04 Δεκεμβρίου 2013

Γελάει ο Φαήλος με τον κομμουνιστοσυμμορίτη και τον κομμουνιστολάγνο Νικολάκη: Αν η μαλακί@ ήταν εργόχειρο θα είχαν κάνει την προίκα τους (ΦΩΤΟ)

Με ειρωνική διάθεση και κοροϊδεύοντας τοποθετήθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στον τρόπο με τον οποίο ο κομμουνιστοσυμμορίτης Μπογιόπουλος σε συνεργασία με τον Χατζηνικολάου δουλεύουν τα γίδια της αριστεράς πουλώντας τους κομμουνισμό από τις βίλες της Εκάλης και το Εκάλη Τένις Κλάμπ.

Δείτε πως απάντησε στις συμμορίτικες κορώνες του προδότη Μπογιόπουλου σε άρθρο του (διαβάστε το πιο κάτω) που φιλοξενεί ο όψιμος κομμουνιστολάγνος (στα χαρτιά) της Εκάλης, Νίκος Χατζηνικολάου

Γιατί ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έλυσε τώρα τη σιωπή του;

To παρασκήνιο της δήλωσης του Κωνσταντίνου, που προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε έντονα

Του Χρήστου Ζαμπούνη (επιτέλους ένα κείμενο που δεν χρειάζεται διόρθωση του "τέως" μιας και ο Ζαμπούνης είναι γνώστης...)

Την επαύριο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το µέλος της Χρυσής Αυγής Γ. Ρουπακιά, τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ζήτησαν από τον Κωνσταντίνο να τοποθετηθεί επί του θέµατος. Εκείνος αρνήθηκε, προτιµώντας να µην αντιδράσει εν θερµώ. ∆ύο µήνες µετά και ενώ προσετέθησαν δύο νέα φονικά, των µελών της Χρυσής Αυγής, αυτήν τη φορά, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, ο πρώην µονάρχης ανέβασε στην ιστοσελίδα του στις αρχές της εβδοµάδος την παρακάτω δήλωση:

«Λαϊκισμός και σπέκουλα τα περί αύξησης των διοδίων κατά 60%», λέει ο Χρυσοχοΐδης -Τα μέτρα που προανήγγειλε

Επίθεση σε όσους έχουν μιλήσει για μεγάλες αυξήσεις 60% στα διόδια εξαπέλυσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάνοντας λόγο για «σπέκουλα και λαϊκισμό» .Μιλώντας στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων, ο υπουργός Υποδομών υποστήριξε ότι οι όποιες αυξήσεις προβλέπονταν στις συμβάσεις του 2008.

ΒΙΝΤΕΟ-Πλιάτσικο στην Αργεντινή ... τη χώρα πρότυπο των Τσιπροκαμμένων

Η απεργία των αστυνομικών στην πόλη Κόρδοβα της Αργεντινής, «επέτρεψε»  σε κακοποιά στοιχεία και οικονομικά άπορους να επωφεληθούν και να προχωρήσουν σε λεηλασίες και κλοπές σε καταστήματα και σούπερ-μάρκετ.

Γελάει ο κόσμος: Ο Ηλιόπουλος της ΧΑ έπαιξε ως κομπάρσος στο σήριαλ «Δύο Ξένοι» [εικόνα]

Καλλιτεχνικές ανησυχίες, όπως τελικά αποδεικνύεται, είχε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος πριν γίνει Χρυσαυγίτης και αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική. Οπως παραδέχθηκε, όντως συμμετείχε ως κομπάρσος στο σίριαλ του Mega Δύο Ξένοι.

Οι ξένοι τοκογλύφοι έτσι;; "Βοήθεια 2 εκ. ευρώ στο δήμο Αθηναίων από τη Νορβηγία"

Σε 1,5 χρόνο λειτουργίας στηρίζει περισσότερες από 3.500 οικογένειες

Σημαντική διάκριση για τον δήμο Αθηναίων αποτελεί η απόφαση του χρηματοδοτικού μηχανισμού της κυβέρνησης της Νορβηγίας, «Εuropean Εconomic Αrea and Norway Grants», να εγκρίνει χρηματοδότηση ύψους περίπου 2 εκ. ευρώ για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών: Την κοινωνική δομή του δήμου Αθηναίων, που μέσα σε 1,5 χρόνο λειτουργίας, στηρίζει περισσότερες από 3.500 οικογένειες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Αρβανιτόπουλος προχωρά μόνος στην παραπομπή Πελεγρίνη στο Πειθαρχικό

Η δίωξη διαβιβάστηκε, ήδη, στον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου των μελών ΔΕΠ

Ανεξάρτητα από το γεγονός  ότι ομόφωνα η 25μέλης Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφάσισε την μη παραπομπή του  Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ο  υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος  τον παρέπεμψε ήδη στο 5μελές Πειθαρχικό Συμβούλιο των Μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

ΒΙΝΤΕΟ-Μειωμένος φόρος για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

Μειωμένο φόρο θα πληρώσουν τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, στο νομοσχέδιο που κατατίθεται την Πέμπτη. Συγκεκριμένα σενάρια κάνουν λόγο για μειωμένους φόρους από 30% έως 60%, σε όσα ακίνητα δεν έχουν ρεύμα ή σε εκείνα τα οποία είναι ημιτελή, σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

To τρομακτικό μήνυμα του Αγιου Βασίλη: Τα Χριστούγεννα μπορεί να μην έρθουν φέτος– Διάσημος σταρ σε βίντεο σοκ [video]

Καταρρακωμένος, κουρασμένος, απογοητευμένος, ένα πραγματικό ερείπιο, σκοτεινός και δυσοίωνος, ο Αγιος Βασίλης – που τον υποδύεται ο μπάτλερ της σειράς Downton Abbey, Τζιμ Κάρτερ- στέλνει μήνυμα απόγνωσης σε όλο τον κόσμο για λογαριασμό της Greenpeace.

H νέα κόντρα του Μέσι με τον Κόμπι Μπράιαντ -Ξεκαρδιστική κούρσα των δύο σταρ για την καλύτερη selfie [βίντεο]

Κόμπι Μπράιαντ ή Λιονέλ Μέσι; Οι δύο σταρ του αθλητισμού κάνουν μία ακόμη κόντρα, γυρίζοντας όλο τον κόσμο για να αποδείξουν ποιος είναι καλύτερος, σε ένα απόλυτα ξεκαρδιστικό βίντεο.

Δ. Τζαμτζής: Το ΠΑΣΟΚ μοναδικός υπεύθυνος για το Μνημόνιο

Το ΠΑΣΟΚ ζητούσε αυξήσεις και προνόμια όπως κάνει σήμερα ο κ. Τσίπρας, εκεί μας οδήγησε η πρακτική του «λεφτά υπάρχουν»- Κάνανε την Ελλάδα το μαύρο πρόβατο της Ε.Ε μιλώντας για Τιτανικούς και κάνοντας κρυφά παιχνίδια με τα swaps της Goldman Sachs

ΒΙΝΤΕΟ: Γιατί έμαθε ο Λούκας να φωνάζει τον Μητσοτάκη; -Οι πρώτες ελληνικές λέξεις που ξεστόμισε ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Δεν είναι από τις ευκολότερες γλώσσες στον κόσμο, αλλά όποιος ποδοσφαιριστής έρχεται στην Ελλάδα μαθαίνει να λέει τα βασικά. Λέξεις που... απαγορεύονται- πώς άλλωστε θα αναγνωρίζει τα υβριστικά συνθήματα ή τις «ευχές» που θα του δίνουν οι αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο- «καλημέρα», «καληνύχτα» και φραπέ. Κάπου εκεί τελειώνουν τα μαθήματα ελληνικών για αρχάριους. Αλλά ο Λούκας ανέτρεψε τα καθιερωμένα.

Σούργελα! "Ντου"των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!(VIDEO)

Έδωσαν ραντεβού στα γραφεία του κόμματος τους στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

Αιφνιδιαστικές «επισκέψεις» στα γραφεία των κομμάτων της συγκυβέρνησης και σε γραφεία βουλευτών στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν μέλη και ψηφοφόροι των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Αλέξης ξεχρέωσε τα φέσια 60.819 ευρώ που είχε στο ΙΚΑ... επειδή δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς...

Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Το δρόμο της αρχειοθέτησης έχει πάρει η δικογραφία σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για μη καταβολή εισφορών εργαζομένων στο κόμμα, καθώς τελικά πληρώθηκαν.

Εμπλοκή πολιτικού σε υπόθεση ξεπλύματος!

Το διαμέρισμα της Κυψέλης και οι έρευνες ΕΥΠ και ΣΔΟΕ

Η συνεργασία Σ∆ΟΕ και ΕΥΠ -εν γνώσει του πρωθυπουργού, βεβαίως- έχει επιτύχει τη συγκέντρωση σηµαντικών στοιχείων για µεγάλη υπόθεση «ξεπλύµατος» µαύρου χρήµατος, στην οποία εµπλέκεται στενό συγγενικό πρόσωπο κορυφαίου πολιτικού. Ειδικότερα, έχει εντοπισθεί -πιθανώς µέσω τηλεφωνικών παρακολουθήσεων- διαµέρισµα στην Κυψέλη όπου φυλάσσονται κιβώτια µε εκατοµµύρια...

Η κυβέρνηση φέρνει νόμο για ατομική θέρμανση στις πολυκατοικίες

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την κυβέρνηση για την έγκριση νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να αποκόπτονται από το δίκτυο της κεντρικής θέρμανσης και να εγκαθιστούν μικρούς λέβητες που θα καλύπτουν τις ατομικές τους ανάγκες, βρίσκεται η ΔΕΠΑ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Χάρη Σαχίνη.

Τι είναι αυτό που κοστίζει στην Ελλάδα 240 ευρώ, στην Αγγλία 131 και στην Ισπανία 64

Για άλλη μια φορά, καλούμαστε να πληρώσουμε. Και για άλλη μια φορά, στην Ελλάδα το πληρώνουμε σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άρση ασυλίας για Ηλιόπουλο και Κακλαμάνη εισηγήθηκε η Επιτροπή

Να αρθεί η ασυλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου εισηγείται στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Ο Σταϊκούρας διαφοροποιείται ξανά από τον Στουρνάρα για την υπερφορολόγηση των Ελλήνων

Διαφοροποιήθηκε για μια ακόμη φορά, ηπιότερα βέβαια, από την άποψη του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ότι οι Ελληνες δεν υπερφορολογούνται, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Τσίπρας μια απ' τα ίδια: "ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ νικητές των Ευρωεκλογών... Α, και θα ακυρώσω τα μνημόνια"

Τις ίδιες υποσχέσεις έκανε ο Αλέξης και στο BBC

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε σε βρετανικά ΜΜΕ ο Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας μεταξύ άλλων εκτιμήσεις για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Άγρια γκάζια από τον Τσίπρα στον Τσακαλώτο! Βγήκε και μάζεψε τις δηλώσεις του

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χθες το βράδυ προκάλεσε εγκεφαλικά στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ουσιαστικά στήριξε την πολιτική του Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο παρεπιπτόντως είναι συνάδελφοι στο Πανεπιστήμιο. Σήμερα ο οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε και μάζεψε τις δηλώσεις του κάνοντας λόγο για παραποίηση. Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας τα έχωσε άσχημα στον καθηγητή ειδικά μετά τις παραινέσεις από το Αριστερό Ρεύμα.

Γελάει ο κόσμος ρεεε!! Αναβολή για 5η φορά στην υπόθεση λαθρεμπορίου του Μελισσανίδη!

Τι αποφάσισε το Α' Μονομελές Πλημμελιοδικείο Πειραιά

Για πέμπτη συνεχή φορά πήρε αναβολή η εκδίκαση της ποινικής δίωξης εναντίον της εταιρείας "Πετρέλαια Αιγαίου Ανώνυμος Εταιρεία Πετρελαιοειδών" και των νόμιμων εκπροσώπων Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Καρρά. Για τον συγκατηγορούμενο του εφοπλιστή μάλιστα είναι η 7η αναβολή της υπόθεσης.

Η Νατάσα Καραμανλή πήρε το τρένο! (ΦΩΤΟ)

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού στο Μιλάνο!

Η Νατάσα Καραμανλή μετά τις περιοδείες σε πολλά μέρη της Ελλάδας για ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού πλέον ταξιδεύει και στην Ευρώπη. Οι φωτογραφίες είναι από το τρένο που οδηγεί από το αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου στο κέντρο της πόλης.

Aυτός είναι ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος στον κόσμο [εικόνες]

Περνάει από 18 χώρες. Ξεκινάει από τον Καναδά και καταλήγει στη Χιλή. Ο εθνικός δρόμος Pan-American Highway είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο, προσφέροντας στον ταξιδιώτη τη μοναδική εμπειρία της εναλλαγής κλίματος και φυσικού τοπίου, από ομιχλώδη βουνά και άνυδρες ερήμους μέχρι κατάφυτες ζούγκλες και ανθισμένα λιβάδια.

183 Τούρκοι αναζητούν τις ρίζες τους 90 χρόνια μετά την Συνθήκη της Λωζάννης

"Η θεία μου πέθανε 120 χρόνων στην Τουρκία και χαιρόταν πολύ όταν άκουγε στο ραδιόφωνο τα τραγούδια της περιοχής. Τη στιγμή της προσευχής, όταν άκουγε ένα τραγούδι, τη σταματούσε. Έκλαιγε για τον τόπο που γεννήθηκε και μετά, όταν τελείωνε το τραγούδι, ξανάρχιζε να προσεύχεται".

Ο Σημίτης, ο Μπίστης και η αλήθεια που δε θέλουν να δούν

Γιώργος Λακόπουλος

Αν κάτι πρέπει να αναγνωρίσει κανείς στον Νίκο Μπίστη είναι ότι μέχρι σήμερα διατηρεί τη συνέπεια ως προς τον εαυτό του, στοιχείο που χαρακτήρισε πολλούς από τη γενιά του. Ο ίδιος μπορεί να άλλαξε κόμματα, αλλά δεν άλλαξε απόψεις. Και για να τον κατανοήσει καλύτερα κάποιος πρέπει να διαβάσει το αυτοβιογραφικό βιβλίο του, με τον απολογισμό της διαδρομής του.

Αλλά πέρα από αυτό ισχύει πάντα ότι: φίλος ο Νίκος, φιλτάτη η αλήθεια. Και λίγοι θα πουν ότι η αλήθεια των πραγματικών εξελίξεων είναι με το μέρος του σε ό,τι αφορά κάποιες από τις θεμελιώδεις τοποθετήσεις του στο τελευταίο άρθρο του στο Protagon, για την «Εμμονή στο λάθος».

Ευτυχώς είναι φίλοι μας οι Άγγλοι και όχι οι "ναζί": Αν κάνετε κάτι χωρίς να υπολογίσετε τη Βρετανία, θα στείλω την Τουρκία να σας δείρει!


Με τον Σενέρ Λεβέντ

Βρήκα πολύ ενδιαφέροντα αυτά που είπε σε πάνελ στο οποίο συμμετείχε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου ο Βρετανός ύπατος αρμοστής Μάθιου Κιτ. Ελπίζω να μην περάσουν απαρατήρητα. Και να τα διαβάσουν όλοι προσεχτικά. Δεν μπορούμε να αγνοούμε αυτά που λέει ένας Βρετανός ύπατος αρμοστής σε αυτό το νησί, έτσι δεν είναι; Ακόμα είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του προβλήματος εδώ η Βρετανία, ο παλιός μας αποικιοκράτης που διαθέτει στρατιωτικές βάσεις στο νησί.

Βούλγαρος Καθηγητής: «Κανείς κόπανος μετά απο 2.400 χρόνια δεν μπορεί να αλλάξει την ελληνική καταγωγή του Αλέξανδρου»!

Σε συνέντευξή του στο κανάλι των Σκοπίων ο Βούλγαρος καθηγητής ιστορίας, Μπότζινταρ Ντιμίτροφ- Божидар Димитров, απάντησε σε ορισμένες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του νοτιοσλάβου -των Σκοπίων -δημοσιογράφου Μάριαν Νικολόφσκι. Διανθίζουμε μερικές από αυτές, όπως τις παρουσιάζει το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους:

Ερώτηση: Κάθε δημόσια εμφάνισή σας σχετικά με τα Σκόπια προκαλεί σάλο. Γιατί προκαλείτε το ‘μακεδονικό έθνος’;

Πολύ large οι «Σερραίοι»! 1 ευρώ=500 δρχ ... πάντως μη βγούνε στις αγορές να δανειστούν όπως δανειζόμασταν επί δραχμής... δεν θα τους δανείσει κανείς

[Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με τη μαλακί@ που δέρνει μερικούς στην Ελλάδα! Ήρθε ο βλάχος από τη Γερμανία να το παίξει έξυπνος στους συγχωριανούς του, στις Σέρρες και να τους πει ότι κάπου στη Γερμανία συναλλάσσονται μεταξύ τους με μάρκα! Δεν τους έφερε όμως μάρκα γιατί ήταν βαριά καθώς σέρνουν μαζί τους και μερικά αρχίδιδ@α ναααα! Τους έδωσε δραχμούλες για να παίζουν... όταν όμως σφίγγουν οι κ@λοι οι χωριάτες πάνε στην πόλη και πληρώνονται συντάξεις ΟΓΑ και επιδοτήσεις σε ευρώ... Για να καταλάβω:

Η άγνωστη ιστορία της ελληνικής μαφίας της Νέας Υόρκης που ακόμη και οι Ιταλοί θεωρούσαν ανώτερή τους

«Μαφία»: λέξη πανάρχαια, αραβικής προέλευσης, η οποία πέρασε στην σικελική ιδιόλεκτο και έφτασε να είναι συνώνυμη με το μυστικό δίκτυο του οργανωμένου εγκλήματος κυρίως στη Νότια Ιταλία και στις ΗΠΑ, υπό τη διεύθυνση «οικογενειών» προερχόμενων από το φτωχό ιταλικό νότο: την Καλαβρία, την Απουλία, την Μπαζιλικάτα, την Καμπανία μέχρι και τη Σικελία.

Της κοντής ψ@λής της φταίν οι τρίχες: Πάλι μπινελικώνει τον Πρετεντέρη ο ΣΥΡΙΖΑ

Καθημερινή σχεδόν τρώγονται με τα ρούχα τους εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και πλακώνονται (βουλευτές και αρθρογράφοι) με τις εφημερίδες του ΔΟΛ και τους δημοσιογράφους του Mega. Λες και ολα αυτά τα χρόνια που η ΝΔ γινόταν κυβέρνηση, είχε το σπρώξιμο των Λαμπράκηδων. Η εμμονή τους να τους στηρίζουν όλα τα ΜΜΕ δείχνει την αυτογνωσία τους ότι χωρίς νταβατζήδες δεν μπορούν να ανέβουν στην εξουσία γιατί λένε παπαριές που δεν πείθουν ούτε τους δικούς τους... και εδώ είναι ενδεικτικό το 30% των ΣΥΡΙΖΑίων που σε γκάλοπ απαντούν να μη γίνουν εκλογές και να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της...

Αυτή τη φορά άρθρο στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ Στο Κόκκινο επιτίθεται στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Γράφει άρθρο του Γιάννη Ανδρουλιδάκη με τίτλο «Ο φανταστικός φίλος του Γιάννη Πρετεντέρη»:

Την οδό της εξόδου βαδίζει ο Βενιζέλος!

[Μονόδρομος η αποχώρηση Μπένυ απ' το ΠΑΣΟΚ και μετά δύο δρόμοι: Ο ένας με Φώφη ή Χρυσοχοϊδη ή Σαχινίδη κ.λπ για αρχηγό που οδηγεί στην εξαφάνιση κι ο άλλος με Κωνσταντινόπουλο και άλλους νέους με διαφορετική νοοτροπία, μήπως και μπορέσουν και επιβιώσουν μεταξύ φθοράς και αυθαρσίας και επωφεληθούν από την έξοδο από την κρίση...]
Ίσως και πριν τις ευρωεκλογές η αποχώρηση - Τον «σπρώχνουν» πλέον και οι μιντιακοί του σύμμαχοι...

ΒΙΝΤΕΟ-Γυναίκα χούφτωσε τον Εβρά

Ο Γάλλος αμυντικός έπεσε με δύναμη στις κερκίδες και μια γυναίκα στην προσπάθεια της να τον βοηθήσει, τον χούφτωσε! Και μετά έσκασε στα γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Δήλωσαν... Ολυμπιακοί!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν το τόσο ευαίσθητο θέμα της βεβήλωσης του μνημείου στο χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» να περάσει έτσι και θα το τραβήξουν μέχρι τέλους.

Σπάνια ελληνικά χειρόγραφα από τις βιβλιοθήκες του Βατικανού και της Οξφόρδης για πρώτη φορά στο διαδίκτυο

Ένα σπάνιο θησαυρό ελληνικών χειρογράφων εγκαινίασε χθες η Βοδληιανή Βιβλιοθήκη της Οξφόρδης και η Αποστολική Βιβλιοθήκη του Βατικανού που ψηφιοποίησαν τα αρχεία τους και τα ανήρτησαν σε μια κοινή ιστοσελίδα.

Γελάει ο πλανήτης με τον κολλητό του ΓΑΠ και των ΣΥΡΙΖΑίων: "Λυπάμαι, αλλά ο Πολ Κρούγκμαν αποδείχθηκε λάθος"

[Λέω και ΣΥΡΙΖΑίων γιατί η κυρία που βλέπετε να αγκαλιάζεται με τον Κρούγκμαν και εμπνεύστρια του "λεφτά υπάρχουν" που σήμερα υιοθετήθηκε επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι στην εξώπορτα του κόμματος και περιμένει να της ανοίξουν την πόρτα]

Ο αρθρογράφος-σταρ των New York Times και βραβείο Νόμπελ Οικονομίας Πολ Κρούγκμαν δεν έχει καταλάβει τίποτα απ'όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη. Αυτό γράφει σε ένα άρθρο-φωτιά ο σουηδός οικονομολόγος Anders Åslund στο περιοδικό Slate και εξηγεί το γιατί.

Γέμισε η Αθήνα με γκράφιτι ...αγιογραφίες [εικόνες]

Αγιογραφίες σε γκράφιτι; Κι όμως όσο «ξένο» κι αν ακούγεται στους τοίχους της Αθήνας είναι γεγονός. Ο καλλιτέχνης που υπογράφει με το ψευδώνυμο «Φικος» είναι ένας μοντέρνος ζωγράφος που προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να βάλει κυριολεκτικά τις δικές του πινελιές στην εικόνα της πόλης.

Το outing του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Δραγασάκης δικαιώνει τον ΓΑΠ : Είχε δίκιο για το «λεφτά υπάρχουν» [βίντεο]

Τον Γιώργο Παπανδρέου δικαιώνει για πρώτη φορά σε δημόσια τοποθέτηση του το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης για την περίφημη φράση του «λεφτά υπάρχουν», προκαλώντας αίσθηση τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στην Χαριλάου Τρικούπη.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από το Reuters: Γράφει άρθρο για την Ελλάδα και δεν αναφέρεται σε χρεοκοπία αλλά σε επιστροφή στις αγορές!!

Η Ε.Ε. πετάει την μπάλα στην εξέδρα, κοινώς παίζει καθυστερήσεις. Επιπλέον δεν έχει αποφασίσει αν θα τηρήσει την δέσμευση της τρόικας ότι η ύπαρξη πρωτογενούς πλεονάσματος το 2013, θα σημάνει ταυτόχρονα και περαιτέρω βοήθεια στην Ελλάδα.

ΣΟΚ! Δεν το περίμενε κανεις: Η Σύγκλητος αθώωσε τον Πελεγρίνη, που παρομοιάζει τον Αρβανιτόπουλο με τον Φράνκο

«Όχι» στην παραπομπή του πρύτανη Θ.Πελεγρίνη στο πειθαρχικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά από συνεδρίασή της.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος παραπομπής του πρύτανη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της απόφασης που λήφθηκε ομόφωνα από τα 25 μέλη της Συγκλήτου, τα οποία συμμετείχαν στη συνεδρίαση.

Νερό σε πέντε εξωπλανήτες εντόπισε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA [βίντεο]

Αναζωπυρώνονται οι ελπίδες για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, αφού πρόσφατα, χρησιμοποιώντας το ισχυρό διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA , δύο ομάδες επιστημόνων κατάφεραν να βρουν υπολείμματα νερού στην ατμόσφαιρα πέντε μακρινών εξωπλανητών.

Επιτέλους σύνταξη για 360.000 δικαιούχους -Περίμεναν πάνω από ένα χρόνο

Βαθιά οικονομική ανάσα αναμένεται να πάρουν άμεσα 360.000 δικαιούχοι σύνταξης που περιμένουν ως και ένα χρόνο για να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα τους. Μάλιστα η προσωρινή σύνταξη καθορίζεται πλέον στο 95% της κανονικής και θα βγαίνει σε 45 ημέρες από την υποβολή της αίτησης.

Στρέφονται κατά Βενιζέλου για τα ομόλογα

Την πρόθεση των Ελλήνων μικροομολογιούχων να στραφούν κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος τους, Γιάννης Τσολιάς, μιλώντας στην «Δημοκρατία». «Θα πληρώσει για το κακό που μας προκάλεσε» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Τσολιάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θανατηφόρες οι αναθυμιάσεις από μαγκάλια! Όλα τα συμπτώματα

Όσες φορές και να τα πούμε πάντα θα βρίσκονται άνθρωποι που θα κάνουν τη βλακεία...

Ως σιωπηλός δολοφόνος έχει χαρακτηρισθεί το μονοξείδιο του άνθρακα το οποίο είναι ένα ισχυρό άοσμο δηλητήριο που μπορεί να επιφέρει ακόμη και τον θάνατο.

Οι κίνδυνοι που προκαλεί η εισπνοή του μονοξειδίου του άνθρακα ήρθαν και πάλι στο φως της δημοσιότητας μετά το τραγικό θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Ο Πούτιν είναι μη συνειδητοποιημένος, λανθάνων γκέι και κρύβει 2 χρόνια από την ηλικία του!

Πολλά έχουν γραφτεί για τον ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Άλλοι τον λατρευουν και άλλοι τον μισούν. Μέση κατάσταση δεν υπάρχει. Ένας άνθρωπος όμως τόλμησε να γράψει αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω.

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Ασημακοπούλου-Παπαδημούλη

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μεταξύ της Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννας Ασημακοπούλου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο Αλβανός δολοφόνος περιγράφει πώς σκότωσε τη Ναταλία Βουτσινά: «Μέθυσα, τσακωθήκαμε και της έστησα καρτέρι»

Στο φως ήρθαν οι πληροφορίες της τραγικής δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από τον Αλβανό Arti Janca, ο οποίος περιέγραψε το χρονικό του στυγερού εγκλήματος, το οποίο φαίνεται πως έγινε για ασήμαντη αφορμή.

Την έκατσαν Χριστουγεννιάτικα οι Δημόσιοι Υπάλληλοι! Δείτε τι τους ετοιμάζει ο Κυριάκος

Τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης όλων των υπαλλήλων του Δημοσίου οι οποίοι από το 2009 και μετά έστειλαν στο εξωτερικό εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ, ζήτησε την Τετάρτη ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απίστευτο ατύχημα - Σώθηκε από θαύμα (βίντεο)

Είχε πραγματικό άγιο ο άνθρωπος στο βίντεο που ακολουθεί!

Το όχημα που χτύπησε τον πεζό κινούνταν με 95χλμ. την ώρα. Παρά την σφοδρότητα του ατυχήματος, ο νεαρός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ το σοκ σίγουρα θα ήταν πιο μεγάλο!

Κύπριος ο Δημήτρης Χονδροκούκης... έχουν καλύτερη ντόπα εκεί;

Αλλαγή αθλητικής πατρίδας για τον 25χρονο Έλληνα αθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη, ο οποίος από τις 26 Νοεμβρίου μπορεί να δηλώνει και επίσημα Κύπριος. Ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου του 2012 Δημήτρης Χονδροκούκης ανήκει πλέον στην κυπριακή ομοσπονδία στίβου.

Τσακωμένη η Λογική με την ευαισθησία των αντιμνημονιακών

Ανδρέας Πετρουλάκης

Αν προσέξετε γύρω σας τους ανθρώπους που γνωρίζετε καλά, θα διαπιστώσετε ότι χονδρικά μπορείτε να τους χωρίσετε σε δύο κατηγορίες: Σε αυτούς που ενδιαφέρονται να βρουν τον ένοχο και σε αυτούς που ενδιαφέρονται να βρουν τη λύση. Στην ελληνική οικογένεια είναι πολύ συχνή η ενοχοποίηση και μοιραία η αλληλοαπόδοση ευθυνών, που συνήθως καταναλώνει ζωτικό συναισθηματικό και ωφέλιμο χρόνο που τον αποστερεί από την προσπάθεια να λυθεί ή να μην επανεμφανισθεί ένα πρόβλημα. Και η οικογένεια αποτελεί ασφαλώς πρότυπο για τα παιδιά της, άρα και για τα μέλη της κοινωνίας μας.

Στη Βουλή αύριο ο νέος μειωμένος φόρος ακινήτων

Κατατίθεται αύριο Πέμπτη στη Βουλή, από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

Όπως επισημαίνουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, στην τελική του μορφή το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμη μικρότερες επιβαρύνσεις για τη συντριπτική πλειονότητα των ιδιοκτητών...

Αυτούς υποστηρίζουν τα γίδια: 20.000 δανειολήπτες μπορούν να πληρώσουν, αλλά κρύβονται πίσω από το νόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο μικροσκόπιο των τραπεζών βρίσκονται 20.000 δανειολήπτες που ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα και τα περιουσιακά στοιχεία για να αποπληρώνουν κανονικά το χρέος τους βρίσκουν καταφύγιο στο νόμο για την απαγόρευση των πλειστηριασμών.

Επιστρέφει σε άλλη διεύθυνση το ιστορικό βιβλιοπωλείο της «Εστίας»!

Στο νέο στέκι του βιβλίου θα μπορεί να βρει κανείς παλιά και νέα βιβλία της Εστίας.

Στην οδό Διδότου και Δελφών θα έχει την έδρα του πλέον το βιβλιοπωλείο με τη μεγάλη ιστορία του εκδοτικού οίκου της Εστίας. Το γενικό βιβλιοπωλείο της Εστίας στην οδό Σόλωνος...

ΕΛΕΟΣ με τη Μέρκελ! Ξεσκεπάζει τα καλύτερα παιδιά: Εφοριακοί δήλωναν «ψίχουλα» αλλά είχαν Πόρσε και χιλιάδες ευρώ στο εξωτερικό

Δεκάδες διάτρητα και εικονικά πόθεν έσχες από εφοριακούς και στελέχη του φοροελεγκτικού μηχανισμού εντόπισε η Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι ελεγχόμενοι έσπευσαν να υποβάλουν τροποποιητικές δηλώσεις πόθεν έσχες σε βάθος δεκαετίας, για να δικαιολογήσουν την...

ΒΙΝΤΕΟ-Κάνουμε αστειάκια Δημητράκη, ενώ ο κόσμος αυτοκτονεί;; «κ. Παπαδάκη μου είπε η πεθερά μου να σου πω...

Με χιουμοριστική διάθεση εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης... παρά τις 27.000 αυτοκτονίες του μνημονίου...

Πόσα push ups κάνει (καθημερινά…) ο Στουρνάρας;

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει η στήλη “Βηματοδότης” στο vima.gr, ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έχει εντάξει στο καθημερινό πρόγραμμά του ασκήσεις γυμναστικής, στην προσπάθειά του να κάνει ψυχολογική…