14 Δεκεμβρίου 2013

Κέρδισε ραντεβού με πόρνες, αλλά πριν κάνει σεξ πέθανε! (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Το λες και γκαντεμιά! Ένας 86χρονος κέρδισε, σε τηλεοπτική εκπομπή, ραντεβού με δυοπόρνες αλλά λίγο πριν κάνει σεξ μαζί τους...

Άσε ρε αργόμισθε Τέρενς με τις παπαριές σου ότι Τάγματα εφόδου της εφορίας θα μπουκάρουν σε σπίτια ελληνίδων παρθένων

Έλεος με το λαϊκισμό των ηλιθίων ότι θα μπαίνει το ΣΔΟΕ στα σπίτια των Ελλήνων ή η εφορία θα κάνει face control και θα κατάσχει περιουσία επιεδή μπορεί να σε κόψει ότι δεν θα πληρώσεις το φόρο σου!!! Να πούμε δυο πράγματα μπας και καθαρίσει η τρικυμία στο μυαλό κάποιων:

1. Το ΣΔΟΕ θα μπαίνει και καλά θα κάνει, σε σπίτια...

Στουρνάρας σε βουλευτές: Έχετε ήδη... ψηφίσει το φόρο ακινήτων!

Μπορεί για μια ακόμη φορά να τα... άκουσε από τους βουλευτές, ακόμη κι αυτούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Γιάννης Στουρνάρας πέρασε στην αντεπίθεση, υπενθυμίζοντας τους πως ουσιαστικά, έχουν ήδη ψηφίσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.
Πως γίνεται αυτό;

Θετικές οι αγορεύσεις των βουλευτών της συμπολίτευσης για τον φόρο ακινήτων

Ψηφίζουν το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων οι βουλευτές των κομμάτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας, όπως προκύπτει από τις τοποθετήσεις τους στη Βουλή. Οι περισσότεροι ωστόσο εξ΄ αυτών καλούν τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να προχωρήσει σε βελτιωτικές τροποποιήσεις με έκπτωση φόρου κυρίως για ακίνητα που είναι είτε ξενοίκιαστα είτε υποθηκευμένα στις τράπεζες.

Αυτές είναι οι δέκα χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού του κόσμου

Αύξηση των αποθεμάτων χρυσού των κεντρικών τραπεζών κατά 300 τόνους σημειώθηκε τη χρονιά που μας πέρασε, σύμφωνα με νέα έκθεση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού (World Gold Council), η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο Παπανδρέου "κάρφωνε" τον Καραμανλή στην Αμερικάνικη Πρεσβεία!

Ο Γιώργος Παπανδρέου " έβαζε στο χέρι" τις άκρως απόρρητες - ειδικού χειρισμού εκθέσεις της ΕΥΠ ( το μηνιαίο απόρρητο δελτίο προς τον πρωθυπουργό και τις επείγουσες αναφορές ) προς τον Κώστα Καραμανλή και στη συνέχεια τα διαβίβαζε στην αμερικανική πρεσβεία!

ΒΙΝΤΕΟ-Είπε το αυτονόητο ο Περικλής: «Ήταν υπερβολική η τιμωρία της Βούλας Παπαχρήστου πριν τους Ολυμπιακούς. Τα ΜΜΕ έψαχναν θέμα»

Και επειδή οι αριστεροί ήθελαν αίμα βρέθηκε ο ανεκδίγητος Κούβελος και τους το πρόσφερε...

Ο Περικλής Ιακωβάκης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «JOY» σχολίασε τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κυβέρνηση προς τρόικα: Υπάρχουν και όρια! – Δε θα μπει σε κίνδυνο η πρώτη κατοικία των πολιτών

- Εντολή... Σαμαρά στο οικονομικό επιτελείο να μη γίνουν δεκτά μέτρα που θα συρρικνώσουν κι άλλο το εισόδημα των πολιτών
- Δε δέχεται την πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών η κυβέρνηση
- Χωρίς αποτέλεσμα κι η τρίωρη συνάντηση Στουρνάρα – τρόικας
- Νέο ραντεβού αύριο στις 18:00 αποκλειστικά για το μέλλον των ΕΑΣ
- Για τους πλειστηριασμούς θα τα πουν στις 10:00 με τον Κ. Χατζηδάκη οι δανειστές

Ούτε η συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα ούτε κι εκείνη, νωρίτερα, με τον Κωστή Χατζηδάκη και τους εκπροσώπους της τρόικας είχαν αποτέλεσμα. Η ασυμφωνία... χαρακτήρων παραμένει αλλά οι δυο πλευρές θα τα πουν ξανά την Κυριακή, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα υπάρξει φως στο τούνελ!

ΒΙΝΤΕΟ-Ψαριανός: Χέστηκα τι λένε! Αν ήθελα θα ήμουν στο ΠΑΣΟΚ όταν έτρωγαν με χρυσά κουτάλια

Στην κριτική που δέχθηκε επειδή έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση των "58" απάντησε από το βήμα του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Η τοποθέτησή του προκάλεσε αίσθηση, αφού είπε χαρακτηριστικά:

ΒΙΝΤΕΟ-Βελτιώνεται η υγεία του Αλέξανδρου Γέροντα

Ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα των γιατρών για την μάχη που δίνει στο νοσοκομείο ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, που είχε τραυματιστεί βαρύτατα από τα πυρά των τρομοκρατών, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος τα τελευταία 24ωρα...

Α ΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!! Χατζηδάκης: «Δεν μπορούν να υπάρχουν μαλάκ@ς που παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να πληρώνουν...»

Δεν μπορούν να υπάρχουν «κορόιδα» που παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να πληρώνουν και «έξυπνοι» που εκμεταλλευόμενοι τις ρυθμίσεις δεν πληρώνουν, τονίζει ο Kωστής Xατζηδάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία» επισημαίνοντας ότι εάν υπάρξει αποσταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος αυτοί που καλούνται εξ ορισμού να βάλουν το χέρι στην τσέπη είναι είτε οι φορολογούμενοι είτε οι καταθέτες.

ΦΩΤΟ-Αννούλα: Παιδιά υπάρχω ακόμα και έχω και selfie με τη χαζή δανέζα

Είναι η «πέτρα» του σκανδάλου για το ζεύγος Ομπάμα και αναμφίβολα το πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών. Η εντυπωσιακή Δανή πρωθυπουργός Χέλε Τόρινγκ Σμιντ ποζάρει αφειδώς μπροστά από το φακό δίπλα σε προσωπικότητες του πολιτικού, και όχι μόνο στίβου, προκαλώντας εν αγνοία ίσως, διεθνή σάλο, όπως στην τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (15 Δεκεμβρίου 2013)

Δείτε τα:

Σιγά Πέτρο θα σπάσεις το τακούνι: «Αυτός ο μαλάκ@ς ο Κασιδιάρης και οι μαλάκ@ς που τον ψήφισαν»

Ευτυχώς που δεν είναι φασίστας σαν τον Κασιδιάρη ο Τατσόπουλος και ελέγχει το θυμό του... αλλιώς θα μας παίρναν τα αίματα... εκτός αν τα μπινελίκια αποσκοπούν στον να πάρει μετάλλειο κομμουνιστοσύνης από την ΑΥΓΗ, οπότε πάσο...

Επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Ηλία Κασιδιάρη με ανάρτησή του στο facebook.

«Αυτός ο μαλάκας, ο Ηλίας Κασιδιάρης, αποκαλεί...

Ηλία να το κοιτάξεις με ψυχίατρο: Όσοι κατηγορούν ΧΑ είναι μασώνοι εβραιόδουλοι, τα παίρνουν κ.λπ... όσοι κατηγορούν ΝΔ είναι λεβέντες, πατριώτες κ.λπ

Σε παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη εξελίχθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το σταθμό του Μετρό στον Ελαιώνα κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό. Ο βουλευτής του κόμματος, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά των ιεραρχών και κατά του Επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Νιλς Μούιζνιεκς.

ΕΠΙΚΟ: Δικαστήριο απέκλεισε άγγλο (τι άλλο;) από όλα τα σούπερ μάρκετ γιατί αυνανιζόταν στον διάδρομο με τα κρέαταχαχαχα

Ξινά βγήκαν τα... καθιερωμένα ψώνια στο σούπερ μάρκετ για τον 49χρονο Ευγένιο Φρέιτας. Έκπληκτοι οι υπάλληλοι του μαγαζιού, αλλά και οι πελάτες τον είδαν να αυτοϊκανοποιείται, σε κοινή θέα, επί ένα 10λεπτο και μάλιστα στον διάδρομο των κρεάτων.

«Η Ελλάδα έχασε τη Βουλγαρία ως σύμμαχο στον αποκλεισμό των Σκοπίων»

Χάσαμε έναν σύμμαχο... λένε οι Σκοπιανοί που δεν είναι και ότι φερεγγυότερο

Τουλάχιστον έτσι μεταδίδει το κανάλι 5 των Σκοπίων. Ο λόγος για την Βουλγαρία, πως όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Πόποσκι, η Σόφια δεν θα εμποδίσει πλέον την έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ των Σκοπίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο αντικαταστάτης του Πολ Γουόκερ στο Fast and Furious

Μετά τον ξαφνικό χαμό του Πολ Γουόκερ η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας Fast and Fusious. Ωστόσο, σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας μία νέα είδηση.

ΒΙΝΤΕΟ: Η απάντηση του Ανθιμου στο Β.Μιχαλολιάκο που τον αποκάλεσε "σκατιάρ@"

Απάντηση στον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής έδωσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε βίντεο που δημοσιοποίηθηκε εμφανίζεται να αποκαλεί τον Ανθμο "σκατιάρη και πολιτικάντη"!


Ευστάθιος: «Δεν έχω καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή-Που ξέρω τι έλεγα αυτός-Δεν γνωρίζω κανέναν τους»

Εντάξει το πιθανότερο είναι ο Μιχαλολιάκος να πέταγε παπαριές για να εντυπωσιάσει αυτούς που καθόταν στο τραπέζι μαζί τους και τον άκουγαν εκστασιασμένοι...

Ο μητροπολίτης Σπάρτης, Ευστάθιος εξέφρασε την «οδύνη της ψυχής του» για όσα είπε στο βίντεο που βγήκε χθες στη δημοσιότητα, ο Μιχαλολιάκος, τονίζοντας πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Αυτά είναι τα χρήματα που πήρε η Ελεονώρα Μελέτη για να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ

Πότε λήγει το συμβόλαιό της με το Star; Γιατί δεν ακολούθησε τον Σταμάτη Μαλέλη στον ΣΚΑΪ;

Για το τηλεοπτικό της συμβόλαιό με το Star και τη συνεργασία με τον Σταμάτη Μαλέλη μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά:

Οχτώ αλήθειες για τα λεφτά του Μπιλ Γκέιτς

Ο ιδρυτής της Microsoft έχει τόσα λεφτά, που είναι μια χώρα από μόνος του...

1. Ο Μπιλ Γκέιτς κερδίζει 250 δολάρια κάθε δευτερόλεπτο, δηλαδή 20 εκατ. δολάρια την ημέρα και 7,8 δισ. δολάρια το χρόνο!

Τρεις συλλήψεις άπλυτων για τις μολότοφ στα Εξάρχεια

Στη σύλληψη τριών ατόμων για τις χθεσινές ρίψεις μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και για επίθεση σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων  στα Εξάρχεια προχώρησε η αστυνομία.

Forbes: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει εθνική στρατηγική στην αξιοποίηση των υδρογονανθράκων

Κριτική στις ενθουσιώδεις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά περί πλουσίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου ασκούν ηγετικά στελέχη του ενεργειακού κλάδου στη χώρα, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται εθνική στρατηγική και μακροπρόθεσμο σχέδιο για να αξιοποιηθεί ο φυσικός πλούτος και να προσελκυστούν ξένες επενδύσεις.

Τι κοιτάζει αλαφιασμένος ο Νταβούτογλου στο γραφείο Βενιζέλου;

Τι κοιτάει με τόσο ενδιαφέρον ο Νταβούτογλου κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Βενιζέλο; Έναν τεράστιο πολύ παλιό χάρτη των Βαλκανίων που έχει τοποθετήσει ο ΥΠΕΞ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Στον συγκεκριμένο καναπέ ο Νταβούτογλου έχει “υποστεί ήττα” από...

Ρουσφετάκι ή πραγματικότητα; Μετατίθεται όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, ο φόρος 20% επί των διαφήμίσεων

[Εντάξει φαινομενικά πρόκειται για ρουσφέτι στους καναλάρχες αλλά είναι σίγουρο ότι αν άρχιζε να ισχύει επιτέλους ο νόμος που έχει ψηφιστεί από το 2010 χωρίς να έχει εφαρμοσθεί ποτέ (Ελλαδάρα ρε!), ο φόρος θα μετακυλίονταν στους διαφημιζόμενους καθώς οι καναλάρχες θα χρέωναν περισσότερο τις διαφημίσεις και επειδή οι διαφημιζόμενοι είναι μεγάλες εταιρίες, θα έρχονταν με τη σειρά τους και θα...

Η ΔΤ πήγε… Ραδιομέγαρο

Από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής εκπέμπει από σήμερα το πρωί η Δημόσια Τηλεόραση. Όλες οι εκπομπές και οι ειδήσεις εγκαταστάθηκαν από σήμερα στα γραφεία του Ραδιομεγάρου...

Το παράδειγμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και πώς διώχνουμε τις επενδύσεις

Έπρεπε να το ακούσω πέντε φορές. Γιατί κακά τα ψέματα. Μία δεν έφθανε για να συνειδητοποιήσω το μέγεθος της ελληνικής βλακείας.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ετησίως αποδίδει στο κράτος 162 εκατ. ευρώ σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.

Μια βιομηχανία με τζίρο περί τα...

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΣΟΦΟΣ ΡΕ!! Η ΑΥΓΗ ζητάει να πάρουν ΤΩΡΑ άδεια εξόδου οι δολοφόνοι Γιωτόπουλος-Κουφοντίνας της 17Ν

Είναι τόσο αμετανόητα κομμουνιστές που δεν τηρούν καν τα προσχήματα... ας τα βλέπουν αυτά τα ζώα οι ΠΑΣΟΚοι που πάνε και τους ψηφίζουν για να κάνει το 3% επαναστατική γυμναστική. Η φυλλάδα που την διαβάζουν 2.000 απολιθώματα στου Στάλιν, ζητάει να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος Ξηρός και να πάρουν άδειες εξόδου από τη φυλακή οι δολοφόνοι Γιωτόπουλος-Κουφοντίνας!! Μάλιστα φτάνει σε βαθμό παράκρουσης να μιλάει για σκάνδαλο επειδή μέχρι τώρα...

Στηρίζει Νότη η Άτζελα για τη Χρυσή Αυγή, αλλά θα εμφανιστεί στα Σκόπια στο τούρκικο καζίνο!

Έτσι είναι η ζωή κορόιδα: από τη μια στηρίζουμε τον Νότη Σφακιανάκη γι αυτά που είπε για τη Χρυσή Αυγή -σε περιοδικό της ....

NY Post: «Σαν ξαναμμένος έφηβος έκανε ο Ομπάμα για την ξανθιά χαζή “bimbo” της Δανίας»

Σφοδρή επίθεση στον Μπαράκ Ομπάμα για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του» στο μνημόσυνο του Μαντέλα, εξαπολύει η New York Post κατακεραυνώνοντας τον πλανητάρχη, επειδή φλέρταρε και χαζογελούσε με την πρωθυπουργό της Δανίας, επιδεικνύοντας συμπεριφορά που θυμίζει «κολεγιόπαιδο τρελαμένο από τις ορμόνες».

Σοκ! Ο Τζόρτζ Σόρος, «ψέκασε» τη δωρεά του στη Νάουσα!

Μια δυσάρεστη έκπληξη, περίμενε σήμερα το πρωί τους κατοίκους της Νάουσας, όταν είδαν στον ουρανό της πόλης τους, ίχνη από χημικούς ψεκασμούς να σχηματίζουν το όνομα του σατανικού μεγιστάνα της Νέας Τάξης!

«Να είστε καλός μαζί μου, κύριε Τζορτζ...»

Του Στέφανου Κασιμάτη

Βυθισμένος στην πολυθρόνα με τα πόδια ανοιχτά κάτω από την κοιλιά του, πότε χάιδευε τα αξύριστα μάγουλά του, έπειτα έξυνε την μπάκα του (καμάρι του και κιμπαριλίκι του) ή καθάριζε το αυτί με το νύχι του μικρού δακτύλου του. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είχε ξεχάσει να φέρει μαζί το κομπολόι του και τώρα δεν ήξερε τι να κάνει με τη νευρικότητα που ένιωθε. Ο φοβερός και τρομερός Τζορτζ Σόρος τον είχε προσκαλέσει στην σουίτα του ξενοδοχείου του και, από το ύφος του συνεργάτη του Σόρος στο τηλέφωνο, ο πρόεδρος είχε μείνει με την εντύπωση ότι ο σκοπός της συνάντησης θα ήταν επαγγελματικός - ίσως για να διαπιστώσει ο Σόρος από τον κατ’ εξοχήν ενδιαφερόμενο για τα συμφέροντα των μαθητών τις άλλες ανάγκες του σχολείου, εκτός από τη θέρμανση.

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Πρώτη φορά έκανα σεξ στην πρώτη γυμνασίου»

Για την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία μίλησε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός.

Ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou» και εκεί μεταξύ άλλων η...

Τρώει… καλά η Τρόικα

Παρότι λιτοδίαιτοι, οι Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ βγαίνουν, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία, σε εστιατόρια του κέντρου, για να απολαύσουν το καλό φαγητό, επιστρέφοντας μάλιστα ξανά και ξανά, όταν μένουν ευχαριστημένοι.

Δορυφόρος του Κρόνου έχει 40 φορές περισσότερο πετρέλαιο από αυτό όλης της Γης!

Απίστευτες ανακαλύψεις έγιναν στην Ευρώπη, τον δορυφόρο του Δία, από το τηλεσκόπιο «Hubble»

Και όλα αυτά, σύμφωνα με δύο νέες επιστημονικές ανακοινώσεις που έγιναν στο διεθνές συνέδριο της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης στο Σαν Φρανσίσκο, και όπως γράφουν τα BBC, Reuters και «New Scientist».

Βάστα γερά τρόικα: Πίεση για κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων

Εντονη πίεση δέχεται το υπουργείο Οικονομικών από την τρόικα για να προχωρήσει άμεσα στην κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων και στην ενσωμάτωση κάποιων εξ αυτών στον προϋπολογισμό. Η τρόικα θεωρεί ότι οι εν λόγω φόροι είναι αδιαφανείς και δημιουργούν συνθήκες άνισης ανακατανομής του εισοδήματος.

Δυο φράξιες στη ΧΑ... ο Ηλίας εκφράζει του ήπιους :))

Βαθύ ρήγμα δημιουργείται στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής μετά την άρνηση του Ηλία Κασιδιάρη να εντείνει την κριτική του κατά της Δικαιοσύνης, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο να δηλώνει πως «δεν πρόκειται να μείνω μέσα και να ξεχαστώ».

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής επιμένει για κορύφωση των τόνων όμως...

Οι νέοι σήμερα: άτυχοι ή υπερπροστατευόμενοι τεμπέληδες;

Η ανεργία στους νέους έως 25 ετών βρίσκεται κοντά στο 60%. Αυτό όμως, αντί να προκαλέσει ένα μαζικό κίνημα διαμαρτυρίας και αγανάκτησης στους δρόμους, προκαλεί μια παρά φύση συρροή του νεαρόκοσμου στις καφετέριες, τα καφενεία, τα μπαρ και τα σουβλατζίδικα ανά την χώρα.

Οι τζαμπατζήδες της ΔΕΗ

του Γιάννη Τζανίδη

Μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα το κομμένο ρεύμα σε φτωχά νοικοκυριά. Ξεχειμωνιάζουν σε πρωτόγονες καταστάσεις που οι περισσότεροι δεν ζήσαμε. Άνθρωποι που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το ρεύμα τους, ζουν σε απόλυτη φτώχεια την καθημερινότητά τους. Βιώνουν τη στέρηση ενός από τα πολυτιμότερα αγαθά του  σύγχρονου πολιτισμού μας. Το ηλεκτρικό ρεύμα! Σωστή η σκέψη να επανασυνδεθεί η παροχή τους. Όμως το κόστος αντί να επιμερίζεται στους Δήμους ας το αναλάβει η ΔΕΗ. Πώς;

Έλα ρε!! Πέφτουμε απ' τα σύννεφα δηλ.: Ο Αρβανίτης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;

Τι σκέφτεται η Κουμουνδούρου για τον δημοσιογράφο

Συνεχίζονται τα σχέδια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, με τις προτάσεις για πρόσωπα να φτάνουν στα γραφεία των κομμάτων με αμείωτο ρυθμό.

Ποιοι δικαιούνται το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Με αφορμή τις εκατοντάδες χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης σε ευάλωτα νοικοκυριά, λόγω αδυναμίας των καταναλωτών να ανταποκριθούν οικονομικά, αλλά και λόγω της καθυστερημένης ενεργοποίησης του κρατικού μηχανισμού για την αποκατάσταση αυτών των περιπτώσεων, χιλιάδες είναι οι καταναλωτές που προσπαθούν τουλάχιστον να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Η ΑΟΖ στο τραπέζι των διερευνητικών επαφών-Γιατί υπαναχώρησε η Τουρκία;

Σε διεύρυνση της εντολής των διερευνητικών επαφών φαίνεται ότι προσανατολίζονται η Ελλάδα και η Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την κατ' ιδίαν συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Ευ. Βενιζέλου με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου το μεσημέρι της Παρασκευής, από τον τελευταίο (συγκεκριμένα τον 55ο) γύρο των διερευνητικών επαφών και εντεύθεν, η Αθήνα και η Άγκυρα δεν συνομιλούν μόνο για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου. Η συζήτηση επεκτείνεται πλέον στο ζήτημα της οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), αλλά και πέραν του Αιγαίου, συμπεριλαμβάνοντας το Καστελόριζο.     

Ουυυφ! Γλίτωσε την ΚΡΕΜΑΛΑ ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς! Καμία προσφορά για το «φιλέτο» της Αφάντου που ξεπουλάει

Φυσικά είναι λεπτομέρεια η είδηση που λέει "Άκαρπη απέβη η προσπάθεια για την αποκρατικοποίηση του ακινήτου του δημοσίου στην Αφάντου της Ρόδου και τις τέσσερις ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα. Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν υποβλήθηκε τελικά ΚΑΜΙΑ προσφορά τόσο για την Αφάντου, όσο και για τις ιαματικές πηγές...."

Το σημαντικό είναι τι έλεγαν όλοι οι μαλάκ@ς που κρατάνε αλυσοδεμένη τη χώρα στο μεσαίωνα...

Από το ΣΥΡΙΖΑ που...

Η απάντηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου στον Μιχαλολιάκο

"Δεν εχω καμία σχέση ούτε με το ΕΛΑΜ ούτε με τη Χρυσή Αυγή" δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος απαντώντας στον Νίκο Μιχαλολιάκο ο οποίος φέρεται να τον εμπλέκει σε προσπάθεια στήριξης του ΕΛΑΜ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην Κυπρο.

Το 24Η επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β' ο οποίος τόνισε ότι...

ΠΣΟΦΟ ΡΕ ΦΟΝΙΑ!! Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον Σάββα Ξηρό της 17Ν

Βασίζεται στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Mια ακόμη αίτηση αποφυλάκισης, ύστερα από 12 χρόνια εγκλεισμού, κατέθεσε ο Σάββας Ξηρός επικαλούμενος αυτή τη φορά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ιδιόκτητες γερμανικές εγκαταστάσεις στο Ρίο εν όψει Μουντιάλ

Προπονητικό κέντρο και ιδιόκτητο ξενοδοχείο ετοιμάζει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας στην περιοχή Πόρτο Σεγούρο, λίγο έξω από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, προκειμένου οι διεθνείς ποδοσφαιριστές να έχουν την πιο άνετη διαμονή στη διάρκεια του Μουντιάλ το προσεχές καλοκαίρι!

Γελάει ο κόσμος με το σούργελο τον ψήστη της Πάρου (ΦΩΤΟ)

Ε, που και που γράφουμε και καμιά μα@ακία έτσι για να περάσει η ώρα μας και για να γεμίσουμε τις σελίδες μας, ε, τι στο καλό τόσα παίρνουμε κάθε μήνα να μην τον υποστηρίξουμε; (μη με ρωτάτε ποιόν δεν ξέρω)

Ξέρω ότι δεν θα μας διαβάσετε γιατί η αναγνωσιμότητά μας είναι αμελητέα, δεν με πειράζει όμως φτάνει που γινόμαστε θέμα σε εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας, με σωστή και έγκυρη ενημέρωση!

Δείτε τη συνέχεια εδώ για να γελάσετε με τα μπινελίκια που τρώει ο κηπουρός του ΓΑΠ, ο Ραγκούσης: parospress.blogspot.de

Πώς περιέγραψε ο Μαρτίνος την απόπειρα απαγωγής του (VIDEO)

Τον απείλησαν με βαρύ οπλισμό

Η ψυχραιμία που έδειξε την κρίσιμη στιγμή ο Κίκος Μαρτίνος ήταν ο λόγος που κατέρρευσε το πλάνο των επίδοξων απαγωγέων του. Ο εφοπλιστής, στον οποίο έστησαν ενέδρα ένοπλοι κουκουλοφόροι την Πέμπτη, κατέθεσε στην αστυνομία καρέ- καρέ το περιστατικό.

Πρόσκληση Νταβούτογλου στους Ελληνες της Τουρκίας να επιστρέψουν και η υπόσχεση για επιστροφή των περιουσιών τους [εικόνες]

Την πρώτη του επίσκεψη σε ελληνορθόδοξο σύλλογο στην Αθήνα, το Σύλλογο Ιμβρίων, πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Συμφώνησαν στα 3 από τα 4 σημεία για τους πλειστηριασμούς ακινήτων

Σημαντική προσέγγιση φαίνεται ότι έχει υπάρξει μεταξύ ελληνικής πλευράς και των επικεφαλής της τρόικας σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και από την κυβέρνηση εκφράζεται αισιοδοξία για συμφωνία πριν από την αναχώρηση της τρόικας στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

84 προσαγωγές αναρχοάπλυτων στα Εξάρχεια

Σε 84 προσαγωγές έχουν προχωρήσει οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή των Εξαρχείων, για τις ρίψεις μολότοφ νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μα γιατί; Αφού ο Αλέξης λέει ότι χρεοκόπησαν περνάνε μια χαρά! Αργεντινή: Δωδεκαμελής οικογένεια πέθανε από αναθυμιάσεις

Τραγικό θάνατο βρήκαν την Παρασκευή τα δώδεκα μέλη μιας οικογένειας από την Αργεντινή τα οποία δηλητηριάστηκαν από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!! ΗΠΑ -Μαθητής έκανε έφοδο με όπλο ψάχνοντας καθηγητή, τραυμάτισε 2 και αυτοκτόνησε (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός βρέθηκε χθες βράδυ, μέσα στο σχολείο, ο μαθητής που νωρίτερα άνοιξε πυρ εντός του γυμνασίου Αραπαχόε στην περιοχή Σεντένιαλ του Κολοράντο. Δύο μαθητές τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση.