπεί.

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Στο νοσοκομείο της Εδεσσας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε, στο πλαίσιο της επίσκεψης στις εκδηλώσεις που γίνονται στην Αριδαία για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.

Στην κατανάλωση φαρμάκων οφείλεται ο θάνατος του Μιχ.Ασλάνη

Στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαρμάκων οφείλεται ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο θα παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές.

Ανοιχτό για το κοινό το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας

Ανοιχτό θα είναι για το κοινό το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Μίκρας από τις 7 μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Πολεμική Αεροπορία στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του προστάτη της Αρχαγγέλλου Μιχαήλ.

Οι επενδύσεις που την επόμενη 2ετία θα φέρουν κέρδη!

Παρά την κρίση, οι Έλληνες εξακολουθούν να επενδύουν σε τομείς χωρίς ιδιαίτερες προοπτικές ανάπτυξης με αποτέλεσμα οι πιθανότητες επιτυχίας να είναι περιορισμένες. Μόλις ο ένας στους 10 επιλέγει σωστά. Ποια είναι η επιλογή του;

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδάκης σε τηλεθεάτρια: Άλλαξε κανάλι μου μαγαρίζεις την εκπομπή!

Δυστυχως περιπτερά! Είσαι 30 χρόνια στην τηλεόραση αυτούς τους τηλεθεατές έθρεφες...

Ένα sms τηλεθεάτριας με αφορμή των θάνατο των δύο ανθρώπων στο Νέο Ηράκλειο, εξόργισε τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος της επιτέθηκε φραστικά ζητώντας της μεταξύ άλλων να αλλάξει κανάλι γιατί μαγαρίζει την εκπομπή του!

Μάνα του 29χρονου τραυματία: Kαι ο Παύλος Φύσσας είναι παιδί μου

"Δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στις δολοφονίες"

Η νηφαλιότητα της Όλγας Βλάχου, μητέρας του 29χρονου πολυτραυματία από την επίθεση της Παρασκευής στο Νέο Ηράκλειο, εκπλήσσει και πάλι, αφού σήμερα έκανε νέες δηλώσεις αναφερόμενη και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η Εκκλησία κράζει τον Αρβανιτόπουλο για την υποβάθμιση της εορτής των Τριών Ιεραρχών: «Αν είναι έτσι, να την καταργήσουμε την αργία»

Για τον κίνδυνο «να φτάσουμε στο σημείο, εντός ολίγων ετών, τα παιδιά μας να έχουν αργία την 30η Ιανουαρίου χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο» κάνει λόγο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος σε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Παιδείας σχετικά με τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στα σχολεία.

Πάτρα: To ...σιρόπι του βιασμoύ έφτασε στην Αχαΐα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο Σάββατο γνωστή οικογένεια πατρινών όταν η 22χρονη κόρη της εντοπίστηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγυιάς να περιφέρεται χωρίς να είναι σε θέση να θυμηθεί τι της είχε συμβεί.

Πρώτη παγκοσμίως η Ελλάδα στην παραγωγή τσιπούρας και λαβρακιού

Την πρώτη θέση στην παγκόσμια παραγωγή τσιπούρας και λαβρακιού συνεχίζει να κατέχει εδώ και δύο δεκαετίες η Ελλάδα, η οποία παραμένει και το 2013 πρώτη με σημαντική διαφορά από τη δεύτερη παραγωγική χώρα Τουρκία, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Θαλασσοκαλλιεργειών.

Γρηγοράκος: Μέ έφτυσαν και με προπηλάκισαν -Σχολικοί φύλακες: Είναι ψεύτης, να παραιτηθεί [βίντεο]

Ένταση σημειώθηκε, με την άφιξη του Λεωνίδα Γρηγοράκου στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, προκειμένου να μιλήσει στην ημερίδα για τη Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Διαχείριση Πόρων ΕΣΠΑ.

Τι συμβούλεψαν τον Τσίπρα πριν μπει στο αεροπλάνο για Τέξας

Καθ' οδόν για το Οστιν του Τέξας βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μετάσχει αύριο σε συζήτηση του πανεπιστημίου της πόλης, LBJ School of Public Affairs με θέμα: «Μπορεί να διασωθεί η Ευρωζώνη;».

Μουρούτης: Γιατί άργησε ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει ανακοίνωση για τα ανοιχτά μαγαζιά;

Με μια ειρωνική ανάρτηση ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζει την καθυστέρηση που έδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην έκδοση ανακοίνωσης, χθες, για την πρώτη φορά λειτουργίας των καταστημάτων κατά τη διάρκεια της Κυριακής.

Από ασιτία κόντεψε να πεθάνει η Μισέλ Πφάιφερ: Υπήρξε μέλος της αίρεσης των Bretharians

Μέλος μία αίρεσης που υποστήριζε ότι μπορεί να ζήσεις κάποιος χωρίς φαγητό και νερό, υπήρξε η Michelle Pfeiffer όταν ήρθε για πρώτη φορά στο Hollywood σε ηλικία 20 ετών. Σε μία ειλικρινή συνέντευξη, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ακολουθούσε μία δίαιτα που κανείς δεν μπορεί να κάνει και ότι δεχόταν χειραγώγηση από ένα πολύ πιεστικό ζευγάρι.

