20 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ!! Κορίτσια του ράγκμπι φωτογραφίζονται γυμνά προκαλώντας τρόμο

Για όλα φταίει το Ινστιτούτο Γυναικών. Από τότε που οι κυρίες του Rylstone WI φωτογραφήθηκαν γυμνές για φιλανθρωπικό σκοπό το 1999, τα γυμνά ημερολόγια έγιναν μάστιγα.

Έχουμε δει κατά καιρούς, γυμνούς πολίστες, πυροσβέστες, ξυλουργούς, κρεοπώλες και γενικά ανθρώπους από όλων των ειδών τα επαγγέλματα και τα αθλήματα. Τώρα ήρθε και η σειρά των γυναικών του Camp Hill Rugby Club οι οποίες έκαναν την πρώτη τους ασπρόμαυρη απόπειρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι πέταξαν έξω από τον ΟΚΑΝΑ την ΠΑΣΟΚα

Ένταση επικράτησε όταν η Μαίρη Μαλλιώρη προσπάθησε να δώσει συνέντευξη Τύπου στον ΟΚΑΝΑ. Δεν της επετράπη, όμως, μετά την παραίτησή της από την προεδρία του ΟΚΑΝΑ, η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

ΒΙΝΤΕΟ-"Ξαναχτύπησε" το δίδυμο γυμνιστών στη Θεσσαλονίκη

Το κρύο στη Θεσσαλονίκη είναι τσουχτερό, όμως το γνωστό δίδυμο των γυμνιστών το αψηφά, βαδίζοντας και συζητώντας  αμέριμνα με αδαμιαία περιβολή στο ανακαινισμένο παραλιακό μέτωπο της πόλης που καλύπτει πέντε χιλιόμετρα και παραδόθηκε σε δημόσια χρήση ύστερα από 2,5 χρόνια εργασιών.

Αυτή είναι η σκ@τόφατσα που συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών

Συνελήφθη στις 27 Οκτωβρίου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και σε βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή, τετελεσμένης και σε απόπειρα, στο πλαίσιο σχετικών ποινικών δικογραφιών.

Πρόκειται για τον:
ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Οι Ολλανδοί πάντα έθεταν τους δικούς τους όρους, όπου και..αν βρίσκονταν. Και μπορεί άλλοι να έκαναν πολιτική με τις κανονιοφόρους, αυτοί, χωρίς να αφήνουν εμφανές το στίγμα του αποικιοκράτη, ως εμπορικοί – επιχειρηματικοί κατακτητές συμπεριφέρονταν σε κάθε χώρα που δραστηριοποιούνταν.

Σούργελα!! Επανακατατέθηκε η τροπολογία για τις ΠΑΕ μετά από αίτημα των βουλευτών... που το πρωί ζητούσαν να αποσυρθεί!!

Ενταση προκλήθηκε στη Βουλή το πρωί της Παρασκευής όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς οι βουλευτές άρχισαν να αντιδρούν για τις «άσχετες» διατάξεις που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο και συγκεκριμένα αυτή που αφορούσε τις ΠΑΕ. Ο υπουργός Οικονομικών μετά τις έντονες αντιδράσεις αναγκάστηκε να αποσύρει την επίμαχη διάταξη, ωστόσο, το απόγευμα την επανέφερε, καθώς....

Στη Γερμανία βρίσκεται ο -ελεύθερος πλέον- Μιχαήλ Χοντορκόφσκι

Στη Γερμανία έφτασε ο ρώσος πρώην μεγιστάνας, Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, λίγες ώρες μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή. Την Πέμπτη ο ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχε ανακοινώσει ότι επρόκειτο να απονείμει χάρη στον Χοντορκόφκσι, κάτι που έγινε μετά από μερικές ώρες.

Δεν μπορεί να ξεκόψει από το παρελθόν του το ΠΑΣΟΚ και μισοστηρίζει τη Μαλλιώρη

Με μια εντελώς υποκριτική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ στηρίζει – κατόπιν εορτής- την τέως πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ Μένη Μαλλιώρη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως αβάσιμες και αδικαιολόγητες τις καταγγελίες της υφυπουργού Υγείας σε βάρος της.

Εξελίξεις στην Τουρκία: Τον πούλο ο Μπαγίς, που έλεγε τους Κύπριους "μουλάρια"!

