23 Νοεμβρίου 2013

Ποιος “γαλάζιος” βουλευτής έκανε μπάνιο χειμωνιάτικα στη Βουλιαγμένη;

Χειμερινός κολυμβητής ο βουλευτής της ΝΔ.

Μπορεί να είναι 23 Νοεμβρίου, αλλά ο...

Που βρίσκεται η Ειρήνη Σκλήβα που σαν σήμερα το 1996 κατακτούσε τον τίτλο Μις Κόσμος [εικόνες]

Είναι αναμφίβολα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που βρέθηκαν στις ελληνικές πασαρέλες και όχι μόνο και αυτό το μαρτυρά και ο τίτλος που κατέκτησε σαν σήμερα το 1996 στην Ινδία.

Η εστεμμένη Μις Κόσμος, Ειρήνη Σκλήβα, είχε εντυπωσιάσει με την ομορφιά της τους κριτές του διαγωνισμού και, ανάμεσα σε 87 καλλονές από όλη την υφήλιο, είχε κερδίσει τον τίτλο.

Σάμος: Βίντεο από τη στιγμή του καταστροφικού ανεμοστρόβιλου!

Η κακοκαιρία χτύπησε και το νησί της Σάμου - Ο ανεμοστρόβιλος μετακίνησε ακόμη και αυτοκίνητα - Οι επαγγελματίες μετρούν τις πληγές τους...

Ηταν 08:20 το πρωΐ της Παρασκευής όταν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα η Πλατεία Πυθαγόρα στη πρωτεύουσα μετατράπηκε σε... Βηρυτό!

Πρωτοσέλιδα της Κυριακής 24ης Νοεμβρίου 2013

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

Ο Τατσόπουλος αποκάλυψε πως θα κυβερνήσουν: Όπως το ΠΑΣΟΚ το 1981

Δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος έχει βρεθεί στο στόχαστρο τις τελευταίες μέρες, λόγω δηλώσεων που... ξεφεύγουν από το πλαίσιο της Κουμουνδούρου.

ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! Ν.Δένδιας: Ιδού τι πέτυχαν οι δολοφόνοι στο Ν.Ηράκλειο

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο για νέο τρομοκρατικό χτύπημα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας στην Real News. Σε ότι αφορά τον στόχο λέει ότι «θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε».

ΒΙΝΤΕΟ-Με βαν στην κορυφή του κόσμου

Ένα βίντεο που προκαλεί ίλιγγο δημοσίευσε ο Βρετανός αλπινιστής, Mick Fowler, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το οποίο γυρίστηκε στα Ιμαλάια, σε υψόμετρο 2.000 ποδιών.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ-Ανεβαίνει η ΧΑ

Έντονο προβληματισμό (στους ηλίθιους της ΝΔ που νομίζουν ότι θα ξέμπλεκαν αν κλείσουν μερικούς φυλακή ή αν την απαγορεύσουν) προκαλεί η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, στην οποία καταγράφεται μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά τη διπλή δολοφονία των μελών της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή από το 7,6% που συγκέντρωνε τον περασμένο μήνα, ανεβάζει το ποσοστό της στο 10% το Νοέμβριο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΕΘΝΟΣ, "η νεοναζιστική οργάνωση ανακτά τις δυνάμεις της πριν ακόμη στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα".

Φαραντούρη τέλος!! Από σήμερα ο Παπαδημούλης κι ο ΣΥΡΙΖΑ ακούνε... Βανδή!

Δέσποινα Βανδή… στη διαπασών ακούν στον ΣΥΡΙΖΑ! Μετά την απόφαση της δημοφιλούς τραγουδίστριας να ακυρώσει τις εμφανίσεις της με τον Νότη Σφακιανάκη λόγω των δηλώσεων επιδοκιμασίας της Χρυσής Αυγής, πολλοί έσπευσαν να (υπο)στηρίξουν την Δέσποινα Βανδή. Κυρίως από τη σόουμπιζ αλλά όχι μόνο, καθώς στο θέμα αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης ευχόμενος…

Κως: ''Με εκβίαζε και με βίασε 20 φορές'' - Ανήλικη αποκαλύπτει το μαρτύριό της!

Τα λόγια της 14χρονης οδηγούν στο εδώλιο έναν 35χρονο κάτοικο του νησιού...
Πρόκειται για έναν 35χρονο, που μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια και μια σειρά από αναβολές, θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, για τους αλλεπάλληλους βιασμούς ενός ανήλικου κοριτσιού.

Ο Κ. Ζούλας γελάει με τους βουλευτές: «Να ζήσετε! Τώρα τρέχω να συλλυπηθώ»

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Η ώρα ήταν περασμένη και η παρέα, βοηθούντος και του κρασιού, είχε χαλαρώσει. Τον τότε υπουργό Γεωργίας Ευάγγελο Μπασιάκο –που μας είχε καλέσει 6-7 δημοσιογράφους σε ένα εστιατόριο– δεν τον ήξερα. Χάριν όμως μιας ιστορίας που μας διηγήθηκε εκείνο το βράδυ του 2005, ομολογώ τον εκτίμησα. Αν μη τι άλλο για την αφοπλιστική του ειλικρίνεια και, κυρίως, το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Οπαδοί της ΧΑ αποδοκίμασαν το όνομα "Δένδιας" και αποθέωσαν το όνομα "Νότης"

Νερό στο όνομα του Νότη Σφακιανάκη φαίνεται πως πίνουν οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής μετά τις τελευταίες δηλώσεις του - Δείτε την τοποθέτηση του Ηλία Κασιδιάρη...

Ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση των μελών της Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση του κόμματος, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε το όνομα του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη.

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Τσεχίας – Η Ευαγγελία Καράσοβα ήταν Ελληνίδα

Η πιο γηραιά γυναίκα της Τσεχίας μέλος της ελληνικής κοινότητας στη χώρα, η Ευαγγελία Καράσοβα, που γεννήθηκε το 1904 στην Ελλάδα, πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 109 ετών στο νοσοκομείο της πόλης Κρνόβ στα βορειοανατολικά της χώρας, από πνευμονία, ανακοίνωσε η οικογένεια της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα φάρμακα

Τάσος Τέλλογλου

Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχε κανένα κίνητρο για να πουληθούν γενόσημα φάρμακα. Γιατί; Επειδή κόστιζαν το 80% των φαρμάκων που είχαν πατέντα. Σε κάθε καινούργιο φάρμακο υπάρχει ένα μέρος του κόστους που αντανακλά τις κλινικές και άλλες μελέτες όπου συνέβαλαν στην παραγωγή του. Η πνευματική ιδιοκτησία (πατέντα) στο φάρμακο ισχύει συνήθως για 10 χρόνια. Τότε το φάρμακο τη χάνει.

Μόνη ελπίδα η τρόικα!! 849 φοροαπαλλαγές!!

Στο στόχαστρο της τρόικας τίθενται 849 φοροαπαλλαγές σε εισοδήματα φυσικών και νομικών προσώπων, ακίνητα, συναλλαγές, φόρους κατανάλωσης, ΦΠΑ, ειδικούς φόρους, αυτοκίνητα, στο πλαίσιο της κατάρτισης του νέου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος για την περίοδο 2014-17.

Πάλι ρόμπα η ΑΥΓΗ! Απάντησαν στην Αλ Σαλέχ από λάθος λογαριασμό...

Μπορεί να σχολίασε σήμερα η Αφροδίτη Άλ Σάλεχ στο twitter τη συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη, αλλά το τιτίβισμα της έβγαλε λαβράκι.

«O Κουβέλης επιμένει πως σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρξει κανένος είδους συνεργασία με ΠΑΣΟΚ! #taktikismos».

Δημητράκη περαστικά: Τους βάζελους κινητοποιεί ο Δημητράκης για να επιτεθεί στον Άδωνι επειδή του κόβει το φαγοπότι με τα φάρμακα

[Μάλιστα για να τους κινητοποιήσει ακόμα πιο πολύ διαρρέει τις τελευταίες ώρες ότι θα αγοράσει και την ΠΑΕ... γελάνε κι οι πέτρες με τον Δημητράκη]

Συνήθως οι αθλητικές εφημερίδες δεν φιλοξενούν πολιτικά θέματα, εκτός κι αν πρόκειται για εκλογές ή άλλες, μείζονος σημασίας, υποθέσεις. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι εξαιρέσεις όπως καλή ώρα η εφημερίδα «Πράσινη» η οποία αν και αποθεώνει τον Παναθηναϊκό, ακόμη κι όταν παίζει… πινγκ πονγκ, σήμερα έχει μια ιδιαιτερότητα.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα τα κατάφερε καλύτερα από τους στόχους

Τον σεβασμό του για τα προβλήματα που χρειάστηκε να ξεπεράσει η Ελλάδα στην διαδικασία των μεταρρυθμίσεων εξέφρασε ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και έκανε λόγο για επιδόσεις καλύτερες και από τους στόχους, σε κάποιους τομείς.

Κρήτη: Απίστευτη καταγγελία σε τοπική εφημερίδα που προκαλεί άφθονο γέλιο - Δείτε την!

Μια ασυνήθιστη καταχώρηση που δημοσιεύθηκε σήμερα σε τοπική εφημερίδα των Χανίων, δείχνει τις αλλαγές που έχουν γίνει πλέον σε αρκετά θέματα τα οποία μέχρι πρότινος θεωρούντο ως δεδομένα.

Διευκρινίσεις Καπερνάρου για τον… διαστημικό σταθμό της Καλαμάτας

Διευκρινίσεις αναφορικά με την ερώτηση που υπέβαλε για την εκτόξευση πυραύλων από την Καλαμάτα, έδωσε ο Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στον Real FM.

Το βίντεο με το μήνυμα στήριξης της Μέρκελ προς Σαμαρά

Εκτός από εσάς και τον ελληνικό λαό, κανείς δεν θέλει την επιτυχία (σ.σ. της Ελλάδας) περισσότερο από μένα» δήλωσε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά το τέλος της συνάντησης, την Παρασκευή, στην καγκελαρία.

Το δόλωμα της Αντιτρομοκρατικής, τα θαμμένα όπλα και το DNA...

Ποιος είναι ο Νο 1 ύποπτος για τους αστυνομικούς – Το «καλωδιωμένο » βαρέλι, ο Πακιστανός και ο απόστρατος που «έδωσε» την πληροφορία

Η υπόθεση με τα θαμμένα όπλα που βρέθηκαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, εκτός από εξόχως σοβαρή, φαίνεται ότι φωτίζει αρκετές πτυχές του αντάρτικου πόλεως, ενώ πίσω της κρύβει μια ολόκληρη πλοκή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα καλογραμμένο σενάριο κατασκοπικής ταινίας.

ΣΚΛΗΡΟ BINTEO: Χόρευε «Gangnam Style» κρατώντας Καλάσνικοφ και σκότωσε κατά λάθος τρεις ανθρώπους

Δεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη στην Υεμένη, όταν κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού και ενώ οι καλεσμένοι χόρευαν σε ξέφρενους ρυθμούς υπό τους ήχους του δημοφιλούς «Gangnam Style» ένας από αυτούς άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ στον αέρα. Οι σφαίρες, όμως, βρήκαν τρεις από τους καλεσμένους οι οποίοι έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος και λίγο αργότερα κατάληξαν.

ΦΩΤΟ: Οι παραθυράτοι διώκτες των συμφερόντων

Σε διάστημα 18 ημερών τριάντα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν 73 φορές στην τηλεόραση την οποία καταγγέλλουν:

ΦΩΤΟ: Τελικά πολύ μαλάκ@ς αυτοί οι τοκογλύφοι!! Τους πιάσαμε χαλαρά κώτσους

Και φυσικά πληρώνουμε λιγότερους τόκους:

Μεϊμαράκης: Κατάργηση αφορολογήτου και βιβλίο εσόδων – εξόδων για τους βουλευτές

Μια διαφορετική πρόταση για τους μισθούς και τις αποζημιώσεις των βουλευτών έκανε ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Λέτα: «Θα ψήφιζα Σαμαρά για πρόεδρο της ΕΕ»

Μήνυμα στήριξης στην ελληνική κυβέρνηση έστειλε ο Ενρίκο Λέτα από το βήμα του συνεδρίου της Sueddeutsche Zeitung. Ο ιταλός Πρωθυπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στη διάρκεια της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ η Αθήνα θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση της ανάπτυξης, ενώ πρότεινε την απευθείας εκλογή μόνιμου προέδρου της ΕΕ. «Θα ψήφιζα σίγουρα τον κ. Σαμαρά» είπε χαρακτηριστικά.

ΑΝΕΛ: “Αντιρατσιστικό Ν/Σ” που δεν συμπεριλαμβάνει τα ολοκαυτώματα του Ελληνισμού, είναι μνημείο ρατσισμού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ : – ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ– ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Θέμα: Ανίκανη η κυβέρνηση να αντιταχθεί στις απαιτήσεις της Άγκυρας, διαγράφει το
«Ολοκαύτωμα» του Ποντιακού Ελληνισμού.

Κύριοι Υπουργοί

Τα θερμά λόγια της Μέρκελ για την Ελλάδα εντυπωσίασαν και τους Γερμανούς

Πώς κατέγραψε ο γερμανικός Τύπος την συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις του γερμανικού Τύπου για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Βερολίνο. Θετικά και αρνητικά σχόλια για την πρόοδο που έχει σημειωθεί στην χώρα μας φιλοξενούν τα ΜΜΕ της Γερμανίας. Ιδιαίτερα επικριτικό το δημοσίευμα του Focus, που έχει τίτλο

Συνάντηση Σαμαρά-Σόιμπλε

Έκδηλη είναι η ικανοποίηση του Μεγάρου Μαξίμου για τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, καθώς η Γερμανίδα Καγκελάριος έστειλε ηχηρό μήνυμα στήριξης της Ελλάδας.

Τραγωδία δίχως όρια στη Ρόδο: Δύο γυναίκες νεκρές από την κακοκαιρία

Εικόνες καταστροφής καταγράφονται στη Ρόδο το ξημέρωμα του Σαββάτου έπειτα από την φοβερή θεομηνία που έπληξε το το νησί και οδήγησε σε πλημμύρες και εκτεταμένες ζημιές, ενώ ήδη έχουν χάσει τη ζωή τους δύο άνθρωποι και αγνοείται ένας τρίτος.

Χ.Α.: Μήνυση κατά των «προστατευόμενων μαρτύρων»

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατέθεσε μήνυση κατά των «προστατευόμενων μαρτύρων» για την υπόθεση που αφορά αξιόποινες πράξεις μελών του κόμματος.

ΞΕΦΤΙΛΑ!! Όταν ο Αθανασίου (ΝΔ) μάλωνε τα κόμματα γιατί δεν ανέφεραν τη γενοκτονία των ποντίων


Σχετικά με το επίμαχο θέμα της απάλειψης από το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο της παραγράφου που συμπεριελάμβανε την παράγραφο "...γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή", η οποία αφαιρέθηκε για να...υπάρχει -σκόπιμα- σύγχιση, για το αν θα μπορεί να καταδικαστεί, όποιος , εκτός από το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αρνείται και το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων της Μ.Ασίας, θυμίζουμε ότι:

Ρεκόρ... φασαρίας θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ -Βάζει μηχάνημα που μετρά τα ντεσιμπέλ για το ντέρμπι με τον Αρη

«Καυτή» ατμόσφαιρα για ντέρμπι, μέσα στα όρια... ευπρέπειας πάντα, θέλει να δημιουργήσει ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Αρη την Κυριακή. Για αυτό το λόγο δίνει ένα ακόμη κίνητρο στους οπαδούς του για να φωνάξουν.

Αυτή είναι η 16χρονη που κινητοποίησε την Ομογένεια για την Μυρτώ

Καλμούκος Θεόδωρος

Ενα 16χρονο κορίτσι της Ομογένειας της Βοστώνης, η Σοφία Λαμπροπούλου, συνέλαβε το όραμα και ξεκίνησε την προσπάθεια για τη βοήθεια της 16χρονης Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, η οποία δίνει μάχες για την υγεία της στο θεραπευτήριο «Σπόλτιγκ» της Βοστώνης.

«Οχι» στην ΠΓΔΜ για ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων

Η ΠΓΔΜ έλαβε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη στην ΕΕ χώρας το 2005, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από το 2009 μέχρι σήμερα, έχει απευθύνει πέντε φορές σύσταση προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να ξεκινήσει η ΠΓΔΜ ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ.

Μπούρδες Αθανασίου για το αντιρατσιστικό: «Περιλαμβάνει όλες τις γενοκτονίες»... και γιατί αναφέρεις μόνο μία... το Ολοκαύτωμα και όχι τη γενοκτονία των Ποντίων;

Σε διευκρινίσεις σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στη Βουλή, προέβη αργά την Παρασκευή το βράδυ ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Απίστευτος τύπος ο λογοκλέφτης!! Τέλειωσε στη Γερμανία και έρχεται Ελλάδα να συνεχίσει το πάρτι στην Ευρωβουλή...

Χατζημαρκάκης: Θα είμαι υποψήφιος με μια καινούρια πλατφόρμα

Ο ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελευθέρων, Γιώργος Χατζημαρκάκης, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, για τη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ καθώς και την απόφασή του να πολιτευθεί στην Ελλάδα στις επικείμενες ευρωεκλογές.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ BINTEO: Άγριο βάρεμα Άδωνι στον Βαρεμένο του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των φαρμακοβιομηχάνων

Συνεχίζεται η σφοδρή αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ - Υπουργού Υγείας για τις τιμές των φαρμάκων. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε τις κατηγορίες του οτι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ψηφίζει υπέρ της μείωσης των τιμών των φαρμάκων γιατί οι πολυεθνικές εταιρείες διαφημίζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό στο «Κόκκινο» που όπως ειπε ελέγχει η Κουμουνδούρου.

ΑΦΙΣΑ: Η ΔΑΠ ξεβρακώνει τους γκεμπελίσκους του ΣΥΡΙΖΑ στο left.gr

Για γκεμπέλικες μεθόδους κατηγορεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ την ιστοσελίδα left.gr, η οποία πρόσκειται στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΠ, το left.gr προσπάθησε να υποβαθμίσει την σημερινή κινητοποίηση της στα Προπύλαια επιλέγοντας ένα “απομονωμένο” φωτογραφικό καρέ ώστε να φανεί αδύναμη η κινητοποίησή για το άνοιγμα των πανεπιστημίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Μια νεκρή και δύο αγνοούμενοι στη Ρόδο από τις πλημμύρες

Μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή, από άνδρες της Πυροσβεστικής από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού.