15 Δεκεμβρίου 2013

Ελεονόρα: «Υπήρχαν στιγμές που πονούσα και στο… σ@ξ»

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

Για το πρόβλημα που έχει με τη μέση της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».

ΒΙΝΤΕΟ-Αποθέωσαν τον ΠΑΟΚτσή Κυριάκο

Τον αγωνιστικό χώρο σε επίσημο παιχνίδι της Σάλκε πάτησε ξανά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον Έλληνα αμυντικό να μπαίνει αλλαγή στο 88’ στη θέση του Φαρφάν στη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στην Φράιμπουργκ.

Ρε Αρβανίτη την παλεύεις; "Προβοκάτσια η δολοφονία Φύσσα" (VIDEO)

Νέο παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, που καταφέρθηκε από τα Χανιά, εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο αποκάλεσε "εβραιόδουλο" και "ψευτόμαγκα από την Καλαμάτα". Προσωπική επίθεση με ύβρεις και στο Νίκο Δένδια.... αλλά πάει στο διάολο κι αυτό. Εκείνο όμως που δείχνει ψυχοπαθολογική παρέκκλιση είναι ότι ο παππούς αμφισβήτησε ότι η δολοφονία Φύσσα έγινε από μέλος της ΧΑ και ήταν εν γνώση Λαγού αλλά ήταν, λέει, προβοκάτσια!!! Εντάξει, καταλάβαμε... πάνε χάϊδεψε την καραμπίνα και τα ξαναλέμε...

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Ο Κασιδιάρης θεωρεί ότι το 67 έγινε εκτροπή... μέχρι τώρα έλεγε ότι τότε σώθηκε η Ελλάς... βγάλε άκρη Χρυσαυγίτη ψηφοφόρε

"Αν μας βγάλουν εκτός νόμου θα είναι σα να βγαίνουν τα τάνκς στους δρόμους"

Νέα επίθεση στους ιεράρχες εξαπέλυσε ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ υποστήριξε ότι θα είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας "ό,τι και αν κάνουν"

ΒΙΝΤΕΟ: Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5

Δείτε το:

Όπου φύγει φύγει πάλι η κυβέρνηση: Μόνο παρουσία εισαγγελέα οι έλεγχοι σε κατοικίες φορολογουμένων

Κέρδισε πάλι ο λαϊκισμός της αριστεράς και των ηλιθίων του Καμμένου που τσίριζαν για εισβολή ΣΔΟΕ σε σπίτια παρθένων φορολογουμένων, αποκρύπτωντας ότι η διάταξη αφορούσε μόνο όσους έχουν δηλώσει σαν επαγγελματικό χώρο τα σπίτια τους και οι οποίοι σήμερα είναι ανεξέλεγκτοι και το ΣΔΟΕ δεν μπορεί να τους ελέγξει αιφνιδιαστικά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους μαλάκες που έχουν καταστήματα και γραφεία... Τι να πεις; Η ξεφτίλα της αρκούδας για τους γελοίους του ΥΠΟΙΚ...

Αποκλειστικά με εισαγγελική παρουσία θα διενεργούνται οι φορολογικοί έλεγχοι στις κατοικίες φορολογουμένων που έχουν δηλωθεί και ως χώροι άσκησης επαγγελματικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΕΘΝΟΣ: Χρυσαυγίτες δουλέμποροι βασάνιζαν 10 Σύριους στο Κορωπί -Νηστικοί, αλυσοδεμένοι και θύματα ρατσιστικής βίας

Κάποιοι λένε ότι οι δουλέμποροι ήταν Πακιστανοί... αλλά εγώ διάβασα το ΕΘΝΟΣ και λέει πως ήταν Χρυσαυγίτες

Μία απίστευτα απάνθρωπη ιστορία αποκαλύφθηκε στο Κορωπί. Σπείρα Πακιστανών δουλεμπόρων κρατούσε φυλακισμένους δέκα Σύριους μετανάστες, τους οποίους βασάνιζαν μέχρι να αποσπάσουν χρήματα από τους συγγενείς τους.

Κοριτσάκι ξεφτίλισε τον Λούις Σουάρες -Αντί να δώσει το χέρι της στον παίκτη της Λίβερπουλ, τον κορόιδεψε [βίντεο]

Την ταπείνωση έζησε ο Λούις Σουάρες στην παρουσίαση των ομάδων για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. Και μάλιστα εξαιτίας ενός μικρού κοριτσιού.

Η πιτσιρίκα, ανάμεσα στα παιδιά που συνοδεύουν τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αποφάσισε να ξεφτιλίσει τον παίκτη της Λίβερπουλ. Ετσι, όταν...

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν ο Τσίπρας υποστηρίζεται από κόμματα της «Βορείου Κύπρου»

Κάλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ευθέως για το εάν η υποψηφιότητά του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στηρίζεται από δύο κόμματα που αναγνωρίζονται ως παρατάξεις της «’Βορείου Κύπρου’» από τους «περιθωριακούς ‘συμμάχους’» του στο Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) απηύθυνε το απόγευμα της Κυριακής η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση των δυο πλευρών.

Σαν σήμερα το 1955 πέφτει ο πρώτος νεκρός της ΕΟΚΑ: Χαράλαμπος Μούσκος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"...
1955: Ο πρώτος νεκρός του κυπριακού αγώνα. Ο Χαράλαμπος Μούσκος, αντάρτης της ΕΟΚΑ, φονεύεται κατά τη διάρκεια της μάχης στους Αρχαίους Σόλους.

Έπεσε πολεμώντας στην αποτυχημένη ενέδρα που...

ΒΙΝΤΕΟ-Πειραιώς: "Σατανιστικός χαρακτήρας ο Μιχαλολιάκος"... φαντάσου να μην ήταν και υποστηρικτής του, όπως έλεγε ο Μιχαλολιάκος :))

Καταπέλτης για τον Νίκο Μιχαλολιάκο αλλά και τη Χρυσή Αυγή είναι ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, τον οποίο ο έγκλειστος αρχηγός της οργάνωσης ανέφερε ως έναν από τους υποστηρικτές του.

Ο Έλληνας μετανάστης που… αρνείται 17 εκατομμύρια δολάρια!

Στην πιο ακριβή περιοχή της Νέας Υόρκης, στην 42η οδό, οι τουρίστες κοντοστέκονται για να φωτογραφίσουν το παράταιρο αξιοθέατο:

Ένα τετραώροφο κτίριο, βαμμένο γαλανόλευκο, περιτριγυρισμένο από ουρανοξύστες 50 έως και 100 ορόφων.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελό γέλιο στα Τρίκαλα: Τέλεσε το γάμο με τα... δικά του λόγια

Τους «κούφανε»  όλους  ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων καθώς τέλεσε το Σάββατο το μεσημέρι πολιτικό γάμο με τα… δικά του λόγια!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο κ. Θεόδωρος Σπανός παρότρυνε τους νεόνυμφους να κάνουν από 3 παιδιά και πάνω, τις πεθερές να μην....

To… κρυφό ειδύλλιο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1

Το… κρυφό ειδύλλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αποκαλύπτει σήμερα το ένθετο “Real Life” της εφημερίδας “Real News”.

Πρωταγωνιστές είναι η νεαρή χορεύτρια Μαρία Αντιμισάρη, η οποία συμμετέχει για 4η χρονιά στον διαγωνισμό χορού “Dancing With The Stars”, και ο...

To αφιέρωμα του National Geographic στον 10χρονο Έλληνα drifter!!!

O Σταύρος Γρύλλης είναι το παιδί-φαινόμενο. Σε ηλικία μόλις 9,5 ετών έχει τη δυνατότητα να κουμαντάρει με εκπληκτικό τρόπο το αγωνιστικό του αυτοκίνητο και να το... πλαγιολισθαίνει με απίστευτο τρόπο.

ΒΙΝΤΕΟ-O Μπολτ κέρδισε το πούλμαν

Οι περισσότεροι το υποθέταμε, όμως ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη θέλησε να μας το αποδείξει.

Είναι πιο γρήγορος και από ένα πούλμαν.

Πάπας Φραγκίσκος: Δεν είμαι Μαρξιστής-Καλοί άνθρωποι με λάθος ιδεολογία οι Μαρξιστές

Μαρξιστής; Οχι, ο Πάπας Φραγκίσκος απέρριψε το χαρακτηρισμό που του απέδωσαν συντηρητικοί στις ΗΠΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του κατά της ανισότητας. Αλλά ο Ποντίφικας ξεκαθάρισε πως δεν το προβάλλει αυτή η κατηγορία, καθώς ο ίδιος δεν είναι κομμουνιστής, αλλά έχει γνωρίσει πολλούς καλούς Μαρξιστές.

Γκέκας για πρωθυπουργός!

Τούρκοι οπαδοί ζητούν με συνθήματα τους, στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης να γίνει πρωθυπουργός ο Φάνης Γκέκας!

Ο διεθνής άσος από την ημέρα που μετακόμισε στην Τουρκία, αρχικά με τα χρώματα της Σαμσουνσπόρ και στις συνέχεια με τις Ακίσασπορ και Κόνιασπορ φρόντισε να αφήσει τα διαπιστευτήρια του.

Γιάννα Αγγελοπούλου: κ Χατζηνικολάου γράψατε μαλακί@! Δεν πούλησα αυτό το σκάφος... αφού δεν είναι δικό μου

Διαψεύδει η Γιάννα Αγγελοπούλου δημοσίευμα της περασμένης εβδομάδας που ήθελε εκείνη και τον σύζυγό της να έχουν πωλήσει σκάφος ιδιοκτησίας τους σε Ινδό επιχειρηματία.

Την περασμένη Κυριακή η « Real News» είχε δημοσιεύσει την είδηση πως η οικογένεια Αγγελοπούλου....

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Δεν δηλώνονται και δεν φορολογούνται ανείσπρακτα ενοίκια λέμε!! Εάν φέρνετε προτάσεις, να φέρνετε και ισοδύναμα

«Όλα είναι θέμα δημοσιονομικού κόστους. Εάν φέρνετε προτάσεις, να φέρνετε και ισοδύναμα» σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, σχολιάζοντας τα αιτήματα που υπέβαλαν οι φορείς στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής. Ταυτόχρονα, ο υπουργός χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς που δεν έχουν οποιαδήποτε επαφή με την πραγματικότητα» όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Τόμσεν τον παρακίνησε να πάρει μέτρα από τη στιγμή που πρόκειται να φύγει από το υπουργείο.

To «νούμερο 2» του ALPHA έγινε παπάς!

Ο Δημήτρης Φουρλεμάδης εκτός από την κοσμική του ιδιότητα, διατηρεί και αυτή του ιερέα.
Μόνο όσοι γνωρίζουν καλά τα εκκλησιαστικά δρώμενα ήξεραν ότι το προηγούμενο καλοκαίρι ο διευθύνοντας σύμβουλος του τηλεοπτικού ομίλου του ALPHA, Δημήτρης Φουρλεμάδης, μετέβει στη Ρουμανία προκειμένου να χειροτονηθεί.

Επαναστάτες της πούτσ@ς ALERT! Οι εγγονές του σφαγέα Τσε είναι Ελληνίδες και ζουν στην Αθήνα

Μια από τις πιο άγνωστες πτυχές της ζωής του είναι ότι η νύφη του είναι Ελληνίδα και ζει στην Αθήνα

Ο σφαγέας (των ομοφυλοφίλων μεταξύ άλλων) Ερνέστο Τσε Γκεβάρα ήταν και παραμένει το απόλυτο σύμβολο επανάστασης των ηλιθίων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η εικόνα του αποτέλεσε έμβλημα αντίστασης του κ@λου για τουλάχιστον τρεις γενιές ανθρώπων.

Μια από τις πιο άγνωστες πτυχές της ζωής του είναι ότι η νύφη του είναι Ελληνίδα και ζει στην Αθήνα μαζί με τον άνδρα και τις δύο κόρες της.

Τούρκοι-Δημητράς έφαγαν πολύ "ξύλο" από τους Έλληνες και τη μειονότητα της Θράκης στη Γενεύη

Απογοητευτικά ήταν τελικά ως φαίνεται τα αποτελέσματα για την Τουρκική πλευρά στο φόρουμ των θρησκευτικών μειονοτήτων στον ΟΗΕ που έγινε προ δύο εβδομάδων στη Γενεύη.
Ασφαλώς παρόντες ήταν και δύο μη Τούρκοι, που μονίμως εμφανίζονται ως υποστηρικτές των θέσεων της Άγκυρας, για υποτιθέμενη καταπίεση των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης. Πρόκειται για τον διευθυντή της ΜΚΟ «Ανθρώπινα Δικαιώματα Χωρίς Σύνορα» κ.Willy Fautre και τον γνωστό κ. Παναγιώτη Δημητρά, εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητητίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι

Το λες και αυτοτρολιά-Ουρανία Μιχαλολιάκου: Πολλοί άντρες θεωρούν ότι τους συμπληρώνω!

Γελαέι ο κόσμος με την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής – Διατηρούσε λογαριασμό στο twitter με το ψευδώνυμο "ψυχοπαθής δολοφόνος"

Αίσθηση προκαλούν διάφορες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου και τις διαδικτυακές τις περιπέτειες.

ΝΔ: Ο Τσίπρας εκπρόσωπος των περιθωριακών κομμάτων της Ευρώπης

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την υποψηφιότητα του κ. Α. Τσίπρα στην Κομισιόν, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα περιθωριακά κόμματα της Ευρώπης αποφάσισαν σήμερα, ότι ο καλύτερος Εκπρόσωπός τους είναι ο κ. Τσίπρας.

Ηράκλειο: Οι "ασθενείς" ήταν "κατάσκοποι" του Υπουργείου

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου από την παρουσία δύο ελεγκτών που με πρόσχημα ότι είναι ασθενείς κατέγραφαν τα πάντα που συμβαίνουν στα επείγοντα αλλά και τις εφημερίες.

ΦΩΤΟ: Πασίγνωστος βλαμένος δημοσιοκάφρος ρωτάει τόσο δύσκολα τον εαυτόν του... που δεν μπορεί να του απαντήσει!

Δεν υπάρχει σωτηρία όταν τέτοιοι στόκοι έχουν δημόσιο λόγο... πρόκειται για τον γνωστό ηλίθιο ΣΥΡΙΖΑίο...

O Mαρινάκης δε ψωνίζει με... φιστίκια

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταφέρει να πάρει το σκαλπ των υπολοίπων προέδρων, αγοράζοντας ότι κινείται στην Ελλάδα και μοσχοπουλώντας το για αρκετά εκατομμύρια!

Η τρολία της εβδομάδας: "Οικονομία της Άμυνας" δίδασκε στο ΑΠΘ ο Κάντας που φύλαγε τις μίζες Άκη και Γιάννου!! Ποιος ήταν;

Στα μέσα της δεκαετίας του 80 ο Αντώνης Κάντας ήταν ένας αεροπόρος που είχε “καταγραφεί” στις “δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ” που κυριαρχούσαν τότε.

Η πλειοψηφία τους ήταν οι λεγόμενοι “κανταφικοί”. Παρατσούκλι που είχε βγει από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό τους στις αερομαχίες. Το “πατριωτικό ΠΑΣΟΚ”...

Νταβούτογλου - Βενιζέλος στο σαλόνι του Ωνάση !

«Δύο υπουργοί στο σαλόνι του Ωνάση»: Με αυτό τον τίτλο καταχωρίζει η Χουριέτ  ανταπόκριση από την Αθήνα όπου γράφει ότι οι κκ. Βενιζέλος και Νταβούτογλου έκαναν μαζί τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, κόβοντας την κορδέλα.

Καραμανλής σε βουλευτές ΝΔ: Το κόμμα μας το μόνο ανάχωμα για να μην έρθει η καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ

"Ο Τσίπρας δεν έχει πρόταση... μόνο αυτιά χαϊδεύει"

Ακόμη ένα τραπέζι, από αυτά που συχνά πυκνά στήνονται με τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού, έλαβε χώρα την Τετάρτη το βράδυ στη Ραφήνα με τον Κώστα Καραμανλή φυσικά και είκοσι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Πρώτο πολιτικό πιάτο η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας και δεύτερο οι ευρωεκλογές. Το δείπνο...

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τι πραγματικά μετέφραζε ο απατεώνας διερμηνέας

Όλοι θαυμάσαμε τον απατεώνα διερμηνέα νοηματικής Thamsanqa Jantjie, ο οποίος υποτίθεται ότι μετέφραζε όσα έλεγαν οι ηγέτες όλου του κόσμου στην τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, χρησιμοποιώντας ακατάληπτες χειρονομίες.

Η ΔΤ «βαφτίζεται» ΝΕΡΙΤ και θα την πληρώνουμε από 1η Ιανουαρίου

Επανέρχεται το ανταποδοτικό τέλος και δίνεται η συχνότητα στη ΝΕΡΙΤ, που συστήνεται ως κανάλι.
Θα πληρώνουμε ΝΕΡΙΤ, αλλά θα βλέπουμε ΔΤ. Η αλλαγή σκυτάλης ανάμεσα στο μεταβατικό στάδιο της Δημόσιας Τηλεόρασης και τη ΝΕΡΙΤ επισπεύδεται κατά τρεις μήνες, προκειμένου η κυβέρνηση να επιλύσει τα θεσμικά κενά που προκαλεί το ιδιότυπο καθεστώς λειτουργίας της.

ΒΙΝΤΕΟ-Λαζαρίδης: Δικαιότερος ο φόρος ακινήτων-Κάναμε ότι είπαμε στο Ζάππειο

Για την φορολογία των Ελλήνων αλλά και την φοροδιαφυγή στη χώρα μας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Χρύσανθος Λαζαρίδης.  

Τι έχει να πει για την Αργεντινή ο λαλίστατος κ. Τσίπρας;

Ήταν Δεκέμβριος του 2012. Ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή εξαπέλυε μια ακόμη σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προέβλεπε πολιτικές εξελίξεις τον Μάρτιο του 2013. Τότε του είχε απαντήσει ο Γ. Στουρνάρας και του είχε πει ότι αν ακολουθούσαμε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε γίνει Αργεντινή.

Γουσταύος Άιφελ, ο «Μάγος του σιδήρου»

Σαν σήμερα, στις 15 Δεκεμβρίου 1832 γεννήθηκε ο «Μάγος του σιδήρου», Αλέξανδρος Γουσταύος Άιφελ, ο οποίος χάρισε στη Γαλλία αυτό που μέχρι σήμερα θεωρείται ως το σήμα κατατεθέν της, τον Πύργο του Άιφελ, στον οποίο έδωσε το όνομά του.

Σχεδίαζαν τρομοκρατικό χτύπημα στην οικία τροϊκανού

Πληροφορίες για σχέδιο επίθεσης εναντίον της οικίας όπου διέμενε ο πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Αθήνα, Μπομπ Τράα, έγιναν γνωστές πριν από λίγους μήνες στις υπηρεσίες Ασφαλείας.

ΒΙΝΤΕΟ: Άγρια επεισόδια στην Ισπανία

Επεισόδια άπλυτων που διαδήλωναν εναντίον της μερικής απαγόρευσης των διαδηλώσεων:

Στα 7 δισ. o τζίρος των εμπόρων στις εορτές

Η Χριστουγεννιάτικη αγορά είναι η πιο ξεχωριστή περίοδος για το λιανικό εμπόριο καθώς πραγματοποιείται τζίρος 7 δις ευρώ, κυρίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Σε αυτό βέβαια συμβάλει και η Πολιτεία καθώς στο πλαίσιο του νέου νόμου, όλα τα καταστήματα θα μπορούν να είναι ανοικτά δύο Κυριακές πριν τα Χριστούγεννα. Μάλιστα σε ορισμένες περιοχές όπως στη Θεσσαλονίκη τα καταστήματα άνω των 250 τ.μ θα μπορούν να είναι ανοιχτά τρεις Κυριακές.

Ο Ντάουνερ ακυρώνει τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και προσπαθεί να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος

Υποστήριξη στην προσπάθεια της Άγκυρας για αναγνώριση της λεγόμενης Τουρκική Δημοκρατίας της Βορείου Κύπρου, παρέχει ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Αλεξάντερ Ντάουνερ, προκαλώντας την Κυπριακή Δημοκρατία.

Μην ακούτε μαλακίες ΠΣεκασμένων γιατί «Δεν θα κουρευτούν ποτέ οι καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ»

Ο Ευρωπαίος επίτροπος για την Εσωτερική Αγορά, Μισέλ Μπαρνιέ, εμφανίζεται καθησυχαστικός σχετικά με το θέμα που άνοιξε με τις διφορούμενες δηλώσεις του Χοακίν Αλμούνια για την προστασία των τραπεζικών καταθέσεων κάτω των 100.000 ευρώ.

Αντώνης Σαμαράς: «φέτος, οι πολίτες υπερφορολογήθηκαν»-Αποκλείονται βουλευτικές εκλογές το Μάιο

«Οι πολίτες φέτος γονάτισαν από φόρους», παραδέχεται ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του, προσθέτοντας πως το 2014 η φορολογική επιβάρυνση θα μειωθεί αισθητά. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός δίνει σκληρή απάντηση στα σενάρια ανασχηματισμού και εξαπολύει σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα.

Θεοχάρης: Νέα τεκμήρια για τη φορολόγηση αυτοαπασχολούμενων

Επιτέλους μπας και πιάσουν αυτούς που βγάζουν και κρύβουν...

Την πλήρη ενεργοποίηση έμμεσων τεχνικών φορολογικού ελέγχου που προβλέπουν την εφαρμογή νέου τύπου τεκμηρίων τα οποία θα προσδιορίζουν τα φορολογητέα εισοδήματα των αυτοαπασχολούμενων προαναγγέλλει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή! Τι συζήτησαν;

Είχε προηγηθεί πριν από μερικές εβδομάδες ένα σημαντικό τηλεφώνημα στον κ. Σαμαρά από τον ίδιο τον κ. Καραμανλή

Μια ειλικρινή και «ανοικτή» συζήτηση είχαν προ ημερών οι κκ. Αντ. Σαμαράς και Κ. Καραμανλής, εν μέσω της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα και της στρατηγικής επιδίωξης του Μεγάρου Μαξίμου για εσωκομματική και ενδοκυβερνητική ηρεμία.

Πατριώτες του κώλου ALERT!! Δε βρέθηκε μαλάκ@ς να κάνει προσφορά να πάρει κοψοχρονιά το Gerakina Beach

Καλά πολύ μαλάκ@ς αυτοί οι τοκογλύφοι!! Βάζουν το Σαμαρά να ξεπουλάει τον πλούτο της χώρας και μετά δεν κάνουν ούτε μία προσφορά για να τον αγοράσουν... τι είπατε; Ότι το Gerakina Beach είναι ένα χάλασμα, όπως όλη η Ελλάδα; Συκοφαντίες των νεοταξιτών του Σόρος και των Γερμανών τοκογλύφων που θέλουν να μας τα πάρουν όλα τζάμπα...

Συνεχίζονται οι δυστοκίες στην προσπάθεια της Εθνικής Τράπεζας να πωλήσει το ξενοδοχείο Gerakina Beach στη Χαλκιδική, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο δεύτερος κατά σειρά διαγωνισμός απέβη και αυτός άκαρπος.

Ποιου τα εκατομμύρια είχε «παρκάρει» ο Κάντας στη Σιγκαπούρη; Του Άκη ή του Γιάννου; Πως τα ξετρύπωσε ο ανακριτής;

Θα μιλήσει ο Κάντας για τη ροή του μαύρου χρήματος στους εξοπλισμούς; Ο Αντώνης Κάντας ,ο άνθρωπος που υπήρξε αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών επί εποχής Άκη και Γιάννου , θα πάει τη Τρίτη να απολογηθεί για τα 13,7 εκατομμύρια δολάρια που βρέθηκαν σε λογαριασμό του στη Σιγκαπούρη.

Εντόπισαν στο Βιετνάμ Αμερικανό στρατιώτη που ήταν «στα αζήτητα» επί 44 χρόνια [βίντεο]

Πρόσφατο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Unclaimed» [«Στα Αζήτητα»] παρουσιάζει την απίστευτη ιστορία του πρώην λοχία των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Τζον Ρόμπερτσον, ο οποίος χάθηκε στο Βιετνάμ το 1968 κι έμεινε στα «αζήτητα» επί τέσσερις και κάτι δεκαετίες.

Σαμαράς: «Σενάρια πολιτικής ανωμαλίας» τα περί ανασχηματισμού

Για «σενάρια πολιτικής ανωμαλίας» κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δίνοντας σκληρή απάντηση σε όσους διακινούν πληροφορίες περί ανασχηματισμού.

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει πως...

Συμβουλές για το πώς να ξεγελάς τα συστήματα παρακολούθησης... απ' την αλ Κάιντα

Οι συμβουλές που ακολουθούν βρέθηκαν από ανταποκριτές του Associated Press στο Τιμπουκτού, την αρχαία πόλη του Μαλί, και πιστεύεται πως εγκαταλείφθηκαν από εξτρεμιστές Ισλαμιστές.

Γελάνε και τα ψάρια του Θερμαϊκού με το βαρκάκι που στόλισε ο μπάρμπα Γιάννης!

Δείτε το καράβι που στόλισε ο Μπουτάρης!!!

Εδώ και τρεις μέρες μας έρχονται αβέρτα δελτία τύπου για την φωταγώγηση του καραβιού από το Δήμαρχο. Σήμερα οι εφημερίδες έγραφαν:

Πάνε να αποκλείσουν τη Χ.Α. από τις εκλογές; Ραγδαίες εξελίξεις


Ραγδαίες εξελίξεις σε δικαστικό κι όχι μόνο επίπεδο αναμένονται μετά τις γιορτές στη υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως αποκαλύπτει το συνήθως καλά πληροφορημένο σε τέτοια θέματα "ΠΑΡΟΝ" της Κυριακής. Πληροφορίες της εφημερίδας από δικαστικές πηγές κάνουν λόγο για νέες διώξεις σε βάρος στελεχών και βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος καθώς στα υπάρχοντα αδικήματα θα προστεθεί και αυτό των προπαρασκευαστικών ενεργειών για κατάλυση του πολιτεύματος. (!!!)

Διαβάστε τη συνέχεια στο logiastarata.gr

Βαρυσήμαντες επαφές στη Ν. Αφρική: Αβραμόπουλος με Ομπάμα Μπόνο και...Ναόμι Κάμπελ - Φωτό

Τις πιο “γκλάμουρους” φωτογραφίες απο την τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα στη Νότια Αφρική ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος τις κράτησε για τις κυριακάτικες εφημερίδες.

Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του με Σαρκοζί και Ολάντ, στο Πρώτο Θέμα βλέπουμε δυο φωτογραφίες του ακόμη: