17 Δεκεμβρίου 2013

Ψεύτης ο Τσουκαλάς! Το εκατομμύριο το πήρε από το ΤΤ και το δημόσιο και όχι από την ABN-Amro! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο παρακάτω βίντεο το λαμόγιο λέει στο 1:30 ότι συνταξιοδοτήθηκε από την ABN-Amro από την οποία πήρε τις 500.000 για εθελουσία έξοδο και τις 800.000 από ασφαλιστικό πρόγραμμα. Σε κάποιο σημείο παρακάτω λέει ότι η "ABN-Amro δεν υπάρχει πλέον στην Ελλάδα γιατί εξαγοράστηκε από την RBS που δραστηριοποιείται σε ναυτιλιακά στον Πειραιά"... ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

Η ΑBN-Amro δεν υπάρχει στην Ελλάδα από το...

Γαλάζιο think tank για τις ευρωεκλογές!

Ποια είναι τα πρόσωπα-κλειδιά της ΝΔ ενόψει της εκλογική μάχης για την Ευρωβουλή

Η Ν.Δ. ανεβάζει στροφές για τις ευρωεκλογές, με τη σύσταση μιας βασικής ομάδας κρούσης, που θα «τρέχει» την προεκλογική εκστρατεία, αλλά και με μια σειρά συναντήσεων και συσκέψεων, που θα καθορίσουν τους κεντρικούς άξονες γύρω από τους οποίους θα κινηθεί η «γαλάζια» ρητορική.

Την Πέμπτη στη Βουλή, σε ένα άρθρο, το πάγωμα των πλειστηριασμών και η παράταση του ΦΠΑ13% στην εστίαση

Μπα; Τι έγινε; Ξεψαρώσαμε και νομοθετούμε εν αγνοία της τρόικας; Τι έχει να πει ο Πάνος και ο Αλέξης;

Νομοσχέδιο για το πάγωμα των πλειστηριασμών α' κατοικίας και το 2014 προσανατολίζεται να καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή μέχρι την Πέμπτη, βάσει των όσων είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Θανάσης Μπούρας ενημερώνοντας βουλευτές του κόμματός του.

Τα κατάφεραν οι ΣΥΡΙΖΑίοι: Η UEFA κλείνει την εξέδρα της Θύρας 7 για ρατσιστική συμπεριφορά!!

Την απόφαση να «σφραγίσει» μέρος της εξέδρας του Ολυμπιακού στον επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας – πρόκειται για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των 16 του Champions League - έλαβε το βράδυ της Τρίτης η UEFA, λόγω φαινομένων ρατσιστικής βίας (πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο) που σημειώθηκαν στο ματς των Πειραιωτών με την Άντερλεχτ.

Σε άλλα νέα: Συνεχίζεται το αλαλούμ με το ΕΚΠΑ - Ανοιχτό αλλά με τους μισούς να απεργούν

Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση στους κόλπους των διοικητικών υπαλλήλων του πανεπιστημίου Αθηνών, όπου τα μέλη της απεργιακής επιτροπής, κήρυξαν δύο νέες 24ωρες απεργίες για αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη, χωρίς όμως η απόφαση να αναγνωρίζεται από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των υπαλλήλων.

Όλες οι γενοκτονίες μπορούν να αρνούνται... εκτός των Εβραίων-ΕΔΑΔ: Δικαιώθηκε Τούρκος που αρνούνταν τη γενοκτονία των Αρμενίων

Επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης συνιστά τυχόν άσκηση ποινικής δίωξης και καταδίκη του επειδή αρνείται την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915, όπως απεφάνθη σήμερα Τρίτη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), δικαιώνοντας Τούρκο υπήκοο που είχε καταδικαστεί στην Ελβετία.

Ψήνεται για ΣΥΡΙΖΑ: Η Αννούλα έχει δυσκολία να ψηφίσει... ΠΑΣΟΚ!

Ποιος δουλεύει ποιον;

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου εμφανίστηκε μετά από καιρό η πρώην υπουργός Παιδείας και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου. Η Αννούλα, που για μια περίοδο έπαιζε το όνομα της ακόμα και για δελφίνος του κινήματος, απαντώντας στην ερώτηση τι θα ψήφιζε στις επόμενες εκλογές, είπε πως...