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Τούρκος Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγίς.
Υπενθυμίζεται πως ο Μπαγίς δωροδοκήθηκε με 1.5 εκατομμύριο δολάρια, τα οποία του παραδόθηκαν μέσα σε κουτιά υποδημάτων, με αντάλλαγμα να παραχωρήσει την τουρκική ιθαγένεια σε Ιρανό επιχειρηματία και συγγενικά του πρόσωπα.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσατίστηκε ο Στουρνάρας και απάντησε στις ηλιθιότητες του φοροκλέφτη

Ένταση επικράτησε στη βουλή όταν πήρε τον λόγο ο Γιάννης Στουρνάρας για να απαντήσει στον Αλέξη Μητρόπουλο ο οποίος κατήγγειλε ότι ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε να γίνει έλεγχος από το ΣΔΟΕ στον ίδιο.

ΒΙΝΤΕΟ: Επικό αυτοτρολάρισμα Βύρωνα: «Δεν σας πληρώνω κ τροϊκανοί γιατί θα μου πεθάνει το παιδί»... όχι αυτό που διόρισα στη Βουλή... το άλλο

Ότι και να πεις για κάτι τέτοιους τύπους που ανέδειξε το μνημόνιο, είναι λίγο. Δείτε τι είπε το άτομο που μας φόρτωσε την κόρη του στο σβέρκο και θα την πληρώνουμε για να ξύνεται:

Και ποιος θα πληρώσει την κόρη σου ρε Βύρωνα;; Πολύδωρας: Δεν ψηφίζω τη δήμευση της ακίνητης περιουσίας

Το 'χει τερματίσει προ πολλού το κοντέρ αλλά είναι τυχερός λόγω 153...

Την αντίθεσή του στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, εξέφρασε σε ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, χαρακτηρίζοντας το νόμο «δήμευση» και τα λογιστικά που τον στηρίζουν «εξακολουθητικά ψευδεπίγραφα».

BINTEΟ-Μπαρόζο: Έχω εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά

«Πιστεύω πως η ελληνική προεδρία θα είναι επίσης μια επιτυχημένη προεδρία», ανέφερε ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη γνώμη του Προέδρου της Κομισιόν για την ελληνική προεδρία.

ΒΙΝΤΕΟ-Καράκας κατασκευαστική ΑΤΕ.... Made in SYRIZA

Φοβερό ατύχημα σε εργοτάξιο on camera

Ένα φοβερό ατύχημα κατέγραψε κάμερα σε εργοτάξιο στο Καράκας της Βενεζουέλας του Αλέξη. Όπως θα δείτε δύο γερανοί έπεσαν σε μία τρύπα κατά τη διάρκεια των εργασιών για το Μετρό.

"Ανεπιθύμητος ο Λιάπης στη Μαλαισία"

«Κύριε Λιάπη είστε ανεπιθύμητος στην Μαλαισία. Δεν είστε καλοδεχούμενος».

Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στη Μαλαισία, κ. Μίλτος Δενεδιώτης αναφορικά με την άφιξη του πρώην υπουργού Μεταφορών στην ασιατική χώρα.

Ανοίγουν κι άλλα στόματα μετά τον Κάντα!

Ένας ακόμη εμπλεκόμενος, πλην του πρώην αναπληρωτή Διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα, στην υπόθεση με τις «μίζες» από εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΠΕΘΑ, φέρεται διατεθειμένος να «συνεργαστεί με την Δικαιοσύνη».

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο γέλιο οι κλεφτοζωάδες με τα καλσόν στο κεφάλι, που τις άρπαξαν στο Σύνταγμα παρά τη γλώσσα και τις απειλές για "μπαλωθιές"

Οι ίδιοι άσχετοι με πραγματικούς αγρότες που είχαν έρθει επί Καραμανλή στον Πειραιά και τους είχε προυπαντήσει ο γιωργάκης, ήρθαν και τώρα για να κάνουν το τζερτζελέ τους επειδή την έχουν πιει την πορτοκαλάδα: Όλοι αναρωτιούνται "μα πως κάνουν έτσι για 2-3 ευρώ το στρέμμα τη στιγμή που οι αγρότες της Θεσσαλίας δεν ασχολούνται"...Μα κάνουν έτσι επειδή όλοι τους έχουν δηλώσει 5 και 10 φορές...

Έφαγαν....άλογα οι φοιτητές στη Θράκη στο εστιατόριο του πανεπιστημίου!

