16 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ-Ποιος είναι πιο βλάκας;; Τσίπρας vs. Καμμένος vs. ΓΑΠ

Όχι εσείς δηλ. αν δείτε αυτά ποιος θα πείτε ότι είναι πιο βλάκας από τους τρεις;

Γιώργος Παπανδρέου
Αύξησε τις καταθέσεις του κατά 180.000 ευρώ




Αλέξης Τσίπρας: 
100 ευρώ καταθέσεις



Πάνος Καμμένος
0,95 λίρες Αγγλίας



Σταθάκης-Τσακαλώτος: Έχουν επενδύσει σε Blackrock, JP Morgan κ.λπ τοκογλύφους... κατά τ' άλλα θα σκίσουν τα μνημόνια

Συγχαρητήρια στον Τσακαλώτο που έχει αγοράσει 100.000 ευρώ ομόλογα δημοσίου... όχι του Ελληνικού, μην είστε μαλάκες! Του αγγλικού δημοσίου...
Ο δε κ. "καθηγητής" (από το καθηγητηλίκι τα έβγαλε όλα αυτά) έχει χώσει 426.000 με ξένα αμοιβαία... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕ΅ΤΡΑΠΕΖΕΣ όπως λέει κι ο Λαφαζάνης...

Και όταν είσαι οικονομολόγος όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. επενδύεις σε ξένα χαρτιά. Ιδού οι επενδύσεις του σε ξένα funds:

Άδωνις Γεωργιάδης... ας μείνει μεταξύ μας αλλά μας έβαλε τα γυαλιά

Ρέα Βιτάλη

Αν μερικά χρόνια πριν, ρωτούσες τη γνώμη μου για τον Άδωνη Γεωργιάδη, θα σου απαντούσα, «κάποιος που γαβγίζει, νυμφευμένος με κάποια που νιαουρίζει». Η πολιτική μας σκηνή έχει όμως χοντρές ανατροπές. Καθώς ο Άδωνις Γεωργιάδης, από τις 25 Ιουνίου 2013, έχει καταλάβει υπουργική καρέκλα. Το Υπουργείο Υγείας. Στα χρόνια μας την ονομάζεις και σάκο του μποξ, για να εξασκούν οι πολίτες πάνω του όλα τα «και εσείς τι κάνατε;», «Να πάτε να γ... όλοι οι πολιτικοί». Ωστόσο ο Άδωνις, αυτόματα με την ανάληψη της υπουργικής «τιμής», έδειξε στοιχεία αξιοπερίεργα και αξιοσημείωτα. Αρχικά παρενέβη στον ήχο του. Μείωσε τα ντεσιμπέλ. Πιάσαμε εξαιρετικό τόνο. Και δεν είναι μόνο αυτό.

"Μαγικό" το μύριο του φοροκλέφτη!! Εξαφανίστηκε πάλι...

Αίσθηση προκαλεί πάλι το πόθεν έσχες του γνωστού εργατολόγου του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορείται ότι δεν έκοψε απόδειξη για υπηρεσίες 1 εκ που πληρώθηκε μαύρα στο εξωτερικό. σύμφωνα με το πόθεν έσχες που δημοσιεύθυκε σήμερα...

Και βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ με 1 εκ ευρώ καταθέσεις...

Πρόκειται για τη Νάντια Βαλαβάνη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει τις εξής καταθέσεις:

Το σχόλιο του Άδωνι για τον Τσουκαλά

Τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσουκαλά σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, για το εφάπαξ ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, που βρέθηκε στον τραπεζικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, αναρωτιέται γιατί ο κ. Τσουκαλάς...

