22 Νοεμβρίου 2013

Το πρώτο τρέιλερ του «Nymph()maniac» είναι εδώ. Και φυσικα είναι αυστηρώς ακατάλληλο!

«Το ονομά μου είναι Τζο και είμαι νυμφομανής».

Σε γραμμική αφήγηση, που ξεκινάει από την συνάντηση της Σαρλότ Γκενσμπουργκ με τον Στέλαν Σκάρσκαρντ και επιστρέφει στο παρελθόν για να αφηγηθεί τη ζωή και τα.. έργα μιας νυμφομανούς, το τρέιλερ του «Nymp()omaniac» έρχεται ακριβώς τη στιγμή που η ταινία ετοιμάζεται για την έξοδό της στη Δανία τα Χριστούγεννα του 2013.

ΦΩΤΟ: Μοιράζει πόνο ο Άδωνις με τη μείωση των τιμών στα φάρμακα και πιο πολύ πονάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είδα την αντιπαράθεση του Άδωνι με τον Βαρεμένο... αλλά πρέπει να έφαγε πολύ ξύλο... αν και άδικα γιατί να τον βαράει ο Άδωνις είναι σα να κλέβει εκκλησία. Πάντως πρέπει να πόνεσαν πολύ οι υπάλληλοι τγων φαρμακοβιομηχανων της ΑΥΓΗΣ:

Οι αστυνομικοί έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν είδαν τι μετέφερε μουλάρι στα ελληνοαλβανικά σύνορα !!! Δεν πάει το μυαλό σας!!!

Ακόμα και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τις εικόνες που έβλεπαν - Ολονύκτιες έρευνες και αποκαλύψεις...

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηγουμενίτσας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν στη Λωρίδα Σαγιάδας ομάδα τριών Αλβανών, οι οποίοι κινούνταν προς το Ελληνικό έδαφος με ένα μουλάρι στο οποίο είχαν φορτώσει...

Και ο Ηλιόπουλος ζητάει την προστασία της «χούντας Σαμαρά»: «ΙΧ και μοτοσικλέτα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον μου» και; Έκλασ@ς μέντες;

[Δεν ήξερα ότι μαγκάκια που κάνουν τατουάζ το "SIEG HEIL" μέσα σε συνθήκες ασφαλείας που προσφέρει το "σάπιο κράτος των τοκογλύφων" κλάνουν μέντες και ζητάνε προστασία από τη "χούντα του Σαμαρά και τον εβραιομασώνο Δένδια"! Κατά τ' άλλα "θα χύσουμε το αίμα μας για τον αρχηγό" όπως έλεγε και η Ουρανία...]

Στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία έδωσε κατέθεση αλλά και σχετικό βίντεο για σειρά ύποπτων κινήσεων εναντίον του έξω από το σπίτι του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Δείτε τι συμβαίνει όταν οδηγός που τρέχει με 300 χλμ την ώρα χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του [βίντεο]

Συνέβη στις 10 Νοεμβρίου κατά την ετήσια συνάντηση του αμερικανικού κλαμπ αυτοκινητιστών El Mirage 200 MPH.

Έχοντας αγγίξει τα 300 χλμ την ώρα, ο οδηγός Brian Gillespie έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό που ακολούθησε είναι πέραν κάθε περιγραφής.

Μπα σε καλό σου! Μας έκανες και γελάσαμε πάλι-Καπερνάρος: Οι ορκωτοί ελεγκτές με βρήκαν ΟΚ

[Τι έγινε; Τον έφορο που σου έκατσε τα 2,5 μύρια πρόστιμο τον επισκέφθηκες να κανονίσεις πως θα τα πληρώσεις; Και ψιτ στους ψεκασμένους οπαδούς σου τα παπατζιλίκια: Οι ορκωτοί λογιστές έλεγξαν τη δήλωση πόθεν έσχες και τις καταθέσεις που γράφεις σε αυτό... το ΣΔΟΕ έχει ανοίξει και τους λογαριασμούς και είδε την κίνηση... όσο να 'ναι υπάρχει μια διαφορά στο τι ελέγχθηκε ;) ]

Ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών για το «πόθεν έσχες» του εξέδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, με την οποία κάνει λόγο για στρέβλωση της αλήθειας.

Βουλευτές ΝΔ vs Στουρνάρα και Χατζηδάκη: Ζητάμε ΤΩΡΑ διευκολύνσεις για τους δανειολήπτες

Ερώτηση με την οποία ζητούν διευκολύνσεις για τους δανειολήπτες στεγαστικών δανείων κατέθεσαν σήμερα 29 βουλευτές της ΝΔ.

Οι βουλευτές, με επικεφαλής τον Ιορδάνη Τζαμτζή, σημειώνουν ότι...

Ξερει κανείς το μέιλ της Μέρκελ να της στείλω αυτό το βίντεο; «Ο Γιαννιάς πνιγμένος στα πανέρια»!

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Γιαννιάς στην Θεσσαλονίκη έπεφταν τα λουλούδια βροχή, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο τραγουδιστής να εξαφανιστεί από τα πανέρια!

Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία του Κένεντι!

[Αντέχουν εδώ και 50 χρόνια αν και έχουν απαντηθεί οι περισσότερες]

 Μισός αιώνας έχει περάσει από τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Τζον Φ.Κένεντι, στις 22 Νοεμβρίου του 1963 και οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον θάνατό του εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς και να σαγηνεύουν το κοινό, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις τείνουν να δημιουργούν ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

Ανεμοστρόβιλος εξαφανίζει ένα ολόκληρο σπίτι μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα [βίντεο]

Είναι από τις εικόνες που αποδεικνύουν πόσο αδύναμος είναι ο άνθρωπος μπροστά στη δύναμη της φύσης. Ενα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο Ιλινόις δείχνει ένα σπίτι να ξεριζώνεται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Σύσκεψη στην εισαγγελία πρωτοδικών για τα αυθαίρετα ναρκοπάρτι αναρχοάπλυτων ΣΥΡΙΖΑίων στο ΑΠΘ

Η αντιμετώπιση των αυθαίρετων πάρτι που διοργανώνονται από επιτήδειους στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης, όπως και τα κρούσματα μικροεγκληματικότητας που καταγράφονται εντός του ΑΠΘ και πέριξ αυτού, βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υπό τον προϊστάμενό της, Ευάγγελο Μαδεμλή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πρυτανικών αρχών του Ιδρύματος, και υπηρεσιακών παραγόντων τόσο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Ξεσπά η γυναίκα του 28χρονου: «Ο Τάσος δεν ήξερε τίποτα...Τον έμπλεξε ο "φίλος" του»

Η σύζυγος του Τάσου Ντούπη που έπεσε νεκρός από τις γροθιές μπράβου από την Τσετσενία αποκαλύπτει: «Ο Τάσος δεν ήξερε να έρθει στην Ομόνοια. Ο δήθεν φίλος του τον έμπλεξε»

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του 28χρονου οικογενειάρχη Τάσου Ντούπη από την Πηνεία Ηλείας, από έναν Τσετσένο μπράβο και πρώην πυγμάχο, ο οποίος κατ'εντολή του αφεντικού του γρονθοκόπησε μέχρι τέλους τον άτυχο νέο και πατέρα ενός μικρού κοριτσιού.

Αποχώρησε η Βανδή μετά τις δηλώσεις Σφακιανάκη - Οριστικό τέλος στην επικείμενη συνεργασία τους

Στον αέρα τινάχτηκε η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Νότη Σφακιανάκη εξαιτίας των επίμαχων δηλώσεων του εκκεντρικού τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή. Λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο «Εναστρον», η συνεργασία των δύο δημοφιλών τραγουδιστών πήρε άδοξα τέλος, με την Δέσποινα Βανδή να ανακοινώνει επισήμως την αποχώρησή της από το σχήμα.

Έρχεται γέλιο!!Στην Αθήνα το πρώτο ντιμπέιτ του Τσίπρα με τους υποψήφιους διαδόχους του Μπαρόζο

[Ο Αλέξης θα μιλήσει αγγλικά να ξεραθούμε στο γέλιο;]

Στην Αθήνα - στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας της ΕΕ - θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στην ιστορία ντιμπέιτ των υποψηφίων για την θέση του προέδρου της Κομισιόν, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Aίτηση αποφυλάκισης έκανε ο Νίκος Μιχαλολιάκος -Προφυλακιστέος ο πυρηνάρχης της ΧΑ στον Πειραιά

Περίπου 40 ημέρες έπειτα από την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό, ο Νίκος Μιχαλολιάκος υπέβαλλε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης.

Ο Πετράν δηλώνει πίστη στον ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση Τατσόπουλου στον Σφακιανάκη

Δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Νότη Σφακιανάκη πως η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη λύση για την Ελλάδα, ο Πέτρος Τατσόπουλος, που πριν μερικές μέρες κατηγορήθηκε από τους συντρόφους του για ΧΑυγίτικες αποκλίσεις.... Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον τραγουδιστή με ανάρτηση στο Facebook, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων "Χρυσό Λαρύγγι".

ΔΕΗ: Και τηλεφωνικά ο διακανονισμός των οφειλών

Η επιχείρηση της ΔΕΗ, παρέχει πλέον τη δυνατότητα ένταξης σε πρόγραμμα διακανονισμού και τηλεφωνικά, στο πενταψήφιο 11770 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, χωρίς δηλαδή απαραίτητη φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου στα κατά τόπου υποκαταστήματα.

Το κρύβουν τα λαμόγια!!! Η Μέρκελ προανήγγειλε ουσιαστικά κούρεμα του χρέους!

[Κανένα λαμόγιο δημοσιογράφος δεν γράφει τι απάντησε η Μέρκελ όταν την ρώτησαν αν θα υπάρξει κούρεμα!!! Προφανώς δεν τους βολεύει ότι έμμεσα προανήγγειλε ότι θα υπάρξει κούρεμα του χρέους! Η απάντησή της ήταν η εξής: "Τώρα φαίνεται ότι θα υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα αλλά πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία τον Απρίλιο για να συζητήσουμε (το κούρεμα του χρέους), σε κάθε περίπτωση η Γερμανία σέβεται τις αποφάσεις που πάρθηκαν τον Δεκέμβριο του 2012 (για κούρεμα του χρέους εφόσον επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα)"]

- Σαμαράς: "Δεν θα χρειαστεί καινούργιο μνημόνιο ή νέα ποσά για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού του 2014"
- Μέρκελ : "Υποστηρίζουμε τις δύσκολες αποφάσεις στην Ελλάδα, και βλέπουμε τους πρώτους καρπούς. Και μόνο ότι συζητάμε αν το κενό θα είναι 1 ή 2 δις είναι τεράστια επιτυχία, αν σκεφτεί κανείς που είμασταν πριν ένα χρόνο"
- Μια ώρα και 20 λεπτά κράτησε το γεύμα εργασίας των δυο ηγετών

Με πολύ θερμά λόγια μίλησε η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ για την πορεία της Ελλάδας και την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στην χώρα μας.

Απολαυστικό 3D βίντεο: Η Ακρόπολη πανοραμικά υπό τον ήχο του Ζορμπά

Το μεγαλείο μιας από τις αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο, αλλά και ο Ιερός Βράχος όπως σίγουρα δεν τον έχετε ξαναδεί, - ακόμα και εάν είχατε την τύχη να επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης - σε ένα βίντεο. Και μάλιστα με την υπογραφή Ρώσων δημιουργών.

Ρονάλντο vs Ιμπραΐμοβιτς (βίντεο)

Στο Σουηδία - Πορτογαλία μία κάμερα ήταν «καρφωμένη» μία στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και μία στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έχει ξεφύγει τελείως ο ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά από τη FIFA να τιμωρηθεί η Εθνική Ελλάδας..!!

Μ’ ένα κατεβατό γεμάτο μίσος και χολή για την Χρυσή Αυγή και τους οπαδούς της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την επιβολή τιμωρίας στην Εθνική Ελλάδος από την FIFA, εξαιτίας εθνικιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν στο παιχνίδι Ελλάδος-Ρουμανίας, καθώς και της ανάρτησης ενός πανό για τους πρόσφατα δολοφονημένους, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη!

Ο Αλέξης χειροκρότησε τον Λάκη... σαν αναγνώριση της προσφοράς του

Μπορεί να έχει δεχτεί κι αυτός τα «βέλη» της σάτιράς του, αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε τον Αλέξη Τσίπρα να παρακολουθήσει τον Λάκη Λαζόπουλο στην παράστασή του και μάλιστα να τον χειροκροτήσει θερμά.

Τζον Κένεντι: Τι έγραψαν οι ελληνικές εφημερίδες μια μέρα μετά τη δολοφονία-Λαϊκό τραγούδι έγινε ο θάνατός του! ΒΙΝΤΕΟ

Τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων μετά τη δολοφονία του 35ου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντι, παρουσιάζει ο "Ελεύθερος Τύπος".

Τους δουλεύει κι η Φωφη: Μελετάται η πρόταση δημιουργίας διαστημικού κέντρου στην Καλαμάτα

Τη «σκοπιμότητα» της μετατροπής του αεροδρομίου της Καλαμάτας σε βάση εκτόξευσης πυραύλων για τουριστικούς σκοπούς «εξετάζει, με δέουσα προσοχή, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας» όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Αμυνας Φώφη Γεννηματά.

Νέα παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις κινητοποιήσεις στα ΑΕΙ

Διαδοχικές συναντήσεις με τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων άρχισε από την Παρασκευή ο Υπουργός Παιδείας, ενώ υπήρξε νέα εισαγγελική παραγγελία για το κατά πόσο παραβιάζεται η δικαστική απόφαση που κηρύσσει παράνομη την απεργία των διοικητικών υπαλλήλων.

Η αυτοβιογραφία του Βασιλάκη Καΐλα

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη

«Ένα παιδί μετράει τα πλάνα» είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καΐλα, του ηθοποιού που έγραψε ιστορία ως παιδί-θαύμα του ελληνικού κινηματογράφου και που έπαιξε με όλους τους μεγάλους πρωταγωνιστές, όπως ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Γεωργία Βασιλείαδου, ο Θανάσης Βέγγος, ο Νίκος Ξανθόπουλος και η Μάρθα Βούρτση. Ταυτίστηκε με τους «πονεμένους» ρόλους και ξεχώρισε για το ανεπιτήδευτο παίξιμό του και την ικανότητα του -παρά το νεαρό της ηλικίας του-να προσαρμόζεται στον εκάστοτε ρόλο.

Γενοκτονία Ελλήνων: Βορίδης και Γεωργιάδης βάζουν τα πράγματα στη θέση τους...

...αλλά πριν μετακομίσουν στη Νέα Δημοκρατία...

Γράφει ο Θάνος Τάκης

Αυτή την ορθά τεκμηριωμένη Πρόταση Νόμου, όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια, υπέβαλαν οι τότε βουλευτές του ΛΑΟΣ, στις 18 Μαΐου 2011. Πιστεύω ότι δεν την υπέγραψαν χωρίς να...

Για το σοσιαλισμό σύντροφοι! Σκληρή κριτική Παπαντωνίου σε κυβέρνηση και τρόικα!

Βέλη εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικας εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννος Παπαντωνίου, κατά τη διάρκεια συζήτησης στο LSE.

Έκοψαν τα Ελληνικά στην Καγκελαρία

Γιατί θα αναγκαστεί ο Σαμαράς να κάνει δηλώσεις μόνο στα αγγλικά μετά την συνάντηση με την Μέρκελ;

Δεν κατάφεραν να βρουν μεταφραστή που γνωρίζει ελληνικά και γερμανικά στην καγκελαρία κι έτσι ο Σαμαράς σήμερα θα πρέπει μετά την συνάντηση με την Μέρκελ θα κάνει τις δηλώσεις στα αγγλικά και η Μέρκελ στα Γερμανικά.

Άδωνις: Εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων ο Σκουρλέτης

Νέα επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη στάση του στη ρύθμιση για μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Βήμα FM”.

ΑΗΔΙΑ: Το gay βίντεο του αμαρτωλού παπά του "κάτι ψήνεται" που προκαλεί ΣΟΚ- "Ροζ" σκηνές μέσα στο μοναστήρι!

Όλο και περισσότερα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αμαρτωλό παπά του «Κάτι ψήνεται». Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, καταγγελίες ανέφεραν ότι ο «Ράσπουτιν της Παιανίας» δεν είχε το… Θεό του καθώς έβλεπε ακόμα και τσόντες μέσα στο μοναστήρι!

ΒΙΝΤΕΟ-Επική κωλοτούμπα Παπαδημούλη: Από υμνητής Κοτρώτσου έγινε σε λίγα δεύτερα κατήγορός του

[Ιδέα μου είναι ότι ο Νικολάκης κοιτάζει σα βρεγμένη γάτα;]

Απερίγραπτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες κατά την παρουσίαση βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου όταν στην αίθουσα μπήκαν απλήρωτοι εργαζόμενοι από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος κατά το παρελθόν, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού.

Β.Παπαγεωργόπουλος: " Θα πρέπει οι πάντες - από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα - να γνωρίζουν"

ΕΝΩ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ  ΓΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» !!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ»  250.725,62 € ΤΟ 1999!!! ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Θα πρέπει οι πάντες – από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα – να γνωρίζουν ότι:

1. Ο τριετής έλεγχος από το Υπουργείο Οικονομικών στον Δήμο Θεσσαλονίκης, κατέληξε σε κατάλογο 24 ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ στην υπόθεση της υπεξαίρεσης, μέσα στον οποίο ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ.

Γαμημέν@ κρίση! Πρώτοι σε αντιβιοτικά, πρώτοι σε φαρμακευτικές δαπάνες και πρώτοι σε υπέρβαρα παιδιά... που κατά τ' άλλα λιποθυμάνε απ΄την πείνα

[Καιρό έχουμε να ακούσουμε την κλασική είδηση: "Παιδάκι λιποθύμησε από την πείνα".... Τι έγινε; Δεν δουλεύει καλά η μηχανή του ΣΥΡΙΖΑ ή δεν περνάει πια το παραμύθι;]

Αποκαλυπτικά για τη φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα τα στοιχεία που φέρνει στο φως έκθεση του Οργανισμού Οικονομικών Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

O Εconomist εξηγεί τι σημαίνει ο όρος «μπανανία» που έχουμε ακούσει πολλές φορές για την Ελλάδα

Αναμφίβολα είναι μια πολιτική έκφραση την οποία έχουμε ακούσει πολλές φορές όσον αφορά την Ελλάδα της κρίσης και τις  της Τρόικα. Είναι ο όρος «μπανανία» ο οποίος χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια χώρα η οποία έχει τυπική και υποτυπώδη εθνική κυριαρχία, ενώ στην ουσία διοικείται από μια ξένη δύναμη.

Έλληνας που ζει στη Βραζιλία για το μπάχαλο και τη φτώχεια στη χώρα πρότυπο του Αλέξη και του ινδαλματός του του Λούλα

Είναι Έλληνας, ζει και εργάζεται στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας της ανάπτυξης, της αναδυόμενης οικονομίας, του επερχόμενου Μουντιάλ και γράφει για την πραγματικότητα μιας χώρας που λέγεται Βραζιλία, αλλά δεν έχει καμία σχέση με όλα τα ιδανικά που έχει κατά νου η πλειοψηφία του κόσμου. Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο μπλογκ hellasbrazil.blogspot.gr και αφορά σε ένα πόρταλ επικοινωνίας με τους Ελληνες ομογενείς που ζουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για τρομοκρατικό χτύπημα -Ελεύθεροι σκοπευτές στα τμήματα και σε ισχύ 23 μέτρα ασφαλείας

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., καθώς υπάρχει φόβος για νέο τρομοκρατικό «χτύπημα» με αποτέλεσμα η Αστυνομία να λάβει 23 μέτρα ασφαλείας στα αστυνομικά τμήματα της Αττικής, προκειμένου να αντιμετωπίσει την επικίνδυνη πιθανότητα μιας νέας τρομοκρατικής ενέργειας από το αντάρτικο πόλεώς. Θα τοποθετηθούν ελεύθεροι σκοπευτές με την μορφή «παρατηρητών» σε όλα τα τμήματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Αρβανιτόπουλος: Σε μία νύχτα προσλήφθηκαν 500 υπάλληλοι

Για τα σοβαρά προβλήματα στα Πανεπιστήμια μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: "Ζητήσαμε από τα Πανεπιστήμια να κάνουν αξιολόγηση και όλοι μας είπαν ότι έχουν έλλειψη υπαλλήλων".

Η Μυρτώ βγήκε από το νοσοκομείο για να κοινωνήσει -Συγκινητική τελετή στον ναό των Ταξιαρχών του Γουότερτάουν

Την πρώτη της έξοδο από το νοσοκομείο «Σπόλτιγκ» της Βοστώνης όπου νοσηλεύεται, έκανε η 16χρονη Μυρτώ από την Πάρο προκειμένου να επισκεφθεί με την μητέρα της την ελληνική Εκκλησία όπου τελέσθηκε Ευχέλαιο και Παράκληση για την υγεία της.

Κόντρα Βούλτεψη με τον ψεκασμένο Αβραμίδη για τον ...εθνικό ύμνο (VIDEO)

Κόντρα στον τηλεοπτικό "αέρα" για τον εθνικό ύμνο και τα πνευματικά δικαιώματα, μεταξύ της Σ. Βούλτεψη της ΝΔ και του Γ. Αβραμίδη των ΑΝΕΛ.

Η μάχη άναψε όταν η κ. Βούλτεψη κατηγορήθηκε ότι μιλάει εκ μέρους του... youtube

Κάνουν πίσω οι Αμερικανοί για την Αίγυπτο – Το τουρκικό σοκ και η ελληνική απειλή

Του Μιχαήλ Βασιλείου

Λάβρος κατά της Μουσουλμανικής Αδελφότητας επιτέθηκε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, δίνοντας την εντύπωση, ότι η Ουάσιγκτον υπαναχωρεί ραγδαία από την αρχική της θέση, εγκαταλείποντας τους ισλαμιστές και επιχειρώντας να προσεταιριστεί το καθεστώς του στρατηγού Αμπντέλ Φατέχ Αλ Σίσι, παραδίδοντας ταυτόχρονα και την πρώτη από τις τέσσερις πυραυλακάτους τύπου «Ambassador III», σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού…

ΒΙΝΤΕΟ-Σολάρει πάλι ο Νότης: «Με Άδωνι δεν πάμε πουθενά-Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει»

Γέλιο έβγαλε για άλλη μια φορά ο γνωστός λαϊκός βάρδος Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος υποστήριξε εκ νέου πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να σώσει την Ελλάδα. Από τα... πυρά του δεν γλίτωσε ούτε και ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Βίντεο με αστυνομική βία αναστατώνει τη Μεγάλη Βρετανία

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις αστυνομικοί του τμήματος του Kent στη Μεγάλη Βρετανία.
Αιτία βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει αστυνομικούς να κακοποιούν έναν ύποπτο για ληστεία.

Οι ΗΠΑ θυμούνται, 50 χρόνια μετά, τη δολοφονία του Κένεντι σε ένα βίντεο και ένα γράμμα (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ)

Το διαβόητο καρέ 313 του Ζαπρούντερ και το γράμμα πολίτη που έλεγε στον Κέννεντυ να μην επισκευθεί το Ντάλλας γιατί ο κόσμος ήταν αγριεμένος!

Ένας εμιγκρές από τη Ρωσία στεκόταν στις 22 Νοεμβρίου του 1963 στο πλήθος Αμερικανών στην Ελμ Στριτ του Ντάλας με μία κάμερα, περιμένοντας την οχηματοπομπή του αμερικανού προέδρου. Ο Αμπραχάμ Ζαπρούντερ δεν φανταζόταν πως τότε κατέγραφε τη δολοφονία του Κένεντι, σε ένα βίντεο που πούλησε στο περιοδικό Life και με το οποίο αργότερα δεν ήθελε να έχει καμία σχέση -πετυχαίνοντας να μην δημοσιευτεί το ένα εκείνο καρέ που έδειχνε την στιγμή του θανάτου του Κένεντι.

Süddeutsche Zeitung: «Ο Aντώνης Σαμαράς θα ζητήσει ελάφρυνση του χρέους»

Ο έλληνας Πρωθυπουπουργός πρόκειται να θέσει στη συνάντησή του με την γερμανίδα καγκελάριο το θέμα του χρέους με «όπλο» το πρωτογενές πλεόνασμα, ζητώντας μείωση των επιτοκίων στα δάνεια στήριξης ή επιμήκυνση της αποπληρωμής τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η Suddeutsche Zeitung.

Στο Βερολίνο με “όπλα” πλεόνασμα και πολιτική σταθερότητα

της Μαρίνας Μάνη

Με δύο «όπλα» έφτασε στο Βερολίνο ο Αντώνης Σαμαράς για τη συνάντησή του με την Angela Merkel. Το ένα είναι το πρωτογενές πλεόνασμα των 800 εκατ ευρώ (όπως προκύπτει, τουλάχιστον, από τον νέο Προϋπολογισμό που κατατέθηκε χθες στη Βουλή) το οποίο θα «επιδείξει» ως απόδειξη ότι η χώρα εκπλήρωσε την υποχρέωσή της για το έλλειμμα. Και να «υπενθυμίσει» την υποχρέωση των δανειστών να ανταποκριθούν στην δική τους υποχρέωση που αφορά στη βιωσιμότητα του χρέους.

Ρόμπα κάνουν τον Χατζηνικολάου (συμμορία του λύκου) και τον Κοτρώτσο (αντιμνημονιακή κοκκινοσκουφίτσα) οι εργαζόμενοι που φέσωσε

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο των απλήρωτων εργαζόμενων που ανέγνωσαν κατά τη διάρκεια της παρέμβασης στην παρουσίαση του «αντιμνημονιακού» βιβλίου του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΚΑΙ Η «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ»

Γιατί τα κομμούνια σιχαίνονται τον Ιβάν Σαββίδη;

Δεν είναι η πρώτη φορά, που στελέχη του ΚΚΕ μέσω της αυτοδιοικητικής του παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση", βάλλουν κατά ...του Ιβάν Σαββίδη, με ιδιαίτερο μένος.

Σήμερα, πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Θέρμης, η πρόταση για το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ, το οποίο κατά γενική ομολογία θα αναβαθμίσει την περιοχή. Όλοι ψήφισαν ΝΑΙ με ενθουσιασμό, εκτός από ...

O πρίγκιπας Νικόλαος κάνει τα ψώνια του σπιτιού! (ΦΩΤΟ)

Με τη συντροφιά της Τατιάνας Μπλάτνικ

Η προσαρμογή τους στη νέα γειτονιά αλλά και στην καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα έχει γίνει με τον καλύτερο και τον πιο ομαλό τρόπο καθώς ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ, έχουν αρκετούς φίλους στο πλευρό τους, οι οποίοι τους στηρίζουν στο νέο αυτό ξεκίνημά τους.

Ο Βενιζέλος «καθάρισε» τον επικεφαλής της Ελληνικής Προεδρίας

Μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας NEWSBOMB για τις γραβάτες των 147.000 ευρώ...

Η απόλυτη επιβεβαίωση της εφημερίδας NEWSBOMB έρχεται μετά την απίστευτη αποκάλυψη που είχαμε κάνει στο φύλλο της 25ης Οκτωβρίου του 2013 ότι το γραφείο της Ελληνικής Προεδρίας που υπάγεται στο υπουργείο Εξωτερικών ενέκρινε το κονδύλι των 147.000 ευρώ για να αγοράσει γραβάτες και φουλάρια ως εθιμικό δώρο για τις αντιπροσωπείες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ανοιχτός ο έλεγχος για τον φοροκλέφτη-Περιμένουν το άνοιγμα των λογαριασμών του

Νέα στοιχεία από τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρο ζήτησε η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής κατά τη συνεδρίασή της για τις εκθέσεις ελέγχου του ΣΔΟΕ που αφορούν βουλευτές.

Όσον αφορά τον κ. Καπερνάρο στην Έκθεση ελέγχου του ΣΔΟΕ αναφέρεται ότι...

Αντώνη θυμάσαι; "Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων"

Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων – ως υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος όμως πριν 20 και πλέον χρόνια... μπορεί σήμερα να την ξέχασε;;;

γράφει ο Θάνος Τάκης

Σε ορισμένους, εξυπηρετεί να μην γνωρίζουμε, ή να μην θυμόμαστε. Ίσως επειδή προσπαθούν να ξεχάσουν οι ίδιοι. Ίσως επειδή δεν θέλουν να αντιληφθούμε ότι άλλαξαν εκείνοι.

Σύντομα θα ψηφιστεί ο νέος αντιρατσιστικός νόμος. Χωρίς πρόβλεψη για την Γενοκτονία των Ελλήνων της Ανατολίας, της Γενοκτονίας των Ποντίων.

ESPN: Τα πόστερ των 32 του Μουντιάλ 2014

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN έφτιαξε 32 συνθέσεις, αφιερωμένες στις φιναλίστ του Μουντιάλ 2014, που θα γίνει στην Βραζιλία.

Στο ΣΔΟΕ παραπέμπει η Βουλή τον Αλέξη Μητρόπουλο

Εξελίξεις υπήρξαν χθες βράδυ στη Βουλή με την Επιτροπή "Πόθεν Έσχες" υπό την προεδρία του Γιώργου Καλαντζή να αποφαίνεται ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον Αλέξη Μητρόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και να επιστρέφει τον φάκελο στο ΣΔΟΕ.

Τα μέλη της Επιτροπής θεωρούν ότι...