08 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ απίστευτος χαβαλές στη Βουλή από τους ΝΔίτες! Αβραμόπουλος: Δεν μου είπατε ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε...

Λογικό αφού συζητάνε την πιο χαλαρά κερδισμένη ψήφο εμπιστοσύνης ever και χάνουν την ώρα τους με παπαριές, ας το διασκεδάσουν τουλάχιστον

"Δεν μου είπατε ευχαριστώ για το χρόνο" είπε τελειώνοντας την ομιλία του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος απευθυνόμενος στο προεδρείο. Κι αυτό δεν έκανε χρήση του συνόλου του χρόνου που δικαιούτο .

"Προτρέχετε...

ΦΩΤΟ: Συνεχίζει ο ηλίθιος να βγάζει το μίσος του εναντίον του Φαήλου

Πρόεκιται για γνωστό ηλίθιο αναρχοάπλυτο που έχει ξεσαλώσει εναντίον του Φαήλου και της οικογένειά του... φαντάζομαι ότι ο Φαήλος θα γελάει με κάτι τέτοιες απειλές των επαναστατών του κώλου... Δείτε τι του γράφει αλλά δεν τολμάει να του πει από κοντά στην Ευελπίδων όπου κυκλοφορεί ο Φαήλος:

ΒΙΝΤΕΟ-Μη χ@σει ο Μέσι αμέσως να το κάνετε θέμα... για τον άλλο όμως μούγγα

Έβαλε ο σβούρας ένα καλάθι με κεφαλιά κάτω απ' τη μπασκέτα και μας ζάλισαν τα ούμπαλα... ας βάλει πρώτα τρίποντο με "γονατιά" όπως ο αρχηγός και τα ξαναλέμε... Δείτε τα δύο βίντεο και πείτε μου ποιος κάνει τη μεγαλύτερη μαγκιά: Ο Μέσι με το λέι απ κάτω απ' το καλάθι της μπασκέτας ή ο ...

ΦΩΤΟ: Βρίζει ασύστολα αλλά απαιτεί να της μιλάμε ωραία!!

Είναι και συνεργάτιδα του Κώστα Βαξεβάνη όπως λέει η κυρία:

Απίστευτα ηλίθιοι οι Τούρκοι!! Πίστεψαν ότι ο Μελισσανίδης θα φτιάξει γήπεδο και αντιδρούν για το "Αγιά Σοφιά"

«Ότι χειρότερο για έναν Τούρκο εθνικιστή» είναι τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ σύμφωνα με την Milliyet, που αντιδρά στο όλο θέμα.

Στην τουρκική εφημερίδα υπάρχει άρθρο, με το οποίο σχολιάζει τα πάντα από την εκδήλωση της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο της. Το άρθρο αναφέρει τα ακόλουθα.

Μυστήριο κοντά στα Ίμια. Εντοπίστηκε πλοίο με όπλα στα αμπάρια του

Μεγάλη ποσότητα οπλισμού, φέρεται να μετέφερε, το φορτηγό πλοίο "nourm" με σημαία Σιέρα Λεόνε. Το πλοίο εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης να κινείται πλησίον των Ιμίων και οδηγήθηκε σήμερα το πρωί συνοδεία πλωτών του λιμενικού στη Σύμη.

Σούργελα: 50 άτομα στο κάλεσμα αλληλέγγυων στην ΕΡΤ (ΦΩΤΟ)

Είχε δοθεί κάλεσμα συγκέντρωσης για τις 18.00, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν πολλοί

Μικρή είναι η παρουσία του κόσμου έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ασθενοφόρο στου Μαξίμου! Λιποθύμησε ο Σαμαράς... μετά από 24 ώρες συνεχόμενου γέλιου για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή- Τα μεσάνυχτα της Κυριακής η ονομαστική ψηφοφορία - «Παρών» θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ - Ποιοι βουλευτές θα στηρίξουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Σαν ένα ανεξήγητο πολιτικό δώρο από τον αντίπαλό του εκλαμβάνει το Μέγαρο Μαξίμου την πρόταση μομφής του κ. Αλέξη Τσίπρα.

