09 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ Μακρή στα κάγκελα της ΕΡΤ!! Αν λειτουργούσε το κράτος έπρεπε να είναι παρέμβει η επιτροπή ψυχικής υγείας

Η βουλευτής των ΑΕροψεκασμένων, Ραχήλ Μακρή  ανέβηκε στα κάγκελα της εισόδου του ραδιομεγάρου, αφού έβαλε ένα χεράκι ο Στρατούλης (το χέρι το έβαλε στο σύνηθες σημείο) και φωνάζει για να δείξει ότι είναι έτοιμη για τη μετάβαση στον ΣΥΡΙΖΑ:

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων 10.11.2013

Δείτε τα:

ΒΙΝΤΕΟ-Συγκλονιστικές στιγμές στο "Βικελίδης" – Γύρισε η γλώσσα του Μαρινάκη!

Ήταν το 57ο λεπτό της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Ο Κύργιας διεκδικεί τη μπάλα με τον Μαρινάκη ο οποίος μετά τη μονομαχία σωριάζεται στο έδαφος. Όλοι παγώνουν..

ΒΙΝΤΕΟ-Μπράβο στον Σταμάτη και δεν του φαίνεται! Με τις φέτες έκανε τον Τσίπρα: Εκτός μιας δημοσκόπησης που κάνει ένας κουμπάρος σου, είστε παντού από κάτω

[Προσέξτε στο 7:50 του βίντεο όπου ο Σταμάτης λέει στον Τσίπρα "με ποιους θα συεργαστείτε; εντάξει ο συνεταίρος σας ο Καμμένος είναι έτοιμος, μήπως έχετε κάνει καμιά συμφωνία με τη ΧΑ;"... οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώνονται όταν τους λέει για τη ΧΑ ενώ για τη συνεργασία με τον Καμμένο δεν αντιδρά κανείς τους...]

Επικαλείστε μαρτυρίες κάποιων βουλευτών σας, εγώ επικαλούμαι μαρτυρία του αρμόδιου υπουργού και όσο μας αφορά είναι πολύ πιο αξιόπιστος ο κ. Δένδιας από τις μαρτυρίες των δικών σας βουλευτών", είπε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα γεγονότα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

ΒΙΝΤΕΟ-«Φάπες» Βορίδη στον Λαφαζάνη: «Είστε έτοιμοι να το βάλετε στα πόδια από την πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε»

Ότι ξυλοκοπείται άγρια η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπροστά στην ΕΡΤ είπε ο Λαφαζάνης πριν λίγο στη Βουλή για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι (δείτε πόσο την "έδειραν" εδώ) και να του απαντήσει ο Βορίδης...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο θεός Μάκης μοιράζει πόνο: «κ. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα 'στε με τα καλά σας»

«Σε αυτή τη χρονική στιγμή, την καλύτερη διαπραγματευτική στιγμή σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, εσείς ζητάτε από εμάς να ρίξουμε την κυβέρνηση. Δεν θα στε με τα καλά σας», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Πόσο στόκοι είστε ρε δικαστές;; Πόσο; Ο Άρειος Πάγος αναγνωρίζει το δίκαιο της σαρία στη Θράκη!!

Ανατρέπει δεδομένα στις διαθήκες μουσουλμάνων της Θράκης φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τη Σαρία


Αδελφή θανόντος, που άφησε όλη του την περιουσία στη γυναίκα του μέσω διαθήκης, διεκδικεί μερίδιο της περιουσίας με το αιτιολογικό ότι ο αδερφός της ως μουσουλμάνος δεν είχε δικαίωμα να συντάξει διαθήκη, καθώς η δημόσια διαθήκη είναι άγνωστη στο δίκαιο της σαρίας.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!! Η Ζωή να τσιρίζει: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ ΜΕ ΑΠΩΘΟΥΝ

Ένταση με χρήση χημικών σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το κτίριο της ΕΡΤ. Μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου φώναξε : «βοήθεια, υφίσταμαι βία από αστυνομικούς» καθώς όπως υποστήριξε δέχτηκε επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην είσοδοτων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.

