07 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Ποιο μοντέλο και σύζυγος ποδοσφαιριστή έσκυψε και φάνηκε το στρινγκ της;

Βορά στα φλας των παπαράτσι έγινε το hot εσώρουχο της Abbey Clancy, η οποία βγήκε στο δρόμο για να βοηθήσει την κορούλα της να βγει από το αυτοκίνητο, αλλά είχε ένα hot ατύχημα.

Τσιμπίδας όνομα και πράμα ο Νικολάκης που κοιμόταν μέσα στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι θα ακούσατε τον Νίκο Τσιμπήδα που ήταν ο δημοσιογράφος που έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο της παράνομης ΕΡΤ, σήμερα το πρωί, όταν πήγε ο εισαγγελέας να εκκενώσει το κτήριο...

Μια από τις τελευταίες του προτάσεις στο ραδιόφωνο ήταν προς κάποιον αστυνομικό: "Ναι το σακίδιο και το σλιπινγκ μπάγκ είναι δικά μου" ...

Διαβάστε γιατί λοιπόν ο οικογενειακώς κρατικοδίαιτος Νικολάκης κοιμόταν μέσα στην ΕΡΤ:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Καπερνάρος των ΑΕροψεκασμένων πρωταθλητής φοροκλέφτης με 5,5 εκ ευρώ- Καμπάνα 2,5 εκ για φοροδιαφυγή

Το ΣΔΟΕ "τσίμπησε" τον γνωστό βουλευτή και δικηγόρο των ΑΕροψεκασμένων για φοροδιαφυγή που ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το STAR.

Το ποσό είναι συνολικό και αφορά σε βάθος δεκαετίας. Το πόρισμα του ΣΔΟΕ καταλήγει ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε αποκρύψει εισοδήματα ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Σαμαράς: Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις μομφές (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εμείς απαντάμε στις μομφές και προχωράμε. Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις μομφές», ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του σε απόφοιτους του Χάρβαρντ απαντώντας στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις εννιά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια την ώρα ομιλίας του Τσίπρα!



Στα πράσα έπιασε η πρόταση δυσπιστίας του Αλέξη Τσίπρα τους Έλληνες βουλευτές αφού όπως κάθε απόγευμα οι περισσότεροι είχαν ήδη εγκαταλείψει την Αθήνα για τις περιφέρειές του. Αποτέλεσμα είναι αυτή την ώρα οι υπεύθυνοι των Κοινοβουλευτικών ομάδων να έχουν σπάσει τα τηλέφωνα των βουλευτών καλώντας τους να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα.

Το ανέλπιστο δώρο του Τσίπρα στον Σαμαρά

Ελπίζω οτι στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αρκετά γαλαντόμοι και δεν θα αμέλησαν να στείλουν στον Αλέξη Τσίπρα μια …ανθοδέσμη για το ανέλπιστο …δώρο! Ούτε παραγγελιά να το είχαν!

Ο Αλέξης Τσίπρας αφού είδε να αποτυγχάνουν τα …σχέδια του συντρόφου Καραγιάννη για τον Σεπτέμβριο (θυμάστε που καλούσε τους πολίτες, από το Καλοκαίρι να …

Τσίπρας όπως ο ΓΑΠ: «Ως εδώ και μη παρέκει»

Εντύπωση προκάλεσε στη Βουλή η επανάληψη από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ φράσης που εκστόμισε ο πρώην πρωθυπουργός το 2008 καταθέτοντας πρόταση μομφής κατά του Κ. Καραμανλή

«Ως εδώ και μη παρέκει» κοινός παρονομαστής των δύο τελευταίων προτάσεων μομφής που κατατέθηκαν στην Βουλή

Ξεφτίλα! Στη Βουλή δικογραφία για άρση ασυλίας Βαρβιτσιώτη για ζημιά 2,8 εκ στο Δήμο Γλυφάδας!

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε δικογραφία σε βάρος του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκειμένου να αποφανθεί για την άρση ή μη της ασυλίας του βουλευτή και υπουργού Ναυτιλίας.

Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα στον αλήτη!! Καταγγέλει τη σύμβαση προμήθειας ρεύματος με το Αλουμίνιο της Ελλάδος

Θεωρεί ότι η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου προκαλεί ζημία στην Επιχείρηση

Την καταγγελία της συμβατικής σχέσης με την Αλουμίνιον ΑΕ από τις 18 Νοεμβρίου αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, καθώς θεωρεί ότι η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΡΑΕ για πώληση ρεύματος στην Αλουμίνιο προς 40,7 ευρώ τη MWh προκαλεί ζημία στην επιχείρηση. Σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΔΕΗ είχε μάλιστα εκτιμήσει την επιβάρυνση αυτή για το διάστημα 1/7/2010 έως 30/9/2013 στα 109 εκατ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ: Ραχήλ Μακρή, ο θηλυκός Κασιδιάρης

Αγαπητοί φίλοι του taxalia, ακούγοντας το παραλήρημα της κ.Μακρή σήμερα στην εκπομπή του Γ.Αυτιά, μου ήρθε στο νου, ο χαρακτηρισμός "θηλυκός Κασιδιάρης".

Δείτε το βίντεο:

Βρούτσης: «Το νοικοκύρεμα συνεχίζεται-στα 927 ευρώ μικτά η μέση σύνταξη»

Στα 927,80 ευρώ προ φόρου και κρατήσεων υγειονομικής περίθαλψης, ανέρχεται το μέσο μηνιαίο εισόδημα των συνταξιούχων γήρατος, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκτης έκθεσης του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων «ΗΛΙΟΣ» για το μήνα Νοέμβριο. Το Σεπτέμβριο το μέσο εισόδημα συντάξεων γήρατος, ήταν 921,15 ευρώ και τον Οκτώβριο 926,89 ευρώ.

Προφυλακιστέα η κολλητή του Αρβανιτόπουλου και άλλοι δύο για τη μίζα στον Οίκο Ναύτου

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή αρμόδιο για διαφθορά κρατικών υπαλλήλων, οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση απάτης στον Οίκο του Ναύτου.

Στις 9μμ βλέπουμε όλοι ΠΣΟΦΕΡΤ: Σε παγκόσμια πρώτη δελτίο ειδήσεων από το δρόμο με φόντο λινάτσα!!

Ένα πρόχειρο δελτίο, όπως πρόχειρα ήταν και όλα όσα έκαναν εδώ και χρόνια, στη μέση του δρόμου, στη Λεωφόρο Μεσογείων, έξω από ραδιομέγαρο, σκοπεύουν να βγάλουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι της "ΕΡΤ" (αιωνία της η μνήμη) στις 21:00. Σύμφωνα με το STAR, έχουν στήσει...

Στο "μαντρί" και ο Πολύδωρας!


Τι δήλωσε για την πρόταση μομφής ο "αντάρτης" βουλευτής!

Απίστευτη είναι η συσπείρωση πυο δείχνει ήδη η Κ.Ο της ΝΔ , λίγο μετά την γκάφα ολκής του Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα...

H Eλλάδα «επιπλέει» χωρίς Αθήνα-Θεσσαλονίκη στο μελλοντικό χάρτη αν λιώσουν οι πάγοι [εικόνες

Η συνεχής αύξηση της θερμοκρασίας είναι ένα από τα πιο ανησυχητικά φαινόμενα που απασχολούν την επιστημονική κοινότητα του πλανήτη. Το λιώσιμο των πάγων, ως φυσικό αποτέλεσμα της, αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους φόβους των ειδικών, καθώς πέρα από τις κλιματικές αλλαγές που θα υποστεί ο πλανήτης, η μετατροπή του πάγου σε νερό είναι ικανή να βυθίσει ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη.

