10 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Έγιναν ρόμπα με τα 1.000 άτομα και τους φταίει ο Μουρούτης που τους ξεβράκωσε

Διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσα στον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη και το left.gr που ενοχλήθηκε, ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής με αφορμή μια φωτογραφία που ανάρτησε ο πρώτος από τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη Βουλή.

Ραχήλ Μακρή σε Άδωνι: «Άκου φασιστάκο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δική της απάντηση στα όσα είπε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε μέσω Twitter η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κυρία Ραχήλ Μακρή.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Η μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ

Άλλα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο Τέξας και άλλα γράφει η μεταφρασμένη στα ελληνικά ομιλία που μοίρασε ο ΣΥΡΙΖΑ... εντάξει γνωστά πράγματα όταν απευθύνεσαι σε χαχόλους: 

Όταν σφίγγουν οι κ@λοι βάζει κι ο Βαξεβάνης κανα CD

Όχι ότι κι ότι όμως, αλλά για το καλό της τέχνης:

ΦΩΤΟ: Δεν τσιμπάμε ρε στα ψέμματα Κωσταράκου για "χαμηλή νέφωση"

Βγήκε ο αρχηγός του στρατού να μας πει ότι δήθεν τα χαμηλά νέφη έκαναν πιο ενυπωσιακή την χθεσινή επίδειξη F-16 στη Θεσσαλονίκη... σιγά μην τσιμπήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου στα ψέμματα:

ΦΩΤΟ: Γνωστός δημοσιογράφος του κ@λου θεωρεί ότι μας ψεκάζουν

Φυσικά μετά το κράξιμο το γύρισε στην πλάκα ο γνωστός στόκος Γιώργος Καραμέρος που δεν ξέρει που βρίσκεται η Θεσπρωτία:



Ο Κασιδιάρης “τελειώνει” τον Μιχαλολιάκο από την ηγεσία

Η αλλαγή “καθεστώτος” που πολλοί περίμεναν μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χρυσή Αυγή, όπως καταγράφει σχετικό ρεπορτάζ της “Real News”.

BΙΝΤΕΟ-Επικός Άδωνις:«Είναι προφανές ότι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βοηθήσουμε τη Ζωή»

Επεισοδιακά ξεκίνησε η ομιλία του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, στην Ολομέλεια της Βουλής, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρούν από την αίθουσα, επειδή θεώρησαν προσβλητική τη φράση του, για την Ζωή Κωνσταντοπούλου:

Κικίλιας για το μπάχαλο ΔΤ: Χάσαμε στο θέμα της ΕΡΤ- Από τρία κανάλια φτάσαμε σε ένα με κόστος 240 εκατ. ευρώ [βίντεο]

Αιχμές για το θέμα της ΕΡΤ άφησε ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, κατά τη συζήτηση, στη Βουλή, της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κικίλιας, αφού επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για την πολιτική της στάση καλώντας την έστω και τώρα να συμβάλει μαζί με την κυβέρνηση Σαμαρά στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας, αναφέρθηκε και στο θέμα της ΕΡΤ όπου επέκρινε την κυβέρνηση Σαμαρά αναφέροντας:

Olympiakos - PAOK Live Stream (Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

ΦΩΤΟ: Γελάει ο Άδωνις με τον Παπαδημούλη

Στη γκρίνια του Παπαδημούλη για τη μη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ απάντησε ειρωνικά ο Άδωνις:

«Αν χθες πίσω από την Αστυνομία ήταν ανενόχλητοι ΧΑυγίτες, δεν θα καταγγέλαμε την ΕΛΑΣ ότι τους ανέχεται;;»

Ο Νίκος Μπίστης σχολίασε με καυστικό τρόπο τον τρόπο αντίδρασης της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αλλά και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ χθες έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

«Πράγματι, εικόνες ντροπής.