Με πρόστιμα - χαδάκια τιμώρησε ο ΕΦΕΤ την εταιρεία κέτερινγκ που εφοδιάζει το Διμοκρίτειο Πανεπιστήμιο επειδή τάιζε τους φοιτητές με κρέας  που περιείχε μέσα και DNA αλόγου!
Η εταιρεία λοιπόν  Α ...

ΑΠ: Κάθειρξη 22 ετών σε υπεύθυνη λογιστηρίου για υπεξαίρεση 1 εκατ. ευρώ

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε ποινή κάθειρξης 22 ετών, που είχε επιβληθεί σε υπεύθυνη λογιστηρίου κέντρου περίθαλψης της Θεσσαλίας, η οποία καταδικάστηκε για υπεξαίρεση ποσού άνω του 1 εκατ. ευρώ και για πλαστογραφία.

Σαμαράς για Τσίπρα: Έχει αντίπαλο την Ελλάδα - για Λιάπη: Όποιος καταπατάει τους νόμους θα πληρώνει

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσιπρα, εξαπέλυσε στις Βρυξέλλες μετά τη Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός, με αφορμή και τη συνεχεία που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των υποβρύχιων προσκομίζοντας στοιχεία στην εισαγγελία.

To Facebook ενεργοποίησε το κουμπί dislike -Που βρίσκεται και πώς μπορεί κανείς να το βάλει

Ο κύβος ερρίφθη. Μετά από αρκετή συζήτηση, φημολογία, δοκιμές, αναβαθμίσεις και κόντρα διαρροές, οι μηχανικοί του Facebook αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν το κουμπί dislike, έτσι ώστε να μπορεί όποιος θέλει να το χρησιμοποιεί.

Οι καλύτερες φωτογραφίες του National Geographic για το 2013!

To National Geographic έστεψε τους φετινούς νικητές για το 2013 με την συγκλονιστική φωτογραφία της πολικής αρκούδας κάτω από τον πάγο!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 30/11 και συμμετείχαν τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφοι από 150 χώρες.

Αυτή ήταν η βουλευτής παπαράτσι που κατέγραφε με το κινητό της τον καυγά Τζαμτζή-Παπαδημούλη

Και ενώ ο κ. Παπαδημούλης τσίριζε: «Με φωνές προσπαθείτε να κρύψετε τη γελοιοποίηση. Να γίνει ψηφοφορία με ανάταση χείρας» μέσα στην επιτροπή που συζητούσε το φορολογικό νομοσχέδιο και ο κ. Τζαμτζής του απαντούσε «αυτό που κάνετε είναι γελοιοποίηση»... όλοι σιώπησαν και γύρισαν στον πρόεδρο της επιτροπής Γιώργο Βλάχο, ο οποίος μόλις είχε πει:

Στο σφυρί βγάζει ο Λιάπης το πολυτελές τζιπ του;

Χρήστες των social media κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο αγγελία πώλησης του επίμαχου τζιπ – Και η μπαταρία του είναι πλέον εντάξει για όποιον ενδιαφέρεται...

Δεν έχει τέλος το πάρτι στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης με “πρωταγωνιστή” τον Μιχάλη Λιάπη.

Σας ξέφυγε ρε! Κρύψτε τον: Μέλος της νεολαίας Λαφαζάνη θέλει να γίνει κυβέρνηση με ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Οικολόγους ακόμη και εκτός ευρώ

Συνεχίζει τις διαφοροποιήσεις της από την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς μέλος του Αριστερού Ρεύματος Νεολαίας στην πρώτη Συνδιάσκεψη των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε «κυβέρνηση με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεργασία με ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Ριζοσπαστική Οικολογία ακόμα και εκτός ευρώ».

ΦΩΤΟ: Ο Βούλγαρος που ονομάζεται... Manchester United -Μετά από 10 χρόνια τον δικαίωσε το δικαστήριο

Η τρέλα των οπαδών για την αγαπημένη τους ομάδα δεν έχει όριο. Αλλωστε ως γνωστόν: γυναίκα αλλάζεις, κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Αυτό πάντως που έκανε ο 50χρονος Βούλγαρος, Μαρίν Ζντράβκοφ δεν έχει προηγούμενο.

