06 Νοεμβρίου 2013

Ούτε η καμόρα ρε λαμόγια!! Δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας ΣΥΡΙΖΑίας που κατηγορείται για έκδοση ακάλυπτων επιταγών κατ΄εξακολούθηση...

Την άρση ασυλίας (εκτός των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής) και του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Βασίλη Καπερνάρου αποφάσισε η βουλή, ενώ απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Διακάκη και στις τέσσερις υποθέσεις για τις οποίες είχε ζητηθεί!!

Φαήλος: Ο Τσίπρας σε ρόλο Μαρξ, Ενγκελς και Χουντίνι μαζί!

Τζάμπα προπονείται ο Στρατούλης με τηλεφωνικούς καταλόγους για το πώς θα το σκίσει το Μνημόνιο. Ο Αλέξης πήγε στο Τέξας και τράβηξε ένα γυάλισμα στα συμπεφωνημένα με την τρόικα, πολύ μέγκλα. Το πέρασε κερί, του έτριψε και τα χρώμια με αλοιφή. Επαγγελματική δουλειά. Θα του πάω τη μηχανή, όταν γυρίσει, που έχει χρώμια να φάν’ κι οι αριστερές κότες, να μου την περάσει ένα χεράκι.

ΠΑΣΟΚ…Βουλγαρίας! Οργανώνεται η αντεπίθεση στη Σόφια!

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα να είναι… κόμμα προς εξαφάνιση, όπως μαθαίνουμε σε γειτονικές χώρες ζει και βασιλεύει. Στη Βουλγαρία για παράδειγμα πρόσφατα «σύντροφοι» οι οποίοι έχουν μετακομίσει εκεί (ζουν, εργάζονται και… συνδικαλίζονται) πραγματοποίησαν συνάντηση σε καφέ...

Συγκλονιστικό βίντεο: Μάχη για να δέσει το πλοίο στη Σίκινο

Άλλο ένα βίντεο που πραγματικά προκαλεί σοκ και φανερώνει τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να καταπλεύσουν τα πλοία σε πολλά από τα απροστάτευτα και ακατάλληλα λιμάνια των Κυκλάδων.

Αναίρεση κατά του βουλεύματος για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου μετά από αίτηση του Εφραίμ

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έκανε δεκτή την αίτηση που υπέβαλαν ο ηγούμενος Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος και το δικηγορικό γραφείο Δημήτρη Πελέκη και ζητούν να αναιρεθεί το βούλευμα του συμβουλίου Εφετών Αθηνών με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση του Βατοπεδίου, 14 άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Χ.Α.:Απαγόρευσαν το επισκεπτήριο του Κασιδιάρη στο Μιχαλολιάκο

Την απαγόρευση του επισκεπτηρίου του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στον Γενικό Γραμματέα της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο στις φυλακές Κορυδαλλού καταγγέλλει η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση χούλιγκαν του Άγιαξ σε παμπ με οπαδούς της Σέλτικ

Επεισοδιακά άρχισε η αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Σέλτικ για το Champions League. Περίπου 50 χούλιγκαν της ολλανδικής ομάδας, φορώντας κουκούλες και μαύρα μπουφάν, επιτέθηκαν σε παμπ όπου βρίσκονταν εκδρομείς οπαδοί της Σέλτικ.

Οι «φίλαθλοι» του Άγιαξ, που φώναζαν «Amsterdam hooligans», άρχισαν να πολιορκούν την είσοδο του καταστήματος και να πετούν αντικείμενα.

Όλος ο πλανήτης έχει δικαίωμα στο γέλιο: Πέντε διαλέξεις στο Παρίσι θα δώσει ο Γιωργάκης

Σειρά πέντε διαλέξεων στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών (Sciences Po) στο Παρίσι θα πραγματοποιήσει στο διάστημα στις 7, 8, 21, 22 και 25 Νοεμβρίου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την ευκαιρία και των επικείμενων ευρωεκλογών.

Το ΥΠΕΚΑ διαψεύδει τα περί «αστυνομίας τζακιών»: Πότε θα επιβάλλεται διακοπή της χρήσης τους

Mόνο ακραίες περιπτώσεις αφορά η διακοπή της χρήσης των τζακιών και η σύσταση για χρήση εναλλακτικών καυσίμων και πηγών θέρμανσης, έσπευσε να διευκρινίσει το ΥΠΕΚΑ μετά το θόρυβο και τα σχόλια σε Τύπο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προκάλεσε το Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης στα αστικά κέντρα.

