22 Δεκεμβρίου 2013

Συλλεκτικό βίντεο: Όταν ο καλεσμένος παίκτης reality χούφτωνε η Φαίη Σκορδά

Οτι και να λέμε, άμα δεν το δείτε...

Ο τυχερός είναι ο Αγαμέμνων Πορφυρογέννητος ο οποίος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στο μουσικό, τηλεοπτικό ρεάλιτι show, Fame Story 3:

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ! 28χρονος ειδικός φρουρός αυτοκτόνησε από ευαισθησία!!!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σήμερα το απόγευμα στο Χαλάνδρι. Δύο ημέρες πριν από τη γιορτή της αγάπης ένα παλικάρι 28 ετών, ένας ειδικός φρουρός, έβαλε τέρμα στη ζωή του με το υπηρεσιακό του περίστροφο. Ο λόγος δεν ήταν οικονομικός, ούτε ερωτική απογοήτευση.

Πρώην πεθερά Λιάπη: "Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ο άνθρωπος;"... Μπααα ιδέα σου είναι!

«Τραβάμε τα μαλλιά μας μαζί του, μάλλον του σάλεψε» λέει η πρώην πεθερά του Μιχάλη Λιάπη.

«Κοντεύω να σκάσω, πως το έκανε αυτό ο Μιχάλης;» αναρωτιέται η κυρία Ιωσηφίνα Μπογδάνου, η οικογένεια της οποία κρατούσε  πάντα χαμηλό προφίλ, παρά τις...

Ακόμη τρεις απέλυσε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Εντάξει, είστε άθεοι το εμπεδώσαμε τόσα χρόνια εκεί στο ΚΚΕ! Αλλά ρε παιδί μου λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων να διώχνεις τρεις εργαζόμενους, δεν είναι και ότι καλύτερο ε σύντροφοι;
Έτσι ο αριθμός των απολυμένων έφτασε...

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πιο αστείες στιγμές στα σπορ το 2013

Δείτε ένα βίντεο με μερικά από τα πιο αστεία στιγμιότυπα που καταγράφηκαν σε διάφορα αθλήματα μέσα στο 2013.

ΦΩΤΟ: ACHTUNG! Επανεμφανίστηκε η Ραχήλ με μπινελίκια: Τσίμπησε σα χάνος στις ειρωνίες Μπίστη και τον αποκάλεσε «πανηλίθιο»

Την έντονη αντίδραση της Ραχήλ Μακρή προκάλεσε το σχόλιο που έκανε εις βάρος της ο Νίκος Μπίστης.

«Πίστευα ότι είσαι ηλίθιος αλλά τελικά είσαι...

Οι αντιδράσεις "ακύρωσαν" το απαγορευτικό - Ελεγχόμενες πορείες στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Στάση "ανοχής" επιδεικνύουν τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις στις συγκεντρώσεις που έχουν εξαγγείλει τόσο οι οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου όσο και η Χρυσή Αυγή. Παρά την ανακοίνωση για απαγόρευση των συγκεντρώσεων και πορειών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, πριν από λίγο, φάνηκε να βρίσκεται η "χρυσή τομή".

Ο Κάντας έπαιρνε μίζα 0,5% από κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμα

«Τα έπαιρνα μόνο και μόνο για να μην μπλοκάρω την προμήθεια», είπε κυνικά στους ανακριτές ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών του Τσοχατζόπουλου - Η μίζα για τα ρωσικά Kornet - Τα «δώρακια» από τον έμπορο όπλων Ευσταθίου - Ο ρόλος ομάδας 30 αξιωματικών

Ζητούσε χρήματα από τον πρώην διοικητή του ΙΚΑ Μυκόνου για να μην τον "κάψει" με την κατάθεση της

Συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μία υπάλληλος του Ι.Κ.Α. Μυκόνου και ιδιώτης λογιστής για υπόθεση εκβίασης του πρώην Διευθυντή του Ι.Κ.Α. Μυκόνου

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 3-0

Τον καλύτερο α’ γύρο πρωταθλήματος στην ιστορία του ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ. Μετά το 1972-73 (14-3-0), 1976-77 (12-4-1) και 1984-85 (12-2-1) φέτος έκανε 12Ν-3Ι-2Η με το Λεβαδειακό να διαμαρτύρεται ορθώς για λάθος ακυρωθέν γκολ. Δείτε τις φάσεις:

Απογοήτευση Καραμανλή για την στάση του Βύρωνα!

