23 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Οι "έντεχνοι" Σαββόπουλος, Ζουγανέλης, Μαχαιρίτσας, Μπουλάς έβγαλαν γυμνή να απαγγέλλει Καβάφη... μπας και γεμίσουν κανα τραπέζι

Τι τραβούν κι αυτές οι ηθοποιοί για να βγάλουν το ψωμί; Topless βγαίνει στο stage το κορίτσι και απαγγέλει… Καβάφη!

Στην παράσταση των Σαββόπουλου, Ζουγανέλη, Μαχαιρίτσα, Μπουλά συμβαίνουν κι αυτά:

Η αλήθεια για τον πρώην ΠΑΣΟΚο υπεύθυνο Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ταφύλλη που δούλευε στο ΝΑΤΟ!

Ό,τι είναι “νόμιμο” είναι και ηθικό κ. Τσίπρα;

Ανησυχία και προβληματισμό καλλιεργεί η αναφορά του Βενιζέλου στην Βουλή για τους στενούς συνεργάτες του Τσίπρα και υπεύθυνους για τον τομέα Εθνικής Άμυνας (Γιάννης Ταφύλλης) ότι εμπλέκονται με Αντισταθμιστικά Ωφελήματα και εξοπλιστικά προγράμματα.

Financial Times: Πρώτη η Ελλάδα στην παγκόσμια αγορά μετοχών

Στις σημαντικές αποδόσεις του Χρηματιστηρίου της Αθήνας, το οποίο από τις 27 Νοεμβρίου συγκαταλέγεται στις αναδυόμενες αγορές, αναφέρεται με άρθρο της υπό τον τίτλο «Greek Markets reflect recovery of developed world’s economies» η βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times.

Ν. Δένδιας για διπλή τραγωδία: Βραδιά συντριβής η χθεσινή

Συντετριμμένος για το τραγικό συμβάν χθες στο Χαλάνδρι με την απώλεια δυο ανθρωπίνων ζωών -μιας ηλικιωμένης και ενός αστυνομικού που την παρέσυρε με την μηχανή του και αργότερα αυτοκτόνησε- δήλωσε σήμερα ο Νίκος Δένδιας.

Έτσι θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς τις γιορτές…

Ανακουφισμένος, αλλά «όχι αμέριμνος» θα είναι ο έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, τις ημέρες των χριστουγεννιάτικων εορτών, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Tagesspiegel μετά και την συρρίκνωση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της συγκυβέρνησης.

Πρωτογενές πλεόνασμα 2,78 δισ. ευρώ... έλα τα γατάκια να αρχίσουν το ποίημα ότι το κράτος χρωστάει για να παρουσιάζει πλεόνασμα

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά: Τα χρέη του δημοσίου προς τους ιδιώτες δεν δημιουργήθηκαν μέσα στη χρονιά, άρα δεν μπορούν να μπούνε και στον προυπολογισμό της χρονιάς. Μάλιστα φέτος τα χρωστούμενα εμφανίζονται μειωμένα σε σχέση με πέρσι καθώς πληρώθηκαν 5 δις ληξιπρόθεσμες οφειλές (του κράτους) παρελθόντων ετών και επεστράφησαν 639 εκ ευρώ φόροι επίσης προηγουμένων ετών

Στο ύψος των 2,778 δισ. ευρώ, διαμορφώθηκε το 11μηνο εφέτος το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού, ποσό, πάντως, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι επιστροφές από τα κέρδη που είχαν οι κεντρικές ευρωπαϊκές τράπεζες από τα ελληνικά ομόλογα. Σημειώνεται πως η αρχική πρόβλεψη ήταν 2,710 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο σκύλος που πήρε αγκαλιά ο Άδωνις

Πόσο ξεφτίλες είμαστε σαν κράτος: Δεν επιτρέπεται σε τυφλό να μπει σε κοινόχρηστο χώρο με σκύλο συνοδό, όταν τα σκυλιά αυτά είναι ότι πιο ήρεμο υπάρχει στον πλανήτη!!! Έπρεπε να φτάσουμε στο 2013 για να θεσμοθετήσει ο Άδωνις ανάλογη διάταξη...

