24 Νοεμβρίου 2013

Σφάχτηκαν οι Αλβανοί: Και πυροβολημένος και μαχαιρωμένος ο νεκρός στα Εξάρχεια

- Πυροβολισμοί λίγο πριν τις 8μ.μ στα Εξάρχεια
- Νεκρός ένας άντρας - Εκτός από τις σφαίρες έφερε και τραύματα από μαχαίρι
- Στην κατοχή του θύματος βρέθηκε πιστόλι και περίστροφο - Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε όπλο τύπου καλάσνικοφ
- Είχε προηγηθεί συμπλοκή
- Η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη.

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ - Αρης 3-1

Δείτε το βίντεο:

ΦΩΤΟ: Μαζί σου Αντρέα για μια Ελλάδα νέα

Αν αυτός ειναι ο Αντρέας με το ζιβάγκο... αυτή δίπλα του πρέπει λογικά να είναι αεροσυνοδός:

14 φωτογραφίες που έγραψαν Ιστορία λόγω του Ιντερνετ και προκάλεσαν συζήτηση για την αυθεντικότητά τους [εικόνες]

Στην εποχή του Ιντερνετ που οι ειδήσεις αλλά κα ορισμένα στιγμιότυπα κάνουν το γύρο του κόσμου σε ελάχιστο χρόνο, αλλά και στην εποχή του photoshop που δημιουργεί αμφιβολίες για τη γνησιότητα ορισμένων εικόνων, δημιουργείται μια ειδική κατηγορία εικόνων που γράφουν τη δική τους Ιστορία:

Επιχειρηματίας και κατασκευαστής τσαντών ο Βασίλης Δοσούλας

Όλοι είχαμε εντυπωσιαστεί πριν μερικά χρόνια από τη δύναμη και το θάρρος του Βασίλη Δοσούλα –που τον Αύγουστο του 1994, ένα ιπτάμενο δελφίνου τον είχε χτυπήσει χάνοντας και τα 2 του πόδια-, να τα καταφέρει σ’ αυτή την πολύ σημαντική μάχη που έδινε.

Αλβανική μαφία: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία αλβανό στα Εξάρχεια

Ένα άτομο τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, σε συμπλοκή που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Εξάρχεια.

PAOK - Aris Live stream (ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Δεν είναι υπέροχη η νέα αφίσα του ΚΚΕ;

Φυσικά και πρόκειται για πλάκα, η πραγματική αφίσα του ΚΚΕ...

Δ. Σταρόβας: «Μου την έπεσαν όταν είχαμε καλεσμένο τον Άδωνι. Βαρέθηκα τους αριστεριστές του κ@λου»

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και την Ζωή Δημητρίου για το νέο του επαγγελματικό βήμα, για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει … και για την σχέση του με τον Γρηγόρη, » Τον γνωρίζω χρόνια τον Γρηγόρη, σκεφτόταν καιρό μια βραδινή εκπομπή, μου είπε ότι έχει ένα ωραίο concept με καλεσμένους σε ένα σπίτι. Η λέξη-κλειδί που είπε ήταν «αυτοσχεδιασμός».

Για πρώτη φορά σε κοινή θέα: Οστά που πιστεύεται ότι είναι του Αποστόλου Πέτρου!

Οκτώ μικρά οστά που θεωρούνται ότι είναι του Απόστολου Πέτρου εξετέθησαν σε κοινή θέα στο Βατικανό για πρώτη φορά την Κυριακή, ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος Α' στην διάσημη πλατεία που φέρει το όνομα αυτού του Απόστολου ολοκλήρωνε την κυριακάτικη υπαίθρια λειτουργία αφιερωμένη στο κλείσιμο του «Έτους Πίστης».

Σούργελο: Η Ραχήλ Μακρή φωτογράφισε το πινάκιο με την υπόθεση-Μαντέλη

... για να πει ότι παίρνει σειρά ο Σαμαράς... δε βλέπει τα χάλια τους με το σκάφος στην οφσορ του Καμμένου ή με τη φοροκλοπή του Καπερνάρου...

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε στα δικαστήρια που αύριο πρόκειται να εκδικαστεί η υπόθεση της "προεκλογική χορηγίας" του τέως υπουργού Αναστάσιου Μαντέλη. Τη φωτογραφία και το σχόλιο της, ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter. "Άντε ένας ένας να παίρνετε σειρά" σχολίασε με νόημα...

Η απίστευτη κομπίνα ταξιτζήδων στην Αθήνα -Δείτε ταξίμετρο σταματημένου ταξί να γράφει 10,14 ευρώ μέσα σε ένα λεπτό [βίντεο]

Χειροπέδες σε δύο οδηγούς ταξί που είχαν παρέμβει τόσο στο ταξίμετρο του αυτοκινήτου τους, όσο και στην ταμειακή τους μηχανή πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. Ενδεικτικό του μεγέθους της κομπίνας που είχαν στήσει σε βάρος των πελατών τους ήταν το γεγονός ότι σε δοκιμαστική λειτουργία του ενός εκ των δύο ταξιμέτρων που έκανε η Αστυνομία με τη χρήση τηλεχειριστηρίου και ενώ το όχημα ήταν σταματημένο, για ένα λεπτό της ώρας, εμφάνισε απόσταση διαδρομής 13,5 χιλιόμετρων και χρέωση κομίστρου 10,14 ευρώ.

Το κυλώνειον άγος των Α.Ε.Ι.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Ακούω από παθόντες υπαλλήλους των πανεπιστημίων ότι έχουν γίνει τέρατα. Ειλικρινείς διοικητικοί υπάλληλοι, που απογράφηκαν κι έβαλαν τα πραγματικά προσόντα τους και την αληθινή προϋπηρεσία τους, βλέπουν ν’ ανοίγει από κάτω τους το πηγάδι της ανεργίας, διότι άλλοι συνάδελφοί τους δήλωσαν ό,τι τους κάπνισε.

Το μήνυμα του Βερολίνου ελήφθη από την τρόικα

Η σθεναρή στάση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, που από την πρώτη στιγμή τόνισε πως δεν πρόκειται να πάρει άλλα οριζόντια μέτρα, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις Μέρκελ και Σόιμπλε οι οποίοι στήριξαν δημόσια τις ελληνικές προσπάθειες που γίνονται για την δημοσιονομική προσαρμογή έκαναν τους εκπροσώπους των δανειστών να ρίξουν τους τόνους και να εμφανίζονται περισσότερο συνεννοήσιμοι.

Δις ισόβια σε τραπεζικό υπάλληλο για υπεξαίρεση 1,7 εκατ. ευρώ

Την ποινή των δις ισοβίων θα κληθεί να εκτίσει ένας 51χρονος υπάλληλος τραπέζης στην Κατερίνη, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για υπεξαίρεση 1,7 εκατομμυρίων ευρώ και για πλαστογραφία.
Ο 51χρονος συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

ΦΩΤΟ: Τρόμαξε η Μέρκελ από τη διαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Berlin

Τρόμαξε τόσο πολύ που σκέφτεται να αλλάξει τους όρους της βοήθειας και να στείλει και 100 δις. Δείτε τη μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ήταν 10πλάσια από αυτή των 5 ατόμων που είχαν διαμαρτυρηθεί στη Νέα Υόρκη:

Βέρμαχτ εναντίον Κόκκινου Στρατού.Στάλινγκραντ.Ιστορικό βίντεο

Οι υπερεξοπλισμένες γερμανικές δυνάμεις είχαν πιστέψει ότι παρά τις όποιες δυσκολίες,θα κέρδιζαν το Στάλινγκραντ.Τελικά έμαθαν ότι ο χάλυβας δεν είναι απαραίτητα πιο ισχυρός από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αντοχή.Ήταν ένα μάθημα που δεν θα έπρεπε να ξεχαστεί.

ΦΩΤΟ: Και φυσικά είναι ξανθιά η γκόμενα του Μήτρογλου... Δείτε τη

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι το πρόσωπο των ημερών με τα γκολ του σε εθνική και Ολυμπιακό. Ο επιθετικός είναι εδώ και καιρό δεσμευμένος.Δείτε τη φωτογραφία

Η Δούρου αποθεώνει του Καραμανλή

Έπρεπε να τον είχατε τιμήσει περισσότερο δηλώνει προς τους Νεοδημοκράτες

«Αφήστε τον Καραμανλή εκεί που είναι, αν τον είχατε τιμήσει περισσότερο δεν θα ήσασταν σήμερα έτσι» είπε η Ρένα Δούρο απευθυνόμενοι προς τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Ξαφνιάζει ο Κασαπίδης: Δεν επιστρέφω στη ΝΔ αν δεν σώσει ο Σαμαράς τη φέτα

Οι κόκκινες γραμμές του ανεξάρτητου βουλευτή για την επανένταξή του στο μαντρί

Τις δικές του ιδιαίτερες κόκκινες γραμμές βάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος εμφανίζεται μεν θετικός στο να επιστρέψει εκ νέου στη Νέα Δημοκρατία, αλλά απαιτεί να ... παρέμβει ο πρωθυπουργός στο θέμα της ονομασίας της φέτας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η απάντηση του Σφακιανάκη στη Βανδή και την Ακρίτα: «Βρε δεν πάνε να γαμ@θούνε»

«Βρε δεν πάνε να γ*μ*θούν*», δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά του για την Χρυσή Αυγή και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα!

Επίσημη ανακοίνωση: Μη περνάτε έξω από τη Μονή του Πατρός Ποιμένα (vid)

Με επίσημη ανακοίνωση ο Ιερεάς Μητροπολέως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ζητάει από τους πιστούς να απομακρυνθούν από τον Πατέρα Ποιμένα!

Ο "Πατέρας Ποιμένας" της μονής Μυρελαίου στην Παιανία, που έσπασε τα μηχανάκια της AGB με τη συμπεριφορά του στην εκπομπή «Κάτι Ψήνεται», έχει...

Δυσφορία Τζαμτζή για τους “γαλάζιους” βουλευτές

Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ κ. Ιορδάνης Τζαμτζής για τους συναδέλφους του.
Ο λόγος;

Παπαδημούλης: Θα κάνουμε δήθεν αξιολόγηση για όσους θέλουν να έρθουν απ' το ΠΑΣΟΚ... αλλά θα τους δεχτούμε όλους

Να μη γίνει "ξέφραγο αμπέλι" θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Διευκρινίσεις σχετικά με το πώς θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το προσεχές διάστημα και πώς θα διαχειριστεί όσους πολιτικούς αποχωρούν από το ΠΑΣΟΚ έδωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

"Ξένο σώμα" ο Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ!

Χειρότερα δεν γίνεται για τον πρώην πρωθυπουργό

Τις χειρότερες μέρες της πολιτικής του καριέρας βιώνει ο Γιώργος Παπανδρέου, αφού το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα στον ίδιο και στους συναδέλφους του είναι κάκιστο.