14 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Θα ουρλάξετε!! Δείτε την κόρη του Πάγκαλου....

Κλασική περίπτωση κρατικοδίαιτης οικογένειας και ένα καλό δείγμα των ανθρώπων που μας κυβερνούν:

Ο Πάγκαλος γεννήθηκε το 1938. Όπως είπε και η σύζυγος του, Χριστίνα Χριστοφάκη, στον Clinton, είναι ένας πολιτικός χωρίς ηλικία (κάτι σαν τις γριές που βάζουν ένα κεράκι στην τούρτα, σαν τον ξεμωραμένο παππού που κανείς δεν θυμάται πότε γεννήθηκε). Η κ.Χριστοφάκη όμως που γεννήθηκε το 1969 θα μπορούσε άριστα να έχει πατέρα το γεροθόδωρο. (Για αυτούς που τα μαθηματικά τους προδίδουν, ο Θοδωρής ήταν 31 ετών όταν εγεννήθη η μέλλουσα).

Άντε από δω ρε πατσαβούρα... Σώτη Τριανταφύλλου: Πρέπει να καταργηθούν οι ηρωικές και μαύρες επέτειοι

Η παρατεταμένη αγαμία προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο (σε άντρες και γυναίκες για να μην κατηγορηθώ για σεξισμό)... αυτό

Την άποψη ότι το κράτος πρέπει να διαχωριστεί από την εκκλησία αλλά και ότι πρέπει να καταργηθούν πολλές από τις εθνικές και τις θρησκευτικές αργίες διατύπωσε η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου.

Πόσα βγάζουν κάθε δευτερόλεπτο που περνάει οι κολοσσοί της τεχνολογίας- Αριθμοί που ζαλίζουν

Πόσα δευτερόλεπτα χρειάστηκαν για να διαβάσετε τον τίτλο; Ας υποθέσουμε πέντε. Οσο εσείς διαβάζατε λοιπόν, η Samsung έβγαλε 32.430 δολάρια. Δεν είναι υπερβολή. Απλά προκαλούν... ζαλάδα οι αριθμοί για τα έσοδα των κολοσσών της τεχνολογίας ανά δευτερόλεπτο.

Επάγγελμα «αντάρτης» Μωραΐτης


Μπορεί να εκλέγεσαι στην Αιτωλό-ακαρνανία και να έχεις πιο πολλά ρουσφέτια κι από τον τοπικό γίγαντα της Αλλαγής Γάκη Παπαδημητρίου.

Μπορεί να έχεις κολλήσει με τον Άκη στην πιο άθλια περίοδο της Τσοχατζοπουλιάδας.

Δικαιότερος ο νέος φόρος για τα ακίνητα-Δεν πληρώνουν ειδικές ομάδες όπως άνεργοι-Μείωση έως 20% (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Πανηγυρίζουν οι βουλευτές της ΝΔ για τον νέο φόρο ακινήτων!

Η πρόταση που δόθηκε για τον νέο φόρο ακινήτων σκόρπισε πολλά χαμόγελα στους γαλάζιους βουλευτές μετά από μία περίοδο που δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Οι βουλευτές της ΝΔ που είχαν βγει στο αντάρτικο νιώθουν εν πολλοίς δικαιωμένοι αφού σχεδόν όλες οι προτάσεις τους ενσωματώθηκαν στη νέα πρόταση.

Άκου θράσος ο Παπαμιμίκος, να ρωτάει τον μπάρμπα Γιάννη να του πει 2 έργα που έκανε;;; Ρώτα τον να σου πει ένα μόνο ρε ευλογημένε...

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη και του Ανδρέα Παπαμιμίκου, με τον μπάρμπα Γιάννη να λέει ότι το "έργο" του δε φαίνεται γιατί είναι η "αναδιοργάνωση του δήμου και όχι πεζοδρόμια ή πλατείες όπως κάνουν οι άσχετοι"

Σε συνέντευξη Τυπου που παραχώρησε για τα δημοτικά τέλη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε με προκλητικό τρόπο στις επικρίσεις που έχει δεχθεί από τον γραμματέα της ΝΔ για μηδενικό έργο στην πόλη.