Συνεχίζονται οι αστειότητες: Σε απολογία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης τρεις ακόμα βουλευτές της ΧΑ

Κλήσεις σε απολογία έλαβαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, των οποίων ήρθη προσφάτως η ασυλία, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Πρόκειται για τους Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Στάθη Μπούκουρα, οι οποίοι καλούνται να απολογηθούν στις 25 Νοεμβρίου για την κακουργηματική κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

Τι προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρόταση δυσπιστίας: Να πάρει μόνο λίγο τον πούλο


Δηλ. είναι τόσο μαλάκ@ς που ελπίζουν να βρεθούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που θα αυτοκαθαιρεθούν δηλ. θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση για να γίνουν εκλογές και να πάρουν τον πούλο...

Να εκμεταλλευτεί το γενικότερο κλίμα των ημερών επιχειρεί η Κουμουνδούρου με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης. Και κυρίως επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το κλίμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ...

Σε δουλειά να βρισκόμαστε: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, με αφορμή την εντολή εκκένωσης της ΕΡΤ, προκειμένου όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας να σταματήσει η πορεία της χώρας προς την οικονομική καταστροφή και η απαξίωση της δημοκρατίας. «Έχουμε χρεός να την εμποδίσουμε και με τη στηριξη του λαού θα τα καταφερουμε να εμποδίσουμε αυτή την πορεία και να δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για καλύτερο αύριο» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

BINTEO-Αστυνομικός σε Ζωή: Πες ότι θες, σε γράφω στα παπάρα μου

"... μόνο μη λες πολλά γιατί δε χωράνε όλα στα παπάρια μου" λέει με τη γλώσσα του σώματος ο Αστυνομικός διευθυντής στις υστερίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Δείτε το βίντεο με την αυτοτρολια της Ζωής:

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Το wifi Σαμαρά καταστέλει το ελληνικό Ιχώρ για να μη δούμε την ερπετική φύση της Μέρκελ!

Πατριώτη του κ@λου, τί είπε ο Σαμαράς; Δωρεάν WiFi; Κάποιο λάκκο έχει η φάβα (αξιωματικά, δεν χρειάζονται αποδείξεις για αυτό). Ας δούμε λοιπόν τι “γνωρίζουμε” μέχρι σήμερα:

  • Η Λέσχη Μπίλντενμπεργκ είναι η ομάδα που ελέγχει όλη την ανθρωπότητα.
  • Ο έλεγχος του ατόμου είναι ο βασικός της στόχος.
  • Αυτός θα επιτευχθεί με την Obama Care όπου θα τοποθετηθεί τσιπάκι σε όλους τους Αμερικανούς και

ΦΩΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!! Η Χούντα κατέλυσε τη δημοκρατία και την ελεύθερη ΕΡΤ... και ο Στρατούλης γελάει!!

Ακόμα και οι ίδιοι γελάνε με τα καραγκιζιλίκια τους... εκτός αν χαίρεται που επιτέλους τελείωσε το πανηγυράκι:

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοσιογραφία του πεζοδρομίου: Η Μαριλένα κάνει εκπομπή έξω από την ΕΡΤ

Εκπομπή προσπαθούν να κάνουν οι ρέμπελοι της ΕΡΤ που βρέθηκαν σήμερα έξω από το Ραδιομέγαρο, μετά την επέμβαση των ΜΑΤ.

Στήνοντας μια κάμερα που ένας θεός ξέρει από που την έχουν λουφάρει (γιατι το "ο εισαγγελέας τα βρήκε όλα εντάξει" το είπε ο αναρχοάπλυτος που κοιμόταν μέσα στην ΕΡΤ... ο εισγγελέας και η αστυνομία δεν έχουν μιλήσει ακόμα), προσπαθούν...