Υπάρχει βίντεο που δείχνει τον ένα δράστη χωρίς κράνος

Εξαιρετική για τις έρευνες των αρχών θα είναι η παρακάτω πληροφορία εφόσον επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση, η κάμερα ασφαλείας από ένα κοντινό κατάστημα έχει καταγράψει...

Ολο το σχέδιο για το Wi-Fi

Η ανάταξη και επέκταση των σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε δεκάδες δήμους, που είχαν εγκατασταθεί με δαπάνες του Γ' ΚΠΣ και στη συνέχεια κατέπεσαν για πλήθος λόγων, αποτελεί τον πυρήνα της εξαγγελίας για Wi-Fi παντού σε έναν χρόνο από σήμερα, στην οποία προχώρησε τη Δευτέρα μιλώντας στο MEGA ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τρεις από τους κατηγορούμενους για την απάτη σε βάρος του Οίκου Ναύτου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους τρεις από τους έξι κατηγορούμενους στην υπόθεση της μεγάλης απάτης στον Οίκου Ναύτου.

Μ.Ψωμιάδης: Ο γιος μου είναι για το Λούνα Παρκ

«Σε ένα προάστιο έξω από το Κιλκίς πήγα... Είκοσι λεπτά από την Θεσσαλονίκη... για να ξανάρθω», είπε ο Μάκης Ψωμιάδης σχετικά με τη φυγή του στα Σκόπια, κατά την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για σκέλος της υπόθεσης των αποκαλούμενων «στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου».

Στη Δικαιοσύνη, με εντολή Σαμαρά, ο Αρβανιτόπουλος... αφού τόσο καιρό δεν κινητοποιήθηκε από μόνος του

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει, με εντολή του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), ώστε να επαναλειτουργήσουν άμεσα τα ιδρύματα και να μην χαθεί το εξάμηνο.

Ορθότατο κράξιμο Ματθαιόπουλου στον Παπούλια για τη μούγγα του για την τρομοκρατική επίθεση!

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Νίκο Τσούκαλη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, σημειώθηκε στη Βουλή με επίκεντρο την πρόσφατη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.

"Εθνικό νόμισμα" προτείνει μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

[Το γνωστό κόλπο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι στο μαντρί... ο Τσίπρας λέει πάση θυσία ευρώ και τα ρεμάλια από κάτω λένε δραχμή]

Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα όσα είπε στο Τέξας αφήνει ο Άκης Μπαδογιάννης,από το αριστερό ρεύμα του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΑΚΕΛ: Ποια υποψηφιότητα Τσίπρα; Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα...

Την εκτίμηση ότι «τέτοια σοβαρά ζητήματα πρέπει να είναι αποτέλεσμα προηγούμενης διαβούλευσης μεταξύ των πολιτικών κομμάτων (εντός της ομάδας του Ευρωνοινοβουλίου) και όχι μονομερών εξαγγελιών», διατύπωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, κληθείς να σχολιάσει το θέμα της υποψηφιότητας εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς του Αλέξη Τσίπρα για την Κομισιόν.

Μητσοτάκης: Αλλαγές στις συνδικαλιστικές άδειες

Αλλαγή του καθεστώτος που ισχύει για τις συνδικαλιστικές άδειες προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας θα διαμορφωθούν προτάσεις για το θέμα που θα τεθούν στον δημόσιο διάλογο.

Όχι από Δημαρά στην άρση ασυλίας Κασιδιάρη - Άκυρο κατά λάθος απ' το βλάκα τον Κεγκέρογλου και για τους 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Την έκπληξη έκαναν σήμερα στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ένας υπουργός και ένας αρχηγός κόμματος! Ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Πρόεδρος του Αρματος, Γιάννης Δημαράς ψήφισαν, ο μεν πρώτος άκυρο (μόλις βγήκε έξω είπε ότι έγινε από λάθος του) και ο δε, κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη!

"Προσγείωση" μέσα στο ...κάμπριο! Αλεξιπτωτίστρια κάνει το απίστευτο - ΒΙΝΤΕΟ

Παράτολμο το εγχείρημα για την γυναίκα sky diver . Με το αλεξίπτωτό της είχε βάλει στόχο να "προσγειωθεί" στη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν σε κίνηση!