«Καυστική» απάντηση Άδωνι σε Τέρενς Κουίκ για το «Ναι»

Με tweet απάντησε στον Τέρενς Κουίκ ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μετά την τοποθέτηση του πρώτο που αν και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως θα ψηφίσει «Ναι» στην πρόταση μομφής.

Η Νατάσα Καραμανλή σε ρόλο έκπληξη


Μια έκπληξη περίμενε τους κατοίκους του Πόρου που βρέθηκαν το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής στο λιμάνι του όμορφου νησιού του Αργοσαρωνικού. Η Νατάσα Καραμανλή, μαζί με μια ομάδα..ιατρών αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής κρατώντας μια μικρή βαλίτσα.

BINTEO- Στο εδώλιο ο Μαντέλης

Μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο άλλος ένας πρώην υπουργός οδηγείται στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Τη Δεύτερα ξεκινά η δίκη του Τάσου Μαντέλη για παθητική δωροδοκία εις βάρος του Δημοσίου και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Tεχνικοί της «Δημόσιας Τηλεόρασης» εγκαταστάθηκαν ήδη στο Ραδιομέγαρο

Ερωτηματικά γεννά η είσοδος και η παραμονή τεχνικών της «Δημόσιας Τηλεόρασης» στο master της ΕΡΤ υπό τη συνοδεία αστυνομικών χωρίς να έχει γίνει παράδοση και παραλαβή του κτηρίου και του υλικού του προηγούμενου φορέα προς το υπουργείο Οικονομικών-κι όχι στη «Δημόσια Τηλεόραση».

Κίνδυνος με δορυφόρο από το διάστημα;

O ευρωπαϊκός δορυφόρος GOCE που τέθηκε σε τροχιά το 2009 για να χαρτογραφήσει το βαρυτικό πεδίο του πλανήτη μας, αναμένεται τις επόμενες ώρες να πέσει στη Γη, χωρίς κανένας από τους αρμόδιους επιστήμονες για την παρακολούθηση της λειτουργίας του, να γνωρίζουν την ακριβή τοποθεσία.

Χωρίς ... "παρατράγουδα" οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής

Σε διανομές τροφίμων και ρούχων σε απόρους, αφιερωμένες στη μνήμη των δύο νεαρών μελών της που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο, προχώρησε το Σάββατο η Χρυσή Αυγή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Να 'σαι καλά ρε Ευριπίδη! Μας έκανες και γελάσαμε: "Την Γιάννα προτείνει για δήμαρχο ο Ευ. Στυλιανίδης»

Πρόταση να μη δώσει χρίσματα η ΝΔ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, διατυπώνει ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα ενώ τάσσεται υπέρ της στήριξης της Γιάννας Αγγελοπούλου, από τη ΝΔ, για τον δήμο Αθηναίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Σφοδρή επίθεση Κουίκ στον ΣΥΡΙΖΑ αψηφώντας τη γραμμή Καμμένου: «Ζητάτε να πέσει η κυβέρνηση χωρίς να έχετε πρόγραμμα!»

«Μας έχει πιάσει ναυτία με τις αλλαγές θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ»

«Όταν σας ζητήσαμε να συνυπογράψουμε πρόταση μομφής για το Γιάννη Στουρνάρα "την κάψατε"»,είπε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής και απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Τέρενς Κουίκ.

Ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων άσκησε...

