10 Δεκεμβρίου 2013

Απέλυσαν δασκάλα γιατί διέρρευσαν στο Ιντερνετ γυμνές της φωτογραφίες [βίντεο]

Oχι μόνο την διέσυρε αλλά την οδήγησε και στην ανεργία παίρνοντας έτσι την εκδίκηση του. Ο λόγος, πιθανότατα για κάποιον πρώην της δασκάλας από το Οχάιο η οποία είδε τις προσωπικές της στιγμές να ανεβαίνουν σε ιστοσελίδα όπου «πρώην» βγάζουν τα απωθημένα τους.

Οπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης η δασκάλα από το Οχάιο βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πληροφορήθηκε ότι...

ΦΩΤΟ: Συναγωνιστές, με το τρία, ρουφάμε όλοι τις κοιλίες μας


Ειδικά ο συναγωνιστής στην τρίτη σειρά παρακαλώ:

Βατοπαίδι: Παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης από "αντιμνημονιακό" δικαστή που προκαλεί ερωτηματικά

Έκπληξη και απορία προκάλεσε στον νομικό κόσμο της χώρας ο τέως αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Ι. Παπανικολάου να σχολιάζει στον ημερήσιο τύπο (Έθνος της Κυριακής, 8.12.2013) εν εξελίξει δικαστική υπόθεση.

Πανεπιστημιακοί ξεφτιλίζουν τον Τσίπρα

Απόφαση, με την οποία προσάπτουν «παράβλεψη διευκρινίσεων» στη δήλωση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τη δίωξη εννέα φοιτητών του Φυσικού Κρήτης, εξέδωσαν τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Φυσικής στο Πανεπιστημίου Κρήτης.

Χιουμοριστικά σκίτσα με οδηγίες χρήσης της ΤV του 1966 [εικόνες]

Πριν από μισό αιώνα περίπου η τηλεόραση άρχισε να μπαίνει, έστω και καθυστερημένα, στη καθημερινότητα των οικογενειών της Ελλάδας. Αποτελώντας το πιο πρωτοποριακό τεχνολογικό προϊόν της εποχής, η πρωτοεμφανιζόμενη τηλεόραση δεν θα μπορούσε έτσι απλά να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων. Ο σάλος που είχε δημιουργηθεί, ώθησε όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης να παρουσιάσουν τις οδηγίες χρήσης της... βασίλισσας των ΜΜΕ.

Εντάξει το τερμάτισες μπάρμπα!!Ο Σεραφείμ επαινεί τη θέση του ΚΚΕ για τα ομόφυλα ζευγάρια

Και καλεί Βενιζέλο να ασκήσει έφεση στην απόφαση του ΕΔΑΔ... εντάξει σ' αυτό έχει δίκιο αλλά το ΚΚΕ ρε μπάρμπα; ΈΛΕΟΣ!

Στην επιστολή του Ευάγγελου Βενιζέλου για το θέμα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια απάντησε με νέα μακροσκελή επιστολή του ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Μεταξύ άλλων, ο Σεραφείμ καλεί την κυβέρνηση να εφεσιβάλει τη σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προς την οποία έπρεπε να συμμορφωθεί η χώρα μας περιλαμβάνοντας και τους ομοφυλόφιλους στο σύμφωνο συμβίωσης, ενώ κάνει λόγο για κακούργημα της παρά φύσιν ασέλγειας που ανατρέπει την ανθρώπινη φυσιολογία και την ορθόδοξη χριστιανική οντολογία καθώς και τον νομικό μας πολιτισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό δεν είναι πειστήριο εγκλήματος αλλά πειστήριο κότας-Μιχαλολιάκος: Αν υπήρχαν ναζί, ίσως να ήμασταν μαζί


Όλα αυτά με τα ναζιλίκια που βγαίνουν και δυστυχώς δεν συγκινούν τον κόσμο δεν είναι φυσικά πειστήρια εγκλήματος αλλά αποδείξεις πόσο κότες είναι οι ΧΑυγίτες που μας λένε ότι είναι διατεθειμένοι να πεθάνουν ξερωγω για τις ιδέες τους αλλά φοβούνται να πούνε ότι είναι ναζί ΧΑΧΑΧΑ... τι λετε βρε νούμερα;
Εδώ ο αρχηγός σας δεν έχει το θάρρος να πει:

ΦΩΤΟ: Άσσοι στο photoshop τα ιδάλματα των ΣΥΡΙΖΑίων


Οι ΒορειοΚορεάτες σύντροφοι στην Πιονγιάνγκ μπορεί σε άλλα να υστερούν, στο φότοσοπ όμως είναι άσσοι:

Προσπαθεί ο Θεοχάρης να βάλει τέρμα στις λαμογιές: Χωρίς φορολογική ενημερότητα για 10 χρόνια όσοι δεν μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο

[Έτσι πρέπει να γίνεται! Κύριε αφού χρεοκόπησες και δεν έχεις μια να δώσεις απ΄οσα χρωστάς στο κράτος, πως είναι δυνατόν σε 2 χρόνια να έρχεσαι να ξεκινάς καινούργια επιχείρηση; Που τα βρήκες τα λεφτά; Και ας αφήσουμε τις δημοσιογραφικές παπαριές (δείτε παρακάτω) περί ιδιωτικών κεφαλαίων που μπορεί να βρει, για να ξεκινήσει μια καινούργια εταιρία, κάποιος που χρεοκόπησε... είσαι σοβαρός ρε Παππού που τα λες αυτά;

ΒΙΝΤΕΟ-Έφοδος του ΣΔΟΕ στα κινεζικά μαγαζιά


Τη «χαριστική βολή» στα εμπορικά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας δίνουν οι παράνομες κινεζικές επιχειρήσεις. Λειτουργούν δίχως καμία άδεια, διακινούν λαθραία εμπορεύματα, δεν κόβουν αποδείξεις και έτσι οδηγούν σε λουκέτο τα ελληνικά μαγαζιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση Χρυσαυγιτών σε τηλεοπτικό συνεργείο του Star


[Όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Παναγιώταρου, οι ΧΑυγίτες το κρατάνε μανιάτικο ότι όταν συνελήφθη ο Μιχαλολιάκος το ΣΤΑΡ περίμενε τη Ζαρούλια κάτω απ' το σπίτι της και την "πολιορκούσε" για μια δήλωση με αποτέλεσμα αυτή εκνευρισμένη να τους πετάξει τον καφέ και να τους φτύσει]

Στιγμές τρόμου έζησε ο δημοσιογράφος του Star Παναγιώτης Μπούσιος και ο εικονολήπτης στην πορεία των μελών της Χρυσής Αυγής για τη μνήμη των δύο νεαρών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ στο Νέο Ηράκλειο πριν από ένα μήνα. Με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα προσπάθησαν να τον εμποδίσουν να κάνει τη δουλειά του.

Η φορολογική δήλωση ενός Βρετανού! ΑΞΙΖΕΙ να την διαβάσετε..!

Ένας Βρετανός πολίτης έστειλε τη φορολογική του δήλωση και στο ερώτημα:
"Πόσα άτομα σας επιβαρύνουν;' συμπλήρωσε την παρακάτω απάντηση:

Εξοργισμένοι με τον Γιοβανόπουλο οι υπόλοιποι ΑΕροψεκασμένοι... τους έκοψε τα ρουσφέτια στη Βουλή

Τρέχει ο Καμμένος να μαζέψει τα σπασμένα

Προβλήματα από το πουθενά προέκυψαν στους ΑΝΕΛ με τον Πάνο Καμμένο να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στους βουλευτές του κόμματος. Ο λόγος ήταν ότι έπρεπε να γίνει το απαραίτητο "μασάζ" σε εκείνους που διαφωνούσαν µε την κίνηση του Κώστα Γιοβανόπουλου να "ξηλώσει" τους υπαλλήλους που ήταν αποσπασµένοι στην Κ.Ο., αλλά...

BINTEO-H πτώση γιγαντιαίου χριστουγεννιάτικου δέντρου on camera


Κάμερα κατέγραψε την εντυπωσιακή πτώση ενός γιγαντιαίου χριστουγενιάτικου δέντρου στην πόλη Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας.

Έριξαν.... πόρτα στην "MACEDONIA" λόγω ονόματος

Πόρτα... στην αγωνιστική λέσχη αυτοκινήτου της FYROM έριξε η παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου (FIA) κατά τη διάρκεια της φετινής γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι. Η συγκεκριμένη λέσχη γι' ακόμα μία φορά προσπάθησε να ενταχθεί με την ονομασία "MACEDONIA" αλλά...

Επίθεση κουκουλοφόρων στην εισπρακτική εταιρεία των αδελφών Σιούφα

Επίθεση αγνώστων σε εισπρακτική εταιρεία. Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στους αδελφούς Σιούφα, παιδιά του Δημήτρη Σιούφα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η επίθεση έγινε...

Ρωμαϊκά όργια: Αυτές ήταν οι 10 χειρότερες διαστροφές των αυτοκρατόρων της αρχαίας Ρώμης

Η φράση «Ρωμαϊκό όργιο» δεν έχει προκύψει τυχαία, αφού οι αρχαίοι Ρωμαίοι αξιωματούχοι φημίζονταν για τις διαστροφές τους. Ωστόσο ορισμένοι αυτοκράτορες κυριολεκτικά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, μένοντας στην ιστορία για την ακόλαστη φήμη τους.

