11 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό βίντεο από ληστεία στη Λεμεσό

Ώρα δέκα και τρία πρώτα λεπτά. Περιπολικό του ΟΠΕ Λεμεσού εντοπίζει τους τρεις Ιρανούς δράστες του κοσμηματοπωλείου να κινούνται πεζοί στο παραλιακό δρόμο. Οι ληστές αντιλαμβάνονται την αστυνομία και τρέχουν να γλιτώσουν σε πάροδο του παραλιακού.

Η Πολεμική Αεροπορία στη διεθνή άσκηση «Blue Flag 2013» στο Ισραήλ

Στο Ισραήλ θα βρίσκεται για ολόκληρο το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου (από την Τετάρτη 13 έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου) σμήνος τεσσάρων F-16 Block 52+ της 340 Μοίρας «Αλεπού» της 115 Πτέρυγος Μάχης από την Αεροπορική Βάση της Σούδας, προκειμένου να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη ίσως και αναμφίβολα στην πιο σημαντική διεθνή αεροπορική άσκηση που πραγματοποιείται στο Ισραήλ, την “Blue Flag 2013”.

Σφακιανάκης: Δεν υπάρχει ανωνυμία στο ίντερνετ

Αυστηρή προειδοποίηση προς όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για παράνομες ενέργειες, απηύθυνε από το βήμα του 3ου Πανελληνίου Διεπιστημονικού Συνεδρίου με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση διαδικτυακών συμπεριφορών υψηλού κινδύνου, ο ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης.

Άδωνις:Είναι δυνατόν να κάνω διάλογο με την Μακρή;

Απάντηση στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η οποία, μέσω twitter, χαρακτηρίζει τον υπουργό Υγείας "φασιστάκο" έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι δυνατό να κάνω διάλογο με την κα Ραχήλ Μακρή; Δεν θα ήταν σοβαρό εκ μέρους μου», είπε σε σχετική ερώτηση.

Ό Σπηλιωτόπουλος την είδε... Βελουχιώτης!

Θέλει νέο Γοργοπόταμο ο πρώην υπουργός...

Επιτακτική θεωρεί τη συνεννόηση και συνεργασία των δημοκρατικών δυνάμεων ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για να βγούμε από το μνημόνιο. Ο βουλευτής της Ν.Δ, σε δήλωση του κάνει μάλιστα λόγο για " ανάγκη για νέο Γοργοπόταμο " ενώ χαρακτήρισε απογοητευτικό το αποτέλεσμα της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κάθειρξη 10 ετών στον διευθυντή της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας... μετά από 11 χρόνια πάει φυλακή

Ποινή κάθειρξης 10 χρόνων για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών στον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, κατά πλειοψηφία, για τον θάνατο ασθενούς το 2002.

-«Ακούσατε ότι Θα αποχωρήσουμε αν δεν έρθει ο Δένδιας» -«Το ακούσαμε και στα παπάρια μας»

Την ώρα που η Ζωή Κωνσταντοπουλου φώναζε βοήθεια έξω απο την Αγία Παρασκευή, ενώ ήταν αυτή που έσπρωχνε τους αστυνομικούς και η Ραχήλ Μακρή με τη βοήθεια του Δημητρη Στρατούλη είχε ανεβεί στα κάγκελα, στη Βουλή ακούγονταν... γαλλικά. Ο διάλογος που κατεγράφη ακόμη και στα πρακτικά διεξήχθη οταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απειλούσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει από την ολομέλεια εάν δεν πήγαινε στη Βουλη για να δώσει εξηγήσεις ο Νίκος Δένδιας.

Ο Κωνσταντινόπουλος γελάει με το «Τσάγκρη»

Πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολίασε την ανάρτηση του enikos.gr για τα συγχαρητήρια της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στη Θεοδώρα Τζάκρη.

ΒΙΝΤΕΟ-Καρατζαφέρης: «Θέλω σα πούστ@ς τους οπαδούς της ΧΑ»

Καταιγιστικός ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κανάλι Ένα Κεντρικής Ελλάδας. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε ψεύτη τον Αντώνη Σαμαρά και υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός χρησιμοποίησε τους βουλευτές του γιατί είχε έλλειψη άξιων στελεχών από τη Νέα Δημοκρατία.

