19 Νοεμβρίου 2013

Η σέ@ι σύμβουλος που βάζει φωτιά στην πολιτική ζωή της Σερβίας!

Οι καυτές της φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναστατώνουν

Τη λένε Vanja Hadzovic, είναι μόλις 27 ετών, μελαχρινή και με... ζουμερά χείλη! Η νεαρή και σέξι σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών της Σερβίας φαίνεται πως...

ΒΙΝΤΕΟ-Βουτσάς: Δικαιολογίες της πούτσ@ς για τα σαλιαρίσματα με τον Παπαδόπουλο

Τον έτσουξε το ξεβράκωμα, τον μεγάλο αντιστασιακό κομμουνιστή Βουτσά, και με ηλιθιότητες (που δικαιολογούνται λόγω ηλικίας) όπως "δεν με αφορά τι λέει ο κ παπάρας, παπαρ... παπαρο... πως λέγεται ο κύριος;" προσπάθησε να μπαλώσει αυτό που ξέρει όλος ο λαός...

ΒΙΝΤΕΟ-Πετράν: Θα αποχωρήσω αν υπάρξει συνεργασία με ΑΕροψεκασμένους


[Όπως του κάτσει του Πετράν... ενώ στον ΣΚΑΪ νωρίτερα εμφανίστηκε συναινετικός, πριν λίγο στο Star επέμεινε σε όσα λέει και επιτέθηκε πάλι στον Μουλόπουλο λέγοντας ότι τον συκοφάντησε]

Στη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ, θέτει εαυτόν ο Πέτρος Τατσόπουλος, λέγοντας ότι σε περίπτωση που πιστεύουν ότι κάνει κακό στο κόμμα μπορούν να τον διαγράψουν. Παράλληλα, εμμένει στην άποψή του για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τονίζοντας ότι εάν υπάρξει συμφωνία για κεντρική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος θα αποχωρήσει.

Είναι και ζωόφιλος παναθεμά τον! Ο Λαγός ρώτησε πόσες διώξεις για κακοποίηση ζώων έχουν καταγραφεί!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους με την ερώτηση του Χρυσαυγίτη βουλευτή μέσα από την φυλακή

Με ερώτησή του προς τρία υπουργεία ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ζητούσε στοιχεία για τα εγκλήματα κατά των ζώων που έχουν καταγραφεί απο τις αρμόδιες αρχές στη χώρα μας.

Αυστριακοί ακαδημαϊκοί: Οι Αλβανοί δεν έχουν σχέση με τους Ιλλυρίους

«Οι ερευνητές της Βιέννης εκνεύρισαν τους Αλβανούς, που παραδοσιακά πιστεύουν ότι η γλώσσα τους προέρχεται από την αρχαία Ιλλυρική και η θεωρία τους πνίγηκε με ένα κρύο ντους», γράφει δημοσίευμα στα Τίρανα.

Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. -Συνδέουν προκήρυξη για το χτύπημα στη ΧΑ, όπλα που βρέθηκαν και ύποπτες κινήσεις έξω από τμήμα

Οι κινήσεις υπόπτων με κλεμμένη μοτοσικλέτα έξω από αστυνομικό τμήμα των βορείων προαστίων ήταν ο βασικός λόγος που σήμανε τον «κόκκινο» συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. Αυτή η αναφορά όμως, σε συνδυασμό με την προκήρυξη για την αιματηρή επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και τα όπλα που βρέθηκαν θαμμένα, πιθανόν να αποτελούν κομμάτια του ίδιου παζλ, όπως εκτιμούν αξιωματικοί.

Όλα καλά! Ο Τατσόπουλος έκοψε τις μαλακί@ς όπως του είε ο Μουλόπουλος και θέλει να είναι πάλι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ

[εντάξει πέταξε και ένα "υπάρχουν ζαχαριαδικές αντιλήψεις στον ΣΥΡΙΖΑ" για την τιμή των όπλων για να μην τον πούνε κότα...]

Λίγες μόλις ώρες μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ όπου το δικό του θέμα κυριάρχησε, ο Πέτρος Τατσόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη άφησε και πάλι αιχμές εναντίον στελεχών του κόμματος και μίλησε για «ζαχαριαδικές αντιλήψεις». Επίσης είπε ότι πρόθεσή του είναι να κατέβει εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές για να προσθέσει με νόημα:

Οι δέκα εταιρίες «κολοσσοί» που ελέγχουν σχεδόν ότι κυκλοφορεί στην αγορά [εικόνα]

Ένα πολύ εντυπωσιακό διάγραμμα που παρουσιάζει από που προέρχεται η παραγωγή σχεδόν όλων των προϊόντων που αγοράζουμε δημοσίευσε η αυστραλιανή ιστοσελίδα Herardsun.com. Στο διάγραμμα αυτό, φαίνονται δέκα μεγάλες εταιρίες να ελέγχουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σχεδόν δηλαδή ότι κυκλοφορεί στην αγορά.

Μαλάκ@ μου έπεσα απ' την καρέκλα!! Υπάρχει ακόμα η ΠΑΣΠ και απαντά γιατί κρύβει τη "σημαία" του Πολυτεχνείου


[Μη γελάτε ρε... υπάρχει σας λέω!! Κι η ΠΑΣΠ και η σημαία... 40 χρονών σημαία και είναι ολόλευκη, έτσι; Και μη ρωτήσει κανας εγκάθετος φασίστας γιατί το λευκό πουκάμισο κιτρινίζει στη ντουλάπα μετά από 5 χρόνια και η σημαία είναι πιο λευκή κι απ' το λευκό... αφού είπαμε την πλένουν με OMO και ο λεκές είναι από ανεξίτηλο χρώμα...]

Την αντίδραση της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε ένα σχόλιο του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Χατζησωκράτη στο Twitter αναφορικά με την σημαία του Πολυτεχνείου.

Πάλι τον ήπιε ο Πάνος: Απερρίφθη το αίτημα για άρση της ασυλίας του Αδωνι Γεωργιάδη μετά από μήνυση Καμμένου

Ενώ η Επιτροπή της Βουλής εισηγείται στην ολομέλεια την άρση της ασυλίας Καμμένου για το "λιντσάρετε τον Πάχτα", αντίθετα δεν πρότεινε το ίδιο για τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά την μήνυση που είχε γίνει στον υπουργό από τον Καμμένο για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού αυτός είναι και ο ρόλος της ασυλίας:

Ραχήλ: Ο Άδωνις κουνάει χαρτιά για τον Καμμένο... ενώ εγώ κουνάω το βρακί μου

[Πάλι καλά που παραδέχθηκε ότι έχει μία τρέλα...]

Αποκαλυπτική ήταν η Ραχήλ Μακρή στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «ΟΛΑ Τρέλα». Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπεραμύνθηκε της άποψης της για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τόνισε πως το «άκου φασιστάκο», που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, δεν ήταν μία κίνηση που έγινε εν θερμώ.

Εντολή Μέρκελ (τσεκαρισμένο): Tην άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου, για το λιντσάρισμα Πάχτα, εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

[Η ζωή του Πανάρα είναι πλέον στα χέρια της Μέρκελ... αυτή θα αποφασίσει αν θα του πάρει το σκάλπ ή όχι]

Την άρση της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του για τη φραστική απειλή προς τον δήμαρχο του Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χρήστο Πάχτα εισηγείται στην Ολομέλεια η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Επιστρέφει η αστυνομική φρουρά στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά το τρομοκρατικό χτύπημα

[Μαλακ@α του Δένδια που την είχε αφαιρέσει... για να τα λέμε όλα]

Αστυνομική προστασία ζητά το τελευταίο διάστημα η Χρυσή Αυγή μετά την τραγική δολοφονία των δύο νεαρών μελών της έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο, με το ακροδεξιό κόμμα να υποστηρίζει πως οι βουλευτές και τα μέλη του βρίσκονται στο στόχαστρο των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Την απόλυση των δολοφόνων του δημάρχου Παγγαίου ανακοίνωσε μέσω Twitter o Μητσοτάκης... μετά από 4 χρόνια

Το θέμα της μισθοδοσίας τους είχε φτάσει μέχρι και την Wall Street Journal - Είχαν καταδικαστεί από το 2010 αλλά ελάμβαναν το 50% του μισθού τους

Την απόλυση των δολοφόνων του δημάρχου Παγγαίου «και με τη βούλα» ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έτσι θα ήταν αν ζούσαν ακόμα οι Πρίσλεϊ, Χέντριξ, Λένον, Μόρισον κ.λπ [εικόνες]

Πως θα μπορούσαν κάποια από τα μεγαλύτερα αστέρια της rock 'n' roll να μοιάζουν σήμερα, αν δεν είχαν πεθάνει πριν την ώρα τους; Για να διερευνήσουν αυτές τις δελεαστικές ερωτήσεις, η Sachs Media Group συνεργάστηκε με την εταιρία αποκατάστασης και επιδιόρθωσης φωτογραφιών Phojoe για να δημιουργήσει αυτή τη συλλογή εικόνων.

Οταν ο Σημίτης δεν ήθελε τους S-300 και ο Κληρίδης δεν τον έκανε δημοσίως ρόμπα

Του ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΛΑΤΖΗ

Ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος ΕΔΕΚ Γ. Ομήρου, ο οποίος το 1998 ήταν υπουργός Αμυνας στην κυβέρνηση Κληρίδη, αποκάλυψε ότι στη σύσκεψη της 27ης Νοεμβρίου 1998 στο μέγαρο Μαξίμου ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας επέμενε φορτικά να εγκατασταθούν οι πύραυλοι S-300 στην Κύπρο.

Κάλυψη Τσίπρα σε Τατσόπουλο έναντι των media αλλά "Τέρμα οι μαλακίε@"



Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε τον συγγραφέα-βουλευτή έναντι των επιθέσεων που δέχεται από τα social media, αλλά τον άφησε ακάλυπτο έναντι του στενού του συνεργάτη Βασ.Μουλόπουλου, που «διέταξε» τον Π.Τατσόπουλο: «Τέρμα οι μαλ...»

Με εμφανή την προσπάθεια να ισορροπήσει ανάμεσα στην εσωκομματική κατακραυγή, που δέχεται ο Πέτρος Τατσόπουλος και στο δικαίωμα του βουλευτή να διατηρήσει την αιρετική του φυσιογνωμία και την ελευθεριότητα στην έκφραση, ώστε να εκτονωθεί η κρίση που σοβεί στην Κουμουνδούρου τις τελευταίες μέρες, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

Ερευνάται ο ρόλος κι άλλου βουλευτή που δούλευε ως πορτιέρης

Του Παναγιώτη Στάθη

Την ώρα που οι εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου απέστειλαν ήδη 3 νέες κλήσεις σε απολογία για πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην εγκληματική δράση της οργάνωσης που θεωρούν ότι είχε σχέση με τη Χρυσή Αυγή, οι διωκτικές αρχές έχουν στρέψει την έρευνα σε τυχόν διασυνδέσεις μελών ή ακόμα και βουλευτών του κόμματος με τον κόσμο της νύχτας.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι δημοσιογράφοι εγκαταλείπουν τη Σπυροπούλου τη στιγμή που εμφανίζεται η Μενεγάκη!

[Πάει και θέατρο η Ελένη! Τι καλλιεργημένη γυναίκα! Πλημμυρίζει απ' το στήθος η καλλιέργεια...]

Δείτε πώς τα τηλεοπτικά συνεργεία διέκοψαν ξαφνικά τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας μόλις εντόπισαν την Ελένη! Απίστευτη στιγμή!

Σύσσωμη η ελληνική showbiz παραρέθηκε χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου, Sorry I'm Greek.

Έρχεται νέο πλιάτσικο

Θα δούμε μελλοντικά και τον Τσίπρα να κάνει διακοπές σε resort της Grecotel;

Γιατί τώρα που ο πρώτος ξενοδόχος της ελληνικής πολιτικής άρχισε να κάνει νερά στο ΠΑΣΟΚ, η σκέψη είναι επίκαιρη. Αφήστε που ο Αλέξης καλεί ανοιχτά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε αποστασία…

ΒΙΝΤΕΟ-Να ρε που τον κατηγορείτε: Ο Βαρουφάκης παραδέχθηκε πως είχε κάνει λάθος πρόβλεψη... περίμενε μεγαλύτερο πλεόνασμα αλλά θα είναι μικρότερο...

Για το πρωτογενές πλεόνασμα μίλησε, μεταξύ άλλων, ο μυστικοσύμβουλος του Γιωργάκη και του Αλέξη, "καθηγητής" (λέμε και καμιά μαλακ@α) Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, που έχει προβλέψει τα πάντα από την έναρξη της κρίσης μέχρι τώρα. Στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέφερε:

BINTEO-Πλάκα κάνουν στους Άγγλους οι Γερμανοί: Με το μετρό πήγαν για προπόνηση στο Γουέμπλεϊ οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας

Θα παίξουν και με τα δεύτερα οι Γερμανοί, τους είπε και ο Σιούρλε ότι ο Ρούνεϊ δεν θα έπαιζε στην εθνική Γερμανίας, χάσαν και από τη Χιλή 2-0 πριν μερικές μέρες... κι αν δεν κερδίσουν και σήμερα οι Άγγλοι θα έχουμε δράματα...

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες που χρησιμοποιούσαν για τη μετακίνηση τους το μετρό στο Λονδίνο, το βράδυ της Δευτέρας.

Το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Γερμανίας, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το μετρό για να πάνε στο Γουέμπλεϊ για την τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό με την Αγγλία, το βράδυ της Τρίτης.

Θα μας τρελάνουν! Πριν λίγους μήνες δεν ήθελαν φύλαξη και τώρα τη ζητάνε με εξώδικο! Έτσι θα πάρουμε την Πόλη ρε παλικάρια;

Όταν τις έλεγε τις μαλακί@ς απ' έξω απ΄ τη ΓΑΔΑ ο Μίχος δεν σκεφτόταν ότι κυκλοφορούν και μαλάκ@ς τρομοκράτες; Τώρα κλάσαν μέντες και ζγητάνε προστασία από τη "σάπια δημοκρατία, τη χούντα Σαμαρά και τους ξένους τοκογλύφους";

Την επιστροφή των αστυνομικών φρουρών στη φύλαξη των βουλευτών της ζητεί η Χρυσή Αυγή, με εξώδικο που απέστειλε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Σαμαράς κι οι Ιζνογκούντ

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Γνωστό και παλιό το πρόβλημα. Ο αποϊδελογικοποιημένος πολιτικαντισμός, οι προσωπικές ατζέντες και η χαζοφλώρικη «πολιτική» με διαρροές, υπονοούμενα και πισώπλατες μαχαιριές. Χωρίς ίχνος συντροφικότητας, συναγωνιστικού πνεύματος. Συνήθως σε αγαστή συνεργασία με δημοσιογραφούντες μισθοφόρους επιχειρηματιών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το πόση συκοφαντία παρεπιδημεί στους πολιτικούς διαδρόμους.

Γελάνε με τον Guardian του ΣΥΡΙΖΑ: Γράφει για διαδηλώσεις στην Ελλάδα και βάζει φωτο της Λουκά ως διαδηλώτριας [εικόνα]

Χαμόγελα σχηματίστηκαν στα πρόσωπα όσων διάβασαν την πρόσφατη ανταπόκριση του Guardian από την Αθήνα για τις αντιδράσεις των πολιτών και τις διαδηλώσεις έξω από το υπουργείο Οικονομικών. Αφορμή δεν ήταν το κείμενο, αλλά η κεντρική φωτογραφία του άρθρου που παρουσίαζε τη γνωστή Ελένη Λουκά να την τραβάνε οι αστυνομικοί. Η λεζάντα γράφει :

ΒΙΝΤΕΟ-Αιχμές Ρήγα για την αποχώρηση της Τζάκρη

Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγας να αφήνει αιχμές για προσυμφωνημένη αποχώρηση της Θεοδώρας Τζάκρη από το ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ-Τατσόπουλος:«Δεν είμαι γελωτοποιός και βιζιτού-Είστε μικρόψυχοι και δεν ταιριάζει στην αριστερά»

Απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος στους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι «ούτε γελωτοποιός, ούτε βιζιτού» μιλώντας στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο... αμαρτωλός παπάς του "Κάτι Ψήνεται" έβλεπε τσόντες στο μοναστήρι!

Όσοι έχουν γνωρίσει τον… Ποιμένα ή αλλιώς τον τηλεαστέρα που πρωταγωνιστούσε την προηγούμενη εβδομάδα στην σειρά «Κάτι Ψήνεται» έχουν να πουν μόνο τα… χειρότερα!

Βίντεο: Στις φλόγες η Lamborghini που πήγαινε με 398 χλμ/ώρα στην Κρήτη!

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι από τη Ρωσία και ήρθε στην Κρήτη για να πάρει μέρος στον αγώνα ντράγκστερ του ενός μιλίου

Όλα τα βλέμματα έστρεψε επάνω της η πανάκριβη Lamborghini Gallardo στο Τυμπάκι Ηρακλείου στην Κρήτη.

ΟΟΣΑ: Ανάκαμψη 1,8% για την Ελλάδα το 2015

Σε αναβάθμιση των προβλέψεών του για την Ελλάδα προχώρησε ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), προβλέποντας ύφεση 0,4% για το 2014 και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας το 2015 με ρυθμό 1,8%, με έκθεση για τις οικονομικές προοπτικές των χωρών μελών του, που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.

Βορίδης: Πάπας… Αλέξιος ο Συριζιανός!

Σε… Πάπα Αλέξιο μετέτρεψε τον Αλέξ Τσίπρα ο Μάκης Βορίδης! Μιλώντας στο Βήμα FM, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε με αφορμή το προσκλητήριο αποστασίας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μετατραπεί σε Πάπα που μοιράζει άφεση αμαρτιών σε όσους βουλευτές ταχθούν μαζί του προκειμένου να πετύχει το στόχο του:

Nεαρή «ανάπηρη» ζητιάνα πετάει τα ρούχα μετά τη δουλειά και γίνεται κουκλάρα [βίντεο]

Οταν βλέπουμε έναν ζητιάνο ανάπηρο πάντα σκεφτόμαστε ότι μπορεί και να μας κοροϊδεύει. Αλλά η ζητιάνα που «συνέλαβε» αμερικανικό κανάλι στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, ξεπερνάει κάθε έννοια απάτης.

Τι είναι η μυστηριώδης Area 51 στη Νεβάδα; Νέα έγγραφα αποκαλύπτουν το σκοτεινό παρελθόν της

Πρόσφατα έγγραφα αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν του μυστηριώδους χώρου δοκιμών στη Νεβάδα, γνωστού και ως Area 51, που έχει αποτελέσει το επίκεντρο αρκετών θεωριών και αστικών μύθων.

Ο τσολιάς με την μπάλα εύχεται καλή τύχη στην Εθνική Ελλάδος sτο facebook [βίντεο]

Εντυπωσιακά κόλπα με την μπάλα έκανε ένας 19χρονος, ο οποίος ήταν ντυμένος τσολιάς. Ο νεαρός freestyler, Ερτίλ είναι από το Αγρίνιο και στόχος του είναι κάποια στιγμή να προσφέρει το δικό του σόου στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Ηδη έχει κατακτήσει το facebook.

Χωρίς «φρένο» το ράλι του Bitcoin - Εκτοξεύθηκε στα 900 δολ.

Κάθε ρεκόρ σπάει το ηλεκτρονικό νόμισμα Bitcoin, καθώς σήμερα εκτοξεύθηκε πάνω από τα 900 δολ., προτού υποχωρήσει στα 768 δολ. Η εκρηκτική άνοδος του Bitcoin αποδίδεται στη χθεσινή συζήτηση ενώπιον της αμερικανικής Γερουσίας, για τους ενδεχόμενους κινδύνους των διαδικτυακών νομισμάτων.

Πώς δημιουργήθηκε το bitcoin;

ΒΙΝΤΕΟ-Ανδρουλάκης: Οταν παραιτήθηκα, το ΠΑΣΟΚ μου είπε να κρατήσω την έδρα για να μην βγει ο ψήστης της Πάρου

Τους λόγους για τους οποίους δεν παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα όταν ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΠΑΣΟΚ εξήγησε ο Μίμης Ανδρουλάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι προσφέρθηκε να το κάνει «για λόγους ηθικής τάξεως».

ΒΙΝΤΕΟ-Με την ελληνική σημαία κηδεύτηκε ο Κληρίδης-ΒΙΝΤΕΟ αφιέρωμα στ ζωή του

Στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας, στην Λευκωσία, τελείται η νεκρώσιμος ακολουθία του πρώην προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη.

Από ελληνικής πλευράς το παρών δίνει ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Πάγκαλος: Αν βγει ο Τσίπρας, όσοι μπουρούν, να φύγουν στο εξωτερικό... το βράδυ το εκλογών όμως

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε βαρείς χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «στη Βουλή έχει γίνει καταγέλαστος»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο σφοδρής προσωπικής επίθεσης από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, με αφορμή και την πρόσκληση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους κυβερνητικούς βουλευτές να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ: Και μιας και λέμε για τη Ρουμανία... δείτε τη Ρουμάνα παρουσιάστρια που βγάζει το βρακί της live

Πώς μπορεί μία εκπομπή να «χτυπήσει» κόκκινο στην τηλεθέαση; Αν η παρουσιάστρια «απαλλαχθεί» από τα απολύτως απαραίτητα ρούχα...

Ο λόγος για την Ντανιέλα Κρούντου, γνωστή στη ρουμανική τηλεόραση για...

Πέστε απ' τα σύννεφα: ΑΥΓΗ-Μουλόπουλος επιστρατεύουν και ψέμματα στον πόλεμο εναντίον Τατσόπουλου

[Γράφουν κατά βάση ψέμματα και που και πότε επιστρατεύουν καμιά αλήθεια έπρεπε να γράψουμε κανονικά...]

Κάτοικοι καλούν την αστυνομία αντιδρώντας στην παρέμβαση των atenistas να κάνουν φαβέλα την οδό Μαρασλή [εικόνες]

Κι όμως ακόμα και η ανιδιοτελής κοινωνική προσφορά γνωρίζει όρια κι εμπόδια και μια απλή κίνηση προσφοράς που δεν αποσκοπεί σε κανένα αντάλλαγμα μπορεί να αποτελέσει casus belli.

Πρωταγωνιστές αυτής της «μάχης» ήταν οι atenistas, οι οποίοι πριν προλάβουν να ξαποστάσουν από το σουίνγκ πάρτι που έστησαν στην πλατεία Ομονοίας, πήραν τις μπογιές τους και αποφάσισαν να γεμίσουν με χρώμα τη γκρίζα πρωτεύουσα και συγκεκριμένα τα 170 σκαλιά της Μαρασλή που ξεκινούν από το ύψος της οδού Σουηδίας και φτάνουν μέχρι τον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Πλεόνασμα 2,6 δισ. ευρώ στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών στο 9μηνο 2013

Πλεόνασμα 2,6 δισ. ευρώ κατέγραψε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών στο 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2013, έναντι ελλείμματος 2,8 δισ. ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο του 2012.

Καλοπερνάνε οι γιατροί γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να πάνε Ψαρά και Οινούσες που τους τάζουν μέχρι και δωρεάν φαί και στέγη

[Μην ξανακούσω μαλεκί@ς για ανεργία γιατρών κ.λπ.... Μόνο ρωσίδες δεν τάζουν οι ταλαίπωροι κάτοικοι και δεν βρίσκεται κανείς να πάει...]

Σε αναζήτηση μόνιμου γιατρού βρίσκονται εδώ και ένα χρόνο τα Ψαρά και οι Οινούσσες, με τη δημοτική αρχή και τους κατοίκους να προσφέρουν κίνητρα δωρεάν διαμονής και σίτισης σε γιατρούς ώστε να λυθεί το μεγάλο πρόβλημα.

Μουλόπουλος: Πέτρο, τέρμα οι μαλακ@ες... Τατσόπουλος: Κρίμα Βασίλη… too little too late!


«Πέτρο, τέρμα οι μαλακίες» είναι το νέο μήνυμα που στέλνει ο συντονιστής Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος μέσω της «Αυγής» προς τον βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο, με τον  δεύτερο να του απαντά «Κρίμα Βασίλη… too little too late».

Τα Νέα: Ψάχνει ο Τσίπρας στην ντουλάπα του ΠΑΣΟΚ αλλά μόνο κάτι αποφόρια του Παπανδρέου βρίσκει

["Ψάχνει στα σκουπίδια και βρίσκει κάτι αποφάγια", δε λέτε καλύτερα...]

«Ηρθ' ο χειμώνας κι ο κοσμάκης τα' χει χάσει». Με αυτή τη φράση εκκινεί το άρθρο της Ρούλας Γεωργακοπούλου σήμερα στα Νέα, όπου συνδέει την αναζήτηση ενός ζεστού, μάλλινου ρούχου με το ψάξιμο του Αλέξη Τσίπρα στην ντουλάπα του ΠΑΣΟΚ, με ενδυματολογικές αναφορές πολλαπλών αναγνώσεων.

Καραγκιοζιλίκια: Οι προφυλακισμένοι βουλευτές της ΧΑ ζήτησαν να αναρτηθεί η Ελληνική σημαία στο κελί τους... Γιατί; Για να μην τους μπερδεύουν με Αφγανούς;

Αίτημα να αναρτηθεί η ελληνική σημαία μέσα στα κελιά τους υπέβαλλαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνήθηκε.

«Η Ελληνική Σημαία βρίσκεται αναρτημένη σε ιστούς σε περίοπτη θέση τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό περίβολο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, όπως προβλέπεται για τις δημόσιες υπηρεσίες», αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή ύστερα από...

όχι οι Γερμανοί ναζί, αλλά οι φίλοι μας οι Τούρκοι: «Πέταξαν στη θάλασσα τα οστά των αγνοουμένων»

Ανατριχιαστικά στοιχεία για ένα ακόμα έγκλημα του Αττίλα αποκαλύπτει δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Afrika», σύμφωνα με την οποία Τούρκοι πράκτορες έφτασαν στα Κατεχόμενα τη δεκαετία του '90 με ειδική αποστολή να εξαφανίσουν ομαδικούς τάφους που ήταν θαμμένοι Ελληνοκύπριοι αγνοούμενοι από το 1974.

ΒΙΝΤΕΟ-Καρύδης και Κουρουπλής τσακώνονται ποιος είναι πιο ΠΑΣΟΚ κι ο Βορίδης χαμογελάει

Έντονη κόντρα ξέσπασε μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλή, στον αέρα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαθήτρια κλαίει μπροστά στον υφυπουργό;

[Το ερωτηματικό κολλάει στο ότι φαίνεται λίγο μαϊμού το κλάμα με αναφιλητά... επειδή δεν έχει καθηγητές... περίεργο φαίνεται, όχι ότι αποκλείεται, αλλά κνίτησσα να κλαίει επειδή δεν έχει καθηγητές να την καταπιέζουν με "εξετάσεις και βαθμολογίες" όσο να 'ναι δεν κολλάει και πολύ]

Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε στην Κοζάνη με πρωταγωνίστρια μία μαθήτρια που ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλο, διαμαρτυρόμενη για την έλλειψη καθηγητών σε βασικά μαθήματα.

Μπαμπάς ληστή: "Ο Τατσόπουλος δεν κατανοεί αυτά που λέμε"... ναι φαίνεται! Δεν είναι σπίρτο σαν εσένα...

"Νομίζω ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη", τόνισε ο Νίκος Βούτσης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και υπογράμμισε ότι:

ΒΙΝΤΕΟ-Μάθημα λαϊκισμού 8-9 π.μ. ... διδάσκει ο περιπτεράς: "Είναι σα να κλέβουμε εκκλησία"

[Να πούμε στους τροικανούς ότι "είναι σα να κλέβουμε εκκλησία" λέει ο καθηγητής του λαϊκισμού... όπου "εκκλησία" εννοεί τους έλληνες πολίτες... τα αγγελούδια με τη χαμηλότερη διαφθορά στον πλανήτη...]

Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπαδάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην πρωινή εκπομπή.

O Χατζόπουλος ξεφτιλίζει την ανέραστη για την υπεράσπιση του βιαστή με την τυρόπιτα

Νέα σελίδα στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει σήμερα ο γνωστός σκιτσογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Δημήτρης Χατζόπουλος, ο οποίος σε νέο του σκίτσο αφήνει αιχμές για την γνωστή υπόθεση του «βιαστή με τις τυρόπιτες», που έχει αναλάβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πάνο πριν το "ΕΡΤ" να βάζεις και το "συγχωρεμένη": Έδιωξε το συνεργείο της ΔΤ ο Πανάρας

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος πραγματοποιεί περιοδεία στις Σέρρες. Εκεί, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ζήτησε να αποχωρήσει το τηλεοπτικό συνεργείο της ΔΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως...

Όταν η Τζάκρη αποκαλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ "μεγάλη πολιτική απάτη"

Πάλι τα μπέρδεψε η Θεοδώρα...

Ήταν 11 Ιουνίου 2012 πριν από τις εκλογές όταν η Θεοδώρα Τζάκρη σε άρθρο της έγραφε, μεταξύ άλλων, τα εξής : " Μέσα από αυτή τη διαφαινόμενη απαξίωση του πολιτικού συστήματος ξεπήδησε μια νέα λαϊκίστικη πολιτική δύναμη, ο ΣΥΡΙΖΑ"...Και λίγο πιο κάτω επεσήμαινε :