08 Δεκεμβρίου 2013

Τι δουλειά κάνει σήμερα ο καταδικασθείς για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, Βασίλης Σαραλιώτης

Στη Δράμα, στον τόπο καταγωγής του, από όπου δεν μπορεί να απομακρυνθεί καθότι του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ζει ο Βασίλης Σαραλιώτης ο καταδικασθείς και συγκατηγορούμενος τους Επαμεινώνδα Κορκονέα, του ανθρώπου που πυροβόλησε και σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλος στα Εξάρχεια, πέντε χρόνια πριν.

Κρανιδιώτης προς Μπογιόπουλο: Προδότες και φονιάδες Ελλήνων είστε. Γι’ αυτό λοιπόν βούλωσ' το, ηλίθιε!

Μερικοί ψυχάκηδες νοσταλγούν τα Δεκεμβριανά του ’44, όπως άλλοι νοσταλγούν το Αουσβιτς. Ψευτοεπαναστατικές φαντασιώσεις λαγνείας του μακελειού. «Ηρωικός» εξωραϊσμός μιας αιματοβαμμένης απόπειρας επιβολής κομμουνιστικής δικτατορίας. Αναζητά τη νομιμοποιητική του βάση στον δωσιλογισμό μέρους της κοινωνίας και της πολιτικής τάξης κατά την Κατοχή. Αποσιωπά ότι το οργανωμένο από την Αριστερά κίνημα των Δεκεμβριανών ήταν η κολυμβήθρα του Σιλωάμ μέσα στην οποία «ξεπλύθηκαν» οι ταγματασφαλίτες κι άλλοι συνεργάτες του Αξονα. Κάπως έτσι, αντί για το εδώλιο του στρατοδικείου με την κατηγορία της συνεργασίας με τον εχθρό, βρέθηκαν στην πλευρά του εθνικού κράτους που, αγωνιζόμενο για επιβίωση, χρειάστηκε κάθε χέρι, κάθε όπλο.

Δεξίωση της Ομογένειας για τη Μυρτώ

Δεξίωση και Bazaar για να συγκεντρώσουν χρήματα για τη 16χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη...

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ - Απόλλων 0-0 με σφαγή ΠΑΟΚ... το πρωτάθλημα δεν παίζεται με ίσους όρους...

Προβληματισμός υπάρχει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια βαθμών, πρώτη για φέτος στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Παρά την στεναχώρια τους οι επικεφαλής του "Δικεφάλου" επιχείρησαν να εισπράξουν όλα τα μηνύματα που τους έστειλε το αναπάντεχο 0-0.

Ανοίγει τη Δευτέρα η Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ - Κανονικά θα λειτουργεί το ΕΜΠ

Μαθήματα ξεκινούν από τη Δευτέρα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της σχολής, καθηγητής Θ. Φορτσάκης. «Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2013-2014 αρχίζουν τη Δευτέρα 9-12-2013 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Η Νομική είναι η πρώτη σχολή του ΕΚΠΑ που ανακοινώνει επισήμως το άνοιγμά της.

Έργα αποκατάστασης κόστους 800.000 ευρώ για τα μνημεία που πλήγωσαν οι άπλυτοι βάνδαλοι

Βανδαλισμοί για «εξαγωγή πολεμικού υλικού», γκράφιτι κατά συρροήν, επικαθήσεις από πουλιά και ατμοσφαιρικούς ρύπους, σε συνδυασμό με την εγκατάλειψη των αρμοδίων, χτυπούν συστηματικά τα δεκάδες γλυπτά που βρίσκονται τοποθετημένα σε διάφορα σημεία του Δήμου Αθηναίων.

