15 Νοεμβρίου 2013

Cameltoe: η επιδημία που πλήττει μαζικά το γυναικείο πληθυσμό [εικόνες+βίντεο]

Οι Έλληνες θα έβρισκαν σίγουρα κάτι πιο χυδαίο για να ονομάσουν το εν λόγω φαινόμενο: λόγου χάρη, η χαράδρα, το φαράγγι, το σχίσμα, ο σχιστόλιθος κ.ο.κ.

Οι Αγγλοσάξονες το ονομάζουν απλά «camel toe», δηλαδή, η πατούσα της καμήλας!

Μετά το κράξιμο το ΠΑΣΟΚ διόρθωσε την αφίσα για το Πολυτεχνείο

Η καινούργια είναι αυτή:

Βίντεο: «Χούφτωσε» μητέρα μπροστά στο παιδί της - Δείτε τι ακολούθησε

Το κλειστό κύκλωμα καταστήματος στην πόλη Hangzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας της Zhejiang στην Κίνα, κατέγραψες έναν άνδρα τη στιγμή που παρενόχλησε μία μητέρα μέσα σε ασανσέρ

Στο βίντεο όμως εντυπωσιάζει το θάρρος της μικρής που έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα της μετά την άνανδρη κίνηση του αγνώστου.

Πάτρα: Πήγε σε οίκο ανοχής και βρήκε την αδερφή του! Λόγω κρίσης μωρε...

Την έδειρε και αυτή κλαίγοντας του εξήγησε πως λόγω κρίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά και την έπνιγαν τα χρέη

Ούτε στον χειρότερό του εφιάλτη δεν φαντάστηκε ποτέ αυτό που αντίκρισε ένας άντρας από την Αθήνα.

ΣΥΡΙΖΑ: Εισηγήσεις για διαγραφή Τατσόπουλου

Δυσαρέσκεια στην Κουμουνδούρου για τις διαφοροποιήσεις του από την κεντρική γραμμή αλλά και τις "αιρετικές" του απόψεις - Το σεξ με τη μισή Αθήνα, ο "Μαθουσαλίξ" Μανώλης Γλέζος, η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, μερικές από τις "σταγόνες" που ξεχείλισαν το ποτήρι

Μπορεί ο κ. Αλέξης Τσίπρας να συνεχίσει να προστατεύσει τον κ. Πέτρο Τατσόπουλο ή ακόμα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει απηυδήσει με την ασταμάτητη ροπή του συγγραφέα και βουλευτή του κόμματός του στις διαφοροποιήσεις από την κεντρική γραμμή;

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κόστισε η κατάληψη-πείραµα στην ΕΡΤ µε την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ


Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κόστισε στον ελληνικό λαό το τηλεοπτικό πείραµα των πρώην εργαζοµένων της ΕΡΤ, καθώς η πεντάµηνη κατάληψη του Ραδιοµεγάρου στη Μεσογείων, ως αντίδραση στην κυβερνητική απόφαση για το κλείσιµο της ΕΡΤ, υποχρέωσε τη ∆ηµόσια Τηλεόραση σε πολλές δαπάνες σε καιρό µνηµονίου, ώστε να καταφέρει τελικά να εκπέµψει πρόγραµµα µε αξιοπρεπείς όρους.

Διαψεύδει ο πρύτανης με τη χρυσή χέστρα ότι επισκεύφθηκε τον εισαγγελέα

['Οπως γράψαμε: Να επιβάλλει ο εισαγγελέας περιπολίες ΖΗΤΑδων στο ΑΠΘ; Απαπαπα Καλύτερα να γίνει άντρο ναρκωτικών κατά τον Μυλόπουλο]

Διαψεύδει ο πρύτανης  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκη , Γιάννης Μυλόπουλος, ότι επισκέφθηκε τον προϊστάμενο της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελο Μαδεμλή. Σημειώνεται ότι η είδηση μεταδόθηκε νωρίτερα από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Γιάννης Μυλόπουλος έγραψε στο twitter:

BINTEO: Tα "χρυσά" γκολ της Εθνικής

Θυμηθείτε τις μεγάλες νίκες της Ελλάδας που της χάρισαν την πρόκριση στην τελική φάση μεγάλων διοργανώσεων. Από το γκολ του Νικολούδη μέχρι τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

H Eθνική βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμα μεγάλη πρόκληση. Θα διεκδικήσει απέναντι στην Ρουμανία την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας για δεύτερη φορά, στην σύγχρονη ιστορία της, σε αγώνα μπαράζ.

Στον εισαγγελέα ο πρύτανης του ΑΠΘ για την εγκληματικότητα

[Και τι θα κάνει ο εισαγγελέας; Θα επιβάλλει να περιπολούν ΖΗΤΑδες στον παν/μιο τη νύχτα; Απαπαπα! Να καταπατηθεί το κεκτημένο των ληστών και των εμπόρων ναρκωτικών στην παροχή ασύλου; Δεν είμαστε με τα καλά μας!]

Τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τον ενημερώσει για την έξαρση της εγκληματικότητας στους χώρους του ιδρύματος, επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής (15/11) ο πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μυλόπουλος.

Να μην εκδοθεί στην Τουρκία ο Χασάν Μπίμπερ αποφάσισε ο Άρειος Πάγος

Να μην εκδοθεί στη γειτονική χώρα ο τούρκος υπήκοος Χασάν Μπιπέρ, αποφάσισε το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες, ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μιλτιάδης Ανδρειοτέλης είχε προτείνει να απορριφθεί η έφεση του Χασάν Μπιπέρ κατά της απόφασης του Εφετείου Πειραιά που ενέκρινε την έκδοσή του στην Τουρκία.

Ο Κυριάκος ούτε αυτούς τους ξέρει; "Το κράτος πληρώνει 55 υπαλλήλους κατηγορούμενους για εκβιασμό και λαθρεμπόριο"

[Όχι τίποτα άλλο αλλά πριν λίγες μέρες στο MEGA, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωνε ότι δεν ξέρει τους κλέφτες που συνεχίζουν να απασχολούνται στο δημόσιο, ενώ σήμερα δήλωσε πως βάζει "τέρμα σε χρόνιες παθογένειες όπως η ατιμωρησία και η μη εφαρμογή των πειθαρχικών κανόνων"... γελάει ο κόσμος ρεεε...]

Το καθεστώς της ατιμωρησίας καλά κρατεί στο Δημόσιο αφού όπως διαπιστώνεται τα πειθαρχικά συμβούλια είτε αδιαφορούν, είτε καθυστερούν υπερβολικά να ερευνήσουν τους φακέλους που έρχονται στα χέρια τους. Αυτό προκύπτει, τουλάχιστον, από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) εντόπισε 55 υπαλλήλους του ΥΠΟΙΚ για τους οποίους δεν έχει προχωρήσει η πειθαρχική διαδικασία παρά το γεγονός ότι σε βάρος τους έχει έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ή έχει επιβληθεί ποινή από το αρμόδιο ποινικό δικαστήριο.

Σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκε το ποσό για την άτυχη Μυρτώ

Μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 33.000 δολάρια, ποσό που υπερκαλύπτει το κόστος του ειδικού μηχανήματος που θα την βοηθήσει να τρέφεται και να επικοινωνεί

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο διαδικτυακό κάλεσμα για την μικρή Μυρτώ, η οποία πριν από ενάμιση χρόνο δέχθηκε επίθεση από τον αδίστακτο Πακιστανό Αχμέτ Βακάς στην Πάρο.

Σαμαράς: Η Κύπρος έχασε σήμερα ένα μεγάλο Έλληνα

Δούρου: Μεγάλο κεφάλαιο της κυπριακής ιστορίας ο Γλαύκος Κληρίδης

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κύπρος έχασε σήμερα ένα μεγάλο Έλληνα.

Πέθανε ο «Υπερείδης» της ΕΟΚΑ, Γλαύκος Κληρίδης-σημαντικές στιγμές της ζωής του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έφυγε από τη ζωή στις 18.20 της Παρασκευής ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου, Γλάυκος Κληρίδης. Ο Γλαύκος Κληρίδης, νοσηλευόταν από την Τετάρτη στο Ιατρικό Κέντρο Ευαγγελίστρια. Στο πλευρό του, τις τελευταίες του στιγμές, ήταν η κόρη του και στενοί του συνεργάτες.

Στις 6.20 έφυγε ο ηγέτης Γλαύκος Κληρίδης, Καίτη και Κώστας Σιαμμας ήταν κοντά του, δήλωσε ο προσωπικός του ιατρός Ιωσηφ Κάσιος.

Το βράδυ της Πέμπτης ο ίδιος είπε σε δικούς του ανθρώπους:

Αυτή την αδικία θα τη "διορθώσει" ο ΣΥΡΙΖΑ! Το ΣτΕ επικύρωσε την απόλυση του δάσκαλου τρομοκράτη της 17Ν, Κ.Τέλιου... ΑΙΣΧΟΣ!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση του δασκάλου και καταδικασθέντα για συμμετοχή στη 17Ν, Κωνσταντίνου Τέλιου να ακυρωθεί η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου, με την οποία τέθηκε σε αργία, λόγω της συμμετοχής του στην οργάνωση.

Το βίντεο που σάρωσε τα βραβεία: Περιπλάνηση στα Χανιά...

Ένας τουρίστας μαγεμένος από τις ομορφιές των Χανίων αρχίζει να χορεύει στους ρυθμούς του «Ζορμπά»...

Ακόμα τρία βραβεία απέσπασε η καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανίων - που φέρει την υπογραφή του γνωστού Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη- στο Φεστιβάλ «Art & Tur» της Πορτογαλίας.

Γελάει ο κόσμος με τη νέα δημοσκόπηση του Μάκη... που πέρσι έβλεπε νίκη ΣΥΡΙΖΑ με 10% διαφορά

Ολική ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό δείχνουν τα αποτελέσματα δύο διαδικτυακών ψηφοφοριών της ιστοσελίδας zougla που διεξήχθησαν σε διάστημα δύο εβδομάδων και είναι τόσο αξιόπιστες όπως οι περσινές (δείτε φώτο στο τέλος). Αν ισχύουν, τότε η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην πρώτη θέση με ποσοστό ΜΟΝΟ 26,6%, την ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,6% και τρίτο κόμμα έρχεται η Νέα Δημοκρατία με 19,6%.

Στο «Καραϊσκάκης» ο Παπούλιας

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα παρακολουθήσει από κοντά το κρίσιμο παιχνίδι της εθνική μας κόντρα στη Ρουμανία στο πλαίσιο των μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ.

«Μαζί μας θα ζείτε» -Το τραγούδι για τους δολοφονηθέντες Φουντούλη και Καπελώνη [βίντεο]

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τη στιγμή που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. Των δύο νεαρών που έπεσαν νεκροί στο τρομοκρατικό χτύπημα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Τώρα, τέσσερις μουσικοί, οι ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ, προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη τους μέσα από ένα τραγούδι που έγραψαν για τα δύο θύματα της αιματηρής επίθεσης.

Η Σουηδία κλείνει φυλακές επειδή δεν έχει κρατούμενους... να στείλουμε μερικούς λάθρο να τις γεμίσουν στο πιτς φιτίλι

Η Σκανδιναβική χώρα φαίνεται ότι έχει περισσότερες φυλακές απ' ό,τι δικαιολογεί ο αριθμός των εγκλείστων σε αυτές. Για αυτό το λόγο λοιπόν η κυβέρνηση προσφάτως αποφάσισε να κλείσει τέσσερις φυλακές και ένα κέντρο κράτησης.

Οι Αθηναίες σήκωσαν τη συλλογή της Isabel Marant από τα Η&Μ σε λίγα λεπτά [εικόνες]

Σε μια χώρα που προσπαθεί να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο που όλοι μιλούν για ενδεχόμενη πτώχευση και που χιλιάδες Έλληνες χάνουν τις δουλειές τους και δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, να λύσουν τα βιοποριστικά τους προβλήματα και να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή έρχεται να μας ταρακουνήσει το σύνδρομο Ιζαμπέλ Μαράντ και να δείξει ότι ΟΛΟΙ, μα όλοι λέμε, κουτσά στραβα τη βγάζουν πέρα μια χαρά....

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Τι κρύβουν; "Για 100 χρόνια «σφραγισμένο» το ματωμένο ταγέρ της Τζάκι Κέννεντυ" (video)

Πατριώτες του κ@λου γιατί τα ρούχα του Κένεντυ είναι προσβάσιμα στους ερευνητές ενώ της Τζάκι δεν τα έχει δει κανείς;;; οοεεοο;

Η Τζάκι Κέννεντυ αρνήθηκε να καθαρίσει το αίμα του Κέννεντυ από το ρούχα της και στο αεροπλάνο για την επιστροφή στην Ουάσιγκτον, φορώντας το ματωμένο ροζ ταγέρ της, είχε δηλώσει «αφήστε τους να δουν τι έχουν κάνει».

Και έντεκα Έλληνες στο παγκόσμιο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

Πρόκειται για έξι άτομα στην Αθήνα, τέσσερα στη Θεσσαλονίκη και ένα στα Χανιά που οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη

Έντεκα άτομα είχαν συλληφθεί συνολικά το Σεπτέμβριο του 2012 στην Ελλάδα, εμπλεκόμενα στην υπόθεση του διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας, για την οποία έγιναν δηλώσεις σήμερα από την αστυνομία του Τορόντο στον Καναδά.

Ο μπαμπάς του ληστή θα κάνει ντα τον Τατσόπουλο... την Τρίτη

Νέα επίθεση τόσο στον γελοιογράφο των Νέων από τον Ν.Βούτση, όσο και στον Πέτρο Τατσόπουλο για την προσπάθεια να υπερασπιστεί αυτόν, όπως στο παρελθόν την Κική Δημουλά, τη Σώτη Τριανταφύλλου και άλλους που βρέθηκαν στο στόχαστρο για δηλώσεις τους.

Εδώ μένει ο καλύτερα αμοιβόμενος δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 7.761 ευρώ το μήνα [εικόνες]

Την ώρα που κάποιοι στο δημόσιο είναι αναγκασμένοι να ζούν τις οικογένειες τους με μισθούς των 700 και 800 ευρώ κάποιοι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται ακόμη και σε υπό διάλυση οργανισμούς εξακολουθούν να λαμβάνουν σκανδαλώδεις αμοιβές.

Κομισιόν: Νόμιμοι οι έλεγχοι της Ισπανίας στα σύνορα με το Γιβραλτάρ

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι οι ισπανικές αρχές επιβάλλουν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα της χώρας με το Γιβραλτάρ, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΦΩΤΟ: Το τατουάζ του Σύρου πολεμιστή

Αυτός είναι ένας Σύριος πολεμιστής. Στο μπράτσο του...

Τραγικό ΒΙΝΤΕΟ από ατύχημα στη Ρωσία

Ρώσος οδηγός παρακαλάει γονατιστός να του ανοίξει το παράθυρο για να μπορέσει να ζητήσει συγγνώμη απ'ο αυτόν που τράκαρε... κατάλαβε ότι τράκαρε κάποιον μαφιόζο και πρέπει να ικετέψει για τη ζωή του. Δείτε το απίστευτο βίντεο:

O Καραμανλής επαναλαμβάνει στους Αντώναρους: Δεν δίνω γραμμή σε κανέναν

Γελάει ο κόσμος με Αντώναρους, Στυλιανίδηδες και Πάκηδες που μιλάνε εξ ονόματος Καραμανλή... ειδικά ο Αντώναρος κάθε πρωί αντί για καλημέρα λέει "είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με τον Καραμανλή"....

Φανερά ενοχλημένος εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Καραμανλής από τις «πρωτοβουλίες» ορισμένων πρώην υπουργών ή ακόμα και πρώην στενών συνεργατών του.
«Εάν ήθελα να δώσω γραμμή κόντρα στην κυβέρνηση θα το έκανα...

Χακόμπο, ο μεγάλος Παοκτσής...

Ο λαϊκισμός είναι ανίκητος και ο Σανθ Χακόμπο είπε να κάνει το κομμάτι του και να ξεχωρίσει στα μάτια των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάνοντας δηλώσεις επιπέδου παιδιού δημοτικού τουλάχιστον...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Οι νόμοι της… γκαντεμιάς

* Νόμος της μηχανικής επισκευής – Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

* Νόμος της βαρύτητας – Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα…

ΒΙΝΤΕΟ-Το έχει ακόμα ο μπαγάσας ο Βαν Ντάμ: Επική διαφήμιση Volvo

Δείτε τι κάνει παρότι πλησιάζει τα 60 χρόνια:

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Γεωργιάδη-Κακλαμάνη: Πήγες στον Βαξεβάνη που αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ και κατηγορούσες την κυβέρνηση


Η κόντρα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη, ξεκίνησε από τους διορισμούς των διοικητών στα νοσοκομεία και έφτασε μέχρι τις ραδιοφωνικές επιλογές του κ. Κακλαμάνη και τη λίστα Λαγκάρντ.

“Δεν περίμενα από εσάς, από έναν Απ. Κακλαμάνη, να δίνει συνέντευξη στον Κ. Βαξεβάνη, ο οποίος σύμφωνα με τη Βουλή αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ....

Κυριάκος: Από το 2009 βγήκαν στη σύνταξη 213.000 ΔΥ... άρα δεν χρειάζεται να απολύσω κανέναν...

[Μεγάλε Κυριάκο ξανασκέψου το! Μπορεί να χρειάζεται να προσλάβεις κιόλας μερικούς... για ψάξτο! Η απόλυτη ξεφτίλα! Δεν πάει να εκβιάζει η τρόικα; Ο Κυριάκος τα ζώα μου αργά προσπαθεί να τους κοροιδέψει πασάροντάς τους τις συνταξιοδοτήσεις σαν απολύσεις...]

Το μέγεθος του κράτους ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η χώρα χρεοκόπησε, είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως το 2009 είχαμε 913.000 υπαλλήλους και από αυτούς οι 700.000 ήταν μόνιμοι με αποτέλεσμα το κόστος να φτάνει τα 24,5 δισ. ευρώ.

Το CNN αποκαλύπτει 5 γεγονότα που δεν ξέρουμε για την δολοφονία του Κένεντι

Στις 22 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 50 χρόνια από την δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι στο Ντάλας, μια δολοφονία που κατά πολλούς βρίσκεται σε ένα «βουνό» ύποπτων συμπτώσεων και σίγουρα άλλαξε για πάντα τον ρου της ιστορίας.

ΦΩΤΟ-Αν έχεις λεφτά πηδάς ότι καλύτερο... κι ας είσαι μετριότητα

Από τη θαλπωρή της αγκαλιάς του Σταύρου Νιάρχου, στην υπερ-σέξι πασαρέλα της Victoria's Secret. Η Τζέσικα Χαρτ, που έχει κλέψει τη καρδιά του νεαρού γόνου της εφοπλιστικής οικογένειας, απέδειξε σε όλους γιατί φιγουράρει σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες και τα περιοδικά του εξωτερικού.

Μόνο ο Μπουτάρης μπορεί να ξεπεράσει αυτό το δήμαρχο: «Απολαμβάνω τις πίπες σπίτι μου»

Είναι αποκαλυπτικός μέχρι εκεί που δεν πάει και λέει τα πάντα τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμα και όταν αφορά τις προσωπικές του στιγμές. Ο λόγος για τον δήμαρχο του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, ο οποίος επιχειρεί να διαψεύσει τις σε βάρος του κατηγορίες για ερωτικές περιπτύξεις με μία πρώην δημοτική σύμβουλος, προχωρώντας ακόμα και σε δηλώσεις που σοκάρουν.

Το γραφείο το ιδανικό μέρος για μία ερωτική σχέση

Ενας ισχυρός άνδρας είναι πάντα πιο ελκυστικός, λένε οι γυναίκες-Το 73% των γυναικών θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο μόνο όταν ο εκλεκτός είναι το... αφεντικό

Το γραφείο είναι το ιδανικό μέρος για να ανθίσει μία ερωτική σχέση , ειδικά όταν πρόκειται για έναν ερωτικό δεσμό με το αφεντικό, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία και αποδεικνύει ότι η εξουσία είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

Αλιγάτορας δαγκώνει live γνωστό παρουσιαστή ταξιδιωτικών σειρών του BBC [βίντεο]

Μία αναπάντεχη σκηνή κατέγραψε η κάμερα γνωστής ταξιδιωτικής σειράς του BBC στην Αργεντινή, όπου το συνεργείο και γνωστός παρουσιαστής είχαν βγει για... κυνήγι ανακόντα.

Αυτό που τους βρήκε όμως ήταν χειρότερο...

Μπαρδόν; Δεν κατάλαβα;; Βενιζέλος: Θα δώσουμε 2,5 εκατ. ευρώ για το Εθνικό Θέατρο της Αλβανίας!

[Καλά, σιγά μη βρούμε εμείς οι μπατίρηδες που αν μας αναποδογυρίσεις δεν θα πέσει ούτε λεπτό απ' την τσέπη, 2,5 μύρια να τα δώσουμε στους Αλβανούς για να βλέπουν θέατρο τρομάρα τους... αλλά δεν κατάλαβα; Τι δεσμεύεσεις είναι αυτές που κάνουν μερικοί μερικοί;]

Την υλοποίηση της δέσμευσης της ελληνικής κυβέρνησης να συνεισφέρει με το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στην κατασκευή του εθνικού θεάτρου της Αλβανίας ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της αλβανικής κυβέρνησης, Νίκο Πελέσι.

ΒΙΝΤΕΟ-Δένδιας: Δεν έχουμε ενοχικά σύνδρομα… είναι παράνομοι μετανάστες

«Θα κάνουμε τα πάντα για την περίθαλψη των επιζώντων» είπε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενος στη νέα τραγωδία ανοιχτά της Λευκάδας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι «διεκδικούμε τον όρο illegal και όχι irregular»

Με φωτογραφίες και βίντεο «πανηγυρίζουν» οι Τούρκοι για την «επέτειο» εισβολής στην Κύπρο

Το πρακτορείο Ανατολή έδωσε στη δημοσιότητα σειρά αδημοσίευτων φωτογραφιών από όσα συνέβησαν το 1974

Με έναν προκλητικό τρόπο επέλεξε το τουρκικό κράτος να «γιορτάσει» τα 30 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο.

Κόλαφος η εισαγγελέας για τα στημένα

Βαρύτατες ποινές για επτά από τους έντεκα βασικούς κατηγορούμενους των στημένων αγώνων ζήτησε η εισαγγελέας κατά την τρίωρη αγόρευσή της. Αιχμές για τη στάση Πιλάβιου κι άλλων μαρτύρων.

Τις προτάσεις της στο δικαστήριο για τις ποινές που πρέπει κατά τη γνώμη της να επιβληθούν στους έντεκα βασικούς κατηγορούμενους της δίκης των στημένων έκανε η εισαγγελέας έδρα Βιργινία Σακελλαροπούλου κατά την τρίωρη αγόρευσή της την Παρασκευή.

Δεν είναι ανέκδοτο! Ο Γιωργάκης κάνει γκάλοπ με ποιοτικά χαρακτηριστικά: Τι έφταιξε και δεν αλλάξαμε αλλά βουλιάξαμε

Απευθυνόμενος στους παλιούς συνεργάτες του, ο πρώην πρωθυπουργός ζητά να κάνουν έναν απολογισμό της περιόδου που θήτευσε ως πρωθυπουργός

Ερωτηματολόγιο προς τους στενούς του συνεργάτες και πρώην υπουργούς μοίρασε ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, πριν από λίγο καιρό.

Νέα συνάντηση Σαμαρά - Merkel - Στο επίκεντρο το ελληνικό πρόγραμμα - Στόχος να αρθεί το αδιέξοδο με την τρόικα

Στις 22 Νοεμβρίου θα συναντηθούν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Angela Merkel. Στο επίκεντρο το ελληνικό πρόγραμμα, καθώς και το χάσμα των εκτιμήσεων που υπήρξε με την Τρόικα, κατά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις.

Μειώσεις ως 40% στο φόρο ακινήτων για μικρές και μεσαίες ιδιοκτησίες-7 χαρακτηριστικά παραδείγματα

Μεγάλες μειώσεις στον ειδικό φόρο ακινήτων προβλέπει η νέα πρόταση στην οποία συμφώνησαν οι βουλευτές της ΝΔ και το υπουργείο Οικονομικών. Πέραν του ότι οι ειδικές ομάδες όπως άνεργοι ή ΑΜΕΑ με εισόδημα κάτω των 9.000 εξαιρούνται του φόρου, οφέλη προκύπτουν και για τα μικρής και μεσαίας αξίας ακίνητα στην περιφέρεια και τις αστικές περιοχές της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικά ο φόρος για ακίνητα μικρής και μέσης αξίας μειώνεται μέχρι και 40% με αποτέλεσμα άνθρωποι που πλήρωσαν...

Ντοπέ η μεγάλη Ολλανδία και ο μεγάλος Άγιαξ;

Ηταν κοινό μυστικό και κανείς δεν ήθελε να το αποκαλύψει; Είναι μια «βόμβα» που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον μύθο του ολλανδικού ποδοσφαίρου; Σίγουρα δεν είναι αποκύημα της φαντασίας ενός δημοσιογράφου, αφού στο βιβλίο μιλάνε άνθρωποι που τα έζησαν.

Πού βρίσκεται ο θρυλικός θησαυρός του Χίτλερ;

Μυστήριο με την κληρονομιά-δηλητήριο από τα έργα τέχνης και τα πολύτιμα κοσμήματα που συγκέντρωνε ο Αδόλφος

Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατίας της Γερμανίας και το κρατίδιο της Βαυαρίας κατά τη διάρκεια του 1960 και του 1970 πούλησαν αντικείμενα αυτής της συλλογής σε «τιμές ευκαιρίας», χωρίς να αποδώσουν τα έσοδα στους πιθανούς προηγούμενους ιδιοκτήτες τους.

Νestle: Ανακοίνωσε 500 νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

Τη δημιουργία 500 ευκαιριών μόνιμης απασχόλησης στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Nestle στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας "Nestle needs YOUth" για τη νεανική απασχόληση.

Επαρχία: Μπαρ με γυναίκες ξεφυτρώνουν στη μέση του ...πουθενά εν μέσω οικονομικής κρίσης

Σαν τα μανιτάρια «ξεφυτρώνουν» συνεχώς στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας τα μπαρ που εκτός από ποτό, προσφέρουν τη δυνατότητα γυναικείας συντροφιάς στους άνδρες πελάτες.

Η συγκεκριμένη κατηγορία, ανδρικής διασκέδασης, άνθισε τη δεκαετία του 1980 στο Αγρίνιο και στη δεκαετία του 1990 εξαπλώθηκε και...

Ποιοι παίρνουν ακόμα στο Δημόσιο μισθό 7.700 ευρώ [λίστα]

Υποτίθεται πως το Μνημόνιο θα έφερε την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο, ωστόσο στην πράξη κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι έγινε ποτέ αφού η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων αμείβεται πλέον με μισθούς 700-800 ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν κάποιοι που αμείβονται με αμοιβές που φτάνουν ακόμα και τα 7.761 ευρώ!

Σίβυλλα alert! Χαλαρός ο Παπακωνσταντίνου για καφεδάκι στη Μεγάλη Βρετάνια


Οι τρεις άντρες συζητούσαν χαμηλόφωνα. Είχαν επιλέξει ένα μάλλον απόμερο τραπέζι του “Alexander’s Bar” μέσα στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Οι υπόλοιποι θαμώνες οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους ή κάποιο κοκτέιλ έριχναν αδιάφορες ματιές στον διοπτροφόρο κύριο ο οποίος κάποτε ήταν ένας από τους ισχυρότερους πολιτικούς παράγοντες της χώρας. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου βρέθηκε για μια ακόμη φορά στο ιστορικό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Αυτή τη φορά αντί για το αγαπημένο του εστιατόριο στον 8ο όροφο με θέα την Ακρόπολη προτίμησε το british style bar με την ακριβή ταπισερί στον τοίχο.

Ένας χρόνος χωρίς το Βασίλη Ντερτιλή και το στεφάνι "παιχνίδι της ζωής"

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ο χρόνος τρέχει χωρίς να μπορείς να καταλάβεις την ταχύτητά του. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία αποστολή του Βασίλη Ντερτίλη. Αποστολή οριστικού “φευγιού” απ΄ αυτόν τον πλανήτη, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου το είχε ταξιδέψει. Όχι ως τουρίστας, αλλά ως ένας άνθρωπος που το μόνο που τον έτρεφε ήταν η περιπέτεια, ο κίνδυνος ,οι υψηλές δόσεις αδρεναλίνης. Όλα αυτά κινούμενος σαν σκιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής: Βουλευτές ξεραίνουν το σκ@@ό τους για να ζήσουν


Κόντρα στον λαϊκιστή περιπτερά δεν φτουράει κανείς...

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όταν ο βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, υποστήριξε ότι με 2.000 μισθό δεν θα κατέβαινε βουλευτής γιατί δεν είναι πλούσιος και είπε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν βουλευτές που «ξεραίνουν το σκ@@ό τους» για να ζήσουν.


Ρόμπα κάνει τη Ραχήλ ο Θάνος: Ξέρεις ότι εργάζομαι, πριν 10 μέρες σε εξέτασα ως μάρτυρα

Απηυδισμένος από τα συνεχή ψέμματα των ΑΕροψεκασμένων εναντίον του είναι ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος παρόλο που δεν είναι βουλευτής, είναι τελικά ενοχλητικός για τους Καμμένους. Τόσο για αυτά που τους λέει όσο και για το ότι είναι φίλος με Βορίδη και Άδωνι. Η τριάδα είναι κακό σπυρί στον κώλο του Καμμένου που το αισθάνεται καθημερινά. Προφανώς οι αστείοι τύποι θα προτιμούσαν τη Νδ να την εκπροσωπούν οι Άρηδες, οι Πάκηδες και λοιποί χαλβάδες γιατί οι τρείς νεαροί βουλευτές που ήρθαν από το ΛΑΟΣ τους χαλάνε τη σούπα.

Εδώ και καιρό λοιπόν οι ΑΕροψεκασμένοι διαδίδουν ότι...

Σε ορκωτούς λογιστές οι φοροληστείες Καπερνάρου και Μητρόπουλου


Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένων σε όλα τα επίπεδα... ακόμα και στη φοροκλοπή

Σε ορκωτούς λογιστές παρέπεμψε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής τις φορολογικές υποθέσεις των κ.κ. Βασίλη Καπερνάρου και Αλέξη Μητρόπουλου.

Ο κ. Καπερνάρος φέρεται να ελέγχεται για φοροδιαφυγή ύψους 5,5 εκατ. ευρώ και ο κ. Μητρόπουλος για αδήλωτη κατάθεση ύψους 1 εκατ. ευρώ.


Η επιτροπή έλαβε φύλλα ελέγχου από το ΣΔΟΕ και...

Με τους Ανεξέλεγκτους Ελληνες δεν θα μπορέσουν να διοικήσουν ούτε τη χώρα ούτε δήμο ούτε καν ένα περίπτερο

Κέζα Λώρη

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ανήκει σε ένα σπάνιο είδος πολιτικών. Αυτά που λέει κατ΄ιδίαν, τα υποστηρίζει και δημόσια. Δεν υπολογίζει το κόστος που προκύπτει όταν διαφωνεί με τους πολλούς ούτε έχει καμία διάθεση να χαϊδολογήσει τους πιθανούς ψηφοφόρους του. Δεν υπολογίζει το κόστος από τις συγκρούσεις με τα ιστορικά στελέχη της παράταξής του.

Πόσο «επικίνδυνος» είναι οδηγός λεωφορείου που κυβερνά τη Βενεζουέλα του Αλέξη;

Ο νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας βλέπει την «τριλογία του Κακού» να τον απειλεί και φέρεται μάλλον κάπως παρανοϊκά, σχολιάζει ο Boris Munoz.

Κατά τους τελευταίους επτά μήνες, οι κάτοικοι της Βενεζουέλας προσπαθούν να συνηθίσουν έναν Πρόεδρο, τον Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος ξεπερνά τα συνήθη πρότυπα έκπληξης, ακόμα και για μια χώρα που έχει βγάλει τόσο υπερβολικές και χαρισματικές προσωπικότητες, όσο ο προκάτοχός του Ούγκο Τσάβες.

Economist: Ο Ταγίπ Ερντογάν σταδιακά είναι και πιό παρανοϊκός

Αν και ο Τούρκος Πρωθυπουργός έχει κάνει μικρή στροφή στην πολιτική του πρόσφατα, θυμίζοντας τις εξαγγελίες για μηδενικά προβλήματα με τους γείτονες (δήλωση ότι δεν θα εισαχθεί πετρέλαιο από τους Κούρδους του Ιράκ, επισκέψεις των Ιρακινών και Ιρανών υπουργών Εξωτερικών στην Άγκυρα), τελικά η τουρκική εξωτερική πολιτική παραμένει η ίδια: με σειρά προβλημάτων με όλους τους γείτονες.

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Εννοούσα την ευθύνη κι όχι τη φήμη-φυσικά δεν δοξάζει κανείς τον Τόμσεν στην Ελλάδα για να θέλω τη δόξα του

«Διαστρέβλωσαν τη δήλωσή μου» είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο Mega σχετικά με όσα είπε για τη «δόξα» που φέρει ο ίδιος για τις απολύσεις.