13 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Είναι σίγουρο ότι αυτή η ταλαντούχα κόρη είναι του Θόδωρου Σκυλακάκη;

Καλά πόσο χρονών είναι αυτό το γαιδούρι που έκλεψε την έδρα της ΝΔ στην Ευρωβουλή και έχει τόσο μεγάλη κόρη, που ελπίζω να μην του μοιάσει... Αυτός φαίνεται 40 χρονών ρε... λέτε να μικροδείχνει από την κακοπέραση και τα βάσανα της ζωής;

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος "Δράση" είναι ο πατέρας της νεαρής τραγουδίστριας Ειρήνης Σκυλακάκη, που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό με τραγούδι "In the light.

ΦΩΤΟ: Παρέδωσε το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη ο Αλέξης

Κατά τη συνάντηση με τον "Πρόεδρο της Κομισιόν" Ρεν, όπως έγραψε και η ΑΥΓΗ και γελάει και το παρδαλό κατσίκι, ο Αλέξης μετέφερε το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη... δηλ. αυτό:

ΦΩΤΟ: Ο Τατσόπουλος για τη Βόρεια Κορέα των Λαφαζάνηδων

Η εκτέλεση του θείου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Κουν προκάλεσε το ειρωνικό σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου στο Facebook.

ΒΙΝΤΕΟ_Η χαρά των αμερικάνων κωμικών ο διερμηνέας μαιμού

Ο ‘μεταφραστής’ που απλώς κουνούσε τα χέρια του στο μνημόσυνό του εμπνέει τους μεγαλύτερους κωμικούς παγκοσμίως που τον μιμούνται και σχολιάζουν.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha

Όταν το νερό πέφτει προς τα ...πάνω: Ένα εντυπωσιακό βίντεο για το φαινόμενο Leidenfrost από επιστήμονες του Bath University

Πριν από μερικούς μήνες ομάδα επιστημόνων από το Bath University της Μ. Βρετανίας ανέβασαν στο YouTube ένα εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει σε αργή κίνηση πώς παράγεται το περίφημο «φαινόμενο Leidenfrost». Χθες, 12/12/13, ο ιστότοπος Earth Unplugged ανέβασε άλλο ένα σχετικό βίντεο όπου ο δρ. Kei Takashina εξηγεί τη «φυσική» πίσω από το φαινόμενο.

Παρέμβαση Σαμαρά για τον ΕΟΠΥΥ

Δράση για την επίλυση του εκρηκτικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην Υγεία μετά το σχέδιο με τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και τη διαθεσιμότητα τουλάχιστον 8.500 εργαζόμενων αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός.

Πώς θα ήταν ο κόσμος γύρω μας αν βλέπαμε την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων [εικόνες]

Η εικόνα ανθρώπων που μιλούν στο κινητό τους τηλέφωνο περπατώντας δεν ξενίζει κανέναν πλέον. Αν όμως ήταν ορατή η ακτινοβολία τους, τότε σίγουρα το πράγμα θα άλλαζε. Γιατί ο κόσμος γύρω μας θα ήταν ένα ατελείωτο ουράνιο τόξο.

Προχωράει η κατασκευή του σταθμού του μετρό στο Συντριβάνι – Δείτε video και φωτογραφίες

του Αλέξη Αλεξιάδη

Σε ποσοστό περίπου 40% έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του σταθμού Συντριβανίου του μετρό Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Επική παρουσίαση στις ειδήσεις, της εκτέλεσης του θείου του ινδάλματος του Λαφαζάνη

Με σκυμμένο το κεφάλι και με χειροπέδες στα χέρια ο άλλοτε δεύτερος ισχυρότερος άνδρας στη Βόρεια Κορέα και θείος του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, οδηγείται σε εκτέλεσημε πολυβόλο, καθώς το στρατοδικείο τον έκρινε ένοχο για εσχάτη προδοσία.

Βίντεο: Βουβάλια εκτόξευσαν λιοντάρι στον αέρα σε ύψος πέντε μέτρων!