Σύσταση για το «ακατάσχετο» των λογαριασμών

Αρνούνται κάποιες τράπεζες να παραλάβουν δηλώσεις καταθετών του άρθρου 20 του Ν.4161/2013, σχετικά με το λογαριασμό για τον οποίον θα ισχύει το "ακατάσχετο". Αυτό προκύπτει από καταγγελίες καταναλωτών στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

«Έχουμε πολλές υπόνοιες για το ποιοι είναι οι δυο δράστες...»


- Ψάχνουν γιάφκα στα βόρεια προάστια- Στο μικροσκόπιο 25 βίντεο και 30 μάρτυρες- «Αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν στείλουν προκήρυξη, τότε θα πρέπει να ανησυχούμε...»

Το γκαράζ-αποθήκη που έκρυβαν για 4 μήνες την κλεμμένη μηχανή τα μελή της οργάνωσης και πιθανότατα χρησιμοποιούν ως γιάφκα, ψάχνουν εναγωνίως στην Αντιτρομοκρατική. Εκτιμούν πως βρίσκεται κάπου στα βόρεια προάστια, δεν είναι διαμέρισμα και εκεί θα κρύβουν και τον οπλισμό.

Ληστεψαν τον Σαβιόλα-Του πήραν λεφτά και κοσμήματα... τα σώβρακα του τα άφησαν, θα του τα πάρουμε εμείς την Κυριακή

Σοκαρισμένος είναι ο Αργεντίνος επιθετικός του Ολυμπιακού που έπεσε θύμα ληστείας το μεσημέρι της Κυριακής.

Άγνωστοι διέρρηξαν στο σπίτι του Χαβιέρ Σαβιόλα στη Βάρη, το μεσημέρι της Κυριακής και έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.

Πρετεντέρης: Το άλλο άκρο φοράει κράνος και ρίχνει με Ζάσταβα

Στη θεωρία των δυο άκρων επανέρχεται ο Γιάννης Πρετεντέρης, με το σημερινό άρθρο του στα “Νέα”, με αφορμή τη δολοφονία των δυο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της Οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο εκτελεστής είχε περάσει 15 με 20 λεπτά από τον τόπο του εγκλήματος - Κυνικός, ψύχραιμος, σκληρός!

- Περπατούσε και πυροβολούσε μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
- Βίντεο με το πέρασμα των δραστών λίγο πριν τις εκτελέσεις στα χέρια της αντιτρομοκρατικής
- Τους δείχνει να ψάχνουν για αστυνομικούς και ελέγχουν και το αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου
- Γνώριζαν πότε θα γινόταν η αλλαγή βάρδιας των αστυνομικών της ΔΙΑΣ και χτύπησαν εκείνη την στιγμή
- Το προφίλ του εκτελεστή

Περίπου... 15 - 20 λεπτά πριν από την άγρια διπλή δολοφονία, ο εκτελεστής και ο οδηγός του, είχαν περάσει ξανά έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.


Βίντεο: Οι υπαξιωματικοί που... ξεκούφαναν τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας


Μπορεί το να φωνάζουν να αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης τους, αλλά αυτοί οι πρωτοετείς υπαξιωματικοί μάλλον ξεπέρασαν τα όρια

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο από τη δεξίωση που ακολούθησε την τελετή ορκωμοσίας των 168 πρωτοετών σπουδαστών της σχολής υπαξιωματικών στις 18 Οκτωβρίου 2013, στα Τρίκαλα.

BINTEO: Ο Επαναστατικός Αγώνας είχε γιάφκα στο Νέο Ηράκλειο

Το σενάριο των “συγκοινωνούντων δοχείων” και της συνεργασίας μεταξύ των τρομοκρατικών οργανώσεων εξετάζουν στην Αντιτρομοκρατική μετά το μακελειό στο Νέο Ηράκλειο.

Αφορμή αποτέλεσε το στοιχείο που θέλει τον Επαναστατικό Αγώνα να διατηρούσε γιάφκα σε πολύ κοντινή περιοχή...

Διαψεύδει ο Πρωτόπαπας τις παπαριές που γράφονται από πατριώτες του κ@λου και ΣΥΡΙΖΑίους

[Ο Πρωβτόπαππας είναι από τους μεγαλύτερους βλάκες που κυκλοφόρησε το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε χωρίς αποδείξεις ή ψευδόμενοι, κάτι που κάνουν συντονισμένα οι πατριώτες του κ@λου και η ΑΥΓΗ
Γράφει πχ ο ηλίθιος: «ΟΧρήστος Πρωτόπαπας είναι ο πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων;» και ο ακόμα πιο ηλίθιος γράφει ότι στην ΠΑΝΓΑΙΑ τον διόρισε η Κυβέρνηση!! Μα ρε στόκε η ΠΑΝΓΑΙΑ ειναι θυγατρική της Εθνικής και ο Πρωτόπαππας (που είναι υπάλληλος της Εθνικής) είναι εδώ και 2 χρόνια Προεδρός της... τι δουλειά έχει η Κυβέρνηση;]

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί όσους τον εμφανίζουν να αναλαμβάνει το επόμενο διάστημα το Κεντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), ο Χρήστος Πρωτόπαπας. Η «είδηση», κατά δήλωσή του, αναρτήθηκε, στο site της Χρυσής Αυγής, συνοδευόμενη από την ερμηνεία ότι «θα πιέζει και θα απειλεί πολίτες και καταστηματάρχες να πληρώσουν»...