Λουκέτο σε τρεις συνεταιριστικές τράπεζες

Εξασφαλισμένες πλήρως οι καταθέσεις -400 εκατ. ευρώ- οι οποίες μεταφέρονται στην Alpha Bank

Στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας τριών συνεταιριστικών τραπεζών, Δ. Μακεδονίας, Δωδεκανήσου και Ευβοίας, προχώρησε η Τράπεζα της Ελλάδος. Οι καταθέτες των τραπεζών είναι πλήρως εξασφαλισμένοι, καθώς το σύνολο των καταθέσεων -οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 400 εκατ. ευρώ- μεταφέρεται στην Alpha Bank.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για την επάνοδο της χώρας στις αγορές - Πώς θα ξανακερδηθεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών

Έξι βήματα περιλαμβάνει το σχέδιο που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους για την επιστροφή της χώρας στις αγορές. Πιθανότερο σενάριο είναι ότι η Αθήνα θα επιχειρήσει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των διεθνών επενδυτών το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μουρμούρα για τον Μαριά στους ΑΝΕΛ!

Δεν πρόκειται για την προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νότης Μαριάς βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών στελεχών των ΑΝΕΛ για την επιχειρούμενη προσέγγιση του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ αφού τα ίδια τα στελέχη θέλουν να αποκτήσει ξανά το κόμμα του Πάνου Καμμένου την ταυτότητα της εναλλακτικής δεξιάς πρότασης.

Σ. Κασιμάτης: Έτσι θα αποτρέψετε το παιδί σας από το να θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής

*Ισχύει για 8-10 ετών γιατί  αν επιμένουν να θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές σε μεγαλύτερη ηληκία, το έχετε χάσει το παιχνίδι

Του Στέφανου Κασιμάτη

Αγαπητοί γονείς

Παρευρεθείς προσφάτως στην παρουσίαση του πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου της ψυχολόγου κ. Ανθής Δοξιάδη «Ρίζες και φτερά - γράμματα σε γονείς» (εκδόσεις Ποταμός), είχα για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να συνειδητοποιήσω πόσο ευτυχής είμαι που δεν έχω παιδιά. Κοιτάζοντας τα πρόσωπα του κόσμου που είχε συρρεύσει στην παρουσίαση, παρατηρώντας πως όλοι ήσαν απορροφημένοι από τους ομιλητές και σκεπτόμενος ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Σοβαρά επεισόδια με Κούρδους στο Ντιγιαρμπακίρ

Εκτεταμένα επεισόδια λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες στην κουρδική πόλη, Ντιγιαρμπακίρ, ανάμεσα σε Κούρδους διαδηλωτές και την τουρκική αστυνομία, μετά τον θάνατο δύο Κούρδων απο αστυνομικά πυρά την Παρασκευή στην νοτιοανατολική Τουρκία.

ΒΙΝΤΕΟ-Ταμήλος: Δεν ξέρουν οι πολίτες ότι τα μαγκάλια είναι επικίνδυνα;

Τον απλό πολίτη που δε διαθέτει "υπευθυνότητα", και δεν είναι σωστά ενημερωμένος κατηγόρησε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί ανεύθυνα τα μαγκάλια για να ζεσταθεί επειδή δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το ρεύμα του ή για να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης...

Επανέλαβε ο Λαφαζάνης τη θέση του για έξοδο από την ΟΝΕ

«Αν ήταν δυνατόν κάποιοι θα είχαν απαγορεύσει τη συζήτηση για το ενδεχόμενο εξόδου από την ΟΝΕ και την ΕΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε σε μια αιχμηρή αναφορά του κατά της κομματικής πλειοψηφίας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην συνεδρίαση της ΚΕ.

BINTEO με την πρεμιέρα του Ν. Σφακιανάκη - Πώς καλωσόρισε το κοινό του

Μετά το σάλο των ημερών, ο Νότις Σφακιανάκης εμφανίστηκε μπροστά στους θαυμαστές του, τραγούδησε και βέβαια δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα αλλά και την Δέσποινα Βανδή, που έλυσε ξαφνικά τη συνεργασία τους. " Χάλασε μια συνεργασία που μάλλον δεν θα έπρεπε να είχε γίνει" είπε ο ίδιος με νόημα...

Τα στημένα ρεπορτάζ της κρίσης

Χριστίνα Ταχιάου

Το ότι η αξιοπιστία της δημοσιογραφίας είναι στον πάτο, δε χωρεί αμφιβολία. Σιχαίνομαι, όμως, τα μισά λόγια, τις μισές δουλειές και τις υποψίες που εκτοξεύονται ως βεβαιότητες. Προτιμώ τις βεβαιότητες. Απ’ το να μιλάμε, λοιπόν, γενικώς κι αορίστως για «αυτά που μας σερβίρουν», προτιμώ να δώσω ένα παράδειγμα με ονόματα και στοιχεία.

Η Γερμανία ως αποδιοπομπαίος τράγος: Μπορεί η Γερμανία του 5% του παγκοσμίου ΑΕΠ να είναι δημιουργός της κρίσης

Θα μπορούσε η Γερμανία, η οποία αντιπροσωπεύει το 1 % του παγκόσμιου πληθυσμού και λιγότερο από 5 % του ΑΕΠ του, να ευθύνεται όντως για την θλιβερή κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας; Ο Daniel Gros, διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής στις Βρυξέλλες, σχολιάζει.

Ο «ψηλός και ο κοντός» που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. για τις επιθέσεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής

To ενδεχόμενο οι δράστες της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο  να συνδέονται με την αιματηρή επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2009, εξετάζουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.. Σημείο εκκίνησης για τις έρευνες είναι ο σωματότυπος δύο εκ των δραστών στο χτύπημα της Αγίας Παρασκευής - ένας ψηλός και ένας κοντός- που έχει πολλά κοινά σημεία με αυτόν των δύο εκτελεστών στο Νέο Ηράκλειο.

Ηγέτες που «κολυμπούν» στα πλούτη και ξοδεύουν εκατομμύρια ενώ ο λαός τους «πνίγεται» στη δυστυχία

Στη λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου φιγουράρουν ονόματα ηγετών. Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν ονόματα ηγετών που εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να ζουν στη χλιδή ενώ ο λαός τους υποφέρει. Σε πρόσφατο αφιέρωμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Huffington Post δημοσιοποίηθηε μία λίστα με τους πλουσιότερους ηγέτες του κόσμου, από την οποία, ωστόσο, λείπει το όνομα του Μπαράκ Ομπάμα, ενώ αντίθετα τα πρωτεία διατηρεί ο...

Tατσόπουλος για Κουτσούμπα - Λαφαζάνη: Η είναι κουφοί ή μας δουλεύουν

Για κοροϊδία ή διάλογο κουφών σχετικά με το θέμα της συνεργασίας ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις του γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της «Αριστερής Πλατφόρμας» Παναγιώτη Λαφαζάνη.Σε ανάρτησή του στο facebook, o Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε με το γνωστό καυστικό ύφος του:

BINTEO-Ουκρανία: Αντικυβερνητικοί διαδηλωτές γκρέμισαν το άγαλμα του Λένιν

Ομάδα ουκρανών αντικυβερνητικών διαδηλωτών που συμμετέχουν μαζί με χιλιάδες άλλους στα συλλαλητήρια της Κυριακής ζητώντας την παραίτηση του προέδρου της χώρας, αντιδρώντας στην αντιευρωπαϊκή πολιτική του, έριξαν το άγαλμα του Λένιν στο Κίεβο.

ΦΩΤΟ: Έκλαψε το twitter χθες όταν ο Πανάρας στη Βουλή ζητούσε νέο «σχέδιο Μάσα» (Μάρσαλ είπε αλλά ΜΑΣΑ ήθελε να πει)

 Απίστευτες ατάκες χθες την ώρα που μιλούσε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή καθώς η ομιλία του ήταν άκρως διασκεδαστική σε σχέση με των υπολοίπων που δε διαθέτουν φαντασία. Και τι δεν είπε ο Προέδρας, από κρεμάλες στον Γεωργίου και βατράχια, μέχρι Ρούσβελτ και σχέδιο Μάρσαλ... ε, πρόσθεσε και τα χρεολύσια που έχουμε πληρώσει από το 2000 για να πει ότι έχουμε δώσει 400 δις στους τοκογλύφους, ξεχνώντας ότι...

ΦΩΤΟ-Συνεχίζει τα μπάνια η Μελέτη... που να κρυώσει το ηφαίστειο...

Λατρεύει τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ και παρόλο που είναι Δεκέμβριος η Ελεονώρα Μελέτη δεν πτοείται και όπως φαίνεται συνεχίζει τα μπάνια της.

Απίστευτο! Δείτε τη σεξοβόμβα ανιψιά της Αλίκης Βουγιουκλάκη (ΦΩΤΟ)

Έχει και το όνομα και τη χάρη!

Πρόκειται για την ανιψιά της…Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Έλενα Παπαμιχαήλ.

Την φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το Facebook και τα Like ήταν πολλά…

Απίστευτη και αποτυχημένη προσπάθεια προσγείωσης! ΒΙΝΤΕΟ

Οι ισχυροί πλευρικοί άνεμοι είναι συχνά ένα μεγάλο πρόβλημα για τους πιλότους που επιχειρούν προσγείωση. Το πόσο μεγάλο μπορεί να γίνει το πρόβλημα εξαρτάται από το πόσο ισχυρές είναι οι πλευρικές ριπές ανέμου. Και όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο ο άνεμος όπως και όλα τα στοιχεία της φύσης δεν αστειεύονται. Και απαιτούν σεβασμό.

Oι 50 πιο βίαιες πόλεις του πλανήτη

Διακίνηση ναρκωτικών, συμμορίες, πολιτική αστάθεια, διαφθορά και φτώχεια έχουν συνδυαστεί και μετατρέπουν τη Λατινική Αμερική σε μακράν την πιο δολοφονική περιοχή του κόσμου. Στην περιοχή γίνεται το 40% των δολοφονιών στον κόσμο, παρά το γεγονός ότι κατοικείται από το 8% του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Το υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών από όλα είναι στο....

Η ΕΛ.ΑΣ. στήνει ειδικό αντίσκηνο στο Μαξίμου για να αποφύγει τις υποκλοπές

Συστήματα τύπου... Ομπάμα και CIA στήνει η ΕΛ.ΑΣ. στο Μέγαρο Μαξίμου για να προστατεύσει την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό από την πιθανότητα υποκλοπών.

Ο Αντώνης Σαμαράς και τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης αναμένεται να «κατασκηνώσουν» μέσα στα γραφεία τους και οι Αρχές ετοιμάζονται...

Αυτή η κουφάλα η Μέρκελ ούτε ΣΚ δεν ξαποσταίνει!! Συνελήφθη γιατρός δημόσιου νοσοκομείου για «φακελάκι» 500 ευρώ

Συνελήφθη το Σάββατο, στην Αθήνα, ένας 41χρονος γιατρός-πανεπιστημιακός υπότροφος δημόσιου νοσοκομείου και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.

Ηλίας Κωστένης: Ο αστυνομικός που «γάζωσαν» τα αλβανά καθίκια

Ο 43χρονος υπαρχιφύλακας, πατέρας μιας 12χρονης κόρης, έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Μικρή Πρέσπα

Συγκλονίζει η υπόθεση με τον άτυχο 43χρονο Ηλία Κωστένη, ο οποίος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του όταν δέχθηκε τα πυρά των Αλβανών κακοποιών που είχαν κρυφτεί σε καλύβα στη μικρή Πρέσπα.

Περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες για τη γελοία άρση βουλευτικής ασυλίας ραδιοερασιτέχνη Βουλευτή!

Είπαμε: Συνεχίστε τις παπαριές να δούμε που θα φτάσετε τη Χρυσή Αυγή...

Άρθρο από το περιοδικό "Ραδιοτηλεπικοινωνίες", στο οποίο αποκαλύπτεται όλο το παρασκήνιο της γελοίας άρσης της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή της ΧΑ Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου... για "ραδιοπειρατεία":

Εδώ και αρκετές εβδομάδες δεχτήκαμε έναν καταιγισμό τηλεφωνημάτων από αναγνώστες του περιοδικού για διευκρινίσεις περί δημοσιευμάτων που έγιναν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ιδιαίτερα στα τηλεοπτικά κανάλια σχετικά με τον Ραδιοερασιτέχνη Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, γνωστό για αρκετά χρόνια στον ραδιοερασιτεχνικό χώρο ως SV4MWG.

Αρχηγέ, μάλλον δεν ξέρει κατά που πέφτει η Ρουάντα-Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα έγινε… Ρουάντα της Ευρώπης

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου δημοσιεύει το site της οργάνωσης. Ακολουθεί το άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου:

«Υποτίθεται ότι στον καιρό της χούντας του Μνημονίου, στα χρόνια όπου ξεπουλάνε την Ελλάδα κομμάτι, κομμάτι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και η θλιβερή παρέα τους θα έπρεπε...

Πάλι τον ήπιαν ο Παπαδημούλης και τα παπαγαλάκια του: Έρχεται κανονικά η τρόικα την άλλη εβδομάδα

Κοινοτικές πηγές ξεκαθάρισαν σήμερα, μετά το θόρυβο που δημιούργησαν χθες τα παπαγαλάκια, ότι τόσο τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικας όσο και οι ίδιοι οι επικεφαλής, κ.κ. Πολ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς θα επιστρέψουν στην Αθήνα εντός της επόμενης εβδομάδας, τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου.

Νότης Σφακιανάκης: Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα, οι μπηχτές για Βανδή και οι πολιτικές δηλώσεις!

Το αδιαχώρητο συνέβη χθες το βράδυ στην πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη με τους Goin through στο Έναστρον και μάλιστα ο τραγουδιστής έκανε την έκπληξη όταν βγήκε πρώτος να τραγουδήσει καλωσορίζοντας το κοινό.

Τουρκία: Στο πειθαρχικό Ντρογκμπά και Έμπουε για τις φανέλες με αναφορά στον Μαντέλα

Σε απροσδόκητους μπελάδες βρέθηκαν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Εμάνουελ Έμπουε μετά την απόφασή τους να φορέσουν φανέλες με μήνυμα αποχαιρετισμού στο Νέλσον Μαντέλα σε αναμετρήσεις της 6ης Δεκεμβρίου.

Ο Σερ ψοφάει για αξίωμα οπότε δεν έχει αναστολές: Συνάντηση Τσίπρα με Μαρκεζίνη

Στο γραφείο του στη βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον sir  Βασίλειο Μαρκεζίνη.

Φαλκονέρα 47χρόνια μετά: Το ναυάγιο που παρέσυρε στο θάνατο 273 άτομα εξακολουθεί να προκαλεί ρίγος [εικόνες&βίντεο]

Ηταν 8 Δεκεμβρίου του 1966 όταν έμελε να γραφτεί στην ιστορία ο «Τιτανικός» της Ελλάδας. Το επιβατηγό-οχηματογωγό πλοίο «Ηράκλειον», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά-Πειραιάς βυθίζεται κοντά στην βραχονησίδα Φαλκονέρα (23 ν.μ. βορειοδυτικά της νήσου Μήλου), με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 273 άνθρωποι.

Τέλος οι φορολογικές δηλώσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους

Τέλος η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτούς και συνταξιούχους, που έχουν μια πηγή εισοδήματος προαναγγέλει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Πάγωμα δανείων για ανέργους και «μη έχοντες» Είτε απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί είτε όχι, οι τράπεζες θα κινούνται βάσει δικών τους κριτηρίων, τα οποία θα είναι κυρίως εισοδηματικά και περιουσιακά, θα αφορούν την πραγματική οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού και δεν θα σχετίζονται με την αντικειμενική αξία της πρώτης κατοικίας. Σε ένα πολυσύνθετο σχέδιο, για εξατομικευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν τα «κόκκινα» δάνεια, έχουν καταλήξει οι τραπεζίτες. Είτε απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί είτε όχι, οι τράπεζες θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους κριτήρια, τα οποία θα είναι κυρίως εισοδηματικά και περιουσιακά και όχι η αξία του σπιτιού. «Οι δανειολήπτες που έχουν πραγματικό πρόβλημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα», λένε χαρακτηριστικά τραπεζίτες στο «Εθνος της Κυριακής». Το κυρίαρχο στοιχείο κάθε «λύσης, αφορά την πραγματική και μόνο οικονομική κατάσταση της οικογένειας, του φυσικού προσώπου και της επιχείρησης, με στόχο την ομαλοποίηση της αγοράς, την ανάσα των νοικοκυριών και την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. * Πατήστε στα δημοσιεύματα για μεγέθυνση Πηγή: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Είτε απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί είτε όχι, οι τράπεζες θα κινούνται βάσει δικών τους κριτηρίων, τα οποία θα είναι κυρίως εισοδηματικά και περιουσιακά, θα αφορούν την πραγματική οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού και δεν θα σχετίζονται με την αντικειμενική αξία της πρώτης κατοικίας.

Πρώην υπουργός «εκλιπαρεί» τον Σαμαρά για θέση στο ευρωψηφοδέλτιο;

Ποιος πρώην Υπουργός βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών που φοβάται ότι δεν θα επενεκλεγεί, ζητάει επίμονα από τον Σαμαρά να τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο για να «τακτοποιηθεί» για μία 5ετία;

Πρόκειται για τον πρώην Υπουργό της ΝΔ...

ΦΩΤΟ: H Μέρκελ ήδη έχει κάνει κακά της...

Κάτι ξέρει ο Αλέξης που λέει με σιγουριά ότι θα επαναδιαπραγματευτεί τα μνημόνια:

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοί είναι οι «πιτσιρικάδες στα Προπύλαια» του μπαμπά του ληστή

Ο Βούτσης, του ΣΥΡΙΖΑ, χθες στη Βουλή: «κ. Δένδια πείτε μας τη θέση σας για όλα τα σημαντικά θέματα αντί να βαυκαλίζεστε με θεωρίες περί μηδενικής ανοχής απέναντι στους πιστιρικάδες που ήταν χθες στα προπύλαια». Δείτε το βίντεο:

Καρέ καρέ ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος μέσα σε 7 λεπτά: Η άνοδος των ναζί, η ελληνική αντίσταση και η τελική νίκη[βίντεο]

Πως θα μπορούσε να χωρέσει ολόκληρη η συγκλονιστική ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου σε ένα βίντεο μόλις επτά λεπτών;

Ενας χρήστης του youtube με προσωπική τρέλα για τους χάρτες κατάφερε να απαντήσει.

Εφτιαξε ένα βίντεο που δείχνει μέσα σε επτά λεπτά την ηλεκτρονική απεικόνιση της εξαετούς σύγκρουσης που αιματοκύλισε την Ευρώπη και όχι μόνο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε Γλέζο την παλεύεις: «Θα καλέσουμε τους ανέργους να πιάσουν δουλειά»!! Που ρε παπάρα; Στο δημόσιο;;

Έλεος ρε καραγκιόζηδες που βγάζετε το γεροξεκούτη και ξεφτιλίζεστε μαζί του!!

«Θα καλέσουμε τους ανέργους να πιάσουν δουλειά» τόνισε ο Μανώλης Γλέζος και αναφέρθηκε στους «τρεις τομείς της οικονομίας» που θα στηριχθεί η ανάκαμψη.

«Πρωτογενής τομέας, ορυκτός πλούτος και ήπιες πηγές ενέργειας θα στηρίξουν την ανάκαμψη» είπε και συμπλήρωσε:

“Κόλπο γκρόσο” με Βαρουφάκη ετοιμάζει ο Τσίπρας

Ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης βρέθηκε στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με αφορμή την ευρεία συζήτηση για την προοπτική χρεοκοπίας της χώρας, και εξόδου της από την ευρωζώνη, που θα συνεπαγόταν την επιστροφή στο δημοσιονομικό καθεστώς της δραχμής.

Υπαρχιφύλακας και δύο αλβανά ζώα νεκρά στη Φλώρινα έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών

Οι κακοποιοί από την Αλβανία άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον των τριών αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους για παράνομη αλιεία.

Αιματηρό επεισόδιο, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους ένας υπαρχιφύλακας και δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην περιοχή Βροντερού Φλώρινας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

ALERT! ΦΩΤΟ: Έκτακτη εμφάνιση ΓΑΠ στη Βουλή! Έκανε μια βόλτα ανάμεσα στα έδρανα και έφυγε

Ο ΓΑΠ έκανε την εμφάνισή του μετά από βδομάδες...

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν συνηθίζει να εμφανίζεται στη Βουλή αφού περιοδεύει ανά τον κόσμο. Στη σημερινή συνεδρίαση στη Βουλή όμως ο πρώην πρωθυπουργός έκανε την εμφάνισή του στην αίθουσα συνεδρίασεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παπανδρέου πέρασε σχεδόν απαρατήρητος αφού κανένας....

Το σχόλιο Σαμαρά και Στουρνάρα για την Τρόικα!

Τι ανέφεραν νωρίτερα στη Βουλή

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας με δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην άφιξη της Τρόικας στην Ελλάδα και την εκταμίευση του 1 δισ λέγοντας: "Δεν εκλαμβάνω την στάση της Τρόικας ως ένδειξη δυσφορίας.

Παρέλαση βουλευτών από το γραφείο του Καραμανλή!

Ποιοι έφτασαν πριν τον πρώην πρωθυπουργό;

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ έφτασε στο γραφείο του στη Βουλή ο Κώστας Καραμανλής και όπως ήταν φυσικό το νέο διαδόθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να αρχίσει η ...παρέλαση των γαλάζιων στελεχών.

Ποιος πρωθυπουργός είπε ότι... βαριέται να πάει στην κηδεία του Μαντέλα;

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας, Τζίρι Ρουσνόκ, εμπιστεύθηκε στον διπλανό του στο τσεχικό κοινοβούλιο ότι ελπίζει πως θα "γλιτώσει" την κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, σε μία ιδιωτικού χαρακτήρα συνομιλία , που, όμως, καταγράφηκε και κυκλοφόρησε προκαλώντας σχολιασμό στο Ιντερνετ.

Αυτός ο Κουφοντίνας, τις πιστεύει τις μαλακί@ς που λέει;

Αποτελει σίγουρα ένα από τα ονόματα- κλειδιά στην υπόθεση «Τρομοκρατία» και έναν από τους μεγαλύτερους δολοφόνους. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, υπαρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη που χάραξε ένα αιματοβαμμένο μονοπάτι κατά τη διάρκεια της δράσης της, μιλά για την νέα τρομοκρατία, για το πως μπορεί να επιτευχθεί μια λαϊκή εξέγερση, ενώ φαίνεται αμετανόητος για την δράση της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Μεταξύ τοκογλυφίας και ευγνωμοσύνης

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

«Θέλω να σας θέσω το εξής ερώτημα: Ο μέσος Ελληνας νιώθει ευγνωμοσύνη για όσα του προσφέρει τα τελευταία χρόνια ο μέσος Γερμανός;»

Βούρκος φοροκλέφτη στη Βουλή-Φώναζε «λουλού», «λουλού» στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

Τα αρνητικά σχόλια πολλών βουλευτών  προκάλεσε η συμπεριφορά του βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Καπερνάρου προς τον συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

BINTEO-ΑΙΣΧΟΣ Δένδια! Μαστίγωσε τον ΣΥΡΙΖΑ όπως μαστιγώνει άπλυτους: Επικός ο κατάλογος με τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που ανέγνωσε

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε στην ομιλία του στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Συγκεκριμένα ο κ. Δένδιας κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι μοιράζει υποσχέσεις σε όλες τις κοινωνικές ομάδες ότι θα ικανοποιήσει τα αιτήματά τους. Μάλιστα αποδείχθηκε κρυφό ταλέντο στο ξύλο στον ΣΥΡΙΖΑ...

Εγκρίθηκε με 153 «ναι» ο προϋπολογισμός-Σαμαράς: Σε χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους 300 εκ απ' το πλεόνασμα - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Ολομέλεια της Βουλής η διαδικασία της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2014, του κορυφαίου νομοθετήματος, με ονομαστική ψηφοφορία.