Ο Αλέξης θα απολύσει τους 2.000 από τη ΔΤ και θα τους ξαναπροσλάβει στην ΕΡΤ... αφού είναι οι ίδιοι

[Προφανώς ο Αλέξης δεν έχει καταλάβει πως από τους 2.500 της ΕΡΤ οι 2.000 τρύπωσαν στη ΔΤ... έτσι όταν λέει ότι θα απολύσει αυτούς της ΔΤ και θα ξαναπροσλάβει τους απολυμένους της ΕΡΤ μιλάει ουσιαστικά για τα ίδια πρόσωπα συν Αρβανίτη, Κατσίμη, Κυρίτση και Τριανταφυλλίδη της ΕΤ3...]


«Η κυβέρνηση ψυχορραγεί και πολύ σύντομα, κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή, θα βρεθεί στο περιθώριο της ιστορίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ 3, για να εκφράσει την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους, που παραμένουν εκεί και εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα, και να δώσει συνέντευξη στο κανάλι.

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα στις διάφορες περιοχές της χώρας

Θετική είναι η συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων που έλαβαν οι αντιπεριφερειάρχες σε όλη τη χώρα, σχετικά με τη δυνατότητα των μικρών καταστημάτων -έως 250 τ.μ.- να ανοίγουν προαιρετικά τις Κυριακές, πέραν των 7 Κυριακών που επιτρέπει ο νόμος.

Καμπούλ πάλι ο Πειραιάς! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτομαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι

Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε Αφγανιστάν.  Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν.

Επιβεβαιώνει τη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΣΕΠ

Απ' όλες τις πλευρές διαψεύδεται τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αποφάσεις του ΑΣΕΠ γύρω από το θέμα της Παιδείας

Μετά τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ήρθε και η σειρά του ΑΣΕΠ την Πέμπτη να διεψεύσει την ύπαρξη απόφασης με την οποία δεν θα είναι δυνατή η ηλεκτρονική απογραφή των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ-ΤΕΙ.

Ένταση μεταξύ Χ.Α και αναρχοάπλυτων

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια συγκέντρωσης που διοργάνωσε η κίνηση «Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες», για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο Μιχελάκης διέταξε έρευνα για τον Γ.Σγουρό

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ που αφορά στην παράταση της σύμβασης λειτουργίας του Εργοστασίου Μηχανικής Ανακύκλωσης (ΕΜΑ) , από τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης απέστειλε επιστολή στον Γ. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο ζητώντας του, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να διερευνήσει τα όσα καταγράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Προϋπολογισμός της Βουλής: Στο απυρόβλητο οι αποδοχές των βουλευτών

Μειωμένος κατά 6,8 εκατομμύρια ευρώ (6.853.000) σε σχέση με το 2013 θα είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2014. Εξαιρούνται οι βουλευτές από τις περικοπές.

Όπως προκύπτει από τον προϋπολογισμό της Βουλής, που εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή και εισάγεται για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια την ερχόμενη Δευτέρα, από τις περικοπές εξαιρούνται οι βουλευτές καθώς το σχετικό κονδύλι παραμένει σταθερό, ενώ το σύνολο των περικοπών αφορά μισθούς των υπαλλήλων, μειώσεις μισθώσεων κτηρίων και μειώσεις λειτουργικών δαπανών.

Δείτε καρέ-καρέ ένοπλη ληστεία στη Θεσσαλονίκη (Video)

Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων, που έγινε στόχος ληστών τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ληστής, φορώντας απλά ένα καπέλο...

«Πώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει την τέχνη να είναι αντιπαθής»

«Ανάγωγη βουλευτή» χαρακτηρίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης σε άρθρο του και υποστηρίζει ότι η Αριστερά βρίζει όποτε την συμφέρει και διαμαρτύρεται ότι υφίσταται τις ύβρεις.

Γράφει ο Μανδραβέλης με τίτλο «Η τέχνη της αντιπάθειας» στην Καθημερινή:

Άδωνις: Το "δόξα" είναι για τις μεταρρυθμίσεις

Σε διευκρινήσεις για την χθεσινή του δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όποιος διαβάσει εν πνεύματι δικαίου τη χθεσινή μου δήλωση ή την δει ολόκληρη, θα διαπιστώσει ότι το «δόξα» δεν είναι ούτε για τις απολύσεις αλλά ούτε και κατά κυριολεξία. Είναι για...

Left προς ΝΕΑ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αραβικό άτι και θα περάσει"... προς το παρόν περνάει κάτω απ' τα εμπόδια... κάποτε θα περάσει κι από πάνω

Απίστευτο γέλιο η ατάκα τους... Ρε σύντροφοι η ΑΥΓΗ συνεχίζει να πουλάει 3.000 φύλλα ή πήγε στα 4.000;

Διαβάστε τι γράφουν οι άπλυτοι:

Γιατί τόσο μένος των διαπλεκόμενων ΜΜΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί τέτοιο κρεσέντο χυδαιότητας και παραπληροφόρησης από τις προπαγανδιστικές ναυαρχίδες του Μνημονίου;

Σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Γλαύκος Κληρίδης

Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη είναι πάρα πολύ κρίσιμη, δήλωσε ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος.

Συμφώνησαν οι βουλευτές στο νέο φόρο ακινήτων-Νέα μείωση του ειδικού τέλους και αφορολόγητο 300.000 στο ΦΑΠ

Φόρος 2-13 ευρώ ανά τ.μ. και με 12 κλιμάκια ανάλογα με την περιοχή - Βασικός φόρος από 3 ευρώ έως 9.000 ευρώ το στρέμμα στα οικόπεδα - Φόρος 1 ευρώ ανά στρέμμα στα αγροτεμάχια - Θεσπίζεται συμπληρωματικός φόρος σαν τον ΦΑΠ για ακίνητα άνω των 300.000 ευρώ

Πείστηκαν τελικά οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που απειλούσαν με αντάρτικο την κυβέρνηση και σε δημόσιες τοποθετήσεις τους τόνιζαν πως θα καταψηφίσουν το νόμο για το φόρο ακινήτων, αφού το νέο νομοσχέδιο προβλέπει μείωση 16% του ειδικού τέλους (να θυμίσουμε ότι πέρσι είχε μειωθεί 10%) και αφορολόγητο 300.000 στο ΦΑΠ από 200.000 που ίσχυε φέτος.

Γαλάζιοι βουλευτές: «Δεν έχουμε κανένα θέμα από τις νέες ρυθμίσεις το ψηφίζουμε όλο»

Αυτοκίνητο πέρασε πετώντας τα γαλλοελβετικά σύνορα -Εκανε πτήση 40 μέτρων [εικόνα]

Ακούγεται σαν σκηνή από ταινία δράσης, αλλά το περιστατικό ήταν απόλυτα πραγματικό. Ενα αυτοκίνητο πέρασε «πετώντας» πάνω από τα σύνορα ανάμεσα στα Γαλλία και την Ελβετία, προκαλώντας τον τρόμο όσων το είδαν.

Ξέσκισμα σε καριόλη που παραδέχτηκε πως βίασε 5 αγόρια στην Έδεσσα

Σε συνολική ποινή κάθειρξης 50 ετών καταδικάστηκε την Πέμπτη 53χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το βιασμό πέντε ανήλικων αγοριών στην Έδεσσα.

Ολοι οι μισθοί στο στενό δημόσιο τομέα - Αναλυτικά πόσα παίρνουν ανά υπηρεσία και κατηγορία προσωπικού


Στοιχεία για το μισθολογικό κόστος των υπαλλήλων στις οργανικές μονάδες του υπουργείου Οικονομικών κατέθεσε στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο, με την οποία ζητούσε από κάθε υπουργείο να διαβιβάσει στοιχεία για τον μέσο μισθό των υπαλλήλων και στοιχεία για τους φορείς εποπτείας τους.

Βρέθηκε ανάδοχος για το τέμενος στον Βοτανικό... οι κλασικοί νταβατζήδες

Δεκτή έκανε η Επιτροπή Διαγωνισμού του υπουργείου Υποδομών την προσφορά που κατέθεσε κοινοπραξία εταιρειών που αποτελείται από τις J&P Αβαξ, ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ και ΙΝΤΡΑΚΑΤ για την κατασκευή τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, κατά τη δεύτερη επανάληψη της δημοπρασίας του έργου.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποκαλύφθηκε πώς κλαίνε οι ηθοποιοί στις ταινίες

Η δουλειά του ηθοποιού είναι απαιτητική με αρκετές και δύσκολες σωματικά προκλήσεις. Μια από αυτές είναι τα αυθόρμητα δάκρυα για τις ανάγκες μιας συναισθηματικά φορτισμένης στιγμής. Οταν όμως ο ηθοποιός δε μπορεί να αποδώσει τα δέοντα τότε επεμβαίνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και τα απαραίτητα δάκρυα «πλημμυρίζουν» το πρόσωπό του για τις ανάγκες του τηλεοπτικού γυρίσματος.