Πέντε χρόνια καμπάνα σε τρεις γιατρούς και δώδεκα σε προμηθευτή για παράνομα ορθοπεδικά στο ΙΚΑ

Καθυστερούσαν την εκδίκαση της υπόθεσης για εννιά χρόνια

Ένοχοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας τρεις γιατροί και ένας προμηθευτής, που κατηγορούνταν για παράνομη χορήγηση ορθοπεδικών ειδών του ΙΚΑ, σε μια υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί πριν από περίπου εννέα χρόνια.

Ποιοι απειλούν Φαήλο και Χρύσανθο - Τι λέει το Μέγαρο Μαξίμου

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter υποστηρίζει πως οι τρομοκράτες στοχοποιούν τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Συγκεκριμένα ανήρτησε σύνδεσμο με τίτλο «Στοχοποιούν τον Χρ. Λαζαρίδη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη;» που παραπέμπει σε άρθρο που δημοσιεύει η γνωστή ιστοσελίδα antinews.gr.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Παπαρήγα ζήτησε συγγνώμη από τον Βορίδη... κι αυτός την συγχώρεσε

Πριν ξεκινήσει καλά καλά την ομιλία της η Αλέκα Παπαρήγα διέκοψε γιατί...

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Αλέξανδρος Γέροντας - Εμφάνισε φλεγμονή στον πνεύμονα

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς, σε κρίσιμη κατάσταση, παραμένει μια εβδομάδα μετά το βαρύ τραυματισμό του έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει: Η Βίκη Σταμάτη βλέπει κάθε Σάββατο τον Τζοχατζόπουλο στο κελί του

Η κόντρα ανάμεσα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που ξεκίνησε με την αρχή της τριήμερης συζήτησης, φαίνεται ότι θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Μετά τον βουλευτή Ματθαιόπουλο, τη σκυτάλη πήρε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο ποιος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό, αλλά και την εισαγελέα.

O πατέρας του Φουντούλη ανέβασε βίντεο με τα τελευταία γενέθλια του γιου του- «Δολοφόνοι, αυτό το παλικάρι μας στερήσατε»

Τα τελευταία γενέθλια του Γιώργου Φουντούλη στις 16.10.2013 ανάρτησε στο διαδίκτυο ο πατέρας του, ξεσπώντας κατά των δολοφόνων του.

«Δολοφόνοι...δείτε το κατόρθωμα σας. Αυτό το παλικάρι μας στερήσατε» γράφει ο Λάμπρος Φουντούλης στο facebook και..

Ο Σπαρτιάτης των San Francisco Giants

Ο Γιώργος Κόντος είναι επαγγελματίας παίκτης του μπειζμπολ και είναι μέλος της ομάδας San Francisco Giants. Το παρατσούκλι του είναι ο «Σπαρτάτης», λόγω της καταγωγής από την Σπάρτη Λακωνίας.
Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1985 και μεγάλωσε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σπίτι στο Σικάγο. Ο πατέρας του και η μητέρα του κατάγονται από την Σπάρτη. Μετά την ταινία «300», το παρατσούκλι εδραιώθηκε και τώρα όλα τα γάντια του γράφουν «Spartan». Από το γυμνάσιο φάνηκε το μεγάλο του ταλέντο στο συγκεκριμένο άθλημα και μάλιστα ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς στο Ιλινόις το 2003. Επίσης ήταν πολύ καλό στο γκολφ και το μπάσκετ.

Ο Κόντος έκανε το ντεμπούτο του στην Μεγάλη Κατηγορία με τους New York Yankees το 2011 και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στους Giants για την σεζόν 2012. Μάλιστα κέρδισε το 2012 World Series με τους Giants.

Πριν παίξει επαγγελματικά, ασχολείτο με το μπέιζμπολ στην κολεγιακή ομάδα του Πανεπιστημίου του Northwestern, στις Αγριόγατες του Northwestern. Οι New York Yankees τον διάλεξαν το 2006 και έπαιξε σε διάφορες ομάδες των Yankees, όπως τους Staten Island Yankees και τους Tampa Yankees.

