13 Νοεμβρίου 2013

Ποιοι γείτονές μας είναι απ' τους πιο ηλίθιους του πλανήτη;

Ψυχολόγοι των ΗΠΑ έκαναν οn line έρευνα σε 190 χώρες σε όλον τον κόσμο για τους έξυπνους λαούς.

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας που έγινε στο διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2013;

"Πράσινος" τζαµπατζής φέσωνε τη Βουλή

Tηλεφωνούσε καθηµερινά στην Αµερική από το εντευκτήριο

Eκπληκτοι έµειναν οι υπεύθυνοι του αρµόδιου τµήµατος της Βουλής όταν πριν από λίγο καιρό ανοίγοντας τους µηνιαίους τηλεφωνικούς λογαριασµούς για το Εντευκτήριο των βουλευτών διαπίστωσαν µια τεράστια αύξηση στα ποσά που έπρεπε να καταβληθούν για συνδιαλέξεις.

Δείτε την αντίδραση γνωστού έλληνα ποδοσφαιριστή σε αστυνομικό έλεγχο (ΦΩΤΟ)

Πρώτα απ΄όλα, το παλικάρι μας βρίσκεται στη ξενιτιά. Συγκεκριμένα, στο Βέλγιο. Κλοτσάει την μπάλα και βγάζει τον... επιούσιο στην ομάδα της Λόκερεν...

Ο λόγος για τον ...

Γελάει ο Αρβανιτόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ “ανακάλυψε” απόφαση του ΑΣΕΠ που δεν υπάρχει

Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Αρβανιτόπουλος, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΕΚΚΕ Παιδείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και του Τμήματος Παιδείας (διαβάστε τη παρακάτω), προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ατύχημα ο θάνατος ανώμαλου βρετανού πράκτορα που βρέθηκε γυμνός κλεισμένος σε... βαλίτσα

Σε ατύχημα οφείλεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατος ενός Βρετανού πράκτορα, το γυμνό πτώμα του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε ένα ταξιδιωτικό σακίδιο, στο μπάνιο του σπιτιού του, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία, απορρίπτοντας θεωρίες συνωμοσίας ότι τον σκότωσαν πράκτορες άλλης χώρας.

Οι Έλληνες γιατροί συνεχίζουν να ποτίζουν τους ηλίθιους αντιβιοτικά σαν... καραμέλες

[Ο ξερόλας Πατούλης τι έχει να πει για τους συναδέλφους του που έχουν κάνει τους Έλληνες ναρκομανείς; Μάλλον θα φταίνει το σκάρτο DNA μας που μας κάνει αρρωστιάρηδες παρά το κλίμα και τη δήθεν μεσογειακή διατροφή]

Στη δεύτερη θέση στην κατανάλωση αντιβιοτικών στην Ευρώπη η Ελλάδα - Έχασε την... πρωτιά από την Ιταλία, αλλά έμεινε στο υψηλότερο βάθρο σε ό,τι αφορά στις «επιδόσεις» της στην παραγωγή ανίκητων και ισχυρών μικροβίων

«Γκάζια» Σαμαρά σε υπουργούς: Κλείστε τις εκκρεμότητες με την Τρόικα

Ο πρωθυπουργός μίλησε με τους κυρίους Στουρνάρα, Χατζηδάκη, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη και Αρβανιτόπουλο - Ενοχλημένος ο κ. Σαμαράς από το γεγονός ότι συνάδελφοι του Κυρ. Μητσοτάκη εξακολουθούν να μην δίνουν στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης τις λίστες της διαθεσιμότητας από τα υπουργεία τους

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε μαζί με την κυβέρνηση της ΠΝΠ για τα ΕΑΣ

Με ευρύτατη πλειοψηφία κυρώθηκε από τη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Το «ναι» στην ΠΝΠ για τη χορήγηση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας στην εταιρεία, είπε και ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας παράλληλα τροπολογία για να μην κλείσουν οι κρατικές αμυντικές βιομηχανίες. Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου συμφώνησαν επίσης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να αποδεχθεί οποιαδήποτε άλλη λύση πέραν της συνέχισης λειτουργίας της ΕΑΣ.