Ενας πράκτορας στην ηγεσία του ΚΚΕ- Αγνωστες ιστορίες από τον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών στο νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη

Σε μια αποκάλυψη η οποία θα προκαλέσει αναταράξεις προχωρά ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος στο νέο μυθιστόρημα που γράφει, αποκαλύπτει πως ένα κορυφαίο στέλεχος του ΚΚΕ και άλλα 17 μέλη μεσαίας κλίμακας του κόμματος ήταν μέλος μυστικών υπηρεσίων.

Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Σαφείς ενδείξεις φαίνεται πως έχει, πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με θύματα τους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Οπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», πρόκειται για έναν νεαρό ο οποίος είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ένοπλες επιθέσεις αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ η πιθανή εμπλοκή του αναδείχθηκε αρχικά από το βίντεο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

ΒΙΝΤΕΟ: Πριν τη Ραχήλ είχε σκαρφαλώσει κι άλλος τα κάγκελα

Θυμάστε;

ΦΩΤΟ: Η Ρένα Δούρου ντύθηκε από τώρα για τις απόκριες... «σακί»

Η Ρ.Δούρου, "υπέρκομψη"(;) λες και της φόρεσαν σακί, εμβληματική, πασιονάρα των κοινωνικών αγώνων & trendsetter της ριζοσπαστικής haute couture:

Μουρούτης: Πρακτικές Μαυρογιαλούρου δεκαετίας 50

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης σχολίασε με τον δικό του τρόπο την κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την ώρα που στη Βουλή θα ολοκληρώνεται η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο χάρτης της βίας στην Ελλάδα: Νέα τρομοκρατία -Παλιοί γνώριμοι

Η διπλή δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που κόστισε τη ζωή στον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, ενώ άφησε βαριά τραυματισμένο τον Αλέξανδρο Γέροντα, αναγκάζει την ΕΛ.ΑΣ. να στρέψει ξανά το βλέμμα της προς τις ένοπλες οργανώσεις που έδειχναν να έχουν σωπάσει τα τελευταία χρόνια.

Ερχονται συλλήψεις μεγαλογιατρών για το σκάνδαλο μαμούθ με μίζες άνω των 18 εκατ. ευρώ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις «μαύρων ταμείων» που απασχολεί την ελληνική δικαιοσύνη και σχετίζεται με μίζες τουλάχιστον 18 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στο σκάνδαλο εμπλέκονται πρωτοκλασάτα ονόματα γιατρών, ακόμη και διευθυντών κρατικών νοσοκομείων.

Τα 5 νέα «κλειδιά» στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο Ν. Ηράκλειο

Πέντε σημεία «κλειδιά» ερευνούν οι διωκτικές αρχές στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Ν. Ηράκλειο. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής:

Τσίπρας όπως βαλβίδα εκτόνωσης της ΝΔ

Το «γαλάζιο» γράμμα που θα έλεγε η Γαλάνη είχε αποστολείς είχε παραλήπτη, αλλά το σταμάτησε στο … ταχυδρομείο ο Αλέξης με την μομφή του…

Δέκα βουλευτές της Ν.Δ είχαν ετοιμάσει σύμφωνα με πληροφορίες...

Η επικίνδυνη φλυαρία του Νίκου Δένδια που ...φοβάται εμφύλιο

Όταν ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως της Ελληνικής Δημοκρατίας μιλά τόσο εύκολα για εμφύλιο ,τα πράγματα είναι όχι σοβαρά. Είναι επικίνδυνα!

Ο κ.Νίκος Δένδιας μετά από τις επικίνδυνες και κυρίως αποτυχημένες όπως μέχρι στιγμής αποδεικνύονται ακροβασίες στο θέμα της Χρυσής Αυγής ,επανέρχεται και μέσω συνέντευξής του στο Βήμα της Κυριακής δηλώνει “δεν θ΄ αφήσουμε τα άκρα να μας οδηγήσουν σε εμφύλιο”.