Αγαπά πολύ το φαγητό και ειδικά τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές της μητέρας του.

«Είμαστε Έλληνες και η μητέρα μου εξαιρετική μαγείρισσα. Οι φακές και η φασολάδα της είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά όπως επίσης το κοτόπουλο με πατάτες, τα γεμιστά και το παστίτσιο!» - See more at: http://www.ellines.com/erga-ellinon/8664-o-spartiatis-ton-san-francisco-giants/#sthash.DiIvGaVw.dpuf

ellines.com

Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο Καρχιδάκης... Γιατί όμως; Τι φοβάται και δεν απολογήθηκε αμέσως;

Απολογήθηκε την Παρασκευή στον ανακριτή ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο κ. Καρχιμάκης ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση μυστικών της Πολιτείας, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Παράνομη η απεργία των υπαλλήλων στα Πανεπιστήμια

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΜΠ και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έπειτα από την προσφυγή του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου για το θέμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Απογείωση που κόβει την ανάσα


Η απογείωση σύμφωνα με τους πιλότους είναι το δυσκολότερο κομμάτι κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει ένα ιδιωτικό αεροπλάνο να απογειώνεται από ένα μικρό αεροδιάδρομο των Άλπεων.

Συνομιλία Τσαλίκη με τον πατέρα του δολοφονημένου Φουντούλη

Ο Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, που δολοφονήθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, έγραψε στο twitter στον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Λάμπρος Φουντούλης θυμήθηκε όταν με τον γιο του και την κόρη του, Ειρήνη, που πάσχει από σύνδρομο down, είχε πάει....

ΠΑΟΚ είσαι! H πιο σέ@υ κολυμβήτρια της Ελλάδας διάλεξε τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό και αποκαλύπτεται [εικόνες]

Η Μαρία Μιχαλάκα παρουσιάστηκε και μίλησε για τη μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ από τον Άρη, αλλά και για το «όχι» στην πρόταση του Ολυμπιακού. Η παρουσίαση της κολυμβήτριας έγινε χθες το μεσημέρι (07-11-2013) στα γραφεία του ΠΑΟΚ και η μεταγραφή θεωρείται η κορυφαία του κολυμβητικού τμήματος τα τελευταία χρόνια.

Τι τραβάει όποιος θέλει να φάει παγωτό στην Τουρκία – Χωνάκια για γερά νεύρα [βίντεο]

[το έχουμε ξαναβάλει και παλιότερα αλλά έχει πλάκα ο τουρκαλάς και κάποιοι δεν το έχουν δει]

Για να απολαύσει κάποιος το παραδοσιακό παγωτό που βρίσκει στους πάγκους της Τουρκίας θα πρέπει να διαθέτει μεγάλη υπομονή, καθώς οι παγωτατζήδες είναι λίγο παιχνιδιάρηδες.

ΦΩΤΟ: Ρε αι στα διάολα που σας είδαν εσάς 1,2 εκ άνθρωποι

Πάνε να μας παραμυθιάσουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι ότι χθες όλη η Ελλάδα δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει από το να μπεί στο ιντερνετ να δει το δελτίο του κ@λου στο πεζοδρόμιο... Δείτε για να μη σας κοροϊδεύουν:

Τα πρότυπα του Αλέξη: Αργεντινή vs Βενεζουέλας σημειώστε Χ

Του Γιώργου Καισάριου

Οι δυο πιο αριστερές χώρες της Νότιας Αμερικής είναι η Βενεζουέλα και η Αργεντινή. Παρ΄ όλο που αυτές οι δυο χώρες ασκούν πολύ αυστηρό έλεγχο στις τιμές, έχουν τον μεγαλύτερο πληθωρισμό στην Νότια Αμερική.

Για ποιο λόγο; Διότι απλά η αγορά δεν υπακούει στη γραφειοκρατία αλλά θέτει τους δικούς της όρους. Δεν έχει σημασία πόσο λέει η πολιτεία ότι πρέπει να πωλείται κάτι, διότι η αγορά δεν λειτουργεί με γραφειοκρατική λογική.