Άρθρο Σαμαράς: Το τοπίο αλλάζει

"Επιτυχία, πρωτίστως, θα είναι το να μην χάσει ο ελληνικός λαός την εμπιστοσύνη του σε τρία πράγματα: Στον εαυτό του, στην ελεύθερη αγορά και στη δημοκρατία", τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς με άρθρο-παρέμβαση στο Capital Vision. Ο Πρωθυπουργός αναφέρει, μεταξύ άλλων:

Τσίπρας: Τι κυβιστήσεις έκανε στο Τέξας για το ευρώ

[Ο Λαφαζάνης πάντως έκανε μια κυβίστηση (όπως αρέσει στους ΣΥΡΙΖαίους να λένε την κωλοτούμπα) και δήλωσε ότι ο Τσίπρας τα είπε μια χαρά στο Τέξας... δηλ΄. ευρώ πάση θυσία]

Ποιες είναι ακριβώς οι θέσεις που διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ - Οι αντιφάσεις με το πρόγραμμα του κόμματος και ποια είναι τα στοιχεία που αξιοποίησε ο κ. Σαμαράς στην ομιλία του στη Βουλή

Έξαλλος ο Τσίπρας με τους επιτελείς του για το Βατερλό εντός κι εκτός Βουλής

Η εικόνα μίας σύναξης περίπου χιλίων γνωστών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ αποκάρδιωσε τους πάντες στην Κουμουνδούρου - Ο κ. Τσίπρας διαπιστώνει πλέον ότι το επιτελείο του είναι χαμηλής πτήσης και είναι εμφανής ο προβληματισμός του

Και η Παπακώστα διαφωνεί με τη σεξιστική επίθεση που δέχεται η Τζάκρη...

[Εντάξει το παρακάναμε κι εμείς με τη κηπουρό του ΓΑΠ και δικαίως οι γυναίκες ξεσηκώνονται]

Πριν από λίγο με σχόλιό της στο Twitter και η Κατερίνα Παπακώστα, μετά τη Μαριλίζα Ξενικογιαννακοπούλου εξέφρασε την διαφωνία της για την «επίθεση που δέχεται η Θεοδώρα Τζάκρη ως γυναίκα».

Νέο βίντεο με τη «διαπραγμάτευση» αστυνομικών - εργαζόμενων της ΕΡΤ

Ακόμη ένα βίντεο από την εισβολή των δυνάμεων των ΜΑΤ είδε το φως της δημοσιότητας. Στο παρακάτω βίντεο, που τραβήχτηκε από εργαζόμενο, διακρίνονται οι αστυνομικοί που μόλις έχουν εισέλθει στην κεντρική είσοδο του ραδιομέγαρου, ενώ ο κρατικοδίαιτος κομμουνιστής δημοσιοκάφρος Νίκος Τσιμπίδας «διαπραγματεύεται» την...

Σοκαρίστήκατε; Βρήκε τραυματία τροχαίου, τον έκλεψε και τον άφησε να πεθάνει... Πακιστανός βέβαια

Συνελήφθη, σήμερα (11-11-2013) το πρωί, στο Μάχου Βαρθολομιού Ηλείας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης και του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένα αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 33 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή.

Διάβημα απ' τα σούργελα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν έξω από την πψόφια "ΕΡΤ"

Διάβημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο έξω από το Ραδιομέγαρο της πρώην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιφυλασσόμενη να επανέλθει αύριο με την υποβολή και έγγραφης μηνυτήριας αναφοράς.

Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ πλουτίζει, κατάσχοντας διαμερίσματα!

Φέρεται ως «εγκέφαλος» επιχειρηματικής «αυτοκρατορίας», αξίας 96 δισ. δολαρίων

Το περασμένο έτος το περιοδικό Time τον συμπεριέλαβε στη λίστα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως», ενώ φέτος βρίσκεται πίσω από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας...

Εντός στόχων οι δαπάνες - Κίτρινη κάρτα στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Εργασίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που έδωσε στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, οι δαπάνες των υπουργείων και των φορέων του δημοσίου στο διάστημα αυτό (συμπεριλαμβανομένων των απλήρωτων υποχρεώσεών τους) ήταν χαμηλότερες κατά 1,2 δισ. ευρώ ή 3,4% συγκριτικά με τον στόχο του προϋπολογισμού. Ωστόσο υπερβάσεις δαπανών εξακολουθούν να παρουσιάζουν τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Εργασίας.

Δημοσίευμα ΒΟΜΒΑ του Reuters για την «ζωή» και το «έργο» της ελληνικής κυβέρνησης

​Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να προχωρήσει μόνη της χωρίς την τρόικα στον προϋπολογισμό και τον φόρο ακινήτων, ένα δημοσίευμα ΒΟΜΒΑ από το πρακτορείο Reuters αναμένεται να βάλει νέα φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

"Δεν θέλω να πηδήξω"! Όμορφη δεσποινίδα στο κενό από αεροπλάνο ...τσιρίζει - ΒΙΝΤΕΟ

Πριν κάποιος αποφασίσει να πηδήξει στο κενό από ένα αεροπλάνο ,θα πρέπει να το έχει πάρει για τα καλά απόφαση. Να το μετανοιώσεις τη τελευταία στιγμή δεν βοηθά . Ούτε τον ίδιο ,ουτε τον εκπαιδευτή του. Δείτε τι συμβαίνει σε μια τέτοια περίπτωση, όταν η όμορφη δεσποινίδα, άλλαξε γνώμη τη τελευταία στιγμή.

Πασίγνωστος παρουσιαστής ειδήσεων έτρεξε ολόκληρο τον Μαραθώνιο!

Η Ελισάβετ Σπανού έτρεξε στα 10 χλμ του "Μαραθώνιου" την Κυριακή και αποκάλυψε πως υπήρχε και ένας πολύ γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων που έτρεξε την κλασική διαδρομή! Δεν ήταν άλλος από τον...

Αθλήτρια επιτέθηκε με… Ορμή στον πρόεδρο! (video)

Απίστευτο περιστατικό στον αγώνα της Ορμής με τον Αμύντα για την Α1 χάντμπολ των γυναικών, όταν αθλήτρια των φιλοξενούμενων επιτέθηκε στον πρόεδρο της πατρινής ομάδας πετώντας του μπουκάλι με νερό!

Ψυχικά εκτός κόμματος 2 πατριώτες βουλευτές των ΑΕροψεκασμένων

Αναταραχές στους Ανεξάρτητους Έλληνες προκάλεσε η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ με δυο βουλευτές να διαφοροποιούνται από την σταδιακή μετεξέλιξη του κόμματος σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος;

Τι σημαίνει άραγε το "α μπε μπα μπλον, του κείθε μπλον"

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΑ. Η υποτιθέμενη αρχαία φράση δεν συναντάται πουθενά στην αρχαία γραμματεία και δεν θα μπορούσε άλλωστε μιας και είναι εντελώς ασύντακτη, ρήμα «εμβολώ» δεν υπάρχει, απεμπολώ δεν σημαίνει απωθώ αλλά προδίδω, το «του» είναι ξεκάρφωτο και πολλά άλλα όπως μας ενημερώνει ο κ. Σαραντάκος.

Παρόλ' αυτά οι Ελληναράδες μας ενημερώνουν:

Ο αμερικανός που χόρεψε ζεϊμπέκικο και μας διαφήμισε είχε υπηρετήσει ...Ελλάδα - Η ιστορία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αμερικάνος «τουρίστας» που χορεύει το ζεϊμπέκικο «with passion» και λέει το φοβερό tssss για την απίθανη διαφήμιση της Aegean που σπάει ταμεία διεθνώς στα Social Media, είναι πρώην στέλεχος στη παλιά βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Ελληνικό. Ήρθε με αποστολή το 1985, παντρεύτηκε Ελληνίδα, έμεινε και ...μας έκανε διάσημους!

Το γάντι στους Κινέζους για τον Πειραιά πετάει πολυεθνικός κολοσσός

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

Ενδιαφέρον για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ εξεδήλωσε με επιστολή του προς το υπουργείο ναυτιλίας και Αιγαίου επενδυτικό σχήμα νεοζηλανδικών συμφερόντων που συγκροτούν οι Morrison & Co και ICM Limited. Πρόκειται για εταιρείες που ελέγχουν ευρύτερο όμιλο ενεργειακών και μεταφορικών υποδομών σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Βρετανία, η Βραζιλία αλλά και εισηγμένο fund στο Λονδίνο που δραστηριοποιείται στις αναδυόμενες αγορές.