Ο Βύρων Πολύδωρας είναι ένα στέλεχος με μακρά ιστορία στη Νέα Δημοκρατία αφού έφτασε να διεκδικήσει μέχρι και την προεδρία της. Ο Κώστας Καραμανλής, απέναντι στον οποίο διεκδίκησε την αρχηγία της ΝΔ ο Πολύδωρας...

Δακρυγόνα και εκτοξευτήρες νερού κατά διαδηλωτών στην Τουρκία

Η αστυνομία χρησιμοποίησε εκτοξευτήρες νερού και δακρυγόνα εναντίον διαδηλωτών οι οποίοι έκαναν την Κυριακή (22/12) πορεία στην Κωνσταντινούπολη για τα πολεοδομικά σχέδια της τουρκικής κυβέρνησης και για την έρευνα για διαφθορά στο πλαίσιο της οποίας έχουν συλληφθεί πολλά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και γιοι υπουργών.

Έρευνα της Pulse: Οι ασφαλισμένοι «ψηφίζουν» υπέρ των αλλαγών στον ΕΟΠΥΥ

Ιδιώτες γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ προτιμά να επισκέπτεται η πλειοψηφία των ασφαλισμένων στον φορέα, ενώ ένα μεγάλο τμήμα των πολιτών εκτιμά ότι έχει περιοριστεί η σπατάλη στο δημόσιο σύστημα υγείας μέσω της καλύτερης οργάνωσης και διαχείρισης, όπως αποκαλύπτει πανελλαδική έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Pulse για λογαριασμό του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter

Στη μόδα των selfie's φωτογραφιών υπέκυψε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σφάζονται στο ΠΑΣΟΚ-Δεν υπάρχει σάλιο και κατηγορούν τον ΓΑΠ-Έβρισαν τον Σαχινίδη-Έξαλλος αποχώρησε ο Χρυσοχοίδης

- Ο Βενιζέλος κατηγόρησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για εκφασισμό και εκτσογλανισμό της κοινωνίας!
- ''Βενιζελικοί'' καταγγέλλουν τον απόντα Γ. Παπανδρέου για την οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ
- Μόνο ξύλο δεν έπαιξε ο Χρυσοχοϊδης που αποχώρησε έξαλλος από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ
- ''Είσαι υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου'' φώναξαν στον βουλευτή Γ. Σαχινίδη
- Προειδοποίηση για συντριβή στις ευρωεκλογές και απορρόφηση από τη Ν.Δ!

''Έτοιμοι να παίξουν ξύλο'' είναι η περιγραφή που γίνεται για την συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

H απρόκλητη επίθεση του ΕΛΑΣ κατά του ΕΔΕΣ στις 21/12/1944 στην Ήπειρο

Όταν ξέσπασαν τα "Δεκεμβριανά" το 1944, ως γνωστόν, η Ελληνική Κυβέρνηση δεν είχε υπό τον άμεσο έλεγχο της κανένα τμήμα της Ελληνικής Επικράτειας πλην κάποιων οικοδομικών τετραγώνων γύρω από το ιστορικό ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετάνια". Ο ΕΑΜ - ΕΛΑΣ είχε επικρατήσει σε όλη την ύπαιθρο, ενώ τα λίγα Βρετανικά στρατεύματα στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη είχαν κυκλωθεί από υπέρτερες δυνάμεις του ΕΛΑΣ (Ελληνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός), που όμως τηρούσαν στάση αναμονής περιμένοντας το αποτέλεσμα της μάχης των Αθηνών.

Κραιπάλες και αίσχη Βρετανών πριν από τα Χριστούγεννα

Ως «Mad Friday» χαρακτηρίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή, καθώς χιλιάδες νεαροί Βρετανοί μέθυσαν μέχρι τελικής πτώσεως και διασκέδασαν ώσπου να τους παραλάβει η αστυνομία ή το ασθενοφόρο…

Όταν ο Στάλιν βασάνιζε τα παιδιά των Ποντίων και τα εκτελούσε!


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τα βασανιστήρια του κομμουνιστικού καθεστώτος στα παιδιά των Ποντίων και την εθνοκάθαρση του
Στάλιν. Το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται σήμερα εν έτη 2013 ακόμη τέτοια εγκλήματα μόνο και μόνο επειδή τα έκανε ο σύντροφος πατερούλης.

28 δις έσοδα από τις εξαγωγές προβλέπονται το 2014: Σχεδόν 15% του ΑΕΠ

Ολα δείχνουν ότι τα έσοδα θα φτάσουν τα 28 δισ. ευρώ, από 26,7 δισ. πέσι, με μεγάλους πρωταγωνιστές τα πετρελαιοειδή και τα αγροτικά προϊόντα – με το ελαιόλαδο τα φρούτα και τα λαχανικά να ξεχωρίζουν.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος με τους εκατομμυριούχους του ΣΥΡΙΖΑ

Σύντροφοι για να μην έχετε κενά στην ενημέρωση να διαβάζετε ανελλιπώς ΠΡΑΒΝΤΑ... τη μόνη "έγκριτη" και αντικειμενική εφημερίδα:

Οι φορολογικές δηλώσεις των πλουσιότερων Ελλήνων του 1979. Και τότε η φοροδιαφυγή οργίαζε...

Το 1981, η εφημερίδα «Ακρόπολις» έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των πλουσιότερων Ελλήνων, σύμφωνα με τις φορολογικές τους δηλώσεις τις οποίες κατάφερε να βρει η εφημερίδα. Πριν διαβάσετε τα ποσά, καλό είναι να έχετε υπ’ όψιν, ότι σημασία έχει η αγοραστική αξία και τότε ο πληθωρισμός έτρεχε με 30%.

ΒΙΝΤΕΟ αφιερωμένο στον Δημητράκη: Τα χειροκροτήματα των ΣΥΡΙΖΑίων στο ΟΧΙ του Πολύδωρα

Να τα θυμόμαστε αυτά, επειδή ο Παπαδημούλης έλεγε (τον Ιούλιο) κάτι παπαριές για "άνοιγμα Πολύδωρα στη ΧΑ" και  ΝΔ του "κλίνατε επί δεξιά" που τον κάλυπτε... Δημητράκη δες ποιοι χειροκροτούσαν σήμερα τον "στρατηγό άνεμο" μόλις είπε ΟΧΙ...

Ξέρει κανείς ΑΕροψεκασμένος που βρίσκεται; Η Ραχήλ Μακρή είπε ότι φεύγει απ’ το κόμμα Καμμένου και μετά εξαφανίστηκε…‏

Εννοείται ότι σε σελίδες ψεκασμένων δεν υπάρχει κουβέντα ενώ χύνουν τόνους δακρύων για τον Πολύδωρα... έτσι γατάκια για να ξέρουμε ποιοι είναι υπάλληλοι και γράφουν ότι τους λένε και ποιοι κάνουν το κέφι τους...

Χθες το μεσημέρι η Ραχήλ Μακρή είπε στους έκπληκτους δημοσιογράφους ότι ανεξαρτητοποιείται από το κόμμα του Πάνου Καμμένου και έκτοτε…αγνοείται.

Υπάρχει νόμος για τις χειροπέδες και είναι λάθος που τις "φόρεσαν" και στον Λιάπη και στον Ακη για να κάνουν το σόου τους

Χαιρετίσματα, λοιπόν, από την Ασία...

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Την ώρα ακριβώς που στα τηλεοπτικά πλάνα ο Μιχ. Λιάπης μεταφερόταν σιδηροδέσμιος στον εισαγγελέα, προσπαθώντας να κρύψει τους καρπούς του, ο συνονόματός του Μιχάλης Κατσίγερας, ο γνωστός σας «Φιλίστωρ» της «Κ», περαστικός από την αίθουσα των συντακτών, αναφώνησε: «Ε, όχι, ρε παιδιά, και με χειροπέδες. Είπαμε, να τιμωρηθεί αυστηρότατα, αλλά όχι και χειροπέδες». Η αυθόρμητη αντίδραση των συναδέλφων ήταν η κατακραυγή και των δύο Μιχάληδων: «Καλά κάνουν! Να τον εξευτελίσουν! Δηλαδή, αν κάποιος πολίτης είχε βγάλει παράνομες πινακίδες, δεν θα του έβαζαν χειροπέδες;».