ΣΔΟΕ: Ελέγχεται για φοροδιαφυγή ο Καπερνάρος κι άλλα 36 άτομα

φοροκλέφτης Καπερνάρος το ήξερε εδώ και καιρό ότι ελέγχεται μιας και είχε ενημερωθεί από το ΣΔΟΕ. Γιαυτό προκειμένου να έχει άλλοθι κατέθετε ερωτήσεις για ξεκάρφωμα για να έρθει σήμερα να πει "κατέθεσα ερώτηση για τη ΣΙΜΕΝΣ και ταράχτηκαν γι αυτό με κυνηγάνε" όπως είπε χθες στον Ζούγκλα... Ναι ρε φοροκλέφτη, κατέθεσες προχθες ερώτηση που ήξερες ότι τελείωσε ο ελεγχός σου και ο φάκελός σου είχε προωθηθεί στη ΔΟΥ για τα καμπανίδια... άσε που ο έλεγχος γίνεται εδώ και μήνες και δεν ξεκίνησε προχθές που κατέθεσες την ερώτηση...]

Για μεγάλη φοροδιαφυγή ελέγχονται από το ΣΔΟΕ ο βουλευτής του κόμματος Ανεξάρτητων Ελλήνων και γνωστός δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, αλλά και γνωστός καθηγητής ορθοπεδικής, πρώην ποδοσφαιριστής.


Για το 2016 αναβάλλεται η εναρμόνιση των αντικειμενικών τιμών με τις εμπορικές

Από το 2016 θα ισχύσουν οι νέες αναθεωρημένες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων στην Ελλάδα, σύμφωνα με απάντηση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Όλι Ρεν σε ερώτηση του Προέδρου της Δράσης και ευρωβουλευτή της Ομάδας Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, Θόδωρου Σκυλακάκη.

Μόνη σου ή με παρέα; "Βλέπω πορνό και είναι απολαυστικό"

Η Scarlett Johansson έκανε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφηση για την βρετανική έκδοση του Marie Claire και μίλησε για όσα της αρέσουν στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες. Η Scarlett Johansson, μίλησε ειδικότερα για τη στάση της απέναντι στο πορνό. Κι όχι τυχαία, αφού η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το "Don Jon", πραγματεύεται ακριβώς αυτό!

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση Μεϊμαράκη στη Χ.Α.

«Αρμόδιο όργανο για να δώσει άδεια να συμμετέχει φυλακισμένος στη βουλή και να ψηφίσει, είναι η εισαγγελία. Σε όποιον αρέσει. Με κανόνες λειτουργούμε. Αν έχετε άλλη άποψη, καταθέστε τη. Είναι απόφαση της ολομέλειας και όχι του προέδρου», απάντησε ο πρόεδρος της Βουλής στα όσα είπε νωρίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Πολυετείς ποινές κάθειρξης σε δύο τραγόπαπες για εξαπάτηση του ελληνικού δημοσίου

Πολυετείς ποινές κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε δύο ιερείς από την περιοχή των Φαρσάλων για την υπόθεση εξαπάτησης του ελληνικού δημοσίου μέσα από τα ποσά που δικαιούνταν για τη μισθοδοσία τους.

Σαν σήμερα ανακάλυψε τον τάφο του βασιλιά Φιλίππου Β' στη Βεργίνα ο Μανόλης Ανδρόνικος – Πώς περιέγραψε τη στιγμή [βίντεο]

Προκαλεί δέος και συγκλονίζει παγκόσμια το θαύμα της Βεργίνας, του μοναδικού Μανόλη Ανδρόνικου. Σαν σήμερα το 1977, ανακάλυψε τον τάφο του βασιλιά Φιλίππου του Β' των Μακεδόνων στη Βεργίνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ματθαιόπουλος σε Μεϊμαράκη: Κάνατε τον εισαγγελέα του Κορυδαλλού σε ρυθμιστή του πολιτεύματος

Με το καλημέρα της τριήμερης συζήτησης για την πρόταση μομφής οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έθεσαν θέμα ακυρότητας της συζήτησης και της διαδικασίας αφού την Κυριακή το βράδυ οι τρεις βουλευτές του κόμματος που είναι προφυλακισμένοι δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν.

Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Twitter στη Wall Street «γέννησε» τρεις δισεκατομμυριούχους

Εξαιρετικές επιδόσεις που άγγιξε το 73% κατέγραψε στο παρθενικό χρηματιστηριακό του ταξίδι το Twitter, κλείνοντας στα 44,90 δολάρια από τα 26 δολάρια που ήταν η τιμή της αρχικής δημόσιας προσφοράς. Η τιμή της μετοχής άνοιξε στα 45,10 δολάρια, ενώ στα υψηλά ημέρας άγγιξε τα 50,09 δολάρια.

«Παρών» θα ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ στην πρόταση μομφής

«Παρών» θα ψηφίσουν οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης...

BINTEO-Ευελπίδων: Ιρανός μαχαίρωσε υπαλλήλο στην Ευελπίδων

Ιρανικής υπηκοότητας (άλλοι λένε ότι είναι ΙραΚινός αλλά για ένα Κ δεν τίθεται θέμα, ούτως ή άλλως όλοι ίδιοι είναι) ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης που τραυμάτισε σοβαρά την υπάλληλο ανακρίτριας στο κτίριο 10 του Πρωτοδικείου Αθηνών στην οδό Ευελπίδων.

Αυτές είναι οι αποδείξεις που «μετρούν» στην Εφορία [λίστα]

Αντιμέτωποι με το χαρτοβασίλειο των αποδείξεων βρίσκονται και φέτος μισθωτοί και συνταξιούχοι, οι οποίοι θα πρέπει να συλλέξουν αποδείξεις ίσης αξίας με το 25% του εισοδήματος τους, με το μέγιστο απαιτούμενο όριο να αγγίζει τα 10.500 ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Γαλάει ο κόσμος με τον Άκη Καπερνάρο: Πολιτική η δίωξή μου-Από τη σύνταξη της μάνας μου περίσσεψαν τα 5 μύρια

Κι ο Άκης απ' όταν πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη μιλάει για πολιτική δίωξη

Απίστευτες δικαιολογίες αναφέρει ο αεροψεκασμένος Καπερνάρος που τόσο καιρό ξιφουλκούσε εναντίον της Κυβέρνησης που κλέβει , ξεπουλάει και χαρίζει. Ήταν η σύνταξη της μάνας μου, τα κλεφτά από 2 σπίτια που πούλησα, αποζημιώσεις που κέρδιζαν οι πελάτες μου και οι αντίδικοι κατέθεταν στο λογαριασμό μου για να τις δώσω εγώ στους πελάτες μου (!!) και λοιπά φαιδρά για να πεταχτεί και ο λογιστής του να σκάσει και το παραμύθι ότι "μέχρι το 2006 έχουμε καταστρέψει τα βιβλία άρα δεν μπορεί να γίνει έλεγχος"...

Ποιός είναι ο γιατρός Λάκης Νικολάου που κατηγορείται μαζί με τον Καπερνάρο, από το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή 2 εκατ. ευρώ

Ο Λάκης Νικολάου -Παντελής Νικολάου- είναι πρώην ποδοσφαιριστής και ορθοπεδικός, χειρουργός και καθηγητής ιατρικής.

Γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1949 στην Ίο των Κυκλάδων και έκανε μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ΜΑΤ και 20 ρεμάλια παραμένουν στο Ραδιομέγαρο

Άνδρες των ΜΑΤ και ελάχιστοι ρεπόρτερ παραμένουν έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Η κίνηση στα δύο ρεύματα της Μεσογείων διεξάγεται κανονικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ο Τζήμερος αναρωτιέται τι είναι εγκληματική οργάνωση

Ο Θ. Τζίμερος αναρωτιέται από το F/B του:

Βούτσης, Κωνσταντοπούλου, Στρατούλης, Βαλαβάνη, ξιφουλκούν υπέρ των καταληψιών της ΕΡΤ και θεωρούν νόμιμη την κατάληψη δημόσιων κτηρίων από ιδιώτες.