Δημοσκόπηση Pulse: Μείωσε κι άλλο τη διαφορά η ΝΔ σε δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑίων - Tρίτο κόμμα η ΧΑ

Μικρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% έναντι της ΝΔ καταγράφεται σε δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι» κάτι που θεωρείται επιτυχία καθώς σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την Εφημερίδα των Συντακτών πριν 1 μήνα η διαφορά ήταν στο 1% και πριν 2 μήνες στο 1,5%. Ενισχυμένα είναι και...

Επιστολή Μιχελάκη σε Καμίνη για τοποθέτηση πλάκας στη μνήμη των νεκρών της ΜΑΡΦΙΝ

Επιστολή έστειλες ο ΥΠΕΣ Γ. Μιχελάκης με σκοπό την τοποθέτηση μαρμάρινης πλάκας στο κτίριο της MARFIN της οδού Σταδίου, αφιερωμένης στη μνήμη των νεκρών εργαζομένων της

Ταξιδέψτε αεροπορικώς με... ανοιχτά κινητά και υπολογιστές

Οι ευρωπαϊκές αεροπορικές αρχές αποφάσισαν σήμερα να επιτρέψουν τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών μέσα στα επιβατικά αεροπλάνα στη διάρκεια όλων των φάσεων της πτήσης, περιλαμβανομένων αυτών της απογείωσης και της προσγείωσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αν πρέπει να απολύσω, θα το κάνω εγώ και δεν θα κρυφτώ πίσω από την τρόικα

Αυτό είπε στην ουσία ο Άδωνις αλλά οι δημοσιοκάφροι έκαναν ατάκα το "Εγώ θα απολύσω-Βαρέθηκα να παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν"

"Aν υπάρξουν απολύσεις και αν καταλήξουμε ότι κάποιοι πρέπει να φύγουν και αν και αν…, σας παρακαλώ δεν θέλω να το χρεώνετε στην τρόικα. Αυτές θα είναι αποφάσεις δικές μου.

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση»-Γεννηματά: «Δεν θα απαντήσω στο παραλήρημα»

«Πήρε Ι3 στο στρατό λόγω παχυσαρκίας», είπε για τον Βενιζέλο - Επιτέθηκε και στην Φώφη Γεννηματά λέγοντας πως «αν δεν σας έλεγαν Γεννηματά δεν θα ήσασταν σήμερα υπουργός»

Στο στόχαστρό του έβαλε αρχικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για τον οποίο είπε ότι «πήρε Ι3 στο στρατό λόγω παχυσαρκίας» ενώ συνέχισε απευθυνόμενος προς τον προεδρεύοντα της Βουλής «να σταματάτε αμέσως όποιον ομιλητή μας αποκαλεί νεοναζιστές, ιδίως αν αυτός προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ που είναι εγκληματική οργάνωση».

Ραχήλ Μακρή: Θα καταγγείλω στο εξωτερικό τον Άδωνι και τον Τζαμτζή... για να γελάσουν κι οι ξένοι μαζί μου

Μιλώντας στο enikos.gr, η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει άμεσα επιστολή στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης(IPU), καταγγέλλοντας «τις απαράδεκτες σεξιστικές και υβριστικές επιθέσεις προς το πρόσωπο της, από βουλευτές της συγκυβέρνησης».

Ακούς Τέρενς; Μαριάς ξεβρακώνει Καμμένο: Εχει αποφασιστεί σε κεντρικό κομματικό επίπεδο η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Τις προϋποθέσεις συνεργασίας ΑΝΕΛ με ΣΥΡΙΖΑ ενόψει δημοτικών εκλογών γνωστοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Αυτό το έκλεψαν από τη ΧΑ...ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε πρώτοι στις μυστικές δημοσκοπήσεις -Ο Τσίπρας είναι πρώτος σε ποσοστά

[Μέχρι τώρα ακούγαμε μόνο από ΧΑ για κρυφές δημοσκοπήσεις...]