Ένας σκύλος βρέθηκε στην αγκαλιά του Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια συνάντησης του υπουργού Υγείας με αντιπροσωπεία τυφλών για την προώθηση νομοσχεδόυ που...

Κι άλλη βελτίωση: Στα 1.500 ευρώ αυξάνεται το ακατάσχετο μισθών-συντάξεων -Καμία κατάσχεση για οφειλές έως 500 ευρώ

Βέβαια τα παπαγαλάκια ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου θα τη θάψουν...

Την αύξηση του ακατάσχετου μισθών και συντάξεων από το όριο των 1.000 ευρώ στα 1.500 ευρώ, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο μέτρων προστασίας των μικροοφειλετών.

Ο Αβραμόπουλος δεν τα ξέρει ή κάνει το κορόιδο;; Τέλος ο στρατός για τον Σκαρμούτσο

Όχι ότι η πατρίδα στηρίζετε σε τέτοιες παλιόπουστες αλλά τουλάχιστον να πληρώσει ρε φίλε!! ΕΛΕΟΣ δηλ. πληρώνουν και κάνουν το τρίμηνο επιστήμονες που έρχονται απ' έξω μόνο γι' αυτό και ξαναφεύγουν και θα τρώμε το τσουτσέκι στη μάπα από την τηλεόραση χωρίς να πληρώσει;; ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ και αρχηγοί νούμερα που όταν πέρασε από πρωτοβάθμια επιτροπή μας παραμυθιάζατε ότι θα επανεξετάσετε την υπόθεση!!

Νέα αναβολή εξασφάλισε από τη δευτεροβάθμια Ανώτατη Στρατιωτική Επιτροπή στην Αθήνα ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Οταν το ΠΑΣΟΚ μοίραζε στους βουλευτές του γαλάζια και λευκά ψηφοδέλτια κι ο αντιμνημονιακός Κασιμάτης τα έβλεπε ίδια

Τότε που οι σημερινοί αγανακτισμένοι με τους πολιτικούς και τα μνημόνια ή οι μπαμπάδες τους ψήφιζαν δαγκωτό ΠΑΣΟΚ, παρά τα αίσχη που έβλεπαν... μόνο και μόνο επειδή τους μπούκωνε

Οι δύσκολες ψηφοφορίες που είχε η κυβέρνηση το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ξύπνησαν μνήμες από την ιστορική ψηφοφορία του 1985 για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Τότε το ΠΑΣΟΚ μετά την υπαναχώρηση του από την υπόσχεση που είχε δώσει στον Κωνσταντίνο Καραμανλή ότι θα στηρίξει την επανεκλογή του στο ύπατο αξίωμα της πολιτείας και προκειμένου να ελέγξει ότι όλοι οι βουλευτές του στην μυστική ψηφοφορία θα ψήφισαν για πρόεδρο τον Χρήστο Σαρτζετάκη είχε εφεύρει τα περίφημα γαλάζια ψηφοδέλτια που είχαν το όνομα Σαρτζετάκης σε αντίθεση με τα λευκά που δεν είχαν καθόλου όνομα.

ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ! Έπιασαν στα... πράσα 58χρονο καταδικασμένο παιδόφιλο ζώο

«Κατέβαζε» παιδική πορνογραφία σε καφετέρια

Εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ακόμα μια περίπτωση διακίνησης πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Προκήρυξη-μυστήριο για σαμποτάζ πολυεθνικών: Απειλούν να γεμίσουν την αγορά με αναψυκτικά-δηλητήριο

Συναγερμός έχει σημάνει μετά από μυστηριώδη προκήρυξη - προειδοποίηση για σαμποτάζ μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών με δηλητηριασμένα αναψυκτικά.

Δημοτικές εκλογές: Στη ΝΔ δεν θέλουν, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν-Ολα τα ονόματα που ακούγονται

Πέντε μήνες έχουν απομείνει για να στηθούν οι κάλπες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και σε Συγγρού και Κουμουνδούρου ακόμα ψάχνουν υποψηφίους. Από την πλευρά της ΝΔ πολλά είναι τα στελέχη που δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, καθώς τρέμουν την αρνητική ψήφο των πολιτών, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς δεν έχουν άτομα. Από την άλλη πάντως υπάρχουν και οι υποψηφιότητες που έχουν κλειδώσει και για τις οποίες απομένει το τυπικό χρίσμα.

Αυτό είναι το 20χρονο ζώο που βίασε την 78χρονη ηλικιωμένη η οποία πέθανε λίγο αργότερα [εικόνες]

Στα Δικαστήρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 20χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από το Λασίθι που φέρεται ως ο δράστης του βιασμού και της ληστείας σε βάρος 78χρονης.

Σεραφείμ καταδικάζει τα συσσίτια της ΧΑ: «Οχι» στον εκφασισμό της ζωής και τη μίμηση του Γ' Ράιχ

Tα συσσίτια «μόνο για Έλληνες» της Χρυσής Αυγής καταδίκασε ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων σε άπορους, άστεγους και ανέργους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Παραιτήθηκε η πρόεδρος του «Αθήνα 9,84», καταγγέλλοντας τον Καμίνη για αυταρχισμό και αδιαφάνεια

Η Κατερίνα Δωρή ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και από την παράταξη του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη «Δικαίωμα στην πόλη»

Την παραίτησή της υπέβαλε η Κατερίνα Δωρή από την θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας «Αθήνα 9,84», ενώ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί και από την παράταξη του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη «Δικαίωμα στην πόλη».

Έφυγε στα 94 του ο Μ. Καλάσνικοφ, σχεδιαστής του ομώνυμου όπλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ, σχεδιαστής του επιθετικού τυφεκίου με το ίδιο όνομα, άφησε τη Δευτέρα την τελευταία του πνοή στα 94 του χρόνια, όπως σημειώνει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο Itar-Tass και αναμεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Καντάς: "Πήρα τόσες πολλες μίζες που δεν τις θυμάμαι όλες"-Ποιον "έδωσε" και θα κληθεί τις επόμενες μέρες σαν ύποπτος

Ενα βήμα πριν από το κατώφλι των ανακριτών Γαβριήλ Μαλλή και Γιάννη Σταυρόπουλου, οι οποίοι διενεργούν την έρευνα για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ένας απόστρατος αξιωματικός και αντιπρόσωπος γερμανικής κατασκευαστικής εταιρείας.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο θεωρείται από τα πλέον κομβικά στη διερεύνηση συγκεκριμένων εξοπλιστικών συμβάσεων για την εκτέλεση των οποίων διακινήθηκε μαύρο χρήμα.

Το όνομα του Πάνου....

ΒΙΝΤΕΟ: Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό! "Αμερική έχεις ταλέντο"!

Απίστευτο κόλπο... με απλή εξήγηση!

Το "Αμερική έχεις ταλέντο" έχει κατά καιρούς αναδείξει απίστευτα ταλέντα, τόσο στο χώρο του τραγουδιού, όσο και στον χώρο του θεάματος! Ένα από αυτά που έχουν ξεχωρίσει είναι και ο επονομαζόμενος "Special head" ο οποίος κάνει συναρπαστικά μαγικά κόλπα στη σκηνή του μεγάλου show!

ΦΩΤΟ: Αφροδίτη έκανες μαλακί@! Τι ... θυσίασε από την εμφάνισή της η Αλ Σαλέχ

Σαφώς πιο σοφιστικέ είναι το νέο στυλ της δυναμικής Αφροδίτης Σάλεχ, που έκανε πολλούς να την κοιτάζουν με ενδιαφέρον στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ το Σαββατοκύριακο. Ακόμη και τον Απόστολο Κακλαμάνη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ; Πέταξαν κάδο σε αθλητή!

Δείτε το συγκλονιστικό video με τον τραυματισμό του Γιάννη Ντιπ στον αγώνα Σπόρτιγκ - Προμηθέας, που προκλήθηκε από κάδο που του πέταξαν οι οπαδοί των γηπεδούχων

Αφού έμεινε για περίπου 30 λεπτά ακίνητος, ο πλέι μέικερ του Προμηθέα διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε...

ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΛΗ: Κάτοικοι: 71 - Ακίνητα: 710 - Νόμισμα: Δραχμή/Δολάριο/Λίρα Αγγλίας

Ἡ τΣΥΡΙΖΑιούπολις.

Δὲν ἄντεξα…
Λύθηκα ἀπὸ τὰ γέλια..
Ἐλπίζω νὰ διασκεδάσετε ὅσο κι ἐγώ…
Κι ἐλπίζω νὰ ἀντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ μας τὸ ποιοὶ θὰ εἶναι οἱ νέοι μας «σωτῆρες»…

Φιλονόη

” Αμα τους μαζέψεις και τους 71 Συριζαίους μαζί…..

Το παράδοξο των ευρωεκλογών: Μπορεί το δεύτερο κόμμα να έχει περισσότερες έδρες...

Του Κωνσταντινου Ζουλα

Ας υποθέσουμε πως είτε η Ν.Δ. είτε ο ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη των ευρωεκλογών λαμβάνει το 28% των ψήφων περιορίζοντας τον αντίπαλό του στο 23,3%. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη που θα νιώσουν και τα δύο κόμματα εάν ο πρώτος κερδίσει 6 έδρες και ο ηττημένος 7;

Ακόμα να την πάτε στο γιατρό;; "Επικίνδυνα ελεύθερη" δήλωσε η Ραχήλ Μακρή

Δηλώνοντας “επικίνδυνα ελεύθερη”, ασκώντας δριμεία κριτική στον δημοσιογραφικό κόσμο για τα όσα γράφονται για την ίδια τα τελευταία 24ωρα και επαινώντας τον Βύρων Πολύδωρα για την “ιστορική”, όπως την χαρακτήρισε, ομιλία του στη Βουλή, η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή έσπασε την ομερτά των τελευταίων 24ωρων, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Γελάει ο Άδωνις με τον φλύαρο Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ: Πήγε ο Μίμης στο ΠΑΣΟΚ και δεν το 'ξερα;

Στον ...Κανένα απάντησε ο υπουργός Υγείας, μπερδεύοντας εσκεμμένα τον νεαρό Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, με τον γνωστό Μίμη και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει ούτε την πείρα ούτε το πολιτικό βάρος να κάνει παρατηρήσεις σε υπουργούς της κυβέρνησης.

Άλλη μια καθηγήτρια του κ@λου με τρελή περιουσία: «Βασίλισσα» 30 ακινήτων και η Μαρία Ρεπούση -Σπίτια παντού, Πειραιά, Κυκλάδες, Μονεμβασιά, Κολωνάκι

Εξασφαλισμένο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους έχουν αρκετοί βουλευτές της Αριστεράς και την ίδια ώρα που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για τον απλό πολίτη που δεινοπαθεί να τα βγάλει πέρα, εκείνοι δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να ανησυχούν.

Ο ψήστης της Πάρου πάει ΔΗΜΑΡ

Mαγνήτης για πρώην υπουργούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ γίνεται η ΔΗΜΑΡ μετά την αποχώρησή της από τον κυβερνητικό συνασπισμό. Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Πάνο Μπεγλίτη φαίνεται ότι ήρθε τώρα η σειρά του Γιάννη Ραγκούση να προσχωρήσει στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Πρόστιμα 7,6 εκατ. ευρώ για αδήλωτη εργασία

Μείωση της ανασφάλιστης εργασίας στο 20,6% το Νοέμβριο - Σταθερά μειούμενο, σε σχέση με τους πρώτους μήνες του 2013, παρουσιάζεται το ποσοστό

Εντατικότερους ελέγχους για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία ετοιμάζεται να κάνει το υπουργείο Εργασίας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Γιάννη Βρούτση με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου, της γενικής γραμματέως του υπουργείου Εργασίας Άννα Στρατινάκη, στελεχών του ΣΕΠΕ και της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου του ΙΚΑ (Ε.ΥΠ.Ε.Α).

Ποιές είναι οι 8 γυναίκες με τα μαύρα πολυτελή τζιπ που μοίρασαν 20.000 ευρώ σε φτωχούς στη Βαρβάκειο [βίντεο]

Ενα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρυσαν οι κρεοπώλες της Βαρβακείου αγοράς σήμερα το πρωί. Οκτώ γυναίκες οι οποίες κατέφτασαν με μαύρα πολυτελή τζιπ, ξόδεψαν 20 χιλιάδες ευρώ για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι σε μη έχοντες συμπολίτες μας.

Φθηνότερα 20% τα διόδια στην Κορίνθου – Πατρών [πίνακας]

Από την παραμονή των Χριστουγέννων οι οδηγοί θα καταβάλλουν στους σταθμούς διοδίων Ζευγολατιού και Ρίου φθηνότερα διόδια, καθώς όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός οι τιμές θα μειωθούν 20%.

Πάγωσαν όλοι από την αυτοκτονία του ειδικού φρουρού στο Χαλάνδρι μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε!

Μουδιασμένη η κοινή γνώμη συζητά όλα όσα έγιναν χθες βράδυ στο Χαλάνδρι με πρωταγωνιστές έναν ειδικό φρουρό και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Και οι δυο πρωταγωνιστές σε μια τραγωδία η οποία εκτυλίχθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Ρε πάτε τη σε κανα γιατρό λέμε!! Σήμερα η Ραχήλ μοιράζει δελτία τύπου σαν ΑΕροψεκασμένη

Παραμένει η Ραχήλ στους Ανεξάρτητους Έλληνες;

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε το Σάββατο με τα όσα διέρρευσε η ίδια η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήλων περί ανεξαρτητοποίησής της, η ίδια έδωσε στη δημοσιότητα δελτίο Τύπου με σημερινή ημερομηνία στο οποίο δημοσιοποιεί...

Έβαλαν κάλτσες στα δέντρα... δίπλα σε άστεγους

Το κίνημα Yarn Bombing που τα'κουσε γιατί έντυσε με πουλόβερ τα δέντρα και τα παγκάκια ενώ δίπλα υπάρχουν άστεγοι.

Το κίνημα που ήδη από πέρυσι έχουμε δει στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε και στην Αθήνα: Κορμοί δέντρων και παγκάκια ντύθηκαν με πλεκτά χειροποίητα.

ΦΩΤΟ: Ρε Ηλία πολύ σεμνό το βρίσκω το γκομενάκι! Θα το γράψεις και στις γυναίκες της οργάνωσης σαν πρώτυπο εμφάνισης ελληνίδας εθνικίστριας;

[Δεν πιστεύω να ενοχλεί ο όρος "γκομενάκι" ε; Για όποιον ενοχλείται ιδου η ετοιμολογία: "Προέρχεται από την ιταλική λέξη gommeno (γαλλική gommeux) που σημαίνει όμορφος νεαρός ή νεαρά ενώ ο λαός το χρησιμοποιεί για να περιγράψει κοπέλα με την οποία κάποιος έχει ερωτικές σχέσεις"... ε δε νομίζω ο Ηλίας να την έχει για πολιτικές αναλύσεις και φιλοσοφικές συζητήσεις... ή λέτε να την παντρευτεί κιόλας;]

Απο το Super Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο στην αγκαλιά του Κασιδιάρη

Μπορεί να χώρισε σχετικά πρόσφατα ο Ηλίας Κασιδιάρης με την Μις Τουρισμός Ελενα Κωνσταντινίδου, ωστόσο όπως φαίνεται δεν περιορίστηκε στο να ασχολείται μόνο με όπλα, όπως έδειχναν τα πρόσφατα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, καθώς φαίνεται πως έχει βρει νέο αμόρε.

O Γιάννης Λούλης γράφει για τις δημοσκοπήσεις και θάβει ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

Πριν από λίγες εβδομάδες γράφαμε πως η κυβέρνηση παίρνει την «κάτω βόλτα». Όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, οι συγκυρίες ευνοούν μια προοπτική επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, σε ένα ρευστό περιβάλλον, οφείλουμε να κρατάμε λίγα από τις δημοσκοπήσεις. Η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται κοντά στο 30%, ποσοστό μεγαλύτερο από αυτό του πρώτου κόμματος.

Μιχαλολιάκος: Λένε ότι ετοιμάζαμε… πραξικόπημα!

Στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής δημοσιεύτηκε το παρακάτω άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος παραμένει στη φυλακή:

“Ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας η εικονική πραγματικότητα με την οποία διαστρεβλώνουν βάναυσα την ΑΛΗΘΕΙΑ τα ΜΜΕ του καθεστώτος, κανάλια και φυλλάδες. Οι τρεις εξουσίες μαζί με την 4η εξουσία, τον Τύπο, είναι προφανές ότι εις ό,τι αφορά τουλάχιστον την Χρυσή Αυγή είναι μία.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ!! "Καμπάνα" 6.000 δολάρια στον Παπαδήμο από αμερικάνικο δικαστήριο

Και σκοπεύει και να επιστρέψει στην πολιτική ζωή από Φεβρουάριο, όπως έγραφε χθες το ΒΗΜΑ

Ο Λουκάς Παπαδήμος, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, έχει καταδικαστεί από δικαστήριο στην Αμερική και δεν έχει καταβάλει πρόστιμο στο αμερικανικό δημόσιο ύψους 6.233,16 δολαρίων.

Πατριώτες του κ@λου ACHTUNG-ACHTUNG! Η Μέρκελ κάνει σκι St. Moritz... με δικά μας λεφτά (ΦΩΤΟ)

Τυχερή είσαι κακομοίρα μου που έχεις βγάλει 500 δις από την ελληνική κρίση που προκάλεσες βάζοντας τους φιλότιμους Έλληνες να κλέβουν το κράτος από χίλιες μπάντες... ΑΙΣΧΟΣ

Αφησε πίσω της μια δύσκολη χρονιά και κυρίως τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνηση και εφόρμησε στα αγαπημένα της χιονισμένα βουνά στο St Moritz η Αγκελα Μέρκελ, που αποδεικνύεται πως είναι δεινή αθλήτρια του σκι.

Θρίλερ στην υπόθεση απαγωγής Μαρτίνου: Ακόμα και μέλη των ΕΚΑΜ «ελέγχει» η αστυνομία

Ακόμα και μέσα στους κόλπους της αστυνομίας αναζητούν οι Αρχές τους επίδοξους απαγωγεία του Κίκου Μαρτίνου. Μάλιστα η προσοχή των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση είναι στραμμένη σε δύο πρώην αστυνομικούς των ΕΚΑΜ – ο ένας είναι εν ενεργεία σε άλλη υπηρεσία, ο άλλος έχει αποχωρήσει από την ΕΛ.ΑΣ.

Δύσκολες ώρες για τον Δημοσθένη Βεργή... αλλά ο Πρόεδρος δεν μασάει

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων νοσηλεύεται με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα

Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο των Ελλήνων Οικολόγων, Δημοσθένη Βεργή, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

ΦΩΤΟ: Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί κακοποιοί με καλάσνικοφ

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες επικίνδυνων αλβανών κακοποιών - μελών σπείρας ληστών που δεν διστάζουν να πυροβολούν εναντίον πολιτών και αστυνομικών για εκφοβισμό ή για να αποφύγουν τη σύλληψη έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Η Μαντόνα και οι... άλλοι -Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι μουσικοί του 2013 [λίστα]

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο στερέωμα. Μπορεί τα χρόνια, πλέον, να αποτυπώνονται εμφανώς στο πρόσωπό της, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πάψει να συνεγείρει τα πλήθη. Κοινώς: Madonna είναι μόνο μία!

ΦΩΤΟ; Να κάνει το κ@λαράκι των ΑΕροψεκασμένων για τον Καραμανλή: Έσπευσε να τον χαιρετίσει η Ραχήλ... παρότι έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα μνημόνια!

Να θυμίσω ότι έχει ψηφίσει τα μνημόνια και ότι προτείνει η ΝΔ ενώ στηρίζει με χίλια Σαμαρά; Επειδή τα έμμισθα παπαγαλάκια το θυμούνται όποτε βολεύει και προσπαθούν να πείσουν όσους θεωρούν πρόβατα: ΚΑΡΑΜΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΑΝΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ

Στη… σκιά του Βύρωνα Πολύδωρα, η Ραχήλ Μακρή ήταν από τα πρόσωπα του Σαββατοκύριακου στη Βουλή, λόγω του θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη αναφορικά με την πρόθεσή της να ανεξαρτητοποιηθεί, και να μην είναι πλέον μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

BINTEO: Η κορυφαία στρίπερ του κόσμου Ντίτα φον Τιζ ήρθε για λίγες ώρες στην Αθήνα στο πριβέ πάρτι Κασιδόκωστα

Ενα private jet έφερε για λίγες ώρες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οικία Λάτση την διασημότερη στρίπερ, αρτίστα του μπουρλέσκ Ντίτα Φον Τιζ ως έκπληξη στο μεγάλο πάρτι του Πάρη Κασιδόκωστα, γιου της Μαριάννας Λάτση.

Ραχήλ προς… ΣΥΡΙΖΑ

Με «ανοιχτές αγκάλες» περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ τη βουλευτή Ραχήλ Μακρή, εάν τελικά κάνει το βήμα της αποχώρησης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σύμφωνα με τα Νέα.

Αυτοί είναι οι δύο γιοί του Ταγίπ Ερντογάν, μπλεγμένοι σε χρυσές μπίζνες και πολλά δισ. [εικόνες]

Με απόλυτη μυστικότητα εισαγγελείς εδώ και έναν χρόνο ξεκίνησαν έρευνες για εκτεταμένη διαφθορά η οποία ακουμπά τον πυρήνα της κυβέρνησης Ερντογάν, καθώς έχουν συλληφθεί ήδη οι γιοι τριών κορυφαίων υπουργών. Στην καρδιά των σκανδάλων βρίσκονται ωστόσο οι δύο γιοί του Ερντογάν Αχμέτ Μπουράκ και Μπιλάλ Ερντογάν.

Άδωνις: Σε ισχύ η απόφαση για δωρεάν κοινωνικό ρεύμα τις 2πλασιες ημέρες με αιθαλομίχλη

Σε ισχύ τίθεται η απόφαση για την παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο της ΔΕΗ τις ημέρες όπου παρατηρούνται υψηλές συγκεντρώσεις αιθαλομίχλης.

Άλλος ένας αρχηγός στην κεντροακροδεξιά: Ο Πολύδωρας σχεδιάζει νέο κόμμα

Η ηχηρή αποχώρηση (δεν τη λες και αποχώρηση τη διαγραφή!) του Βύρωνα Πολύδωρα από τη Νέα Δημοκρατία, με τη… θυσία του στην ψηφοφορία της Βουλής, έχει δώσει αφορμή για πλείστα σενάρια, αναφορικά με τους προσωπικούς πολιτικούς σχεδιασμούς του.

Συνεχίζεται το πάρτι των συντάξεων: Και το 2014 σύνταξη στα 52...

Ευνοϊκές προϋποθέσεις για ταχύτερη έξοδο στη σύνταξη με την αναγνώριση πλασματικών χρόνων ασφάλισης μπορούν να κατοχυρώσουν 1,5 εκατομμύριο εργαζόμενοι είτε ασφαλίστηκαν μέχρι το 1992 είτε από το 1993 και μετά.

Πάντως η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ λέει ότι το κράξιμο ήταν λάθος: Η διάταξη Στουρνάρα για τα πρόστιμα βελτιώνει ότι ψηφίστηκε τον Ιούνιο!

Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου στα πρόστιμα της εφορίας: Πως θα υπολογίζεται ο τόκος

Αλλάζει τελικά από την 1η Ιανουαρίου 2014 το καθεστώς των προστίμων που επιβάλλονται σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, από οποιαδήποτε αιτία.

Τρόμαξε ο Σαμαράς απ' όσα του είπε ο Κασιδιάρης... Προσγειώθηκε στην ταράτσα του Μαξίμου το ελικόπτερο και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα

Φράση κι αυτή: "Θα φύγετε με ελικόπτερα"... Τι έγινε ρε γατάκια πατριώτες του κ@λου δεν σας ακούμε να τη χρησιμοποιείτε πια

Σε νέο παραλήρημα πέρα από κάθε όριο βρέθηκαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν λίγοι φίλοι της ΧΑ, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη να μιλάει με τους πλεόν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-Μέρκελ αργείς ακόμα; «Στους Δήμους υπάρχουν ακόμα μισθοί 7.000 ευρώ»

Με έρανο μαζέψαμε λεφτά για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ

"Με έρανο μαζέψαμε λεφτά για να πληρωθούν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ" δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.


ΦΩΤΟ: Οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ εγκεφαλικά νεκροί... πιστεύουν ότι ο Αλέξης έχει σχέδιο εξόδου απ' την κρίση

[Στη φώτο όλη η "κυβερνητική ομάδα" του Αλέξη....]

Ο Αλέξης και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθουν πλέον ούτε τα γίδια που τους ακολουθούν (είπαμε τους ακολουθούν λόγω τσαντίλας με το ΠΑΣΟΚ...). Στην ερώτηση "έχετε πειστεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμο εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της χώρας και ανασυγκρότησης της οικονομίας" το 46% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ απαντά κοφτά ΟΧΙ... κανονικά έπρεπε να ακολουθήσει ερώτηση:

Πατριώτες του κ@λου ACHTUNG: Ερπετοειδείς άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας! Ο Στουρνάρας ένας απ' αυτούς! Πώς θα τους αναγνωρίσουμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορυφαίο! Δεν πάει παραπάνω λέμε!! Όταν ψηφοφόροι πιστεύουν σε ερπετοειδή που ζούν και μας κυβερνάνε, πως να μην πιστεύουν τις μαλακίες που ακούνε ότι οι Γερμανοί θέλουν να τους πάρουν τα σπίτια; Διαβάστε το και κλάψτε αφού δεν υπάρχει ελπίδα για τη χώρα γιατί εδώ οι ηλίθιοι είναι πολλοί σε αντίθεση με άλλες χώρες:

Οι ερπετοειδείς αναφέρονται σε μαρτυρίες βαθιά μέσα στους αιώνες, αλλά ποιοι είναι και από πού ήρθαν? Άλλοι θεωρούν ότι οι ερπετοειδείς ήταν όντα που εξελίχθηκαν στη γη και άλλοι ότι ήρθαν από τον αστερισμό του Δράκοντα (Draco)... Μέσα από άπειρους αυτόπτες μάρτυρες, έχουμε συγκεντρώσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την πραγματική προέλευση των ερπετοειδών εξωγήινων, το ποιοι είναι και το ποιες είναι οι προθέσεις τους.

Το έχει τ'όνομα το αντάρτικο-Άρης (όχι η παλιά η Σουλτάνα, αλλά ο σύγχρονος): "Διαφωνώ αλλά έδωσα ψήφο συνέχισης της κυβέρνησης"

Σκληρή κριτική στο οικονομικό επιτελείο και στην κυβέρνηση συνολικά άσκησε μέσω Twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μόλις μία ημέρα μετά τις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή για τους πλειστηριασμούς και τον φόρο ακινήτων έγραψε: «Λυπάμαι που θα δυσαρεστήσω πολλούς αλλά το ράβε-ξήλωνε στις ρυθμίσεις για τα φορολογικά έδειξε όχι μόνο προχειρότητα αλλά και ανευθυνότητα!».

Έκλεισε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά. Σχέση 37 χρόνων με τον Βενιζέλο. Που γνωρίστηκαν

Στην κυβέρνηση μπορεί να μην ευδοκίμησε, αφού παραιτήθηκε από τις πρώτες μέρες του σε αυτήν ως υφυπουργός Ναυτιλίας του Σαμαρά, λόγω των μετοχών του σε παράκτια εταιρία, και τώρα στρέφεται εκ νέου στην Αυτοδιοίκηση, στην οποία είχε θητεύσει και παλαιότερα ως δημοτικός σύμβουλος του αείμνηστου Δημήτρη Μπέη, στην Αθήνα.