ΒΙΝΤΕΟ: Κόλαση η Βουλή μετά τις παπαριές Παναγούλη: «Φτιάξτε τις φυλακές, μπορεί να σας χρειαστούν»

- Δυναμιτίστηκε η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
- Αιτία ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ, που μετά τα λιντσαρίσματα βουλευτών τώρα απειλεί με ομαδικές φυλακίσεις
- Σφοδρές αντιδράσεις από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ: ''Φυλακή στο στόμα σου - Ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που τον ανέχεται''

Έντονη αλλά σε ευπρεπή πλαίσια ήταν η σημερινή δεύτερη ημέρα συζήτησης στη Βουλή της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα όμως άλλαξαν αιφνιδιαστικά όταν στο βήμα ανέβηκε ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση στην ΕΡΤ - Τεχνικοί της ΔΤ με ΜΑΤ μπήκαν στο στούντιο - Παρούσα και η Ζωή να τσιρίζει

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν τεχνικοί της Δημόσιας Τηλεόρασης μπήκαν στο στούντιο συνοδευόμενοι από άντρες των ΜΑΤ. Στο σημείο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου που ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιπαράθεση Καψή-Λαφαζάνη στη Βουλή για το θέμα της ΕΡΤ

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση του Π.Καψή με τον Π.Λαφαζάνη για το θέμα της ΕΡΤ στο πλαίσιο της συζήτησης επί της πρότασης μομφής.

«Τα ΜΑΤ μπήκαν στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής διότι μια φούχτα εργαζομένων έθετε σε κίνδυνο την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας και γιατί η πλειοψηφία των εργαζομένων ήθελαν να ανοίξει η Δημόσια Τηλεόραση για να πιάσουν δουλειά» ανέφερε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.

BINTEO-Ομιλία Σαμαρά, Μητσοτάκη, Παπανδρέουστην πρόταση μομφής της ΝΔ το 1988

Στις 4 Ιουνίου του 1988 η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη κατέθεσε την πρώτη πρόταση δυσπιστίας, μετά τη μεταπολίτευση (το 1987 ο Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι θα καταθέσει πρόταση μομφής και μόλις ο Ανδρέας το άκουσε έσπευσε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή με αποτέλεσμα να γίνει συζήτηση επί της ψήφου εμπιστοσύνης που ζήτησε ο Ανδρέας), κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ του Α. Παπανδρέου, για λόγους εξωτερικής πολιτικής και οικονομίας. Η πρόταση...

Invitation to connect on LinkedIn

 
LinkedIn
 
 
 
 
From naxios naxios
 
ENHMEROSH
Greece
 
 
 
 
 
 
 

I'd like to add you to my professional network on LinkedIn.

- naxios

 
 
 
 
 
 
 
You are receiving Invitation to Connect emails. Unsubscribe
© 2012, LinkedIn Corporation. 2029 Stierlin Ct. Mountain View, CA 94043, USA
 

Οι λολίτες της Ιταλίας: Ανήλικες μαθήτριες ακριβών σχολείων έκαναν σεξ με αντάλλαγα smartphones και αξεσουάρ

Τις ερωτικές τους υπηρεσίες πρόσφεραν απλόχερα ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 14 έως 16 ετών σε ιδιωτικό σχολείο στην Ιταλία, με αντάλλαγμα ακριβά δώρα.

Τις αποκαλούν «κορίτσια ντους», επειδή κάνουν σεξ με την ευκολία που κάνουν καθημερινά ντους. Είναι μαθήτριες ακριβών ιδιωτικών σχολείων στο Μιλάνο...

Οι δύο βάρκες του Αλέξη Τσίπρα: Αντιμνημονιακός μέσα - ευρωπαϊστής έξω-Οι κατά καιρούς δηλώσεις του

Μαρία Νταλιάνη

Ενάμιση χρόνο μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012 που έφεραν τον «συνιστωσιακό» ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η διαδικασία της «βίαιης ωρίμασης» εξακολουθεί να προκαλεί ανατριχίλες σε μεγάλο τμήμα του κόμματος. Οι αντιδράσεις είναι σε γνώση της ηγεσίας, η οποία  επιλέγει να αλλάξει...βάρκα όταν βρίσκεται μακριά από την Κουμουνδούρου, κατά προτίμηση στο εξωτερικό:

