03 Δεκεμβρίου 2013

Η πιο τρομακτική διαφήμιση που έχετε δει ποτέ!

Είναι γνωστό ότι οι διαφημιστές έχουν έμπνευση και θέλουν με κάθε τρόπο να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Ο εμπνευστής όμως της συγκεκριμένης διαφήμισης το παράκανε λίγο...

Ρε Πάνο τι αίσχη είναι αυτά;; «Εικαστική παρέμβαση» σούργελο... με προτομή του Μ. Αλέξανδρου πεταμένη σε καρότσι, στο Αρχ. Μουσείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Μόνο λίγα κακάκια λείπουν από το έκτρωμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Η εικαστική παρέμβαση "Φρίντα" ή κάπως έτσι αναφέρεται στην Φρίντα Κάλο η οποία σε ηλικία 18 χρόνων έμεινε ανάπηρη όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε. Τα τραύματα που υπέστη η σπονδυλική της στήλη την ακολούθησαν σε όλη της ζωή. Ο πατέρας της για να τη βοηθήσει να αναρρώσει της έφερε έναν καμβά και έτσι άρχισε να ζωγραφίζει.

Τώρα τι σχέση έχει η Φρίντα με τον Μέγα Αλέξανδρο μέσα στο καρότσι και τον Αθανάσιο Διάκο πίσω από την Σουλτάνα Βελουχιώτη μόνο τα αρρωστημένα κεφάλια τους ξέρουν...

Δείτε για τι έκτρωμα μιλάμε και απορούμε αν ο Παναγιωτόπουλος ξέρει αυτά τα αίσχη:

Βαράνε όλοι βαράει κι ο Μπένυ: Αναντικατάστατος ο Στουρνάρας έχει και τη μητέρα του και γνωρίζει την πραγματικότητα

Ποικίλα σχόλια κα ερμηνείες προκάλεσε η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον Γιάννη Στουρνάρα στις Βρυξέλλες, όταν ρωτήθηκε κατά πόσο ο υπουργός Οικονομικών θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Έλληνας Επίτροπος στην Ε.Ε..

Κάνει πίσω η τρόικα - Η νέα πρόταση για τους πλειστηριασμούς

Μεγάλη αναταραχή αλλά και συζήτηση έχει προκαλέσει το μείζον θέμα της άρσης των πλειστηριασμών ακινήτων.

Με το Μέγαρο Μαξίμου να κάνει διπλή διαπράγματευση με το ΠΑΣΟΚ αλλά και την τρόικα, καθώς υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ όλων, οι εκπρόσωποι των δανειστών φαίνεται ότι κάνουν ένα βήμα πίσω στις απαιτήσεις τους για άρση των πλειστηριασμών για όλους από 1/1/2014.

Σαμαράς: Ξεπεράσαμε τους στόχους μας

«Μετά από πέντε χρόνια ύφεσης η Ελλάδα μπαίνει στα πιο σίγουρα νερά της ανάκαμψης», τόνισε ο κ. Σαμαράς στη συνάντηση που είχε με την Νορβηγίδα ομόλογό του Έρνα Σόλμπεργκ. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν τα θέματα της μετανάστευσης και της ενέργειας. Οι δύο ηγέτες μίλησαν και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και την προσπάθεια της Ελλάδας να ξεπεράσει την οικονομική κρίση.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ήταν κατ αρχήν ευσεβής πόθος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Κι είναι βεβαίως, βεβαίως. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έχει συναντηθεί κι έχει συζητήσει σχετικά με τον «τσάρο» της Τούμπας. Δεν είχε πάντως, καταγραφεί ούτε βήμα μπροστά από εκείνη τη συνάντηση και τη συζήτηση. Ούτε καν σημειωτόν …

ΣΥΡΙΖΑ Βοστώνης ALERT για διαδηλώσεις!! Με απέλαση κινδυνεύει ο θείος του Ομπάμα

Ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Βοστώνης, αναμένεται να παρουσιαστεί ο θείος του Αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, ζητώντας να παραμείνει στις ΗΠΑ, παρά την δικαστική απόφαση του 1992 για την απέλασή του και τη σύλληψή του το 2011 επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Αγκαλίτσες και φιλάκια» Τσίπρα – Αλαφούζου; Ετσι εξηγείται η επίθεση στον Αρβανιτόπουλο

Αβαντάρει την πολιτική της τυφλής σύγκρουσης στο ΕΚΠΑ, το συγκρότημα του Φαλήρου, ζητώντας Αίμα στην Αρένα.  Δείτε γιατί τα χώνουν συνεχώς στον Αρβανιτόπουλο!

 Το κείμενο από το antinews

Με σκεπτικισμό αντιμετωπίζει η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ τη νέα τακτική του Αλέξη Τσίπρα να προσεταιριστεί τμήματα του επιχειρηματικού κόσμου και της οικονομικής ελίτ της χώρας.
 

Πρασινοκόκκινη λάσπη για τη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου

Μιά δόλια επίθεση έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες μέσα από δημοσιεύματα του Έθνους αλλά και διάφορων blog που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και την κεντροαριστερά. Στόχος της ήταν η Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου,με έδρα το Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου Ιωαννίνων, μέλος των ΕΑΣ, και ειδικά ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Κώστας Ντιναλέξης, παρά τον εξορθολογισμό της εταιρείας που έχει καταφέρει.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την Διαδικασία Επανατοποθέτησης των Δημοτικών Αστυνομικών

Δείτε τις απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματα των δημοτικών αστυνομικών μετά την κατάργηση της υπηρεσίας και την υπαγωγή τους στο θεσμό της κινητικότητας:

Ο τόπος διαμονής δεσμεύει τον Δημοτικό Αστυνομικό (ΔΑ) για την υπηρεσία την οποία μπορεί να επιλέξει;

Κουίκ: Οι ύβρεις των ΣΥΡΙΖΑίων εναντίον μας με επιβεβαιώνουν!! Δεν αντέχουν τις αξίες μας άρα δεν με αφορά η συμπόρευση μαζί τους

[Οι υπόλοιποιν εκεί στον Καμμένο ακούνε; Ή δεν τους νοιάζει να συμμαχήσουν με τους κομμουνιστές προκειμένου να έρθουν στην εξουσία]

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στην Ήπειρο όπου βρίσκεται για διήμερη περιοδεία:

«Δεν με εξέπληξε καθόλου το σημερινό δημοσίευμα της Αυγής που αναφέρεται στο «δεκάλογο του συνεπούς αριστερού», όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, κατά τον αρθρογράφο, αποτελούν «μια κολλητικά επικίνδυνη λοιμώδη νόσο».

Απάντηση στον Ρόμαν Χέρτζογκ και τις αστειότητές του ότι η Ελλάς δεν είναι γενέτειρα της Δημοκρατίας.

Γράφει ο Αλέξανδρος Αν. Τσούμπας (ο γνωστός κύριος που προπηλάκισε ο ελληναράς Παναγιώταρος στον Μελιγαλά)

Την 21ην Νοεμβρίου 2013 στην γερμανική εφημερίδα Χάντελσμπλατ (Handelsblatt) είδε το φως της δημοσιότητος συνέντευξη του πρώτου προέδρου της Ενωμένης Γερμανίας κ. Ρόμαν Χερτζογκ.

Στην συνέντευξη αυτή ο πρώην πρόεδρος (1994-1999) της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας...

Ναυπηγεία - Υποβρύχια: Ποιοι πλήρωσαν πόσα για τα υποβρύχια που ακόμη περιμένουμε

Του Χρήστου Α. Καπούτση

Είναι μάλλον μια συνηθισμένη «ιστορία», από τις εκατοντάδες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης και αδιαφορίας και ανικανότητας των κρατικών λειτουργών, κραιπάλης και αλόγιστης σπατάλης του Δημοσίου χρήματος. Αυτές οι «ιστορίες» είναι που αποδόμησαν την συνοχή της κρατικής μηχανής και ανέδειξαν σε καθεστώς την αδιαφάνεια, ενώ διέφθειραν «μέχρι μυελού οστέων» τους εμπλεκόμενους πρωταγωνιστές, κομματικούς, κρατικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Νέα ανοιχτή διαβούλευση της ΝΕΡΙΤ, για Εσωτερικό Κανονισμό και Κανονισμό Εργασίας της εταιρείας

Σε συνέχεια της δέσμευσής της για τη δημιουργία ενός ριζικά νέου ανοικτού δημόσιου οργανισμού διαδραστικής ενημέρωσης και πολιτισμού, που θα ενσωματώνει στον οδικό του χάρτη τις ανάγκες και τις επιθυμίες της κοινωνίας των πολιτών, η Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ) θέτει σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση ακόμα δύο βασικές διαδικασίες, τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας και τον Κανονισμό Εργασίας της εταιρείας.

Πάλι μέσα πέσαν τα παπαγαλάκια: Έκπτωση 30% για τα μη ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα στο νέο σχέδιο για τον Φόρο Ακινήτων

[Τόσα μπορεί τόσα κάνει η κυβέρνηση και επειδή κάτι στόκοι ΣΥΡΙΖΑίοι και πατριώτες του κ@λου μου λένε ότι εξαφάνισα το banner που έλεγε καταργούμε το χαράτσι (που δεν το έχω εξαφανίσει αλλά το μετέφερα κάτω κάτω...)... να θυμίσω: Πέρσι το μείωσε 10% και φέτος θα το μειώσει ως 40% ... για όσους δεν έχουν πολλά... αλλιώς όσοι έχουν ακίνητα 500.000 και 1 εκ. θα συνεχίσουν να πληρώνουν και φυσικά θα συνεχίσουν να φωνάζουν και να κάνουν ότι πεινάνε...]

του Γιώργου Δημητρομανωλάκη

Σημαντικές αλλαγές της τελευταίας στιγμής υπάρχουν στο νομοσχέδιο για τη φορολογία ακίνητων το οποίο θα δοθεί την Πέμπτη στη δημοσιότητα από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Γατάκια βάλτε βαζελίνη για να μην τσούζει... ΥΠΟΙΚ: Πρωτογενές πλεόνασμα 400 εκατ. ευρώ στο 10μηνο

[Μούγγα τα γατάκια!! Δείτε τον τίτλο της φυλλάδας: Κουβέντα για το πλεόνασμα...]

Πρωτογενές πλεόνασμα 400 εκατ. ευρώ με βάση τους όρους που θέτει το μνημόνιο και 2,6 δισ. ευρώ σε δημοσιονομική βάση, ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ για το δεκάμηνο του 2013.

Η απάντηση του Μητροπολίτη Σεραφείμ στους «υβριστές» του

Ηχηρή ήταν η απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, στις επικρίσεις που δέχθηκε για τις δηλώσεις περί αφορισμού όσων ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

"Οι Υβριστές αποτελούν τους μεγαλύτερους ευεργέτες μας" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Σεραφείμ:

Κλαίει ο Χατζηνικολάου και τα παπαγαλάκια του για πρόστιμο 10.000 ευρώ... «Θέλουν να μας κλείσουν» λέει... «Απ' το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί» λέω

Πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για χορηγία, καθώς σύμφωνα με την ανεξάρτητη Αρχή ο νόμος επιτρέπει χορηγίες μόνο σε ψυχαγωγικές και όχι σε ενημερωτικές εκπομπές. Η επιβολή του προστίμου ανέβασε στα κάγκελα τα παπαγαλάκια του Νίκου, το fimotro και τον prezatv, ενώ ο ίδιος έβγαλε τους γνωστούς γλύφτες του, Πάκη, Καμμένο κ.λπ να κλαίγονται στο ραδιόφωνο...

Κότα επικεφαλής φωνάζει σε ΜΑΤατζή «Τι κάνεις ρε μ.....» επειδή του ξέφυγε ένα φφσσστ και ψέκασε κάτι κάφρους

[Απαράδεκτος ο επικεφαλής!! Όταν η Αστυνομία απωθείται πρέπει να χρησιμοποιεί τα μέσα που έχει στη διάθεσή της για να επιβάλλει την τάξη! Εξάλλου όπως φαίνεται από τις φώτο οι διαδηλωτές και σε αυτή την περίπτωση πήγαν προετοιμασμένοι, με μάσκες, γιατί ήθελαν να προκαλέσουν την Αστυνομία και ήξεραν τι θα αντιμετώπιζαν...]

Κατά τη διάρκεια της έντασης που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους λιγοστούς σχολικούς φύλακες και τους αστυνομικούς το πρωί ένας άνδρας των ΜΑΤ αισθάνθηκε να απειλείται και έριξε ελάχιστη ποσότητα χημικών προς εκφοβισμό και υποχώρηση των συγκεντρωμένων κάφρων. Μόλις...

Και γι αυτό η Μέρκελ φταίει... μην το ψάχνετε! ΟΟΣΑ: Χειροτερεύουν οι επιδόσεις των Ελλήνικών μπουμπουκιών

[Φυσικά ο Λαζόπουλος και οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα τα φορτώσουν πάλι στο εκπαιδευτικό σύστημα, στις ελλείψεις δασκάλων και και και μπλα μπλα μπλα... ότι έχουν το μυαλό τους στη λούφα και τις καταλήψεις αντί να ανοίξουν κανα βιβλίο να ξεστραβωθούν δεν περνάει απ' το μυαλό κανένός ή μάλλον το ξέρουν αλλά δεν τους πειράζει γιατί τους θέλουν ζώα να τρέχουν σε μαθητικές πορείες εναντίον της ΕΟΚ και του ΝΑΤΟ... ]

Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για την αποδοτικότητα του εκπαιδευτικού της συστήματος, αφού εξακολουθεί να παραμένει κάτω από τον μέσο όρο των 65 χωρών μελών του ΟΟΣΑ ενώ ηταν από τις λίγες χώρες που οι επιδόσεις χειροτέρεψαν σε σχέση με προηγούμενες μελέτες....

Έγγραφο λέει πως το αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώθηκε ο Paul Walker δεν είναι για το δρόμο-έξαλλη η αδερφή του για τις φήμες περί ναρκωτικών

Εδώ και μερικές ώρες έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο που δείχνει πως το μοιραίο αυτοκίνητο δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στο δρόμο!

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Porshe είχε δώσει έγγραφο πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....

Ψηφίστηκε επί της αρχής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο... Μαντέψτε ποιοι δεν το ψήφισαν...

Δεκτό -κατά πλειοψηφία- επί της αρχής έγινε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ.

Πάλι κωλοτούμπα ο Τσίπρας: Αν εκλεγώ θα υπογράψω νέο μνημονιο αφού αυτό τελειώνει το 2014...

Έχει ζαλιστεί ο κοσμάκης από τις κωλοτούμπες του Τσίπρα, ο οποίος αναδεικνύεται σε πολύ καλό μαθητή του Καρατζαφέρη, ο οποίος διαθέτει το ρεκόρ παρουσίασης δύο διαφορετικών θέσεων μέσα στην ίδια πρόταση. Παρότι, βέβαια, το ρεκόρ αυτό είναι αξεπέραστο, ο Τσίπρας διατηρεί καλές επιδόσεις αλλάζοντας θέση για το μνημόνιο, ανάλογα με το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται.

Μπουρλότο στην Εκάλη...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Η επίθεση του Στουρνάρα στους Εκαλιώτες μου προξένησε μεγάλη εντύπωση.

Κυρίως γιατί δεν είχα καταλάβει ότι η Κηφισιά απέχει τόσο πολύ από την Εκάλη. Πάντα υπέθετα πως το πρόβλημα της χώρας ήταν ένα κράτος-χαβαλέ που για να μπορεί να επιβιώνει πολιτικά επέλεγε να κάνει τα στραβά μάτια. Και φυσικά υπάρχει και μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που έχει μάθει να ζει παρασιτικά και εις βάρος των άλλων.

Κύπρος: Ο Τράγκας πήρε 2.700.000€ δανεικά και την κοπάνησε !!!!

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμη η έκθεση (μετά συμπερασμάτων) της επιτροπής Θεσμών για την οικονομία. Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η παρουσία Βγενόπουλου στις 13 Δεκεμβρίου, ενώ η Ειρήνη Χαραλαμπίδου αποκάλυψε ότι από τα 720 εκατ. ευρώ που έλαβαν δάνεια από τη Marfin-Λαϊκή...

Η έννοια του "ατέρμονα βρόχου"!!!


Ένα παράδειγμα για την κατανόηση της έννοιας του ατέρμονα βρόχου...

Σκηνή 1η: (Παίρνει ο πορνόγερος την γραμματέα του τηλέφωνο): -Έλα, μωρό μου,
κανόνισα ένα "επαγγελματικό" ταξίδι για τους δυο μας στο Παρίσι για μία εβδομάδα.

Σκηνή 2η: (Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της):

Οδηγίες ΑΥΓΗΣ στα πρόβατα του ΣΥΡΙΖΑ: Οι Δέκα Εντολές του Συνεπούς Αριστερού

Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν έστω και οριακό προβάδισμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και πολλούς να υποστηρίζουν πως τα αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών θα φέρουν πρώτο το κόμμα της Κουμουνδούρου η Αυγή δημοσιεύει το Δεκάλογο του Συνεπούς Αριστερού.

Φοιτήτρια πουλά γυμνές φωτογραφίες για να πάρει σκούτερ

Νεαρή φοιτήτρια της νομικής σχολής πουλά γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο για να αγοράσει ένα σκούτερ!

Ο λόγος για την Mary από...

Αυτές είναι οι γυμνές φωτό της Kate Moss για το Playboy!

Είναι μια φωτογράφηση που έχει ξεσηκώσει. Άλλωστε έπρεπε να είναι εντυπωσιακή... καθώς το Playboy γιορτάζει τα εξήντα του χρόνια!

Με τα κλασσικά αυτάκια για να παραπέμπει στο bunny (κουνελάκι) τουPlayboy, το κλασσικό σύμβολο του περιοδικού, η Kate μας δείχνει οτι είναι πραγματικά σέξι ακόμα, στα σαράντα της χρόνια.

Για να δούμε αν θα συμφωνήσου οι δύο τους-O Πειραιώς στέλνει επιστολή στο ΠΑΣΟΚ: Η ομοφυλοφιλία είναι σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα

Επιστολή στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο απέστειλε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με την οποία του ζητάει να μην υλοποιηθεί επέκταση του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, την οποία χαρακτηρίζει ύβρη προς το Θεό.

Υπουργείο Οικονομικών για τις παπαριές που γράφονται: Δεν πρόκειται να φορολογηθούν τα ανείσπρακτα ενοίκια

Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κατάργηση του δικαιώματος των ιδιοκτητών ακινήτων να εκχωρούν ανείσπρακτα ενοίκια στο Δημόσιο, προκειμένου να απαλλάσσονται από την υποχρέωση να δηλώσουν τα εισοδήματα αυτά στη φορολογική τους δήλωση διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών.

Βρούτσης: Αυξήθηκαν τα έσοδα του ΙΚΑ για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια!

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, τα έσοδα του ΙΚΑ για την απασχόληση παρουσιάζουν αύξηση τον μήνα Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης κατά τη συζήτηση των άρθρων του νομοσχεδίου για την «αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία κ.α.» στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Βρούτσης: Αυξήθηκαν τα έσοδα του ΙΚΑ για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια!

Για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, τα έσοδα του ΙΚΑ για την απασχόληση παρουσιάζουν αύξηση τον μήνα Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης κατά τη συζήτηση των άρθρων του νομοσχεδίου για την «αναβάθμιση και βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης των ασφαλιστικών φορέων, πρόστιμα για την ανασφάλιστη και αδήλωτη εργασία κ.α.» στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Oταν ο Ωνάσης συνέκρινε δημοσίως τις ερωτικές επιδόσεις της Μαρίας Κάλλας και της Τζάκι Κένεντι

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τις ερωτικές επιδόσεις της Μαρίας Κάλλας σε αντιδιαστολή με τις επιδόσεις της Τζάκι Κένεντι συνήθιζε να αποκαλύπτει στους φίλους του ο θρυλικός Ωνάσης. Μάλιστα δεν έκρυβε την προτίμησή του...

Μέχρι και τις ψευδοροφές έκλεψαν οι γύφτοι: Τι απέγινε η πρώην Αμερικανική βάση στις Γούρνες Κρήτης [εικόνες]

Η συμφωνία της Αμερικής με την Ελλάδα για τη δημιουργία βάσης στην Κρήτη, «έκλεισε» το 1953 για μια έκταση που μετά το πέρας 100 χρόνων, θα περνούσε υπό αμερικανική ιδιοκτησία. Επίσημα η λειτουργία της Βάσης ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 1954 με την υπηρεσία 34th Radio Sqadron.

ΒΙΝΤΕΟ-Όπου γάμος η Βασίλω πρώτη: Λαφαζάνης και Χαλβατζής στο πλευρό των σχολικών φυλάκων

Το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των σχολικών φυλάκων, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έδωσαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τους ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής.

Κυνήγι στα λαμόγια τους τζαμπατζήδες: Βρήκαν τρόπο να πιάνουν τους λαθρεπιβάτες -Ενας στους τρεις δεν ακυρώνει το εισιτήριο στα λεωφορεία

Τοσό μυαλό ήθελε και δεν το είχαν εφαρμόσει πιο πριν;;;

Η λαθρεπιβίβαση και η μη ακύρωση εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, και ειδικά σε λεωφορεία και τρόλεϊ είναι μία πραγματικότητα και αποδείχθηκε με την τοποθέτηση τουρνικέ στις εισόδους των λεωφορείων της γραμμής 302 που συνδέει τον Σταθμό Δουκίσης Πλακεντίας του μετρό με το Γέρακα.

Μεταρρυθμίζουν και τη Νέα Δημοκρατία

Φαίνεται πως οι τροϊκανοί έχουν εμπνεύσει πολλούς στην Ελλάδα και προφανώς και στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, ολοκληρώθηκαν οι διαρθρωτικές αλλαγές στη δομή του κυβερνώντος κόμματος που κατέληξαν...

Αποφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης

Έπειτα από τέσσερις μήνες προφυλάκισης, με διάταξη της ανακρίτριας και σύμφωνη πρόταση του εισαγγελέα, ο επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης αποφυλακίζεται.

Ο Ρέστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο μετά από ένταλμα για δάνεια της τράπεζας FBB, που θεωρήθηκαν επισφαλή από τις αρχές και τα οποία έχει ήδη ξοφλήσει.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση...

Σαμαράς προς τρόικα: Προέχουν οι άνθρωποι και όχι οι ψυχροί αριθμοί

Τι συμφώνησαν Σαμαράς Βενιζέλος, για πλειστηριασμούς-ΕΑΣ-ΦΠΑ στην εστίαση-ομαδικές απολύσεις 

Αποφασισμένοι και χωρίς ίχνος υποχώρησης έναντι των παράλογων απαιτήσεων της τρόικας εμφανίζονται οι κκ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος που επιμένουν στην υπεράσπιση των «κόκκινων γραμμών» που έχουν τεθεί εδώ και καιρό, στέλνοντας σαφές μήνυμα εντός και εκτός χώρας.

Πάγκαλος: Για την κατάσταση στο Πανεπιστήμιο φταίει ο κ. «Πελεγκρίνι»

Επίθεση εναντίον του Θεοδόση Πελεγρίνη εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».  Ο πρώην υπουργός επιρρίπτει ευθύνες τόσο στον πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όσο και στον υπουργό Παιδείας για την επιλογή του να διατηρήσει σε αυτή τη θέση τον κ. Πελεγρίνη, καυτηριάζοντας την παρουσία του τελευταίου στη θεατρική παράσταση στο Παρίσι.

ΒΙΝΤΕΟ: Κλειστή η μισή Σταδίου από πτώση δέντρου

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που σημειώνονται σε δρόμους της Αττικής από πτώσεις δέντρων, λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Σαμποτάζ στον κολλητό του Αλέξη!! Μπλακάουτ στο Καράκας την ώρα που έκανε διάγγελμα ο Μαδούρο

Την ώρα που ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο έκανε τηλεοπτικό διάγγελμα, το ρεύμα έπεσε βυθίζοντας για λίγο στο σκοτάδι όχι μόνο το Καράκας αλλά και άλλες πολυπληθείς περιοχές της χώρας.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ηλίας... τον χώρισε η Ελενα [εικόνες]

Πάταγο είχε προκαλέσει η είδηση ότι ο σκληρός βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είχε σχέση με την ξανθιά και σέξι Μις Τουρισμός Ελενα Κωνσταντινίδου. Ο βουλευτής δεν είχε διστάσει μάλιστα να εμφανιστεί και δημόσια μαζί της όταν με παρέα πήγαν για μπάνιο στη Ραφήνα, το περασμένο καλοκαίρι και φωτογραφήθηκαν εκεί με τα μαγιό.

TIME: Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες του 2013

Το φωτογραφικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Time» έχει συλλέξει τα πιο δυνατά κλικ της χρονιάς που «πνέει τα λοίσθια» και δίνει βήμα στο 2014... για καλύτερες ημέρες.

Έκλεψαν μέχρι και τα κλειδιά τα λαμόγια: 4.500 ευρώ σε κλειδαρά για το Ραδιομέγαρο

[Φανταστείτε τι πλιάτσικο έχει γίνει... δεν θα το μάθουμε ποτέ]

Οι υπεύθυνοι δεν κατάφεραν να βρουν τα κλειδιά των χώρων του Ραδιομεγάρου και αφού δεν υπήρχε περίπτωση να τα επιστρέψουν τα λαμόγια, ανέθεσαν σε τέσσερις εταιρίες κλειδαράδων να ανοίξουν τις πόρτες του Ραδιομεγάρου.

Άδεια παραμονής στη μητέρα της 13χρονης με εντολή Δένδια

Με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, δόθηκε από τη διεύθυνση αλλοδαπών...

Έλληνας τραπεζίτης αρνήθηκε να πάει σε συνέδριο της ECB, λόγω "Μακεδονίας"

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ECB), ο ένας από τους τρείς εταίρους της τρόικας δηλαδή (οι άλλοι δύο είναι είναι το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή), διοργανώνει σήμερα και αύριο διημερίδα με τραπεζίτες χωρών της Βαλκανικής, της Τουρκίας κ.λ.π. Η ECB (μέλος της είναι η Τράπεζα της Ελλάδος), έστειλε πρόσκληση και στον Έλληνα τραπεζίτη...

ΒΙΝΤΕΟ: "Παγώνει" τις διαδικασίες στον ΕΟΠΥΥ o Γεωργιάδης αν....

Καλεί εκ νέου σε διάλογο τους γιατρούς και δίνει διορία ένα μήνα

Την ώρα που ο χώρος της υγείας βρίσκεται σε αναβρασμό και χιλιάδες ασφαλισμένοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται για δεύτερη εβδομάδα, ο υπουργός Υγείας καλεί σε διάλογο τους γιατρούς για τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και δίνει διορία ενός μήνα, στον οποίο δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη, με την προϋπόθεση ωστόσο να σταματήσουν να απεργούν.

Το… (τελικό;) ξεκαθάρισμα λογαριασμών ΠΑΣΟΚ-Μιχελάκη

Το άδοξο τέλος της προώθησης ενός νέου εκλογικού νόμου ενόψει της αυτοδιοικητικής αναμέτρησης του Μαϊου του 2014, είναι το πλέον πρόσφατο επεισόδιο σε μια ιδιότυπη “βεντέτα” ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε την ώρα της σύγκρουσης που στοίχισε τη ζωή στον Paul Walker

Παλαιός επαγγελματίας οδηγός αγώνων ο φίλος του Γουόκερ και οδηγός του αυτοκινήτου, Ρότζερ Ρόντας- Η ταχύτητα της κόκκινης Porsche ξεπερνούσε κατά πολύ τα 100 χλμ/ώρα, σύμφωνα με τις αρχές

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας από το σημείο της μοιραίας σύγκρουσης της κόκκινης Πόρσε του Paul Walker.

Φαήλος: Το λαϊκό συμφέρον επιβάλλει σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Οι έκτακτες περιστάσεις απαιτούν και έκτακτα μέτρα. Αυτά όμως που απαιτούνται δεν είναι μόνο τα επώδυνα και σκληρά. Υπάρχουν και έκτακτα μέτρα που πρέπει να τα πάρεις για να προστατεύσεις την κοινωνική συνοχή και τους οικονομικά ασθενέστερους, εκ των οποίων πολλοί είναι σήμερα κάτω κι από τα όρια της ίδιας της επιβίωσης. Υπάρχουν μέτρα που πρέπει να πάρεις για να διαφυλάξεις την αξιοπρέπεια της σημαντικότερης πρώτης «ύλης» της Πατρίδας: τους ανθρώπους.

ΒΙΝΤΕΟ: Κάφροι, κάποιοι τους λένε και «Σχολικούς φύλακες» μπούκαραν στο Υπουργείο... τις άρπαξαν απ' τα ΜΑΤ και ησύχασαν

[Αυτοί οι 60χρονοι που φαίνονται στο βίντεο είναι "σχολικοί φύλακες";]

Κάποιοι δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι το πλιάτσικο στις τσέπες μας και τους φόρους μας τελείωσεεεε!! Hellooooouu ξυπνήστε και οργανώστε νέα ζωή μη παρασιτική!

Σκηνικό έντασης στήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί έξω από του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σχολικοί φύλακες λίγο μετά τις 5:30 επιχείρησαν να εισβάλουν στο υπουργείο με σκοπό να καταλάβουν την είσοδο. Τα σχέδιά τους ωστόσο έπεσαν στο κενό έπειτα...

Πλειστηριασμοί: Το σχέδιο της κυβέρνησης για την προστασία της α' κατοικίας

Η κυβέρνηση δεν κάνει ούτε βήμα πίσω στην προστασία της πρώτης κατοικίας για τους δανειολήπτες που πραγματικά αδυνατούν να πληρώσουν και ανήκουν στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα. Το θέμα των πλειστηριασμών και η απαίτηση για πλήρη απελευθέρωσή τους στην οποία επιμένει η Τρόικα, κυριάρχησαν στη σύσκεψη που έγινε υπό τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και των υπουργών Οικονομικών και Αμυνας.

Γελάνε στη Κύπρο με τον θεατρίνο "επαγγελματία" κακοποιημένο αφρικανό και το επεισόδιο που έστησε με άπλυτους εναντίον του αστυνομικού (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήρη διερεύνηση διέταξε η νομική υπηρεσία για την υπόθεση ξυλοδαρμού Αφρικανού μετανάστη από Μμαδίτη. Η υπόθεση παρουσιάζει κάποια κενά με τις έρευνες να στρέφονται προς διάφορες πλέον εκδοχές.

Ρατσιστική συμπεριφορά από μέλος ΜΜΑΔ εναντίον αφρικανούΞυλοδαρμός του Αφρικανού μετανάστη από μέλος της ΜΜΑΔ ή μια σκηνοθετημένη ενέργεια;

Ερωτήματα τα οποία καλούνται να απαντήσουν οι ποινικοί ανακριτές, μετά τις πληροφορίες που έφτασαν ενώπιον τους και ενδεχόμενος να φέρουν νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση της καταγγελίας για κακοποίηση Αφρικανού.

Σιγά! Θα σκίσεις κανα καλσόν!! «Στα "κάγκελα" ο Αρχηγός ΓΕΣ για την υπόθεση Σκαρμούτσου-"Δίνουμε λάθος μήνυμα"»

[Τίποτα δεν θα γίνει! Απλά πετάνε μερικά άσφαιρα για να νομίζουμε ότι θα το ψάξουν το θέμα... ξεφτίλα...]

''Στα κάγκελα'' είναι το Γενικό Επιτελείο Στρατού και ο Αρχηγός του αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος για την τροπή που πήρε η υπόθεση της στράτευσης του γνωστού σεφ Δημ Σκαρμούτσου καθώς αντί να φορέσει το ''χακί''  για 45 ημέρες, μετά από 3 ημέρες πήρε 2ετή αναβολή και ουσιαστικά μαζί ...απολυτήριο.

Απίστευτο σκάνδαλο στη Θεσσαλονίκη! Διόρισαν Νεοδημοκράτη!!!

Σοκάρει η είδηση του διορισμού ενός νεοδημοκράτη (!!!!!!) στην ΕΥΑΘ Παγίων, του Μίλτου Τασούλη. 

Σφοδρές αντιδράσεις στα δίκτυα κοινωνικής ενημέρωσης, με πρωτοπόρο τον ψεκασμένο...

Κυρώθηκε από τη Βουλή η Συμφωνία Φιλοξενούσας Χώρας για TAP-Το 5% αποκτά το ελληνικό κράτος

Εγκρίθηκε από τη Βουλή η κύρωση της Συμφωνίας Φιλοξενούσας Χώρας για τον αγωγό φυσικού αερίου TAP. Υπερψήφισαν Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, καθώς και ανεξάρτητοι βουλευτές, ενώ κατά ψήφισαν οι...

12 ελληνορθόδοξες μοναχές, απήγαγαν Σύροι ισλαμοφασίστες

Δώδεκα ελληνορθόδοξες μοναχές απήχθησαν από τη μονή όπου διέμεναν, στο ιστορικό κέντρο της χριστιανικής πόλης Μααλούλα, μετά την κατάληψή της, τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα, από Σύρους αντάρτες, μετέδωσε το Ραδιόφωνο του Βατικανού.