Με ένα άρθρο στην Αυγή με τίτλο «Οι κρυφές δημοσκοπήσεις πανικοβάλλουν Σαμαρά-Βενιζέλο» ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι είναι πρώτο κόμμα στις έρευνες. Το φοβερό στοιχείο που αναδεικνύει το άρθρο είναι ότι η Χρυσή Αυγή έχει διψήφιο ποσοστό, σύμφωνα πάντα με την Αυγή.
Γράφει το άρθρο που υπογράφει ο Χρήστος Σίμος:

Ραχήλ Μακρή: «Μασονικό σύμβολο πίσω από το λογότυπο της ΝΕΡΙΤ!»


Τα κρυμμένα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει υποσυνείδητα στο ανυποψίαστο κοινό το νέο σήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης, αποκάλυψε η βουλευτής Ραχήλ Μακρή, ζητώντας από τους πολίτες να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση

Γιατί τους αριστοκράτες τους αποκαλούν «γαλαζοαίματους» -Πώς και πότε προέκυψε ο όρος

Γαλαζοαίματοι ονομάστηκαν οι αριστοκράτες κατά την περίοδο του Μεσαίωνα, επειδή το δέρμα τους ήταν αρκετά λευκό, σε αντίθεση με εκείνο των αγροτών και των εργατών. Οι εύποροι κυκλοφορούσαν πάντα με ομπρέλα προκειμένου να αποφύγουν τις ακτίνες του ήλιου, με αποτέλεσμα να διακρίνονται οι φλέβες τους, οι οποίες κάτω από δέρμα φαίνονται γαλάζιες.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαμαρτυρηθεί για αυτή την "αστυνομική βία";

Διαδηλωτές απέκλεισαν το κοινοβούλιο στη σόφια και η αστυνομία στην προσπάθειά της να ανοίξει το δρόμο για να φύγουν βουλευτικά αυτοκίνητα, έριξε τις απαραίτητες ψιλές που θεωρούνται σε όλο τον κόσμο λογικές... εδώ βέβαια για το θέαμα αυτό θα είχαμε τσιρίδες περί αστυνομικής βίας:

Βίντεο: Ζευγάρι κάνει σε@ μπροστά στο παράθυρο του σπιτιού του!

[Δηλ. αν δεν το έπαιζαν και πουριτανοί οι Άγγλοι που θα πηδιόντουσαν; Στο δρόμο;]

Ένας περαστικός φαίνεται πως δεν έχασε ευκαιρία και βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο τη γαργαλιστική σκηνή

Θραύση κάνει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που έρχεται από τη Βρετανία και έχει πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι που επέλεξε το... παράθυρο του σπιτιού του για να κάνει σε@.

Οι γυναίκες ξοδεύουν 16 μήνες από τη ζωή τους κλαίγοντας -Οι πιο σπαρταριστές και άχρηστες πληροφορίες

Αν λατρεύετε να μαθαίνετε τις πιο «άχρηστες», αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με οτιδήποτε και μετά να... κάνετε επίδειξη γνώσεων, τότε ένας δαιμόνιος Βρετανός παρουσιαστής και παραγωγός, ο John Lioyd ικανοποίησε αυτή την ανάγκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Κανέλλη σε μπαμπά ληστή: «Άμα γίνεις κυβέρνηση αριστερή, με τον Καμμένου, προτιμώ την αυτοκτονία»

Ανέβηκαν οι τόνοι στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του MEGA μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση και της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, για τις πιθανές συνεργασίες.

Εύσημα Πολύδωρα στον Στουρνάρα που σκίζει τα φορολογούμενα μυρμήγκια για να τρώνε οι τζίτζικες σαν την κόρη του

[Ατιμούλη Βύρωνα, ξέχασες να μας πεις ότι ο τζίτζικας είναι η κόρη σου που διόρισες σαν πρόεδρος μιας μέρας στη Βουλή....]

Δριμύτατη επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε σε ερώτησή που κατέθεσε στη Βουλή ο Βύρων Πολύδωρας, κάνοντας λόγο για τιμωρία των νοικοκυραίων-«μερμηγκιών» για να συνεχίσουν τη διασκέδαση και την κραιπάλη οι τζίτζικες! 