Σε μια επική μάχη περίπου 45 λεπτών τα βουβάλια αποδείχθηκαν πολύ σκληρά για να πεθάνουν...Ποιος είπε πως το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των ζώων; Μήπως τελικά τα λιοντάρια δεν κάνουν κουμάντο στην άγρια ζωή; Βουβάλια εναντίον λιονταριών σημειώσατε... άσσο!

Γατάκια μέσα τα κεφάλια: Παραμένει υπουργός Οικονομικών ο Σόιμπλε

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα παραμείνει υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον γερμανικό Τύπο για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την νέα κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού στη Γερμανία.

ΔΕΗ: Έχουν γίνει ήδη 3.600 επανασυνδέσεις

Σημαντική πρόοδο στη διαδικασία των επανασυνδέσεων ανακοίνωσε η ΔΕΗ, η οποία αναφέρει πως τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν επανασυνδεθεί 3.600 ευάλωτοι καταναλωτές.

Αναλυτικά η ΔΕΗ αναφέρει:

Να τι κάνει η εκκλησία ρε ζώα: H «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ζεσταίνει και αυτό το χειμώνα τα κοινωνικά ιδρύματα της Μακεδονίας και Θράκης με 110.000 λίτρα πετρέλαιο [εικόνες]

Περισσότερα από 110.000 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης θα διανεμηθούν και φέτος σε τριανταπέντε κοινωνικά ιδρύματα από την Κόνιτσα έως το Διδυμότειχο σε 15 Νομούς.

Άγιο είχε ο Ομπάμα: Κατηγορούμενος για φόνο ο "διερμηνέας" στην τελετή για τον Μαντέλα (;)

Σάλο έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, που υποστηρίζουν ότι ο Ταμσάνκα Τζαντζιέ, ο άνθρωπος που... παρίστανε τον διερμηνέα της νοηματικής στην τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα, αντιμετώπισε κατηγορίες για φόνο, πριν από περίπου δέκα χρόνια.

Επίθεση με βόμβες μολότωφ στο ΑΤ Εξαρχείων-Έχει συλληφθεί ένας άπλυτος

Επίθεση με βόμβες μολότωφ πραγματοποιήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων λίγο πριν τις 8 το απόγευμα από εγκληματική συμμορία αναρχοάπλυτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεγάλη ομάδα συμμοριτών...

Απίστευτος απατεώνας ο Λανς Αρμστρονγκ! Υποσχέθηκε σε ιταλό 50.000 αν τον αφήσει να νικήσει, ο Ιταλός περίμενε δολάρια, αλλά του έδωσε λιρέτες :))

Υποψηφιότητα για τον τίτλο του πιο βρώμικου αθλητή στην ιστορία του αθλητισμού θέτει ο Λανς Αρμστρονγκ. Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις ο Αμερικανός δεν έκανε μόνο χρήση αναβολικών για να κερδίζει στους αγώνες της ποδηλασίας αλλά δωροδοκούσε και τους αντιπάλους του!

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ μπροστά το ΕΚΠΑ, όχι σαν τα γατάκια του Χάρβαρντ: Και απεργία και μαθήματα στο Καποδιστριακό από Δευτέρα

Η αποθέωση της δημοκρατίας λεμε: Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει... και ο Υπουργός παρακολουθεί και περιμένει να γίνει κανα μάθημα τη Δευτέρα να βγει να κάνει δηλώσεις ότι σώθηκε το εξάμηνο... ΕΞΟΧΑ

Ελεύθερη θα είναι η πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για όσους θέλουν να εργαστούν καθώς και για τους διδάσκοντες και τους διδασκόμενους, από την Δευτέρα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του εκπροσώπου της Απεργιακής Επιτροπής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Τριγάζη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η είσοδος στο Πανεπιστήμιο και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά από τη Δευτέρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεχίζει και στη Δανία το χαβαλέ η ξανθιά Πρωθυπουργός τους...

Ανάγκη έχει; Αφού τα μόνα τους προβλήματα είναι πόσα εκατομμύρια χοιρινά θα σφάξουν και πόσους τόνους ψάρια θα πιάσουν... Έτσι θα 'μασταν αν τον αφήνατε λίγο ακόμα τον Γιωργάκη...


Παρά τον σάλο που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της με τον Μπαράκ Ομπάμα, η Δανή πρωθυπουργός Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ συνεχίζει απτόητη. Αυτή τη φορά έκανε χαβαλέ με ένα νεαρό βουλευτή του Φιλελεύθερου Κόμματος της Δανίας, το Χοακίμ Όλσεν, ο οποίος της ζήτησε να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί. Η Σμιτ δέχθηκε και πόζαρε μαζί με τον Όλσεν, μόνο που...

Τέσσερα ταχύπλοα φουσκωτά στη διάθεση του Λιμενικού

«Κανένα νησί μας δεν θα μείνει απομονωμένο» δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετά το τέλος ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Πειραιά, για την παραλαβή από το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή, τεσσάρων ταχύπλοων φουσκωτών σκαφών, που θα διατεθούν στις λιμενικές Αρχές της Μυτιλήνης, της Χίου, της Ρόδου και της Κρήτης.

Τα παπαριά μας κουνιούνται: Δεν πάει στα Καλάβρυτα ο Πάνος Καμμένος... επειδή όπου εμφανίζονται Γερμανοί αυτός εξαφανίζεται

Τον πιάνει κάτι που παθαίνει και όταν ξέρει ότι βρει μπροστά του τον Άδωνι... μια επιθυμία να το βάλει στα πόδια...

"Δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σας. Να αναγνωρίσετε τις σφαγές που κάνατε και να αποζημιώσετε την Ελλάδα", ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου στην...

ΒΙΝΤΕΟ-Με επιτυχία οι βολές των S-300 στην Κρήτη την ώρα που στην Αθήνα ήταν ο Νταβούτογλου (έτσι πατριώτες του κ@λου;)

[Και για να τα λέμε όλα: Φαντάζεστε τι θα έλεγαν οι ηλίθιοι πατριώτες αν τύχαινε την ώρα που ο Σαμαράς θα ήταν στην Τουρκία, οι Τούρκοι να δοκίμαζαν ένα όπλο που θα στρεφόταν εναντίον της Ελλάδος (γιατί οι S-300 δεν θα κοιτάζουν ούτε προς Ιταλία ούτε προς Αλβανία)... φαντάζεστε τι Προδότη, δωσίλογο και γιουσουφάκι των Τούρκων θα ανεβοκατέβαζαν τον όποιο Έλληνα Πρωθυπουργό; Για να δείτε πόσο ηλίθιοι είναι και γιατί είναι "πατριώτες του κώλου"]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη βολή βάσει επιχειρησιακού σχεδίου του αντιαεροπορικού συστήματος της Πολεμικής Αεροπορίας S-300 PMU-1 στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Το γεγονός έλαβε σχεδόν πανηγυρικό χαρακτήρα και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πάρα πολλών χωρών ιδιαίτερα του ΝΑΤΟ καθώς επρόκειτο για την πρώτη βολή του συστήματος S-300 από χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και Νατοϊκών προδιαγραφών πεδίο βολής.

Ατελείωτες οι μίζες: Συνελήφθη ξανά ο Κάντας του Άκη αφού βρέθηκαν νέες μίζες 13,5 εκ

Πριν λίγες μέρες αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε για την πλάκα του εγγύηση 500.000 ευρώ, όση και η μίζα που κατηγορούνταν... τώρα πρέπει να του βάλουν πάλι εγγύηση 13,5 εκ ευρώ, όση και η μίζα... αμφιβάλλει κανείς ότι θα τα σκάσει σε μια ώρα;

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής με ένταλμα που εξέδωσε ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλής, ο άλλοτε αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών Αντώνιος Κάντας (στη φώτο δίπλα στον Άκη). 