ΒΙΝΤΕΟ- Όταν ο Άκης εγκωμίαζε τον Κάντα που του κρατούσε τις μίζες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα μετά και τη σύλληψη του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή εξοπλισμών Αντώνη Κάντα, επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου. Η αρχή καταπολέμησης μαύρου χρήματος κάνει φύλλο και φτερό τους λογαριασμούς άλλα και τις δαιδαλώδεις διαδρομές μέσω off shore εταιρειών. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΒΙΝΤΕΟ-Το "χρυσό" εφάπαξ του Τσουκαλά

Και, όμως υπάρχει Έλληνας εργαζόμενος μισθωτός που μετά 35 χρόνια δουλειάς βγήκε στη σύνταξη το 2011, την εποχή του μνημονίου και πήρε 1 εκατομμύριο ευρώ. Πρόκειται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά, ο οποίος δήλωσε στο Πόθεν Έσχες το 2012 ότι έλαβε συνολικά για συνταξιοδοτική αποζημίωση 350.000 ευρώ και 650.000, δηλαδή 1 εκατομμύριο ευρώ.

Βουλευτής έχασε το σπίτι του... κατασχέθηκε έγραψε στο πόθεν έσχες! Ποιους φέσωσες ρε μεγάλε;

Ο κόσμος όλος... τριάντα πέντε τετραγωνικά κι αυτά κατασχεμένα.

Ο πρώην βουλευτής της Αριστεράς και γνωστός δημοσιογράφος...

Τέλος στην κρατική χρηματοδότηση της ΧΑ βάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής!

Να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση για τη Χρυσή Αυγή  αποφάσισε να εισηγηθεί Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια, με συντριπτική πλειοψηφία (28-1) και με τις ψήφους όλων των υπολοίπων κομμάτων.

Ματαιώθηκε το ταξίδι Σαμαρά στο Μπακού -Διαπιστώθηκε ότι δεν είναι ασφαλές το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Ματαιώθηκε τελικά το ταξίδι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Αζερμπαϊτζάν, καθώς στη δοκιμαστική πτήση που έγινε μετά τη βλάβη στο κυβερνητικό αεροσκάφος,διαπιστώθηκε ότι το αεροπλάνο δεν ήταν ασφαλές.

Η βουλευτής που έδωσε λευκή λευκή κόλλα!

Ξεχωρίζει το "πόθεν έσχες" βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ

Την απορία όλων όσων εξέτασαν τα "πόθεν έσχες" των βουλευτών για το 2011 προκάλεσε η δήλωση μίας συγκεκριμένης βουλευτίνας.

Εξαλλοι οι Σέρβοι με τους Ελληνες εργάτες -Τους «κλέβουν» τα κορίτσια, αλλά και τις συζύγους

Εχει ονομαστεί ο «έρωτας της ασφάλτου». Οι ιστορίες αγάπης που ξεπηδούν ολοένα και συχνότερα στη Σερβία ανάμεσα σε ντόπιες γυναίκες και Ελληνες εργάτες που βρίσκονται εκεί για την κατασκευή αυτοκινητοδρόμων. Μόνο που πλέον οι Σέρβοι έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται με το φαινόμενο που διαλύει και γάμους. Σε σημείο να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε δημοτικό συμβούλιο.

Ο Τζόρτζ Σόρος ζεσταίνει τα ελληνικά σχολεία -Τώρα ζητάει πετρέλαιο και η Νάουσ

Την ώρα που οι μαθητές στα δημόσια σχολεία της χώρας κάνουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες λόγω της έλλειψης πετρελαίου και οι δημοτικές αρχές αδυνατούν να καλύψουν το δυσβάσταχτο κόστος, το ίδρυμα Open Society Foundation που ίδρυσε ο Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος προσφέρει χορηγίες εκατομμυρίων ευρώ σε πετρέλαιο και ζεσταίνει τα Ελληνόπουλα.

Γελάει ο κόσμος με Ζουγανέλη: «Πήγαν να με "πηδήξουν" στην φυλακή... οι φασίστες!»

Σούργελο τελείως θέλει να φωνάξει "παιδιά είμαι κι εγώ εδώ"... Η χούντα τον έβαλε φυλακή επειδή ήταν αριστερός αλλά εκεί ένας φασίστας πήγε να τον "πηδήξει" λέει ο γίγαντας... δηλ. η χούντα έβαζε φυλακή και τους φασίστες...

Στη φυλακή πέρασα πάρα πολύ σκληρά», εξομολογείται ο Γιάννης Ζουγανέλης και μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Στην αποκαλυπτική του συνέντευξη, ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρει: «υπέστην τρομερές ταλαιπωρίες στη φυλακή.

Γελάει το πανελλήνιο με Τσουκαλά: Η Τράπεζα με είχε ασφαλίσει και πήρα 1 εκ αποζημίωση

[Δηλ. ο ΣΥΡΙΖΑίος θέλει να μας πει ότι όσοι έφυγαν από την ABN-Amro με 35 χρόνια και πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου πήραν από 1 εκ;; Αμ το άλλο με την εθελουσία... Λέει ότι "δούλευε" (λέμε τώρα) 35 χρόνια, είχε θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα, ήταν 63 χρονών και παρόλα η Τράπεζα του έδωσε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να φύγει! Πλάκα μας κάνεις ρε λαμόγιο; Για το 1,5 εκ εισόδημα τα προηγούμενα 3 χρόνια μούγγα το παλικάρι... που πήρε 1 εκ αποζημίωση αλλά θα μας σώσει από τις καπιταλιστικές τράπεζες...]

Aίσθηση προκάλεσε τη Δευτέρα η δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των εισοδημάτων του, που δημοσιοποιήθηκαν στον ιστότοπο της Βουλής το μεσημέρι της Δευτέρας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε πλουσιότερος κατά ένα εκατομμύριο ευρώ την περίοδο 2010-2011 αφού, όπως φαίνεται, έλαβε αυτά τα χρήματα ως αποζημίωση συνταξιοδότησης (εφάπαξ).

Λαχτάρα Σαμαρά - Βλάβη στο αεροσκάφος που τον παει στο Μπακου

- Βλάβη παρουσίασε στα όργανα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος,
- Ενα τέταρτο μετά την απογείωσή του για την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του επέστρεψαν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
- Γίνεται έλεγχος προκειμένου να αναχωρήσουν και παλι

Ο πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει ένα χωριό

Είναι από τις ιστορίες που δε θα σου διδάξει κανένα βιβλίο. Από αυτά τα σπουδαία που γίνονται από ανθρώπους και περνούν στα ψιλά της ιστορίας δυστυχώς. Ένας τέτοιος άνθρωπος ήταν και ο ανθυποσμηναγός Κώστας Κραββαρτόγιαννος. Υπηρετούσε στην 340 ΜΔΒ όταν στο οπλοστάσιό της είχε τα F-84F της Republic. Έδρα της Μοίρας το πολεμικό αεροδρόμιο Χανίων.

ΦΩΤΟ: Οι ακριβότεροι δρόμοι του κόσμου

Προσπαθήστε να φέρετε στο μυαλό σας πόσο είναι ένα τετραγωνικό μέτρο. Δεν είναι μεγάλος χώρος. Ίσως είναι αρκετός για ένα τραπεζάκι σαλονιού, ή για ένα μικρό ψυγείο. Τώρα φανταστείτε ότι το τετραγωνικό αυτό μέτρο στοιχίζει πάνω από 100.000 δολάρια.

Πως ένας Γάλλος αντί για κληρονομιά 1 εκ βρέθηκε δαρμένος στη Νιγηρία;

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, έχουν λάβει κάποια στιγμή ένα e-mail από την Νιγηρία ή κάποια άλλη αφρικανική χώρα, στην οποία ένα άτομο χρησιμοποιώντας πολύ πειστικούς νομικούς όρους, προσπαθεί να τους πείσει πως εάν τους βοηθήσουν στο «ξεπάγωμα» μιας κληρονομιάς, τότε θα κερδίσουν και αυτοί μερικές χιλιάδες δολάρια.