Δημήτρης Χαντζόπουλος, ο εχθρός του λαού

Κώστας Ρεσβάνης

Πριν δύο μέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αυγή αποκάλυψαν τον κρυφό εχθρό του λαού και τον μισθωμένο πράκτορα που θα ανακόψει την πορεία τους προς την εξουσία. Είναι ο γελοιογράφος των ΝΕΩΝ Δημήτρης Χαντζόπουλος. Χυδαιογράφοι της κομματικής εφημερίδας, μαζί με ανώνυμους κουκουλοφόρους του Διαδικτύου προσέφυγαν στην προσφιλή τακτική τους της συκοφαντίας και της στοχοποίησης, αφού ο γελοιογράφος είχε την ατυχή έμπνευση να σατιρίσει την Κωνσταντοπούλου και την Μακρή για το σώου που παρακολούθησε το πανελλήνιο.

Ο Φαήλος για τους συνεργάτες του Τσίπρα: Κρατικοδιαίτοι αριστεροί που τρώγανε σαν μπακακαίοι τις μύγες της διαπλοκής

Νέα πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος άφησε αιχμές περί διαπλοκής για συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ταγάρι νικά τις επενδύσεις

Του Στέφανου Κασιμάτη

Η ασύλληπτη γραφικότητα της σκηνής. Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και μερικές δεκάδες κάτοικοι της Σκύρου (ετεροδημότες, ως επί το πλείστον...) είναι συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος. Εκτός από τρεις ντουντούκες, έχουν μαζί τους και τρία καλάθια. Είναι φορτωμένα με μέλι, μυζήθρα, φασκόμηλο, ρίγανη και κρασί. Ο συμβολισμός είναι σπαραξικάρδιος: πρόκειται για τα προϊόντα του νότιου μέρους της Σκύρου. Αυτά στα οποία βασίζεται η τοπική οικονομία του νησιού και υποτίθεται ότι θα χαθούν, αν η επένδυση εναντίον της οποίας διαμαρτύρονται οι κάτοικοι εγκριθεί από τον υπουργό Γ. Μανιάτη.

Βίντεο: 10 τεχνολογίες από το μέλλον... που όμως υπάρχουν!

Κάποια πράγματα νομίζουμε πως είναι ακόμα στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ίσως αλλάξετε γνώμη!

Το παρελθόν των μυστικών πρακτόρων γυναικών της CIA

Ποιες είναι οι "femme fatale" της CIA; Ποίος ο ρόλος τους στην ανδροκρατούμενη μικροκοινωνία των μυστικών υπηρεσιών; Μετά από σαράντα χρόνια έρχονται στη δημοσιότητα αδημοσίευτες συνεντεύξεις και ανέκδοτο υλικό με βετεράνους πράκτορες της CIA.

Μόνο στην Ελλάδα: Ο Γιάννος έχει ίδρυμα, διοργανώνει συνέδρια, με ομιλητή τον εαυτόν του και αναλύει ότι για όλα φταίνε οι Γερμανοί...

«Το Κέντρο Ερευνών Προοδευτικής Πολιτικής (ΚΕΠΠ) ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2006, με σκοπό τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου παραγωγής προοδευτικών ιδεών και πολιτικών που θα απαντούν αξιόπιστα στα σύγχρονα προβλήματα της δημόσιας ζωής» αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Κέντρου που ίδρυσε ο Γιάννος Παπαντωνίου μαζί με τον Βαρουφάκη, Σωμερίτη, Αυγερινό, Μαγκάκη και άλλους...

Αναθέσεις και προχειρότητα στη «ΔΤ» του Π.Καψή

Ένα ωραίο πάρτι με απευθείας αναθέσεις και πρόχειρους διαγωνισμούς, ανάλογους με αυτούς που έστηναν τα διευθυντήρια της ΕΡΤ τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, κάνει και η ομάδα Καψή στη «ΔΤ». Καθημερινά οι «πληροφορικάριοι» της Διαύγειας δεν προλαβαίνουν να αναρτούν κοστολόγια για τον μεταβατικό φορέα με κόστη που δεν δικαιολογούνται για τέτοια προχειρότητα με απευθείας αναθέσεις με άλλοθι την πλέον συμφέρουσα προσφορά.

Αφιέρωμα στη μακροζωία της Ικαρίας έκανε αυστραλιανή εκπομπή - Το ειδυλλιακό νησί όπου όλοι γλεντάνε και ζουν μέχρι τα 100 [βίντεο]

Την Ικαρία επισκέφτηκε δημοσιογράφος της αυστραλιανής εκπομπής «60 Minutes», καταγράφοντας τον τρόπο ζωής και το φαινόμενο της μακροζωίας των κατοίκων της.

«Υπάρχει ένα ειδυλλιακό νησί, όπου γλεντάνε ως το πρωί, δεν παίρνουν χάπια, δεν κάνουν γυμναστική ούτε και δίαιτα αλλά ζουν ως τα εκατό τους, είναι υγιέστατοι και κάνουν σεξ ως τα βαθιά γεράματα» υπογραμμίζεται στο διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής.

Πορτοσάλτε: Ο Σαμαράς να επιτάξει τον Αρβανιτόπουλο

Το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει τα πανεπιστήμια με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων βρέθηκε στο επίκεντρο της επικοινωνίας του προέδρου της ΠΟΣΔΕΠ κ. Στάθη Ευσταθόπουλου με τον δημοσιογράφο κ. Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Tα ΝΕΑ απαντούν στον Αλέξη Τσίπρα: Το λάτιν σχέδιο για την άλωση των ΜΜΕ

Το ζόρι του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαπλοκή δεν είναι ούτε καινούργιο, ούτε τυχαίο, ούτε ανιδιοτελές. Υπηρετεί ένα σχέδιο ελέγχου του Τύπου, το οποίο ξετυλίγεται απροκάλυπτα, αν και άγαρμπα, την τελευταία διετία, είναι η απάντηση της εφημερίδας Τα Νέα, στην νέα επίθεση που εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση εναντίον της.

Ευχές σε Κακλαμάνη από τον έγκλειστο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο

Ευχήθηκε περαστικά στον βουλευτή της Ν.Δ. μέσα από τη φυλακή

Με έκπληξη ανακαλύψαμε πως ανάμεσα σε όσους ευχήθηκαν "περαστικά" στον Νικήτα Κακλαμάνη μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του ήταν ο...Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Άρση… απαγόρευσης παντελονιών για γυναίκες πολιτικούς στην Τουρκία από σπόντα

Είναι από τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα ότι η Τουρκία απέχει ακόμη αρκετά από το καθεστώς μιας σύγχρονης, προοδευτικής Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσει θέση στην Ενωμένη Ευρώπη.

Πόντιος Πιλάτος η Κομισιόν - Νίπτει τας χείρας για δηλώσεις Ερντογάν

Ρόλο Ποντίου Πιλάτου ενσαρκώνει η Κομισιόν, νίπτοντας τας χείρας της και αποφεύγοντας να τοποθετηθεί ευθέως και επί της ουσίας επί των προκλητικών δηλώσεων του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος διατύπωσε τον ισχυρισμό ότι η Κύπρος δεν είναι κράτος.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρέθηκε ο Ολυμπιακός της Ρωσίας: 3 πένλτι σε 4 λεπτά... γέλαγαν μέχρι και οι οπαδοί της ομάδας

[Και για να μην έχουμε έκτροπα στα σχόλια και ακούσω μπινελίκια για τον τίτλο... τα έκλεισα για αυτή την ανάρτηση:Ρ ]

“Στημένος” ή απλά... τραγικός; Το μόνο σίγουρο είναι πως ένας διαιτητής σε παιχνίδι για την τρίτη κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος, έδωσε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών τρία ανύπαρκτα πέναλτι στους γηπεδούχους, το ένα χειρότερο από το άλλο!

Eurostat: Ύφεση στο -3,8% για την Ελλάδα στο β΄τρίμηνο

Σημαντική αποκλιμάκωση της ύφεσης που έφτασε στο -3,8% εμφάνισε η Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2013 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 (-5,6%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Τατσόπουλος για ΑΕροψεκασμένους: «Αυτή την γκόμενα δεν την γουστάρω»

Στα σενάρια περί εκλογικής συμμαχίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ενόψει των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Τατσόπουλος.

Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ για μη κατάργηση των 1349 θέσεων

Φαντάζομαι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους καλέσει να σεβαστούν την απόφαση της διακιοσύνης και να ανοίξουν τα παν/μια....

Απέρριψε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας τις αιτήσεις των Πανεπιστημίων και του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών για το «αγκάθι» της διαθεσιμότητας.

Οι γιατροί θα σας πεθάνουν κι οχι η Μέρκελ μαλάκ@ς Ελληναράδες: "Καραμέλες" τα αντιβιοτικά στην Ελλάδα και πρώτοι σε επίπεδο μικροβιακής αντοχής

Στις χώρες της Ευρώπης με τα υψηλότερα επίπεδα μικροβιακής αντοχής συγκαταλέγεται η Ελλάδα, παρά τη μικρή ετήσια μείωση στην κατανάλωση αντιβιοτικών που έχει αρχίσει να καταγράφεται από το 2010, και αυτό σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αλόγιστη χρήση των συγκεκριμένων φαρμάκων. Η Ελλάδα για πρώτη φορά από το 2004 δεν έχει τα πρωτεία στην κατανάλωση αντιβιοτικών στην Ευρώπη, παραχωρώντας «το προνόμιο» στην Ιταλία.

Ε λέει και καμιά παπαριά ο Ταμήλος: Οι επιθέσεις της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς βόλευαν την Νέα Δημοκρατία [βίντεο]

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί από την δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου, ο οποίος υποστήριξε πως επιχειρήσεις «εκκαθάρισης» της Χρυσής Αυγη στις γειτονιές της Αθήνας, βόλευαν την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση.

Στα παπάρια μας: Tα φώτα του Ιδρύματος Βενιζέλος τρεμοπαίζουν. Το έκαναν επαίτη

[Ιδρυμα για τον πράκτορα των Άγγλων.... αν κλείσει δεν θα λείψει σε κανέναν...]

Μια πρωτοφανής συγκέντρωση προσωπικοτήτων με ένα αίτημα, να σωθεί το Ιδρυμα Ελευθέριος Βενιζέλος και να τιμηθεί από το κράτος η κορυφαία ιστορική προσωπικότητα όπως δικαιούται, ακούστηκαν χθες στην μεστή συναισθημάτων αίθουσα του Μουσείου Μπενάκη. Το καμπανάκι για τον κίνδυνο να σιγήσει το Ιδρυμα, ήχησε.

Spiegel: Να γιατί τα Σκόπια είναι η πιο κιτς πρωτεύουσα της Ευρώπης – Εκατομμύρια ευρώ για ανέγερση απίστευτων μνημείων

Mε την οικονομική κρίση να καλπάζει και έναν στους δύο νέους να είναι άνεργος είναι αχαρακτήριστη η επιλογή της κυβέρνησης να εφαρμόσει το πρόγραμμα ανέγερσης κτηρίων και μνημείων, παρατηρεί το Spiegel περιγράφοντας με σχεδόν... λυρικούς τόνους την ασχήμια της πόλης και των νέων της μνημείων.

ΒΙΝΤΕΟ-Μόνο στηνν Ελλάδα: Έκλεψαν 22.000€ από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Έκλεψαν 22.000 ευρώ από τον 7ο όροφο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Λιμοκοντόρος σχολικός φύλακας επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη

- O άνδρας που επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσπάθησε να τον χτυπήσει
- Τον εμπόδισαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών
- "Αλήτη" φώναζαν τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι συγκεντρωμένοι σχολικοί φύλακες
- Στις 12.00 η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην Κλαυθμώνος

Κόκκινο πανί έγινε στις 11.00 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους σχολικούς φυλακές που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών ενόψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που διοργανώνει σήμερα η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας που έχει κυρήξει από τις 12.00 το μεσημέρι εως τη λήξη της βάρδιας.

Ολλανδή βιολονίστρια παίζει ξαφνικά Τσιτσάνη σε κατάμεστη συναυλία κλασικής μουσικής στο Ρότερνταμ [βίντεο]

Αμέσως μετά την Τσιγγάνα του Μωρίς Ραβέλ, η ραγδαία ανερχόμενη 25χρονη Ολλανδή βιολονίστρια, Εμι Στόρμς επέστρεψε στην σκηνή για να ερμηνεύσει μπροστά στο έκπληκτο (και στη συνέχεια ενθουσιώδες) κοινό, τα Ωραία του Τσιτσάνη.

Έτσι μοιράζεται η πίτα σε Αγγλία, Ισπανία

Πρώτα θα μιλήσουμε με αριθμούς και μετά με... ονόματα. Συνολικά οι ομάδες της Πριμέρα και της Πρέμιερ Λιγκ θα μοιραστούν ένα ποσό που αγγίζει (και ίσως ξεπερνά) το 1.6 δις ευρώ.

Από αυτά τα (περίπου) 1.6 δις ευρώ, δυο ομάδες παίρνουν 280 εκ. ευρώ και τα υπόλοιπα μοιράζονται 38 ομάδες!

Γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε τους δρόμους και φωνάζει ξανά «Βοήθεια»; [σκίτσο]

Ο έκπληκτος Αλέξης Τσίπρας στο μπαλκόνι προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ακούγοντας την Ζωή Κωνσταντοπούλου να φωνάζει «Βοήθεια! Κινδυνεύω» στη μέση του δρόμου.

Καρατομήθηκε ο Πρόεδρος του ΚΑΠΕ για τη μη συμμόρφωση με το ενιαίο μισθολόγιο

[Βοήθησε και λίγο ότι ήταν διορισμένος της ΔΗΜΑΡ επί τρικομματικής... για να τα λέμε κι αυτά... τους ΠΑΣΟΚους και τους ΝΔίτες που δεν μειώνουν τις μισθουλάρες των ΔΕΚΟ να δούμε αν θα καρατομήσετε]

Το πρώτο ξήλωμα διοίκησης που δεν συμμορφώθηκε με το ενιαίο μισθολόγιο και το μισθολογικό πλαφόν, προχώρησε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν ανανέωσε τη θητεία του προέδρου και διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

«Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις τόσο από το ΥΠΕΚΑ όσο και από το υπουργείο Οικονομικών για την τήρηση της δημοσιονομικής πολιτικής, ο εν λόγω φορέας ουδέποτε ανταποκρίθηκε στην απαραίτητη και υποχρεωτική προσαρμογή του μισθολογικού κόστους των εργαζομένων» ανέφερε ο κ.Μανιάτης.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, το ΚΑΠΕ είναι ο πρώτος φορέας που η κυβέρνηση αποφάσισε να εφαρμόσει τον νόμο δεδομένου ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια, πλέον, είναι στενά και η εναλλακτική είναι η υιοθέτηση σκληρών μέτρων για την κάλυψη των κενών του προϋπολογισμού. Είχε προηγηθεί επιστολή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστους Σταϊκούρα για τη διεξαγωγή ελέγχων, προκειμένου να διαπιστωθούν οι παραβάτες και να υπάρξουν οι προβλεπόμενες εκ του νόμου κυρώσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δυσαρέσκεια του υπουργού μεταφέρθηκε σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο και ακολούθησε η απόφαση του κ. Μανιάτη για μη ανανέωση της θητείας του δ.σ. του ΚΑΠΕ. Πρόεδρος του φορέα ήταν μέχρι χθες ο Κωνσταντίνος Θεοφύλακτος, που είχε οριστεί επί τρικομματικής κυβέρνησης από τη ΔΗΜΑΡ, και αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Μπαζίγος, υποδιευθυντής διοίκησης στην Εθνική Τράπεζα.

Αποζημίωση στην μητέρα του Άλεξ

Χρηματικό ποσό ύψους 150.000 ευρώ επιδίκασε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας στη μητέρα του Αλεξ ,ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που υπέστη από το χαμό του γιου της, στις 3 Φεβρουαρίου 2006, στη Βέροια.

Ποιες ευρω-συνιστώσες θέλουν τον Αλέξη στη Κομισιόν... εκτός από τον απόγονο του Τσαουσέσκου



Μόλις 34 βουλευτές έχουν οι σύμμαχοι του Αλέξη στο Ευρωκοινοβούλιο. Ορισμένοι συγκροτούν υπολογίσιμη δύναμη, ενώ άλλοι κινούνται στα όρια του περιθωρίου με σκοτεινό παρελθόν

Στις βασικές συνιστώσες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς -αν και όχι σε όλες- απευθύνεται ο κ. Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να φιλοτεχνήσει το προφίλ του Ευρωπαίου ηγέτη που θα του χρειαστεί στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση.

Το πάρτυ συνεχίζεται: Σύνταξη στα 55-Αναλυτικοί πίνακες

Δικαίωμα για «έξοδο» σε σύνταξη σε ηλικία 55 ετών έχουν χιλιάδες ασφαλισμένοι που πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα.

Μία σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων σε δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες και ΙΚΑ, καθιστούν εφικτή τη συνταξιοδότηση δώδεκα έτη νωρίτερα από το γενικό όριο ηλικίας των 67 ετών.

Όλη η ομογένεια στην Αμερική στο πλευρό της 16χρονης Μυρτούς

Ατομα και οργανισμοί της ελληνοαμερικανικής κοινότητας έχουν κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν την 16χρονη Μυρτώ η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Βοστόνη (Spaulding Hospital), όπου αναρρώνει μετά από εγχειρήσεις.

Ποιοι θα κερδίσουν και ποιοι θα χάσουν με τους πλειστηριασμούς...

του Κώστα Στούπα

Ας υποθέσουμε πως ο κύριος Μήτσος εργάζεται προς 3,75 ευρώ την ώρα, 30 ευρώ τη μέρα, 750 ευρώ το μήνα και 9.000 ευρώ το χρόνο, τα οποία αποταμιεύει για να αγοράσει ένα σπίτι ή να έχει να πορευτεί στα γεράματα.

Σε 10 χρόνια θα έχει καταθέσει στην τράπεζα περί τις 90.000 ευρώ και όλα αυτά τα χρόνια ζούνε με το μισθό της συζύγου του, κάνοντας το «φαγητό» τους παξιμάδι για να πορευτούν.

Η μήνυση της Ζωής: ''Είπα σε αστυνομικό να μη σπρώχνει και απάντησε: «Έχει συνωστισμό»''

Απίστευτες ατάκες των αστυνομικών που αν μπορούσαν θα είχαν λυθεί στο γέλιο με έναν να λέει προς ανώτερό του "στην πόρτα έχουμε το γνωστό πρόβλημα" και τη Ζωή να τον ρωτάει "εγώ είμαι το γνωστό πρόβλημα" :)))

3.718 λέξεις. Τόση είναι η μηνυτήρια αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τα επεισόδια στην ΕΡΤ και σίγουρα ο πατήρ της, Νίκος Κωνσταντόπουλος, θα πρέπει να είναι πολύ… υπερήφανος για την κόρη του.

Κρατούμενος μιλά για την δολοφονία των δύο μελών της ΧΑ: «Γνωρίζω τον εκτελεστή- Συμμετείχε σε χτύπημα της Σέχτας Επαναστατών»

Μαρτυρία- κλειδί σε άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, έδωσε ένας ποινικός κρατούμενος ο οποίος είναι έγκλειστος για δολοφονίες. Φέρεται να είπε πως γνωρίζει τον δολοφόνο των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, καθώς και πως έχει συμμετάσχει σε τρομοκρατικά χτυπήματα της οργάνωσης- φάντασμα ΟΠΛΑ και της Σέχτας Επαναστατών.

Κρατούμενος μιλά για την δολοφονία των δύο μελών της ΧΑ: «Γνωρίζω τον εκτελεστή- Συμμετείχε σε χτύπημα της Σέχτας Επαναστατών»

Μαρτυρία- κλειδί σε άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, έδωσε ένας ποινικός κρατούμενος ο οποίος είναι έγκλειστος για δολοφονίες. Φέρεται να είπε πως γνωρίζει τον δολοφόνο των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής, καθώς και πως έχει συμμετάσχει σε τρομοκρατικά χτυπήματα της οργάνωσης- φάντασμα ΟΠΛΑ και της Σέχτας Επαναστατών.

Του γύρισε μπούμερανγκ το δήθεν «σκάνδαλο» Βατοπαιδίου: Προκαταρκτική έρευνα για το αν ο Παπακωνσταντίνου έβλαψε το δημόσιο

Ερευνούν τη... χασούρα του δημοσίου από τις ενέργειες του πρώην υπουργού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Βατοπαιδίου, τις τελευταίες μέρες. Αρχικά ο Άρειος Πάγος έκρινε πως το βούλευμα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων εμπεριέχει πλήθος αντιφάσεων και ελλείψεων, ενώ σήμερα οι εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος ξεκίνησαν έρευνα για τυχόν λανθασμένους χειρισμούς του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Δείτε γιατί συνελήφθη οπαδός της Δόξας Δράμας στην Κίνα

Μια απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε ένας πολύ γνωστός φίλαθλος της Δόξας Δράμας ο οποίος βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Κίνα.

Ο γνωστός οπαδός συνηθίζει όπου πηγαίνει στο εξωτερικό να έχει μαζί του και το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας προκειμένου να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η αγαπημένη του συνήθεια θα τον οδηγούσε στην φυλακή.