21 Νοεμβρίου 2013

Καθηγήτρια έστελνε σέξι φωτογραφίες σε μαθητή της (ΦΩΤΟ)

Καθηγήτρια τέθηκε σε διαθεσιμότητα, στην Ουαλία, μετά από την εμπλοκή της σε ροζ σκάνδαλο με ανήλικο μαθητή της.

Η 33χρονη, Clare Horton, από το Newport της Ουαλίας, κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου.

Γέλια μέχρι δακρύων!! Δείτε πως παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ το κυνήγι των βουλευτών του από τους φεσωμένους του Κοτρώτσου

Αναμφισβήτητα το γεγονός της εβδομάδας ήταν ο εξευτελισμός του Κοτρώτσου από τους εργαζόμενους που απέλυσε χωρίς να τους πληρώσει τα δεδουλευμένα τους. Ο όψιμα αντιμνημονιακός Κοτρώτσος που είναι σύμβολο για το πάρτι των Ολυμπιακών καθώς από μετριότητα βρέθηκε στην ανώτερη επικοινωνιακή θέση των αγώνων με το αζημίωτο δήλωσε πως ΘΑΘΑΘΑΘΑ πουλήσει το εξοχικό στο Πήλιο για να αποζημιώσει τους εργαζόμενους που φέσωσε.

Ο απόλυτος τραγέλαφος όμως ήταν η παρουσία του μισού ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση, οι οποίοι μόλις εμφανίστηκαν οι φεσωμένοι έκαναν τους ανήξερους και δήθεν αποχώρησαν σε ένδειξη συμπαράστασης!!! 

Φυσικά αυτά είναι παπαριές! Οι...

Έτσι σκότωσε τo κάθαρμα ο Τσετσένος τον 28χρονο (VIDEO)

[Κάποιος στόκος νεοφιλεκομμουνιστής μου έγραψε: "Έλληνας ομογενής από την Τσετσενία ήταν αλλά τώρα που δεν σε βολεύει δεν το λες"... Έλα ρε; Υπάρχουν ομογενείς στην Τσετσενία! Ναι και εγκληματίες Τσετσένοι υπάρχουν που με πλαστά χαρτιά και λίγο λαδάκι έρχονται εδώ σαν ονμογενείς μαλάκ@...]

Ο πρώην πυγμάχος τον χτυπούσε φορώντας γάντια με σίδερο

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας 28χρονος τη συμπαράσταση που παρείχε σε 35χρονη φίλη του, που επιχειρούσε να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα της.

Παράδειγμα προς μίμηση ο Δ. Γαλαμάτης! Θεώρησε ότι δεν μπορεί να προσφέρει και παραιτήθηκε αντί να γκρινιάζει όπως κάνουν όλοι

[Από τους ελάχιστους βουλευτές που όταν δεν επανεξελέγη το 2007 αντί να διοριστεί υποδιοικητής σε νοσοκομείο έκανε αίτηση και διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στη νομαρχία Κατερίνης...]

Την παραίτηση του από δήμαρχος Βόλβης υπέβαλε ο Δημήτρης Γαλαμάτης στον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Αθανάσιο Καρούντζο.

Ο πρώην βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Δημήτρης Γαλαμάτης, εκλέχθηκε για πρώτη φορά δήμαρχος Βόλβης στις εκλογές του 2010. Στις 13 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ότι...

Άδωνις κατά Τσίπρα: Βγάλε τώρα τις εκπομπές που πήραν διαφημίσεις από φαρμακευτικές στο σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ!

Σε… υψηλότερο επίπεδο συνεχίζεται τελικώς η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και ΣΥΡΙΖΑ αφού ο υπουργός Υγείας ζητά πλέον από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος Α.Τσίπρα να δημοσιοποιήσει τις εκπομπές του ραδιοσταθμού “Στο Κόκκινο” που πήραν χορηγίες από πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες.

Πήρε... φωτιά το Πεδίο Βολής στην Κρήτη (φωτό)

Σκηνικό πολέμου στήθηκε το τελευταίο 48ωρο στο Πεδίο Βολής Κρήτης μετά την απόφαση να δοκιμαστούν τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα μικρού και μεσαίου βεληνεκούς που διαθέτει η χώρα μας για την αεράμυνα της.

ΒΙΝΤΕΟ-Μάχη για τον 8χρονο «Μέσι»

Ένα 8χρονο αγοράκι από την Αργεντινή, το οποίο αγωνίζεται σε εντελώς άσημη ομάδα, έχει αναγκάσει σκάουτς μεγάλων συλλόγων να παρακολουθούν τα κατορθώματά του.

Ηγέτιδα «ήπια ισχύς» του κόσμου για το 2013 η Γερμανία

Ηγέτιδα «ήπια ισχύ» του κόσμου χαρακτηρίζεται για το 2013 η Γερμανία, από την ετήσια έρευνα του περιοδικού Monocle και του Ινστιτούτου για την Διακυβέρνηση.

Η έρευνα λαμβάνει υπ' όψιν τις επιδόσεις μιας χώρας στον τομέα της οικονομίας, του πολιτισμού, της διπλωματίας και του αθλητισμού και, σύμφωνα με το περιοδικό...

Παχύδερμο: Δίωξη μόνο για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος-Για τη φοροδιαφυγή συμβιβάστηκε με την εφορία στο 1,3 εκ πρόστιμο

Αντιεισαγγελέας Αρ.Πάγου: Να αναιρεθεί μερικώς το βούλευμα για τον Θέμο Αναστασιάδη


Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής εισηγήθηκε στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε συμβούλιο (κεκλεισμένων των θυρών) να αναιρεθεί μερικώς το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε βάρος του Θέμου Αναστασιάδη και να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη μόνο για το αδίκημα της φοροδιαφυγής ύψους 1,6 εκατ. ευρώ σε βαθμό κακουργήματος, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ξαναπουλά την ...παρθενιά της η καλλίγραμμη Βραζιλιάνα!

Τι πήγε στραβά με την πρώτη δημοπρασία;;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη βραζιλιάνα φοιτήτρια που αποπειράθηκε πέρυσι να πουλήσει το ανέγγιχτο του κορμιού της και σχεδόν τα κατάφερε;

Κανείς φυσικά, η ιστορία πήρε ωστόσο περίεργη τροπή, παρά το γεγονός ότι η ηλεκτρονική δημοπρασία έβγαλε πλειοδότη.

Βίντεο: Διάρρηξη on camera στη Λαμία

Το πρώτο χτύπημα έγινε στις 8:00΄ το βράδυ στην είσοδο της πόλης και συγκεκριμένα στον παράδρομο που της εθνικής, σε επιχείρηση εμπορίας φρούτων, που βρίσκεται δίπλα από την εταιρία "ΑΦΟΙ ΚΑΒΒΑΔΙΑ".

«Ραντεβού« με την Ισπανία σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης δίνει το Γιβραλτάρ

Ή τουλάχιστον αυτό εύχεται ο πρωθυπουργός του κρατιδιού μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Γιβραλτάρ ως το 54ο μέλος της UEFA απέναντι στη Σλοβακία

Η Εθνική ομάδα του Γιβραλτάρ έπαιξε τον πρώτο της αγώνα εναντίον Σλοβακίας στο γήπεδο Φάρο, του Algarve της Πορτογαλίας , καθώς αποτελεί επίσημα το 54ο μέλος της UEFA.

Αυτή είναι η πιο σέ@υ κρυόκωλη βρετανίδα (ΦΩΤΟ)

H Helen Flanagan προς τέρψιν του αντρικού κοινού φωτογραφήθηκε με εσώρουχα για το περιοδικό «Nuts».

Η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο είναι η κατάλληλη για τέτοιου είδους φωτογραφίσεις και γι αυτό το λόγο η εφημερίδα Sun αυτό το μήνα την επέλεξε για να γιορτάσει τα γενέθλια του στηθόδεσμου.

Λονδίνο: Ζευγάρι κρατούσε φυλακισμένες επί 30 χρόνια τρεις γυναίκες

Τρεις γυναίκες που κρατούνταν από ένα ζευγάρι σε συνθήκες δουλείας επί δεκαετίες απελευθερώθηκαν από τη βρετανική αστυνομία που κινητοποιήθηκε μετά την καταγγελία μιας οργάνωσης.

ΑΘΩΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ

Oργισμένος ο πρόεδρος του δικαστηρίου, τόνισε σε έντονο ύφος στη φιλοσκοπιανή ενάγουσα, πως : «η Μακεδονική» γλώσσα δεν είναι διαφορετική από την ελληνική».

Αθώοι κρίθηκαν την Τετάρτη 20/11/2013 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Έδεσσας, οι ...
εκδότες και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», Θέμος Αναστασιάδης, Αναστάσιος Καραμήτσος και Παναγιώτης Σαββίδης αντίστοιχα, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους, η εκπρόσωπος των Σκοπιανών των ΗΠΑ στην …

Τους ενοχλεί ο Φαήλος και έβαλαν τη Ρεπούση να τον κάνει ντα: "O σεξισμός δεν είναι καλαμπούρι"

"Ο σεξισμός δεν είναι καλαμπούρι. Είναι μια μορφή βίας" είναι ο τίτλος του άρθρου της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση, το οποίο ξεκινά με ένα παλαιό tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη για την ίδια...

Διαβάστε το άρθρο της στο metarithmisi.gr

Εφιάλτες βλέπουν στην Κουμουνδούρου μετά την συνάντηση Βαρδή- Ψυχάρη

Σε νευρική κρίση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Αιτία η διαφαινόμενη προσέγγιση Βαρδινογιάννη- Ψυχάρη και τα όσα συμφωνήθηκαν στην συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο κορυφαίος επιχειρηματικός παράγοντας της χώρας με τον γνωστό συγκροτηματάρχη.

Προσπαθούν να "κόψουν" την κουβέντα περί Τατσόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ: «Το θέμα έχει κλείσει»

Στη θέση ότι «το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει» κατέληξε το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας κατά τη σημερινή πολύωρη συνεδρίαση, υπό το πρίσμα ότι θέλουν να «κόψουν» την κουβέντα που έχει ταλαιπωρήσει το κόμμα με τη δημοσιότητα που έχει λάβει τις τελευταίες μέρες.

Φαήλος: Ο Τσίπρας το πολύ πολύ να κάνει καμιά χωρίστρα και μανικιούρ στο μνημόνιο

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στο περιοδικό «Επίκαιρα».

Ο κ. Κρανιδιώτης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για τις προεκλογικές του υποσχέσεις αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει μια πιθανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο μνημόνιο λέγοντας χαρακτηριστικά, «δεν το έχει ο άνθρωπος».

Τους δουλεύει ο Βέλγος: "Δεν δεχόμαστε την ΔΤ στις τάξεις μας"... κάτσε να πέσει το παραδάκι και θα σου πω εγώ αν τη δέχονται

[Έχουν λογαρισμό στήριξης τα λαμόγια για να κάνει ταξιδάκια στο εξωτερικό ο οικογενειακώς κρατικοδίαιτος, ΣΥΡΙΖΑίος, Τσιμπίδας, που κοιμόταν μέσα στην "ΕΡΤ" και τον πέταξαν έξω τα ΜΑΤ... πληρώστε κορόιδα για να σας δουλεύει ο Βέλγος... τα ίδια σας έλεγε, όταν σας υποσχόταν ότι δεν θα κόψει το σήμα...]

Αδιανόητη χαρακτήρισε την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, ο πρόεδρος της EBU Ζαν Πολ Φιλιπό, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ΔΤ «δεν είναι και επ' ουδενί δεν πρόκειται να γίνει μέλος της».

Καμήλα με φωτοβολταϊκό στην πλάτη... στο Ντζιμπουτί [εικόνα]

Μία ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα συγκλονιστική εικόνα παρουσίασε ο βραβευμένος με Πούλιτζερ δημοσιογράφος Πολ Σαλοπέκ, παρουσιάζοντας μία διαφορετική όψη του χειμώνα από το μακρινό Τζιμπουτί.

«Γεννήθηκε» νέο νησί στην Ιαπωνία – Εκπληκτικές εικόνες (VIDEO)

Η έκρηξη ενός υποθαλάσσιου ηφαιστείου «γέννησε» ένα νέο νησί στην Ιαπωνία. Οι εικόνες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από την ιαπωνική ακτοφυλακή είναι εντυπωσιακές.

ΦΩΤΟ: Αυτά είναι τα μνημονιακά χρήματα που εισπράττει ο Καμμένος

Προς ψηφοφόρους ΑΕροψεκασμένων: Πριν μερικές μέρες σας έλεγε πάλι ότι τον πολεμάνε ο Σαμαράς και οι Μέρκελ (έχει χάσει τον ύπνο της μαζί του....) και δεν του έχουν δώσει καθόλου κρατική χρηματοδότηση... τότε είχε ήδη εισπράξει...

Προσλήψεις στο ΕΣΥ κάνει ο Άδωνις

Το μεγαλύτερο ποσοστό των προσληφθέντων θα διοχετευθεί στα ογκολογικά νοσοκομεία αν και όπως παραδέχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πάλι δεν είναι αρκετό, ώστε να μηδενιστούν οι χρόνοι αναμονής.

ΦΩΤΟ-Ο Τάσος στο κατεστραμμένο ενεχυροδανειστήριο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης του ενεχυροδανειστηρίου στην Καλαμάτα, βρέθηκε στο κατεστραμμένο του κατάστημα, υπολογίζοντας τις ζημιές που προκλήθηκαν από την έκρηξη μηχανισμού τα ξημερώματα.

Οι υπάλληλοι που φέσωσε ο Κοτρώτσος διέκοψαν την παρουσίαση του βιβλίου του μπροστά στους "ανήξερους" κομμουνιστοΣΥΡΙΖΑίους και τον Λαλιώτη

[Έξαλλος ο Χατζηνικολάου εναντίον των ταλαίπωρων που ζητάνε τα δεδουλευμένα τους... ας στείλει κανα τσετσένο μπράβο να τους συνετίσει... Όσο για τους "αλήτες" (όπως τους αποκάλεσαν οι φεσωμένοι) του ΣΥΡΙΖΑ (Κωνσταντόπουλος, Δούρου, Στρατούλης, Παπαδημούλης, Μητρόπουλος) που ήταν εκεί για να στηρίξουν τον φίλο τους τον Σεραφείμ, τι να πούμε; Αποχώρησαν όταν δήθεν έμαθαν ότι ο Κοτρώτσος έχει φεσώσει τους υπαλλήλους και τους άρχισαν στα μπινελίκια οι φεσωμένοι...

Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα ανακάμπτει μετά από έξι οδυνηρά χρόνια»

Για οικονομική σταθερότητα στην Ελλάδα που παράγει πλέον απτά αποτελέσματα μίλησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με την υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ Πένι Πρίτζκερ.

Ξεκίνησε η επανατοποθέτηση δημοτικών αστυνομικών: Ποιες οι διαδικασίες, τι προβλέπεται

Άρχισε η διαδικασία επανατοποθέτησης δημοτικών αστυνομικών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα κινητικότητας, μετά  τη συνεδρίαση του Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (Νόμος 4024/2011) του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Χρυσή Αυγή για αντιρατσιστικό: Έκτρωμα που καταργεί την ελευθερία του λόγου!

«Έκτρωμα» που καταργεί την ελευθερία του λόγου χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε χθες στη Βουλή.

«Τελικώς, όπως είχε υποσχεθεί στο σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών, η αντεθνική κυβέρνηση των μνημονίων κατέθεσε στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Η ΔΑΠ βάζει πλάτη στον Αρβανιτόπουλο

Ενεργοποιείται η φοιτητική παράταξη της ΝΔ

Έτοιμη να βάλει πλάτη στον Αρβανιτόπουλο και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια είναι η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ που πρόσκειται στη ΝΔ. Η γαλάζια παράταξη τις τελευταίες ημέρες κινητοποιείται ώστε...

Φύσσας: «Θα μπορούσαμε να περάσουμε στα χαρτιά»

Για το λάθος των Ρουμάνων στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ στο στάδιο Καραϊσκάκης μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Τάκης Φύσσας, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομοσπονδία επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει υπέρ μας και να παλέψει η ομάδα στο γήπεδο για την πρόκριση.

Η FIFA παρουσιάζει την Ελλάδα με... αριθμούς

Η FIFA φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της ένα αφιέρωμα στην Εθνική Ελλάδας, παρουσιάζοντας μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και αριθμούς αναφορικά με την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο δράστης της επίθεσης σε Ερντογάν στην τηλεόραση

Η hurriyet δίνει στη δημοσιότητα βίντεο του δράστη της απόπειρα δολοφονίας κατά του Ταγίπ Ερντογάν, στο οποίο ο δράστης συμμετέχει σε παλαιότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο δράστης φέρεται να είναι ερασιτέχνης γλύπτης και σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό Εσωτερικών, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Παναγιωτόπουλος: «Απόλυτα προστατευμένος ο εθνικός μας ύμνος στο youtube και αλλού»

Μείζον θέμα έχει προκύψει με όσους ανεβάζουν τον εθνικό ύμνο σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το youtube κλπ, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες βουλευτών το youtube ζητά πνευματαικά δικαιώματα!

Μέρκελ: Κανείς δεν περίμενε πριν λίγο καιρό να πετύχει η Ελλάδα πρωτογενές πλεόνασμα


Την πολιτική των προγραμμάτων διάσωσης, που εφαρμόζονται σε χώρες της ευρωζώνης, υπερασπίστηκε η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, κάνοντας, μεταξύ άλλων, ειδική αναφορά στο πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχε η Ελλάδα, «ενώ πριν από λίγο καιρό δεν το περίμενε κανείς» και συχνά είχαν εκφραστεί επιφυλάξεις.

Δημοπρασίες με Ιπποκράτη, Γύζη και Κολοκοτρώνη

Δύο επιστολές του Κολοκοτρώνη στο ελληνικό κράτος με 8.000 ευρώ-Αντί 26.000 ευρώ πουλήθηκαν τα άπαντα του Ιπποκράτη

Στην τιμή των 25.960 ευρώ πουλήθηκε η πρώτη έκδοση των απάντων του πατέρα της ιατρικής, Ιπποκράτη, στη δημοπρασία βιβλίων του οίκου «Πέτρος Βέργος». Στην ίδια τιμή πουλήθηκε η σημαντική ενότητα 62 επιστολών του Νικολάου Γύζη. Παράλληλα...

Π.Τατσόπουλος: «Αποκλείεται όσοι έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι μόνο ιδεολόγοι.... υπάρχουν και καθάρματα»

«Δεν έχω πρόθεση να παραιτηθώ, διότι δεν θεωρώ ότι κάνω κακό στον ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση μου» δήλωσε την Πέμπτη ο Πέτρος Τατσόπουλος, τονίζοντας, ωστόσο, ότι υπάρχουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρούν να τον οδηγήσουν στην έξοδο.

Απόπειρα δολοφονίας του Τ.Ερντογάν... δυστυχώς απέτυχε και συνελήφθη ο 52χρονος

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν σημειώθηκε την Πέμπτη, καθώς -όπως έγινε γνωστό- ένας 52χρονος επιχείρησε να εισέλθει στο γραφείο του μεταφέροντας εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά ακινητοποιήθηκε από άνδρες της ασφάλειας πριν προλάβει να τον πυροδοτήσει.

Νέα αγωγή του υπουργείου Παιδείας συζητείται στο Πρωτοδικείο

Νέα αγωγή του υπουργείου Παιδείας κατά της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και της ομοσπονδίας τους συζητείται την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών με αίτημα να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Ο Σαμαράς επιμένει για το δωρεάν Wi-Fi: Σε κάθε χωριό θέλω και μια κεραία

Σε αναπροσαρμογή του σχεδίου για δωρεάν ίντερνετ προχωρά η κυβέρνηση, πολλαπλασιάζοντας σε πανελλαδικό επίπεδο τα σημεία «free wifi». Σχετική εντολή έχει δώσει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε σειρά διαβουλεύσεων με τα αρμόδια υπουργεία.

Αυτός είναι ο προϋπολογισμός του 2014: Ανάπτυξη 0,6%, πρ. πλεόνασμα 2.965 ευρώ (ΠΙΝΑΚΕΣ-BINTEO)

Υφεση 4% φέτος, έναντι πρόβλεψης για 4,5% - Με έκτακτη ενημέρωση τα διεθνή πρακτορεία αναφέρονται στην πρόβλεψη για τέλος της ύφεσης και επιστροφή σε ανάπτυξη έστω και ασθενική ύψους 0,6% από το 2014

Το στικάκι με τον προϋπολογισμό του 2014 που στοχεύει σε πρωτογενές πλεόνασμα και τις συνοδευτικές εκθέσεις κατέθεσε στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα, αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, η ύφεση φέτος είναι...

Άδωνις προς ΑΥΓΗ: Οι πολυεθνικές που διαφημίζονται «στο Κόκκινο» πίσω από την άρνηση ΣΥΡΙΖΑ να μειωθούν οι τιμές στα φάρμακα

[Γελάει ο κόσμος με τα σούργελα της ΑΥΓΗΣ και του ΣΥΡΙΖΑ που τα παίρνουν από τις φαρμακευτικές εταιρίες για να μην ψηφίσουν τη μείωση τιμών ως και 45% σε 6.000 φάρμακα (και συνεπώς τη χαμηλότερη συμμετοχή των ασφαλισμένων) και λένε ότι τα παίρνει ο Άδωνις!! Γιατί τα παίρνει ρε νούμερα; Για να τους μειώσει τις τιμές; Τόσο ζώα είναι όσοι σας διαβάζουν;]

«Τραγέλαφο» χαρακτήρισε ο Αδωνις Γεωργιάδης το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ», το οποίο αναφέρει πως «ο Γεωργιάδης προωθεί πολιτική τιμών υπέρ των πολυεθνικών».

Αυτός είναι ο 28χρονος που σκότωσε με μπουνιές το κάθαρμα ο τσετσένος!

Μοιραίο στάθηκε το ταξίδι στην Αθήνα για τον 28χρονο Τάσο Ντούπη από την Πηνεία, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια προχθές το βράδυ σε μπαρ στην περιοχή της πλατείας Βάθης, όπου είχε πάει με ένα φίλο του για να πιει ένα ποτό, το οποίο έμελλε να είναι το τελευταίο…

Τατσόπουλος στα Νέα: Υπάρχει κάτι που δεν πρόκειται να καταπιώ κι ας με διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δύο μέρες μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος για το θέμα του Πέτρου Τατσόπουλου, ο βουλευτής και συγγραφέας μίλησε στα Νέα και προειδοποίησε ότι υπάρχει κάτι που δεν πρόκειται να καταπιεί.

Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός: Υφεση φέτος 4% και πλεόνασμα 700 εκ, έναντι πρόβλεψης για 4,5% και 350 εκ-Πλεόνασμα το 2014 2,8 δις!

Το στικάκι με τον προϋπολογισμό του 2014 που στοχεύει σε πρωτογενές πλεόνασμα και τις συνοδευτικές εκθέσεις κατέθεσε στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής που τον παρέλαβε σημείωσε ότι οι τέσσερις συνεδριάσεις στην επιτροπή οικονομικών συνεδριάσεων θα ξεκινήσουν στις 25 Νοεμβρίου και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια στις 3 ή 4 Δεκεμβρίου προκειμένου να ψηφιστεί το Σάββατο 7 ή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

93.000 λογαριασμούς κατέσχεσε η εφορία και βγάζει στο σφυρί 56 σπίτια στην ημέρα

Τα χρέη στο δημόσιο φέρνουν κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ακινήτων. Από τις αρχές τους χρόνου χιλιάδες είναι οι οφειλέτες, ακόμη και μικρών ποσών, που είδαν το λογαριασμό τους στην τράπεζα και δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ και οι πλειστηριασμοί ακινήτων πολλαπλασιάστηκαν.

O Θάνος Τζήμερος ζητάει να συλληφθεί ο πρύτανης Πελεγρίνης

Κυρία εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου, όταν κάποιος παρανομεί δεν τον θέτεις προ των ευθυνών του. Ήταν προ των ευθυνών του και πριν την δική σας σύσταση, αλλά αποδείχθηκε τραγικά ανεύθυνος, γράφει στο facebook ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία, Ξανά! Θάνος Τζήμερος.

Γράφει ο Τζήμερος:

25% απ' τα λαμόγια που κρατάνε κλειστά τα παν/μια της Αθήνας, είναι μεταξύ τους συγγενείς!!

Διαβάστε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τα λαμόγια που εδώ και 3 μήνες έχουν κλειστο το Καποδιστριακό και το Μετσόβειο:

Σήμερα στο ΕΚΠΑ εργάζονται 1.337 και στο ΕΜΠ 883 Διοικητικοί Υπάλληλοι. Μετά την ολοκλήρωση της διαθεσιμότητας το ΕΚΠΑ  θα έχει  937 και το ΕΜΠ 547 υπαλλήλους, έναντι 1.050 διοικητικών υπαλλήλων που έχει η Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, υπεύθυνη για τη διοίκηση 200.000 εργαζομένων.

Τον βόλεψε τον ΠΑΣΟΚο ο Βρούτσης: Ειδικός Γραμματέας στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας ο πρώην γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Κώστας Πανταζής

Μετά από πέντε μήνες που το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας παρέμενε ακέφαλο η κυβέρνηση αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση του Ειδικού Γραμματέα τον 35χρονο Κώστα Πανταζή, ο οποίος έχει διατελέσει γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ταμήλος: Όποιος λέει πως δεν του φτάνουν τα λεφτά...

Κάθετα αντίθετος με τους συναδέλφους του που δηλώνουν πως δεν τους φτάνει η βουλευτική αποζημίωση εμφανίστηκε νωρίτερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος.

Τον εξοργίζει η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ... κατά τ΄άλλα ψήφισε τους κυβερνούντες

[Του απάντησε όμως μια χαρά ο Κ. Στούπας]

Κύριε Στούπα,

Ονομάζομαι Γεώργιος Τσαπλες, και είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να παρέμβω στα τόσα χρόνια που αρθρογραφείτε, διότι η αγανάκτησή μου, με τα άρθρα σας που αφορούν την αξιωματική αντιπολίτευση έχει πιάσει κόκκινο.

Θα ήθελα να σας δηλώσω εξ αρχής ότι για όσους με γνωρίζουν στην πόλη μου την Λάρισα, δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιθέτως είμαι από αυτούς που στήριξαν τους κυβερνώντες....

Ο γυμνασιάρχης μήνυσε δημοσιογράφο για το "Το ψεύδος του Πολυτεχνείου"

Ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Εμπρός» της Λέσβου, Στρατής Μπαλάσκας, συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο ύστερα από μήνυση γυμνασιάρχη που υπηρετεί σε γυμνάσιο του νησιού.

O ένοπλος του Παρισιού: Abdelhakim Dekhar, πρώην αναρχικός -Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μόλις τον έπιασαν

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση των ένοπλων επιθέσεων που σημειώθηκαν τη Δευτέρα στα γραφεία της εφημερίδας Liberation και στην τράπεζα Societe Generale, στο Παρίσι προέκυψαν έπειτα από την εξέταση DNA του υπόπτου.

Πίσω από τη διπλή επίθεση βρίσκεται ο Αμντελακίμ Ντεκάρ, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Στη φυλακή ο εγκέφαλος της μεγάλης ληστείας στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Ένοχοι κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της ληστείας στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, που είχε γίνει στις 17 Φεβρουαρίου του 2012 και είχε εξιχνιασθεί στις 14 Νοεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 41χρονο ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ληστεία και είχε προσπαθήσει να πουλήσει ένα αρχαίο χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι, ποινή κάθειρξης...

Στη φυλακή κάθαρμα, επίδοξος βιαστής ανήλικου

Ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό, επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, σε άνδρα κάτοικο Λάρισας, για αποπλάνηση αγοριού γύρω στα 13, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2011 στη Λάρισα.

ΦΩΤΟ της Αννούλας που "μιλάει"... λέει με λάγνο βλέμμα "σε θέλω"

[Αυτές τις φώτο με το λάγνο βλέμμα "σε θέλω" τις τράβαγε για εισιτήριο εισόδου στα υψηλά αξιώματα του ΠΑΣΟΚ στα οποία βρέθηκε από τη μία μέρα στην άλλη;]

Μια νεαρή πολιτική μηχανικός, που μόλις είχε ανοίξει γραφείο στην Κοζάνη, έκανε συλλογή απο χειροποίητες κούκλες εποχής και φορούσε μακριές φούστες: Ετσι θυμάται τον εαυτό της στην ηλικία των 25 ετών η Αννα Διαμαντοπούλου.