16 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Δεν υπάρχει πάτος για το Νίκο... τον πέρασε και η ΔΤ χθες!!

Πονοκέφαλος έπιασε το Νίκο Χατζηνικολάου μόλις είδε τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης του δελτίου του... τον πέρασε και η ΔΤ χθες που ένας θεός ξέρει τι έδειχνε την ώρα που ο Νίκος έκανε τα σχόλιά του στο χθεσινό δελτίο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κάνουμε εκλογές κι ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 32%... πάμε να φτιάξουμε μια κυβέρνηση...

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Καθώς η πολιτική συζήτηση έχει εξοκείλει σε τσιτάτα και μαγκιές, θα ενδώσω σήμερα συνειδητά στον πειρασμό μιας «καφενειακής» ανάλυσης. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα προκαλούνται εκλογές. Οχι επειδή το επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί αίφνης προκύπτουν 4-5 επιπλέον... Τζάκρες. Ποιο είναι το βασικό και κοινό συμπέρασμα σε όλες –μα όλες– τις δημοσκοπήσεις εδώ και ενάμιση χρόνο; Οτι το κόμμα του κ. Τσίπρα δεν έχει διαμορφώσει, μέχρι στιγμής, καμία δυναμική που μπορεί να του διασφαλίσει την αυτοδυναμία.

Τι ρωτούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες την Πυθία

[Την έρευνα την έκανε Φινλανδός και την ανακοίνωσε στην ετήσια συνάντηση του Φινλανδικού Ινστιτούτου που έκαναν όχι στη Φινλανδία αλλά στην Αθήνα... επειδή όι ξένοι μας ζηλεύουν μας μισούν κ.λπ καμμένες μαλακί@ς...]

Τα πιο συχνά ερωτήματα που ήθελαν να απαντήσουν οι πρόγονοί μας όταν επισκέπτονταν μαντεία, αποκάλυψε καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι και όπως αποδεικνύεται δεν απέχουν πολύ από αυτά που διερωτώνται και οι σύγχρονοι άνθρωποι.

Προκήρυξη σχετικά με το χτύπημα εναντίον της Χρυσής Αυγής

Πηγές της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο για γνήσια προκήρυξη.

ΝΩρίτερα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα δέχθηκε το zougla.gr, ο οποίος είπε ότι στο μνημείο πεσόντων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει φάκελος...

Μπινελίκια ΑΥΓΗΣ στο Τατσόπουλο: Όλοι έχουν το γελωτοποιό τους... εμείς έχουμε τον Τατσόπουλο

Διαβάστε το άρθρο της ΑΥΓΗΣ:

Είμαστε όλοι Τατσόπουλοι

Του Βασίλη Μουλόπουλου

Διαφωνώ με τις κριτικές εναντίον του Π. Τατσόπουλου για τις τοποθετήσεις του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Λαφαζάνη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου. Τη σάτιρα. Και υποψιάζομαι ότι όλοι αυτοί που του την πέφτουν υποκινούνται από το ποταπό αίσθημα του φθόνου απέναντι σε έναν Άνδρα και σε έναν Πολιτικό (παρακαλώ τη διόρθωση, με Α και Π κεφαλαία), που κατά δήλωσή του έχει "γαμήσει τη μισή Αθήνα".

Το Gay Pride στην πορεία του Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη

Το παρών στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (17/11) στη Θεσσαλονίκη για το Πολυτεχνείο, θα δώσει η HOMOphonia-Thessaloniki Pride, ζητώντας ίσα δικαιώματα για όλους και απελευθέρωση όλων των καταπιεσμένων κοινωνικών ομάδων.

ΒΙΝΤΕΟ: Η απίστευτη κομπίνα του προπονητή της εθνικής Ρουμανίας σε καζίνο – Κέρδισε 130.000 ευρώ με ένα πακέτο τσιγάρα

Ο Βίκτορ Πιτσούρκα, προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ρουμανίας, βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στο επίκεντρο της κριτικής έπειτα από την ήττα με 3-1 από την εθνική Ελλάδος που οδηγεί τη χώρα του εκτός Μουντιάλ.

ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο μοναχός για τις κριτικές που δέχτηκε - Τον "έκλεισαν" στον αέρα αφού άρχισε να λέει για πορδές και κλανιές!

Την εβδομάδα που πέρασε, εμφανίστηκε στο "Κάτι ψήνεται" και... τρέλανε τις μετρήσεις τηλεθέασης!
Μάλιστα, ο μοναχός, κατάφερε να φέρει τέτοια τηλεθέαση στον Alpha, που επί δύο ημέρες, το "Κάτι ψήνεται" ήταν σε μετρήσεις, μπροστά από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων με μεγάλη διαφορά!

Οι Τούρκοι χθες δημοσίευσαν Video του Αττίλα. Εμείς σήμερα σας δείχνουμε αυτό.

Ένας γνήσιος Έλληνας Αξιωματικός, κλαίει και δοξάζει 80 χαμένα παλικάρια. 

Φιρί-φιρί το πάει ο Τατσόπουλος με άρθρο του στα ΝΕΑ: Τριπλό ατόπημα της ΑΥΓΗΣ-Ανέγνωσε με το χειρότερο τρόπο το σκίτσο στα «Νέα»

Για τριπλό ατόπημα της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο βουλευτής-συγγραφέας κατηγορώντας την Αυγή ότι συνδύασε την κυριολεξία με την ηθικολογία και την πολιτική ορθότητα

«Φιρί-φιρί» το πάει και πάλι ο Πέτρος Τατσόπουλος, θα μπορούσε να σχολιάσει κάποιος διαβάζοντας το σημερινό άρθρο του βουλευτή-συγγραφέα στα «Νέα»...

Δημοσκόπηση Rass: Αύξησε τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ-62% των ΣΥΡΙΖΑίων αμφιβάλλει ότι υπάρχουν λεφτά-Το 49% λέει ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει "κάτι" χειρότερο απ' το μνημόνιο

Προβάδισμα 1,6% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για την εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής", ενώ σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την ίδια εφημερίδα, πριν 1 μήνα, η διαφορά ήταν στο 1,3%.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ 1,6 ΜΟΝΑΔΕΣ ● ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΝΩ ΤΟ 62,5% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Το 49,8% θεωρεί ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει κάτι «χειρότερο από το Μνημόνιο»

Μπούμερανγκ αποδείχθηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο βλάκας του μήνα: Πήραμε τους 3 βαθμούς και προχωράμε!!!

Δεν υπάρχει τόση βλακεία λέμε!! Το διάβασα χθες κάπου ότι το δήλωσε και σκέφτηκα: "ε, τους μαλάκ@ς τον κοροϊδεύουν, σιγά μην είπε τέτοια μαλακί@"... κι όμως ο Κώστας Μήτρογλου την είπε!!

Δημοσκόπηση ALCO: Μπροστά με 0,4% ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε έρευνα που διενήργησε η εταιρεία ALCO για λογαριασμό του «ΘΕΜΑτος» ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει οριακή πρωτιά 0,4% έναντι της Νέας Δημοκρατίας που στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας προηγούνταν με 0,8%!

Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

Η Τζάκρη ξαναχτυπά: Ο Σαμαράς θα παραδώσει το Μάιο σε αριστερή κυβέρνηση μια καμένη χώρα

[Προσπαθεί να γλύψει τον ΣΥΡΙΖΑ μπας και την πάρουν στο κόμμα αλλά άργησε λίγο... οι θέσεις πρώην ΠΑΣΟΚων είναι κατειλημμένες]

Μετά την αίσθηση που προκάλεσε η απόφασή της να ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησε και στη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ, η Θεοδώρα Τζάκρη ξαναχτυπά ασκώντας σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά.

Ο Σαμαράς ψήφισε στην Κηφισιά

Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων των Τοπικών Επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας ψήφισε αργά το μεσημέρι, ο Αντώνης Σαμαράς.

Γελάνε κι οι πέτρες με τους Βούλγαρους του defencenet: Διαψεύδει η ΕΛΑΣ ότι εξερράγη βόμβα...

[Εμείς το γράψαμε από το πρωί μόλις διαβάσαμε την είδηση: Το έγκυρο "τμήμα ειδήσεων του defencenet.gr" βάφτισε τις κροτίδες βόμβες και τις μαφιόζικες διαφορές των Βούλγαρων, τρομοκρατία... απορώ πόσο ηλίθιοι είναι όσοι τους διαβάζουν ακόμα!]

Την εκδοχή τρομοκρατικής επίθεσης κατά των γραφείων ηλεκτρονικής εφημερίδας τη νύχτα στο Κολωνάκι διαψεύδει με ανακοίνωσή της η Γ.Α.Δ.Α.

Για τον θόρυβο που ακούστηκε στην περιοχή, εξετάζει το ενδεχόμενο...

«Στα όπλα» για την δήλωση Αρντίς: Θέλουμε την Αγιά Σοφιά, τζαμί!

Νέα πρόκληση από την τούρκικη πλευρά για την Αγιά Σοφιά! Αυτή τη φορά είναι η σειρά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ερντογάν να ρίξει λάδι στη φωτιά λέγοντας ότι επιθυμεί να δει την Αγιά Σοφιά να λειτουργεί ως τζαμί.

H βιολίστρια Emmy Storms που ερμήνευσε Τσιτσάνη, απαντά σε αναγνώστη (ΒΙΝΤΕΟ)


Η παγκοσμίου φήμης Ολλανδέζα που λατρεύει την ελληνική μουσική: Τσιτσάνης ο κλασικός!

Εμείς τον θεωρούμε λαϊκό συνθέτη αλλά η 25χρονη Ολλανδέζα βιολίστρια Emmy Storms τον θεωρεί κλασικό, και ξέρει από αυτά μια και πάντα ήταν είναι το παιδί-θαύμα της χώρας της και τώρα θεωρείται από τις κορυφές στο βιολί παγκοσμίως.

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στο Λεκανοπέδιο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ονόματα-εκπλήξεις αναμένεται να δώσουν τη γαλάζια μάχη στις αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου. Οι συσκέψεις στη λεωφόρο Συγγρού είναι πυρετώδεις καθώς πρόθεση είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι τον Δεκέμβριο και οι υποψήφιοι να έχουν πάρει το «χρίσμα» για να μπουν στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ν.Δ. φαίνεται να καταλήγει για τους υποψηφίους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ σε τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για τους υποψηφίους στους δήμους του Λεκανοπεδίου:

Στο Δήμο της Αθήνας...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Μπήκα με γιουχαΐσματα και έφυγα με χειροκρότημα

Έντονη κριτική και φωνές δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που μίλησε σήμερα στο Συνέδριο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας μετά τις δηλώσεις του για αξιολόγηση και απολύσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ. «Θα αξιολογηθείτε όπως όλοι» δήλωσε ο υπουργός που δέχθηκε έντονη κριτική για τις αποφάσεις του.

ΓΑΠ: Δεν ψάχνω να βρω ποιοι με υπονόμευσαν, εμπειρίες καταγράφω...

Αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι σκέφτεται βιβλίο για τα πεπραγμένα της διακυβέρνησής του, ο κ. Παπανδρέου διευκρινίζει ότι το ερωτηματολόγιο που μοίρασε σε πρώην υπουργούς είναι: «μια καταγραφή που θα προσφέρει αργότερα πολύτιμο υλικό σε κάθε ερευνητή και σε κάθε πολίτη ή πολιτικό που επιθυμεί να μελετήσει και να κατανοήσει τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε»

Λαϊκισμός Κυριάκου! Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από τις ευθύνες του στρέφοντας την κουβέντα στις βουλευτικές αποζημιώσεις

[Το θέμα βέβαια δεν είναι αν 300 άτομα αντί για 5.000 πάρουν 3.000 μιας και πέρα από το ότι "θα δώσουν το καλό παράδειγμα" το όφελος θα είναι ελάχιστο και κάτω από 10 εκ... Επειδή ο κόσμος δεν θα ξεζοριστεί αν οι βουλευτές δώσουν απλά το καλό παράδειγμα... το θέμα είναι οι χιλιάδες κηφήνες που πληρώνουμε στο δημόσιο και ο Κυριάκος δεν δείχνει καμία διάθεση να απολύσει για να εξοικονομήσει πολλές εκατοντάδες εκ... Όσο για τη βουλευτική αποζημίωση κάνει το μάγκα εκ του ασφαλούς αφού ξέρει ότι οι υπόλοιποι 299 θα στηλώσουν τα ποδάρια και δεν θα μειωθεί ούτε η δική του...]

Κεραυνούς για τον τρόπο που λειτουργεί η Βουλή σε περίοδο κρίσης αλλά και για την υποκρισία ορισμένων βουλευτών έριξε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιδρώντας στην απόφαση του κοινοβουλίου να μην μειωθεί η βουλευτική αποζημίωση.

Βρήκε τον μπελά του ο Παπανδρέου – Διαμαρτύρονται οι Τούρκοι για τη δενδροφύτευση

Την απόφαση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργου Παπανδρέου να συμμετάσχει στην δενδροφύτευση που οργάνωσε το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), για να μιλήσει για τα γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού στην πλατεία του Ταξίμ , επικρίνουν οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αν το τουίτερ πλήρωνε, πόσα θα 'βγαζε ο Άδωνις και πόσα ο Καμμένος

Άδωνις Γεωργιάδης, Σίσσυ Χρηστίδου, Μπαράκ Ομπάμα και πολλοί άλλοι θα ήταν κατά πολύ πλουσιότεροι, αν έπαιρναν μέρισμα από τα κέρδη που αποφέρουν στο τουίτερ.

Το αμερικάνικο περιοδικό ΤΙΜΕ δημιούργησε ένα διαδραστικό εργαλείο με το οποίο υπολογίζει το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε…

Δείτε τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες των Αρχαίων Ελλήνων που θεωρούσαν ότι μπορεί να θεραπεύσουν ασθένειες! (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες - Από γιορτές του σεξ μέχρι και sex toys για τους πιο τολμηρούς υπήρχαν στην Αρχαία Ελλάδα

Μάλιστα ο Αριστοτέλης αναρωτιόταν γιατί οι άνθρωποι ντρέπονται να παραδεχτούν ότι τους αρέσει να κάνουν σεξ, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο με το ποτό ή το φαγητό.

Ανεκδοτάκι...

Πάει ένας τύπος σε κατάστημα υφασμάτων , κοιτάει γύρω του και λέει στην πωλήτρια:

- Μου κατεβάζετε , σας παρακαλώ , εκείνο το ύφασμα με τις μπλε ρίγες ;

- Πολύ ευχαρίστως ! απαντά η πωλήτρια .

Το περιεργάζεται και ξανακοιτά γύρω του !

- Κι εκείνο το γυαλιστερό με το ψαροκόκαλο, σας παρακαλώ !

Αφαίρεσαν το δίπλωμα της Gwyneth Paltrow, αφού είδαν σε βίντεο ότι παρ’ολίγον γλίτωσε τροχαίο με σχολικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από δύο μήνες η διάσημη ηθοποιός γλίτωσε στο παρά πέντε από τροχαίο, όταν έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό, οδηγώντας τη βέσπα της με την κόρη της πάνω, αποφεύγοντας την τελευταία στιγμή ένα σχολικό.  Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, τώρα της αφαιρέθηκε το δίπλωμα και δεν πρόκειται να ανέβει πάνω σε βέσπα για αρκετό καιρό.

Αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά

Κώστας Κεφαλογιάννης

Η γενιά μου, η γενιά των σημερινών σαραντάρηδων, στεναχωριέται διαχρονικά που δεν έχει ζήσει τίποτα σημαντικό. Ούτε παγκοσμίους πολέμους, ούτε εμφυλίους, ούτε δικτατορίες, ούτε τίποτα. Ακούγεται ελαφρώς γελοίο να χαλιέσαι επειδή...δεν πολέμησες, δεν κινδύνεψες να σκοτωθείς, δεν προσπάθησες να σκοτώσεις, δεν βρήκες ένα τανκ για να σταθείς μπροστά του. Παρότι δεν συμμερίζομαι το συναίσθημα πάντως, ομολογώ ότι το καταλαβαίνω.

Γελάει το Ίντερνετ με «πειραγμένη» φωτογραφία της Miranda Kerr (ΦΩΤΟ)

Η ίδια πάντως η Κerr έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως βρήκε τη φωτογραφία στο Ίντερνετ και χωρίς να ξέρει πως έχει υποστεί Photoshop την ανέβασε στο Instagram της

Ακόμη και η Mirand Kerr έχει ανασφάλειες! Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η «πειραγμένη» φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο Instagram της πριν από λίγες ημέρες.

Στο κυνήγι της απιστίας -Πόσο κοστίζει η παρακολούθηση των άτακτων συζύγων [τιμοκατάλογος]

Οι υποθέσεις των παρακολουθήσεων δεν περιορίζονται μόνο σε θεωρίες συνωμοσίας μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών, αλλά εισβάλουν πλέον και στα σπίτια αφού οι σύζυγοι αγωνιούν για το πόσο πιστός είναι ο/η σύντροφός τους και προσλαμβάνουν ιδιωτικούς ντετέκτιβ.

Δεν έχει τέλος το πάρτι:Εφτιαχναν όπως ήθελαν τους μισθούς τους -Τα κόλπα υπαλλήλων οργανισμών για να διπλασιάζουν τις αποδοχές τους

Από τις εκθέσεις ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, πρόκειται πως σε αρκετές περιπτώσεις στους φορείς του Δημοσίου οι απασχολούμενοι είχαν κατορθώσει να διαμορφώνουν τις αμοιβές τους σε πολύ υψηλότερα επίπεδα –σε κάποιες περιπτώσεις διπλάσιες– από αυτές που προβλέπονται από το ενιαίο μισθολόγιο.

Στο στόχαστρο 182.000 πωλήσεις ακινήτων -Υπέγραφαν χαμηλά συμβόλαια και κυκλοφορούσαν μαύρο χρήμα

Από το μικροσκόπιο της Εφορίας αναμένεται να περάσουν 182.000 αγοραπωλησίες ακινήτων με σκοπό να έρθουν στο φως κομπίνες μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών ώστε να εισπράξει διαφυγόντες φόρους και να ελέγξει το μαύρο χρήμα που διακινήθηκε.

Έσκασαν δύο κροτίδες της βουλγάρικης μαφίας στα γραφεία του "Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr"

Δυο μικρές εκρήξεις σημειώθηκαν το πρωί στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της βουλγάρικης ιστοσελίδας defencenet.gr, στην οδό Μέρλιν στο Κολωνάκι (από το Κολωνάκι γράφουν λοιπόν ότι οι Έλληνες πεθαίνουν στην πείνα και οι τοκογλύφοι θα μας πάρουν τα σπίτια...).

Ακολουθεί το κείμενο που αναρτήθηκε στο site και κάνει την τρίχα τριχιά με τη σημείωση "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..." που σημαίνει ότι οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες θα συνεχίσουν να μας διασκεδάζουν με τις μαλακί@ς που γράφει το "Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr":

Μειώνεται και ο φόρος μεταβίβασης στο 3% από 10%

Τη μείωση του φόρου μεταβίβασης θα περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο για τα ακίνητα. Ο συντελεστής θα μειωθεί στο 3% το 2014. Σήμερα ο φόρος ανέρχεται στο 8% για το τμήμα της αξίας του ακινήτου έως 20.000 ευρώ και στο 10% για το υπόλοιπο της αξίας.

"Ωρολογιακή βόμβα" το ΠΑΣΟΚ

Πολύ κακό το κλίμα στην Τρικούπη παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο

Δεν είναι εύκολο να κρύψουν στο ΠΑΣΟΚ το κακό κλίμα που επικρατεί εντός της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, αφού και οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις δεν ευνοούν τέτοιες προσπάθειες.

Ο Αρβανιτόπουλος δεν ξέχασε το Βουκουρέστι του Καραμανλή

Ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος υπήρξε “γέφυρα” ανάμεσα στον σημερινό Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον προκάτοχό του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Γυμνή και μεθυσμένη η Ριάνα φωτογραφίζεται κατά τη διάρκεια έξαλλου πάρτι σε κότερο [εικόνα]

Μία εξωφρενική φωτογραφία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ριάνα κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Η εικόνα δείχνει τη Ριάνα να διασκεδάζει σε ένα πολύ έξαλλο πάρτι σε κάποιο κότερο έχοντας πετάξει τα ρούχα της και χορεύοντας γυμνή πάνω...

Ασυλία στο Δημόσιο λόγω ανικανότητας Κυριάκου -Επίορκοι με βαρύτατα αδικήματα παραμένουν στη θέση τους

Παρά τις νομοθετικές παρεμβάσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη και τις υποσχέσεις για την επίσπευση της πειθαρχικής διαδικασίας στο Δημόσιο, όπως αποδεικνύεται τα πειθαρχικά συμβούλια συνεχίζουν τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Οπως αναφέρει και το ΕΘΝΟΣ το αποτέλεσμα είναι να παρέχουν «άσυλο» σε επίορκους υπαλλήλους με τις καθυστερήσεις επί χρόνια στην εκδίκαση των υποθέσεων.

Και η Κατερίνα Μπατζελή γλύφει τον ΣΥΡΙΖΑ

Ένα ακόμη «ορφανό» του Γ. Παπανδρέου, από τους βουλευτές που ευνοήθηκαν όσο λίγοι από τον πρώην πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ γενικότερα, αποφάσισε ότι για να επιβιώσει πολιτικά πρέπει να… ξεσκονίσει το παλτό του Αλέξη Τσίπρα.

Κλάμα τα παπαγαλάκια: Χαμηλώνει κι άλλο ο φόρος ακινήτων για ξενοίκιαστα διαμερίσματα χωρίς ηλεκτροδότηση

[Φυσικά ο λαϊκισμός δεν παλεύεται με τους ηλίθιους από δω κι από κει να μιλάνε για δύο φόρους και λοιπά χωρίς να λένε ότι συνολικά του χρόνου η φορολογία της ακίνητης περιουσίας θα είναι μειωμένη ως και πάνω από 40% για την πλειοψηφία των Ελλήνων. Επειδή δεν θέλουν να παραδεχθούν τη μείωση, έχουν αρχίσει την παπαριά για 2 φόρους, διπλή φορολόγηση και λπ μπαρούφες... δηλ. οι καραγκιόζηδες που τα λένε αυτά...

Πως συμμετείχαν ΧΑυγίτες στο Πολυτεχνείο το 1973;

Ο στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου, Γιάννης Περδικάρης στο βιβλίο του «Χρυσή Αυγή - Πολιτικός Οδοδείκτης» που υπογράφει με το ψευδώνυμο Ιων Φιλίππου αποκαλύπτει τη δράση των οπαδών της χούντας τις μέρες που εξελίσσονται τα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973

Ειρωνεία της ιστορίας:

Αυτό το άρθρο ξέχασαν να το προβάλουν οι επαναστάτες και οι πατριώτες του κ@λου του Καμμένου

"Σοβαρή ήττα Τσίπρα στη συζήτηση για την πρόταση μομφής" είναι ο τίτλος του άρθρου και δεν είναι ο μόνος λόγος που όσοι μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, έθαψαν το τελευταίο του άρθρο...

"Ανέτοιμος για σύγκρουση τέτοιου επιπέδου, ο Αλέξης Τσίπρας υπέστη σοβαρή πολιτική και προσωπική ήττα - και δεν αναφερόμαστε στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αλλά στο ότι ο Σαμαράς τον κατασπάραξε" γράφει ο εν λόγω "'ήρωας" των ψεκασμένων του Καμμένου που μέχρι πρόσφατα έκαναν και τους ΝΔίτες τρομάρα τους...

Ποιος είναι ο δημοσιογράφος το τελευταίο άρθρο του οποίου έθαψαν οι θαυμαστές του; Μα φυσικά ο...

"Τα μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα" - Ένας Βρετανός το φωνάζει - ΒΙΝΤΕΟ

Το να φωνάζει μ΄ όλη τη δύναμη της ψυχής του αλλά και με επιχειρήματα ακλόνητα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, ένας Βρετανός έχει τη σημασία του.

Το απόλυτο εργαλείο του κοπανατζή -Ο ψεύτικος ιός που παγώνει τον υπολογιστή

Είναι κάποιες ημέρες που η λιακάδα- ή οι φίλοι που την απολαμβάνουν μαζί με έναν καφέ- κάνουν τις ώρες στο γραφείο βασανιστικές. Κανένα πρόβλημα. Τώρα υπάρχει τρόπος για κοπάνα, χωρίς ο εργαζόμενος να πρέπει να βρει μία δικαιολογία πιο ευρηματική από το «νομίζω ότι κλείδωσα τη γάτα μου έξω από το σπίτι». Ας είναι καλά η τεχνολογία.