Μαζεύουν κι ας είν' και ρώγες οι Τσοχατζοπουλαίοι: 8 μήνες φυλακή στην Αρετή

Σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, καταδικάστηκε, όπως και πρωτοδίκως, η Αρετή Τσοχατζοπούλου για εκπρόθεσμες δηλώσεις πόθεν έσχες των ετών 2008-2009.

Υιοθετώντας την πρόταση του Εισαγγελέα, οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, απέρριψαν τον ισχυρισμό της ότι...

Ετοιμάζεται η "ΔΤ World";

Τι σκέφτεται η κυβέρνηση για το δορυφορικό κανάλι

Το σενάριο να εκπέμψει άμεσα και πάλι από την συχνότητα του "ERT World" η συνέχεια της, η "ΔΤ World", εξετάζεται σοβαρά από την κυβέρνηση.

ΑΙΣΧΟΣ! Η εισαγγελία εγκαλεί το σοσιαλΗστή Γιάννο για χρήματα... που δεν ήξερε ότι είχε!! Πού ξανακούστηκε τέτοια πολιτική δίωξη!! Γιάννου Παπαντωνίου

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας μπαίνει για μία ακόμα φορά η δήλωση πόθεν έσχες του πρώην ΠΑΣΟΚου υπουργού του Σημίτη, Γιάννου Παπαντωνίου.

O πρώην υπουργός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου για κακουργηματική παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες.

Αδίκημα για το οποίο είχε λογοδοτήσει και στο παρελθόν αλλά...

Γελάνε στη Βουλή με τα ελληνικά του Τσακαλώτου

Χαμός στα πηγαδάκια της Βουλής

«Ούτε να µιλήσει ελληνικά δεν µπορεί και µας εξηγεί για την οικονοµία; Πού νοµίζει ότι µιλάει; Σε πανεπιστήµιο του Λονδίνου;» ήταν το σχόλιο βουλευτών στο καφενείο της Βουλής για την τοποθέτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ για τον προϋπολογισµό, Ευκλείδη Τσακαλώτου, που δεν έβγαζε νόηµα λόγω της «κακής» χρήσης της ελληνικής από µέρους του. Μιλούσε για το κατεστηµένο και το σύστηµα χρησιµοποιώντας τη λέξη...

Ο Μπουτάρης στα Σκόπια - Δείτε κάτω από ποια επιγραφή κάθεται

Μόνο στο taxalia

Άλλο ένα φάουλ του κ. Μπουτάρη στο θέμα της Μακεδονίας. Μήπως τελικά έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι η στάση του στο θέμα της ονομασίας δεν είναι καθόλου τυχαία ; Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε :

H φωτογραφία που τα λέει όλα από την εκδήλωση των 58

Μια φωτογραφία, μοιάζει να στέλνει το δικό της μήνυμα. Είναι αυτή με τον...

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια από το 1963 μέχρι σήμερα: Πόσο έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις των παιδιών [εικόνα]

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδιά όλων των ηλικιών έχουν κυριολεκτικά καρφωθεί μπροστά στην τηλεόραση και στις βιτρίνες για να διαλέξουν τα παιχνίδια που θα ζητήσουν φέτος. Ωστόσο είναι προφανές, ότι με το πέρασμα των χρόνων, οι απαιτήσεις των παιδιών έχουν αλλάξει ριζικά.

Τι τρέχει με την Ραχήλ; Την έχουν στην απομόνωση όλοι οι ΑΕροψεκασμένοι εκτός του πονόψυχου τέρενς που καταλαβαίνει το δράμα της

Απομονωμένη από την υπόλοιπη Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ φαίνεται ότι είναι η Ραχήλ Μακρή καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ενοχλημένη από την αντικατάστασή της ως εισηγητού στη χθεσινή συνεδρίαση της βουλής για την κύρωση της συμφωνίας για τα οδικά δίκτυα.

Β.Οικονόμου vs Μ.Ρεπούση για τη γενοκτονία των Ποντίων



Πεδίο μάχης λίγο έλειψε να κάνει την περασμένη Τετάρτη την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ το θέμα των γενοκτονιών.
Τους τόνους ανέβασε ο Β. Οικονόμου, ο οποίος τόνισε με έντονο ύφος ότι δεν θα αφήσει αναπάντητη πλέον καμία τοποθέτηση που θα θέτει υπό αμφισβήτηση τη γενοκτονία των Ποντίων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

Ωχ! Κάτσε να σβήσω το αρχείο με τις φώτο της αλόγομούρας!! "ΧΑυγίτες είχαν φώτο της Ζωής και το βιογραφικό της Ρένας μαζί με πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ!!" Στο Γουδί τους αλήτες!!

Μη ξεχάσω να σβήσω και τα πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ την εποχή που ήταν Πρωθυπουργός ο Καραμανλής, γιατί αν με συλλάβουν μπορεί να μπλέξω και γι' αυτά... Εμείς πότε θα σταματήσουμε να συμμετέχουμε σα μαλ@κες στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να βγαίνουν τέτοιες γελοιότητες για να γελάει ο κόσμος και να απενεχοποιείται η όποια παράνομη δραστηριότητα ΧΑυγιτών, ώστε η ΧΑ να κόβει ψήφους από τη ΝΔ και να χαίρονται οι ΣΥΡΙΖΑίοι;

Δείτε παρακάτω και τη φώτο που έβαλε χθες ο Ευαγγελάτος με...

Που βρίσκεται το πιο κρύο σημείο του πλανήτη

Το πιο κρύο σημείο του πλανήτη μας βρίσκεται -που αλλού- στην "καρδιά" της Ανταρκτικής και έχει θερμοκρασία μείον ...

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Μπαλάφα-Κουτσούκου με τον περιπτερά να οργανώνει τη χάβρα

Ωραία η ανδρική γλάστρα που έχει ο περιπτεράς Παπαδάκης 
- "πλήρη απαλλαγή δεν θα έχει" λέει
-"θα έχει πχ. για τους τρίτεκνους με χαμηλό εισόδημα" του λέει ο Κουτσούκος... για να απαντήσει η γλάστρα
- "ε, αυτές τις απαλλαγές τις ξέρουμε κι εμείς"!! 
ΝΤΟΙΟΙΟΙΟΙΝΓΚ

Ο δε Μπαλάφας αποκαλύπτει ότι ενημερώνεται και καταψηφίζει νομοσχέδια από...

Το Reuters ακολουθεί τα βήματα των τσολιάδων της Προεδρικής φρουράς -«Το κόσμημα του ελληνικού στρατού» [εικόνες]

Οι Εύζωνες είναι επίλεκτοι στρατιώτες του ελληνικού στρατού, ευρύτερα γνωστοί ως τσολιάδες, μετά τον αναγραμματισμό που σημειώθηκε του ονόματος «στολιάδες» από τη στολή που καθιερώθηκε επίσημα από τον Βασιλέα Όθωνα της Ελλάδας που έφερε και ο ίδιος σε επίσημες εμφανίσεις. Με ιστορικά στοιχεία, όπως τα παράνω και ότι η λέξη Ευζωνες σημαίνει καλά ζωσμένους άντρες (από το ευ + ζώνες), το πρακτορείο Reuters ακολουθεί κατά....

Να ρε μαλάκ@ς πως βοηθάει η εκκλησία: Στην προστασία ευπαθών καταναλωτών ρεύματος συνδράμει η Εκκλησία

Θετική ήταν η αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδος στα μέτρα προστασίας των ευπαθών καταναλωτών ρεύματος.

Λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη σε συνεδρίασή της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος «απεφάσισεν όπως...

Αστέρας Βουλιαγμένης: Πώς έχασε τη μάχη, η… συμμαχία του Ναβαρίνου που πίστεψε τα παπαγαλάκια!

Η υπόθεση της πώλησης του Αστέρα και μάλιστα του 90% στα 400 εκατ. ευρώ, είναι διδακτική για όλους όσους δεν βλέπουν την πραγματική αξία μίας προς πώληση εταιρείας και ακολουθούν την παραπληροφόρηση του «συστήματος». Ιδού όλο το παρασκήνιο και το πώς «χάθηκε» το αστέρι από τη… «συμμαχία του Ναβαρίνου»!

Επί μεγάλο χρονικό διάστημα, σχεδόν όλα τα ΜΜΕ ανέφεραν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Αστέρας δεν αξίζει, όσα με ανακοινώσεις τους ζητούσαν είτε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, είτε κόμματα, ανεξάρτητοι παράγοντες και εκτιμητές της αγοράς.

Νέα επιστολή μητροπολίτη Σεραφείμ στον Βαγγέλη Βενιζέλο για το σύμφωνο συμβίωσης

Με νέα εξασέλιδη επιστολή ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απαντάει στο γράμμα που του απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βαγγέλης Βενιζέλος για το θέμα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.

Απασφαλισμένη χειροβομβίδα στη ΔΟΥ Γλυφάδας

Στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο κτίριο όπου στεγάζει τη ΔΟΥ Γλυφάδας βρέθηκε μια χειροβομβίδα. Δεν είχε περόνη και δίπλα βρέθηκε ο μηχανισμός ενεργοποίησης.

Στουρνάρας σε CNBC: Όχι άλλη λιτότητα ή περικοπές

«Όχι» σε περαιτέρω μέτρα λιτότητας ή νέες περικοπές είπε ο Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στο CNBC όπου εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ ως το τέλος του έτους.

ΚΑΦΡΟΣ!! Του έκοψαν το ρεύμα και έδειρε υπάλληλο της ΔΕΗ

Έκαναν γυαλιά καρφιά τη ΔΕΗ Κομοτηνής γιατί τους έκοψαν το ρεύμα!

Στο τμήμα κατέληξε το πρωί της Δευτέρας ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην Κομοτηνή, το οποίο μετέβη στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθεί για τη διακοπή σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύμα στην οικία τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Το ξύλο στην τουρκική Βουλή

Ένταση επικράτησε στο κοινοβούλιο στην Τουρκία, με αφορμή μία υποσημείωση στον προϋπολογισμό όπου υπήρχε ο όρος Κουρδιστάν.

EPIC FAIL: Ηλίθιοι ΣΥΡΙΖΑίοι τσιμπάνε σε προπαγάνδα για πρόβατα και ο Παναγιώταρος τους βγαίνει από πάνω

Δείτε τη φοβερή φώτο εγκλήματος της ΧΑ που διακινούν οι ηλίθιοι (δείτε παρακάτω γιατί είναι ηλίθιοι πχ. οι στόκοι του MEGA) και προσέξτεεπειδή εγώ εδώ, δεν κάνω προπαγάνδα για πρόβατα ούτε τα ταίζω κουτόχορτο, ότι στην αριστερή φωτογραφία απεικονίζεται ο καραγκιόζης KΚΚ ανάμεσα σε κόσμο και η φώτο είναι αποθηκευμένη σε φάκελο με το όνομα:

Το Μαράκι κάνει και πλακίτσα: Ελιά, Ελιά με Μπένυ Βασιλιά! [εικόνα]

Ενα ειρωνικό tweet με μόλις 4 λέξεις έγραψε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση σχολιάζοντας τη χθεσινή εκδήλωση των 58 στο θέατρο Ακροπόλ, και απηχώντας προφανώς τις απόψεις του Φώτη Κουβέλη.

ΒΙΝΤΕΟ: Οταν η Θεσσαλονίκη ήταν χωριό και οι κάτοικοι φορούσαν φέσι

Η Ομάδα «Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης» στο Facebook παρουσιάζει σε ένα συγκλονιστικό 8λεπτο βίντεο την «Μεταμόρφωση μιας πόλης» με παλιές, μαυρόασπρες εικόνες της συμπρωτεύουσας με τη βαριά ιστορία.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες εικόνες από τον εκτροχιασμό τρένου με 230 επιβάτες στο Λιανοκλάδι [εικόνες]

Απίστευτη λαχτάρα για τους 230 επιβάτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας 53 Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η οποία εκτροχιάστηκε μεταξύ Ασώπου και Λιανοκλαδίου.

Πανεπιστήμια: Εννοείται ότι τα ρεμάλια απεργούν αλλά πληρώνονται

Στα λόγια απήργησαν όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι των 8 ΑΕΙ που εμπλέκονται στη διαθεσιμότητα, αλλά στα χαρτιά λίγοι. Σε περιφερειακό ΑΕΙ οι απεργοί, άρα αυτοί που δεν πληρώνονταν, δεν ξεπέρασαν ποτέ το 50% του συνόλου των διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος.

Tι σκαρφίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να γλυτώσει από τις πιέσεις των βουλευτών για ρουσφέτια

Μην αντέχοντας άλλο τις συνεχείς πιέσεις για ρουσφέτια από συναδέλφους του βουλευτές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτηκε μια ενδιάμεση λύση, που τον απαλλάσσει από τις γκρίνιες μέσω της ... παραχώρησης κάποιου προσωπικού του στοιχείου στο γενικό διευθυντή του.

Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ-Λαφαζάνης: «Ποιος κ. Τσίπρας. Εμείς είμαστε εδώ!»

Εκπληκτα έμειναν τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας μόλις άκουσαν τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που ήθελε να πει ότι έπρεπε να ενημερωθούν οι παριστάμενοι και όχι ο αρχηγός του κόμματός του!

ΒΙΝΤΕΟ-Τίγρης επιτέθηκε σε θηριοδαμαστή

Σοκ προκαλεί ένα ερασιτεχνικό βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο και προβάλει τη στιγμή που μια τίγρη επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή της, την ώρα της παράστασης, σε ένα τσίρκο στην Ισπανία.

Πτώση 5,2% της βιομηχανικής παραγωγής και υποχώρηση κατά 12,2% οι εξαγωγές τον Οκτώβριο

Μείωση κατά 5,2% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής του μηνός Οκτωβρίου 2013, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Οκτωβρίου 2012, έναντι αύξησης 3,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011.

Εσοδα 450 εκατ. ευρώ αναμένονται το 2014 από την λιμενική περιουσία

Έσοδα 450 εκατ. ευρώ από την αξιοποίηση της λιμενικής περιουσίας αναμένει η Κυβέρνηση το 2014 επιταχύνοντας την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

Εκτροχιάστηκε τρένο στο Λιανοκλάδι-Δεν υπάρχουν τραυματίες-Συγκρούστηκε με αγελάδες...

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας 53 στο Λιανοκλάδι. Οι 230 επιβάτες που μετέφερε το τρένο είναι καλά στην υγεία τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για μια έγκυο που έχασε τις αισθήσεις της.

Πάγκαλος για Σημίτη: Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι 80 ετών, αλλά ξέρετε τι ψώνια υπάρχουν;

[Αυτός ο βλάκας ο Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος που φωτογραφήθηκε δίπλα στον άνθρωπο που γιγάντωσε τη διαπλοκή...]

"Η μισή βουλή", είπε, "σήμερα, αποτελείται από παράφρονες, από ανθρώπους εκτός λογικής σκέψης"

Για την κίνηση των 58 για την Κεντροαριστερά, μίλησε στην καθιερωμένη ραδιοφωνική του παρέμβαση ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον Κώστα Σημίτη, είπε ότι ανέκαθεν ήταν υπέρ της κίνησης των 58 και αποθέωσε τον...

Απίστευτο! Άγριο κράξιμο του ΥΠΕΞ στον Ερντογάν!!! Παραλίγο να κηρύξουν τον πόλεμο στην Τουρκία! Μην είστε τόσο σκληροί ρε Μπένυ

[Χθες γράψαμε ότι οι δηλώσεις Ερντογάν οτι Θράκη είναι και η Θεσσαλονίκη, είναι για γέλια. Σε τέτοιες παπαριές απαντάς ή με γέλια ή ανάλογα... πάντως όχι με την "τήρηση του διεθνούς δικαίου" που αποδεδειγμένα οι τούρκοι γράφουν στα παπάρια τους]

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, στην Κεσσάνη, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κούτρας, ανέφερε τα εξής:

Προφυλακιστέοι η σύζυγος και τα παιδιά του Παύλου Ψωμιάδη για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ

Στη φυλακή οδηγήθηκαν, μετά την απολογία τους, η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του ήδη κρατούμενου και καταδικασθέντος για υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος, προέδρου του ομίλου επιχειρήσεων ΑΣΠΙΣ.

Παραδόθηκε ο εφοπλιστής Αναστάσιος Πάλλης... συνεταίρο του παχύδερμου Θέμου

Παραδόθηκε πριν λίγη ώρα ο εφοπλιστής Αναστάσιος Πάλλης

Σε βάρος του κ. Πάλλη είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού...

Συγνώμη, οι φοιτητές πού βρίσκονται όλο αυτό τον καιρό που ο πρύτανης κάνει το θεατρίνο κι ο υπουργός "διάλογο";

Φώτης Γεωργελές

Ό,τι και να πουν από δω και πέρα, η αλήθεια είναι ότι το εξάμηνο στα πανεπιστήμια έχει ήδη χαθεί. Εντωμεταξύ ο υπουργός ψάχνει να βρει ευφάνταστους τρόπους για να επαναφέρει όσους έβγαλε σε διαθεσιμότητα, πίσω με νέους διορισμούς «εργαστηριακών» υπαλλήλων, οι διοικητικοί υπάλληλοι ικανοποιημένοι λένε να επιστρέψουν στις δουλειές τους αλλά δεν τους αφήνουν συνελεύσεις που αποφασίζουν «διά βοής» συνέχιση του αγώνα και ο πρύτανης δίνει παράσταση στο Παρίσι με έργο που έγραψε, σκηνοθέτησε και παίζει ο ίδιος ενώπιον 54 θεατών στο Ελληνικό Σπίτι.

Συγνώμη, οι φοιτητές πού βρίσκονται όλο αυτό τον καιρό;

Κλαίω λέμε! Κλάψα επαναστάτη της πούτσ@ς που δεν τον άφησαν στη ΓΑΔΑ να πάρει τη μαμά του τηλέφωνο

*H σκηνοθετημένη φωτογραφία αρχείου συνοδεύει το κείμενο στη σελίδα των ΣΥΡΙΖΟ schoolligans και δίνει χρώμα στην "επανάσταση".

Διαβάστε τη γραφική παρουσίαση της "περιπέτειας" του ΣΥΡΙΖΑίου τσόγλανου που θέλει να κάνει και "επανάσταση":

«Αρχίζει να την κλωτσά με μανία στο στήθος και να της φωνάζει: Θα πεθάνεις καρι@λα» -Συγκλονιστική μαρτυρία 18χρονου στο Schooligans 
Απολύτως γλαφυρή η μαρτυρία του 18χρονου Γιώργου στη σελίδα των Schooligans περιγράφει όσα έζησε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου το μεσημέρι της 17ης Νοέμβρη στην οδό Σταδίου.

17 Νοέμβρη, μία και μισή το μεσημέρι, μόνος μου στη Σταδίου με δυο σπρέι στην τσάντα.

Κινέζος δισεκατομμυριούχος δίνει «τα ρέστα του» για να αγοράσει νεοκλασικά στην Ακρόπολη

«Μάχη των Κροίσων» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αθήνα με φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, καθώς Ρώσοι, Κινέζοι και Ελληνες εφοπλιστές, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά προκειμένου να αποκτήσουν ένα από τα υπερπολυτελή νεοκλασικά που πωλούνται σε περιοχές κοντά στην Ακρόπολη και το νέο μουσείο.

Time: Αυτοί είναι οι 10 φιναλίστ για το πρόσωπο της χρονιάς... λείπει ο Ερντογάν ρε γαμ@το!

Από το σωτήριο έτος 1927, το φημισμένο περιοδικό Time, συνθέτει όλα τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της κάθε χρονιάς, σε ένα πρόσωπο που συγκεφαλαιώνει τη συγκίνηση, την αγωνία, τη χαρά, την ελπίδα ή τον ζόφο που διαπέρασε εκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως. Είναι το πρόσωπο της χρονιάς.

Πολύ μαλάκες αυτοί οι Κύπριοι! Άκου κει να βάλουν χαμηλό πλαφόν προστασίας της πρώτης κατοικίας! Δείτε πόσο έβαλαν οι αθεόφοβοι

Γι αυτό οι Κύπριοι θα βγούνε πριν από μας απ' τα μνημόνια... γιατί έβαλαν εξαρχής χαμηλότατο πλαφόν για πλειστηριασμούς α' κατοικίας χωρίς κανείς Καμμένος να τσιρίζει μας δημεύουν τα σπίτια οι Γερμανοί... 

Από τις 19 Σεπτεμβρίου το 24H είχε αποκαλύψει το σχέδιο σωτηρίας της πρώτης κατοικίας.Σήμερα στην Επιτροπή Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λειτουργός του ΥΠΟΙΚ επιβεβαίωσε όλο το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει πριν από τρεις μήνες. Οριοθέτησε το τελικό πλαφόν δανείου προστασίας της πρώτης κατοικίας στα...

Νέο προϊόν ή 'γιαλαντζί ανακύκλωση';

Του Γιώργου Αγαλιώτη

Ανακύκλωση είναι η διαδικασία με την οποία επαναχρησιμοποιείται εν μέρει ή ολικά οτιδήποτε αποτελεί έμμεσα ή άμεσα αποτέλεσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας και το οποίο στην μορφή που είναι δεν αποτελεί πλέον αγαθό για τον άνθρωπο. Στην διαδικασία αυτή συνήθως τα απορρίμματα ή τα άχρηστα υλικά μετατρέπονται σε πρώτες ύλες από τις οποίες παράγονται νέα αγαθά.
Μέρος της διαδικασίας της ανακύκλωσης είναι και η μετατροπή βλαβερών για το περιβάλλον υλικών σε λιγότερο ή και καθόλου βλαβερά. Με τον τρόπο αυτό γίνεται ομαλότερα η επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον το οποίο ουσιαστικά ολοκληρώνει την διαδικασία την ανακύκλωσης με φυσικό τρόπο.
Στη περίπτωσή μας έχουμε προσπάθεια 'πολιτικής ανακύκλωσης' με τα ίδια ακριβώς βλαβερά υλικά και προσπάθεια επανένταξης του αποτελέσματος (νέο προϊόν) αυτής, χωρίς να μετατραπούν τα υλικά σε αβλαβείς πρώτες 'πολιτικές ύλες'.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

Σπείρα γύφτων πίσω από τη συμπλοκή στο Νέο Φάληρο

Σπείρα Ρομά πιθανολογείται ότι συμμετείχε στη συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, χθες το πρωί στο Νέο Φάληρο.

Το μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις ύποπτοι ανήκει σε...

Τι αλλάζει στις ειδικές άδειες των δημοσίων υπαλλήλων

Τέλος σε αναχρονιστικές άδειες, στην απουσία υπαλλήλων με άδεια από τη σημαία, χωρίς κανέναν έλεγχο, αλλά και ταυτόχρονα πρόβλεψη νέων αδειών που απορρέουν από τα σύγχρονα εργασιακά δεδομένα φέρνει νόμος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα στη βουλή.

Financial Times: Η Ελλάδα αντεπιτίθεται, αλλά ο Σαμαράς δεν πρέπει να το παρακάνει με την αντίσταση στην Τρόικα

Φυσικά ούτε αυτή την είδηση δεν θα τη διαβάσετε σε σελίδες παπαγάλων του Καμμένου και του Τσίπρα...

Σε άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα αντεπιτίθεται», είναι ο τίτλος του κυρίου άρθρου των Financial Times, η εφημερίδα αναφέρει πως μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να έχει εξασφαλίσει πρωτογενές πλεόνασμα και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να θεωρεί πως έχει στα χέρια του ένα ισχυρό χαρτί να παίξει στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Σάρωσε η ΔΑΠαρα στη Νομική! Πήρε την συνέλευση αλλά... η σχολή παραμένει κλειστή από τους αριστεροφασίστες

Σάρωσε η ΔΑΠαρα στην Νομική που πήρε με μαγκιά μια κρίσιμη γενική συνέλευση και άνοιξε κανονικά την σχολή.Για μια ακόμη φορά όμως οργανωμένες μειοψηφίες αμφισβλητησαν το αποτελέσμα, κρατώντας όμηρους χιλιάδες φοιτητές. Αμέσως μετά η ΔΑΠ Νομικής εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Γελάει ο κόσμος με την ξεφτίλα Αθανασίου... «Δεν περνάει από τη Βουλή το "αντιρατσιστικό"...»

...αν δεν μπει με σαφήνεια όρος συμπερίληψης στα εγκλήματα πολέμου τα οποία θα κολάζονται ποινικά, σε περίπτωση ...άρνησης και των "γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική Βουλή", δηλαδή της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Ελλήνων της Μ.Ασίας και του εν γένει ελληνισμού της καθ΄ ημάς Ανατολής.

Στις 6-6-2013, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, έφερε στη Βουλή...

ΦΩΤΟ: Στα αζήτητα ο Βενιζέλος. Πήγε στους 58 και τον έβαλαν να κάτσει στριμωγμένο στις πίσω θέσεις!

Κοτζάμ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών, αρχηγός κόμματος (λέμε τώρα…) και δεν βρέθηκε μια θέση στην 1η σειρά για’ κείνον κατά την αποψινή εκδήλωση των 58 (κρατικοδίαιτων) που ορέγονται τις χρυσές τους μέρες στην εποχή Σημίτη και στην ψευδεπίγραφη κεντροαριστερά!

Και δεν είναι μόνο οι θεσμικές ιδιότητες του Βαγγέλη Βενιζέλου που απαιτούσαν ανάλογη συμπεριφορά αλλά και το γεγονός ότι...

Η φωτογραφία διεθνούς φήμης ροκ σταρ με τον Γερμενή της ΧΑ που άναψε «φωτιές» [εικόνα]

«Φωτιές» άναψε η φωτογραφία της ροκ σταρ Jarboe με τον «Καιάδα» της Χρυσής Αυγής, την οποία ανέβασε η ίδια στο διαδίκτυο, ενόψει της συναυλίας της σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, αναγκάζοντας τόσο το μαγαζί που θα την φιλοξενούσε όσο και την ίδια να βγάλουν... διευκρινιστικές ανακοινώσεις.

Μα πως είναι δυνατόν;; Αφού ο Νότος δεν ψωνίζει... "Ρεκόρ εξαγωγών για τη Γερμανία"... Δείτε που αυξήθηκα οι εξαγωγές

Αφιερωμένο στα γατάκια που νομίζουν ότι η Γερμανία θα φουντάρει αν δεν ψωνίσουμε εμείς 10 ψυγεία και 10 αμάξια...

Τον μεγαλύτερο όγκο εξαγωγών που έχει καταγράφει ποτέ σε διάστημα ενός μήνα πέτυχε η Γερμανία κατά τον Οκτώβριο, με την αξία των προϊόντων τα οποία εξήχθησαν να ανέρχεται στα 99,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-To επεισόδιο του ΠΑΣΟΚου (νυν ΣΥΡΙΖΑ;) Αμανατίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά

Παραλίγο να μετατραπεί σε ρινγκ η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά χθες το βράδυ.

Όλα συνέβησαν όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης, εισήλθε στην αίθουσα εν´ εξάλλω  και επιτέθηκε λεκτικά στον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Αντώνη Θεοδώρου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αμφισβητήσει το αν...

Ξύλο στο τουρκικό κοινοβούλιο!

Συμπλοκή σημειώθηκε στο τουρκικό κοινοβούλιο μεταξύ εθνικιστών βουλευτών και συναδέλφων τους του φιλοκουρδικού κόμματος για τη χρήση της λέξης «Κουρδιστάν», που εδώ και καιρό είναι ταμπού στην τουρκική πολιτική.