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Κασιδιάρη και Καλαντζή


Επίθεση εναντίον πρώην και νυν στελεχών του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κάτι που ανάγκασε τον προεδρεύοντα Γιώργο Καλαντζή να τον επαναφέρει στην τάξη. Όπως είναι φυσικό οι τόνοι ανέβηκαν...

BINTEO-Κόντρα Γεννηματά - Καμμένου για αμυντικές βιομηχανίες

Κόντρα στη Βουλή σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης για το θέμα των αμυντικών βιομηχανιών στη συζήτηση για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει ορισμένες ρυθμίσεις για την άμυνα της χώρας μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του αρχηγού των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Ο Πρωθυπουργός για τον θάνατο του Νικόλαου Μάρτη


Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την απώλεια του τέως υπουργού Νικόλαου Μάρτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποχαιρετούμε σήμερα, έναν μεγάλο Έλληνα. Ο Νικόλαος Μάρτης υπήρξε από τους παλαιότερους και σημαντικότερους μαχητές της Παράταξής μας.

Με ανοιχτό διαγωνισμό τα σήματα της ΝΕΡΙΤ

Το λογότυπο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Ίντερνετ και Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ) που έφερε χθεσινή ανακοίνωση του νέου φορέα, για την ανοιχτή διαβούλευση, δεν αφορά τα κανάλια και τα ραδιόφωνα του φορέα, διευκρινίζουν στελέχη της.

Πάλι τον ήπιαν τα παπαγαλάκια: Πρωτογενές πλεόνασμα 2,6 δισ. ευρώ στο 10μηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,6 δισ. (κατά Eurostat) ή 1,1 δισ. (κατά Τρόικα) από τον Ιανουάριο μέχρι τον Οκτώβριο - «Χαστούκι» στους ανώνυμους κοινοτικούς τα στοιχεία της Αθήνας - Εφικτός ο στόχος της επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος 3,4 δισ. ευρώ το 2013

Ισχυρό διαπραγματευτικό ατού, απέναντι στους «ανώνυμους» κοινοτικούς αξιωματούχους, που αμφισβητούν την πρόοδο που έχει πετύχει η χώρα, χαρακτηρίζουν στο οικονομικό επιτελείο τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού που ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, για το δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου.

Το νέο βίντεο της Virgin Airlines με οδηγίες πτήσης είναι.... χορευτικό και σέ@ι!

Μια εταιρεία που προσπαθεί να κάνει την εμπειρία της πτήσης όλο και καλύτερη για τους επιβάτες της, ακόμα και στα βαρετά κομμάτια όπως οι οδηγίες ασφαλείας εν ώρα πτήσης

Όλοι έχουμε προσπεράσει τις οδηγίες ασφαλείας που απαγγέλλουν μουδιασμένα οι αεροσυνοδοί ως το πιο βαρετό πράγμα σε μια πτήση.

Ένοχος ο καπετάνιος, αθώο το πλήρωμα του πετρελαιοφόρου Prestige που ναυάγησε το 2002 στα ανοιχτά της Ισπανίας

Αθώοι κρίθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις ναυτικούς του πληρώματος του πετρελαιοφόρου Prestige, το οποίο βυθίστηκε το 2002 στα ανοιχτά της Ισπανίας, προκαλώντας μια από τις μεγαλύτερες θαλάσσιες οικολογικές καταστροφές στην ιστορία της Ισπανίας. Ένοχος κρίθηκε μόνο ο καπετάνιος Απόστολος Μαγκούρας, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 9 μηνών διότι αρνήθηκε τη ρυμούλκυση του πλοίου, πριν αυτό κοπεί στα δύο και βυθιστεί.

Λείπε ο Αβραμό και πήραν θάρος οι τούρκοι: Νέα πρόκληση με τουρκική φρεγάτα

Βόλτα στο... Αιγαίο έκανε το βράδυ της Τρίτης τουρκική φρεγάτα και λείπει κι ο Αβραμό... έχει πάει την καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στη Βοστώνη για να δει τον κανακάρη που σπουδάζει...

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμυνας:

Ντόρα Μπακογιάννη: Νέα κυβέρνηση με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την επιθυμία της για επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση και ζητάει από τον πρωθυπουργό να αναλάβει πολιτική πρωτοβουλία καλώντας τον Φώτη Κουβέλη, σε μία συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας.

Μιχαλολιάκος: Έχουν δίκιο να μας κρατούν στη φυλακή…

Το site της Χρυσής Αυγής αναδημοσιεύει την επιστολή του Νίκου Μιχαλολιάκου από τη φυλακή, που φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα “Ακρόπολις”.

Το κείμενο της επιστολής του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν υπάρχει λέμε: Πορτοφολάς με κοστούμι

[Πιστεύω ότι τελικά δεν το άρπαξε γιατί φοβήθηκε από μια κίνηση που έκανε το υποψήφιο θύμα...]

Φορώντας κουστούμι και με της βοήθεια μίας ξανθιάς μετρίου αναστήματος, ο 45χρονος πορτοφολάς μπαίνει σε ένα σουβλατζίδικο στην Αθήνα εντοπίζει το θύμα του και στη συνέχεια με απόλυτη ψυχραιμία και εξαιρετική μαεστρία του αρπάζει το πορτοφόλι.

Ακόμα γελάνε με τη Ραχήλ: Ποιοι κατοικούν μέσα στη Βουλή;

Η γκάφα της Ραχήλ Μακρή που δεν κατάλαβε ότι η φωταγωγία της Βουλής στα μπλε ήταν για την παγκόσμια ημέρα Διαβήτη και όχι κάποια «γαλάζια» συνωμοσία, εξήψε τα πνεύματα στα social media.

Ο Σκουρλέτης απευθύνεται στους νεκρούς γονείς του Αντώνη Σαμαρά: Τζάμπα τα Χάρβαρντ που πληρώσατε [βίντεο]

«Αν ζουν οι γονείς του κυρίου Σαμαρά δεν θα είναι πολύ περήφανοι για τα λεφτά που ξόδεψαν στο Χάρβαρντ και στα κολέγια» δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, προκαλώντας την οργίλη αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.

Το One World Trade Center θα είναι το υψηλότερο κτήριο των Η.Π.Α

Όταν ολοκληρωθεί θα πάρει τον τίτλο του ψηλότερου κτιρίου στις ΗΠΑ από τον σημερινό του κάτοχο--τον Willis Tower στο Σικάγο-ο οποίος έχιε ύψος 441 μέτρα.

Εξώδικο Παππά στο “Πρώτο Θέμα” για την αφαίρεση απ' τον Δένδια της αστυνομικής προστασίας από ΧΑυγίτες


Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" σχετικά με την στοχοποίηση βουλευτών και στελεχών του Κινήματος. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του εξώδικου:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


ΒΙΝΤΕΟ-Μπαμπάς ληστή: Δεν υπάρχει καμία συνεργασία για ληστεία δημαρχείων

«Στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα συγκροτηθούν, αυτός είναι ο στόχος μας, στη βάση, κυρίως, τοπικών συμφωνιών, τα ευρύτερα δυνατά αντι-μνημονιακά, με προοδευτικό πρόσημο ψηφοδέλτια», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Αυτός είναι ο άνθρωπος που συμβούλευσε τον Σαμαρά να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους Ελληνες

Οταν ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε δωρεάν WiFi στους Ελληνες, εν μέσω κρίσης, όλοι διερωτήθηκαν ποιός ήταν ο συνεργάτης που τον συμβούλευσε να το δηλώσει δημόσια σε μια τέτοια στιγμή.

Πρόκειται λοιπόν για τον µηχανικό υπολογιστών...

Πέθανε ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ πρώην υπουργός και συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Νικόλαος Μάρτης

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών ο πρώην υπουργός Βορείου Ελλάδος και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Νικόλαος Μάρτης.Η επικήδειος ακολουθία θα τελεστεί το μεσημέρι από τον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων του Α' Κοιμητηρίου Αθηνών ενώ η ταφή θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στον τόπο καταγωγής του, το χωριό Μουσθένη Καβάλας.

Ο Νικόλαος Μάρτης...

Αυτη η πρωτοετής φοιτήτρια πρέπει να φύγει επιγόντως στο εξωτερικό! Αν μείνει κινδυνεύει από κατάθλιψη...

[Κορίτσι μου φύγε έξω για να δεις πως είναι η τάξη και η οργάνωση γιατί εδώ θα φρικάρεις με τέτοια νοοτροπία]

Όλα ξεκίνησαν με τη χαρά των αποτελεσμάτων την ημέρα της εισαγωγής στην Ιατρική Σχολή της Αθήνας. Οι γονείς μου χαρούμενοι, περήφανοι, έχοντας δώσει κόπους και χρήματα σε όλο αυτό το σύστημα της παραπαιδείας ένιωθαν και τη δική τους προσπάθεια, την παράλληλη στη δική μου να δικαιώνεται. Όσο για εμένα; Στα σύννεφα!, γράφει ανώνυμα πρωτοετής της Ιατρικής....

Απελαύνονται4 λάθρο απ' τη Μανωλάδα και άρχισαν οι τσιρίδες του εμπρηστή

Στο προσκήνιο (λέμε τώρα...) φέρνει και πάλι ο γνωστός λαθρολάγνος, την υπόθεση της επίθεσης που είχε σημειωθεί τον Απρίλιο στη Νέα Μανωλάδα σε βάρος λαθρομεταναστών εργατών γης από τους επιστάτες των θερμοκηπίων καλλιέργειας φράουλας στα οποία εργάζονταν.

ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων: Αυτά που ξέρατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, «παλιά στο Τέξας...»

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη κρίσιμη διαπραγμάτευση με τους δανειστές της χώρας, όπως ήταν αναμενόμενο, απορρίφθηκε από τους βουλευτές του Κοινοβουλίου αλλά και τον ελληνικό λαό, ο οποίος και πάλι δεν ανταποκρίθηκε στις προτροπές του κ. Τσίπρα για ανατροπή της Κυβέρνησης.

Άγριο κράξιμο των κομμουνιστών της οικογένειας Φύσσα στη νεολαία ΠΑΣΚΟ για την αφίσα

[Πως τολμάτε ρε μνημονιακά κοπρόσκυλα του ΠΑΣΟΚ; Αφού ο νεκρός ανήκει στην αριστερά... το έγραφε στο κούτελο]

«Καταδικάζουμε πολιτικά την ενέργεια αυτή και τους παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού» είναι η απάντηση της οικογένειας στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ μέσω του δικηγόρου Γιώργου Μαραγκού

Την οργή και την αγανάκτηση της οικογένειας του Πάυλου Φύσσα για την αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που...

Οι εργαζόμενοι της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή τους, το Σωματείο των εργαζομένων της Αλουμίνιον της Ελλάδος παίρνει θέση για τις ανακοινώσεις, που έχουν γίνει από στελέχη κομμάτων απέναντι στην απόφαση της διαιτησίας και στα όσα υποστηρίζει η ΔΕΗ.

Αδωνις Γεωργιάδης: «Στα σκαριά μια ερμαφρόδιτη πολιτική συμμαχία»

«Ετοιμάζεται να δημιουργηθεί μία ερμαφρόδιτη πολιτική συμμαχία», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το «φλερτ» ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι...

Βρέθηκε λύση; Μειωμένο τέλος ακινήτων και μειωμένο ΦΠΑ το 2014;

Βρέθηκε η λύση για τη φορολόγηση των ακινήτων το 2014 με στόχο να καμφθούν οι αντιδράσεις των βουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Το νέο σύστημα προβλεπει την επιβολή του ενιαίου φόρου (ΕΝΦΑ) σε όλα τα ακίνητα με μικρότερους συντελεστές και επιπλέον...

Είναι βιώσιμη μια κυβέρνηση της αριστεράς...


του Κώστα Στούπα

Μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής υποσχέθηκε πως όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρθει στην εξουσία, θα απαγορεύσει τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Πάλι καλά που δεν θα απαγορεύσει τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

ΦΩΤΟ: Να γιατί ο ΓΑΠ φύτεψε το δέντρο με τη γλάστρα

Δείτε:

Το βαθύτερο σημείο του πλανήτη είναι...

Το Έβερεστ έχει το όνομα, όμως άλλος έχει την χάρη...

Αν η κορυφή του Έβερεστ είναι το πιο ψηλό σημείο της γης, τότε η Τάφρος των Μαριαννών πρέπει να είναι ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή το πιο βαθύ σημείο της γης.

Για μια Τζάκρη... και να δούνε λίγο τον Σαμαρά

Του Στέφανου Κασιμάτη

Η παράσταση δεν είχε ουσία. Γι’ αυτό και είχε όλα τα άλλα: ολίγη από Σαίξπηρ, περισσότερη από γουέστερν (ή, καλύτερα, «καμπόικα», αφού μονομαχούσαν Τσίπρας και Βενιζέλος...), είχε ακούσια ποίηση («χειροκροτήστε, χειροκροτήστε / αλλά δεν είστε για γέλια / για κλάματα είστε», στίχοι και ερμηνεία: Αλ. Τσίπρας) και πολλή, μα πάρα πολλή οξύτητα. Ετσι κατά τις 12.30 τα μεσάνυχτα, εξουθενωμένος από την αφόρητη μπαναλιτέ της Βουλής, πήγα για ύπνο, χωρίς καν να μου περνά από το νου ότι, καθώς εγώ αφηνόμουν εις τας αγκάλας της αδελφής του Μορφέως (δεδομένου ότι ο Μορφεύς δεν είναι του γούστου μου...), την ίδια ώρα...

Ελληνοϊσραηλινό TOP GUN πάνω από το Ισραήλ από σήμερα - Ποια ελληνικά μαχητικά συμμετέχουν

Τέσσερα ελληνικά F-16 θα πετάνε από σήμερα και για τρεις εβδομάδες στο Ισραήλ.

Βρίσκονται στην αεροπορική βάση Ovda των Ισραηλινών Αεροπορικών Δυνάμεων (ΙΑΔ) στην έρημο Νεγκέβ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη διεθνή άσκηση “Blue Flag” .

Ο νέος πρόεδρος των ευρωπαίων κεντροδεξιών

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ο πολιτικός συνασπισμός των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς στην Ε. Ε., εξέλεξε απόψε τον νέο πρόεδρό του και τον Μάρτιο θα αποφασίσει ποιόν θα προτείνει ως αντίπαλο των Μάρτιν Σουλτς (των σοσιαλιστών) και Αλέξη Τσίπρα (της Αριστεράς) για το τιμόνι της Κομισιόν.
Νέος πρόεδρος του Ε.Λ.Κ., στο οποίο συμμετέχει από ελληνικής πλευράς η Ν.Δ., είναι...

Απαγορεύουν με νόμο τα σύμβολα του κομμουνισμού (ακόμα και τη φάτσα του Τσε) στην Πολωνία... εμείς εδώ τα ανεμίζουμε περήφανα...

Σφυροδρέπανα, άστρα και πόστερ Τσε Γκεβάρα «τέλος» στους φοιτητικούς κοιτώνες της Πολωνίας. Είκοσι χρόνια μετά το γκρέμισμα των αγαλμάτων του Λένιν στην Ανατολική Ευρώπη, η κυβέρνηση της Βαρσοβίας δίνει τη χαριστική βολή στα σύμβολα του κομμουνισμού, και όχι μόνον. Απαγόρευσε διά νόμου τη...

Τρεις Ελληνίδες τραγουδίστριες σε κύκλωμα διαδικτυακής πορνείας

Σε στενό κλοιό παρακολούθησης από τις ελληνικές διωκτικές αρχές αλλά και από την Interpol βρίσκονται τρείς πασίγνωστες Ελληνίδες τραγουδίστριες που στο παρελθόν ενεπλάκησαν με το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.