Μελαχρινή με πλούσιο μπούστο έβαλε κρυφή κάμερα στο στήθος καταγράφοντας τις αντιδράσεις των περαστικών [βίντεο]

Ενα πείραμα – θα το έλεγες και αστικό, αφού διεξήχθη στους δρόμους της πόλης- έκανε νεαρή μελαχρινή με πλούσιο μπούστο, επιβεβαιώνοντας πως οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να τραβήξουν τα μάτια τους από ένα πληθωρικό στήθος.

O Κασαπίδης ψέκαζε τους συναδέλφους του χθες στη Βουλή... με ανθόνερο που το παράγει ο ίδιος

Την ώρα που μαινόταν η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής για την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κασαπίδης έκανε επίδειξη του μοναδικού ανθόνερου που βγάζει αγροτικός συνεταιρισμός της Κοζάνης ψεκάζοντας συναδέλφους του στους διαδρόμους.

ΒΙΝΤΕΟ-"Αρπάχτηκαν" Ασημακοπούλου και Χρυσόγονος: "Να προσέχεις πως μου μιλάς"

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Διαμαντοπούλου και του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Κώστα Χρυσόγονου.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσούκαλης: Ανοησία η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι τόσο προφανής η ανοησία αυτής της πρότασης που αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο έγινε αυτή τη στιγμή» τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης, σχολιάζοντας την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επέμβαση των ΜΑΤ, χθες, στην ΕΡΤ.

Τρώμε τις «σάρκες» μας στα σουβλατζίδικα...

του Κώστα Στούπα

Οι Έλληνες δύσκολα αλλάζουμε αυταπάτες πριν σπάσουμε τα μούτρα μας στον τοίχο της πραγματικότητας. Για δεκαετίες πιστεύαμε πως κανείς ποτέ δεν έχασε αγοράζοντας γη και ακίνητα...

Στην τελευταία κρίση μάθαμε πόσο εύκολο είναι να χάσεις τα πάντα από ένα ακίνητο που αγόρασες σε ακατάλληλη εποχή με δανεικά ή γιατί βρίσκεται σε ζώνη με υψηλή αντικειμενική αξία...

Επανάσταση τέλος! Εκκένωση της ΕΡΤ έπειτα από 5 μήνες-20 κοπρόσκυλα παραμένουν έξω απ' το Ραδιομέγαρο

Έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής παραμένουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, δηλώνοντας ανυποχώρητοι και καλώντας τους πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους. Από χθες το βράδυ όταν αποχώρησε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί, παρέμειναν στο σημείο γύρω στα 10-15 άτομα, ενώ λιγοστοί βρίσκονται εκεί και σήμερα το πρωί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε με την Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο

Να δείτε που η πρόταση μομφής θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της. Ήδη οι αντιδράσεις των κομμάτων είναι τέτοιες που τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή στη Βουλή θα… ζευγαρώσει με τη Χρυσή Αυγή. Το ΚΚΕ τον άδειασε κανονικά λέγοντας: «Ο άλλος εταίρος του νέου διπολισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ, μόλις επέστρεψε ο πρόεδρός του από τις ΗΠΑ, όπου έδωσε διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο, στους υπερατλαντικούς εταίρους και στην ευρωζώνη, ξεκίνησε κάνοντας για μια ακόμα φορά ψευδεπίγραφη αντιπολίτευση.

Η πανύψηλη και πανέμορφη κόρη του Παναγιώτη Φασούλα ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της [εικόνες]

Κατέκτησε το φετινό καλοκαίρι μια θέση στην Εθνική ομάδα μπάσκετ Κορασίδων. Η Μαριέλλα Φασούλα, όπως προδίδει και το όνομά της, είναι η κόρη του παλαίμαχου και θρυλικού παίκτη του μπάσκετ Παναγιώτη Φασούλα. Η 16χρονη κόρη του, θεωρείται όχι άδικα, μία από τις καλύτερες αθλήτριες του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ.

ΦΩΤΟ: Γελάει όλος ο πλανήτης με το Δελτίο του πεζοδρομίου που έκαναν οι άπλυτοι έξω από το Ραδιομέγαρο

[Αφγανιστάν και Σομαλία δεν πιάνουν μία μπροστά τους...]

Σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο έξω από το Ραδιομέγαρο, η Αγλαΐα Κυρίτση παρουσίασε στις 9 μ.μ. το δελτίο ειδήσεων, υπό το χειροκρότημα του κόσμου που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο για να εκφράσει τη συμπαράστασή του.

ΦΩΤΟ: Έφυγαν οι βρωμύλοι και άφησαν πίσω τους σκουπιδαριό...

Διασκέδασαν, ήπιαν μπύρες, έφαγαν σουβλάκια και έφυγαν αφού άφησαν πίσω τους όλο το σκουπιδαριό... Δείτε την εικόνα μετά τη χθεσινή επανάσταση των άπλυτων του ΣΥΡΙΖΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο κλέφτης Καλφαγιάννης σε παραλήρημα: «Ο Κεδίκογλου δεν ξέρει τι πίνει-Λόγω μπουμπούκας έγινε υπουργός ο μπουμπούκος»!!1

Ο Καλφαγιάννης είναι ένας συνδικαλιστής της ΕΡΤ (πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ), ο οποίος ήταν φυσικά ΠΑΣΟΚ όπως όλοι οι βολεμένοι συνδικαλιστές, που περνούσαν ζωή ζάχαρη (την καλύτερη σε όλο τον πλανήτη και ειδικά αυτός εισέπραττε επιδόματα για ανύπαρκτο ανάπηρο και ανήλικο παιδί!!) και όταν έσφιξαν τα γάλατα, κόλλησε στον...

Σάλος πάλι με το δήμαρχο του Τορόντο που εμφανίζεται σε βίντεο μεθυσμένος να λέει και να κάνει ασυναρτησίες [βίντεο]

Τον... ασυμμάζευτο φαίνεται ότι έχει ο δήμαρχος του Τορόντο, ο οποίος πριν καλά καλά περάσει μια εβδομάδα από τότε που δημοσιεύτηκε βίντεο στο οποίο φαίνεται να καπνίζει κρακ, το φως της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη βίντεο που τον εκτθέτει διεθνώς.

Η Τουρκία αμφισβήτησε την ελληνική κυριαρχία σε Στρογγύλη, Μακρονήσι

Μία άκρως προκλητική ανακοίνωση εξέδωσε χτες το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τα ελληνικά μαχητικά... παρενόχλησαν τα μαχητικά τους ενώ πραγματοποίησαν τον εικονικό βομβαρδισμό των νησιών μας Στρογγύλη και Μακρονήσι.

Στρατιωτικός ιερέας πρωταγωνιστεί σε "ερωτικό σκάνδαλο" στη Λήμνο

Ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή αρχιμανδρίτη στρατιωτικό ιερέα με βαθμό λοχαγού, απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες την κοινωνία της Λήμνου. Όλα ήρθαν στο φως μετά από καταγγελία του ίδιου του στρατιωτικού ιερέα στο Αστυνομικό Τμήμα της Λήμνου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον μιας γυναίκας για παραβίαση οικογενειακής στέγης. Όταν κλήθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα στην Αστυνομία, αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο δεν ήταν μια άγνωστη, όπως ισχυρίστηκε, που μπήκε μέσα στο σπίτι του χωρίς τη δική του άδεια, αλλά αντίθετα, όπως υποστήριξε η ίδια, διατηρούσε εδώ και αρκετό καιρό ερωτική σχέση μαζί του.

Προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα της πρότασης "εμπιστοσύνης" στην κυβέρνηση που έκανε ο Τσίπρας

Προδιαγεγραμμένο φαίνεται ότι είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ύστερα από την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή που ξεκινά την Παρασκευή επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.