Αυτή είναι η λέξη που προσπαθούν να κάνουν μόδα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ... προφανώς για να εξηγήσουν τις αλλαγές πολιτικής τους

Αίφνης, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα μέχρι βουλευτές και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή και στα πάνελ, άρχισαν να χρησιμοποιούν συνεχώς τη λέξη...

Μακάρι να είναι τα τελευταία: Αποζημιώνουν τα ρεμάλια της ΕΡΤ με 21 εκατ. ευρώ

Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η επείγουσα απόφαση την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και με την οποία εγκρίνεται η καταβολή των αποζημιώσεων στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Οι "κηπουρίνες" του ΓΑΠ αλληλουποστηρίζονται: «Είχε πολιτικό θάρρος η Θεοδώρα και την χτυπούν με σεξιστικά σχόλια [εικόνα]»

Την ανάγκη της να υποστηρίξει απόλυτα την Θεοδώρα Τζάκρη και ταυτόχρονα να απαντήσει σε όσους την «λοιδορούν» όπως λέει χαρακτηριστικά με σχόλια για τη εμφάνισή της, ένιωσε η πρώην υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Και το έκανε μέσω facebook.

Ιδού πώς θα φαινόταν ο Τιτανικός μπροστά σε ένα σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο [εικόνα]

Στο μυαλό των περισσοτέρων το άκουσμα του ονόματος «Τιτανικός» συνήθως πυροδοτεί φαντασιακές εικόνες ενός ατσάλινου θαλάσσιου τέρατος τιτάνιων διαστάσεων, όπως ακριβώς υπονοεί το όνομά του, διογκωμένο από την μυθολογία που το περιβάλλει.

Το τσίρκο δεν έχει ρεπό ούτε τη Δευτέρα: Μακρή και Κωνσταντοπούλου καταθέτουν μηνυτήρια αναφορά για τα επεισόδια στην ΕΡΤ

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα μεταβούν σήμερα η βουλευτής των Ανεξάρτηων Ελλλήνων Ραχήλ Μακρή και η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ για να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά για όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Άδωνις διαψεύδει Κ.Μητσοτάκη: “Καμία απόλυση γιατρών του ΕΟΠΥΥ”!

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Καμία απόλυση γιατρών ΕΟΠΥΥ δε θα υπάρξει διαβεβαίωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας που τον επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας για να αποσαφηνίσει το θέμα με τις 1200 απολύσεις που διαρρέονται δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πώς επιλέγουν οι βιαστές τα θύματα τους -Ποια κριτήρια μετατρέπουν μία γυναίκα σε στόχο

Μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται πλέον έγκλειστοι πίσω από τα κάγκελα φυλακών των Η.Π.Α, συμμετείχαν σε έρευνα για το τι κοιτούν σε ένα πιθανό θύμα. Από τις απαντήσεις που έδωσαν οι φυλακισμένοι προκύπτει πως οι δράστες ακολουθούν συγκεκριμένη τακτική, για την επιλογή των θυμάτων τους. Οπως αναφέρει και το ilialive που γράφει το θέμα τα κριτήρια είναι τα παρακάτω:

Δε μας τα λέει καλά ο Σεπτέμβριος... έχουμε κρίση αφού!!

Αντιστροφή της... τάσης σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο όπου σημειώθηκε -σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ- αύξηση των εισαγωγών λόγω της καταραμένης της κρίσης και του ότι δεν υπάρχουν λεφτά... και μείωση των εξαγωγών.

Η τρόικα βαρέθηκε την κοροϊδία Κυριάκου και ακύρωσε το ραντεβού

- Απαιτούν εδώ και τώρα απολύσεις και ζητούν λίστα με ονοματεπώνυμα για τους επόμενους 12.500 που θα βγουν σε διαθεσιμότητα
- Καμία εξήγηση από της τρόικα για την αναβολή στο ραντεβού με Μητσοτάκη
- Μέγα ζήτημα οι απολύσεις στην αμυντική βιομηχανία και οι συμβασιούχοι
- Παίρνουν σειρά για απολύσεις (λέμε τώρα...) οι εργαζόμενοι σε νομικά πρόσωπα και εταιρείες των Δήμων

Το ραντεβού ήταν δεδομένο. Επισήμως ώρα δεν είχε δοθεί, είχε διαρρεύσει όμως ότι Κ. Μητσοτάκης και τροϊκανοί ίσως συναντηθούν σήμερα στις πέντε... όμως ξαφνικά προέκυψε αναβολή.