ΦΩΤΟ: Ιδού γιατί ο Βύρων Πολύδωρας ψήφισε ΟΧΙ στο φόρο ακινήτων και ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ

Μεγαλοτσιφλικάς ο άτιμος 4.000m2 , 12.858m2, 7.000m2, "περίπου 200.000m2"... ούτε κι ο ίδιος δεν ξέρει τι έχει και θα φάει άγριο καμπανίδι:

O Λιάπης, η νεαρή Ρουμάνα και η κατάθλιψη από την στέρηση της εξουσίας

Ψυχρολουσία αποτέλεσε για την οικογένεια Καραμανλή η είδηση ότι ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη με πλαστές πινακίδες. Ο Κώστας Καραμανλής πήρε την πρώτη κρυάδα την Τρίτη το πρωί αρμοδίως- από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.

Ο Ευαγγελάτος στέλνει εξώδικα σε ΣΚΑΪ-Μαλέλη!

Όπως αποκαλύπτει σχετικό ρεπορτάζ του “Τύπου της Κυριακής”, σε τεντωμένο σχοινί ισορροπούν πλέον οι σχέσεις του Νίκου Ευαγγελάτου με τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ Σταμάτη Μαλέλη, μετά την έλευση του οποίου στο Νέο Φάληρο, ο γνωστός παρουσιαστής βλέπει την εκπομπή του να δέχεται διαρκείς… βολές.

Ο θλιβερός απολογισμός για το τρίμηνο λουκέτο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Απαξίωση των θεσμικών οργάνων, υποβάθμιση του διδακτικού και ερευνητικού έργου, βαθύ ρήγμα στις σχέσεις των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, απώλεια κονδυλίων, όξυνση των ήδη σοβαρών λειτουργικών προβλημάτων.

Ρόμπα κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ το ΒΗΜΑ: Αν λέμε ψέμματα δημοσιοποιήστε τις συνομιλίες... να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με σημερινό δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής» για τις συνομιλίες του προέδρου του με τους κκ Ολι Ρεν και Μάρτιν Σουλτς. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΦΩΤΟ: Όταν ο Κωνσταντόπουλος της Ζωής, εκθείαζε τον …Κάντα του Άκη

Αντώνης Κάντας, το πρόσωπο των ημερών σε ότι αφορά το πάρτι με τα εξοπλιστικά προγράμματα που γινόταν επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου, κι όχι μόνο. Ο Κάντας που άρχισε να «κελαηδάει» μετά τη μίζα 14 εκατ. ευρώ που βρέθηκε σε λογαριασμό του στη Σιγκαπούρη, φέρεται να έχει δώσει ονόματα και λογαριασμούς εμπόρων οπλικών συστημάτων που λάδωναν υπουργούς και μεγαλοστελέχη προκειμένου να παίρνει η Ελλάδα από σφαίρες μέχρι πολεμικά αεροπλάνα.

Γελάσαμε και σήμερα: "Το ΠΑΣΟΚ πέτυχε τη διαπραγμάτευση με την τρόικα"

[Εννοείται ότι ο Μπένυ μιλάει εδώ και 1,5 ώρα στην ΚΠΕ και δεν διαφαίνεται το τέλος της ομιλίας του...]

Του Αιμίλιου Περδικάρη

Με αιχμές κατά της τρόικα, αλλά και όσων αμφισβητούν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ τους χειρισμούς του στο πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας με τη Ν.Δ., ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι η προσπάθεια του Κινήματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση είναι διαχρονική.

Το παιδί χάνει λάδια: Δείτε γιατί τηλεφώνησε στον Καραμανλή... ο οποίος του απάντησε «Αλέξη ξέρεις φαντάζομαι ότι θα πάρεις τον πούλο»

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα δέχθηκε ο Κώστας Καραμανλής στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας…

Η έκπληξη του ήταν μεγάλη, καθώς χαμένος μέσα στα έγγραφά του, άκουσε τη γραμματέα του να λέει ότι θέλει να του μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Συμπάσχει ο Βλάχος σαν ομοιοπαθής: Οι αντοχές του κ. Πολύδωρα τελείωσαν χθες

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και Ακη Παυλόπουλου για την διαγραφή του Βύρωνα Πολύδωρα.

"Οι αντοχές του κ. Πολύδωρα τελείωσαν χθες. Διαφοροποιήθηκε και...

Τα Golden Boys του ΣΥΡΙΖΑ άλλα έλεγαν μέχρι πρόσφατα...

«Σεισμό» προκάλεσαν στην Κουμουνδούρου τα «πόθεν έσχες» ορισμένων βουλευτών της, καθώς την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ κατακεραυνώνει το «μεγάλο κεφάλαιο», τους τραπεζίτες και τα «γεράκια των αγορών», προβεβλημένα στελέχη του εμφανίζονται είτε να επενδύουν σε τέτοια funds-γεράκια των αγορών είτε να λαμβάνουν παχυλότατες αποζημιώσεις για… τη συνδικαλιστική τους δράση είτε να διατηρούν καταθέσεις σε άλλα νομίσματα και σε ξένες τράπεζες – σε μία τραγική συγκυρία που οι ελληνικές τράπεζες μαστίζονται από έλλειψη ρευστότητας και δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ εκτός εγχώριου τραπεζικού συστήματος.

Πάντως για να πάρεις εφάπαξ 830.000 παίζει να είχες μισθό 20.000 ευρώ... πλασματικό εννοείται

[Όπως γράψαμε και πριν λίγες μέρες: Το κλειδί για την τερατώδη αποζημίωση είναι ο μισθός των τελευταίων 2 χρόνων... πλασματικός που εννοείται ότι εμφανιζόταν μόνο στα χαρτιά για να φουσκώσει το ασφαλιστικό εφάπαξ... το έκαναν και όλα τα λαμόγια που πέρασαν από την ΑΤΕ και έπαιρναν κουφές αποζημιώσεις από της Αγροτική Ασφαλιστική]

Ειδικά προνόμια που ισχύουν για τους συνδικαλιστές, αλλά, όπως φαίνεται, λίγοι και τυχεροί μπορούν να τα αξιοποιήσουν και με το παραπάνω, κρύβονται πίσω από την ερώτηση του «ενός εκατομμυρίου ευρώ», για την ακρίβεια των 830.000 ευρώ που εισέπραξε νομίμως κατά τα άλλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τσουκαλάς κατά τη συνταξιοδότησή του ως τραπεζικού υπαλλήλου από την ολλανδικών συμφερόντων τράπεζα ABN-AMRO.

Χ. Θεοχάρης: «Δεν θα παίρνουμε σπίτια σε ένα τρίμηνο-Η κατάσχεση δεν σου παίρνει το σπίτι, απλά σε εμποδίζει να το πουλήσεις»

«Ο κόσμος δεν θα πρέπει να φοβάται», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων

«Οι διατάξεις για τα ληξιπρόθεσμα είχαν ψηφιστεί από το καλοκαίρι για να ισχύσουν από 1/1/2014», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης.

Δύο στους τρεις ΣΥΡΙΖΑίους κάνουν μπάφους... οι υπόλοιποι δεν θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ έτοιμο να κυβερνήσει

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της “Rass” για τον “Τύπο της Κυριακής”, το 71,9% των πολιτών δεν θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ έτοιμο να κυβερνήσει.

Νακαταργηθεί το ΦΠΑ προτείνει ο Γλέζος αφού δεν υπήρχε στην Αλβανία του Χότζα και τη Σοβιετία του Στάλιν...

[Για τη λογική των ηλιθίων ότι ο ΦΠΑ σαν έμμεσος φόρος είναι άδικος φόρος αφού πληρώνουν το ίδιο ο πλούσιος κι ο φτωχός, είναι για τον πούτσ@, καθώς εγώ πίνω Μαλαματίνα και αποδίδω ΦΠΑ 1 ευρώ ενώ ο Κόκκαλης πίνει Dom Pérignon και αποδίδει ΦΠΑ 100 ευρώ... με μια σαπάνια που ανοίγει πληρώνει όσα εγώ όλο το χρόνο... άντε βλαμένοι]

Πρόταση για κατάργηση του ΦΠΑ διατυπώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Το Σύστημα των S-300 ως Εγγυητής Ασφάλειας και Σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο

Στις 3 Ιανουαρίου 1997, ο κύπριος πρόεδρος Γλαύκος Κληρίδης συμφώνησε με την ρωσική πολεμική βιομηχανία στην αγορά του γνωστού αντιαεροπορικού συστήματος S-300. Εκείνη την εποχή, τα μέλη του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος Ελλάδος-Κύπρου είχαν αναγνωρίσει το σύστημα αεράμυνας S-300 ως την καταλληλότερη λύση για τη δημιουργία μιας επαρκούς αντιαεροπορικής ομπρέλας προστασίας στο Αιγαίο.

ΦΩΤΟ: Η πρώην του Παντελίδη είναι το νέο αίσθημα του Κασιδιάρη

Γρήγορα φαίνεται πως...ξεπέρασε τη σχέση του με την Έλενα Κωνσταντινίδου ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στο πρόσωπο της...

Άστεγοι έξω απ' τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου... καθημερινά περνάνε από μπροστά τους Τσουκαλάς, Τσακαλώτος, Μητρόπουλος, Σταθάκης κ.λπ χωρίς να ιδρώνει τ' αυτί τους

Δείτε εικόνες ντροπής κι ανατριχίλας. Τέσσερις-πέντε Έλληνες άστεγοι έχουν στοιβάξει όλη την περιουσία τους απέναντι από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Την ώρα που οι βουλευτές του κόμματος που ετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία για να…

Ευτυχώς υπάρχει κι ο Τσάκ Νόρις στρατιωτικός αναλυτής να γελάμε: "Δύο νέες δημοσκοπήσεις δίνουν τη ΝΔ τρίτο κόμμα"... Μόνο δύο; Βάλε 5-6 ακόμα

[Ο τίτλος με τον οποίο κυκλοφορεί το σούργελο είναι το τοπ...]

Αναφερόμαστε στην ανάρτηση ανέκδοτο που κυκλοφορεί από χθες και αναπαράγουν οι πατριώτες του κώλου και οι ψεκασμένοι: Ότι υπάρχουν μυστικές δημοσκοπήσεις από την Πρεσβεία των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας (!!) που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ του Δρούγα μπροστά και τη ΝΔ πολύ πίσω, ακόμα και από τη ΧΑ. Φυσικά μόνο το "Ενεργό μέλος σε ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" θα μπορούσε να έχει αποκλειστικά αυτές τις δύο δημοσκοπήσεις  γιατί ως γνωστόν ο Δρούγας τα ξέρει όλα πριν τα μάθουν ακόμα και αυτοί που τα έκαναν...

H Ελλάδα στη Γιουροβίζιον

Το θέμα της Γιουροβίζιον έκλεισε και σύμφωνα με πληροφορίες του "Μικροπολιτικού" η Ελλάδα θα συμμετέχει στον διαγωνισμό τραγουδιού μετά από τηλεδιάσκεψη που είχαν οι άνθρωποι της EBU με τον πρόεδρο της ΝΕΡΙΤ Γιώργο Προκοπάκη και τον ειδικό διαχειριστή της περιουσίας της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη.

Θ-Ε-Ο-Σ! ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ: Ο Λιάπης "πνίγει τον πόνο του" με εκλεκτή συντροφιά σε σουίτα του "Sheraton" στην Κουάλα Λουμπούρ

- Ο Μιχάλης Λιάπης δεν πτοήθηκε από το σάλο που προκλήθηκε με τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο και κάνει χλιδάτες διακοπές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Κουάλα Λουμπούρ
- Φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο Sheraton Imperial στην πρωτεύουσα τηςΜαλαισίας όπου κάνει Ντόλτσε Βίτα οπρώην υπουργός

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Λιάπης, καθόλου δεν φαίνεται να πτοήθηκε από το σάλο που προκλήθηκε όταν πιάστηκε να κινείται με ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες!

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ! Η αστυνομία απαγόρευσε για αύριο τις συγκεντρώσεις και πορείες (ΦΩΤΟ)

Με αιφνιδιαστική χθεσινοβραδινή απόφαση ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης απαγορεύει από σήμερα το πρωί εως και τη 1 ξημερώματα Δευτέρας τις δημόσιες συγκεντρώσεις, συναθροίσεις πορείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης. Προφανώς η απόφασή του αποσκοπεί στο να...