ΒΙΝΤΕΟ-Της έκλεισε το μικρόφωνο

Καραγκιοζιλίκια από τη γελοία ΠΑΣΟΚα Σοφία Σακοράφα, η οποία δεν κατέβαινε από το βήμα παρότι είχε μιλήσει 2 λεπτά περισσότερο απ' όσο της αναλογεί, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων της διαδικασίας να της κλείσει το μικρόφωνο. Αποτέλεσμα ο Τραγάκης να της κλείσει το μικρόφωνο

Δείτε το βίντεο μετά το 6:40

Πάλι στον ύπνο πιάστηκε ο Αλέξης: Ο Μαδούρο μοιράζει τζάμπα τηλεοράσεις με την απειλή του στρατού

Η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα προχώρησε στην «κατάληψη» μίας αλυσίδας πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα, επιχειρώντας να καταστείλει -όπως υποστηρίζει- όσους χειραγωγούν τις τιμές, υπονομεύοντας την οικονομία της χώρας.

Πιπιλή εναντίον όλων: Τι λέει για τη λούφα της ΕΡΤ, τα 12ποντα και το νέο κόμμα που ιδρύθηκε

Με σφοδρή κριτική αλλά και δεικτικό χιούμορ αντιμετώπισε η Φωτεινή Πιπιλή την ένταση και τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο τόσο στην Αγία Παρασκευή όσο και στη βουλή.
Η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο ΒΗΜΑ fm χαρακτήρισε ως αντισυνταγματικό τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ όλα αυτά τα χρόνια.

Έρχονται διαγραφές από τον Καμμένο

Βέβαιος ότι δεν θα υπάρχουν διαρροές από την κοινοβουλευτική του ομάδα κατά την σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που υπάρξουν διαφοροποιήσεις θα γίνουν διαγραφές.

ΒΙΝΤΕΟ-Φονικός τυφώνας με 10.000 νεκρούς

Δέκα χιλιάδες ψυχές πήρε μαζί του ο πιο ισχυρός τυφώνας που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία.

Ο τυφώνας Χαϊγιάν κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμα του από τις κεντρικές Φιλιππίνες και τώρα κατευθύνεται στο Βιετνάμ.

ΦΩΤΟ: Επική απάντηση του ΠΛΑΙΣΙΟ σε βιαστική πελάτισσα

Δείτε τη:

«Κόβεται» το χέρι με τον σηκωμένο αντίχειρα και αλλάζει το δημοφιλές εικονίδιο.

Δισεκατομμύρια σελίδες πολύ σύντομα θα αλλάξουν αφού θα εξαφανιστεί το πασίγνωστο χεράκι με τον σηκωμένο αντίχειρα που υποδεικνύει το «like» στο facebook.

ΦΩΤΟ: Οι ήρωες της χρονιάς!!

Ατάραχοι, πειθαρχημένοι και άρτια εκπαιδευμένοι ώστε να μην αντιδρούν στην υπέρτατη πρόκληση:

Νέο βίντεο από τον προσωπικό σκηνοθέτη της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τι τράβηξαν και οι κακόμοιρες οι αστυνομικίνες:

Όταν ο Καραμανλής έμαθε ότι τον παρακολουθούσαν

Το βράδυ της 10ης Μαρτίου 2005 όλα φαίνονταν ομαλά. Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απουσίαζε στη Μαδρίτη σε επίσημη επίσκεψη, ενώ ο Ολυμπιακός του Σωκράτη Κόκκαλη έδινε ένα πολύ ενδιαφέρον ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο παρακολουθούσε από την πολυτελή σουίτα του στο μόλις ανακαινισμένο λόγω Ολυμπιακών Αγώνων Στάδιο Καραϊσκάκη ο διευθύνων σύμβουλος της Vodafone, Γιώργος Κορωνιάς.

Ο Άδωνις για τη Ζωή και τη… ντουντούκα

Τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter χρησιμοποίησε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, για να σχολιάσει όσα συνέβησαν χθες στην ΕΡΤ με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Η επιστολή Γλέζου

Επιστολή του Μανώλη Γλέζου διάβασε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Στο "φως" απόρρητη έκθεση της Αντιτρομοκρατικής: Μαζεύουν πιτσιρικάδες και τους ρίχνουν στη φωτιά της ένοπλης βίας

«Στα πανεπιστήμια και στις γειτονιές των μεγαλουπόλεων ανθεί ο αναρχισμός. Σε όλα τα στέκια της νεολαίας γίνεται αναρχικό πανηγύρι. Έχουν επιλέξει να μαζεύουν πιτσιρικάδες και να τους ρίχνουν στη φωτιά της ένοπλης βίας». Με αυτά τα λόγια υψηλόβαθμο στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας περιγράφει σε απόρρητη έκθεση του την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, η οποία αποτελεί σε μεγάλο βαθμό τη «δεξαμενή», όπως σημειώνει, του ακροαριστερού εξτρεμισμού.

Όταν παρακολουθούσαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Η ιστορία των τηλεφωνικών υποκλοπών είναι τόσο παλιά όσο και το… τηλέφωνο. Οι μυστικές υπηρεσίες καταφεύγουν σ’ αυτή τη λύση για να μάθουν αυτά που θέλουν.

Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Ιντέλιτζενς Σέρβις το 1957. Πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, υπουργός Εξωτερικών ο Ευάγγελος Αβέρωφ και στην Κύπρο, που ήταν τότε αγγλική αποικία, ξεκινά ο αγώνας της ΕΟΚΑ.

Πρόταση νόμου στην Τουρκία, για να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία

Με δηλώσεις του ο Χαλατζόγλου, υποστήριξε πως η απόφαση του 1934 με την οποία η Αγία Σοφία μετατράπηκε σε μουσείο, και έως τότε λειτουργούσε ως τέμενος, δεν είναι έγκυρη, αφού δεν δημοσιεύτηκε την εποχή εκείνη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι σε δήμους και περιφέρειες

Ζεσταίνει τις μηχανές της η Νέα Δημοκρατία για την επιλογή των υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων στις κάλπες του Μαΐου.

Στη λεωφόρο Συγγρού παρακολουθούν, συντονίζουν και...

Μιχαλολιάκος: Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά το αίμα

Στο site της Χρυσής Αυγής δημοσιεύτηκε άρθρο του προφυλακισμένου Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου.

“Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα “Εμπρός”

«Λυπούνται» δήλωσαν για την δολοφονία των δυο Χρυσαυγιτών, που μέχρι χθες τους στοχοποιούσαν και τους έλεγαν εγκληματίες

Γιάννης Υφαντής: Ο Ελληνας αφανής ήρωας που προσσελήνωσε τον Αρμστρονγκ

Είναι ένας από τους αφανείς ήρωες της ιστορικής αποστολής του «Apollo 11» στο φεγγάρι! Είναι ο άνθρωπος που έβαλε και αυτός ένα λιθαράκι σε μία από τις σημαντικότερες διαστημικές αναζητήσεις της ανθρωπότητας. Πάνω απ' όλα είναι... Ελληνας. Ο λόγος για τον επιστήμονα Γιάννη Υφαντή, ο οποίος δοκίμασε και βελτίωσε το σύστημα προσσελήνωσης του «Lunar Module», του οχήματος που αποκολλήθηκε από το «Apollo 11» και πάτησε στη Σελήνη.

Ακόμα γελάνε με τον Καπερνάρο στη Βουλή: Δεν έχω σκάφος ή offshore είπε καρφώνοντας τον Καμμένο στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα φοροκλεμμένα 5 μύρια...

Αστείες εξηγήσεις για τα αδικαιολόγητα 5 εκ ευρώ που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του, προσπάθησε να δώσει στη Βουλή ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος για την υπόθεση φοροδιαφυγής που ανακάλυψε το ΣΔΟΕ. "Υφίσταμαι αμείλικτη επίθεση που δεν έχει δεχθεί κανένας άλλος βουλευτής από μηχανισμούς και από δημοσιογράφους μπρούμυτα. Με αποκάλεσαν φοροφυγά. Το φέρω βαρέως όχι για κανένα άλλο λόγο. Θα αποδείξω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι στην λασπολογία…" ανέφερε χαρακτηριστικά αλλά αντί να "αποδείξει" προσπάθησε να παραπλανήσει .

Η κατάληξη ήταν να μιλάει για οτιδήποτε άλλο παρά για τα 5 εκ που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του και δεν δικαιολογούνται από τα δηλωμένα εισοδήματά του. Στην ουσία ο έλεγχος του ΣΔΟΕ έδειξε ότι...

ΦΩΤΟ: Έτσι μιλάνε τα 2 εκ. ευρώ

Μίλησαν τα 2 εκ ευρώ που μάσησε από την ΕΡΤ και τα δικά σου λεφτά μαλ@κα Έλληνα:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Δείτε πως οργανώνονται οι μαμελούκοι της Κουμουνδούρου

Προσέξτε την ώρα! Είναι λίγο πριν απ' τα δελτία ειδήσεων:

Σίριαλ Μητρόπουλου: Εντολή για έλεγχο πόθεν έσχες στον εργατολόγο που ξέχασε να κόψει απόδειξη για το 1 μύριο

Στο στόχαστρο της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής αναμένεται να μπει ο δικηγόρος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας κ. Δραγάτης φέρεται να έχει ζητήσει από την επιτροπή να προβεί...

Ρωσικές δυνάμεις σε δράση - ΒΙΝΤΕΟ

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εκσυγχρονίζονται διαρκώς, εξοπλίζονται, εκπαιδεύονται. Με λίγα λόγια ως “απόγονοι” της σοβιετικής “κόκκινης αρκούδας” επιστρέφουν στο προσκήνιο ως μια στρατιωτική υπερδύναμη που μπορεί για αρκετά χρόνια να έχασε τον βηματισμό της αλλά ποτέ δεν έχασε την στρατιωτική δυναμική της.

ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η στιγμή της εισόδου των ΜΑΤ στην ΕΡΤ προς αποκατάστασης της τάξης και του νόμου

Ξημερώματα Πέμπτης 7 Νοεμβρίου 2013. Στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής επικρατεί ηρεμία. Ξαφνικά, την εμφάνισή τους κάνουν άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι έχουν μία και μοναδική εντολή: να εκκενώσουν αστραπιαία την ΕΡΤ.

Δυο - τρεις από αυτούς μπαίνουν στις εγκαταστάσεις και περιμένουν τους συναδέλφους τους.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Αντιτρομοκρατική

Φόβους και για νέο χτύπημα, για όσο δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνσης για την διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο, εκφράζουν οι Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Μετά τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, η οποία παραμένει μέχρι στιγμής "ορφανή", οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας, βρίσκονται σε κατάσταση "κόκκινου" συναγερμού.

Χωρισμένος στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ! Ευθεία αμφισβήτηση Τσίπρα από Λαφαζάνη!

Δεν πέρασε απαρατήρητη στη βουλή η πρωτοβουλία Λαφαζάνη, ο οποίος χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα, έσπευσε να προαναγγείλει αποχώρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα έξω από την πρώην ΕΡΤ, εφόσον δεν εμφανιστεί ο Δένδιας να απολογηθεί!

Πώς θα ψηφίσουμε για Δήμους και Περιφέρειες;

Την πρόθεση του να προχωρήσει σε αλλαγή του εκλογικού νόμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές επανέλαβε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε προ ημερών, γεγονός που όπως όλα δείχνουν επισπεύδει τις διαδικασίες.

Το κλαρίνο του Σαλέα "κατακτά" τη Τουρκία

Με διθυράμβους από τον τύπο έγινε δεκτό στην Τουρκία και ο νεος δίσκος του παγκοσμίως γνωστού Ελληνα κλαρινίστα Βασίλη Σαλέα!

Με τον τίτλο «ο Βασίλης βρίσκεται στην Τουρκία με το καινούργιο του άλμπουμ» η τουρκική εφημερίδα Star...