BINTEO: Του σκίστηκε το κουμπί στο παντελόνι του Βούτση... από την πείνα

Καταραμένη τρόικα και Μέρκελ! Ρέψαμε από την πείνα:

ΦΩΤΟ: Η πεντάμορφη και το τέρας

Η Ραχήλ μαζεύει κι ας είν' και ρώγες... όπως της λέει κι ο σχολιαστής:

Αδωνις: Η Ζωή δείχνει το μέτρο της ανοησίας που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ

Την ικανοποίηση του για την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πως «η κυβέρνηση έχει το δικαίωμα να λαμβάνει αποφάσεις υπέρ του δημοσίου συμφέροντος», ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σάλος στην Πάτρα: 34χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά 12χρονη, μέσω Skype

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 34χρονος, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 34χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά, μέσω Skype, μία 12χρονη. Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία που έκανε στις Αρχές η μητέρα της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, ζητούσε να ενεργοποιήσει την κάμερα του Skype και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Τέλος στη δικαστική υπόθεση με πρωταγωνιστή πρώην πρόεδρο της F1 και 5 πόρνες σε ναζιστικό όργιο [εικόνες]

Το τελευταίο κεφάλαιο μιας πολύκροτης δικαστικής υπόθεσης γράφτηκε χθες - μιας υπόθεσης που είχε ξεσπάσει το 2008 με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Μαξ Μόσλεϊ και πέντε ιερόδουλες σε πριβέ πάρτι με ναζιστική θεματολογία, φωτογραφίες των οποίων είχαν διαρρεύσει και δημοσιευτεί από την βρετανική εφημερίδα News of The World.

ΕΔΑΔ: Αφήστε επιτέλους τον Βαλλιανάτο να παντρευτεί τον γκόμενο!


Με τελεσίδικη απόφασή του, που λήφθηκε κατά πλειοψηφία, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εξετάζοντας την υπόθεση «Βαλλιανάτος και άλλοι κατά Ελλάδος», έκρινε ότι δεν είναι πειστικοί οι λόγοι που το ελληνικό δίκαιο εξαιρεί τα ζευγάρια του ιδίου φύλου από τον νόμο περί πολιτικής ένωσης των ζευγαριών, που εισήχθη στην ελληνική νομολογία το 2008.

Τελικά το φάρμακο δεν ηταν θανατηφόρο; Ιρλανδία: Ολοκληρώθηκε η τελική αξιολόγηση της τρόικας

Ανοίγει ο δρόμος για έξοδο από το μνημόνιο

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τελική αξιολόγηση της προγράμματος της Ιρλανδίας από την τρόικα, ανοίγοντας τον δρόμο για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τον Δεκέμβριο, όπως ανακοινώθηκε από το ιρλανδικό υπουργείο Οικονομικών.

BINTEO: Ο ήρωας δημοσιογράφος αντιστάθηκε στις κατοχικές δυνάμεις... στο τέλος υποχώρησε γιατί "είχαν οπλοπολυβόλα"

[Το τι παπαριές λέει ο αναρχοάπλυτος που κοιμόταν μέσα στην ΕΡΤ (είχε και το σλίπινγκ μπαγκ μαζί του!) δεν περιγράφεται: "Μπήκαν τα ΜΑΤ στο στούντιο με οπλοπολυβόλα"!! Το μπαζούκα το είχαν αφήσει στο διάδρομο και το τάνκς ήταν στην αυλή...]

Ο Νίκος Τσιμπίδας ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που ακούστηκε μέσα από τα μικρόφωνα της ΕΡΤ, πριν οι αστυνομικοί τον απομακρύνουν από τη θέση του, ξυπνώντας μνήμες άλλων «σκοτεινών» εποχών.


Ο Τατσόπουλος για την ΕΡΤ: Η κυβέρνηση τους άφησε να φθαρούν και να φύγουν από μόνοι τους

[Δεν λέει ακριβώς αυτό, αλλά αυτό εννοεί]

Το ίδιο που συνέβη στην ΕΡΤ έκαναν και με τους «αγανακτισμένους», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση ακολούθησε μία «τακτική φθοράς» των εργαζομένων πριν προχωρήσει στην αστυνομική επέμβαση στο Ραδιομέγαρο.

