21 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Ο Καραμανλής αγνόησε τον Γλέζο που ανέβηκε στα ορεινά να του πιάσει κουβέντα

Αναπάντεχη ενόχληση είχε ο Κώστας Καραμανλής στα ορεινά έδρανα της Βουλής κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του φόρου ακινήτων (Άσχετο: και η σημερινή ψήφος του αφιερωμένη στους ψεκασμένους-ΣΥΡΙΖΑίους που το παίζουν καραμανλικοί).

Ο υπέργηρος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ο εκπρόσωπος της Αριστεράς που προσκύνησε το ψοφίμι του Χότζα, Μανώλης Γλέζος...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (22 Δεκ 2013)

Δείτε τα:

"Πήρα 3 εκατομμύρια μίζα ρεκόρ από τον..." - Ο Κάντας "έδωσε" το πρόγραμμα Kornet... επί Γιάννου

Ο Κάντας απασφάλισε όπως γράφαμε προχθές και άρχισε να δίνει συγκεκριμένα στοιχεία για μίζες και εξοπλιστικά προγράμματα.

3.000.000 ευρώ ,μίζα - ρεκόρ ,μέχρι στιγμής τουλάχιστον παραδέχτηκε ότι πήρε το 2001 για την προμήθεια των ρωσικών αντιαρματικών Kornet. Εξοπλιστικό πρόγραμμα που μέχρι τώρα δεν είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Οταν ο πράκτορας των Άγγλων Μακάριος ξεκίνησε τη διχοτόμηση της Κύπρου: 50 χρόνια από τα αιματηρά επεισόδια της Λευκωσίας

Συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από τα αιματηρά γεγονότα του 1963 μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, που, στην συνέχεια, έφεραν πολλά δεινά στην Κύπρο με αποκορύφωμα, 11 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, την de facto και την συνεχιζόμενη τουρκική στρατιωτική κατοχή του βορείου τμήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα απίστευτα «μαργαριτάρια» των βουλευτών στο πόθεν έσχες τους: Ορθογραφικά λάθη, μουντζούρες και γλαφυρές περιγραφές

Πόθεν έσχες που «βγάζουν το μάτι» όποιου τα διαβάσει συμπλήρωσαν οι βουλευτές νυν και πρώην, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις είναι ιδιαιτέρως κακογραμμένα, είτε έχουν ορθογραφικά λάθη ακόμη και στα ονόματα τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχουν μουντζούρες στη διόρθωση των λαθών τους.

ΒΙΝΤΕΟ: Μπινελίκια ΧΑυγιτών στον "Δήμαρχο του Ισλαμαμπάντ"

Έντονη φραστική επίθεση δέχτηκε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, από ομάδα χρυσαυγιτών μπροστά στο δημαρχείο στην πλατεία Κοραή.

Ο δήμαρχος, τον οποία σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΧΑ κατηγορούσε ότι έχει κάνει τον Πειριαά, Ισλαμπαμπάντ, είχε κατέβει για να κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους, όταν μέλη του ακροδεξιού κόμματος που περνούσαν από εκεί αντιλήφθηκαν την παρουσία του, αποδοκιμάζοντάς τον.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα επεισόδια στη Ριζούπολη

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το γήπεδο της Ριζούπολης περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα Απόλλων - Ολυμπιακός. Άνδρες των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης ενώ οπαδοί που βρίσκονταν εντός του γηπέδου έσπασαν καθίσματα τα οποία πετούσαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

BINTEO-Με 152 "ναι" ψηφίστηκε και ο νόμος για τους πλειστηριασμούς

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, με τίτλο «Κυβερνητικό Συμβούλιο Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο, Αξιοποίηση Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις» στο οποίο περιέχονται ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.