«Όχι» είπαν με δημοψήφισμα οι πολίτες του Μονάχου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2022

Απέρριψαν με δημοψήφισμα οι πολίτες του Μονάχου και άλλων τριών κοντινών κοινοτήτων τη διεκδίκηση της διοργάνωσης των Χειμερινών Ολυμπιακών του 2022, «σκοτώνοντας» στο ξεκίνημά της την επιδίωξη της βαυαρικής πόλης να φιλοξενήσει για δεύτερη φορά Αγώνες.

Βορίδης: «Τρεις οι λόγοι που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν τόσο κακός στη Βουλή»

Την άποψη ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα κακός στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας, διατύπωσε τη Δευτέρα το πρωί, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ο οποίος παράλληλα παραδέχθηκε ότι στο επόμενο πεντάμηνο δεν θα μπορεί η κυβέρνηση να πει στον κόσμο ότι η κατάσταση έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Ικανοποίηση στην κυβέρνηση: Κέρδισαν την ψήφο εμπιστοσύνης και τις εντυπώσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και μέσα και έξω από το κοινοβούλιο, λένε στο κυβερνητικό επιτελείο – «Κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο μέχρι τις ευρωεκλογές» η αίσθηση που επικρατεί - Και προβληματισμός για τις επόμενες κινήσεις

Ικανοποιημένο εμφανίζεται το κυβερνητικό επιτελείο από την τριήμερη συζήτηση στην Βουλή της πρότασης δυσπιστίας προβάλλοντας ότι ο πρωθυπουργός κέρδισε τις εντυπώσεις έναντι του αντιπάλου του κ. Αλέξη Τσίπρα ενώ η ψηφοφορία ενίσχυσε την εσωκομματική συσπείρωση της ΝΔ.

"Kαλλιτέχνης" κάρφωσε τους όρχεις του στην Κόκκινη Πλατεία (VIDEO)

Στα πλάισια της διαμαρτυρίας για τις διώξεις κατά των πολιτικών δικαιωμάτων

Στα κρατητήρια βρίσκεται πλέον ο ρώσος καλλιτέχνης, Πιότρ Παβλένσκι, ο οποίος θέλησε χθες να διαμαρτυρηθεί με μια τουλάχιστον επίπονη περφόρμανς μπροστά στο Κρεμλίνο.

Δεν διαπιστώθηκε αδίκημα από τον έλεγχο στο Ίδρυμα Ανδρέα Γ.Παπανδρέου

Χωρίς να διακριβωθεί τέλεση οποιουδήποτε αδικήματος ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στο «Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου».

Έγγραφο που υπογράφει ο Γ.Στουρνάρας και διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 4 Νοεμβρίου αναφέρει ότι...

Αποσωληνώθηκε ο Α. Γέροντας-Αισιόδοξα νέα -Εχει επικοινωνία με το περιβάλλον

Εικόνα αισιοδοξίας παρουσιάζει η πορεία της υγείας του Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς», έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Προσοχή στις αναπάντητες κλήσεις από αυτούς τους αριθμούς

Μια απάτη για να κερδίζουν λεφτά έχουν βρει απατεώνες που χρεώνουν χρήστες στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Οι απατεώνες κάνουν μια αναπάντητη από έναν αριθμό υψηλής χρέωσης σε κινητά στην Ελλάδα.

ΒΙΤΣΙΟ: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μεταμφιέζεται κι επισκέπτεται τον Άκη στον Κορυδαλλό


Την αποκάλυψη ότι υπάρχει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που μεταμφιέζεται για να μην αναγνωριστεί προκειμένου να επισκεφθεί τον φυλακισμένο Ακη Τζοχατζόπουλο στον Κορυδαλλό κάνει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Δεν μπορεί να κουκουλωθεί το χθεσινό ρεζίλι-Σταθάκης: Η συγκέντρωσή μας στο Σύνταγμα δεν ήταν μεγάλη

«Η συγκέντρωση ήταν αξιοπρεπής. Δεν ήταν μεγάλη, όπως θα θέλαμε. Αυτό είναι μια πραγματικότητα», τόνισε μιλώντας το πρωί στον Βήμα Fm, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης, αναφερόμενος στη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή χθες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Με ΦΠΑ 13% ο καφές στο πλαστικό και αυτός που σερβίρεται στο κατάστημα


Ο φωστήρας ο Καραβίτης του Στουρνάρα το είχε σκεφτεί κι αυτό ρε Αντώνη;

Τέλος στον διαχωρισμό του ΦΠΑ ανάλογα με το αν ο καφές σερβίρεται στο κατάστημα (13%) ή αν τον παίρνει ο πελάτης στο χέρι (23%) βάζουν άλλες διατάξεις της τροπολογίας με τις οποίες επιβάλλεται ενιαίος συντελεστής ΦΠΑ 13%.