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε σάλτα και γαμ@σου, που μας γκάστρωσες όλη μέρα σήμερα...Ο Νταβούτογλου θέλει το Φετιχιέ Τζαμί να γίνει... Ακρόπολη

Την Ακρόπολη με το Φετιχιέ Τζαμί που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας συνέκρινε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Έλληνα ομόλογό του Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος"Ποιοι ιεράρχες μας στηρίζουν και ποιοι ειναι πολιτικαντηδες-Η απελπισία του λαού μας θρέφει

[Αναφέρεται (στο 3ο βίντεο) και σ' αυτό το 10-15% που τώρα λένε ότι θα τους ψηφίσουν αποκαλώντας τους «όχλο που σα ζώα ψήφιζαν 37 χρόνια τους διαφθορείς τους σαν τον προδότη το Σημίτη» και φυσικά λέει μια μεγάλη αλήθεια: "έχει απλωθεί παντού η ΧΑ θα μας ψηφίσουν σε όλη την Ελλάδα γιατί Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΡΕΦΕΙ"... ας φροντίσουν λοιπόν οι κυβερνώντες αντί να ασχολούνται πως θα τους χώσουν φυλακή για αηδίες ("έσφαζαν αρνια κόβοντας την καρωτίδα και έχουν κρυμμένα 4.000 καλάζνικοφ") να εξαλείψουν την απελπισία του λαού και οι ψηφοφόροι αυτόματα θα τους γυρίσουν την πλάτη....]

Οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με εκπροσώπους της  εκκλησίας περιγράφονται στα επίμαχα βίντεο που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του προφυλακισμένου επικεφαλής του κόμματος της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Δε θα πιστεύετε πού οδηγεί αυτή η πόρτα!

Γιατί κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

Η επτασφράγιστη θύρα του υπογείου και το μυστικό που κρύβεται εκεί... Αν νιώθετε ότι η Αποκάλυψη έρχεται γοργά ή ο κίνδυνος πυρηνικού ολέθρου είναι προ των πυλών, καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι.

Και μάλιστα καλά προετοιμασμένοι, καθώς ποτέ δεν ξέρεις!

ΦΩΤΟ: O Βαλλιανάτος ξεκίνησε καλά αλλά χάλασε στο δρόμο: 9 χρονών λέει τα κάλαντα στον βασιλιά Κωνσταντίνο και στην Άννα Μαρία

Ήταν μέλος της χορωδίας των Ανακτόρων!

Σαρωτικός, ακτιβιστής, προκαλεί πολλούς αλλά αυτό δεν τον πτοεί στη διατύπωση των απόψεων του. Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μας εκπλήσσει για άλλη μια φορά αφού όπως αποκαλύπτει η Χριστίνα Πολίτη μαζί με την απαραίτητη φωτογραφία, σε ηλικία 9 ετών έλεγε τα κάλαντα στον τότε βασιλιά Κωνσταντίνο και στη σύζυγό του Αννα Μαρία στα ανάκτορα.

Το προφίλ του Τούρκου τουρίστα: 500 ευρώ ψώνια, 20 ευρώ πουρμπουάρ και παίρνει μαζί του και μία σακούλα με χώμα

Το τουριστικό λεωφορείο με τους Τούρκους ταξιδιώτες, που είχε μόλις αναχωρήσει από την Αλεξανδρούπολη και ετοιμαζόταν να περάσει σε τουρκικό έδαφος, ήταν γεμάτο με σακούλες: κάποιες από αυτές περιείχαν απλά χώμα. Χώμα από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, όπου κάποιοι πρόγονοι είχαν κάποτε τα σπίτια τους, δίπλα στων Ελλήνων.Οι υπόλοιπες ήταν ξέχειλες με κάθε είδους ολοκαίνουργιο αντικείμενο: παιχνίδια, ρούχα και υποδήματα, είδη σπιτιού, ακόμη και αντίγραφα εικόνων αγίων από τις ιστορικές εκκλησίες της Θεσσαλονίκης. Ο διάδρομος και οι αποθηκευτικοί χώροι του λεωφορείου ήταν επίσης γεμάτοι και ο οδηγός διαμαρτυρόταν γελώντας:

Πολύ μπροστά η κυπριακή Αστυνομία: Υποδυόταν τον ανάπηρο για να τον "φροντίζουν" νοσοκόμες κι άλλες ευτράπελες ιστορίες

Προφυλακιστέος κρίθηκε από το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας 45χρονος αστυνομικός ο οποίος εντόπιζε νοσοκόμες που εργάζονταν σε οίκους ευγηρίας ή βρεφονηπιακούς σταθμούς και στη συνέχεια τηλεφωνούσε ζητώντας υπηρεσίας για τον αδελφό του που είχε κινητικά προβλήματα.

Πολύ γέλιο ο Schwarzenegger... δείτε τι βίντεο ανέβασε

Ο 66χρονος Arnie στο Εθνικό Πάρκο Ρόντεο, στο Las Vegas τα δίνει όλα επάνω στο παιδικό αλογάκι.

Δείτε τι έγραψε στον λογαριασμό του στο youtube:

ΦΩΤΟ-Ρεντίκολο η ΑΥΓΗ: Κατέβασαν το πρωτοσέλιδο μετα την ξεφτίλα που έφαγε από τον Μουρούτη

Κατέβασαν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που έκανε τον Ρεν Πρόεδρο της Κομισιόν από την ιστοσελίδα τους αφού τους ξεφτίλισε ο Μουρούτης:

Το λες και αυτοτρολάρισμα: Οι έλληνες θεωρούμε εαυτόν τον πιο αξιόπιστο λαό! Ποιους λαούς "αγαπούν και μισούν" οι Ευρωπαίοι

Ευρωπαίοι πολίτες από οκτώ χώρες απάντησαν στην έρευνα του Pew Research Centre σχετικά με το τι άποψη έχουν για τον εαυτό τους, αλλά και για τους άλλους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον φτύνεις ή δεν τον φτύνεις; Μπουτάρης: "Μου ξεφεύγει μερικές φορές και λέω τα Σκόπια... Μακεδονία!"

[Το ότι το λογότυπο της ALPHA BANK είναι επίσης στην αίθουσα δεν το σχολιάσαμε...]

Τι του απάντησε ο Ορφανός

Τους Σκοπιανούς πάντως δεν τους ξεφεύγει ποτέ: Πάντα λένε τη Θεσσαλονίκη μας, "Σολούν" και ποτέ Θεσσαλονίκη και τη χώρα τους ποτέ με το πραγματικό της όνομα, Βαρντάρσκα!

Ο κ. Μπουτάρης από βήματος του δημοτικού συμβουλίου, χθες το βράδυ, ενημέρωσε το σώμα για το ταξίδι του στα Σκόπια, προφανώς μετά και το θέμα που δημιουργήθηκε εκεί, μιλώντας σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου των Σκοπίων.

ΦΩΤΟ: Γελάει ο Μουρούτης με την ΑΥΓΗ και τον Τσίπρα... Δείτε γιατί

«Μόνο μην του το πείτε απότομα και στενοχωρηθεί...», πρόσθεσε αναφερόμενος στο λάθος της «Αυγής» που χαρακτήρισε στο εξώφυλλό της τον Όλι Ρεν ως...

ΒΙΝΤΕΟ-Η επίθεση στην εισπρακτική εταιρεία των υιών Σιούφα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που καταγράφει την επίθεση στην εισπρακτική εταιρεία των υιών του πρώην Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα.

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Η Ελλάδα δεν ξέρει καμία τουρκική δημοκρατία Βόρειας Κύπρου-Δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη

Την ελπίδα ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά θα «επιδείξει εν τέλει καλοπιστία» ώστε να υπάρξει συμφωνία επί της κοινής διακήρυξης για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά από τη συνάντηση που είχε με τον τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ποιός είναι πιο βάρβαρος και πιο επικίνδυνος, ο Ναζισμός ή ο Κεμαλισμός κύριε Νταβούτογλου και κύριε Αθανασίου;

Του Σάββα Καλεντερίδη

Ο ναζισμός, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, είναι μορφή φασισμού που ενσωματώνει το ρατσισμό και τον αντισημιτισμό. Ήταν η ιδεολογία του ναζιστικού κόμματος, που επέβαλε δικτατορικό καθεστώς στη Γερμανία το 1933 μέχρι το 1945, και συναφών κινημάτων σε άλλες χώρες.

Η συνέχεια στο http://infognomonpolitics.blogspot.de

ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε την τουρκική σημαία ο Νταβούτογλου στη φωτογράφηση

Δείτε το απρόοπτο που συνέβη στη συνάντησή του με τον Βενιζέλο

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί στη χώρα μας ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και κατά την υποδοχή του από τον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υποδοχής οι δύο υπουργοί έπρεπε να φωτογραφηθούν με φόντο τις σημαίες των δύο κρατών.

Δράμα για την οικογένεια Κουφωλιά

Απανωτά είναι τα χτυπήματα της μοίρας για την οικογένεια του φοιτητή Βασίλη Κουφωλιά, ο οποίος στις 6 Απριλίου του 2009 έχασε τη ζωή του, στα 27 του, στον φονικό σεισμό της Λ’Ακουίλα στην Ιταλία, κατά τον οποίο τραυματίστηκε σοβαρά η 24χρονη αδελφή του, Διονυσία. Σχεδόν τεσσεράμισι χρόνια μετά την αποφράδα εκείνη ημέρα, οι χαροκαμένοι γονείς, Γιώργος και Άννα Κουφωλιά, και...

WSJ: Το «χαρτί» της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις...

Το πρωτογενές πλεόνασμα που αναμένει η Ελλάδα το 2013, για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, ενισχύει τη θέση της στη διαπραγμάτευση με τους πιστωτές της (την ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ) αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal.

Μήπως να απελευθερωθεί και το επάγγελμα του εμπόρου ναρκωτικών; «ΓΑΠ: Παρέμβαση υπέρ της μαριχουάνας»

Υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης μαριχουάνας τάσσεται ο Γιώργος Παπανδρέου με άρθρο-παρέμβαση στην προσωπική του ιστοσελίδα... επειδή τη νομιμοποίησε η Ουρουγουάη!

Ο πρώην Πρωθυπουργός με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης της Ουρουγουάης να φιλελευθεροποιήσει την νομοθεσία για τα μαλακά ναρκωτικά, τονίζει πως πρόκειται για μια «υποδειγματική» κίνηση και παραθέτει επιχειρήματα υπέρ αυτής της πρωτοβουλίας.

Τo σκίτσο του Χαντζόπουλου στα Νέα με τον γονατιστό Κουβέλη και ο εφιάλτης με τον δάκο [εικόνα]

Ο Φώτης Κουβέλης και η σχέση του με την ελληνική Ελιά, δηλαδή την κίνηση των 58 κυριαρχούν στο σημερινό σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στα Νέα. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, γονατισμένος σε λόφο των Αθήνων αφηγείται το κακό όνειρο που είδε.

Οι τροϊκανοί φοβήθηκαν ότι ο Στουρνάρας θέλει να τους δηλητηριάσει... με φρέσκα φρούτα - Ποιος έκανε τον δοκιμαστή για να πειστούν

Ο φόβος ξεπέρασε ακόμη και τη λαιμαργία στο κλιμάκιο της τρόικα, που όπως φαίνεται αισθάνεται ότι πουθενά στην Ελλάδα δεν είναι ασφαλης. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι αν και ο Τόμσεν λιμπίστηκε τα φρούτα που έφεραν στη σύσκεψή που έγινε στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα, δεν τα έτρωγε μέχρι να επιβεβαιώσει ότι είναι ... ασφαλή.

ΦΩΤΟ: Η ξανθιά δανέζα την έπεσε στον Ομπάμα επειδή έφαγε χυλόπιτα από τον ... Σαχινίδη

Τουλάχιστον ρε Σαχινίδη έπιασες τίποτα ή τζάμπα σε στέλνουμε στας ευρώπας;

Και ενώ η παγκόσμια κοινότητα ακόμα συζητάει για το selfie του Ομπάμα με την πρωθυπουργό Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ και τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον στην τελετή για τον Μαντέλα, ο δικος μας Φίλιππος Σαχινίδης είχε πρώτος φωτογραφηθεί δίπλα στην εκθαμβωτική και χαμογελαστή πρωθυπουργό ήδη από τον Σεπτέμβριο.

Είχε ξαναγίνει απόπειρα απαγωγής μέλους της οικογένειας Μαρτίνου-Ποιους κακοποιούς «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την απόπειρα

Πάλι ατύχησαν οι επίδοξοι κακοποιοί

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», σχέδιο απαγωγής μέλους της ίδιας οικογένειας είχε αποκαλυφθεί και τους πρώτους μήνες του 2010, ενώ για την υπόθεση είχαν ενημερωθεί τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας.

Λογομαχίες και σπρωξίδια μεταξύ υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία οικονομικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αθηνών στην οδό Χρήστου Λαδά στο κέντρο της Αθήνας.

Associated Press: Πράκτορας της CIA ο αμερικανός που αγνοείται στο Ιράν

[Την φωτογραφία αυτή έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια του Λέβινσον το 2011   (Φωτογραφία:  Associated Press )]

Ένας αμερικανός πρώην πράκτορας του FBI, ο οποίος αγνοείται στο Ιράν τα τελευταία 7 χρόνια, φέρεται να ήταν πράκτορας της CIA σε αποστολή.

Αυτό τουλάχιστον μετέδωσε το Associated Press, ωστόσο, η αμερικανική υπηρεσία διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τον Ρόμπερτ Λέβινσον.

Το AP αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την πληροφορία, όταν κατάλαβε ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Είπα σε ομόλογό μου τι λέει ο Τσίπρας και έσκασε στα γέλια

«Χθες το βράδυ μετά το συνέδριο που είχαμε, ήμουνα και στο επίσημο δείπνο που κάναμε. Εκεί είχαν έρθει διάφοροι υπουργοί Υγείας. Ένας από τους ομολόγους μου λοιπόν -δεν θα πω ποιος-, όπως τρώγαμε με ρωτάει πολύ ευγενικά ‘τι ακριβώς λέει ο Τσίπρας στην Ελλάδα; Είδα με χαρά ότι είναι υπέρ του ευρώ τελικά..’» ανέφερε...

Να μια καλή ιδέα για τον Παναγούλη: Ο βουλευτής που βγήκε από τα ρούχα του (κυριολεκτικά!) – ΦΩΤΟ, VIDEO

Βουλευτής έκανε. . . στριπτίζ μέσα στην αίθουσα του Κογκρέσου στο Μεξικό κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση του ενεργειακού τομέα με στόχο να καταγγείλει τη "λεηλασία" στην οποία θεωρεί ότι οδηγούν οι προτεινόμενες αλλαγές.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Στουρνάρας για τον φόρο εισοδήματος

Διευκρινίσεις σχετικά με τον φόρο εισοδήματος έδωσε ο Γιάννης Στουρνάρας, με δήλωση που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega...

Ο υπουργός είπε:

Δημοσκόπηση Metron Analysis για την ΑΥΓΗ: Πάλι καλά που κερδάει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο με 1,2%-Εκτός Βουλής η ΔΗΜΑΡ... γιατί ότι πληρώσεις παίρνεις

Πρώτο κόμμα με διαφορά 1,2% (1,7% μετά από αναγωγή) από τη ΝΔ  εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Αυγή, ενώ πριν 20 μέρες σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για το ΕΘΝΟΣ η διαφορά ήταν....

ΒΙΝΤΕΟ-Φωτιά από εκκρηκτικό μηχανισμό στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη στους Αγ. Θεοδώρους

Υπολείμματα αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού εντοπίστηκαν σε παράθυρο της εξοχικής κατοικίας του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους. Ο μηχανισμός που προκάλεσε τη φωτιά στο εξοχικό του κ. Σημίτη ήταν τυλιγμένος σε ένα χαλάκι, αποτελείτο από καλώδια, μπαταρίες και εκρηκτική ύλη, και είχε διακόπτη on-off , που σημαίνει ότι πυροδοτήθηκε επί τόπου από τους δράστες.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κάρλα Μπρούνι σε μορφή ιού

Θύματα των χάκερς έπεσαν πολλοί πρωτοκλασάτοι υπουργοί, τραπεζίτες, διπλωμάτες και πολιτικοί που συμμετείχαν στην Σύνοδο των G20, στο Παρίσι το 2011. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στον υπολογιστή τους αρχείο με υποτιθέμενες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κάρλα Μπρούνι, το οποίο όμως δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας ιός υπολογιστών.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι ψέμματα η Ραχήλ: Μούγγα για τις 3 μετατάξεις με ρουσφέτια που πήρε στο δημόσιο

[5:05 σύζυγός μου δουλεύει στην ΕΡΓΟΣΕ" είπε αλλά ξέχασε να πει ότι εδώ και 1 χρόνο τα ξύνει στο γραφείο της ψεκασμένης βουλευτίνας Σταυρούλας....
5:40 "έχω δουλέψει πολύ και στον ιδιωτικό τομέα" είπε και παραλίγο να ανοίξει η γή να την καταπιεί την κρατικοδίαιτη που μπορεί να έκανε την καθαρίστρια σε καμιά πολυεθνική για κανα τρίμηνο
και αμέσως μετά είπε ότι δούλευε στην "οικονομική διεύθυνση" ποιας υπηρεσίας όμως δεν είπε γιατί ακολούθησε άλλο ψέμα "δούλευα στην οικονομική διεύθυνση 11 χρόνια" είπε και γέλασαν και οι πέτρες καθώς... 

Ποια ακίνητα σε Ρώμη και Ντίσελντορφ πουλάει το ΤΑΙΠΕΔ

[Στη φώτο ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος]

Ενα νέο πακέτο κτιρίων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ακίνητο στο κέντρο της Ρώμης που κάποτε στέγαζε την ελληνική πρεσβεία, και μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως ξενοδοχείο, πουλάει το ΤΑΙΠΕΔ μετά και την απόφαση που έλαβε το διοικητικό του συμβούλιο το βράδυ της Πέμπτης.
Εκτός από το ακίνητο της Ρώμης, στο ίδιο πακέτο συγκαταλέγεται κτίριο στο Ντίσελντορφ, μαζί με

Αλαβάνε ALERT... πρόσεχε μη σε φάει ο Αλέξης-Β. Κορέα: Εκτελέσθηκε ο θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν

Ό θείος του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγ Ουν, Γιανγκ Σονγκ Θαέκ και μέχρι πρότινος νούμερο 2 στο καθεστώς εκτελέσθηκε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων και αναμεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

ΑΝΤΑΡΣΙΑ εναντίον Μπένυ; Επιστολή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον Βενιζέλο-Τι ζητούν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Χθες το βράδυ βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έστειλαν στον πρόεδρο του Κινήματος επιστολή ζητώντας...

Καταγγελία κατά της Τουρκίας για την Αγιά Σοφιά

Καταγγελία κατά της Τουρκίας στο Κογκρέσο έχει προβεί η οργάνωση Hellenic American Leadership (Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας – HALC), με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες Τούρκων αξιωματούχων για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τζαμί.

Ο φοροκλέφτης «άδειασε» δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... τον ένα επειδή ταύτισε το ΚΚΕ με τη Β. Κορέα...

[Αυτό θα πει αριστερός φοροκλέφτης.... βγάζει εκατομμύρια αφορολόγητα χωρίς αποδείξεις και υπερασπίζεται τις σχέσεις του ΚΚΕ με Κίνα και βόρεια Κορέα... φυσικά τα πρόβατα που τους ψηφίζουν, ούτε που προβληματίζονται...]

Διφασικό «άδειασμα» επεφύλαξε ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος στους συναδέλφους του Χρήστο Καραγιαννίδη (βουλευτή Δράμας) και Κώστα Μπάρκα (βουλευτή Πρέβεζας) κατά τη συνεδρίαση της Βουλής, την Πέμπτη.

Για τον πρώτο, αφορμή στάθηκε η σκληρή κριτική του απέναντι στο ΚΚΕ για τη στάση που κρατά απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

H μάνα Φουντούλη ξεφτιλίζει τον Παπούλια

Τη λύπη και τη δυσαρέσκειά της εκφράζει η μητέρα του Γιώργου Φουντούλη, του ενός εκ των δύο δολοφονημένων στο Ηράκλειο μελών της Χρυσής Αυγής, σε επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για το γεγονός ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας...

ΦΩΤΟ: Εκτός από καλή και κακή βία υπάρχει και καλό και κακό χεράκι

Δεν θέλω να σχολιάσω αυτή τη φωτογραφία. Απλά αυτά τα παιδάκια είναι ενός ΑΛΛΟΥ ΘΕΟΥ. Τα άλλα παιδάκια που σηκώνουν το ΔΕΞΙ ΧΕΡΑΚΙ έχουν γεννηθεί ΑΠΟ Κ@Λ@.