Δικαιώθηκε η Φεβρωνία για τις συκοφαντίες του παχύδερμου... η λάσπη όμως έμεινε

Δικαιώθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η Βουλευτής Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου για ψευδές και συκοφαντικό σε βάρος της δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Το επίμαχο άρθρο είχε δημοσιευθεί στις 17 Μαΐου 2009, κατά την περίοδο που η Φεβρωνία Πατριανάκου ήταν Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και ασκούσε καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των Ευρωεκλογών του 2009.

Τετραήμερο καινοτομίας της Google στη Θεσσαλονίκη

7-10 Νοεμβρίου 2013 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 

Στα χρώματα της Google θα ντυθεί η βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα ο χώρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στις 7-10 Νοεμβρίου, μιας και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη νοτιοανατολική Ευρώπη, το Google DevFest (Developers Festival / Φεστιβάλ Προγραμματιστών) με πρωτοβουλία του Google Developers Group (GDG) Θεσσαλονίκης.

Ενδημικό φαινόμενο η πολιτική βία στην Ελλάδα

Του Αγγελου Στάγκου

Η δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής επιβεβαίωσε όλους τους φόβους των λίγων εκείνων που προειδοποιούσαν ότι η έξαρση της βίας τα τελευταία χρόνια, πολιτικής ή άλλης, με διάφορες μορφές και για διάφορους λόγους, αποτελούσε σημαντικό αποσταθεροποιητικό παράγοντα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Οπως και η ρητορική που την υπέθαλπε, τη δικαιολογούσε ή την ενσωμάτωνε σε «λαϊκές» αντιδράσεις και κομματικές πρακτικές.

Ελληνίδα παρουσιάστρια: «To σε@ μετά τα 40 γίνεται καλύτερο γιατί μαθαίνεις τον εαυτό σου»

​Για το σε@ που όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και καλύτερο, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παρουσιάστρια, από… προσωπική εμπειρία, δήλωσε πως:


Ποιός βλέπει καλύτερα... ο άνθρωπος ή η γάτα;(Video)

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα που δημοσίευσε το BBC, η απάντηση διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας και με το αντικείμενο που κοιτά.

BINTEO: Αυτό ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ είναι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Συγκίνηση, εικόνες μνήμες και ένα εντυπωσιακό βίντεο μέσα από το οποίο έγινε η παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. 34.000 θέσεις υπολογίζεται ότι θα έχει η "Αγιά Σοφιά".

Τι "λέει" το όπλο που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής στο Ηράκλειο – Άρθρο ειδικού

ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
Εκδότης περιοδικού "Στα Όπλα"

Είδαμε την ανατριχιαστική βιντεοσκόπηση του εγκλήματος από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Πέρα από τον αποτροπιασμό που αισθάνεται κανείς με αυτές τις εικόνες, θα διακινδυνεύσουμε και πάλι την εκτίμηση ότι από την όλη κίνηση των δολοφόνων δεν προκύπτει να ήσαν «επαγγελματίες» ούτε κάν ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι στα όπλα. Μάλλον δείχνουν για φανατικοί.

Πωλείται προς 1.5 εκατ. ευρώ το σπίτι που γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που βρίσκεται στην Πάτρα έβαλε πωλητήριο-Ο δήμος αδυνατεί να προχωρήσει στην αγορά του

Στον αριθμό 241 της οδού Κορίνθου, σε ένα όμορφο νεοκλασσικό στην Πάτρα γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου του 1859, ο νεότερος εθνικός μας ποιητής, Κωστής Παλαμάς.

Ο πρώτος Ελληνοκύπριος σε Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης

Διαβάστε ποίος Ελληνοαμερικάνος με καταγωγή από τη Κύπρο είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης.

Σίγουρη θεωρείται η νίκη του Ελληνοαμερικανού, με καταγωγή από την Κύπρο...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΧΟΛΗ: ΠΟΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ@!

Μια νέα έρευνα επιχειρεί να ρίξει φως στις άγνωστες σεξουαλικές επιδόσεις των φοιτητών. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζουν ποιες είναι οι σχολές με τους πιο δραστήριους σεξουαλικά φοιτητές και ποιες με τους λιγότερο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι φοιτητές των σχολών που βρίσκονται τελευταίοι στην κατάταξη έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να εισαχθούν παρθένοι.


Πρώτοι στη λίστα με αυτούς που κάνουν περισσότερο σεξ, με σειρά επιδόσεων, είναι οι φοιτητές των σχολών:

-Τζήμερος: "Είσαι τσιπροκαμμένος" -Ζώης: "Είσαι νούμερο" [βίντεο]

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν εχθές το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Μέρας, Χρήστος Ζώης και ο επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος στην εκπομπή «Η επόμενη ημέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ενώ στο τέλος της εκπομπής απειλήθηκε μίνι... «σύρραξη».

Η τελευταία εκτέλεση που συγκλόνισε την Ελλάδα το 1972 -Η θανατική ποινή στη χώρα μας [εικόνες]

Ο Βασίλης Λυμπέρης, υπήρξε ο τελευταίος Έλληνας πολίτης ο οποίος εκτελέστηκε μετά από σε βάρος του καταδίκη για ποινικό αδίκημα. Η εκτέλεσή του (Ηράκλειο, 25 Αυγούστου 1972) ήταν η τελευταία που έλαβε χώρα εντός του ελληνικού εδάφους, καθώς η θανατική ποινή από το 1974 και μετά δεν εφαρμόστηκε ποτέ μέχρι την κατάργησή της με νόμο το 1994 και συνταγματικά το 2001.

Πάλι πατέρας Φουντούλη: «Είδα τον γιο μου που έβαλε τα χέρια του για να προστατέψει τα αδέρφια του»

[Τι να κάνει κι αυτός ο άτυχος... απόλυτα κατανοητή η υπερβολή να προσπαθεί να σβήσει τον πόνο του στο Facebook...]

Σε μία ανάρτηση που έκανε νωρίτερα την Τετάρτη στο Facebook ο Λάμπρος Φουντούλης αναφέρεται στο συγκλονιστικό βίντεο (το οποίο παρότι επέκρινε όσους το δημοσίευσαν το είδε και ο ίδιος) με τη δολοφονία του γιου του γράφοντας ότι είδε τον Γιώργο «πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του» .

Σπάει η απεργία στα Πανεπιστήμια

«Σπάει» το απεργιακό μέτωπο στα πανεπιστήμια, μετά την απόφαση των μελών ΔΕΠ του ΕΜΠ να ανοίξει από τη Δευτέρα το Πανεπιστήμιο. Η απόφαση ελήφθη κατά την χθεσινή γενική συνέλευση των μελών ΔΕΠ του Πολυτεχνείου, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη και η σύνοδος των Πρυτάνεων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζαρούλια: "Με σταματούν στο δρόμο και μου μιλούν"... κάτι σαν τον ΓΑΠ δηλ.

Χαμός στην Βουλή στην συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας Ζαρούλια, Παναγιώταρου, Μπούκουρα και Κασιδιάρη

Σε κλίμα έντασης πήραν τον λόγο στην Βουλή κατά την συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, Ευστάθιος Μπούκουρας και Ηλίας Κασιδιάρης. Αφού τοποθετήθηκαν αποχώρησαν σε ένειξη διαμαρτυρίας από την ψηφοφορία κάνοντας λόγο για παράνομη διαδικασία.

Η Καθημερινή γελάει με τα αγγλικά του Τσίπρα: "Καταγγέλλουμε τον Σαμαρά που υπόσχεται δωρεάν... γυναίκες" [σκίτσο]

Μέσα από ένα σκίτσο καταγράφηκε η πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα, έπειτα από τη δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για δωρεάν ασύρματο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα.

Πατέρας Φουντούλη: «Ντροπή και αίσχος» για την προβολή του βίντεο της δολοφονίας

Με ένα μήνυμα που ανέβασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Facebook, ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη καταγγέλλει όσους παίζουν το βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού του.

Η τύχη του χρωστάει εδώ και χρόνια...

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η τύχη γυρίζει στον Ολυμπιακό λίγα από αυτά που του έκλεψε τόσες φορές στο παρελθόν...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Πέτρος και Τζένη να περάσουν στην αντεπίθεση! Να της κάνει λεύκανση πρωκτού!