Και το 2014 θα πρέπει να μαζεύουμε αποδείξεις -Ποιες περνάνε στην Εφορία

Δεν αλλάζει τελικά το σύστημα συλλογής αποδείξεων που ισχύει, αφού δεν θα καταργηθεί το 2014 και επομένως οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του εισοδήματός τους και έως 10.500 ευρώ και την επόμενη χρονιά.

Πατριώτες του κώλου ALERT! Έχει κι η Χρυσή Αυγή το Λιάπη της

Δεν πιστεύουμε τίποτα! Προβοκάτσια των εβραίων των Ιωαννίνων ήταν για να ανακόψουν το δρόμο της ΧΑ προς την εξουσία... αυτό

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων οδηγήθηκε ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στην πόλη, Ιάσων Μπίμπος, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το απόγευμα, στα πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, επειδή είχε...

Ο "γάιδαρος" Γρηγοράκος παρκάρει το αμάξι του επάνω στα πεζοδρόμια (;)

Για να απολαύσει το φαγητό του με την Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπέιρου-Δυτικής Μακεδονίας
Οργισμένοι περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με το θράσος του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γηγοράκου και της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρώνένης Διοίκησης Βίκυ Ευταξά, οι οποίοι πάρκαραν τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα επάνω στο πεζοδρόμιο,έξω από το μαγαζί στο οποίο γευμάτιζαν χθες το μεσημέρι,στο μώλο των Ιωαννίνων!!!

O Άδωνις θεσμοθετεί στην Υγεία τον «μάνατζερ του μήνα»

«Δε θέλω να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς ή να πληρώνουν όταν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα» διεμήνυσε στους διοικητές ο υπουργός Υγείας

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν το πρωί της Παρασκευής οι 180 διοικητές και αναπληρωτές διοικητές του ΕΣΥ με τον πολιτικό τους προϊστάμενο. Ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, υποδέχθηκε στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) τους νέους αξιωματούχους του ΕΣΥ όπως αυτοί πρόεκυψαν απο την αξιολόγηση της σχετικής επιτροπής τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Ο Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα απονομής χάριτος στον Χοντορκόφκσι

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε το διάταγμα απονομής χάριτος στον Μιχαήλ Χοντορκόφκσι, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή εδώ και περισσότερο από 10 χρόνια.

Μήπως να μας τον ακουμπήσετε κιόλας; Πρόστιμα έως και 30% και τόκους από την πρώτη μέρα για ληξιπρόθεσμους οφειλέτες Δημοσίου

Μεγάλη παπαριά το πρόστιμο (επιπλέον στους τόκους που υπήρχαν πάντα)... το μόνο που θα καταφέρει να εκτιναχθούν οι ανείσπρακτες οφειλές και να φτάσουν στα 70 δις, στα 80, άντε και με το καλό στα 100... Μα πως θα σου πληρώσει ο άλλος το πρόστιμο αμα δεν έχει να σου πληρώσει το φόρο; Δηλ. θα βλέπεις ότι ο άλλος είναι άνεργος, έχει καταθέσεις 100 ευρώ (αφού τώρα μπορούν να δουν και τις καταθέσεις και ορθώς τις βλέπουν) και εσύ θα του κολλάς και πρόστιμα; Ποια η ουσία;

Αυστηροποίηση των χρηματικών ποινών για τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες του Δημοσίου προβλέπει διάταξη που συμπεριλήφθηκε στο σχέδιο νόμου για τους πλειστηριασμούς.

Γυαλιά καρφιά στον ΟΚΑΝΑ: Ένταση από Μ. Μαλλιώρη και τους ευνοημένους επειδή δεν την άφησαν να μπει στο κτήριο να δώσει συνέντευξη...

Αφού παραιτήθηκε χθες, τι περίμενε; Εγώ μπορώ να πάω να μπω στο κτήριο και να δώσω συνέντευξη; Είναι και καθηγήτρια παν/μίου τρομάρα της...

Πανικός επικράτησε πριν από λίγη ώρα  στον Οργανισμό Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) όταν η παρατηθείσα πρόεδρος του Μένη Μαλλιώρη θέλησε να παραχωρήσει συνένετυξη τύπου αλλά εμποδίσθηκε με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ από την στιγμή που ο υπουργός υγείας έχει κάνει δεκτή την παραίτηση της.

Βουλευτής-παπαράτσι βιντεοσκοπούσε Τζαμτζή-Παπαδημούλη να μαλώνουν!

Σκηνές reality στην επιτροπή που συζητούνται οι πλειστηριασμοί - Τον καβγά Παπαδημούλη-Τζαμτζή κατέγραφε απ' ευθείας με το κινητό της άλλη βουλευτής μέλος της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου

Απίστευτες σκηνές εξελίσσονται στην συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής στην οποία συζητείται το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει και τους πλειστηριασμούς με τους βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης να  συγκρούονται....

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έφερε τους κάφρους του ΠΑΣΟΚ-νυν ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα να κλείσουν δρόμους (ΦΩΤΟ κ VIDEO)

"Πορτοκαλοπόλεμος" μεταξύ αγροτών και αστυνομικών στη Σταδίου

Το φορτηγό ερχόταν από το Άργος γεμάτο πορτοκάλια τα οποία οι αγρότες ήθελαν να τα μοιράσουν στους πολίτες στο πλαίσιο της κινητοποίησης τους ενάντια στηφορολόγηση των αγροτεμαχίων. Στη Σταδίου ωστόσο, οι αστυνομικοί έκοψαν τον δρόμο στο φορτηγό και επικράτησε ένταση. Δείτε τι έκαναν οι αγρότες τελικά.

BINTEO: ‘Αρον άρον πήρε πίσω άρθρα του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς ο Στουρνάρας

​Τρία άρθρα και 18 διατάξεις του άρθρου 9 αποσύρει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας από το νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς μετά και τις αντιδράσεις των βουλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άρθρα που αποσύρονται αφορούν...

ΒΙΝΤΕΟ-Καλαντζής: Αριστεροί με δεξιά τσέπη στον ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Καλαντζή και τον Μιχάλη Κριτσωτάκη με αφορμή την φορολόγηση των αγροτών. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, κατηγόρησε την κυβέρνηση για λαϊκισμό γεγονός που προκάλεσε την έντονή αντίδραση κ. Καλαντζή, ο οποίος επέστρεψε τον χαρακτηρισμό.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βαρουφάκης πιστεύει ότι ποτέ δεν θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ γιαυτό "θα έχουμε τρόικα για τα επόμενα 30 χρόνια"

"Η σύγκρουση πρέπει να είναι σταδιακή"... άρα όχι σκισίματα και απειλές αλλά σταδιακά να φτάσεις, όπως πετάχτηκε να πει ο μπαμπάς του ληστή, στο "δεν πληρώνω" του Λιάπη ;) ... αυτό είπε λίγο πολύ ο "καθηγητής"

Για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο καθηγητής οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης λέγοντας ουσιαστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κυβερνήσει ποτέ αφού όπως τόνισε δεν πρέπει να έχει κανείς ψευδαισθήσεις πως...

Χάος στη Βουλή: Δεν ψηφίζουν οι βουλευτές ΝΔ & ΠΑΣΟΚ τις άσχετες διατάξεις

Σε εκρηκτικό και πολεμικό και πολεμικό κλίμα συνεχίζεται η συνεδρίαση στη Βουλή για νομοσχέδιο που θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς καθώς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν έντονα στην πληθώρα διατάξεων που προσπαθεί η κυβέρνηση να περάσει μέσα από το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί...

ΦΩΤΟ! Σκόπια: Γέμισαν με αφίσες ισλαμιστή που... δέρνει τον Άγιο Βασίλη!

Οι συνοικίες Τσάιρ και Μπούτελ των Σκοπίων, στις οποίες μένουν οι περισσότεροι Αλβανοί και μουσουλμάνοι των Σκοπίων, γέμισαν με αφίσες, με τις οποίες καλούνται οι μουσουλμάνοι της χώρας, να μην γιορτάσουν το νέο έτος, με χριστιανικά έθιμα.

Άλλη μια καλή κίνηση του Βρούτση: Επίδομα 200 ευρώ στους μακροχρόνια άνεργους

Ειδικό επίδομα στήριξης, για έναν ακόμη χρόνο μετά τη λήξη του δικαιώματος της τακτικής επιδότησης ανεργίας από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), θα λαμβάνουν από την 1η Ιανουαρίου του 2014 οι μακροχρόνια άνεργοι με απόφαση της κυβέρνησης, που υπογράφεται από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Περιπτεράς για Αυτιά: Εγώ δεν βάφω τα μαλλιά μου

Στο «Πρωινό Ant1», ένας καλεσμένος είπε στον Γιώργο Παπαδάκη «εσύ θα θυμάσαι που είσαι και παλαιός»!

Αυτή η ατάκα ήταν αρκετή για να πει ο δημοσιογράφος: «Δεν είμαι πιο παλαιός από εσένα...

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΩΡΑ! Σύγκλητος: Δεν χάνεται το εξάμηνο στο Παν/μιο Αθηνών. Μαθήματα μέχρι 9 Αυγούστου.

Δεν χάνεται το εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποφάσισε πριν απο λίγο η Σύγκλητος. Οι συγκλητικοί αποφάσισαν ότι θα γίνουν κανονικά δύο εξάμηνα μέχρι το τέλος Ιουλίου, όπως επίσης και όλες οι εξετάσεις οι οποίες προβλέπονται για το ακαδημαϊκό έτος.

Το σκεπτικό της Συγκλήτου είναι πως...

Μια χαρά, αφού είμαστε τόσο κοντά στην ΠΑΣΟΚογειτονιά: Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ research στην Δυτική Ελλάδα: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,9%

Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Δυτική Ελλάδα από την ΚΑΠΑ research δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό...

Ποια άπ' τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού υποστηρίζει ο Τσίπρας σαν σωστός επαναστάτης που είναι; Έχει φώτο στο κινητό του και τη δείχνει....

Περαστικά Αλέξη για τα 7 μπαλάκια που σας ρίξαμε πέρσι...

Τι θέλει να βλέπει όσο πιο συχνά γίνεται στις φωτογραφίες του κινητού του ο Αλέξης Τσίπρας; Δύο είναι οι πιο αγαπημένες του εικόνες και η δεύτερη εξ αυτών προκαλεί έκπληξη.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό στα Νέα, η πρώτη φωτογραφία είναι αυτή των δύο γιών του, η δεύτερη όμως είναι μια φωτογραφία των παικτών της...

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Καραμανλής ότι ο Λιάπης πιάστηκε με πλαστές πινακίδες

Δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όταν πληροφορήθηκε για τα καμώματα με τις πλαστές πινακίδες του Μιχάλη Λιάπη. Οπως γράφει το real.gr ο κ.Καραμανλής κουνούσε απογοητευμένος το κεφάλι του μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα του μετέφεραν οι στενοί του συνεργάτες.

ΒΙΝΤΕΟ-Η δημοκρατία του Βούτση: «Όχι δεν θα μιλήσεις... ηθικότατα τα μύρια των βουλευτών μας» είπε στον Μαργαρίτη που τόλμησε να αναρωτηθεί

Απείλησε να φύγει από το στούντιο αν συνεχιζόταν αυτή η "στημένη" κουβέντα όπως είπε...

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη η συζήτηση στο πολιτικό πάνελ της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του Νίκου Βούτση και του Θεόδωρου Μαργαρίτη.

Αφορμή στάθηκε η δήλωση του κ. Μαργαρίτη, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον κ. Βούτση, διερωτήθηκε:

ΒΙΝΤΕΟ-Διευκρινίσεις Σκορδά για τους πλειστηριασμούς στο ότι να ΄ναι του Μαριά

Όταν ο Σκορδάς του εξήγησε ότι είναι λάθος όσα λέει και το είπαν και οι υπόλοιποι ο Μαριάς δικαιολογήθηκε πως τους δώσανε το νομοσχέδιο στις 12:30 τη νύχτα και δεν πρόλαβε να το μελετήσει...

 Διευκρινίσεις αναφορικά με την υπαγωγή στη ρύθμιση της αναστολής πλειστηριασμών έδωσε ο Θανάσης Σκορδάς με παρέμβαση του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Αυτός είναι ο βλάκας, νούμερο 1 ύποπτος για την απόπειρα απαγωγής του Κίκου Μαρτίνου [εικόνα]

Ειδική ομάδα για τον εντοπισμό γνωστού κακοποιού ο οποίος συνδέεται με τον Βασίλη Παλαιοκώστα και τον Νίκο Μαζιώτη έχει δημιουργήσει η ΕΛ.ΑΣ, καθώς έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για την απόπειρα απαγωγής του 33χρονου Κίκου Μαρτίνου.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιακουμάτος: Θεός σχωρέστον τον Λιάπη

Η ατάκα της ημέρας ακούστηκε νωρίτερα από τα χείλη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όταν η συζήτηση οδηγήθηκε στα προνοιακά επιδόματα και ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στον Μιχάλη Λιάπη λέγοντας

ΒΙΝΤΕΟ: Την άκουσε κι από Κεφαλογιάννη ο Πανάρας: «Αγκαλιάζω τον Καμμένο μέχρι πνιγμού»

Την αντίδραση του Μανώλη Κεφαλογιάννη προκάλεσε μια φράση του Πάνου Καμμένου. Σε μια αποστροφή του λόγου του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ: "Χαίρομαι που γελάει ο κ.Κεφαλογιάννης. Είναι από αυτούς που...

Μακάρι να βγάλει και καρκίνο!! Νοσοκομείο για έναν μήνα ο δολοφόνος Ξηρός και μετά... ξανά στη μπουζού

Στη φώτο ο δολοφονηθείς από τη 17Ν, θάνος Αξαρλιάν...

Διακόπτεται για ένα μήνα η ποινή φυλάκισης του καταδικασμένου για το ρόλο του στη τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Σάββα Ξηρού προκειμένου να νοσηλευθεί σε κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας.

Αποσύρθηκε η διάταξη που προέβλεπε απαλλαγή φόρου για τα ακίνητα των οff shore εταιρειών που νοικιάζονται σε ναυτιλιακές

Απέσυρε τελικά υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τη διάταξη που προέβλεπε την απαλλαγή φόρου για τα ακίνητα των offshore εταιριών που νοικιάζει σε ναυτιλιακές.

Πριν την παρέμβαση του υπουργού, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ανέφερε πως...

ΒΙΝΤΕΟ για πρωινό γέλιο-Έσκισε πάλι το καλσόν του ο Πανάρας:Καλώ τους Έλληνες να ξεκινήσουμε επανάσταση βάσει του αρ. 120

Σε επανάσταση κάλεσε τους Έλληνες ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη βουλή στη συζήτηση για το νομοσχέδιο αναφορικά με τον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων.

"Aπό το βήμα σαν πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων καλώ τους Έλληνες να ξεκινήσουμε την εξέγερση των Ελλήνων, την εξέγερση των πολιτών. Και μπορεί να με ξαναμηνύσετε, μπορεί να μου άρετε πάλι την ασυλία γιατί καλώ σε στάση. Αλλά καλώ σε επανάσταση βάσει...

Παραμένει για όλο το 2014 στο 13% ο ΦΠΑ στην εστίαση... κατά τ' άλλα οι ξένοι τοκογλύφοι κάνουν ότι θέλουν ε;

Ο μειωμένος ΦΠΑ στην εστίαση (13%) θα ισχύσει και το 2014. Αυτό προβλέπεται στο νομοσχέδιο για την παράταση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών που κατατέθηκε στη Βουλή από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Mamacita... το τραγούδι που σου δίνει τόση χαρά κρύβει μια τραγική ιστορία

Το σιγοτραγουδάμε όλοι στο γραφείο, εσύ στο σπίτι αλλά μάλλον μετά από αυτό το άρθρο θα σκέφτεσαι λίγο διαφορετικά... Ο λόγος για το χαρούμενο χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι "Mamacita Donde esta Santa Claus"(Μανουλίτσα, πού είναι ο Άγιος Βασίλης;).

Αθώος ο Τσουκαλάς! Τελικά τα πήρε από τον μαλάκ@ τον Άγγλο φορολογούμενο και όχι απ' τον μαλάκ@ τον Έλληνα

Στη δημοσιότητα έδωσε ο λαμόγιος (εφάπαξ 830.000 € και αποζημίωση 500.000 € δεν παίρνεις με τίμια εργασία και δεν έχει ξανακουστεί πουθενά για απλό υπάλληλο έστω και διευθυντή καταστήματος) έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τελικά το 2002 έμεινε, με μερικούς ακόμα υπαλλήλους, σε ένα γραφείο θυρίδα που κράτησε η ΑΒΝ Αmro ΒΑΝΚ στην Ελλάδα. Το 2007 η ABN εξαγοράστηκε από RBS-Fortis-Santander και έκτοτε ονομάζονταν RBS... Τι σημαίνει RBS (που ήταν και η κυρίαρχη του σχήματος που αγόρασε την ΑΒΝ) ξέρουν όλοι, αφού λίγους μήνες αργότερα χρεοκόπησε και σώθηκε χάρη στα 23 δις ευρώ που...