25 Νοεμβρίου 2013

Η πολυεθνικες Sanofi και MSD οι φαρμακοβιομηχανίες που λαδώνουν το ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ-Αρβανίτης: Ναι περιμένουμε κι άλλες διαφημίσεις φαρμακευτικών εταιριών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η γαλλική πολυεθνική Sanofi και η εταιρεία ΜSD είναι οι δύο φαρμακοβιομηχανίες που τρέχουν διαφημιστική καμπάνια στη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στα ερτζιανά, το ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο διευθυντής του σταθμού Κώστας Αρβανίτης.

Οι 25 πιο ανίσχυροι άνθρωποι του κόσμου [λίστα]

Μια διαφορετική λίστα, αυτή με τους 25 ανθρώπους με τη λιγότερη επιρροή στον κόσμο κατάρτησε το περιοδικό GQ. Οσο και να φαίνεται περίεργο σε αυτή συναντάμαι ανθρώπους που κάθε άλλο από... αδύναμους ή άσημους τους λές. Μια λίστα όλο εκπλήξεις...

ΒΙΝΤΕΟ-Ψάχνουν τη "χρυσή τομή" για τους πλειστηριασμούς

Συμβιβαστική πρόταση για την προστασία της πρώτης κατοικίας των κόκκινων δανείων από τους πλειστηριασμούς επεξεργάζεται το υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να την παρουσιάσει στην τρόικα.

"Προσπαθούμε να βρούμε καλούς συμβιμβασμούς" δήλωσε στο STAR o υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας .

Αυτές είναι οι αλλαγές που μειώνουν την τιμή των φαρμάκων και αφρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Οι μεγάλες αλλαγές στον τρόπο τιμολόγησης των φαρμάκων, αν ψηφισθεί η τροπολογία του υπουργείου Υγείας την Τετάρτη, βρίσκονται πίσω από τις αντιδράσεις αλλά και την πολιτική κόντρα για το ίδιο ζήτημα, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Τάσου Τέλλογλου στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Τους έφαγε τα λεφτά το ΠΑΟΣΚικό λαμόγιο (τώρα θα 'ναι κι αυτός ΣΥΡΙΖΑ): Αγωγή κατά του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, από 11 πρώην διεθνείς πολίστες

Αγωγή και μήνυση σε βάρος του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, κατέθεσαν ένδεκα πρώην διεθνείς πολίστες, για οφειλές 250.000 ευρω από το 2008.

Πρόκειται για τους...

Δήλωση Κωνσταντίνου για την κατάσταση στην Ελλάδα

“Ως´Ελλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών.

Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν...

Όταν ο Σόιμπλε επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά τον Σαμαρά…

Πέρα από τις δηλώσεις και τα όσα ειπώθηκαν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά στο Βερολίνο καταγράφηκαν και ορισμένες κινήσεις που, σε επίπεδο «σημειολογίας» τουλάχιστον, δείχνουν ότι το κλίμα το οποίο επικρατεί στη Γερμανία για την Ελλάδα έχει αρχίσει να αλλάζει – προς το καλύτερο, βέβαια.

Παράταση της προφυλάκισης δύο μελών των Πυρήνων της Φωτιάς, εξετάζει το Συμβούλιο Εφετών

Κατά της Όλγας Οικονόμου και του Γεωργίου Πολύδωρου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και έχουν σχηματιστεί σε βάρος τους δύο δικογραφίες, ενώ εκδόθηκαν σε βάρος τους βουλεύματα και εντάλματα «προσωρινής κράτησης» προφυλάκισης

ΒΙΝΤΕΟ-Εντάξει! Τα είδαμε όλα: Δάσκαλος με καλάσνικοφ

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που έκανε ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ενώ μέλος της ήταν και ένας εκπαιδευτικός 53 ετών, συνολικά συνελήφθησαν έξι μέλη της οργάνωσης.

Βουλή: Εξεταστική για τα υποβρύχια κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ζητείται η διερεύνηση τυχόν ευθυνών του Ευάγγελου Βενιζέλου – Η επίμαχη περίοδος ξεκινά από το 2000 και βάζει στο «κάδρο» και άλλους υπουργούς - Διαβάστε το πλήρες κείμενο της πρότασης

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Καλέστε με στην Κουμουνδούρου…

«Αν έχετε αμφιβολία ως προς την τροπολογία είμαι στη διάθεση σας να με καλέσετε αύριο στην Κουμουνδούρου και να σας την εξηγήσω γραμμή γραμμή», είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

BINTEO-Αδωνις: Καλοδεχούμενη η μήνυση - Περίμενα όμως να μου την κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Kαλοδεχούμενη η μήνυση, ήταν το πρώτο σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη, μόλις πληροφορήθηκε τη μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε σε βάρος του ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο».

Επιβεβαιώνει ο Θαπατέρο το γκάζωμα του ΓΑΠ-Σαρκοζί προς Παπανδρέου: Είσαι ένας γα#%&@νος ψυχοπαθής!

Το κράξιμο που δέχθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου πριν τη Σύνοδο του G20, στις Κάννες, το Νοέμβριο του 2011, από τους ευρωπαίους ηγέτες για το δημοψήφισμα που είχε ανακοινώσει παρότι πριν διαβεβαίωνε τους ευρωπαίους ηγέτες ότι θα αποδεχθεί το μηχανισμό διάσωσης, περιγράφει στα απομνημονεύματα του ο τότε πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.

Δ.Κρεμαστινός: Οι βουλευτές να πληρώνονται βάσει των εξόδων τους


Η κουβέντα για τις βουλευτικές αποζημιώσεις μετά την δήλωση Τζαμτζή πως «κάνουμε το σκ@το μας παξιμάδι για να ζήσουμε» συνεχίζεται! Σήμερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός , με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, πρότεινε οι βουλευτές να πληρώνονται βάσει των εξόδων τους !

Έλεος ρε μαλάκ@ς!! Στα κρατητήρια πέντε ημέρες μία άνεργη, χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών για παράβαση του ΚΟΚ

Μία απίστευτη περιπέτεια ζει μία 43χρονη στην Κρήτη τα τελευταία 24ωρα. Η γυναίκα, άνεργη, χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών, το ένα με ειδικές ανάγκες, βρίσκεται στα κρατητήρια για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και περιμένει τη μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το Μεγανήσι μεταμορφώνεται σε ιδιωτικό παραθεριστικό χωριό πλουσίων με βίλες, ξενοδοχεία και μαρίνες

Μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να προχωρήσει μια από τις σημαντικότερες παραθεριστικές - τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Στο Μεγανήσι και συγκεκριμένα στην περιοχή «Κεφάλι» σχεσδιάζεται να κατασκευαστούν του πολυτελή συγκροτήματα κατοικιών με ξενοδοχεία πέντε αστέρων και μαρίνες. Ολες οι διαδικασίες έχουν προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς, ενώ είναι έτοιμο το master plan της επένδυσης που αναμένεται να ξεπεράσει τα 150 εκατ. ευρώ.

Γελάει ο Άδωνις: Μήνυση και αγωγή εναντίον του καταθέτει ο ραδιοσταθμός του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυση καταθέτει ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 «Στο Κόκκινο» κατά του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, για συκοφαντική δυσφήμιση για τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Χρήστος Κατουρλής

Βολές κατά πάντων εξαπολύει στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δίωξη σε βάρος του είναι πολιτική και πως ο μόνος λόγος που κρατείται είναι επειδή ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Τσίπρας vs Γεωργιάδη

Να σηκώσει σε ανώτατο ηγετικό επίπεδο την κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας για τις τιμές των φαρμάκων αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με άλλα στελέχη του κόμματός του παραχωρούν την Τρίτη 26 Νοεμβρίου συνέντευξη σχετικά με την τροπολογία για το φάρμακο και τη φαρμακευτική πολιτική της χώρας.

Καμίνης: 10 υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων με πλαστά πτυχία... όλοι οι άλλοι με master και πάνω

Δέκα υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων έχουν προσκομίσει πλαστά πιστοποιητικά, είτε κατά το διορισμό τους, είτε για την μετάταξή τους σε κλάδο που απαιτείται ανώτερος τίτλος σπουδών, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα του ελέγχου γνησιότητας των τίτλων σπουδών όλων των εργαζομένων στο δήμο, ο οποίος διενεργείται κατόπιν εντολής του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, από ειδικό συνεργείο της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΒΙΝΤΕΟ: Να είσαι άνθρωπος

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου!
Δίνει ένα μάθημα ζωής, ένα μάθημα αθλητισμού.
Απλά... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.
Δείτε το:

Απίστευτα τροχαία που κατέγραψαν οι κάμερες στη Ρωσία (βίντεο)

Για το μήνα Νοέμβριο... μέχρι στιγμής...

Γιατί δυστυχώς η Ρώσοι οδηγοί μυαλό δεν έχουν βάλει και μας δείχνουν για μία ακόμα φορά πόσο επικίνδυνοι είναι στο δρόμο.

Οι κατώτατοι μισθοί στην Ευρώπη: Στα 736 ευρώ η αγοραστική δύναμη του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα

Στις χώρες με τους πιο χαμηλούς κατώτατους μισθούς μαζί με την Πορτογαλία και την Πολωνία κατατάσσεται η χώρα μας σύμφωνα με τη Le Monde που κατάρτισε σχετικό πίνακα με αφορμή την απόφαση-ανακοίνωση της Γερμανίας για θέσπιση μηνιαίου κατώτατου μισθού.

Κάνε το τεστ του… δεξιού ποδιού και θα εκπλαγείς!

Δοκιμάστε το, δεν θα το πιστεύετε…
Όσο και να προσπαθήσετε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε το αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα…

Αυτοί είναι οι παραθυράτοι ΣΥΡΙΖΑίοι διώκτες των συμφερόντων [εικόνα]

Σε διάστημα 18 ημερών τριάντα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν στην τηλεόραση την οποία καταγγέλλουν, γράφουν σήμερα τα Νέα και εμφανίζουν χάρτη με τις ακριβείς εμφανίσεις των εν λόγω στελεχών.

Γράφουν τα Νέα:

Τι λέει η Νίνα για τη χθεσινή πί@α στο ΤΕΕ; Δεν της άρεσε...

[Το "πί@α" αντί για το πίκρα... και μην πάει το μυαλό των ΣΥΡΙΖΑίων στο μπινελίκι ... εδώ δε βρίζουμε... :))]

Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στο ΤΕΕ σχολίασε η Νίνα Κασιμάτη (από τη γνωστή κρατικοδίαιτη οικογένεια του ΠΑΣΟΚ που λάκισε για τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις οι ΠΑΣΟΚοι είπαν να σοβαρευτούν) στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, επιχειρώντας να ξεπεράσει την πίκρα της διάταξης δυνάμεων που καταγράφηκε, με επίκεντρο την πρωτιά της παράταξης που υποστηρίχτηκε από τη Νέα Δημοκρατία, τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, καθώς και το πλασάρισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζωνάκης για Σφακιανάκη: «Δεν καταλαβαίνω την μανία των καλλιτεχνών να γίνουν κομματάρχες»

Κριτική στον Νότη Σφακιανάκη για τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής αλλά και της Χούντας άσκησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος επεσήμανε πως μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, δεν θα δούλευε ούτε αυτός μαζί του.

Γελάνε στο Μαξίμου με τους διακινητές σεναρίων αντικατάστασης του Πρωθυπουργού

Εκνευρισμό και μεγάλη ενόχληση (μάλλον τ' ανάποδο έχουν προκαλέσει τα σενάριά σας γατάκια δημοσιογράφοι... αλλά τέλος πάντων) προκαλεί στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά η παρασκηνιακή κινητικότητα διαφόρων παραγόντων της ΝΔ οι οποίοι συζητούν «περίεργα» σενάρια που λειτουργούν αποσταθεροποιητικά για τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Επιστολή Μιχαλολιάκου από τη φυλακή για εργολάβους, Σαμαροφύλακες κ.λπ γνωστά...

Από την σελίδα αυτή για περισσότερα από είκοσι χρόνια εκφράζω την άποψή μου για θέματα πολιτικά, ιδεολογικά, ιστορικά. Εδώ και δύο περίπου μήνες η επικοινωνία μου μαζί σου, αγαπητέ αναγνώστη, γίνεται μέσα από τα κάγκελα της φυλακής μετά από μια δίωξη ΑΔΙΚΗ και ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ και επιπλέον πανηγυρικά εξαγγελθείσα από πολιτικούς αντιπάλους και εκπροσώπους της εκτελεστικής εξουσίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης: «Να αποφυλακιστούν οι πολιτικοί κρατούμενοι της ΧΑ»

Την άμεση αποφυλάκιση των «πολιτικών κρατουμένων» της Χρυσής Αυγής, όπως τους χαρακτήρισε, ζήτησε με δηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο ο βουλευτής του κόμματος κ. Ηλίας Κασιδιάρης.
«Να πάψει η συνταγματική εκτροπή. Να πάψει η Βουλή των 297», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Σχεδόν 6 εκ. ευρώ πρόστιμα σε επιχειρήσεις με αδήλωτους εργαζόμενους

Σχεδόν 6 εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα επιβλήθηκαν σε επιχειρήσεις όπου εντοπίστηκαν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Εργασίας.

Άδωνις: Κατηγορώ ευθέως το ΣΥΡΙΖΑ για διαπλοκή με φαρμακοβιομηχανίες-ΑΥΓΗ: Κάνε μας μήνυση

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των φαρμάκων και τη φερόμενη σχέση της Κουμουνδούρου με φαρμακοβιομηχανίες εξαπέλυσε μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Το λογότυπο της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ [βίντεο & εικόνα]

Παρουσιάστηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» το λογότυπο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. από τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η Σύγκλητος του Καποδιστριακού αποδέχεται τις προτάσεις του Αρβανιτόπουλου

Αποδέχεται με ομόφωνη απόφαση τις προτάσεις του υπουργού Παιδείας για την αναδιάρθρωση των ΑΕΙ η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών και προσανατολίζεται σε άνοιγμα του ιδρύματος. Παράλληλα, η Σύγκλητος διαμόρφωσε τη δική της πρόταση, την οποία απέστειλε στους διοικητικούς υπαλλήλους του ιδρύματος.

Παπαμιμίκος: Η πρόταση της ΝΔ επικράτησε απέναντι στον ανέξοδο λαϊκισμό

[Για να καταλάβετε το μέγεθος της ήττας που έφαγαν στις εκλογές των μηχανικών, μην ξεχνάτε ότι οι μηχανικοί είναι οι επαγγελματίες που έχουν πληγεί κατά κόρον από την κρίση (οικοδομή έχει καταρρεύσει, δημόσια έργα δεν γίνονται, βιομηχανία ανύπαρκτη κ.λπ). Παρόλα αυτά σαν επιστήμονες άνθρωποι βλέπουν ότι η μόνη λύση είναι η έξοδος από την κρίση μέσω του συμμαζέματος και όχι του ξεχειλώματος σκίζω τα μνημόνια και λεφτά υπάρχουν...]

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, για τη νίκη της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών – Ανανέωση Πρωτοπορία» στις εκλογές για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Θα βουλιάξει το Σύνταγμα πάλι... Ο Κασιδιάρης καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα: «Να πάψει η Βουλή των 297»

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής απηύθυνε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος κατά την διάρκεια των εντόνων διαμαρτυριών του, ζήτησε «να πάψει η Βουλή των 297».

"Ο ταλαντούχος κ. Σαμαράς", γράφει η Sueddeutsche Zeitung

Mε αυτή τη φράση "υποδέχεται" η γερμανική εφημερίδα τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο, ο οποίος συναντά την 'Αγγελα Μέρκελ.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός γοητεύει κατά το ταξίδι του στο Βερολίνο και μιλάει για "θεαματικό comeback" της χώρας του. Σημαντικές ωστόσο μεταρρυθμίσεις εξακολουθούν να μην υλοποιούνται ή να υλοποιούνται με αργούς ρυθμούς» επισημαίνει η εφημερίδα, η οποία αναφέρεται τόσο στην ομιλία του κ. Σαμαρά όσο και στις διαμαρτυρίες μιας χούφτας αντιπολιτευόμενων Ελλήνων έξω από τον χώρο του συνεδρίου.

Το ΚΚΕ «αποκαθηλώνει» τον "προδότη" Χαρίλαο Φλωράκη για την συγκρότηση του Συνασπισμού το 1989 με τον Λεωνίδα Κύρκο

Σε επαναξιολόγηση της πορείας του κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης αλλά και των επιλογών της ηγεσίας του προχωρά το ΚΚΕ, κάτι που ερμηνεύεται ως η αρχή της πολιτικής «αποκαθήλωσης» του Χαρίλαου Φλωράκη, για την συγκρότηση του ενιαίου Συνασπισμού το 1989 με τον Λεωνίδα Κύρκο.

@gerogriniaris: Τα μυστικά για τον σωστό ανδρικό αυνανισμό

Γράφει ο ειδικός του ΣΥΡΙΖΑ στον αυνανισμό @gerogriniaris

Αν και οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν ότι γνωρίζουν τα πάντα σχετικά με τον αυνανισμό, οι ειδικοί υποστηρίζουν πως υπάρχουν άγνωστες πληροφορίες που μπορεί να τους προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη.

Πρώτα απ’ όλα, ερευνητικά δεδομένα καταρρίπτουν το μύθο που θέλει την πρακτική του αυνανισμού να έχει...

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση κατά 13,6% του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου

Αναστράφηκε τον Σεπτέμβριο εφέτος η πτωτική πορεία στο εμπορικό έλλειμμα της χώρας, καθώς καταγράφηκε αύξηση 27,4%.

Στο 9μηνο, πάντως, συνεχίζεται η μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου (πτώση κατά 13,6%), ενώ παραμένει καθοριστικός ο ρόλος των πετρελαιοειδών, τόσο στις εισαγωγές όσο και στις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων.

Ο ήρωας του Τσίπρα-Τσε Γκεβάρα: Ο μεγαλύτερος "χασάπης", φασίστας, δολοφόνος και ομοφοβικός


[Για το ίνδαλμα του Αλέξη Τσίπρα που έβαζε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και εκτελούσε τους αντιφρονούντες και τους ομοφυλόφιλους τα έχουμε γράψει και εδώ]

Ο Ερνέστο Λιντς (Ernesto Lynch), πιο γνωστός με το όνομα Τσε Γκεβάρα, γεννήθηκε στο Ροζάριο της Αργεντινής από Ιρλανδούς και Αργεντίνους γονείς, το 1928.

Ο Τσε, σημαντική μορφή στην επανάσταση της Κούβας, που...

Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών... στις άλλες χώρες γιατί ο Έλληνας νταής: Σοκάρουν τα στοιχεία για τη βία κατά των γυναικών στην Ελλάδα

H 25η Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Το φαινόμενο αυτό, δυστυχώς στον πολιτισμένο κόσμο μας εμφανίζεται ακόμα σε μεγάλο βαθμό και ειδικά στην Ελλάδα τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας είναι σοκαριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ-"Αυτή είναι η Ελλάδα μας"

[Και φυσικά δεν είναι θέμα χρημάτων, όσο οργάνωσης και νοοτροπίας: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ!! ... και οι άλλοι (που πνίγηκαν) να πηγαίνουν να τον περάσουν με το αυτοκίνητο!!]

Εξηγήσεις για την τραγωδία στη Ρόδο έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, με παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, αναλαμβάνοντας και το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στην πολιτεία για τις φονικές πλημμύρες.

Έρχεται ξύλο σε μεγάλους φοροφυγάδες: Δήμευση περιουσίας σε 24 ώρες και φυλάκιση χωρίς αναστολή

Έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια!!

Νέα πολύ αυστηρά εργαλεία για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που θα κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες.

Τατσόπουλος σε Χίο: Αντί να σε πάρω τηλέφωνο λέω να σου κάνω μια αγωγή... πλάκα θα έχει

Επίθεση στον Στέφανο Χίο εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλο με αφορμή μια λίστα με τους Έλληνες Μασόνους, την οποία δημοσίευσε στην «Ελεύθερη Ώρα» ο γνωστός δημοσιογράφος και στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σάλος στις Σέρρες: Οταν ο Καμμένος δεν απάνταγε στα τηλέφωνα απ' τα ξύδια και ο ρεσεψιονίστ γλύτωσε στο τσακ το αυτόφωρο

Ενα περιστατικό, σε ξενοδοχείο των Σερρών, με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, κάνει το γύρο της πόλης, σύμφωνα με τα Νέα, που αφηγούνται, σήμερα, τι συνέβη.

Λιθοβολούν τη Δέσποινα Βανδή στο facebook της για όσα είπε για τον Νότη Σφακιανάκη


Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή ότι αποχωρεί από την επικείμενη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη, μια κίνηση που εξασφάλισε την υποστήριξη του ευρύτερου κοινού, έφερε και μια σειρά επιθέσεων εναντίον της. Μέσω της σελίδας της στο facebook σημειώθηκε ένα κύμα οργής και αντίδρασης από υποστηρικτές του Νότη αλλά και της Χρυσής Αυγής.

ΒΙΝΤΕΟ-Εργαζόμενοι «χτίζουν» το Δρομοκαΐτειο-Άδωνις: Είναι γραφικότητα

Σε συμβολικό χτίσιμο της πύλης του Δρομοκαΐτειου προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι του ψυχιατρικού νοσοκομείου, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη κίνηση ως «γραφικότητα».

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο ΓΑΠ είχε ενημερωθεί αλλά έλεγε λεφτά υπάρχουν-Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερ του ακριβού φαρμάκου, η κυβέρνηση υπερ του φτηνού


[Δείτε στο βίντεο πως οι γκεμπελίσκοι δεν τον αφήνουν να ολοκληρώσει μία πρόταση!! Απίστευτος βλάκας ο Καμπουράκης: "Δεν είναι κακό να έχουν στο Κόκκινο διαφημίσεις φαρμακοβιομηχανιών, δηλ. θα μας ψάχνετε τις διαφημίσεις, το MEGA πρέπει να σας φέρει τον κατάλογο των διαφημιζόμενων"... ρε στόκε το MEGA ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει μεθαύριο την τροπολογία;]

Νέα σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των φαρμάκων εξαπέλυσε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε στην «Αυγή της Κυριακής», με την υπογραφή «ειδικού συνεργάτη», όπου γίνεται λόγος για άνοιγμα της ελληνικής αγοράς φαρμάκων σε πολυεθνικές που παράγουν γενόσημα αμφιβόλου ποιότητας.


Στο εδώλιο ο κηπουρός του Σημίτη, Τάσος Μαντέλης, για τη μίζα της Siemens

Συνεχίζεται σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη, για την υπόθεση χρηματικού ποσού που έλαβε σε δύο δόσεις από τη Siemens το 1998 και το 2000. Η δίκη είχε αναβληθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Δημήτρης, Κινέζοι και δράκοι ενωμένοι για το κοινό καλό...

Ειλικρινά, δε μπορώ να σταματήσω να γελάω από το πρωί του Σαββάτου. Αυτές οι περίεργες συμπτώσεις που δεν έχουν βάλει κανέναν λογικό άνθρωπο σε σκέψεις, με έκαναν να λυθώ στα γέλια...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ο Παπανδρέου «έφαγε» τον Βενιζέλο στον διορισμό διοικητή στον Αγιο Ανδρέα Πατρών -Τι «κάρφωσε» ο Αδωνις Γεωργιάδης

Ανάμεσα στα ερωτήματα που δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην αχαϊκή εφημερίδα, ήταν κι αυτό για την διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας».

Η ΑΥΓΗ αποθεώνει τη Δέσποινα Φαραντούρη: "Της δικαιοσύνης ήλιε ΟΠΑ" θα ακούγεται στο εξής σε ομιλίες του Τσίπρα

Τέρμα κι ο Ρίτσος... από δω και πέρα Φοίβος!

Η Αυγή αγάπησε τη Δέσποινα Βανδή; Περίπου. Αφορμή για ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη στάση της τραγουδίστριας υπήρξε η εξέλιξη της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη. Οπως σημειώνει η εφημερίδα «Δεν θα αγαπήσουμε ό,τι έχει τραγουδήσει, δεν θα ξεχάσουμε τη λαϊκοπόπ αισθητική και κουλτούρα, αλλά όποιος στον αγώνα κατά του φασισμού ορθώνει το ανάστημά του, γίνεται ένας από μας»

Βάλτε τώρα στον πωπό τις κρυφές δημοσκοπήσεις: Πρώτη η ΝΔ μετά από 25 χρόνια στο ΤΕΕ- 12% πίσω απ' το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ με την αδερφή του Τσίπρα!!! (ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ)

Βαριά εκλογική ήττα του Τσίπρα (σε μια διαδικασία που συμμετείχαν 30.000 επιστήμονες) που βλέπει τη σκόνη της ΝΔ και έφαγε και 12 πόντους στο κεφάλι από το ψόφιο ΠΑΣΟΚ (ψεκασμένοι και ΧΑυγίτες ανύπρακτοι), παρότι πολιτικοποίησε τις εκλογές, όχι μόνο ψηφίζοντας με ζιβάγκο και κάμερες, αλλά έχοντας υποψήφια την αδερφή του και τον ξάδερφό του!

"Γαλάζιο" μετά από πολλά χρόνια βάφτηκε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, καθώς η ΔΚΜ που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, θριάμβευσε στις εκλογές. Η νίκη του επικεφαλής Γιώργου Στασινού, αποκτά ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς ήρθε μετά από ένωση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς (ΔΚΜ-ΔΑΠ) που τα προηγούμενα χρόνια κατέβαιναν με ξεχωριστά ψηφοδέλτια αλλά και γιατί είναι η πρώτη νίκη της παράταξης στο ΤΕΕ, μετά από 25 χρόνια.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι αλληλοκατηγορούνται για το ποιος έβγαλε περισσότερα από την πειρατική ΕΡΤ! Ανοιχτή επιστολή από PressProject σε Π.Καλφαγιάννη...

Ανοιχτή επιστολή προς τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη, αλλά και προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που αποφάσισαν τη συνέχιση του αγώνα τους να κρατηθεί η ΕΡΤ ανοιχτή, απευθύνει ο Κώστας Εφήμερος εκδότης του ThePressProject. Με δεδομένο ότι το ThePressProject κράτησε "ανοιχτή" την ΕΡΤ επί πέντε μήνες, διαβάζουμε με μεγάλη προσοχή τα όσα γράφει ο Κώστας Εφήμερος, απαντώντας στα όσα υποστήριξε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Γοργοπόταμος:Μια ανατίναξη που ακούστηκε σ΄ όλο το κόσμο-"Χωρίς Ζέρβα δεν γινότανε..."ΒΙΝΤΕΟ

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι αριστεροί της Σουλτάνας Βελουχιώτη διαφωνούσαν και δεν πήραν μέρος στην προετοιμασία και την ανατίναξη της γέφυρας από τον ΕΔΕΣ του Ζέρβα, αλλά εμφανίστηκαν εκ των υστέρων προκειμένου να διαστρεβλώσουν την ιστορία....

Το κορυφαίο γεγονός της Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού στην Νεότερη Ιστορία είναι η Ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, από τις ενωμένες αντιστασιακές οργανώσεις του Ε.Α.Μ (λέμε τώρα...) και του Ε.Δ.Ε.Σ  την νύχτα της 25ης Νοεμβρίου 1942.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είναι αδύνατον να λειτουργεί σε τρεις …εκκλησιές

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Την περασμένη Δευτέρα, έκανε ακόμα ένα «πέρασμα» από την Ουάσιγκτον -από τα πολλά των τελευταίων ετών- ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου. Ακολούθησε ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός Bulent Arinc, ο οποίος παρουσίασε τη …νέα Τουρκία στο Κάρνεγκι, ενώπιον εκλεκτού ακροατηρίου.