Όποιος λοβοτοβημένος είχε την ευτυχία να παρακολουθήσει το χθεσινό επιμορφωτικό πρόγραμμα του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά στον Αντέννα, είχε την δυνατότητα να δει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ.
Για πρώτη φορά στην τηλεόραση, Γιώργος και Φαίη, έδειξαν στη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά πώς γίνεται η αποτρίχωση αιδοίου. Και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Όχι μαγνητοσκοπημένα πράγματα, μη μας πούνε και γύφτους.

LIVE ΕΙΚΟΝΑ από την παρουσίαση της "Αγιάς Σοφιάς" της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παρουσιάσει τα σχέδια του "Ναού" της ΑΕΚ και όλοι οι φίλοι της ομάδας περιμένουν να δουν τις λεπτομέρεις του γηπέδου. Δείτε μέσω του NewsIt την παρουσίαση.

H μέρα που έφυγε η τρόικα

[Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα! Έγιναν κάποια πράγματα και έχουν δρομολογηθεί κάποια άλλα όσο κι αν η εικόνα καλύπτεται από την ακινησία στο δημόσιο...]

Κώστας Γιαννακίδης

Κλείνω τα μάτια και το βλέπω μπροστά μου. Δραματοποιημένο, σαν μιούζικαλ. Είναι Ιούνιος και στην πίστα του αεροδρομίου ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετούν την τρόικα. Εν ανάγκη αυτό μπορεί να γυριστεί και στο Ελληνικό, με ελικοφόρο αεροπλάνο. Οι τρεις ανεβαίνουν τις σκάλες, η πόρτα κλείνει και οι έλικες ζεσταίνονται για να νικήσουν τη βαρύτητα. Σηκώνουν αέρα που με τη σειρά του χαλάει το χτένισμα του Σαμαρά και κάνει τη γραβάτα του Βενιζέλου να πηγαίνει πέρα-δώθε, σαν γλώσσα λαχανιασμένου σκύλου. Οι δύο χαιρετούν το αεροπλάνο και, όσο εκείνο απομακρύνεται, τα δάχτυλα ανοίγουν και το αποχαιρετιστήριο νεύμα μετατρέπεται σε θρασύ φάσκελο. Η τρόικα έφυγε.

Νέο αίτημα μείωσης του φόρoυ στο πετρέλαιο θέρμανσης... με "όπλο" την εμπειρία από τη μείωση ΦΠΑ στην εστίαση (!!)

Το αίτημα για μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης ετοιμάζεται να επαναφέρει η κυβέρνηση στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Ως επιχείρημα θα χρησιμοποιηθεί η εμπειρία από τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.

Ο Λυκούδης γλύφει τον Μπένυ: Σηκώνει άδικα τις αμαρτίες του ΠΑΣΟΚ

Ο Σπύρος Λυκούδης απαντά σε όσους απορρίπτουν την πρόσκληση των 58 και αρνούνται τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ με το επιχείρημα της «πολιτικής διάσωσης» του Ευάγγελου Βενιζέλου, κάνοντας λόγο για «προσωποποιημένες απολίτικες υπεραπλουστεύσεις».

"Πάγωσε" την ανακρίτρια η 18χρονη

Πολύωρη κατάθεση που «πάγωσε» ακόμη και τη δικαστική Αρχή του νησιού έδωσε χθες στην ανακρίτρια Ρόδου η 18χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι επί τέσσερα χρόνια βιαζόταν από τον 51χρονο εραστή της 40χρονης μητέρας της, με την προτροπή της και μπροστά στα μάτια της.

Πατέρας Φουντούλη: Πήρα τηλέφωνο τις οικογένειες Φύσσα-Καπελώνη αλλά δε βρήκα ανταπόκριση

Ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, με τη σκέψη ότι «το αίμα δεν έχει χρώμα», πήρε τηλέφωνο τη μάνα του Παύλου Φύσσα αλλά και τον πατέρα του Μάνου Καπελώνη, ζητώντας τους να βγουν και οι τρεις στην τηλεόραση. «Για τους δικούς τους λόγους αρνήθηκαν» όπως είπε.

Οι δικοί μας στόκοι κάνουν κινέζικα... ο βραζιλιάνος όμως έκανε ελληνικό τατουάζ [εικόνες]

Ένα μάλλον... ανορθόδοξο τατουάζ «χτύπησε» στο στήθος του ο νεαρός επιθετικός της Χόφενχαϊμ, Φιρμίνιο.Ο Φιρμίνιο είναι 22 χρονών και άρχισε την καριέρα του στη Φιγκουϊρένσε. Το 2011 πήρε μεταγραφή στη Χόφενχαϊμ, για λογαριασμό της οποίας έχει σκοράρει 22 γκολ σε 86 ματς.

Μπουρδέλο τελείως! Η ΡΑΕ υποχρεώνει τη ΔΕΗ να πουλά στον Μυτιληναίο κάτω του κόστους!!

Κόντρα ΔΕΗ και ομίλου Μυτιληναίου έχει ξεσπάσει με αφορμή την απόφαση της Μόνιμης Διαιτησίας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για την τιμή με την οποία η δημόσια επιχείρηση θα πρέπει να πουλάει το ρεύμα στην «Αλουμίνιον της Ελλάδος».

Δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μαλάκ@ς!! Γόρτυνα: Τους έσπασε στο ξύλο γιατί τον προσπέρασαν στο δρόμο

Τραυματισμένοι από γροθιές και ... μαγκουριές κατέληξαν δυο 66χρονοι άνδρες απο το Χόνδρο της Βιάννου που έκαναν το ... σφάλμα να προσπεράσουν το αυτοκίνητο ενός 50χρονου θερμοκέφαλου από τη Γόρτυνα.

Μ. Κεφαλογιάννης: Το Δημόσιο να αγοράζει ακίνητα στην αντικειμενική

Της Μαρίνας Μάνη

Την υποχρέωση του Δημοσίου να αγοράζει ακίνητο στην αντικειμενική αξία που το ίδιο (το Δημόσιο) επέβαλε και όχι στην εμπορική που είναι έως και κατά το ήμισι χαμηλότερη, ζητά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Εκμετάλλευση όπως η αριστερά-Χρυσή Αυγή: Διανομή τροφίμων και ρουχισμού το Σάββατο στη «μνήμη» των Γ.Φουντούλη και Μ.Καπελώνη

Μόλις λίγα 24ωρα από την εν ψυχρώ δολοφονία του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη και του 26χρονου Γιώργου Φουντούλη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και ενώ το οπτικό υλικό που έχει διαρρεύσει στα ΜΜΕ από τη δολοφονία αυτή προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη...

Ο Ντι Μπλάζιο νέος δήμαρχος Νέας Υόρκης -Με αριστερό παρελθόν, 1.95 ύψος, παντρεμένος με πρώην λεσβία [εικόνες]

Με εξαιρετική ευκολία εκλέχτηκε δήμαρχος της Νέας Υόρκης ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, Μπιλ ντι Μπλάζιο. «Σε ευχαριστώ, Νέα Υόρκη», έγραψαν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του λίγο μετά τη λήξη της ψηφοφορίας. Ο Ντι Μπλάζιο διαδέχεται στην δημαρχία της αμερικανικής μεγαλούπολης. τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπλούμπεργκ και θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο.

Το περίεργο βάδισμα του εκτελεστή των Χρυσαυγιτών που βάζει σε υποψίες την ΕΛ.ΑΣ- Ποιοι είναι οι τρεις ύποπτοι

Σε υποψίες έχει βάλει την Αντιτρομοκρατική ένα στοιχείο το οποίο αποκαλύπτεται από τα βίντεο της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, με την ΕΛ.ΑΣ να έχει ήδη δημιουργήσει μια σχετική λίστα υπόπτων.

Το ιδιαίτερο τρέξιμο του εκτελεστή από την πρώτη στιγμή σκιαγράφησε στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τουλάχιστον 3 βασικούς υπόπτους για την διπλή εκτέλεση στο Νέο Ηράκλειο, και ικανούς ως...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Βουτιά στα έσοδα από τον ΦΠΑ εστίασης

[Εμείς το είχαμε γράψει από τότε: Τζάμπα ρουσφέτι ζήτησαν από την τρόικα...]

Του Σπύρου Δημητρέλη

Μεγάλη μείωση παρουσίασαν τα έσοδα του προϋπολογισμού από τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας τον Οκτώβριο, τον πρώτο μήνα που οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εστίασης απέδωσαν το φόρο μετά τη μείωση του συντελεστή από το 23% στο 13%. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί προβληματισμό στο υπουργείο Οικονομικών καθώς παρά την υπερκάλυψη του στόχου του προϋπολογισμού για τα συνολικά έσοδα, τα έσοδα από τον ΦΠΑ πλην τελωνείων σημείωσαν μεγάλη πτώση.

ΧΑ: Δεν δώσαμε στη δημοσιότητα το βίντεο – Γεωργιάδης: Προσπάθεια αξιοποίησης της διπλής δολοφονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή ότι το βίντεο που παρουσιάζει καρέ – καρέ τη στυγερή δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ίδιο το κόμμα.

Έλληνας πίσω από το ασφαλές τηλέφωνο της Μέρκελ

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι Έλληνες ή άνθρωποι Ελληνικής καταγωγής διαπρέπουν ιδιαίτερα εκτός συνόρων σε όλους τους τομείς από τις τέχνες μέχρι την υψηλή τεχνολογία. Δεν είναι όμως ευρέως γνωστό ότι ο βασικός δημιουργός του ασφαλούς κινητού τηλεφώνου της Άνγκελας Μέρκελ, το οποίο τις τελευταίες ημέρες ήρθε στην δημοσιότητα μετά τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση των επικοινωνιών της Γερμανίδας καγκελάριου, είναι δημιούργημα του διακεκριμένου Έλληνα Dr. Πασχάλη Παπαγρηγορίου!

Απάντηση του ασπρομάλλη παππού που προπηλάκισε ο Παναγιώταρος στον Μελιγαλά, στον Πρόεδρο του Παγκ. Ιουδαϊκού Συμβουλίου

[Πρόκειται για τον ασπρομάλλη παππού με τα άσπρα γένια, τον Αλέξανδρο Τσούμπα, που ο Παναγιώταρος, στον Μελιγαλά, του άρπαξε το μικρόφωνο μέσα απ' τα χέρια επειδή δεν τα έλεγε "σωστά" (δείτε το βίντεο στο τέλος)... φαντάζομαι ότι αν διαβάσει την επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου που "απαίτησε από την ελληνική κυβέρνηση" να απαγορεύσει με νόμο τη ΧΑ, θα συμφωνήσει μαζί του και θα του ζητήσει συγγνώμη για τους προπηλακισμούς στο μνημόσυνο στο Μελιγαλά... και πριν σχολιάσει κανας βλάκας "καλά τους έκανε ο Παναγιώταρος" διαβάστε στο τέλος τι έγραψε για τα καραγκιοζιλίκια στο Μελιγαλά ο Αλ. Τσούμπας]

Απάντηση στον Ρόναλντ Λώντερ

Γράφει ο Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας

Την 9ην Οκτωβρίου στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου εδημοσιεύθη άρθρο του προέδρου του, κ. Ρόναλντ Λώντερ, με τίτλο: «Διαλύστε τους Νέο-ναζί στην Ευρώπη». Στο άρθρο αυτό ο κ. Λώντερ μεταξύ των άλλων αναφέρει:

Μηχανή με δύο αναβάτες καταδίωξε τον Γερμενή;

[Μάλλον φαντάσματα βλέπει ο Γερμενής καθώς δεν είναι δυνατόν οι ίδιοι εκτελεστές μετά από 4-5 μέρες να τον κυνηγάνε στη μισή Αθήνα!!]

Μηχανή με δύο αναβάτες καταδίωξε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή ο οποίος κατά δήλωσή του, κατάφερε να ξεφύγει βρίσκοντας τελικά καταφύγιο στη Βουλή. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η καταδίωξη άρχισε στην...

Κύκλοι Δένδια: "Τυμβωρύχοι αυτοί που έδωσαν το βίντεο"

Έντονη δυσαρέσκεια για τη διαρροή του βίντεο της εκτέλεσης...

Έξαλλος είναι ο Νίκος Δένδιας καθώς και το Μέγαρο Μαξίμου με τη διαρροή του βίντεο της εκτέλεσης των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά...

Μαζούχ (Τρόικα): Η Ελλάδα θα πετύχει από φέτος πρωτογενές πλεόνασμα

Υπεραμύνθηκαν της πολιτικής της Τρόικα στις χώρες των μνημονίων οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στη δημόσια ακρόαση που έγινε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από την επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων.