27 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτη καζούρα από βουλευτές στη Ζωή: Φώναζαν «βοήθεια, βοήθεια» μόλις έπαιρνε το λόγο

Βουλευτή «Ντούρασελ» χαρακτηρίζουν συνάδελφοι της την Ζωή Κωνσταντοπούλου και αυτό γιατί μετά τις πρωτοφανείς σκηνές έντασης το μεσημέρι στην Ολομέλεια στις οποίες πρωταγωνίστησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα μπήκε με φούρια στην επιτροπή που επεξεργάζεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο όπου και πάλι έγινε το «έλα να δεις».

Η ηχογράφηση που ξεφτιλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και την «κυρία Die Linke»: «Κάντε τα μαθήματά σας και μη ζητάτε κούρεμα...»

Αναστάτωση προκάλεσε την Τετάρτη η δήλωση της προέδρου της Ενωμένης Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Γκαμπριέλε Τσίμερ η οποία υποστήριξε πως τα λεγόμενά της προς τα μέλη του ελληνικού υπουργικού συμβουλίου την Τρίτη ότι το κούρεμα του ελληνικού χρέους δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από τους γερμανούς πολίτες, δημοσιεύτηκαν «διαστρεβλωμένα» από εφημερίδες - μεταξύ αυτών και από τα «ΝΕΑ».

Τα σημερινά ξεφτιλίκια ΣΥΡΙΖΑ σε ΒΙΝΤΕΟ-«Αρένα» έκαναν τη Βουλή με φόντο τα φάρμακα

Πρωτόγνωρες σκηνές διεξήχθησαν στην Ολομέλεια της Βουλής με τις γελοιότητες ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές του να ουρλιάζουν όταν ψηφίζονταν η τροπολογία για τις μειώσεις στις τιμές των φαρμάκων.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο... Σαλονικιός που πήγε στην Γκάνα για να πουλήσει CD

​Αυτός είναι ο διάσημος ''Σαλονικιός'' που παρουσιάζει την αφρικανική χώρα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, σε ένα βίντεο που σαρώνει στο youtube.

Ο πρωταγωνιστής λοιπόν έφτασε μέχρι την… Γκάνα για να πουλάει μεταξύ άλλων CD.

Ενοπλοι δραπέτες φυλακών της Αλβανίας συνεπλάκησαν με αστυνομικούς στην Καστοριά - Συνελήφθη ο ένας

Συμπλοκή αστυνομικών με δραπέτες της φυλακής Ντρένοβα στην Αλβανία (170 χλμ. νοτίως των Τιράνων) σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα σε ορεινή περιοχή μεταξύ Χρυσής και Πεύκου, στην Καστοριά. Συνελήφθη ένας εξ αυτών, ο οποίος ήταν οπλισμένος με Καλάσνικοφ.

Φοβερός ο Δημητράκης! Μόλις πέρασε η τροπολογία για τα φάρμακα, άρχισε να τα γυρίζει για την ΠΑΕ: Δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου για τις υπερβολές

Ενοχλημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πακτωλό χρημάτων στον Παναθηναϊκό πριν καν τοποθετηθεί κι επίσημα για το ενδιαφέρον του για την πράσινη ΠΑΕ.

Η Γερουσία απέπεμψε τον Μπερλουσκόνι από το σώμα

Χρονικό προαναγγελθέντος πολιτικού «θανάτου» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν η ονομαστική ψηφοφορία στη Γερουσία της Ιταλίας. Οπως αναμενόταν, υπερψηφίστηκε η αποπομπή του πρώην πρωθυπουργού της χώρας από το σώμα.

Χαμός στο facebook από το σχόλιο της Σαμπρίνας για τον Νότη

Χαμός έγινε στο facebook μετά τα όσα έγραψε η Σαμπρίνα, η οποία εξέφρασε στην προσωπική της σελίδα την γνώμη για τα όσα είπε ο Νότης Σφακιανάκης για την Χρυσή Αυγή.

Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Σφακιανάκης-Βανδή..

Διάσημος ποσοσφαιριστής απείλησε να βιάσει τη γυναίκα του γείτονα!

Έξαλλος ο γείτονας...

Δεν σταματά να προκαλεί προβλήματα με τη συμπεριφορά του ο Νίκλας Μπέντνερ, καθώς λίγο πριν συλληφθεί τη Δευτέρα, εκτόξευσε μια απίστευτη απειλή σε γείτονά του.

Τρέλανέ μας αρχηγέ!! Ο λάτρης του παντοκράτορα Ήλιου ανακάλυψε την Ορθοδοξία: «Οσοι ιεράρχες χτυπούν τη ΧΑ είναι μασόνοι» [βίντεο]

«Μασώνους δήθεν Ιεράρχες» χαρακτήρισε τους μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος που βάλουν κατά της Χρυσής Αυγής, ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Μηχανικός έκλεψε το ελικόπτερο του Εμφιετζόγλου γιατί του χρωστούσε λεφτά

Εργαζόμενος στην εταιρεία «Μηχανική» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου έφτασε στο σημείο, προκειμένου να πάρει τα χρωστούμενα από τον εργοδότη του, να υπεξαιρέσει το υπερσύγχρονο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη, αξίας 3,5 εκατ. ευρώ. Η ιστορία είναι πρωτοφανής και δεν έχει προηγούμενο.

Το τερμάτισε ο παππάς-Μητροπολίτης Σεραφείμ: Οσοι βουλευτές ψηφίσουν την τροπολογία για τα ομόφυλα ζευγάρια θα αφοριστούν

[Παπαριές του ταλιμπάν... δεν υπάρχει πρόβλημα αν θέλουν να παντρεύονται... ας κάνουν ότι θέλουν... εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι αν ζητήσουν να υιοθετούν παιδιά όπως λέει ο Βαλλιανάτος... εκεί πρέπει να τους πούμε ένα "ως εδώ φτάνει"]

Με ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ απειλεί με αφορισμό τους βουλευτές που εκλέγονται εντός των ορίων της επαρχίας ποιμαντικής ευθύνης του, εάν και εφόσον ψηφίσουν την τροπολογία που φέρεται ότι προτίθεται να προωθήσει η Κυβέρνηση για την επέκταση του «Συμφώνου Συμβιώσεως» και στα ομόφυλα ζευγάρια ή την αντίστοιχη πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζεται το καραγκιοζιλίκι με την άρση ασυλία των ΧΑυγιτών: Τα νέα προπατορικά αμαρτήματα είναι εξύβριση και δυσφήμιση του ALPHA...

[Αστειότητες που δεν οδηγούν πουθενά και μόνο καλό κάνουν στη ΧΑ που εμφανίζεται να "τη βαράει όλο το σύστημα"...]

Την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Δημήτρη Κουκούτση, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, ενώ απέρριψε αντίστοιχο αίτημα για τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Κεδίκογλου: Τώρα ο κ. Τσίπρας μπορεί «με ένα νόμο και ένα άρθρο» να ξαναυξήσει τα κέρδη των συμφερόντων

Δριμύ κατηγορώ κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφορικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ  κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για τα φάρμακα. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να ξεφύγει από το «κάδρο» της υπεράσπισης των υψηλών τιμών στα φάρμακα και των συμφερόντων που ωφελούνται, παρατήρησε και το ΠΑΣΟΚ. Τι τους απάντησε η Κουμουνδούρου.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ποιον χλευάζει ο κ. Αρβανιτόπουλος;

Με δελτίο Τύπο σχολίασε ο υπουργός Παιδείας το σημερινό ρεπορτάζ της «Κ», αφήνοντας αναπάντητο το ερώτημα εναντίον ποιου στρέφονται οι αναφορές περί «μεταμφιεσμένου αυταρχισμού».

Δωρεά από τη Γερμανία τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων

Τελετή παράδοσης - παραλαβής, τεσσάρων πυροσβεστικών οχημάτων, δωρεά του Ινστιτούτου της Πυροσβεστικής του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας (Μίνστερ Γερμανίας) στο Πυροσβεστικό Σώμα πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου της Πυροσβεστικής, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλου Γεωργιάδη, του γερμανού πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολτ και του Αρχηγού του Σώματος Βασιλείου Παπαγεωργίου.

Να πώς έγινε η σύλληψη του δράκου του Πειραιά λεπτό προς λεπτό

Δυο γυναίκες αστυνομικοί έστησαν ενέδρα στον δράκο του Πειραιά.

Το σχέδιο της ασφαλείας Πειραιά έπιασε τόπο καθώς ο δράστης έπεσε στην παγίδα της αστυνομίας.

Η μια αστυνομικός...

Φάπες στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ: ΣΥΡΙΖΑίοι τις άρπαξαν από δημοτικούς αστυνομικούς που εισέβαλαν στο συνέδριο

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν κατά την έναρξη του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, που τελικά ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση. Δημοτικοί αστυνομικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, έκαναν ντου στην αίθουσα εργασιών του συνεδρίου και φωνάζοντας συνθήματα κατήγγειλαν τη στάση της ΑΔΕΔΥ απέναντί τους.

ΦΩΤΟ: Μεγάλη εφεύρεση η μαλακί@!!1 Σου καταβάζει κάτι ιδέες...

Το πρόγραμμα της κατάληψης των άπλυτων στη Φιλοσοφική: Αύριο στις 12μμ προβλέπει:

Χαικάλης: Είμαι μαξιλάρι της Ραχήλ και όχι της κυβέρνησης

Τέλος στα σενάρια, που τον θέλουν να αποτελεί το "μαξιλάρι", μεταξύ ΝΔ και ΑΝΕΛ, έβαλε το μαξιλάρι της Ραχήλ Μακρή, ο Παύλος Χαικάλης, με ανάρτηση του στο twitter. Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι φήμες περί προσχώρησης του στη ΝΔ, έδιναν και έπαιρναν, αφού ο βουλευτής...

Τι συζήτησαν Σαμαράς - πρόεδρος της Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης

Τη δέσμευση της εταιρίας Microsoft να συνεχίζει να στηρίζει την τοπική οικονομία και κοινωνία, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Microsoft Κεντροανατολικής Ευρώπης Ντον Γκράνθαμ (Don Grantham) κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, συμβάλλοντας, όπως τόνισε, στην προσπάθεια ανάκαμψης της Ελλάδας από την κρίση.

Αποκαλυπτικός ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον: Κρατούσα το μόριό του κάθε βράδυ

Για τις τελευταίες ημέρες του Μάικλ Τζάκσον, αλλά και τη μεταξύ τους σχέση, μίλησε ο γιατρός του, στην πρώτη του συνέντευξη περίπου ένα μήνα έπειτα από την αποφυλάκισή του. Ο Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια επειδή έδωσε στο βασιλιά της ποπ τη μοιραία δόση αναισθητικού, εμμένει στην αθωότητά του και έκανε αποκαλύψεις για να δείξει πόσο κοντά ήταν στον Μάικλ Τζάκσον μέχρι το θάνατό του, το 2009.

Όταν ο μεταφραστής της Google τρελαίνεται

Είναι φορές που κάποτε ο Google translate έχει έμπνευση. Αυτή τη φορά είναι ελληνική έμπνευσης.

Μια νέα συνεργασία φαίνεται να είναι στα σκαριά μεταξύ του διάσημου DJ Armin Van Burren και του Έλληνα Τραγουδιστή...

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, μια ανάσα από αεροπλάνα

Αυτή η εκπληκτική συλλογή από φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από την Airteam Images για να γιορτάσει τα δέκατα γενέθλιά της.

Οι φωτογραφίες της εταιρίας που έχει έδρα στην πόλη Coleshill στο West Midlands έχουν κυκλοφορήσει σε εκατοντάδες φωτογραφικά άλμπουμ σε όλο το κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ: Το trailer της ταινίας Need For Speed

Ο Μάρτιος του 2014 πλησιάζει, μαζί της και η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής εκδοχής του θρυλικού video game «Need For Speed»!

ΒΙΝΤΕΟ: Και μην ξεχνάμε... ευτυχώς υπάρχει και «Σχέδιο Β» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πλήρες και τεκμηριωμένο:

ΔΕΙΤΕ: Πως βγάζουν οι Ρώσοι αυτοκίνητο που έπεσε σε παγωμένη λίμνη (VIDEO)

Μέσα σε πολλά άλλα, οι Ρώσοι είναι πρώτοι φυσικά και στις πατέντες.

Με μία ''τρελή'' πατέντα καταφέρνουν και βγάζουν ένα αυτοκίνητο από τον πάγο. Μόνο αυτοί θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι τέτοιο.

Το ταξίδι του ISON: Δείτε τον κομήτη της χιλιετίας καθώς κατευθύνεται προς τον Ηλιο [βίντεο]

Ο ISON, συνεχίζει το επικίνδυνο ταξίδι του προς τον Ηλιο. Λίγες ώρες πριν μπει στο περιήλιο τα μάτια όλων είναι στραμμένα στον κομήτη της χιλιετίας περιμένοντας να δουν αν θα επιβιώσει από αυτή την καυτή βουτιά στο μητρικό μας άστρο. Εν αναμονή αυτής της «βουτιάς» η NASA δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο παρακολουθεί το ταξίδι του κομήτη.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μεϊμαράκης προσπαθεί να βάλει σε τάξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ... μάταια εννοείται...

Σε καταγγελία ως προς την εγκυρότητα της ψηφοφορίας, επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, επέδωσε εγγράφως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απάντησε από το βήμα της Βουλής για τη διαδικασία.

Πάλι δεν πήρε τα χάπια του το σούργελο: "Λαγός και κότα ο Άδωνις..."

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η Ραχήλ Μακρή εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως δήλωσε στο enikos.gr, η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατηγορεί τον υπουργό Υγείας για την απόφαση του να μην αρθεί η ασυλία του για την υπόθεση της δικαστικής διαμάχης με τον Πάνο Καμμένο.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κουκούτσης πήγε να με χτυπήσει-Κουκούτσης: Ζητώ συγγνώμη απ' το λαό που δεν έκανα όσα λέει

Σε μια καταγγελία που δεν συνοδεύεται από αποδείξεις προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου κατά την διάρκεια της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΧΑ Δημήτρης Κουκούτση, η οποία υποστήριξε πως ο χρυσαυγίτης βουλευτής προσπάθησε να την χτυπήσει, ενώ παράλληλα είπε πως την απειλούσε λέγοντας...

Τι προβλέπει η συμφωνία Μέρκελ- Στάινμπρουκ για την Ελλάδα και τα δημοσιονομικά της Ευρωζώνης

Ενα από τα «καυτά» θέματα στην ατζέντα των συζητήσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης σχηματισμού των Χριστιανοδημοκρατών με τους Σοσιαλδημοκράτες, είναι η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο η Γερμανία θα στηρίξει της διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις της χώρας, αλλά και συνολικά την μείωση των υψηλών χρεών σε χώρες της Ευρωζώνης.

Τατσόπουλος σε Αυγή: Αφήστε τα ηλίθια και ειρωνικά άρθρα -Θα φύγω αν και όταν θέλω εγώ

Η κόντρα ανάμεσα στην εφημερίδα Αυγή και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλου φαίνεται πως θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια αφού και οι δύο πλευρές δεν βάζουν στην άκρη τις διαφορές τους. Σήμερα η εφημερίδα σε άρθρο της με τίτλο «Με 50,70 ευρώ αγοράζεις έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν αυτό που εξόργισε τον Πέτρο Τατσόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής στον Πάντζα: Σιγά θα πάθεις και κανένα εγκεφαλικό...

Όταν ο ωρυόμενος  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας ζήτησε ουρλιάζοντας από τον βουλευτή της ΝΔ, Δάνη Τζαμτζή που βρισκόταν στην έδρα και καταμετρούσε τις ψήφους, να...

Μεγάλη τιμή για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ... την προτιμάει ο ΓΑΠ-Δείτε ποια εφημερίδα αρνήθηκε να διαβάσει

Στην Ελλάδα επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Παρίσι (με την πτήση 611 της Aegean) συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντα.

ΦΩΤΟ: Και τράγος και κραγμένη...

Σοκάρουν οι φωτογραφίες αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου ο οποίος ποζάρει στο φακό ντυμένος πολύ προκλητικά με γούνα, στρας και μάσκαρα.

Πρόκειται για κληρικό ο οποίος φέρεται να είναι πνευματικό παιδί του...

Στις 10 Δεκεμβρίου πάλι θα λείπει από το πρωϊνό το λαμόγιο

Για τις 10 Δεκεμβρίου ορίστηκε η δίκη στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο του παρουσιαστή και πρώην εκδότη, Πέτρου Κωστόπουλου, για χρέη προς το Δημόσιο και εισφορές στο ΙΚΑ ύψους...

ΒΙΝΤΕΟ-Τη "σκότωσε" τη Μίκα ο Τζαμτζής

Σύγχυση δημιουργήθηκε όταν ο κ. Τζαμτζής κατά την ανάγνωση των ονομάτων των βουλευτών, για την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας, προσφώνησε την βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη, «Ιατρίδη Μίκα Τσαμπίδη».

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Να μην αρθεί η ασυλία μου για τον... Καμμένο

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε στη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του όπως έχει αιτηθεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος γιατί όπως είπε: «Έχω μια σφοδρή πολιτική διαμάχη με τον κύριο Καμμένο αλλά όσα λέμε δεν είναι επί προσωπικού…

Αυτοί οι αμόρφωτοι θέλουν να κυβερνήσουν!! Ποια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μέσα στη Βουλή «ο ψήφος μου» και τους άφησε όλους άφωνους (για δευτερόλεπτα);

Μέσα στην ιδιαιτέρως τεταμένη ατμόσφαιρα στη Βουλή με φωνές να ακούγονται από παντού, για λίγα δευτερόλεπτα όλοι σταμάτησαν προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν αν άκουσαν καλά...

Αίθουσα ΓΣ παν/μίου έκανε τη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά παρά τα ουρλιαχτά, τις αποχωρήσεις και το άφθονο σόου μειώθηκαν οι τιμές στα φάρμακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία!!

Εκρηκτικό ήταν το κλίμα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Υγείας για τα φάρμακα. Ολα ξεκίνησαν όταν την τελευταία στιγμή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε να γίνει ξεχωριστή ψηφοφορία για κάθε ένα από τα πέντε άρθρα της τροπολογίας δεδομένου ότι το κόμμα του διαφωνεί μόνο με το άρθρο σε αυτό για την τιμολόγηση των φαρμάκων, ενώ συμφωνεί στα πρώτα τέσσερα που αφορούσαν τα νοσοκομεία της Περιφέρειας. Αυτή η αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ θεωρήθηκε «κωλοτούμπα» εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της τιμής των φαρμάκων.

Αρχισαν τα ουρλιαχτά μετά την «κωλοτούμπα»

Στον εκπαιδευτικό από τη Ρόδο ανήκει η σορός που βρέθηκε στην Τουρκία

Στον εκπαιδευτικό Κώστα Αργυρόπουλο που χάθηκε στα νερά του χειμάρρου της Κρεμαστής την περασμένη Παρασκευή, ανήκει η σορός που εκβράστηκε στην παραλία της Ντάτσας στη Τουρκία.
Πριν λίγη ώρα οι συγγενείς του εκπαιδευτικού που είχαν μεταβεί στη Τουρκία...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατάκα ΓΑΠ στον Βενιζέλο μετά τον εξευτελισμό του από τον Σαρκοζί

Στην σύνοδο του G20 στις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011 η Ευρώπη φαίνεται να πέρασε ξυστά από την διάλυση, ενώ η Ελλάδα βρέθηκε για πολλές ημέρες με το ένα πόδι έξω από το ευρώ! Η τυχοδιωκτική ιδέα του Γιώργου Παπανδρέου για το δημοψήφισμα χωρίς να έχει ενημερώσει τους εταίρους του, την οποία ανακοίνωσε λίγες ημέρες νωρίτερα σε μια θυελλώδη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ εξαγρίωσε τους Ευρωπαίους ηγέτες, κυρίως τον Γάλλο Νικολά Σαρκοζί που έβλεπαν τον παραπαίοντα πολιτικά Παπανδρέου να μην αντιλαμβάνεται τις συνέπειες της πολιτικής του.

«Όχι» στις κατασχέσεις για μικρά χρέη

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα προχωρήσει η εφορία σε κατασχέσεις για μικρά χρέη, εφόσον οι φορολογούμενοι ανταποκρίνονται ακόμη και με μικρές καταβολές, έδωσε ο γγ. Εσόδων Χ. Θεοχάρης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα.

Ετσι θα είναι η νέα Ομόνοια– Πώς μεταμορφώνεται το κέντρο της Αθήνας από Πατησίων ως Αμαλίας [εικόνες]

Δημιουργία πεζοδρόμων ήπιας κυκλοφορίας, με κυρίαρχο μέσο το τραμ, ανασχεδιασμός πλατειών, όπως της πλατείας Ομονοίας που επαναφέρεται στις αρχικές της διαστάσεις και νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα «ξεκουράσουν» το κέντρο, είναι μερικά από τα σημεία της μελέτης για την ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου.

Χανιά: Ο μακαρίτης που άφησε 4,2εκ.€ στο δημόσιο - Απίστευτο μπάχαλο λόγω γραφειοκρατίας!

Ο εικονιζόμενος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή και αποφάσισε να αφήσει την περιουσία του στο δημόσιο, υπό έναν όρο...

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2008 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Χανιώτης επιχειρηματίας και έμπορος Γιώργος Μαλινάκης αφήνοντας πίσω του μια αμύθητη περιουσία με «κληρονόμους» την κοινωνία των Χανίων.

Μητσοτάκης: "Ο Τσίπρας έπαθε φιάσκο με τα φάρμακα και πρέπει να επανορθώσει"

Μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο πρώην πρωθυπουγός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απήυθυνε νουθεσίες προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Αφορμή της παρέμβασης αποτέλεσε η συζήτηση για τις τιμές των φαρμάκων.

ΒΙΝΤΕΟ-Γλέζος: Να ζητήσει συγγνώμη ο Άδωνις

Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την προσαρμογή της εθνικής νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας 2011/24/ΕΕ κι εφαρμογής των δικαιωμάτων των ασθενών, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος επανέφερε το αίτημά του να...

Συνελήφθη ο πρώην εκδότης της «Απογευματινής» για οφειλές 208.000 στο δημόσιο

Συνελήφθη νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πρώην εκδότης της εφημερίδας «Απογευματινή» Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, για οφειλές προς το Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εντολή δόθηκε λόγω χρεών ύψους...

Ποιος βουλευτής είναι το "μαξιλάρι" της Ραχήλ Μακρή;

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έβαλε το κεφάλι της στον ώμο του συναδέλφου της που χαρακτηρίζει... "μαξιλαράκι"...Εννοεί τον Παύλο Χαϊκάλη που φωτογραφήθηκε μαζί της λίγο πριν τη ψηφοφορία για την τροπολογία για τα φάρμακα.

Η… απολογία του Στουρνάρα στη Ντόρα

Σε ρόλο… αμυνόμενου απέναντι στην κριτική που δέχτηκε από τη Ντόρα Μπακογιάννη, εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στο πλαίσιο της τοποθέτησής του στη Βουλή, και ειδικότερα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, για τον προϋπολογισμό του 2014.

Γκουρία σε Σαμαρά: "Έχετε κάνει εξαιρετική δουλειά'

Ο Κ. Γκουρία, παραδίδοντας στον κ. Σαμαρά την τελευταία έκθεση του Οργανισμού -την επισκόπηση- για την Ελλάδα, εξήρε τις προσπάθειες της χώρας και έδωσε εύσημα στον πρωθυπουργό, καθώς, όπως είπε, η Ελλάδα είναι στην πρώτη θέση παγκοσμίως στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Αυτές είναι οι 100 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα


Επιδεινώθηκαν τα μεγέθη των 100 μεγαλύτερων βιομηχανιών το 2012.
Οι 100 μεγαλύτερες βιομηχανικές επιχειρήσεις (βάσει κύκλου εργασιών 2012) στην Ελλάδα παρουσίασαν επιδείνωση...στα περισσότερα ενοποιημένα οικονομικά μεγέθη τους. Συγκεκριμένα, συγκρίνοντας τα συνολικά βασικά οικονομικά μεγέθη των 100 μεγαλύτερων εταιρειών της κατάταξης του 2012 σε σχέση με τα αντίστοιχα μεγέθη των 100 μεγαλύτερων εταιρειών το 2011, προκύπτουν τα παρακάτω:

Αθώος λέει ότι κρίθηκε ο Βαξεβάνης παρότι ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή του

Τελευταία Ενημέρωση: Όπως έγραψε πριν από λίγο στο twitter ο έγκριτος, το δικαστήριο τον έκρινε αθώο: "Αθώος.Προσπαθησαν να μας πατήσουν κάτω,αλλα με τα πατήματά τους έδειξαν απλως πού ειναι η αλήθεια"
Την ενοχή του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού Ηot Doc Κώστα Bαξεβάνη εισηγήθηκε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Αυτοφώρου για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων σχετικά με τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου της λίστας Λαγκάρντ.