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της σύλληψης του Λιάπη

Τράτζικ... αλλά έφαγε όσο "ξύλο" του αναλογούσε. Δείτε το βίντεο:

Που είναι τώρα τα παπαγαλάκια που μιλούσαν για "ξαφνικό θάνατο";; Στουρνάρας: «Για την ώρα κερδίσαμε το στοίχημα για τα ΕΑΣ»

Ο υπουργός Οικονομικών είπε  ότι «τελείωσε μια δύσκολη φάση για την Ελλάδα» - Μετά τις 10 Ιανουαρίου επιστρέφει η Τρόικα

Την ικανοποίησή του για την έγκριση της δόσης του 1 δισ. ευρώ για την Ελλάδα από την Ομάδα Εργασίας της Ευρωζώνης (Euroworking Group) εξέφρασε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Ελεύθερος ο Λιάπης, διώκεται για πλημμέλημα: Ποινική δίωξη για ψευδή δήλωση και πλαστογραφία

Το μόνο που κατάφερε ο ηλίθιος είναι να φύγει από την επικαιρότητα το πάρτυ των ΣΥΡΙΖΑίων με τα εκατομμύρια και τις επενδύσεις στα κοράκια

Η δίωξη ασκήθηκε, αντίστοιχα, γιατί είχε δηλώσει στην εφορία ότι δεν θα κινούσε το όχημα και γιατί το αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες

Βίντεο: Μπάγερν εναντίον... Μπάγερν!

Oι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου ξέρουν και από μπάσκετ!

Το κουαρτέτο των παικτών που οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στην κατάκτηση του Champions League πέρυσι, αντιμετώπισε τρεις γίγαντες της μπασκετικής ομάδας (Στάιγκερ, Τόμπσον και Τέιλορ) σε ένα... σούπερ ματς!

Υπερψηφίστηκαν τα άρθρα του ν/σ για το φόρο ακινήτων

Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το νομοσχέδιο για την καθιέρωση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΦΙΑ), το οποίο περιλαμβάνει και σειρά διατάξεων άλλων υπουργείων.

Τι είπε ο Π. Ψωμιάδης για τη σύλληψη του Μ. Λιάπη

Το καλοκαίρι του 2007 η εικόνα του Παναγιώτη Ψωμιάδη να κυκλοφορεί με το μηχανάκι του χωρίς να φορά κράνος, ενεργοποίησε τον Μιχάλη Λιάπη. Τι απαντά ο Ψωμιάδης όμως μετά το σημερινό περιστατικό.

"Άκρα αριστερά"ο ΣΥΡΙΖΑ για την De Telegraaf

Με τίτλο «Η άκρα αριστερά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα», η ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf αναφέρεται στα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων.

Πάλι τον ήπιαν οι τρομοκράτες της ενημέρωσης: Δεν δεσμεύονται οι λογαριασμοί μισθοδοσίας εταιρειών που φοροδιαφεύγουν

Η εξαίρεση των λογαριασμών μίας εταιρείας από τη δέσμευση στην περίπτωση που εντοπιστούν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις, πρόκειται να προβλεφθεί στη δευτερογενή νομοθέτηση του Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Λιάπης με χειροπέδες (εντάξει ρε μαλάκ@ς το τερματίσατε): Έσφαλα και πρέπει να πληρώσω-Η κρίση είχε αγγίξει και μένα

[Εντάξει ρε μαλάκες! Τι του βάζετε χειροπέδες; Ηλίθιος ΝΔίτης είναι και όχι εγκληματίας! Έλεος! Να τον κράξουμε αλλά όχι και να τον κανιβαλίσουμε! Εδώ δεν βάλαμε χειροπέδες στον Κωστόπουλο που φέσωσε κόσμο και ντουνιά με εκ ευρώ ή άφησε απλήρωτους εκατοντάδες ανθρώπους και θα βάλουμε στον Λιάπη επειδή οδηγούσε ένα τζιπ με πλαστές πινακίδες! Ένας μαλάκας είναι και τίποτα άλλο, έλεος δηλ.! ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ 2ο ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΛΩΣΣΑ Η ΚΑΡΓΙΟΛΙΤΣΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ"...]

Στον εισαγγελέα μετήχθη πριν λίγο ο Μιχάλης Λιάπης . Πριν μπει στο περιπολικό για να μεταφερθεί από την τροχαία Αγίας Παρασκευής, δήλωσε στους δημοσιογράφους :

Αυτά είναι τα οκτώ ακριβότερα «πλωτά παλάτια» όλων των εποχών [εικόνες]

Δεν υπάρχει δισεκατομμυριούχος που να νιώθει ολοκληρωμένος δίχως ένα σούπερ-γιοτ. Και πράγματι, ειδική έκθεση του Wealth-X σε συνεργασία με την UBS Global Billionaire Census, η οποία δημοσιεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο μαρτυρά πως ο μέσος δισεκ/ούχος ξοδεύει περί τα 22 εκ δολάρια σε πολυτελή σκάφη αναψυχής.

Το deal του Τσουκαλά

Κατερίνα Γκίκα

Μπαίνω στην ηλεκτρονική σελίδα του Δημήτρη Τσουκαλά για να διαβάσω το βιογραφικό του. Ομολογώ πως ελάχιστα πράγματα γνώριζα μέχρι σήμερα για τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Το εκατομμύριο όμως που κατάφερε να εξασφαλίσει για τα γεράματα του, με έκανε να ψάξω καλύτερα το... «έσχες» του. Τον κοιτώ να ποζάρει αμέριμνος στην φωτογραφία της κεντρικής του σελίδας, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Μανώλη Γλέζο και αναρωτιέμαι κατά πόσο ο πρώτος βλέπει τα πράγματα από το ίδιο ύψος, με τον αρχηγό του κόμματός του και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Με 180.000 ευρώ στηρίζουν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Περαστικά στα πρόβατα στην Ιερισσό και τις γύρω περιοχές...

Όπως γράψαμε από χθες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, έχουν επενδύσει, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις πόθεν έσχες, μεγάλα ποσά σε αμοιβαία της Black Rock.

Ειδικότερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει χαρτοφυλάκιο που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ εκ των οποίων...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ σε 3D

Τον Φεβρουάριο του 2013 ένας αστεροειδής εισέβαλε στην ατμόσφαιρα της Γης. Η πτώση του «μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ», όπως ονομάστηκε από τη ρωσική πόλη που σημειώθηκε το περιστατικό, κατεγράφη από κινητά τηλέφωνα, κάμερες ασφαλείας και φωτογραφίες από τους κατοίκους της περιοχής.

Embraer Legacy: Αυτο ειναι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την ματαίωση της πτήσης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, μετά από την ένδειξη στα όργανα ότι υπάρχει πρόβλημα στα “φλαπς”, ενώ πετούσε πάνω από τα Μέθανα, λίγο μετά από την απογείωσή του, διαβάστε παρακάτω πιο ειναι το Embraer Legacy.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η πραγματική δημοσκόπηση της MRB δίνει μπροστά τη ΝΔ με 3,7%!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

Η διαστρέβλωση την πραγματικότητας από τον Δημήτρη Μαύρo και την MRB! Είναι να μην πέφτεις απ' τα σύννεφα όταν το αρχικό αποτέλεσμα της δημοσκόπησης δείχνει τη ΝΔ μπροστά με...

Μόνο στην Ελλάδα: Ο Αναγνωστόπουλος που μπήκε στη Νομική επειδή ήταν πρωταθλητής μπιλιάρδου

Πριν από μια εβδομάδα παραιτήθηκε ο Παύλος Σιούφας από τη θέση του βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ και την έδρα του πήρε ο νεαρός Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος εξελέγη για πρώτη φορά το 2007, στα 26 του χρόνια, στην Καρδίτσα.

Ωστόσο, στη συλλογή του έχει μια σειρά από βραβεία και διακρίσεις που προέρχονται από το αγαπημένο του χόμπι, το οποίο εξασκεί από τα μαθητικά του χρόνια.

Οι ισολογισμοί ΟΣΦΠ, ΠΑΟ & ΠΑΟΚ

Ποιος ήταν ο πρωταθλητής εσόδων κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν 2012-2013. Δεν θα δυσκολευτείτε να απαντήσετε καθώς η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο έχει γίνει χαώδης. Είναι η περίοδος που οι ΠΑΕ δημοσιεύουν τους ισολογισμούς τους με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε πλέον τις επιδόσεις τους όχι μόνο εντός αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ιδού τι αποτυπώθηκε στους ισολογισμούς του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Το top 20 των προϊόντων που εξάγει η Ελλάδα [πίνακας]

Τα αγροτικά προϊόντα και τα πετρελαιοειδή οι αυτά που στηρίζουν τις εξαγωγές, οι οποίες όμως φαίνεται να να έχουν χάσει δυναμική. Εκτός από τα πετρελαιοειδή, σημαντικές ανάσες στις εξαγωγές δίνουν το λάδι και τα φρούτα.

Το πάρτυ συνεχίζεται, έτσι Βαγγέλη; Η Βουλή πληρώνει 1,1 εκατ. ευρώ για να υποτιτλίσει εκπομπές

Με τις ανάγκες υποτιτλισμού ντοκιμαντέρ για το Κανάλι της Βουλής, δικαιολογείται για το 2014 κονδύλι ύψους 1,1 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό του Κοινοβουλίου, με κωδικό 899. Όπως είναι γνωστό, το Κανάλι της Βουλής δεν παρουσιάζει ενιαίο προϋπολογισμό για τη λειτουργία του και...

Περαστικά στα παπαγαλάκια: Ενέκρινε το Euro Working Group τη δόση του ενός δισ. ευρώ

Την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα ενέκρινε στις Βρυξέλλες το Euro Working Group.

Συνελήφθη ο Ραπτόπουλος

Συνελήφθη εκ νέου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οδικής βοήθειας «Εξπρές Σέρβις» Γιάννης Ραπτόπουλος. Αυτήν την φορά για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ, το συνολικό ύψος των οποίων ξεπερνάει

Παραιτείται από συνήγορος της Σταμάτη ο Κούγιας

Με επιστολή του, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανακοινώνει την παραίτησή του από συνήγορος της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, προκειμένου όπως δηλώνει να αφυπνίσει «τους ανεξάρτητους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, οι οποίοι δεν λειτουργούν υπό το φόβο των εντυπώσεων που λειτουργούν πλέον ορισμένοι κακοί πολιτικοί μας, αλλά ενδιαφέρονται μόνο για τη δίκαιη κρίση των ανθρώπων στα δικαστήρια».

Ου να χαθείς ξεφτίλα!! "Ο Μ. Λιάπης στην Τροχαία της Αγίας Παρασκευής" ΒΙΝΤΕΟ

Στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής προσήλθε λίγο μετά τις 14.15 ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Λιάπης.

Τουρκία: Συνέλαβαν για δωροδοκία γιους τριών υπουργών

Τους γιους τριών υπουργών της κυβέρνησης στο πλαίσιο έρευνας για δωροδοκία σε σχέση με κρατικές συμβάσεις συνέλαβε η τουρκική αστυνομία σήμερα.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία πραγματοποίησε τα ξημερώματα...

Βουλή: Ένταση μεταξύ Χατζηδάκη και Λαφαζάνη για τους πλειστηριασμούς

Ένταση προκλήθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για τον Ενιαίο Φόρο Ακίνητων όταν στην Αίθουσα προσήλθε ο υπουργός Ανάπτυξης με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να ζητούν να μάθουν τι θα γίνει με το θέμα των πλειστηριασμών.

Φόνο, απαγωγή και βιασμό είχε στην πλάτη του ο μεταφραστής-μαϊμού

Το νοτιοαφρικανικό eNCA αποκάλυψε νέα κατορθώματα του «σχιζοφρενή μεταφραστή», που περιλαμβάνουν φόνο, απαγωγή και βιασμό

Το φιάσκο για την κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής αλλά και τις ακριβοπληρωμένες μυστικές υπηρεσίες ανά τον πλανήτη παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, για τον άνθρωπο που βρέθηκε ένα βήμα από τον «πλανητάρχη» Ομπάμα, τον πρόεδρο της χώρας Τζέικομπ Ζούμα και τους ηγέτες χωρών όπως η Κίνα, η Ινδία και Βραζιλία, την περασμένη Τρίτη.

ΒΙΝΤΕΟ: «Μαύρη τρύπα» 8,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΟΚΑΝΑ καταγγέλει η υφυπουργός Υγείας που αποκαλύπτει ότι ο ΟΚΑΝΑ χωρηγούσε φάρμακα χωρίς άδεια ΕΟΦ!!

Μαύρη τρύπα, με περισσότερα από 8,5 εκατ. ευρώ, διερευνά το υπ. Υγείας στα ταμεία του ΟΚΑΝΑ, που αφορούν τρεις διαφορετικές υποθέσεις.

Την ίδια στιγμή, η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή καταγγέλει την πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλλιώρη ότι χρησιμοποίησε τους τοξικομανείς ως πειραματόζωα δίνοντάς τους γενόσημο φάρμακο που δεν είχε πάρει έγκριση ούτε από τον ΕΟΦ ούτε από...

Στημένα στην Ιταλία: Εφοδος στο σπίτι του Γκατούζο!

Εφοδο στο σπίτι του Τζενάρο Γκατούζο έκανε η ιταλική αστυνομία, η οποία προχώρησε αιφνιδιαστικά στην σύλληψη τεσσάρων παραγόντων που σχετίζονται σε σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία.

Λαζαρίδης: Δεν θα μείνουμε ακάλυπτοι στους πλειστηριασμούς

Κατηγορηματική απάντηση για το θέμα των πλειστηριασμών από τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού για το θέμα των πλειστηριασμών.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. τόνισε χαρακτηριστικά:

Η δεξιά τσέπη του ΣΥΡΙΖΑ

Μια πληροφορία, από αναξιόπιστη πηγή: ο Δημήτρης Τσουκαλάς έφυγε από το ΠαΣοΚ επειδή δεν τα βρήκε με το Βαγγέλη Βενιζέλο στο συνταξιοδοτικό. Επέμενε ο συνδικαλιστής των τραπεζών ότι όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι μα όλοι, του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, πρέπει μαζί με τη σύνταξη να εισπράττουν κεφάλαιο που θα επιτρέπει τα εξής βασικά: να χτίσουν ένα καλό σπίτι, τα βουτήξουν τα ποδάρια τους στα νερά της Καραϊβικής και να κακομάθουν τους απογόνους τους.

ΒΙΝΤΕΟ: Πενθεί όλη η Ελλάδα!! Πτώση ελικοπτέρου του τουρκικού στρατού με τέσσερις νεκρούς...

Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Σικόρσκι, που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στον εναέριο χώρο της Άγκυρας, κατέπεσε σήμερα, περί τις 11:30 σε περιοχή που εδρεύει η Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων (Ανορθοδόξου Πολέμου) του τουρκικού ΓΕΕΘΑ, στο 10ο χλμ της οδού Τσόλμπασι-Ικονίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτος καραγκιόζης: Συνελήφθη ο Λιάπης... οδηγούσε τζιπ με πλαστές πινακίδες!

Ο κ. Λιάπης συνελήφθη από την τροχαία της Αγίας Παρασκευής καθώς το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ο κύριος Λιάπης δεν είχε δίπλωμα κυκλοφορίας μαζί του και το ΙΧ ήταν ανασφάλιστο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Να επιστρέψει τα 14 εκατ. μίζες προτίθεται ο ΠΑΣΟΚος Κάντας... γιατί δεν επιστρέφει και τα υπόλοιπα να μην ψάχνουμε

[Έτσι όπως πάει αυτός την άλλη βδομάδα θα του βρούνε κι άλλα... να θυμίσουμε ότι πριν 2 βδομάδες του είχαν βρει 500.000 ευρώ μίζα και του έβαλαν ίσο ποσό εγγύησης το οποίο και κατέβαλε άμεσα για να τον ξαναπιάσουν πριν μερικές μέρες αφού του βρήκαν νέα μίζα 13,7 εκ...]

Έτοιμος να δώσει ονόματα και διευθύνσεις για το «πάρτι» που γίνονταν στις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων

Να επιστρέψει τα 14 εκατ. δολάρια που οι ελληνικές αρχές εντόπισαν στη Σιγκαπούρη προτίθεται ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας, ο οποίος κατηγορείται...

Μηταράκης κάνει ρόμπα τον έγκριτο: «Το διαμέρισμα στο Λονδίνο το απέκτησα με λεφτά από την εργασία μου στην Αγγλία, και αν εσύ θες να υπερασπίζεσαι αργόσχολους, προβλημά σου»

[«Εγώ γιατί να εκπροσωπώ τα πρώην αφεντικά μου και εσείς όχι από τη στιγμή που έχετε δουλέψει σε ιδιωτικά κανάλια;» είπε ο Μηταράκης στον έγκριτο και τον ξεφτίλισε...
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τη δήλωση πόθεν έσχες του κ. Μηταράκη ότι μόνο το 2010 όταν και εργαζόταν στο Λονδίνο το εισόδημά του ήταν 350.000 ευρώ και "κατηγορείτε" από τους κρατικοδίαιτους επειδή αγόρασε σπίτι αξία 1,3 εκ με λεφτά που κέρδισε από τη δουλειά του!!]

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο" αναφορικά με την δήλωση περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) και μεταξύ άλλων επεσήμανε:

Επανεξελέγη πανηγυρικά στην καγκελαρία η Μέρκελ-Πολύ λιγότερες οι διαρροές σοσιαλδημοκρατών (23) σε σχέση με το 2005 (50)

Με 462 ψήφους υπέρ σε σύνολο 631 η Άνγκελα Μέρκελ εξελέγη για τρίτη φορά καγκελάριος. Για την εκλογή της από τον πρώτο γύρο απαιτούνταν η απόλυτη πλειοψηφία. Τουλάχιστον 23 οι «διαρροές» από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Προχωράει επισήμως ο αγωγός ΤΑP –12.000 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, από τη συμφωνία

Τα καλά νέα έρχονται από το Αζερμπαϊτζάν. Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να μην κατάφερε να ταξιδέψει στο Μπακού, ωστόσο το deal για τον αγωγό ΤΑΡ, ήταν σχεδόν τελειωμένο. Από σήμερα και τυπικά, καθώς, επισήμως, οι μέτοχοι του έργου αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κατασκευή τού αγωγού .

«Οχι Μανώληηη!» Τι έκανε τον Τσίπρα να ορμήσει πάνω στον Μανώλη Γλέζο κραυγάζοντας [σκίτσο]

Μια παγωμένη σεκάνς έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στο μικρόφωνο δημοσιογράφου με ήρωες τον Μανώλη Γλέζο, τον Αλέξη Τσίπρα και αφανή... ήρωα τον Δημήτρη Τσουκαλά κυριαρχεί στο σημερινό σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή.

Ο Κώστας Καραμανλής φανερά αδυνατισμένος χειροκροτήθηκε σε γαμήλιο γλέντι στη Λιβαδειά [εικόνα]

Eμφανώς αδυνατισμένο είδαν με έκπληξη τον τέως Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προσκυνητές στο Βυζαντινό Μοναστήρι του Οσίου Λουκά Βοιωτίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πετρέλαιο αξίας 60 δις ευρώ στο οικόπεδο 12 ή άλλη μια υπερεκτιμημένη πρόβλεψη;

Eξαιρετικά αποκαλυπτική για τον πλούτο που κρύβεται κάτω από τη θάλασσα της κυπριακής ΑΟΖ και συγκεκριμένα στο οικόπεδο 12 είναι η σεισμογραφική έρευνα της εταιρείας Noble Energy, όπως αποτυπώνεται σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες εικόνες.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής: Τα 2 κόμματα της κατεχόμενης Κύπρου στηρίζουν Τσίπρα-Βίτσας:.... (μούγγα)

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Ιορδάνη Τζαμτζή και τον γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, με αφορμή την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα, για τη θέση του Προέδρου της Κομισιόν.


Η βαυαρική αστυνομία προσφέρει δουλειά σε Ελληνες-Ψάχνει υποψήφιους στην ελληνική εκκλησία του Μονάχου

Κάθε Κυριακή η ορθόδοξη εκκλησία των Αγίων Πάντων στο Μόναχο είναι γεμάτη από Ελληνες πιστούς. Τίποτα το παράξενο. Ολοι γνωρίζουν τη γίνεται στην οδό Μονάχου. Αυτό που δεν γίνεται εύκολα κατανοητό, είναι η παρουσία τριών αστυνομικών. Τι μπορεί να θέλουν;

Βαλαβάνη: Ξεπούλησα τα σημικά της οικογένειας και πήρα το 1 μύριο...

Ενοχλεί η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό βγαίνουν στοιχεία για τους βουλευτές του... είπε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και με "δυναμική" εννοεί το 0,9% διαφορά στο μαιμού γκάλοπ της MRB

Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις έχει ενοχλήσει, γι’ αυτό βγαίνουν τόσο έντονα στη δημοσιότητα στοιχεία για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των βουλευτών του, τόνισε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή η βουλευτής του κόμματος Νάντια Βαλαβάνη.

Υπογράφεται η συμφωνία για την πώληση του 66% της ΔΕΣΦΑ στη Socar

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να υπογράψει η αζέρικη Socar τη συμφωνία για την εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ).

Τι απέγινε η μοτοσικλέτα του Αλέξη Τσίπρα; Δεν δηλώθηκε αλλά δεν ασχολείται κανείς....

Αν συγκρίνει κανείς το τελευταίο «πόθεν έσχες» του Αλέξη Τσίπρα με το προηγούμενο, θα παρατηρήσει ότι από την περιουσιακή του κατάσταση λείπει μία... μοτοσικλέτα, γράφει το Βήμα το οποίο ψαχουλεύει στα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρήγας: Εξασφαλισμένη η προστασία του αδύναμου δανειολήπτη-Και για γέλιο Στρατούλης: Θα αφήσουν άστεγο τον ελληνικό λαό!!

Την προστασία του αδύναμου δανειολήπτη θέτει ως στόχο στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών ο Παναγιώτης Ρήγας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Kακοκαιρία στη Νορβηγία: Δείτε πως περπατάνε οι άνθρωποι από τον αέρα [βίντεο]

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και η Νορβηγία, με την καταιγίδα Ivar να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Κεδίκογλου: Ο κ. Τσουκαλάς είναι η καλύτερη διαφήμιση της ιδιωτικής ασφάλισης

«Ο κ. Τσουκαλάς είναι η καλύτερη διαφήμιση της ιδιωτικής ασφάλισης», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έλαβε 1 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση συνταξιοδότησης. Το βράδυ της Δευτέρας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε διευκρινίσεις τονίζοντας ότι ουδέποτε δούλεψε στο δημόσιο.

ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ: Επίθεση σε εφοριακούς σε παζάρι της Ξάνθης

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία εμπορίου της Ξάνθης, όπου πραγματοποιείται το παζάρι της πόλης, όταν δύο εφοριακοί προπηλακίστηκαν στην προσπάθεια τους να βεβαιώσουν παράβαση.

Μακρή: λείπουν πάνω από 3,5 εκ από τον ΟΚΑΝΑ

Αντί απάντησης η ΠΑΣΟΚα του ΟΚΑΝΑ λέει ότι η Μακρή την κατηγορεί γιατί θέλει να προωθήσει συγκεκριμένο φάρμακο στον ΟΚΑΝΑ... φυσικά κουβέντα για το αν λείπουν ή όχι τα λεφτά

Βαριές αλληλοκατηγορίες, που αφορούν χαμένα κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ και απευθείας αναθέσεις φαρμάκων στον ΟΚΑΝΑ, αντάλλαξαν η υφυπουργός Υγείας, Ζέττας Μακρή και η πρόεδρος του Οργανισμού, Μένη Μαλλιώρη.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Του έραψαν το χέρι στον... αστράγαλο!

Η ιατρική κάνει θαύματα. Αυτό αποδεικνύει και η συγκλονιστική περιπέτεια ενός νεαρού στην Κίνα ο οποίος έκοψε το δεξί του χέρι τον Νοέμβριο σε εργατικό ατύχημα. Ευτυχώς όμως, το χέρι του σώθηκε χάρη στους γιατρούς οι οποίοι του το έραψαν στον... αστράγαλο.

ΦΩΤΟ: Ο Αλέκος θα ανοίξει, με αφίσες, τα μαγαζιά που κλείνουν

Δείτε τον τρόπο που βρήκαν τα μέλη του «Σχεδίου Β», του Αλέκου Αλαβάνου, για να προπαγανδίσουν τα «θετικά» από το ενδεχόμενο επιστροφής της χώρας στη δραχμή.

Πιο συγκεκριμένα, εδώ και αρκετές μερικές ημέρες, οι αφισοκολλητές της πολιτικής οργάνωσης ψάχνουν και βρίσκουν...

ΦΩΤΟ: Δείτε γιατί φωνάζει ο Λαφαζάνης για επιστροφή στη δραχμή

Καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο γνωστός υπέρμαχος της επιστροφής στη δραχμή έχει φροντίσει να μην έχει όλα τα λεφτά σε ευρώ, αλλά έχει καταθέσεις τόσο σε...

Αποχώρησε από την παράταξη του Ερντογάν ο Χακάν Σουκούρ

Ο Χακάν Σουκούρ, βουλευτής του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK) και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από την παράταξη του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύγκρουση της κυβέρνησης με έναν γνωστό ισλαμιστή ιεροκήρυκα, όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.