Διακόπηκε η δίκη Μαντέλη

Για τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου διακόπηκε, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη, για την υπόθεση χρηματικού ποσού που έλαβε σε δύο δόσεις από τη μητρική SIEMENS το 1998 και το 2000.

Αυτοκτονικές τάσεις έχει η Σταμάτη


Μήπως βλάψει τον εαυτό της η Βίκυ Σταμάτη φοβούνται οι γιατροί που τη φροντίζουν στο Δαφνί. Η φαρμακευτική της αγωγή είναι ιδιαίτερα βαριά και την έχουν σε καταστολή ώστε να μην επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.

Κασιδιάρης για αρχηγός

Του Θάνου Σωτήρη

Διασπαστικές τάσεις, που είναι δυνατό να οδηγήσουν στη δημιουργία Χρυσής Αυγής... εσωτερικού και εξωτερικού, εκδηλώνονται από τη σύγκρουση του κρατούμενου αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου με τον υπό όρους ελεύθερο «αρχηγεύοντα» Ηλία Κασιδιάρη. Μια κόντρα που κορυφώθηκε μετά το μακελειό στο Νέο Ηράκλειο.

Κασιδιάρης για αρχηγός

Του Θάνου Σωτήρη

Διασπαστικές τάσεις, που είναι δυνατό να οδηγήσουν στη δημιουργία Χρυσής Αυγής... εσωτερικού και εξωτερικού, εκδηλώνονται από τη σύγκρουση του κρατούμενου αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου με τον υπό όρους ελεύθερο «αρχηγεύοντα» Ηλία Κασιδιάρη. Μια κόντρα που κορυφώθηκε μετά το μακελειό στο Νέο Ηράκλειο.

Σοσιαλιστικός παράδεισος Λαφαζάνη: Βόρεια Κορέα: Εκτέλεσαν δεκάδες ανθρώπους επειδή έβλεπαν σαπουνόπερες!

Οι αρχές της Βόρειας Κορέας εκτέλεσαν δημοσίως περίπου 80 άτομα νωρίτερα αυτό το μήνα, πολλούς εκ των οποίων επειδή παρακολουθούσαν παράνομα τηλεοπτικές εκπομπές της Νότιας Κορέας, αναφέρει τη Δευτέρα μια εφημερίδα της Νότιας Κορέας!

Άδωνις: Γελάγαμε με τον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την καταψήφιση της πρότασης μομφής.

Κωνσταντινόπουλος κατά Τζάκρη


Σφοδρή επίθεση κατά της Θεοδώρας Τζάκρη που ψήφησε «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ και διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.


ΒΙΝΤΕΟ-Όχι του Μειμαράκη στην πρωτοφανή αξίωση Τσίπρα να κλείσει τη συζήτηση απαντώντας στον Σαμαρά!!

Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε μετά τη δευτερολογία του Αντώνη Σαμαρά να του απαντήσει, θέλοντας να κλείσει τη συζήτηση επί της πρότασης μομφής που κατέθεσαν, αυτός αντί του Πρωθυπουργού!! Ωστόσο ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εξήγησε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι μετά τον Πρωθυπουργό, ουδείς δικαιούται να μιλήσει βάσει του κανονισμού. Προφανώς στο δεκαπενταμελές που ήταν Πρόεδρος...

Το ειρωνικό σχόλιο του Μουρούτη για την διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη

Καυστικός ήταν ο συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης αναφορικά με το «ναι» της Θεοδώρας Τζάκρη στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και την διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Σαμαράς για… το ψυχόδραμα του ΣΥΡΙΖΑ-Τα έξι βήματα εξόδου από την κρίση

Της Μαρίνας Μάνη

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν άφησε να πέσει κάτω καμία από τις κατηγορίες που του απηύθυνε νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.