Ο νέος κάλυκας, τα βίντεο και η μηχανή «δείχνουν» τους δράστες της εκτέλεσης

Ο εντοπισμός ενός ακόμη κάλυκα, του 13ου, στο σημείο όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όπου οι δύο δράστες δολοφόνησαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής και τραυμάτισαν σοβαρά άλλον έναν μπορεί να αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα στην υπόθεση.

Αλληλέγγυος με τον «χρυσαυγίτη» Βαλλιανάτο, ο Τατσόπουλος

Αλληλέγγυος προς τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο εμφανίστηκε, μέσω του αγαπημένου του facebook, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος.

Σημειωτέον ότι ο Βαλλιανάτος έχει ακούσει, τα τελευταία 24ωρα, τα.. εξ αμάξης στα social media, διότι αντιδρώντας στη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, είχε γράψει στο facebook πως...

Σήμερα οι κηδείες των δύο άτυχων νεαρών

Στο Παλαιό Ηράκλειο του Φουντούλη, σε άγνωστη τοποθεσία του Καπελώνη

Στις 3 σήμερα το μεσημέρι θα κηδευτεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο το ένα εκ των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Φουντούλης, που εκτελέστηκε την Παρασκευή στο Νέο Ηράκλειο.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Πρόσβαση στις καταθέσεις των φοροφυγάδων αποκτά η εφορία

Θέμα εβδομάδων θεωρείται η ενεργοποίηση της εφαρμογής του Μητρώου Τραπεζικών Λογαριασμών η οποία θα επιτρέπει στην εφορία, στην οικονομική αστυνομία, αλλά και στην Αρχή για το ξέπλυμα του «μαύρου» χρήματος, να αποκτούν πρόσβαση στους καταθετικούς λογαριασμούς υπόπτων για φοροδιαφυγή ή ατόμων που εμπλέκονται σε οικονομικά εγκλήματα.

Ξεστραβωνόμαστε και λίγο: Αλήθειες και ψέματα για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

[Όταν έρχονται τα ΦΑΠ γκρίνια όλοι και τσιρίδες... του χρόνου που δεν θα έρθει γιατί καταργείται μούγγα όλοι... κανείς δε μιλάει για ελάφρυνση πολλών ιδιοκτητών...]

Του Στυλιανου Λ. Πετσα*

Στις 24 Οκτωβρίου 2013 δόθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο για τον νέο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΑ) που από το 2014 θα αντικαταστήσει το Εκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ) και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ). Η κριτική που του ασκήθηκε ήταν σφοδρή. Τα επιχειρήματα διαφόρων «αναλυτών» εναντίον του ΕΝΦΑ επαναλαμβάνουν περίπου τα εξής: α) Μονιμοποιεί έναν έκτακτο φόρο όπως το ΕΕΤΗΔΕ που θεσπίστηκε το 2011...

Από το 2005 γνωρίζαμε για τις ΗΠΑ, αλλά κάναμε τον «ψόφιο κοριό»

Αποκάλυψη-σοκ από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ: «Φοβηθήκαμε τους ζόρικους της NSA» - Με απόφαση Καραμανλή κόπηκε κάθε αναφορά στις ΗΠΑ - Ταραχή για τον Πάγκαλο, που ξεπέρασε τα όρια και έδωσε άλλοθι στους Αμερικανούς

Η αφοπλιστική αυτή απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) κ. Ανδρέας Λαμπρινόπουλος είχε αφήσει άναυδους τους βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, οι οποίοι ερευνούσαν την προ οκταετίας υπόθεση των υποκλοπών στην Ελλάδα.

Η απρόσμενη συνάντηση του Σαμαρά με μοτοσικλετιστές

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, δειπνούσε στην Αίγλη του Ζαππείου. Και εκεί, συναντήθηκε και μίλησε με μοτοσικλετιστές.

Ο πρωθυπουργός έτρωγε στο γνωστό στέκι του Ζαππείου...

Ο θείος του Φουντούλη εξαπολύει επίθεση στην Χρυσή Αυγή: "Κύριοι κάνετε πλύση εγκεφάλου στα παιδιά"

"Δώστες τέλος στο μίσος...." η κραυγή αγωνίας του

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπολύει μέσω της προσωπικης του σελίδας στο facebook, o θείος του άτυχου Γιώργου Φουντούλη, Ματθαίος Φουντούλης, μέλος του ΛΑ.Ο.Σ, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που έχει αναρτημένη στην προσωπική του σελιδα στο facebook, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.