Νορβηγοί γεωλόγοι: Η Ελλάδα έχει τρεις υποσχόμενες περιοχές που κρύβουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Ποιες είναι οι περιοχές που κρύβουν "θησαυρό"

Τρεις πολλά υποσχόμενες περιοχές, μία στα βορειοδυτικά των Παξών και στα δυτικά της Κέρκυρας, μία στο...

Η λουλού πριν 3 ώρες δεν ηξερε τιποτα... Καψής: Σε δυο εβδομάδες εγκαθίσταται η ΝΕΡΙΤ στο ραδιομέγαρο

Σε δύο εβδομάδες από σήμερα αναμένεται να εγκατασταθεί στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής η ΝΕΡΙΤ, όπως δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης, Παντελής Καψής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM».

ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ 2

 Δεν μου πέτυχε καλά η φωτογραφία ,αλλά εσείς ξέρετε τώρα που βρίσκεται ο ΓΙΑΝΝΟΣ και συνεχίζει να γελάει ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Σαν σήμερα αποκαλύφθηκε η υπόθεση με την έγκλειστη Ελένη στο Κωσταλέξι, 35 χρόνια πριν [εικόνες & βίντεο]

Γυμνή, σαν ζώο, φυλακισμένη σε μια αποθήκη, η Ελένη Καρυώτη από το Κωσταλέξι συγκλόνισε με την ιστορία της την Ελλάδα στις 7 Νοεμβρίου του 1978 και έχει φτάσει να αποτελεί φράση που συμβολίζει κατάσταση εγκλεισμού σε κάθε επίπεδο.

Δίωξη για πλημμέλημα στον Γιάννο του ΠΑΣΟΚ (έκρυβε "μόνο" 80.000 το χρόνο) και κακούργημα για τη σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου

[Γατόνι ο Γιάννος που τη γλιτώνει με πλημμέλημα καθώς για να πάει για κακούργημα πρέπει να κρύβει πάνω από 150.000 ευρώ το χρόνο και αυτός έκρυβε "μόνο" 80.000. Φυσικά τον νόμο δεν τον ενδιαφέρει αν ο Γιάννος έκρυβε 80.000 το χρόνο επί 10 χρόνια, σύνολο 800.000... ζήτω το μπουρδέλ@ η Ελλάς!]

Την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου για φοροδιαφυγή σε βαθμό πλημμελήματος, ζητά η επίκουρη εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κυρία Πόπη Παπανδρέου με αίτημά της προς τον οικονομικό εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.

Βουλγαράκης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έξω από την ΕΡΤ ψάχνουν ...

Τέλος στην ... πολιτική «αγρανάπαυση» του Γιώργου Βουλγαράκη φαίνεται ότι έβαλε η επιχείρηση ανακατάληψης της ΕΡΤ από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. σχολίασε στο twitter την εικόνα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το Ραδιομέγαρο:

Τι έκαναν ο Ντέμης Ρούσσος, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο οδηγός του και μια πόρνη το 1972;

Μία ενδιαφέρουσα, πιπεράτη λεπτομέρεια από τα ψυχεδελικά 70's αποκάλυψε ο Ντέμης Ρούσσος σε συνεντευξή του, αναφερόμενος στην ηχογράφηση του θρυλικού πειραματικού άλμπουμ της μπάντας του Βαγγέλη Παπαθανασίου το 1972.

Βαθύ λαλιωτικό ΠΑΣΟΚ είναι ο πατέρας του νεκρού 22χρονου Μανώλη Καπελώνη-γιαυτό δεν ήθελε να βγει μαζί με τον Φουντούλη

[Όχι ότι έχει σημασία αλλά έτσι για την ιστορία...]

Από μια παραδοσιακή ΠΑΣΟΚική οικογένεια προέρχεται ο 22χρονος χρυσαυγίτης Μανώλης Καπελώνης που έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Ο Κώστς Καπελώνης, πατέρας του 22χρονου Μανώλη υπήρξε πρόεδρος...

Πρετεντέρης: Τι είπε πραγματικά ο Σαμαράς στη συνέντευξη που του πήρα

«Πέρασα όλη μέρα χθες να ακούω σχόλια και παρατηρήσεις για τη συνέντευξη του Σαμαρά. Γιατί είπε το ένα ή το άλλο. Τι εννοούσε με αυτό ή με εκείνο, γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης και δίνει τη δική του εκδοχή.

Σε ένα άρθρο στα Νέα, με τίτλο Στρατηγική Εξόδου ο δημοσιογράφος αναφέρει:

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.: «Ο εκτελεστής πιθανόν να έχει ξανασκοτώσει»

Έχουν περάσει έξι ημέρες από την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής και τον σοβαρό τραυματισμό του 29χρονου στο Νέο Ηράκλειο και μέχρι στιγμής δεν έχει σταλεί προκήρυξη με την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση.

Άπλυτη της ΕΡΤ θα υποβάλει μήνυση σε αστυνομικό που προσπαθησε να της ξεμπερδέψει τη τζίβα στα μαλλιά

Νομικά αναμένεται να κινηθεί η δημοσιογράφος Βάγια Παλαδάκη, η οποία κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια της επέμβασης των ΜΑΤ για την εκκένωση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, προπηλακίστηκε από έναν αστυνομικό.


ΒΙΝΤΕΟ-Τα ΜΑΤ πρασπίζονται τη νομιμότητα και απωθούν βουλευτές που παρανομούν

Οι άνδρες των ΜΑΤ απωθούν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που προσπαθούν να εισέλθουν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Στο βίντεο διακρίνεται καθαρά ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος επιδεικνύοντας τη βουλευτική του ταυτότητα, φωνάζει στους άνδρες των ΜΑΤ:

BINTEO-Ζωγράφισε πάλι ο Μάκης: Οι βουλευτές οφείλουν να υποακούνε στις εντολές των αστυνομικών οργάνων

«Εκείνη τη χρονική στιγμή που κρίνεται το ζήτημα της αρμόδιας τάξης, αρμόδιο είναι το αστυνομικό όργανο και όχι ο βουλευτής. Αλλιώς, δεν υπάρχει νομιμότητα», ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής για τα σημερινά γεγονότα στην ΕΡΤ.

Κικίλιας στο Twitter για ΕΡΤ: Τι δεν καταλαβαίνεις;

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας σχολίασε τις εξελίξεις με την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και την εκκένωσή του.

Το λες και τρολιά: Το ΠΑΣΟΚ υπέρ της επέμβασης στην ΕΡΤ επειδή "κάποιοι" την μετέτρεψαν σε παραμάγαζο

[Επειδή ακούγεται σαν καμουφλαρισμένη αυτοκριτική θα πούμε "κάλλιο αργά παρά ποτέ... καλωςήλθατε στην πραγματικότητα"]

Υπέρ της επέμβασης των ΜΑΤ στην ΕΡΤ τάχθηκε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο τονίζει πως «η αποκατάσταση της νομιμότητας, η ελεύθερη και καθολική λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης είναι επιβεβλημένο καθήκον των συντεταγμένων αρχών της πολιτείας για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος».

Όλοι είμαστε καλωδιωμένοι εκτός από τον ΕΟΠΥΥ που θα ξοδέψει 17.000 ευρώ για γόμες, στυλό, χάρακες και κόλλες

Η Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ στη Λεωφόρο Κηφισίας προκηρύσσει διαγωνισμό για να αναδειχθεί ο ανάδοχος από τον οποίο θα αγοράσει καρφίτσες σκέτες, καρφίτσες χρωματιστές, απουσιολόγια, χάρακες, στυλό, κόλλες, γόμες έναντι 17.000 ευρώ.

Η αντεπίθεση του Μουρούτη στο Twitter για την ΕΡΤ

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης σήκωσε από το πρωί το βάρος της κυβερνητικής παρουσίας στα social media για το θέμα της ΕΡΤ, που εκ των πραγμάτων κυριάρχησε πλήρως στην επικαιρότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μικρή ένταση έξω από την ΕΡΤ από γυναικόπεδα του ΣΥΡΙΖΑ... οι κηφήνες κοιμούνται ακόμα

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με τους 1000 περίπου συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα και να προσπαθούν να σπάσουν τον κλοιό των αστυνομικών με πρωτεργάτισσα την άπλυτη Ι. Γαϊτάνη ("Η Ελλάδα λόγω οικονομικού επεκτατισμού και εξαιτίας καπιταλιστικών συμφερόντων δεν αναγνωρίζει τη Μακεδονία") του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το Βίντεο:

Κανονικά, προς το παρόν, εκπέμπει η ΕΤ3 μέσω διαδικτύου -Ταμπουρωμένος στο στούντιο ο Λαφαζάνης

Κανονικά συνεχίζεται η ροή εκπομπών, μέσω του διαδικτύου, στην ΕΤ3. Αυτή τη στιγμή οι δημοσιογράφοι Χρήστος Γιαννούλης και Αλέκος Τριανταφυλλίδης βρίσκονται στο στούντιο με καλεσμένο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στα παπάρια μας και τον πούλο-Βούτσης: «Σε αυτό τον δρόμο περπάτησε ελεύθερος ο Λαμπράκης, Δεν θα με διώξετε εμένα» (ΦΩΤΟ)

Προκαλούσε να φάει φάπες ο μπαμπάς του ληστή, Βούτσης, αλλά τις γλίτωσε μιας και οι αστυνομικοί ήταν ψύχραιμοι

Σπρωξίματα, φωνές, διαφωνίες σημειώθηκαν το πρωί μόλις η κομπανία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο ραδιομέγαρο και απαιτούσε να μπει μέσα στο κτήριο. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν επί τόπου και ζητούσαν να μπουν στο Ραδιομέγαρο, ανάμεσά τους ο Νίκος Βούτσης ο οποίος όταν απωθήθηκε είπε:

Ο Φούχτελ αντί για καφετέρια τους ανοίγει ...τουριστική σχολή στην Κρήτη... γιαυτό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μόλις 16 άτομα

[Σχολή με διάβασμα ανοίγεις κι εσύ ρε ευλογημένε!! Άνοιξε μια καφετέρια με τζάμπα φρέντο και wifi να γίνει της πουτ@νας! Γιατί να πάνε οι νέοι σε σχολή; Αφού περνάνε καλά με το χαρτζιλίκι του μπαμπά και της γιαγιάς; Τρελοί είναι;]

Σχολή για την επιμόρφωση νέων στον χώρο των τουριστικών επαγγελμάτων ετοιμάζεται να ανοίξει στην Κρήτη, με ευρωπαϊκά λεφτά και ευθύνη της Γερμανικής πλευράς. Ωστόσο, υπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσει τελικά αφού ενδιαφέρουν έχουν εκδηλώσει μόλις ...16 άτομα.

Αυτά είναι τα 10 μέτρα του Βρούτση για το ασφαλιστικό για να μην μειωθούν μισθοί και συντάξεις

Σε 10 μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν στην είσπραξη ενός δισ. ευρώ και στη σύνδεση της μείωσης των εισφορών με μια ευνοϊκότερη ρύθμιση οφειλών προσβλέπει το πακέτο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με κύριο στόχο να μην υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Δε χορταίνω να το βλέπω!! ΒΙΝΤΕΟ-Η είσοδος των ΜΑΤ στην ΕΡΤ-Τα τελευταία λόγια του «δημοσιογράφου»

"Δημοσιογράφος" ΕΡΤ προς Αστυνομικούς: «Ναι δικός μου είναι ο σάκος και το σλίπιγκ μπάγκ»... για να καταλάβετε τι γινόταν εκεί μέσα...

Η στιγμή της εισόδου των αστυνομικών δυνάμεων στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη Μεσογείων, όπως την κατέγραψε η κάμερα του κτιρίου και αναμετέδιδαν μέσω της ιστοσελίδας τους οι άπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ: