26 Νοεμβρίου 2013

Πανικός στο Διαδίκτυο -Διέρρευσαν γυμνές αρετουσάριστες φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ... με πεσμένο στήθος, δίπλες, πανάδες κ.λπ [εικόνες]

Το ένα μετά το άλλο τα αμερικανικά sites αναδημοσιεύουν τις φωτογραφίες από την... εκρηκτική φωτογράφιση που είχε κάνει το 2005 η Τζένιφερ Λόπεζ για το εξώφυλλο του άλμπουμ της Rebirth.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Τσίπρας ήταν διακοπές όταν κάναμε διάλογο... ε, τι να κάνουμε τώρα;

«Όταν εμείς κάναμε διάλογο με την αγορά ο κ. Τσίπρας ήταν διακοπές» ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για δεκαήμερο διάλογο και διαβούλευση με τους φορείς για το ζήτημα της φαρμακευτικής δαπάνης.

Εκπληκτικό βίντεο: Έγχρωμες αερομαχίες και βομβαρδισμοί από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Μία ομάδα ειδικών παρουσιάζει μέσα από ένα έγχρωμο φιλμ τους βομβαρδισμούς που έγιναν από αέρος και ισοπέδωσαν το Βερολίνο, μέσα από μία στιγμή. Δείτε το βίντεο (οι πατριώτες του κώλου να προσέξουν τους αεροψεκασμούς στο 45 δευτερόλεπτο και στο 4:30...):

Ετσι θα ήταν ο εγκέφαλος αν σχεδιαζόταν σαν χάρτης του μετρό

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου; Πού να δει κανείς το μυαλό του. Γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος συναγωνίζεται σε πολυπλοκότητα το μεγαλύτερο δίκτυο μετρό. Τουλάχιστον αυτή την έμπνευση είχε ο Miguel Andres.

Απίθανα κόλπα που μπορεί να δοκιμάσει ο καθένας (βίντεο)

Με απλά, καθημερινά υλικά που όλοι έχουμε σπίτι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και δοκιμάστε τα!

Τέσσερις δεσμευτικές προσφορές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης-Ποιοί είναι οι τέσσερις «μνηστήρες»

Τέσσερα επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ε.».

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος από τις αποκαλύψεις του Θαπατέρο για τα μπινελίκια Σαρκοζί στον ΓΑΠ

Προκαλούν σάλο οι αποκαλύψεις του πρώην πρωθυπουργού της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, για το δραματικό παρασκήνιο της Συνόδου των Καννών το 2011 όπου οι πρωθυπουργοί των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου, ανάμεσά τους τότε και ο Γιώργος Παπανδρέου, είχαν βρεθεί αντιμέτωποι με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί.

Κατάσκοπος του Ισραήλ ο παραγωγός του «Pretty Woman» και «Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό»

Ο Αρνον Μίλχαν, παραγωγός ταινιών όπως το «Pretty Woman» και το «Fight Club» παραδέχθηκε ότι υπήρξε κατάσκοπος του Ισραήλ, για θέματα που αφορούσαν το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.

Ο Μίλχαν είπε ότι πραγματοποίησε δεκάδες μυστικές επιχειρήσεις για το Ισραήλ και ότι τον είχε στρατολογήσει ο Σιμόν Πέρες, νυν πρόεδρος της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ: O Θόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε την καλοκαιρινή πλευρά του!

Το αγαπημένο του τραγούδι, με τον ελληνικό τίτλο "agapoula mou"

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα στο ραδιόφωνο ο Θόδωρος Πάγκαλος, όσον αφορά τις μουσικές του προτιμήσεις. Και μπορεί αν φτάνουνε αισίως στον Δεκέμβριο, αλλά ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε ιδιαίτερα καλοκαιρινή διάθεση και επέλεξε ένα τραγούδι από...

Με το ζόρι “διαφωνία” Στουρνάρα – Σταϊκούρα

Και να που ξαφνικά κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση. Μια φράση του Γ. Στουρνάρα χθες στην «Ανατροπή» κι άλλη μια του Χρ. Σταϊκούρα σήμερα στη Βουλή ήταν αρκετή για να δημιουργήσει σχόλια και πικρόχολες αναλύσεις ότι υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των δύο υπουργών

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο “καταδικάζει” τον Ερντογάν για την Κύπρο

“H δήλωση του κ. Ερντογάν είναι βαθύτατα λυπηρή και έρχεται σε καταφανή αντίθεση με το διεθνές δίκαιο καθώς και με τις συμβατικές υποχρεώσεις μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, όπως αυτές καταγράφονται στη Συνθήκη της Άγκυρας.”

Την Αθήνα επέλεξε η Coca - Cola για επένδυσή της

Η Αθήνα επελέγη από την μητρική εταιρία της Coca Cola ως έδρα του νέου Citizen Interaction Center (Κέντρο Διαδραστικής Επικοινωνίας Πολιτών) για την Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

Η ελληνική Βουλή κάνει γαργάρα το ζεόλιθο για να προστατέψει τον Μανιάτη;

Του ΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Κοιμάται η ελληνική Βουλή ή μήπως συγκαλύπτει τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων για το θέμα του ζεόλιθου του Εβρου; Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αναζητούνται οι «συνεργοί του τέως υφυπουργού ΠΕΚΑ» και διερευνώνται ευθύνες ή παραλείψεις πολιτικών προσώπων και τουλάχιστον 25 υπηρεσιακών παραγόντων του ΙΓΜΕ για το φρένο στην επένδυση του ελληνικού ζεόλιθου του Εβρου, δεν βρέθηκαν 30 βουλευτές να ενδιαφερθούν για τη δικογραφία που αφορά το ρόλο του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν υφυπουργός ΠΕΚΑ.

Ύμνοι στην επικείμενη ελληνική προεδρία από το Spiegel

Ύμνους στην επικείμενη ελληνική προεδρία και τον Αντώνη Σαμαρά επιφυλάσσει δημοσίευμα του Der Spiegel. Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει στον τίτλο του δημοσιεύματος: «Η Ελλάδα θέλει να προεδρεύσει στην Ευρώπη πολύ οικονομικά». Για να καταστήσει σαφές τι σημαίνει «οικονομικά» κάνει τις απαραίτητες συγκρίσεις με τα χρήματα που δαπάνησαν, κατά την περίοδο της προεδρίας τους, η Αυστρία, η Φινλανδία, η Πορτογαλία και η Σλοβενία.

Πάλι κοροϊδεύει Τσίπρα και Κωνσταντόπουλο ο Χαντζόπουλος [σκίτσο]

Νέο ειρωνικό σκίτσο του Χαντζόπουλου των “Νέων”, εμπλέκει Τσίπρα, Γιαννακόπουλο, Παναθηναϊκό και βεβαίως την … αγαπημένη του οικογένεια Κωνσταντοπούλου. Πάλι θα κλαίνε στην Κουμουνδούρου...

Απολαύστε το νέο αιχμηρό σκίτσο του “αμαρτωλού” σκιτσογράφου του ΔΟΛ:

Άδωνις:” Είμαι πρόθυμος να πάω στην Κουμουνδούρου και να εξηγήσω στον Τσίπρα το λάθος του…”

Πρόθυμος να συναντηθεί με τον Αλ. Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με την επίμαχη τροπολογία για τα φάρμακα και «να διασώσει τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα μεγάλο λάθος» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.

Aυτός είναι ο Θεσσαλονικιός που στρίμωξε την Ferrari στα Ζαγοροχώρια [εικόνα+βίντεο]

Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, Χάρης Μαυρουδής, είναι εκείνος που στρίμωξε το γρήγορο αυτοκίνητο στους δρόμους του χωριού Κουκούλι στο Ζαγόρι και ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Κεδίκογλου: Με τον λαό ή με τα συμφέροντα ο κ. Τσίπρας;

Στις αιτιάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης με αιχμή την τροπολογία για τα φάρμακα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, καλώντας τον να αποφασίσει «εάν είναι με τον λαό ή με τα συμφέροντα».

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Δημήτριος Λιντζέρης, απαντώντας στις καταγγελίες των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η πιστοποίηση του ΕΟΦ για τα φάρμακα είναι δείκτης υψηλής ασφάλειας και προστασίας του πολίτη.

Μεγάλη επένδυση τηλεπικοινωνιακού κολοσσού στην Ελλάδα προαναγγέλλει ο Σαμαράς

Την επένδυση ενός ξένου μεγάλου κολοσσού στην Ελλάδα προανήγγειλε πως θα ανακοινώσει εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία μεγάλη επένδυση της...

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους ο Τσίπρας

Εκνευρισμός και ένταση κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Όλα του φταίνε του Τσίπρα. Ένταση και εκνευρισμός επικράτησε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τα φάρμακα. Ο κ. Σκουρλέτης χαρακτήρισε … άτακτους τους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν εκτιμώντας ότι...

Γελάνε με τη Βανδή: Έμβλημα του αντιεξουσιαστικού κινήματος η Δέσποινα

Νέο υλικό για σχόλια προσέφερε στους χρήστες του διαδικτύου το πρόσφατο «επεισόδιο» μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Νότη Σφακιανάκη, όταν μετά από δηλώσεις του δεύτερου υπέρ της Χ.Α., η πρώτη αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία τους, εναντιούμενη στις φασίζουσες αποστροφές του αοιδού.

Μην εκνευρίζεσαι Βαγγέλα γιατί πλέον μας έχουν καταλάβει τι καφενείο είμαστε: Εκνευρίστηκε ο Μεϊμαράκης όταν δεν λειτουργούσαν τα ακουστικά μετάφρασης του Σουλτς

Να τι συμβαίνει όταν η βουλή έχει μειωμένα κονδύλια για την ελληνική προεδρία προκειμένου να δείξει μειωμένο προϋπολογισμό.Στη κοινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωκοινοβουλίου με τη Διάσκεψη των Προέδρων της Ελληνικής Βουλής στην αίθουσα της Γερουσίας ενώ όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της ελληνικής προεδρίας το αποτέλεσμα ήταν παταγωδώς απογοητευτικό.

Αδειάζει τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ: ''Παρών'' στην τροπολογία για τα φάρμακα-Τελικά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΧΑ θα καταψηφίσουν!!

«Παρών» στην τροπολογία για τα φάρμακα θα δηλώσει το ΚΚΕ καθώς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «δεν θα συμβάλλουμε με θετική ή αρνητική ψήφο ποιο τμήμα του κεφαλαίου στο φάρμακο ενδεχομένως θα βγει περισσότερο ωφελημένο ή λιγότερο χαμένο και δεν θα συμβάλλουμε στον αποπροσανατολισμό και στη δημαγωγία στις πλάτες του λαού», χρεώνοντας εμμέσως στον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπερασπίζεται κάποιο τμήμα του κεφαλαίου!

Κλαίει όλη η Ελλάδα με το δράμα του λαμόγιου: "Ο Πετράν δουλεύει σκληρά για να θρέψει τα παιδιά του"

Παραμένει κρατούμενος το λαμόγιο-Αύριο η δίκη του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του Εισαγγελέα, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, και σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, επεσήμανε ότι έχει κάνει ρύθμιση των χρεών του, και σκοπεύει να αποπληρώσει ό, τι του καταλογιστεί ως εκκρεμότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-Επιτέθηκαν στον Κούγια

Επίθεση από ομάδα 50 περίπου ατόμων δέχθηκε πριν από λίγη ώρα ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος της Παναχαϊκής δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών ατόμων στην πλατεία Ολγας, τα οποία, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με μάσκες και κράνη, του επιτέθηκαν φραστικά.

Ο Άδωνις και η πρασινο-κοκκινο-ροζ συμμαχία

O Άδωνις Γεωργιάδης είναι ιστορικός. Έχει εκδοτικό οίκο και ένα μικρό κέντρο ελευθέρων σπουδών για τη διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής. Δεν είναι πολιτικός από τζάκι ή από κομματικά γραφεία με θητεία στους πολιτικούς διαδρόμους της εξουσίας.

Ναι, είχε εκπομπή από όπου πουλούσε τα βιβλία του εκδοτικού του οίκου. Αυτή είναι η πρώτη κατηγορία εναντίον του: τηλε-πωλητής. Προφανώς δεν ήταν ανεπάγγελτος όπως το 70% των πολιτικών μας.

Κλαίω με το βίντεο: «Διεκδικούμε το δικαίωμα του μαθητή να κρίνει αν θέλει να λείψει από το μάθημα»

Δικαίωμα στην κοπάνα... μόνο στο Σχολείο όμως ρε Αλέξη; Γιατί όχι και στο δημόσιο, στην εφορία, στο νοσοκομείο; Θαυμασμός για τον μαθητή Τσίπρα:

Δείτε τι μπορεί να κάνει μια ψηφιακή πινακίδα στο Λονδίνο (VIDEO)

Είναι γνωστό ότι οι ψηφιακές πινακίδες αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά μέσα προβολής προϊόντων και υπηρεσιών των μεγάλων εταιρειών.

Eιδικά η British Airways, το γνωρίζει πολύ καλά.

Η πρώην υπάλληλος της Citibank που είχε ισχυριστεί ότι την απέλυσαν επειδή ήταν πολύ σέξι ξαναχτυπά [εικόνες+βίντεο]

Η γυναίκα-αράχνη ξαναχτυπά... Μετά τη δικαστική διαμάχη της με τον τραπεζικό όμιλο Citibank πριν από τρία χρόνια, ισχυριζόμενη ότι την απέλυσαν επειδή ήταν πολύ σέξι – γεγονός που την έκανε γνωστή στις ΗΠΑ – η 36χρονη σήμερα Debrahlee Lorenzana βρήκε νέο θύμα:

Διαφήμιση εμφανίζει σαν «ιέρεια» της μοιχείας την Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Την απόσυρση διαφημιστικής αφίσας στην οποία πρωταγωνιστεί παρά την θέλησή της και εμφανίζεται να προωθεί ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους, ζητά η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ και αντίπαλος του Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές του 2007.

To Bήμα: Αιφνιδίασε την Κουμουνδούρου η ήττα στο ΤΕΕ

[Άλλη μια φορά τα αποτελέσματα... γιατί μ' αρέσει να τα βλέπω :))]

Πρώτη εξελέγη η παράταξη που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, με δεύτερο το ψηφοδέλτιο της κεντροαριστεράς και τρίτο το υποστηριζόμενο από την Κουμουνδούρου με 10,92% στις εκλογές για την ηγεσία του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με το Βήμα, τα αποτελέσματα αιφνιδίασαν την Κουμουνδούρου, καθώς...

Γελάει ο Μουρούτης στο Twitter για τον Τσίπρα

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης, αφιέρωσε ένα… φαρμακερό μήνυμα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter,  για τη συνέντευξή Τύπου την οποία παραχώρησε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, αναφορικά με την κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.

ΒΙΝΤΕΟ-Μοιράζει πόνο ο Άδωνις-Τσίπρας: "Ο καταλληλότερος για να διαλύσει την υγεία είναι ο Γεωργιάδης"

«Ο κ. Γεωργιάδης είναι ο καλύτερος υπουργός που θα μπορούσε να έχει μία κυβέρνηση που θέλει να διαλύσει την Υγεία. Δεν υπάρχει καλύτερος», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σχετικά με  την τροπολογία για το φάρμακο και τη φαρμακευτική πολιτική της χώρας.

Κάφρος σύζυγος έγδυσε τη γυναίκα του που κοιμόταν (ή έκανε ότι κοιμόταν...) στον καναπέ και μετέδιδε βίντεο [εικόνες]

Έντονο ενθουσιασμό σκόρπισαν τα χαρακτηριστικά του νέου PlayStation 4 σε έναν ιδιοκτήτη, ο οποίος χρησιμοποίησε τη δυνατότητα μετάδοσης live βίντεο με πολύ ανορθόδοξο τρόπο. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το PlayStation 4, το οποίο κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα, διαθέτει τη δυνατότητα «Playroom», που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο μέσω μιας υπηρεσίας που ονομάζεται Twitch TV.

H μητέρα του εξώγαμου ζητάει 1 εκατ. ευρώ από τον Πασχάλη [εικόνες]

Ραντεβού στα δικαστήρια δίνει ξανά στον Πασχάλη η Ουρανία Τουτουντζή. Η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή, ζητά 1 εκατ. ευρώ από τον Πασχάλη και την σύζυγό του.

Η πρώτη δίκη στην οποία θα βρεθούν αντιμέτωποι, θα είναι αυτή για την αγωγή που τους έκανε, ύψους 750.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο απόλυτος τρόμος: Άνοιξε ο δρόμος στα δύο την ώρα που οδηγούσε (vid)

Άγιο είχε ένας οδηγός και το παιδί του στην Ρωσία, καθώς την ώρα που κινούνταν με το τζιπ στον αυτοκινητόδρομο, ξαφνικά... άνοιξε το οδόστρωμα στα δύο!

Άδειασε τον Στουρνάρα ο Σταϊκούρας

Νέες τριβές στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προκαλεί η σημερινή ομιλία του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα δήλωσε χθες το βράδυ ο Υπουργός Οικονομικών για την φορολόγηση.

Αυτό θα είναι το εορταστικό ωράριο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

[Ναι ναι ξέρω: "Τι να το κάνεις το ωράριο άμα ο κόσμος πεινάει" κ.λπ... κατάλαβα: Της πουτάνας θα γίνει πάλι στα Jumbo...]

Δειλά δειλά τα καταστήματα έχουν αρχίσει να στολίζουν με χριστουγεννιάτικα στολίδια τις βιτρίνες τους, κάνοντας μας να ξεχνάμε την οικονομική κρίση και την μιζέρια των ημερών!

Σαμαράς: Να τελειώνουμε με τις παπαριές τύπου βορρά-νότου

Στις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και μετά το τέλος την ολοκλήρωση της κοινής διάσκεψης των προέδρων.

@gerogriniaris: Γιατί οι Ελληνες βλέπουν λιγότερο πορνό τελευταία [εικόνες]

Μια στατιστική ανάλυση από τον ειδικό του ΣΥΡΙΖΑ στον αυνανισμό @gerogriniaris

Το ιστοσελίδα Pornhub δεν ασχολείται μόνο με το πορνό, αλλά ενίοτε και με τα... στατιστικά του, τα οποία έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν, φαίνεται ότι οι λάτρεις του σπορ, παρακολουθούν λιγότερο πορνό σε μέρες μεγάλων εορτών ή όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα (ειδήσεις ή αθλητικές δραστηριότητες).

Εκστρατεία με τίτλο "Η Ελλάδα δικαιούται Α+" ξεκινάει η Japonica

Ανοιχτή επιστολή σε διεθνή ΜΜΕ και φορείς χάραξης πολιτικής σε Αθήνα, Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον απέστειλε η Japonica, στο πλαίσιο εκστρατείας που ξεκίνησε με τίτλο «Η Ελλάδα δικαιούται αξιολόγηση Α+».

ΒΙΝΤΕΟ: Στην Ευελπίδων αγκαζέ με αστυνομικό ο Πετράν για χρέη προς το Δημόσιο

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος κρατείτο από το πρωί στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα Περιουσιακών Στοιχείων, αφού υπήρχε σχετικό ένταλμα εις βάρος του για χρέη προς το δημόσιο ύψους....

Ποιοι δικαιούνται φθηνό ρεύμα από τη ΔΕΗ [λίστα]

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε τη διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τους μακροχρόνια άνεργους, αλλά και για τους πολύτεκνους και τρίτεκνους προβλέπει υπουργική απόφαση του υφυπουργού ΠΕΚΑ, Μάκη Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, ενισχύεται περαιτέρω το ήδη διευρυμένο Κοινωνικό Τιμολόγιο, που είναι σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2013.

Ποιοι είναι οι δικαιούχοι:

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος παρήγγειλε 18 σημαίες: Χρειάστηκαν 9 νόμοι, 3 ΠΔ, 5 υπουργικές και 1 πρωθυπουργική απόφαση

Λίγο καιρό πριν από την 28η Οκτωβρίου, οι αρμόδιοι του υπουργείου Περιβάλλοντος κ.λπ. έκριναν ότι ήταν απαραίτητη η προμήθεια 18 ελληνικών σημαιών για τα κτίρια όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του υπουργείου, γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης στην Καθημερινή.

Γράφει ο Στέφανος Κασιμάτης με τίτλο «Το γνωστό τέρας»:

Σοκ στη Ρόδο: Η πλημμύρα κατέστρεψε το νεκροταφείο του νησιού και παρέσυρε τις σορούς των θανόντων [εικόνες]

Με ένα αγριευτικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Ρόδου, καθώς εκτός από τις αμέτρητες πληγές που προξένησε στο νησί η θεομηνία και τους δύο νεκρούς και τον έναν αγνοούμενο, η πλημμύρα «χτύπησε» και το νεκροταφείο του νησιού με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι τάφοι και να προξενηθούν εκτεταμένες φθορές.

Τι απαντά η πλευρά του ΓΑΠ για τα μπινελίκια του Σαρκοζί

Απάντηση στα δημοσιεύματα σχετικά με το ήδη πολυσυζητημένο βιβλίο του Χοσέ Θαπατέρο «El Dilema» και τα όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή Σύνοδο των G20 στις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011, έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

ΒΙΝΤΕΟ MEGA ΞΕΦΤΙΛΑ: Συνελήφθη ο Κωστόπουλος και η Μπαλατσινού λέει ότι πέρασε απλά μια βόλτα απ' τη ΓΑΔΑ για κάτι δουλίτσες

Συνελήφθη ο παρουσιαστής του πρωινού του MEGA, Πέτρος Κωστόπουλος, για οφειλές προς το δημόσιο. Ο γνωστός πρασινοφρουρός φίλος του Λαλιώτη προσπαθεί να διαρρεύσει ότι πέρασε μια βόλτα από την ΓΑΔΑ για καφεδάκι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι...

"Ο Σημίτης είπε όχι στους S-300" - Αδημοσίευτη συνέντευξη του Κληρίδη

Μια συνέντευξη του Γλαύκου Κληρίδη που δόθηκε στον συνεργάτη της κυπριακής εφημερίδας ΜΑΧΗ, Νίκο Θεοδώρου και δε δημοσιεύθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο Γλαύκος Κληρίδης έδωσε πολλές συνεντεύξεις και μίλησε για πράγματα που κρατούσε για δεκαετίες μέσα του.

Γελάνε με τον φοροκλέφτη: Αυτό είναι το διαστημικό λεωφορείο στην Καλαμάτα [εικόνα]

Ακόμη απορεί η ελληνική κοινή γνώμη με την απίστευτη πρόταση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Καπερνάρου να δημιουργηθεί Παγκόσμιο Κέντρο Διαστημικού Τουρισμού στην Καλαμάτα, με κατασκευή βάσης εκτόξευσης επανδρωμένων πυραύλων στο διάστημα για τουριστικούς λόγους!

Στουρνάρας: Το πλεόνασμα θα πάει στους ασθενέστερους -Θα μοιράσουμε 560 εκατ.

Δεν υπέρφορολογείται η Ελλάδα σύμφωνα τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος υπεραμύνθηκε της φορολογικής πολιτικής και στην ακίνητη περιουσία και στις επιχειρήσεις. Από την άλλη φρόντισε, πάντως, να διαβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση θα μοιράσει το 70% του πλεονασματος, δηλαδή περίπου 560 εκατ ευρώ, σε ανθρώπους με ανάγκες.

Η ελληνική διατροφή έφτασε στο Κογκρέσο: Θα γίνει εκδήλωση για τα οφέλη της στην υγεία

Μέχρι το Κογκρέσο έφτασε η ελληνική διατροφή, καθώς τα οφέλη της για την υγεία θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση αναδεικνύοντας τη θεωρία του Ιπποκράτη: «Αφήστε τα τρόφιμα να είναι φάρμακο και το φάρμακο να είναι η τροφή».

Γελάει ο κόσμος με τους φαρμακοτρίφτες του newsbomb

Προκειμένου να χτυπήσουν την κυβέρνηση για το καζό που τους κάνει με τις μειώσεις των τιμών των φαρμάκων ως και 50%... ανακάλυψαν ότι οι σχέσεις...

Ποιος είναι τελικά αυτός ο δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη που δεν τον έπιασε ακόμα η δίωξη

Μάθαμε ότι έγιναν πολλές καταγγελίες για έναν πιτσιρικά δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη στη

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ: Δηλώσεις πολιτικών για τη Γενοκτονία

Επιμελείται ο Θάνος Τάκης

Δείτε τι δήλωσαν Έλληνες πολιτικοί για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου & της Μ.Ασίας, με αφορμή την αφαίρεση από το "αντιρατσιστικό" σ.ν. σχετικής αναφοράς:

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ (Βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας), Βουλή, 22 Ιουλίου 2011:

Το λάθος του κ. Τσίπρα

Το καλοκαίρι του 2009 οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ έβλεπαν ή καλύτερα γνώριζαν με ακρίβεια τον επερχόμενο εκτροχιασμό της χώρας.

Ο Κώστας Καραμανλής, πρωθυπουργός τότε, είχε πλήρως κατανοήσει το οικονομικό αδιέξοδο και αισθανόταν ότι δεν είχε τις δυνάμεις να πράξει τα δέοντα. Ετσι προτίμησε τη φυγή διά της κάλπης.