19 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Τσακ Νόρις δεν υπάρχει λέμε... τι Βαν Ντάμ και μαλακί@ς τούμπανα

Θυμάστε την εντυπωσιακή διαφήμιση του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ με τις νταλίκες; Μπροστά σε αυτή του Τσακ Νόρις φαντάζει ασήμαντη.

Πανηγύρια! Την άρση ασυλίας του Καπερνάρου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Γι αυτό αυτοί ψηφίζουν μαζί με τη ΧΑ... ξέρουν ότι από πίσω έρχονται και δικά τους άπλυτα...

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρου αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, στην Ολομέλεια.

ΒΙΝΤΕΟ: Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται ο αστείος Τσουκαλάς: Ναι πουλήθηκε η ABN στην ΑΣΠΙΣ αλλά εμένα με κράτησαν

Μαζί με άλλους 150 υπαλλήλους λέει!! Θα μας τρελάνεις ρε λαμόγιο; Τι κάνανε 150 υπάλληλοι χωρίς καταστήματα σε μια τράπεζα που το 2007-8 αγοράστηκε από την Φορτίς (που χρεοκόπησε και πχ ένα διευθυντικό της στέλεχος στη Γαλλία διώκεται για μπόνους 1 εκ ευρώ) και την RBS (που επίσης χρεοκόπησε) οι οποίες επιδοτήθηκαν από λεφτά των ευρωπαίων φορολογουμένων!

Στο Google Transit τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στόχος η διευκόλυνση της μετακίνησης των χρηστών σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας

Tην ένταξη των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην εφαρμογή Transit στο https://maps.google.gr/, ανακοίνωσε η Google, με στόχο τη διευκόλυνση της μετακίνησης των χρηστών σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της Ελλάδας μέσω των Google Maps.

Κωστάκη ετοίμασε το μετρητό: Μήνυση έκανε ο Άδωνις στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βαξεβάνη

Μέσω του Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για τις συκοφαντίες που διαδίδει με το περιοδικό του ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Τρομακτική προσγείωση αεροσκάφους στο Μπρίστολ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει την προσγείωση-θρίλερ ενός αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Μπρίστολ στη Βρετανία. Λόγω των θυελλωδών ανέμων, που έφταναν τα 120 χιλιόμετρα την ώρα, ο πιλότος...

ΒΙΝΤΕΟ-Σούργελο που πρέπει να πάρει τον πούλο: "Η σχέση μου με τα Σκόπια είναι πάρα πολύ συναισθηματική"

Η επίσκεψη του Γιάννη Μπουτάρη στα Σκόπια, συζητήθηκε πολύ. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ένα απόσπασμα μίας συνέντευξης του δημάρχου Θεσσαλονίκης, στα Σκόπια, στην οποία εξηγεί την «συναισθηματική σχέση» που έχει με τη χώρα.

Δεν κρύβεται πλέον η λαγνεία ΣΥΡΙΖΑ στην τρομοκρατία! Ζητάνε και επίσημα την αποφυλάκιση του δολοφόνου Ξηρού

Προετοιμάζουν το κλίμα αποκαλώντας το δολοφόνο Ξηρό που σκότωσε 5 ανθρώπους "κρατούμενο ειδικής φύσης"... σε επόμενη ανακοίνωση θα πούνε αυτό που σήμερα δεν τόλμησαν: Ότι είναι "πολιτικός κρατούμενος της δημοκρατίας"

Μια ανακοίνωση του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητείται η αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας, αποκαλύπτει τους περιθωριακούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας που συνεχίζουν να ελέγχουν τον ΣΥΡΙΖΑ του 3% παρότι σαν τα πρόβατα οι ΠΑΣΟΚοι έτρεξαν να τους ψηφίσουν και να τους φέρουν στο 27%.

Επικός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ γελάει με Τσουκαλάδες και λέει σε Φεβρωνία: «Είσαι μαρξίστρια, αν είσαι και πλούσια έλα μαζί μας»!

Γελάνε μέχρι και οι δικοί τους βουλευτές με τους καραγκιόζηδες Τσουκαλά, Σταθάκη και Τσακαλώτο!

Υψηλή αίσθηση χιούμορ και διάθεση «εσωκομματικού σαρκασμού» φαίνεται ότι έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Γελαλής.