Στην Ακρόπολη ο Χ. Στέφενς με το προπονητικό τιμ (ΦΩΤΟ)

Ο Χουμπ Στέφενς με κάποιους συνεργάτες του και τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ επισκέφθηκαν την Ακρόπολη

Η… απορία του Χατζηνικολάου στο Τwitter για τον Γιάννο

Την απορία του για τον Γιάννο Παπαντωνίου, και την προέλευση των μη δηλωθέντων εισοδημάτων από την πλευρά του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Το σχίσμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Από Δευτέρα... επιστροφή στο Τέξας

Μαρία Νταλιάνη

Ολιγοήμερη παράταση στην εσωκομματική γκρίνια φαίνεται πως κέρδισε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, αφού δίνεται η δυνατότητα στον Αλέξη Τσίπρα να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στο κόμμα ενάντια στο «μέτωπο των μνημονιακών δυνάμεων».

Μητσοτάκης: Ηρθε η ώρα να καθίσουν και οι υπουργοί στο εδώλιο

Την ανάγκη για άμεση αναθεώρηση του συντάγματος επισημαίνει ο επίτιμος πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με στόχο να μπορεί η επόμενη Βουλή να προχωρήσει σε μια σειρά από απολύτως αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις.

Στην Ελλάδα της ανεργίας, η διπλοθεσία στη «ΔΤ» και τη ΝΕΡΙΤ, οργιάζει και προκαλεί

Το κακό κάρμα της ΕΡΤ της «παρατυπίας» και αδιαφάνειας φαίνεται ότι κυνηγά κατά πόδας τον μεταβατικό φορέα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης τη «ΔΤ» που όπως φαίνεται – καθώς το ψάρι βρομάει από το κεφάλι – θα το κληροδοτήσει και στον επίσημο οργανισμό, τη ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Οι κολλητοί – πράσινης απόχρωσης ή άτομα που μεγαλούργησαν σε πράσινα περιβάλλοντα κατά μια διαβολική σύμπτωση – έχουν τον αξεκόλλητο και ...

"Ψάχνουν" τον Τσίπρα

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης φαίνεται πως θεωρήθηκε ως casus belli από το Μέγαρο Μαξίμου.

Το βράδυ της Πέμπτης, με την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας, μια ομάδα...

Ο Άρειος Πάγος κατακεραυνώνει το βούλευμα που μιλάει για «σκάνδαλο Βατοπαιδίου»!

Κόλλια Ελευθερία

Αντιφάσεις, ελλείψεις, καθώς και λογικά σφάλματα εντοπίζει στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο παραπέμπονται στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων 14 άτομα για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Γεώργιος Μποροδήμος, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα άσκησε αναίρεση του βουλεύματος μετά την προσφυγή των δυο μοναχών και του δικηγορικού γραφείου του Δ. Πελέκη στον Άρειο Πάγο. Με την κίνηση αυτή ο ανώτατος δικαστικός...

Μην γελάσει ΚΑΝΕΙΣ μ' αυτό το βίντεο, έτσι; Η εκπομπή είναι σοβαρή!

Είπαμε, ΜΗΝ γελάσει κανείς!

9 Νοεμβρίου 1989: Το Τείχος του Βερολίνου πέφτει, ενώνει την Ευρώπη [εικόνες&βίντεο]

To Τείχος του Βερολίνου από την ανέγερσή του στις 13 Αυγούστου 1961 μέχρι την πτώση του στις 9 Νοεμβρίου 1989 χώριζε το Δυτικό Βερολίνο από το Ανατολικό και τη γύρω περιοχή της Ανατολικής Γερμανίας.

Η Τρόικα απορρίπτει το σχέδιο Βρούτση και φέρνει «μαχαίρι» 3% στις συντάξεις για το 2014;

[Σε όλες αυτές τις ειδήσεις πρέπει να μπαίνει και ερωτηματικό καθώς είναι γνωστή η τακτική τρομοκρατία του κόσμου με ανύπαρκτες ειδήσεις...]

Εκ νέου περικοπές στις συντάξεις απαιτούν οι εκπρόσωποι των δανειστών από το υπουργείο Εργασίας, καθώς δεν πείθονται για την αποδοτικότητα του σχεδίου Βρούτση για το ασφαλιστικό.

Ο Βαρουφάκης , ο Γκαλμπρέιθ και ο … Τζίμ Άνταμς από την Σπάρτη

«Μα καλά. Πώς πήγε ο Τσίπρας στους γελαδάρηδες του Τέξας να μιλήσει;»

Αυτό ρώτησε κάποιος ανίδεος πολίτης που είδε ξαφνικά τον εν δυνάμει πρωθυπουργό να πηγαίνει στο Όστιν. Και θυμήθηκε όταν ήταν πιτσιρίκος που διάβαζε τον «Μικρό Καουμπόη» γνωστό και ως «Τζιμ Άνταμς» ή Δημήτρη Αδαμόπουλο από τη Σπάρτη. Τον ήρωα σερίφη που τα έβαζε με τους κακούς και τους κέρδιζε με την ελληνική ψυχή του.

Κεδίκογλου: Ας πει ο Τσίπρας αυτά που είπε στο Τέξας να τον ακούσουν Γλέζος – Λαφαζάνης

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει ούτε τους συντρόφους του, δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει σε ομαλό κλίμα τις συζητήσεις με τους εταίρους μας και σπεύδει να συζητήσει την αξιολόγηση του οικονομικού επιτελείου πριν καν αυτό καταθέσει τις τελικές του προτάσεις» κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υφυπουργός Παιδείας, Συμεών Κεδίκογλου.

Αηδιασμένοι έφυγαν θεατές από την παράσταση – σοκ που πρωταγωνιστεί ο Κώστας Φραγκολιάς [εικόνες]

Σοκ επί σκηνής προκάλεσε η παράσταση «Leonardo's Ring» που έκανε πρεμιέρα πριν δυο ημέρες στο Studio Κυψελης στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κώστας Φραγκολιάς.

Σύμφωνα με την espresso, οι ομοφυλοφιλικές σκηνές ανάμεσα στους ηθοποιούς...

ΠΡΟΣΟΧΗ! H απίστευτη κομπίνα υδραυλικών – ηλεκτρολόγων για να μην κόβουν αποδείξεις

Με φόντο τα στοιχεία που δείχνουν υψηλά ποσοστά φοροδιαφυγής σε κλάδους όπως οι υδραυλικοί και οι ηλεκτρολόγοι, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων έστειλε νέες οδηγίες στις εφορίες, επισημαίνοντας ότι από το 2007 ο ΦΠΑ που πρέπει να εφαρμόζεται στις επισκευές κατοικιών, είναι ο χαμηλός άρα εν προκειμένω ο συντελεστής 13% και όχι 23%. Τι ήταν αυτό που υποχρέωσε, όμως, τον γ.γ. να εκδώσει εγκύκλιο για κάτι που ισχύει εδώ και 5 χρόνια;

ΒΙΝΤΕΟ-Ψυχάρης: Κάκιστο υπουργείο Οικονομικών

«Αυτή η κυβέρνηση είναι η καλύτερη δυνατή λύση» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Ψυχάρης, ο οποίος πρόσθεσε πως «έχουμε αποτύχει να δώσουμε στον κόσμο την αίσθηση ότι έχουμε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα».

Γελάει το σύμπαν με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διαδώσει ότι ο Σαμαράς δήλωσε «κουρασμένος» (ΦΩΤΟ)

Και πως θα μπορούσε να έχει επιτυχία η παραπληροφόρηση όταν αναλαμβάνει να τη διαδώσει ο Κώστας Βαξεβάνης τον οποίο χρησιμοποιεί σαν πηγή ο Ν. Παππάς, ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα...

Κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι λοιπόν, όπως ο κρατικοδίαιτος Κώστας Βαξεβάνης διαδίδουν ότι ο Α. Σαμαράς είπε...

Έγραψε η ατάκα του νεαρού ΠΑΣΟΚου: Αλέξης Λαφαζάνης ή Αλέξης Δραγασάκης;

[Ο οποίος πρέπει να ομολογήσω είναι ο μόνος συμπαθητικός ΠΑΣΟΚος]

Την αιχμηρή ατάκα της ημέρας είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι τη μία παρουσιάζεται ως… Αλέξης Λαφαζάνης και την άλλη ως… Αλέξης Δραγασάκης:

Τελικά ο Παπαντωνίου αντί για τη Βραζιλία είναι στο Ψυχικό;

Xαλαρή βόλτα στο Παλαιό Ψυχικό για τον Παπαντωνίου... Άνετος ο πρώην υπουργός... που φήμες τον ήθελαν να έχει φύγει στο εξωτερικό

Τι κι αν η επίκουρη Εισαγγελέας Διαφθοράς, Πόπη Παπανδρέου, διαπιστώνει φοροδιαφυγή του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου (και της πρώην συζύγου του), 3 εκ. ευρώ; Τι κι αν...

Αφορολόγητο το 70% των εισοδημάτων των βουλευτών όπως φαίνεται απ' το εκκαθαριστικό του Μπένυ (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΓΡΑΦΑ)

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την φορολογική ασυλία που απολαμβάνουν οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.

Είναι γνωστό ότι την ώρα που οι πολίτες θυσιάζονται «στον βωμό της σωτηρίας» και βάλλονται πανταχόθεν με επιπρόσθετους φόρους και χαράτσια, οι εθνοπατέρες φοροδιαφεύγουν κανονικά και με τον… Νόμο, καθώς το 65% - 75% των εισοδημάτων τους παραμένουν αφορολόγητα.

Πάνω από 10.000 κλήσεις για τη μικρή Μαρία!

Οικογένειες ζητούν ακόμα και να την υιοθετήσουν

Χιλιάδες κλήσεις δέχεται το Χαμόγελο του Παιδιού από διάφορες οικογένειες στον κόσμο οι οποίες ενδιαφέρονται για την μικρή Μαρία, ενώ πολλές από αυτές ζητούν ακόμα και αν την υιοθετήσουν!

Έχει καταντήσει ανέκδοτο πλέον: Πάλι αίρεται η ασυλία Κασιδιάρη!

Τι εγινε; Κατηγορείται για το οπλοστάσιο της ΧΑ; Αυτό που βρήκε ο Δένδιας μωρέ...

Για ακόμη μία υπόθεση κατατέθηκε στη Βουλή αίτημα άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ηλία Κασιδιάρη και Δημήτρη Κουκούτση.

Για τον πρώτο ζητείται η άρση της ασυλίας του για...

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, βάρος στην πλάτη του Αντώνη Σαμαρά

του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου

Οσο κι' αν εξηγείται λογικά αυτή την περίοδο ,το ότι η Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμεί να συγκρούεται με τον συνέταιρο της στην κυβέρνηση, που είναι το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, άλλο τόσο λογικό ,αν όχι και αναμενόμενο,είναι να «στραβώνουν» τα πράγματα μπροστά σε υποθέσεις με έντονες οσμές σκανδάλου,συνδεόμενες με το κυβερνητικό παρελθόν αυτού του συνέταιρου.

Αυτό είναι!! Ιαπωνίδα φιλέλλην τιμάται στη Σαλαμίνα

Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στις 20.00 το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και η 1η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων οργανώνουν στο μουσείο εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος συντήρησης και αποκατάστασης των τοιχογραφιών του καθολικού της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Σαλαμίνας.

Αλλαγές στη φορολογία: Στο 13% ο ΦΠΑ για τον καφέ - Ε9 και για τους 18άρηδες!

Νέες αλλαγές στη φορολογία προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.