Μπουντεσλίγκα: Το πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης

Ερευνητές ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο μέτρησης της ανταγωνιστικότητας, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου

Συχνά οι φίλοι του ποδοσφαίρου τσακώνονται ποιο πρωτάθλημα στην Ευρώπη είναι το πιο δύσκολο και το πιο ανταγωνιστικό:

ΒΙΝΤΕΟ-Σηκώνω τα χέρια ψηλά!! Δείτε τι ανακάλυψαν οι βούλγαροι του defencenet.gr

Το έκανε το θαύμα του πάλι το "έγκυρο" τμήμα ειδήσεων του defencenet.gr δηλ. οι Βούλγαροι που το έχουν αγοράσει και φυτεύουν μαλακί@ στον μυαλό των ηλιθίων "πατριωτών". Δείτε τι έγραψαν και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι:

ΦΩΤΟ: Η ασπρόμαυρη Σταδίου τα Χριστούγεννα του 1961

Μπορεί η φωτογραφία από την Αθήνα τα Χριστούγεννα του 1961 να είναι ασπρόμαυρη, ωστόσο δεν είναι καθόλου θλιβερή.

Η φωτογραφία, που δείχνει στολισμένη και φωτισμένη η Σταδίου, γεμάτη κόσμο, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και έχει χιλιάδες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Άνοιξε ξανά η σχολή δυτών στην Κάλυμνο

Η Δημόσια Σχολή Δυτών Καλύμνου άνοιξε ξανά και δέχτηκε τους πρώτους 23 σπουδαστές από όλη την Ελλάδα. Η σχολή είχε κλείσει το 2005 επειδή το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας δεν ήταν σε θέση να τη χρηματοδοτήσει.

ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνίδα (κανονική όμως) η γυναίκα με την υψηλότερη θέση στο NBA

Πρόκειται για την Ματίνα Κολοκοτρώνη που είναι Πρόεδρος του επιχειρησιακού τμήματος των Σακραμέντο Κίνγκς, είναι δηλ. υπεύθυνη για ότι αφορά του Κίνγκς εκτός γηπέδου. Προσλήφθηκε όταν ο Πέτζα Στογιάκοβιτς πήγε στους Σακραμέντο και η διοίκηση έψαχνε έλληνα δικηγόρο για το συμβόλαιό του. Δείτε την:

Πέστε απ' τα σύννεφα ζώα!! Ο εργατοπατέρας Τσουκαλάς του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι πήρε 1.000.000 ευρώ ως εφάπαξ και εισόδημα 840.000 ευρώ για το 2012

Ο πρώην συνδικαλιστής εμφανίζει δύο τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους 350.000 ευρώ και 650.000 ευρώ και ως προέλευση χρημάτων δηλώνει «αποζημίωση συνταξιοδότησης»

Στις τραπεζικές καταθέσεις του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατούσε επι χρόνια στην Ελλάδα και που τώρα καλούνται να πληρώσουν τα συνήθη υποζύγια.

Λίγη τσίπα ρε αλήτη!! Ξένα ομόλογα 484.647,74 ευρώ δήλωσε ο κινέζος!!

Συνολικά εισοδήματα ύψους 168.810,77 ευρώ εμφανίζει στη δήλωση «πόθεν έσχες» του ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης, και 8.376,91 ευρώ η σύζυγός του Δάφνη.

Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του...

Ν. Μηταράκης: Αγόρασε το 2010 διαμέρισμα στο Λονδίνο αξίας 1.319.023,92 ευρώ... εμφανίζει βέβαια και μεγάλα εισοδήματα

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης εμφανίζει εισοδήματα: 369.769,04 ευρώ και η σύζυγός του 46.892,06 ευρώ το 2010

Διαμέρισμα 139 τ.μ. στο Λονδίνο αγόρασε το 2010 ο νυν υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης καταβάλλοντας ποσό 1.319.023,92 ευρώ.

«Κουρεμένος» μικροομολογιούχος ο Καραμανλής... ο μόνος αρχηγός που είχε ομόλογα του δημοσίου

Κατακόρυφη πτώση εμφανίζουν οι καταθέσεις του Κώστα Καραμανλή καθώς από το 2009 εως το 2011 εμφανίζονται μειωμένες περίπου κατά 820.000 ευρώ καθώς μεγάλο μέρος τους επενδύθηκε σε αμοιβαία κεφάλαια.

Επιπροσθέτως, ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζει απώλειες...

Τι δηλώνουν οι βουλευτές της ΧΑ

Επτά ακίνητα έχει ο υπαρχηγός!

Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού εμφανίζει εισοδήματα 46.487 ευρώ κατά το έτος 2009, αλλά και πάνω από 12.000 ευρώ για το έτος 2010. Είναι ιδιοκτήτης επτά ακινήτων και μάλιστα, έχει την πλήρη κυριότητα.

Συνεχίζει να μας δουλεύει ο Πανάρας... με 170.000 εισόδημα δηλώνει 1300 ευρώ καταθέσεις

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έχει από βουλευτικά εισοδήματα 86.088,04 ευρώ. Στα εισοδήματά του όμως προστίθενται 75.600 ευρώ από ενοίκια μαζί με την σύζυγό του, 9.979,91 ευρώ από δικηγορικά έσοδα της συζύγου του. Η ακίνητη περιουσία του κ.Καμμένου έχει ως εξής :

Με Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ

Την Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην φάση των 32 του Europa League και αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Τότενχαμ.

Το προφιλ της Μπενφίκα

ΒΙΝΤΕΟ-Γεωργιάδης: Δεν θα κάνουμε απολύσεις

«Η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει, αλλά όχι από μηδενική βάση», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό και με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και του προεδρείου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Το πάθος ενός... ωραίου τρελού

Ο Μίτσελ τόνισε πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, ακόμη και την Μάντσεστερ, και μετά από αυτό δεν μπορώ να μην υποκλιθεί στην τεράστια ποδοσφαιρική τρέλα που διαθέτει...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ-Τουρκαλάς πηδάει σαν αίλουρος από φλεγόμενο κτίριο χωρίς σεντόνια πυροσβεστικής και μαλακί@ς...πάνω στην τέντα του ισογείου

Το περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη. Αυτός ο άντρας είχε παγιδευτεί σε φλεγόμενο κτίριο στο κέντρο της πόλης. Τα πάντα είχαν τυλιχτεί στις φλόγες και δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής. Έτσι αποφάσισε να πέσει από το παράθυρο για να σωθεί.

Δείτε το βίντεο εστιάζοντας στον κόκκινο κύκλο:

Πατριώτες του κ@λου ALERT! Μπατίρης ο Ηλίας!! Σε λίγο θα τρώει στα συσσίτια της ΧΑ...


[Έλα να αρχίσουν τα σχόλια απο κάτω: Ο Ηλίας το παιδί του λαού σε αντίθεση με τον προδότη Σαμαρά που έχει 156 ακίνητα και 10 εκ μετρητά...]

Στη δημοσιότητα ήρθε η ατομική δήλωση πόθεν έσχες του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, σύμφωνα με την οποία ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος είχε εισοδήματα για το οικονομικό έτος του 2012, μόλις 3.708 ευρώ.

Ληστεία δις αλλά δε φταίει κανείς: Αθωώθηκαν ΟΛΟΙ για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου-Ποιοι κατηγορούνταν;

Δεκατρία χρόνια μετά το σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες του χρηματιστηρίου το δικαστήριο αθώωσε 42 άτομα που κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος.

Δουλευταράς ο ΓΑΠ: Αύξηση 180.000 ευρώ στις καταθέσεις του

Αυξημένες εμφανίζονται οι συνολικές καταθέσεις της οικογένειας Παπανδρέου καθώς από τα 319.425 ευρώ το 2010 ανήλθαν σε 500.340 ευρώ το 2011.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε...

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία

«Είμαστε πιο κοντά» σε συμφωνία σε ό,τι αφορά τα ΕΑΣ, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ πρόσθεσε:

Με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ολυμπιακός - Άσχημη η παράδοση με 4 ήττες...

Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην φάση των 16 του Champions League. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το προφίλ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Selfie» φωτογραφία από την τουαλέτα του Λευκού Οίκου κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Οι φωτογραφίες «Selfie» είναι χωρίς αμφιβολία η νέα μόδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία δεν αντιστέκονται ούτε οι ηγέτες του πλανήτη, αν θυμηθεί κανείς το περιστατικό στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα.

Ο ευεργέτης Αντώνης Μπενάκης μιλά με τη φωνή του Ουίλιαμ Νταφόε- Φιλμ διαμάντι για το Μουσείο Μπενάκη [video]

Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο, μια φωνή από τα βάθη της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας αφηγείται το όραμα, τα κίνητρα, και τη διαδικασία δημιουργίας του Μουσείου Μπενάκη: Είναι η φωνή του Αντώνη Μπενάκη, όπως τη φέρει στις μέρες μας ο φημισμένος Ούιλιαμ Νταφόε, στο βίντεο για το μουσείο που σκηνοθέτησε η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη.

Έλα να παίρνει σειρά ο επόμενος ΠΑΣΟΚος: Δίωξη για κακούργημα στον Γιάννο

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» ασκήθηκε από την εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράϊκου σε βάρος του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, Σταυρούλας Κουράκου.

Κοντά στους αστέγους της Αθήνας, η κινεζική κοινότητα -Διοργάνωσε μπαζάρ και μάζεψε χρήματα

Για τρίτη συνεχόμενη φορά, η κινεζική κοινότητα στην Αθήνα, φανερώνει το ενεργό ενδιαφέρον της για τα προβλήματα που ταλανίζουν πόλη και το κάνει εμπράκτως με ενέργειες και πρωτοβουλίες.

Χθες διοργάνωσε ένα μπαζάρ με...

Πίσω από τον Μαντέλα κρύβονται σκληρές μπίζνες -Ξεπουλάνε τα πάντα στο όνομά του

Σουβενίρ που πωλούνται στις γωνίες, φίρμα ρούχων με την ονομασία «46664» που ήταν ο αριθμός του στη φυλακή, ο Νέλσον Μαντέλα είναι κυρίως ένα προϊόν μάρκετινγκ.

«Κοιτάξτε, αυτή είναι η φωτογραφία του Μαντέλα. Αλλά όταν την στρίβετε λίγο, το χρώμα αλλάζει, γίνεται η σημαία της Νότιας Αφρικής». Η γυναίκα...

Δείτε το βίντεο της ιστορικής προσελήνωσης των κινέζων - Το πρώτο διαστημικό βήμα της Κίνας

Η Κίνα έγινε επίσημα η τρίτη χώρα που στέλνει με επιτυχία διαστημικό σκάφος στη Σελήνη, μετά από τις ΗΠΑ και την πρώην Σοβιετική Ένωση, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και το βίντεο.

ΞΕΦΤΙΛΑ!! τούρκικα σαπούνια προμηθεύεται ο Ελληνικός Στρατός!

Την αποκάλυψη πως ο Ελληνικός Στρατός στη Θράκη προμηθεύεται σαπούνια Τουρκίας, μάρκας Damla με έδρα το Αϊδίνιο, ενώ μέχρι πρότινος αγόραζε σαπούνια από ελληνική επιχείρηση, κάνει η εφημερίδα ''Ζαγάλισα''.

Ερεύνα στον πατέρα του Μέσι για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών

Τη δικαστική οδό επιλέγει η οικογένεια του Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα

Με δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών φέρεται να έχει σχέση ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, όπως γράφει σήμερα η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».