Λαμβάνοντας τον λόγο στην Βουλή ως εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το νομοσχέδιο του ενιαίου φόρου ακινήτων και σχολιάζοντας την προηγούμενη τοποθέτηση της βουλευτού της ΝΔ Φεβρωνίας Πατριανάκου, είπε:

Αφού πήδηξε τη μισή Αθήνα…. τώρα έρχεται η σειρά μερικών συντρόφων: "Κάποιοι έχουν σκανδαλώδη ποσά και επενδύσεις" λέει για Τσουκαλά, Σταθάκη, Τσακαλώτο

Φωτιές στους «συντρόφους» ανάβει ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τα φουσκωμένα «πόθεν έσχες» των βουλευτών και τις επενδύσεις σε χαρτοφυλάκια της JP Morgan και  της Blackrock.

«Υπάρχουν σκανδαλώδη ποσά και επενδύσεις από βουλευτές όλων των πλευρών, του ΣΥΡΙΖΑ συμπεριλαμβανομένου και της Ν.Δ., όμως, και των ΑΝΕΛ… Και τους ΠΑΣΟΚους».  δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Βήμα fm, σχολιάζοντας το 1.000.000 ευρώ στο "πόθεν έσχες" του  Τσουκαλά αλλά και...

Καμίνης: Μαφία και οργανωμένο έγκλημα κυριαρχούν στα Εξάρχεια

Η περιοχή των Εξαρχείων από πολιτικό γκέτο έχει μετατραπεί σε χώρο οργανωμένου εγκλήματος δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τονίζοντας την ανάγκη περαιτέρω αστυνόμευσης. Επίσης ζήτησε τη συνδρομή του υπουργείου Δημοσίας Τάξης σε ζητήματα της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΑΣΟΚα σε Άδωνι: "Στέλνω τη Μακρή στα δικαστήρια"

Διαστάσεις βεντέτας λαμβάνει η κόντρα ανάμεσα στην υφυπουργό Υγείας, Ζέτα Μακρή, και την πρώην πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλλιώρη. Η πρώτη κατηγορεί τη δεύτερη για τη «μαύρη» τρύπα που εντοπίστηκε στα ταμεία του οργανισμού με την κυρία Μαλλιώρη να προειδοποιεί ότι το θέμα θα φτάσει στα δικαστήρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Το 2013 σε 6 λεπτά

Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει σε λίγα 24ωρα, καταγράφονται σε ένα 6λεπτο κλιπ.

Δείτε το βίντεο:

Τι σπουδάζουν οι αρχηγοί των χωρών πριν κυβερνήσουν – Παγκόσμιος χάρτης δείχνει τις διαφορές σε κάθε χώρα [εικόνα]

Ονειρευτήκατε ποτέ να κυβερνήσετε τη χώρα σας; Σίγουρα έχετε περισσότερες πιθανότητες αν έχετε ένα πτυχίο νομικής, οικονομικών ή πολιτικών επιστημών.

Αυτό δείχνει ένας καταπληκτικός χάρτης που δημιούργησε ο χρήστης του Reddit mareyv, που δείχνει τι σπούδασαν οι κορυφαίοι αρχηγοί σε όλο τον κόσμο.

Η απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Γκιωνάκη κατά της μητέρας του Φοίβου

Τον Οκτώβριο του 1984, μια είδηση συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο και την κοινή γνώμη.
Ο ηθοποιός, πυροβόλησε για ερωτικούς λόγους, την σύντροφό του Αφροδίτη Κοζανιτά, μέσα στο σπίτι της, στο Καστρί. Σύμφωνα με την Κοζανιτά, αυτή του ζήτησε να χωρίσουν και το ζευγάρι λογομάχησε. Κατά τη διάρκεια του καυγά, ο Γκιωνάκης έβγαλε το πιστόλι «Σμιθ & Γουέσον», που είχε πάντα μαζί του, την πυροβόλησε και έφυγε από το σπίτι.

Ο «καραμανλικός» που έδωσε (ευτυχώς) το ΟΚ για τη «σταύρωση» Λιάπη

Ένα πρόσωπο φαίνεται ότι χειρίστηκε όλη την υπόθεση με τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων της ΝΔ Μιχάλη Λιάπη.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον...

Ψηφοφορίες, γιούχες και Σούλης...

Ο τεχνικός του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, παραιτείται και ο Σούλης Παπαδόπουλος ήδη είναι σχεδόν με το 1,5 πόδι στο τιμόνι των κιτρίνων...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

BINTEO-Να γιατί δεν πρέπει να συμπεριφέρεσαι ποτέ μειωτικά απέναντι σε μία γάτα - Θα το μετανιώσεις και δικαίως

Τη βλακώδη συμπεριφορά γυναίκας που επιχειρεί να διώξει μία αδέσποτη γάτα μπροστά από το σπίτι της με τον πλέον ακατάλληλο για γάτα τρόπο και τις επιπτώσεις των πράξεών της αποτυπώνει βίντεο που «γυρίζει» αυτό το διάστημα στο διαδίκτυο.

Γιατί αναβλήθηκε η δίκη του Λιάπη-Πλήρωσε ήδη και τα τέλη του 2014 ο στόκος!

Αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η δημοσιογράφος της Realnews στον Real Fm, Άννα Κανδύλη, ο συνήγορος του κ. Λιάπη ανέφερε ότι η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου....

Γουστάρω ξεκατίνιασμα λέμε!! Αϊβαλιώτης: Τέλειωσε η έρευνα του ΣΔΟΕ για την Χρυσοβελώνη;

Σκληρή απάντηση στις καταγγελίες της Μαρίνας Χρυσοβελώνη για το αυτοκίνητο-αντίκα στο παρκινγκ της Βουλής δίνει ο Κώστας Αϊβαλιώτης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (αν ο λογαριασμός είναι δικός του και δεν είναι κανενός χαβαλετζή γιατί κάθε μέρα ανακοινω΄νει προσχωρήσεις στο ΛΑΟΣ!!).

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Καλαντζή-Παναγιώταρου

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Καλαντζή, και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, όταν ο πρώτος, σχολιάζοντας τα όσα καταλόγισε ο κ. Παναγιώταρος σε βουλευτές και υπουργούς, κατά την εισήγησή του, ανέφερε:

Η τρολιά της ημέρας: Ο Gruevski κατηγορεί τον Σαμαρά για εθνικιστική ρητορική

Συνέντευξη στην αυστριακή Die Presse ενόψει της ελληνικής προεδρίας στην Ε.Ε.

Προκλητικός εμφανίζεται για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας των Σκοπίων, Nikola Gruevski.

Γουστάρω ξεκατίνιασμα! Πιπιλή: Η πρώτη δουλειά της Χρυσοβελώνη ήταν να ζητήσει θέση πάρκινγκ στη βουλή!

Φώναζε στο καφενείο της Βουλής κατά της βουλευτίνας των ΑΝΕΛ

"Μέτωπα" άνοιξε η κίνηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη να καταγγείλει πως με την ανοχή του προέδρου της Βουλής το αυτοκίνητο-αντίκα του Κώστα Αϊβαλιώτη παρέμενε για μήνες στο πάρκινγκ της Βουλής.

Μετά από πιέσεις Μέρκελ και Πάγκαλου, σκληρά εργαζόμενοι μεροκαματιάρηδες ΔΥ αναγκάστηκαν να κλέψουν εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από ασφαλιστικό ταμείο

Νέα υπόθεση απάτης σε ασφαλιστικό ταμείο με διασπάθιση δημόσιου χρήματος για ανύπαρκτες ασθένειες αποκαλύπτει η έρευνα που διενήργησε η επίκουρη εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου.

ΒΙΝΤΕΟ-Δηλώσεις για τον Μιχάλη Λιάπη που διεγράφη από τη ΝΔ

Τελικά ο καραγκιόζης ήταν μέλος και απλά στη Συγγρού τους πήρε 2 μέρες μέχρι να το βρούνε

Σε δηλώσεις προχώρησαν βουλευτές της ΝΔ, που είναι χαρακτηριστικές και ενδεικτικές του κλίματος που έχει διαμορφωθεί για τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη.

Στον Άρειο Πάγο για τον ΟΚΑΝΑ

Η υφυπουργός Υγείας, κα Ζ. Μακρή, συναντήθηκε σήμερα με τον Εθνικό Συντονιστή Καταπολέμησης της Διαφθοράς, κ. Ιωάννη Τέντε.

Η κα Μακρή ζήτησε...

Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη το τρολ της χρονιάς!

Το όνομά του έκανε το γύρο του κόσμου και τούτο διότι τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας, κατά τον Αντι Γουόρχολ, ήταν περισσότερα από... 15 και μάλιστα σε παγκόσμιο δίκτυο, καθώς προφασίστηκε τον διερμηνέα στη νοηματική γλώσσα, στο μνημόσυνο του Νέλσον Μαντέλα.

Γελάει ο κόσμος με τον Σταθάκη: Δεν έχω μετοχές της Black Rock... εντάξει μωρέ έχω ένα αμοιβαίο κεφάλαιο 50.000 ευρώ

Ποιος σου είπε ρε σούργελο, είσαι και καθηγητής τρομάρα σου, ότι έχεις μετοχές; Αμοιβαίο σε κατηγορούμε ότι έχεις! Δηλ. έδωσες λεφτά στην Black Rock να τα επενδύσει και αυτή τα επένδυσε στην Eldorado Gold και τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική! Τα άλλα πες τα στα πρόβατα του ΣΥΡΙΖΑ...

«H κυβέρνηση ανοίγει την κερκόπορτα της απελευθέρωσης πλειστηριασμών και για μια σταδιακή αποδυνάμωση της προστασίας της πρώτης κατοικίας, με τελική κατάληξη την πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών, με την ελάχιστη προστασία κάποιων κοινωνικών στρωμάτων που πρόκειται για διευκρινιστούν» υποστήριξε, στο Βήμα FM, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης.

Οταν τα Χριστούγεννα νίκησαν τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο: Η ανακωχή Βρετανών και Γερμανών το 1914

Τα Χριστούγεννα, θεωρούνται μια γιορτή αγάπης και συμφιλίωσης με όλους, ακόμη και με τον χειρότερο εχθρό. Τι ισχύει όμως όταν αντί για χριστουγεννιάτικο τραπέζι υπάρχουν οχυρά και όταν αντί για δώρα υπάρχουν σφαίρες και όπλα; Τις περισσότερες φορές τα Χριστούγεννα νίκησαν, όπως φαίνεται και από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΦΩΤΟ! Καταγγελία Χρυσής Αυγής: Έχει "προηγούμενα" εδώ και 40 χρόνια ο Βουρλιώτης με τον Μιχαλολιάκο!

Αν ευσταθούν τα παρακάτω που καταγγέλει η Χρυσή Αυγή, μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το πως θα ξεκινήσει η δίκη του Μιχαλολιάκου... με ένσταση για την εξαίρεση του Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη Χαράλαμπου ο οποίος κάνει την έρευνα! αν μάλιστα τα αποδείξουν και με μάρτυρες τότ θα καταφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα στο κατηγορητήριο. Δείτε τι "προηγούμενα" καταγγέλουν ότι έχει ο Βουρλιώτης με τον Μιχαλολιάκο, με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και 36 χρόνια!

Τουρκικός Τύπος: Θα συλληφθεί και ο γιος του Ερντογάν για διαφθορά;

Πλήθος δημοσιευμάτων σε όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης κάνουν πλέον από το πρωί της Πέμπτης, λόγο ότι επίκειται και η σύλληψη του γιου του τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να αντιμετωπίσει κατηγορίες για διαφθορά. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί η σύλληψη δεκάδων ατόμων, περιλαμβανομένων πολύ γνωστών επιχειρηματιών και υιών επιχειρηματιών για υπόθεση χρηματισμού. Οι εξελίξεις στη γείτονα χώρα είναι καταιγιστικές. Ο τούρκος πρωθυπουργός έδωσε εντολή και παύθηκαν πέντε αστυνομικοί διευθυντές που συνέλαβαν γιους πολιτικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο γέλιο: Σοφία Βόσσου & AC/DC featuring Thundercats

Τα λόγια είναι περιττά! Η περιγραφή του βίντεο στο YouTube τα λέει όλα:

«Ζωντανά από τη Γιουροβίζιον η Σοφία Βόσσου και η μπάντα της, με σολίστ τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μαζί με τους AC/DC και γκεστ σταρ τους Θάντερκατς ερμηνεύουν την μεγάλη επιτυχία "Θάντερ Σα Να Μπαίνει Η Άνοιξη" ("Thunder Sa Na Mpeni H Anixi") εμπνευσμένη από το επικό Thunderstruck.

Πατριώτες του κ@λου, φανταστείτε το ανάποδο: "Τι κερδίζει η Ελλάδα από την έξοδο της Ιρλανδίας από το Μνημόνιο"

«Μπόνους» 126 εκατ. ευρώ, για τη μείωση του δημοσίου χρέους, συνεπάγεται για την Ελλάδα η έξοδος της Ιρλανδίας από το καθεστώς μνημονίου.

Σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα «Irish Examiner» και δημοσίευμά της που φέρει τον τίτλο «Ελληνικό δώρο», στο πλαίσιο έγκρισης του μεσοπρόθεσμου σχεδίου οικονομικής στρατηγικής της Ιρλανδίας, η κυβέρνηση της χώρας...

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Βρήκαμε άλλα 768 επιδόματα σε πεθαμένους

Την 7η έκθεση του συστήματος «ΗΛΙΟΣ» η οποία αφορά στις καταβολές των συντάξεων του Ιανουάριου 2014 παρουσίασαν σήμερα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, η γενική γραμματέας Πρόνοιας Έφη Μπέκου, ο διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΗΔΙΚΑ) Χρήστος Χάλαρης και ο γενικός διευθυντής Πρόνοιας Σπύρος Κοκκινάκης.

Δεν παλεύεται, σύντροφοι! 180% αύξηση έδωσε σε υπαλλήλους του ΠΚΑΝΑ η ΠΑΣΟΚα Μαλλιώρη! Δείτε πόσα παίρνει απλός υπάλληλος!

του Θανάση Μαυρίδη

Στρατιές υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα έχουν οδηγηθεί στην ανεργία και στο περιθώριο, επειδή αστείοι πολιτευτές προστάτευσαν τους ψηφοφόρους τους που διόρισαν στο δημόσιο. Την ώρα που συμπολίτες μας ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν λίγο φαγητό, το ελληνικό δημόσιο σπαταλάει πόρους σε νέες προσλήψεις και σε αυξήσεις μισθών δημοσίων υπαλλήλων!

Στα παπάρια μας! "Στην Ασία ο ηλίθιος-Απόντος του έγινε η εκδίκαση του αυτόφωρου"

[Σιγά τ' αυγά! Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που δικάζεται ερήμην για παράβαση του ΚΟΚ! Παρασχοληθήκανε οι δημοσιοκάφροι για να αποπροσανατολίσουν από τα ξεφτιλίκια ΣΥΡΙΖΑ, την ανυπαρξία πρότασης εξόδου από την κρίση, το ΟΧΙ σε όλα, τους εκατομμυριούχους βουλευτές με τις επενδύσεις στη Black Rock και εμμέσως στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική... γι αυτά μόκο]

Μακριά από την Ελλάδα και το δικαστήριο όπου πριν από λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση του αυτόφωρου για την προχθεσινή του σύλληψη είναι ο Μιχάλης Λιάπης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Ασία!

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 27% από 27,1% η ανεργία το 3ο τρίμηνο του 2013

Το ποσοστό της ανεργίας κατά το τρίτο τρίμηνο του 2013 διαμορφώθηκε στο 27%, ελαφρώς μειωμένο από το 27,1% του προηγούμενου τριμήνου αλλά αυξημένο από το 24,8% του αντίστοιχου τριμήνου του 2012.

ΒΙΝΤΕΟ-Τζαμτζής: «Τίποτα δε λέει η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για πλειστηριασμούς»-Οικονομέας: «Πως δεν λέει; Μια στιγμή να τη διαβάσω»... ακόμα τη διαβάζει για να βρει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Εντυπωσιακή η ανικανότητα Βαρεμένου να αναπτύξει εναλλακτική πρόταση ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Ιορδάνη Τζαμτζή και τον Γιώργο Βαρεμένο με αφορμή το θέμα των πλειστηριασμών. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αντέδρασε έντονα στην άρνηση του κ. Βαρεμένου να έχει διάλογο μαζί του και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για ανυπαρξία εναλλακτικής πρότασης.

Δωροδοκία 1.5 εκ. στον Μπαγίς σε κουτί παπουτσιών;

Το... κουτί της Πανδώρας στην υπόθεση διαφθοράς στην Τουρκία είναι τα κουτιά υποδημάτων που περιείχαν εκατομμύρια δολάρια και διατέθηκαν σε υπουργούς και στο διοικητή της κρατικής τράπεζας Χάλκμπανκ, σύμφωνα με τα στοιχεία της εισαγγελίας που διέρρευσαν σήμερα, ενώ η κυβέρνηση χαρακτηρίζει «βρώμικο σχέδιο» την εισαγγελική έρευνα και «συμμορία» όσους μετέχουν στην όλη επιχείρηση.

Νέο τετ α τετ Σαμαρά - Μέρκελ

Λίγο πριν από την τελευταία Σύνοδο Κορυφής οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν και πάλι

Την πρώτη του συνάντηση με την Ανγκελα Μέρκελ μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της για τρίτη φορά στην Καγκελαρία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας θα έχει σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο περιθώριο της Συνεδρίασης του Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες.

ΒΙΝΤΕΟ-Η χάβρα Κοντονή-Γκόγκα και η "έκρηξη" του περιπτερά που προκαλεί το τζερτζελο για τα νούμερα ενώ κάνει ότι δεν θέλει

«Η σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποβρυχίων και στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. «Είδατε κανένα σκάνδαλο χθες;» ρώτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Γκόγκας, απευθυνόμενος στον κ. Κοντονή ο οποίος απάντησε:

Ο Χιώτης δάσκαλος του Αϊνστάιν-Η ζωή του παγκοσμίου φήμης μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή [εικόνες]

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής ήταν κορυφαίος σύγχρονος Έλληνας μαθηματικός που διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο. Γεννήθηκε στο Βερολίνο στις 13 Σεπτεμβρίου 1873 όπου ο πατέρας του ήταν πρεσβευτής της Τουρκίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ειρήνη Μερκούρη: Εκκλησία πάω αλλά όχι ότι κλείστηκα σε μοναστήρι-Είναι ντροπή να χρησιμοποιουν το Θεό για να μου την πούνε!

«Αν είναι να πας σε μοναστήρι, είναι κάτι που δεν το λες, δεν το φωνάζεις»...

Στο σπιτικό των Καρντάσιανς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ειρήνη Μερκούρη για να συνομιλήσει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα. Αφορμή για την επίσκεψη της τραγουδίστριας ήταν τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει μπει σε μοναστήρι.

Οι δισεκατομμυριούχοι με τα περισσότερα κέρδη φέτος

Η περιουσία των δισεκατομμυριούχων αυξήθηκε κατά 226 δισ. δολάρια μέσα σε ένα χρόνο, φτάνοντας στο σημείο να υπερβαίνει το ΑΕΠ οποιασδήποτε χώρας, με εξαίρεση αυτό των ΗΠΑ και της Κίνα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής,  Warren Buffett, ο οποίος προσθέτει 37 εκατομμύρια δολάρια κάθε ημέρα στην περιουσία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοσαρκάζεται και ζητάει χαράτσι στους πλούσιους βουλευτές... δηλ. Τσακαλώτο, Τσουκαλά, Βαλαβάνη, Μητρόπουλο, Σταθάκη κ.λπ

Ρελάνς για να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις σε ό,τι αφορά τα πλούσια «πόθεν έσχες» ορισμένων βουλευτών επιχειρεί η Κουμουνδούρου, θέτοντας θέμα «επιβολής» αυξημένων εισφορών και συμμετοχών σε δομές αλληλεγγύης.

Χρόνια πολλά ρε γίγαντα! Ο Άκης κλείνει τα 74

Γενέθλια στον Κορυδαλλό για τον πρώην υπουργό... άντε και στου Γιάννου

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1939, είναι πολιτικός μηχανικός και πρώην πολιτικός. Υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις...

1.7 εκατ. ευρώ για της δημόσιες σχέσεις του Μπουτάρη

Το πόσο των 1.700.000 ευρώ ξόδεψε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για δημόσιες σχέσεις το 2011. Αυτό αποκαλύπτεται από την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του δήμου εξαιτίας των συζητήσεων που γίνονταν στο διαδίκτυο με αφορμή την πρόσφατη συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης όπου ψηφίστηκε ετεροχρονισμένα ο ισολογισμός της χρονιάς εκείνης.

O Ιωαννίδης στρίμωξε τον Σαμαρά στη Βουλή – Θέλει να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Πηγαδάκι είχαν χθες στη βουλή ο Αντώνης Σαμαράς με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Ιωαννίδη, με αντικείμενο την υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στα Νέα, το θέμα συζήτησης εικάζεται πως ήταν...

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ!! Ο Σκορδάς αναλύει την πολύ καλή ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς (ΚΑΡΤΕΣ)

[Μέχρι και ο Παπαδάκης ήταν σχετικά ενθουσιασμένος! Εντάξει επειδή δεν μπορεί βέβαια να ξεφύγει από τη μαλακ@α, ενώ τόσο καιρό φώναζε να γίνει ρύθμιση τώρα που έγινε ευνοϊκή ρύθμιση σε κάποια στιγμή λέει το επικό: "μα τώρα θα σταματήσουν να πληρώνουν όσοι πλήρωναν!!". Ρε στόκε ούτως ή άλλως όποιος δεν ήθελε να πληρώσει δεν πλήρωνε και μέχρι τώρα που ίσχυε γενική απαγόρευση πλειστηριασμών!]

Με βάση το τελικό σχέδιο για τους πλειστηριασμούς, η συνολική περιουσία των δανειοληπτών δεν πρέπει να ξεπερνά τις 270.000 ευρώ, ανέφερε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Πόσους καλύπτει η ρύθμιση

19 Δεκεμβρίου 1980: Ο εμπρησμός του «Κατράντζου» και του «Μινιόν» που δεν εξιχνιάστηκε ποτέ

Αποτελεί ίσως ένα από τα τρομοκρατικά χτυπήματα που άφησαν εποχή, καθώς οι στόχοι ήταν δύο από τα ιστορικότερα πολυκαταστήματα της Αθήνας, οι δράστες ήταν μια οργάνωση-φάντασμα που υποστήριξε ότι ήταν παρακλάδι του ΕΛΑ, ενώ ακόμη και οι υπόλοιπες τρομοκρατικές οργανώσεις την καταδίκασαν. Ο λόγος για τις δύο ταυτόχρονες πυρκαγιές που ξέσπασαν στις 19 Δεκεμβρίου του 1980 στα πολυκαταστήματα «Μινιόν» και Κατράντζος, τις οποίες η Αστυνομία απέδωσε σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ποιοι φτιάχνουν και πόσο κοστίζουν οι πλαστές πινακίδες -Ποιες οι διαφορές με τις νόμιμες

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ενέργεια του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη να φτιάξει πλαστές πινακίδες και να τις τοποθετήσει στο όχημα του, πολλοί αναρωτήθηκαν που απευθύνθηκε για να τις φτιάξει. Προφανώς ο πρώην υπουργός επισκέφθηκε ένα από τα πολλά καταστήματα που φτιάχνουν επιγραφές και από εκεί προμηθεύθηκε τις πινακίδες. Μάλιστα τέτοια καταστήματα βρίσκονται και δίπλα από το κτίριο της Τροχαίας στο Μεταξουργείο.

Έτσι μωρή αρρώστεια!! Τζένη Χειλουδάκη: «Φτύνω κατάμουτρα τους Λιάγκα και Νότη»

Πριν από λίγες μέρες τα «έχωσε» η Τζένη Χειλουδάκη στον Γιώργο Λιάγκα και τον Νότη Σφακιανάκη μέσω Facebook. Τι την εκνευρίζει σε όσα έχουν δηλώσει κατά καιρούς;

«Σιχαίνομαι τους υποκριτές. Άνθρωποι-κλειδιά στα ΜΜΕ όπως αυτοί, θα έπρεπε να έχουν πιο φιλελεύθερες απόψεις και όχι να μας γυρνούν στον Μεσαίωνα.