ΦΩΤΟ: Με τέτοια μαθηματικά θα υπολογίσουν τις αυξήσεις οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ο τρόπος που κάνουν αφαίρεση οι σύντροφοι, επαναστάτες του left.gr... τους βγαίνει σωστή και η επαλήθευση της αφαίρεσης; Γελάστε με αριθμητική Γ Δημοτικού:

«Δεν πρωταγωνιστώ εγώ στο ροζ DVD», διαψεύδει κατηγορηματικά o Μητροπολίτης Κορίνθου [βίντεο]

Την όποια συμμετοχή του σε σκάνδαλο με «ροζ» DVD διαψεύδει κατηγορηματικά ο μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος σε συνέντευξή του σε τοπική διαδικτυακή τηλεόραση της Κορίνθου, όπου μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο.

Δημοσκόπηση Rass: Μια χαρά!! Παντού μπροστά Σαμαράς-Κυβέρνηση μόνο στην πρόθεση ψήφου υστερεί με 0,4% η ΝΔ

[Μια χαρά κρατάει τα ποσοστά της η ΝΔ παρά τα δύσκολα μέτρα και την προπαγάνδα περί δημεύσεων (διάβασα σε σάιτ που απευθύνεται σε πνευματικά ανάπηρους ότι κάθε μέρα γίνονται 480 δημεύσεις περιουσιών!!! και αυτά τα πιστεύουν άνθρωποι που ψηφίζουν!!). Παντού μπροστά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και ελάχιστα πίσω στην πρόθεση ψήφου τώρα στα δύσκολα... οπότε φαντάζεστε που θα πάει άμα βελτιωθεί και περισσέψει κανα κατοστάρικο...]

Ντέρμπι μεταξύ Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και σαφή υπεροχή του Αντώνη Σαμαρά στην καταλληλότητα πρωθυπουργού και στους δείκτες εμπιστοσύνης καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της Rass, που δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής.

Ετοιμάζεται η επιστροφή Χριστοφοράκου;

Το πλέον περιζήτητο πρόσωπο για τις αστυνομικές και ανακριτικές αρχές στην Ελλάδα, ο "φυγάς" του Μονάχου , το "αφεντικό" της Siemens στη χώρα μας τα χρόνια με τις πλούσιες προμήθειες σε πολιτικά πρόσωπα, τις σκοτεινές διαδρομές των offshore και τα ένοχα μυστικά, που έμειναν σε εξωθεσμικά αρχεία, κάνει την επανεμφάνισή του στην ελληνική πραγματικότητα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν υπάρχει λέμε: Δεκάλεπτο διάλειμμα ενός... δευτερολέπτου

Μάλλον βιάζεται ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις διάβασε τα ονόματα των βουλευτών που κατέθεσαν αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία και πριν αρχίσει η ψηφοφορία , είπε: "Διακόπτουμε για δέκα λεπτά σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής".

ΒΙΝΤΕΟ-Χατζηδάκης:Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερά του χαβιαριού, αλλιώς θα ψήφιζε το ν/σ που προστατεύει κατοικία 350 τμ στο Πέραμα...

"Αριστερά του χαβιαριού" αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας ότι τα επιχειρήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχεύουν στην προστασία των εχόντων και όχι των φτωχών.

Επικό βίντεο: Οι κατάρες του Γκιουλέν στον Ερντογάν - Συνεχίζονται οι συλλήψεις

Με κατάρες απάντησε στον Ταγίπ Ερντογάν ο ισλαμιστής κληρικός Φετουλάχ Γκιουλέν, την ώρα που η Τουρκία συνταράσσεται από το σκάνδαλο διαφθοράς κρατικών λειτουργών. Ο τούρκος πρωθυπουργός, από την πλευρά του, στρέφει τώρα τα βέλη του κατά πρεσβευτών στην Άγκυρα, προειδοποιώντας με απελάσεις, ενώ η αστυνομία -παρά τις πρόσφατες καρατομήσεις- συνεχίζει τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις.

Δεν μπορεί να κρύψει τον κρυφοκομμουνισμό του ο Πούτιν: «όσο αιμοσταγής ο Κρόμγουελ, άλλο τόσο και ο Στάλιν»

Ισα κι όμοια ; Αριστερά ο πουριτανός και αυταρχικός, αλλά και de facto θεμελιωτής του κοινοβουλευτισμού στην Αγγλία Ολιβερ Κρόμγουελ. Δεξιά, ο πανίσχυρος ηγέτης της ΕΣΣΔ Ιωσήφ Στάλιν. Ό ένας σκότωσε μερικές χιλιάδες Ιρλανδούς... ο άλλος καμιά 30 εκ συμπατριώτες του...

O Ολιβερ Κρόμγουελ ήταν το ίδιο αιμοσταγής όσο ο Ιωσήφ Στάλιν. Τάδε έφη Βλαντίμιρ Πούτιν, επιχειρώντας λιγότερο να εξισώσει τις δύο ιστορικές προσωπικότητες, αλλά περισσότερο να «ελαφρύνει» τον σοβιετικό δικτάτορα από τις αιματηρές σελίδες της δεσποτίας του.

Αφιερωμένο στους κλακαδόρους του Πολύδωρα: "Έφτυσα αίμα για να αναθράψω τη Μαργαρίτα... και να τη διορίσω στη Βουλή"

Κάποιοι θα πουν «λεβέντης ο Πολύδωρας, μάγκας που αντιστάθηκε στην κακή κυβέρνηση που προωθεί ένα ανάλγητο νομοσχέδιο». Κάποιοι θα ανακηρύξουν τον Βύρωνα… Κολοκοτρώνη της δεξιάς παράταξης. Κάποιοι άλλοι θα τον κατατάξουν ίσως εκεί που ανήκει. Στο φαύλο, παλαιοκομματικό και άθλιο μεταπολιτευτικό καθεστώς που έφερε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού. Και που καλείται η παρούσα κυβέρνηση να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Διότι είτε το θέλει ο κ. Πολύδωρας και κάποιοι άλλοι είτε όχι, μια διαλυμένη χώρα ήταν το 2012 η Ελλάδα και με τη βοήθεια των βουλευτών, μεταξύ των οποίων και ο Βύρων ο Μεγαλοπρεπής, την έχουν φέρει σε καλύτερη κατάσταση.

ΒΙΝΤΕΟ-Έλα μωρή αρρώστια Αλέκα τρελανέ μας!! «Δεν μπορώ να πληρώσω φόρους... παίρνω μόνο 42.000 ευρώ συντάξεις και ζω μόνη μου»

«Παίρνω δύο συντάξεις κι όμως δεν τα βγάζω βόλτα», είπε η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ που παίρνει συνολικά 42.000 ευρώ και ζεί μόνη της... κατά τ' άλλα θέλει κομμουνισμό....

Την αδυναμία της να πληρώσει τους φόρους που της αναλογούν παραδέχθηκε η τέως γενική γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ: Καράφλιασε η Αλέκα με το λενιστή Στουρνάρα: Μην κακοποιείτε τον Λένιν

Απάντηση στην Αλέκα Παπαρήγα που παρακάλεσε τον κ. Στουρνάρα να μην κακοποιεί την θεωρία του Λένιν, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Του πεσε η μασέλα του Πανάρα: Η Ραχήλ Μακρή δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τους ΑΕροψεκασμένους.... δεν έστειλε όμως και επιστολή στον Μείμαράκη όπως προβλέπεται

[Η φώτο είναι στιγμιότυπο από τυχααααααιαχαχαχαχα συνάντηση Ραχήλ Μακρή-Ζωής Κωνσταντοπούλου... όχι ότι θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ απαπαπα...]

Πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την ανεξαρτητοποίηση της Ραχήλ Μακρή, καθώς από το γραφείου του προέδρου της Βουλής δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη επιστολής προς τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ενώ η ίδια η βουλευτής έχει δηλώσει πως αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

ΦΩΤΟ ΝΤΡΟΠΗΣ: Πολύδωρας υψώνει σφιγμένη γροθία προς τους ΣΥΡΙΖΑίους που τον χειροκροτούν

[Καλά με τη ξεφτίλα των σαλτιμπάγκων που τον αποκαλούσαν "στρατηγό άνεμο", "υπουργό της ζαρντινιέρας" ή "υπουργό της γράνας" και σήμερα τον αποθεώνουν δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά...]

Συγχαρητήρια από τους ανεξάρτητους βουλευτές δέχθηκε ο Βύρων Πολύδωρας μετά το "όχι" που ψήφισε στον ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων.

Αγρια επίθεση Πιπιλή σε Πολύδωρα:Κουνάει το δάχτυλο η επιτομή της ρουσφετολογίας και των «δικών μας παιδιών»

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε η Φωτεινή Πιπιλή στον Βύρωνα Πολύδωρα έπειτα από την απόφασή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

ΝΔ μετά τη διαγραφή Πολύδωρα: Ταυτίστηκε με τους λαϊκιστές και τους οπαδούς της δραχμής

Με ένα ξερό όχι ο Β. Πολύδωρας καταψήφισε το νομοσχέδιο για το νέο φόρο στα ακίνητα.
Μετά από περίπου μισή ώρα ανακοινώθηκε η διαγραφή του από τη ΝΔ, που ετοιμαζόταν από χθες όταν ο πρωην υπουργός είχε δηλώσει πως δεν θα πληρώσω την τρόικα για να πεθάνει ο λαός.

Με εντολή Σαμαρά αλλαγές στα πρόστιμα από τον Στουρνάρα!

Oι αντιδράσεις των βουλευτών της ΝΔ έφτασαν στα αυτιά του πρωθυπουργού

Τη σφοδρή αντίδραση 6 τουλάχιστον βουλευτών της ΝΔ εγείρει το άρθρο για την προσαύξηση των προστίμων στα ληξιπρόθεσμα. Μετά τα όσα είπε ο Στουρνάρας νωρίτερα στην Ολομέλεια, οι Νεοδημοκράτες διεμήνυσαν στο πρωθυπουργικό γραφείο ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσουν στο απογευματινό νομοσχέδιο προσφέροντας μάλιστα εναλλακτική πρόταση να κατατεθεί αργότερα με ευνοϊκότερους όρους.

Με 152 «ναι» πέρασε ο φόρος ακινήτων

Υψηλοί τόνοι και μεγάλη ένταση επικράτησαν στη Βουλή και το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον φόρο ακινήτων, ενώ οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται στη συζήτηση της Ολομέλειας για τους πλειστηριασμούς.

Ποια είναι τα μέτρα του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής [λίστα]

Αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών των φορολογούμενων περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων.

Καραγκιοζιλίκια στο Προεδρικό Μέγαρο

Είναι δικαίωμα του καθενός ανθρώπου να περνά τις ημέρες των Χριστουγέννων με όποιον θέλει και όπου θέλει, εφόσον βεβαίως διαθέτει την οικονομική δυνατότητα.

Από τον κανόνα αυτό, φυσικά δεν εξαιρείται ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και φέτος ο κ. Παπούλιας δεν θα βρίσκεται στην Αθήνα τις μέρες των εορτών.

SOCAR: Επεσαν οι υπογραφές για τη ΔΕΣΦΑ

Υπεγράφη πριν λίγο συμφωνία πώλησης του 66% των μετοχών της εταιρείας «Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε.» (ΔΕΣΦΑ) έναντι 400 εκατ. ευρώ, μεταξύ, αφενός, του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ και αφετέρου, της εταιρείας πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν SOCAR. Με το πρόεδρο της Socar και τον πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν συναντήθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Διεγράφη ο αστείος Πολύδωρας... αλλο ενα θετικό του μνημονίου

Ο Βύρων Πολύδωρας διεγράφη και τυπικά από την Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά το «όχι« στην ψηφοφορία για τον φόρο ακινήτων, που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (152 «ναι»).

Τελικά οι ξένοι είναι πιο μαλάκ@ς από μας: Καθηγητής υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας ο ΓΑΠ

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να προφυλαχθεί από τυχόν απρόσμενες επιθέσεις, αλλά και να προστατέψει το ακαδημαϊκό του προφίλ, το οποίο επλήγη από το τελευταίο επεισόδιο που σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, όταν φοιτητες τον αποδοκίμασαν φραστικά, υιοθετεί ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την "περιοδεία" του στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά την υφήλιο.

15 πόλεις του κόσμου όπως τις βλέπει ένα πουλί [εικόνες]

Oλες οι πόλεις έχουν φωτογραφηθεί αμέτρητες φορές και με ποικίλλους τρόπους. Εξίσου πολλές είναι και αεροφωτογραφίες που έχουν λήφθεί πάνω από μεγάλες πρωτεύουσες αλλά και μικρότερες πόλεις του κόσμου. Η διαφορά της παρακάτω συλλογής φωτογραφιών έγκειται στη διαφορετική οπτική γωνία από την οποία έχουν ληφθεί οι εικόνες και σε μια προσπάθεια να αποτυπώνουν όσα βλέπει ένα... πουλί.

Τόσα κόστισε το ταξίδι του Λιάπη στη Μαλαισία!

Κάπως ακριβό το ταξιδάκι!

Μπορεί να τον άγγιξε η κρίση και να μην είχε να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το πολυτελές τζιπ του ωστόσο όπως φαίνεται ο Μιχάλης Λιάπης είναι γαλαντόμος όσον αφορά τα ταξιδιωτικά του έξοδα αφού για να πάει κάποιος στην Μαλαισία γα μία εβδομάδα χρειάζεται να ξοδέψει περίπου...

Τι γνωρίζουν οι 15χρονοι μαθητές. Η ντροπή των Ελληνικών σχολείων


Ανδρέας Κούτρας

Η Ελένη αγόρασε ένα καινούργιο ποδήλατο που έχει ταχύμετρο στο τιμόνι. Το ταχύμετρο έχει ένδειξη για την απόσταση αλλά και για την μέση ταχύτητα κάθε βόλτας. Σε μια βόλτα έκανε πρώτα 4 χιλιόμετρα σε 10 λεπτά και μετά έκανε 2 χιλιόμετρα σε 5 λεπτά.

Α. Η μέση ταχύτητα ήταν μεγαλύτερη στα πρώτα 10 λεπτά της βόλτας

Δεν αποσύρει τη διάταξη για τα πρόστιμα ο Στουρνάρας...

Της Μαρίνας Μάνη

Η επίμαχη διάταξη για τα πρόστιμα στα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία, παρέμεινε στο νομοσχέδιο (παρότι πριν λίγο διέρρευσε ότι αποσύρθηκε) για τους πλειστηριασμούς παρά την τρικυμία που προκάλεσε και στην βουλή και στην κυβέρνηση και παρά την χθεσινοβραδινή διαρροή συνεργατών του πρωθυπουργού ότι ο Αντώνης Σαμαράς την αγνοούσε. - Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας.

Μεγάλο αρκίδι: Στο «Sheraton» μένει στη Μαλαισία...

Ο πρώην υπουργός μεταφορών Μιχάλης Λιάπης φαίνεται πως δεν έχει πτοηθεί από τον σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με το ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες τζιπ που οδηγούσε και την εκδίκαση της υπόθεσής του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο (αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου), και πραγματοποίησε κανονικά το προγραμματισμένο τους ταξίδι στη Μαλαισία.

"Διπλωματική" η βλάβη στο vip αεροσκάφος; Τι συμβαίνει με τον αγωγό TAP

Η βλάβη στο vip αεροσκάφος που θα μετέφερε τον πρωθυπουργό στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν έχει προκαλέσει πολλά και διάφορα σενάρια. Κι ένα απ΄ αυτά λέει οτι ο Σαμαράς πιθανότατα και να είδε ως ...δώρο την βλάβη του αεροσκάφους,γιατί στην πραγματικότητα δεν ήθελε να πάει στο Μπακού!

Κανονικά η διανομή τροφίμων από την ΧΑ μόνο για Έλληνες στον Πειραιά παρά τα όσα έλεγε ο Δήμαρχος Πειραιά!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες που οργανώνει σήμερα, Σάββατο, η Χρυσή Αυγή σε χώρο απέναντι από τα γραφεία της στον Πειραιά.

Μεταμεσονύκτιες αλλαγές Στουρνάρα στον φόρο ακινήτων και νέες αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην Ολομέλεια της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για την καθιέρωση Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ).

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στη Βουλή όταν «ανατρίχιασε» ο Σκορδάς που "δούλευε" τον ψεκασμένο

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο, και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Αθανάσιο Σκορδά, στη Βουλή, όταν ο πρώτος, από το βήμα ανέφερε, απευθυνόμενος στους υπουργούς: «Δεν έχει νόημα να απευθύνομαι σε εσάς οι οποίοι δεν ξέρετε ούτε εκ περιγραφής το ρίγος στην αίθουσα των Ειρηνοδικείων 4-6 κάθε Τετάρτη, όπου…».

Ομοβροντία δημοσκοπήσεων ΣΥΡΙΖΑίων-Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 2,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ... όσο και πριν 20 μέρες...

Δημοσκοπικό προβάδισμα 2,5 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για την «Εφημερίδα των Συριζαίων»... ε, Συντακτών ήθελα να πω... Βέβαια δεν έχει αλλάξει και κάτι από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας στις αρχές Δεκεμβρίου όταν πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγούνταν με 2,5%

Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με...

Ληστής στην Πάτρα βρήκε το δάσκαλό του από περαστικό... καρατέκα:Τον έκανε τόπι και τον παρέδωσε στην αστυνομία

Χωρίς τον ξενοδόχο φαίνεται πως λογάριαζε ένας επίδοξος ληστής στην Πάτρα ο οποίος πίστευε ότι θα ξέφευγε ανενόχλητος με τη λεία των 3.800 ευρώ, ωστόσο, ένας περαστικός τον έκανε «μαύρο» στο ξύλο προτού τον συλλάβει η αστυνομία.

Ευβοϊκές αλλαγές στο παρά πέντε για πολύτεκνους, ανάπηρους, επαγγελματίες ανακοίνωσε για τους πλειστηριασμούς ο Χατζηδάκης

Βελτιωτικές αλλαγές στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αποσύρει και την παράγραφο 6 του άρθρου 7, που αφορά ληξιπρόθεσμα χρέη και είχε δεχτεί τις εντονότατες διαμαρτυρίες όχι μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και βουλευτών της συγκυβέρνησης.

Με τροπολογία σε καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Στη σύσταση κλάδου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ) γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στις διοικήσεις Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), προκειμένου να απορροφηθούν σε αυτές οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, προχωρεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Αυτοπυρπολήθηκε άνδρας στην Αθήνα-Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Ανδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων αυτοπυρπολύθηκε δίνοντας τραγικό τέλος στη ζωή του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λίγο πριν από τις επτά το πρωί, στο δρόμο, στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αχαρνών.

Κεδίκογλου: Ανυπόστατο το δημοσίευμα

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τα αναφερόμενα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η συνεργασία και οι σχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού είναι άριστες.

Δείτε το δημοσίευμα:

Απαράδεκτη η κυβέρνηση: «Σάκος του μποξ» ο Στουρνάρας που παλεύει μόνος του το φόρο ακινήτων

Αν γίνει κανά τρελό και έχουμε αίσιο τέλος να δούμε ποιος θα τον κάλει καλά όταν θα λέει έβγαλα την Ελλάδα απ' την κρίση...

Δύσκολες ώρες για τον υπουργό Οικονομικών ο οποίος βρέθηκε στο «στόχαστρο» των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τόσο για τον φόρο ακινήτων όσο και για τις «άσχετες» διατάξεις που ήθελε να περάσει στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς.

Δημοσκόπηση της πο@τσας απ' τον Κούλογλου με +5% ΣΥΡΙΖΑ... η στάθμιση έγινε με βάση τις βουλευτικές εκλογές του 2013!!!

-Ενδεικτική της αξιοπιστίας, η αναφορά ότι η στάθμιση έγινε με βάση τις "βουλευτικές εκλογές του 2013" (δείτε την τελευταία κάρτα)....
-Επική και η αύξηση όσων θέλουν να εξαντλήσει η κυβέρνηση την τετραετία από 51%, σε 53% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας... Ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει αλλά παρόλα αυτά αυξάνονται όσοι θέλουν τη ΝΔ κυβέρνηση για άλλα 2,5 χρόνια, έτσι; Πως σου ξέφυγε ρε Στελάρα αυτό; Ακόνιζες τη μασέλα όταν έβγαζαν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;

Με μόνο πέντε μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδική δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr, του Κούλογλου, παγιώνοντας το προβάδισμα που του έχει δώσει απέναντι στην ΝΔ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να δημιουργήσει κλίμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάλογα με όποιον πληρώνει είναι φυσικά και τα ευρήματα για...

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο όλων στην υστερικιά επειδή την έπεσε σε ΔΥ συνεργάτιδα του Στουρνάρα!

Την έντονη κριτική βουλευτών δέχθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία προσέβαλε συνεργάτιδα του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ολα ξεκίνησαν όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου ενώ μιλούσε από τα έδρανα επί του νομοσχεδίου για το φόρο ακινήτων έκανε μια αναφορά σε συνεργάτιδα του υπουργού Οικονομικών:

BINTEO-Άδωνις σε Κουρουμπλή: Ήσουν χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και έχεις το θράσος να λέει εμένα υιοθετημένο; Εγώ δεν διαγράφηκα για το Πόρτο Καρράς

Ένταση επικράτησε στην βουλή χθες βράδυ, όταν την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντούσε στον Θοδωρή Δρίτσα για την φορολογία των εφοπλιστών, ακουγόταν να φωνάζει από τα έδρανα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση γαλάζιου βουλευτή σε Πολύδωρα: Την παλεύεις ρε Βύρωνα; Τι μπούρδες λες για "δήμευση"

Πυρά εναντίον του Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος έκανε λόγο για «δήμευση» αναφερόμενος στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος.

Στοπ Μιχαλολιάκου στο συσσίτιο της Χ.Α -«Εκανες την πόλη Ισλαμαμπάντ» του απαντούν

Την συνδρομή της Αστυνομίας, ώστε να μην επιτραπεί σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο, ζητάει με επιστολή του στον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά ταξίαρχο Ιωάννη Διαμαντόπουλο, ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος και με αφορμή, όπως αναφέρει, φήμες που κυκλοφορούν, περί διανομής τροφίμων και ρούχων σε χώρους που ανήκουν στο Δήμο ακόμη και στην πλατεία του δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Αυτούς παρακολουθούσαν ΗΠΑ-Βρετανία

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας παρακολουθούσαν τις επικοινωνίες του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Εχούντ Ολμέρτ, εταιρειών του τομέα της ενέργειας, οργανώσεων αρωγής, αλλά και...

Χρυσές μίζες στα εξοπλιστικά: Μόνοι οι τόκοι φθάνουν τα 8 εκ. ευρώ, είπε ο "επιστήμονας"!

«Βόμβες» για μίζες εκατομμυρίων έριχνε επί τρείς μέρες ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών από το 1996 έως 2002 , Αντώνης Κάντας, ο οποίος αποκάλυψε 8 μεσάζοντες-μιζών για τα εξοπλιστικά.

Παρέμβαση Σαμαρά απ' τις Βρυξέλλες-Είχε "μαύρα μεσάνυχτα" για τα πρόστιμα Στουρνάρας σε οφειλέτες

- Ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ο πρωθυπουργός δεν ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες
- Ο Α. Σαμαράς από τις Βρυξέλλες έμαθε πως οι βουλευτές είναι στα κάγκελα και απειλούν με καταψήφιση

Πολιτική τρικυμία έχει προκληθεί από τα "ράβε-ξήλωνε" στα νομοσχέδια αλλά και από την προκλητική διάταξη που στην ουσία προβλέπει πρόστιμα άγρια και αβάστακτα για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη στο Δημόσιο, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ελλήνων πολιτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις εναντίον διάφορων ΣΥΡΙΖΑίων

Κόντρα σε υψηλούς τόνους ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις δηλώσεις του Θεόδωρου Δρίτσα, με τις οποίες υποστήριξε πως ο φόρος των ακινήτων ευνοεί τον εφοπλιστικό κόσμο. Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Δρίτσα, τον λόγο πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης,  υπογραμμίζοντας πως...