26 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Επικός ο Νικολάκης! Δημοσιεύει φωτογραφίες άλλων και βάζει πάνω το λογότυπό του!!

Ή τέλος πάντων φωτογραφίες που άλλοι τις έχουν βάλει ώρες πριν τις δημοσιεύει σαν δικές του ο Νίκος Χατζηνικολάου στο enikos.gr... εκτός αν τον δουλεύουν κάποιοι και του στέλνουν φώτο που παίρνουν από άλλες σελίδες και του λένε ότι τις τράβηξαν οι ίδιοι... Δείτε την ώρα και τη φώτο που δημοσιεύει από το σπίτι του Λιάπη

ΒΙΝΤΕΟ-Δημόσιοι υπηρέτες της διαφθοράς το 2013

Πολλές ήταν οι περιπτώσεις μέσα στο 2013, των κρατικών λειτουργών,  που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη με τη συμμετοχή τους σε περιστατικά διαφθοράς και «υπόγειων» συναλλαγών.  Τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα του διοικητή του νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, ήταν το τελευταίο κρούσμα. Στο παρελθόν όμως...

ΒΙΝΤΕΟ-Εδώ ο Λιάπης,εκεί ο Λιάπης,πού είναι ο Λιάπης; Όλοι ψάχνουν τον Μισέλ που είναι άφαντος

Θρίλερ με την επιστροφή του Μιχάλη Λιάπη στην Αθήνα. Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει επιστρέψει  με πρωινή πτήση από την Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα, ωστόσο κανείς δεν τον είδε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, από όσους ταξίδεψαν από την Ασία στην Ελλάδα.

Επικό ΒΙΝΤΕΟ!!! Θεός Τομπούλογλου: «Θα κάνω στο Δήμο ότι και στο Νοσκομείο, θα είμαι άμισθος»... θα παίρνω μόνο μίζες εννοούσε

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να βρεθεί ο Χάρης Τομπούλογλου ενώπιον του ανακριτή για τη σύλληψή του σχεδόν με τη μίζα 25.000 ευρώ στο χέρι.  Το 2012 ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογου υποστήριζε πως εάν εκλεγεί δήμαρχος Χαλκηδόνας...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Μαθητές χάρισαν στη Μητρόπολη τα χρήματα που συγκέντρωσαν στα κάλαντα!

Μπράβο σ' αυτούς και τους γονείς τους που τους δίνουν σωστή ανατροφή...

Τα δύο παιδιά ξεκίνησαν νωρίς το πρωί για να πουν τα κάλαντα στην γειτονιά τους και αποφάσισαν να κάνουν κάτι χωρίς να ενημερώσουν τους γονείς τους...

Σέριφος: Το δρομολόγιο που δύσκολα θα ξεχαστεί από το πλήρωμα του Blue Star Paros!

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Σερίφου στο πλοίο Blue Star Paros καθώς το ακτοπλοϊκό πρόβλημα των Δυτικών Κυκλάδων εξακολουθεί να είναι οξύτατο. Προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό της Σερίφου, η Blue Star Ferries έκανε έκτακτη προσέγγιση στο νησί την παραμονή των Χριστουγέννων με το πλοίο Blue Star Paros.

Παπακώστα υπερασπίζεται την Αλ Σάλεχ: Επεσε θύμα «εκτσογλανισμού» του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση κατά του Νάσου Αθανασίου και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε μέσω Twitter, η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία ήταν παρούσα στον φραστικό προπηλακισμό της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ από τον βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Δημοσκόπηση για γέλια στην Ήπειρο με 36% αναποφάσιστους και 3 κόμματα πάνω από 3%

Γελάνε στη Ν∆, με κάτι τέτοιες δημοσκοπήσεις του κώλου που προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, ειδικά όταν αφορούν την περιφέρεια όπου η ΝΔ πάει καλύτερα απ΄ότι στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Γαλλία: «Καυτό» μοντέλο εσωρούχων στο πλευρό της Μαρίν Λε Πεν

Από τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις και το πλατό του X-Factor στο Εθνικό Μέτωπο – Έντονη κριτική στην επικεφαλής του ξενοφοβικού κόμματος

Μπορεί στην Ιταλία η πολιτική σκηνή να έχει… ομορφύνει κατά καιρούς με βουλευτίνες που στο παρελθόν κάλπαζαν στις πασαρέλες ή επιδείκνυαν τα κάλλη τους στην τηλεοπτική οθόνη, όμως, οι Γάλλοι μάλλον δεν είναι συνηθισμένοι, ειδικά όταν πρόκειται για άνδρα που εγκαταλείπει τις φωτογραφίσεις για την πολιτική.

O χειρότερος ιδιοκτήτης ομάδας στον κόσμο -Της άλλαξε χρώματα, έμβλημα και προσεχώς όνομα [εικόνες]

Οταν ο Βίντσεντ Ταν αποφάσισε να αγοράσει την Cardiff City FC, οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ουαλίας το είδαν με καλό μάτι. Ποιος θα μπορούσε να πει όχι στα χρήματα ενός επιτυχημένου επιχειρηματία. Μόνο που δεν ήξεραν πως θα έπρεπε να ξεχάσουν όλα όσα ήξεραν για την αγαπημένη τους ομάδα. Από τα χρώματα, μέχρι το όνομα!

Νέα τροπή στο σκάνδαλο της Τουρκίας -Εισαγγελέας καταγγέλλει παρεμπόδιση του έργου του

Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο διαφθοράς στην Τουρκία, στο οποίο εμπλέκονται υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη, αλλά ακόμη και ο γιος του Ταγίπ Ερντογάν. Ο αρμόδιος εισαγγελέας κατήγγειλε παρεμπόδιση του έργου του με γραπτή του δήλωση, ενώ ανέφερε πως παρά την εντολή του να συλληφθούν κι άλλα άτομα, η αστυνομία δεν το έπραξε.

ΦΩΤΟ-Κωνσταντινούπολη: Ισλαμική εκστρατεία μίσους κατά του Άι-Βασίλη

Μετά τις αφίσες μίσους εναντίον του Αγίου Βασίλη από ομάδες φανατικών ισλαμιστών σε περιοχές που υπερτερούν οι Μουσουλμάνοι στα Σκόπια, το φαινόμενο τώρα παρουσιάστηκε και στην Πόλη και μάλιστα με την ίδια αφίσα

To ΠΑΣΟΚ υπερασπίζεται την Αλ-Σάλεχ:Ο Αθανασίου του ΣΥΡΙΖΑ την έβρισε χυδαία γιατί δεν μπορούσε να της απαντήσει πολιτικά

Τη φραστική επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου κατά του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτης Αλ Σάλεχ κατήγγειλε η Χαριλάου Τρικούπη τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του αποτελεί πρακτική αφαρμογή της γραμμής που έχει δώσει η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

O Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παίζει πόκα με τον εγγονό του, γιό του Κυριάκου -Ποιός κερδίζει [εικόνα]

Οικογενειακές στιγμές στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και τα μυστικά αποκαλύπτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο.

ΦΩΤΟ: Ποιά είναι πορτογαλίδα ευρωβουλευτής που κολλάει στον Αλέξη; Η Περιστέρα τι λέει;

Το στιγµιότυπο µε τον Αλέξη Τσίπρα να τραγουδά στην εξέδρα του συνεδρίου του Κόµµατος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στη Μαδρίτη το κομμουνιστικό «παντιέρα ρόσα» προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο.

Ωστόσο ενδιαφέρον προκάλεσε και η όμορφη ευρωβουλευτίνα που έκανε...

Στη βουλή μηνυτήρια αναφορά για τη διαθεσιμότητα

Τη μηνυτήρια αναφορά, κατά παντός υπευθύνου, που είχε καταθέσει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αθηνών, για τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόστηκε το μέτρο της διαθεσιμότητας, που είχε ως αποτέλεσμα να επιλεχθούν 1.348 υπάλληλοι για απομάκρυνση, χωρίς διαφανή κριτήρια, διαβίβασε στη βουλή ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγο, Βασίλης Πλιώτας.

Μετανοείτε αμαρτωλοί!! Έρχεται Δευτέρα παρουσία: Εκκλησάκι θάφτηκε κάτω απ' τη λάσπη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι του οικισμού Βαμβακιές στην Κορινθία, όταν αντίκρισαν κατάματα όλα όσα είχε προκαλέσει η έντονη βροχόπτωση!

Γύρω τους μόνο εικόνες βιβλικής καταστροφής…. Χριστουγεννιάτικα!

Έπιασαν τον ληστή των εφοριών... μαντέψτε τι ήταν...

Ο 25χρονος Αλβανός βεβαίως, που συνελήφθη στο μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς είχε διαπράξει τρεις ληστείες στην Αθήνα. Πάνω από 170.000 ευρώ είναι η λεία του Αλβανού που συνελήφθη προχθές (24-12-2013) στην Κακαβιά στην προσπάθειά του να περάσει ξανά στην χώρα μας.

Οι καλύτερες εικόνες του 2013 από το διάστημα!

Από το «Grand Canyon» του Άρη έως και το νεφέλωμα σε σχήμα πιγκουίνου, οι φετινές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από το διάστημα κόβουν στην κυριολεξία την ανάσα…

Οι συγκεκριμένες εικόνες δεν έχουν απαθανατιστεί μόνο από επιστημονικά τηλεσκόπια αλλά και από επαγγελματίες φωτογράφους ή και από αστροναύτες.

Μόνο 565.000 σε 9 βιβλιάρια η τροτσκίστρια Μπόλαρη... 1,33 εκατομμύρια ο Παπαδημούλης με επενδύσεις σε κερδοσκόπους σε βάρος της Ελλάδος

Μόνο 1.329.600 ευρώ σε μετοχές, ομόλογα και καταθέσεις το ζεύγος Παπαδημούλη! 20 ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΥΨΟΥΣ 885.000 ΕΥΡΩ Η ΝΑΝΤΙΑ ΒΑΛΑΒΑΝΗ- 565.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 9 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Η ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΛΑΡΗ!

Προκλητικές επενδύσεις στους αμαρτωλούς οίκους κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας της κρίσης από σκιώδεις υπουργούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν στο φως με τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο από όσα παρουσιάζει είναι ότι οι «θεωρητικοί» της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επενδύσει τις οικονομίες τους στον ναό του παγκόσμιου καπιταλισμού και σε «αμαρτωλούς» οίκους που σχετίζονται με την Ελλάδα της κρίσης:

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο λαός της.

[Δύο χρόνια μετά κάνουμε σημειωτόν στο ίδιο σημείο.... ]

Πέρα από τις τεχνικές του κουρέματος που οδηγούν στη σταθεροποίηση της δραματικής μας κατάστασης, η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια συνολικά χρεοκοπημένη χώρα. Θα ζήσουμε πάνω από δέκα χρόνια εκτός αγορών, σε διαρκή οικονομική ύφεση, με μη ανταγωνιστική  οικονομία, με κράτος αναποτελεσματικό και άκρως διεφθαρμένο και πολιτικό σύστημα που ενδιαφέρεται μόνο για την εκλογική  πελατεία  και τα ποσοστά του. Στο τέλος της δεκαετίας θα έχουμε  ακόμα, ένα τερατώδες χρέος, στα 120% του ΑΕΠ. Τι άλλο θέλουμε;

Ο Έλληνας που θυσίασε γυναίκα, παιδιά και γονείς για να σώσει το Μεσολόγγι τα Χριστούγεννα του 1822

Χριστούγεννα 1822. Δέκα χιλιάδες Τούρκοι, με επικεφαλής τους Ομέρ Βρυώνη και Κιουταχή, πολιορκούν το Μεσολόγγι. Οι δυνάμεις των πολιορκημένων δεν ξεπερνούσαν του 900 άντρες.

Οι δράσεις που αλλάζουν την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας

Εκστρατείες για την κοινωνία

Aρκετές δράσεις έχει πραγματοποιήσει η Νέα Δημοκρατία που μαρτυρούν τη αλλαγή της σε ένα σύγχρονο πολιτικό οργανισμό. Οι πέντε κύριες δράσεις είναι oι εξής:

Στα «κάγκελα» οι γείτονες με τον Μιχάλη Λιάπη... τον περιμένουν κι αυτοί να γυρίσει για να του τα χώσουν

Φοίνικας από την αυλή του έχει προκαλέσει ζημιές σε διπλανή ιδιοκτησία - Ο ίδιος γνωρίζει το πρόβλημα αλλά δεν δείχνει πρόθυμος να τους αποζημιώσει!

Επί της οδού Σερρών, στο γωνιακό συγκρότημα με τον ψηλό φράκτη, τις αγριλιές και τους φοίνικες η είδηση της άφιξης του κ. Λιάπη από τη Μαλαισία μέσω Κατάρ, βρήκε τους γείτονές του κυριολεκτικά στα κάγκελα.

Σκορτσέζε-Ντι Κάπριο: Τους φώναξαν «αίσχος» και «ντροπή» BINTEO

Φραστική επίθεση δέχτηκαν μετά την προβολή του «Λύκου της Wall Street», που πραγματοποιήθηκε για τους ψηφοφόρους της Αμερικάνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΒΙΝΤΕΟ: O γυμνός μοτοσυκλετιστής που κόβει βόλτες στη αγορά αφού έχασε στοίχημα

Η γερμανική αστυνομία ψάχνει απεγνωσμένα έναν γυμνό μοτοσυκλετιστή ο οποίος έκανε βόλτα γυμνός οδηγώντας τη μηχανή του στους δρόμους της πόλης Münster μέσα στη χριστουγεννιάτικη αγορά, αφού όπως λέει έχασε ένα στοίχημα.

Γιατί τσουγκρίζουμε τα ποτήρια μας και λέμε «εις υγείαν»

Από τότε που υπάρχει αλκοόλ οι άνθρωποι πίνουν «εις υγείαν». Πώς ξεκίνησε, όμως, η συνήθεια οι άνθρωποι να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να κάνουν προπόσεις.

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη από την ταλαιπωρία στις Μαλδίβες!

Η ωραία Ελένη, που την Παρασκευή αναχώρησε με τον αγαπημένος της Μάκη και τα τρία της απιδιά για τις εξωτικές Μαλδίβες έστειλε το δικό της Χριστουγεννιάτικο μήνυμα μέσω twitter!

Έβγαλε το ζώο από μέσα του ο Αθανασίου... έβρισε χυδαία Αλ-Σάλεχ και Παπακώστα που πήγε να την υποστηρίξει

Μια απίστευτη φραστική επίθεση στους διαδρόμους τηλεοπτικού καναλιού δέχθηκαν η Αφροδίτη Αλ-Σάλεχ του ΠΑΣΟΚ και η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα. Ο άνθρωπος που τις στόλισε με απίσευτους χαρακτηρισμούς δεν είναι άλλος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου.

Που χάθηκαν αυτά τα παλικάρια; Ερευνα του LSE για τους «Αγανακτισμένους»: Ποια ήταν η ταυτότητα τους και γιατί «εξαφανίστηκαν»

Έρευνα για τους «Αγανακτισμένους» της Ελλάδας δημοσιεύει το πανεπιστήμιο London School of Economics, στο οποίο αναλύονται οι λόγοι της δημιουργίας τους, αλλά και αίτια της «εξαφάνισής» τους.

Άντε πάλι τα ίδια: Εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια στο σκοτάδι και 27 νεκροί εξαιτίας της κακοκαιρίας σε ΗΠΑ και Καναδά

Οι υποδομές που υπάρχουν στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Ειδικά οι ΉΠΑ είναι πολύ πίσω με απαρχαιωμένα δίκτυα παντού πέρα απ' τη βιτρίνα, είτε είναι δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, τηλεφωνίας, οδικά (η γέφυρα που συνδέει το Ντιτρόιτ με τον Καναδά είναι 83 ετών), δημοσίων μεταφορών (τραίνα για τον πούτσ@ τελείως), λιμανιών κ.λπ... Και πριν πεταχτεί κανας έξυπνος αμερικανοτσολιάς: Πότε ήταν χωρίς ρεύμα η μισή Νορβηγία ... Να τα βλέπουν δε αυτά όσοι γκρινιάζουν αν κοπεί κάπου το ρεύμα στην Ελλάδα...

Περισσότερα από 500.000 νοικοκυριά στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και το νοτιοανατολικό Καναδά παραμένουν χωρίς ρεύμα από το Σαββατοκύριακο, λόγω της σφοδρής παγοθύελλας που πλήττει τη βόρεια Αμερική.

ΒΙΝΤΕΟ-Tα 10 καλύτερα γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

Βoxing day σήμερα και δείτε σε ένα βίντεο τα 10 καλύτερα γκολ που έχουν μπει στην Πρέμιερ Λιγκ στη φετινή περίοδο.

Δείτε το βίντεο:

Που αλλού; Στην Πάτρα: Πόσο πάει μάνα και κόρη στο ίδιο κρεβάτι!

Αλλεπάλληλες καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στα μονοπάτια της πορνείας - Ραντεβού σε καφενεία ακόμα και στη μέση του δρόμου...

Εκτός από τις καταστάσεις που «βιώνουν» κάτοικοι της πόλης στον δρόμο (νεαρές σταματούν ηλικιωμένους) κάποιες γνωρίζουν καλά τα «στέκια» των «απόμαχων της ζωής» και τους συναντούν εκεί! Ένα από αυτά τα «στέκια» είναι καφενείο σε δρόμο κοντά στην Πλατεία Όλγας.

Τα 10 καλύτερα γκολ της Μπουντεσλίγκα (VIDEO)

Οι Γερμανοί μας έχουν συνηθίσει να πετυχαίνουν πολύ όμορφα γκολ στο πρωτάθλημα τους. Δείτε τα 10 καλύτερα τέρματα της Μπουντεσλίγκα, για τον πρώτο γύρο, όπως τα ανέβασε το επίσημο κανάλι του γερμανικού πρωταθλήματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαραντόνα εναντίον Μέσι

Ένα συγκριτικό βίντεο ανάμεσα στους δύο Αργεντινούς «θεούς» της μπάλας, Λιονέλ Μέσι και Ντιέγκο Μαραντόνα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, από την Παραμονή των Χριστουγέννων, προκαλώντας θαυμασμό για τις «μαγικές» ενέργειες που κάνουν οι δύο Αργεντινοί, με την στρογγυλή θεά, ενώ παράλληλα δημιουργεί και ένα τεράστιο δίλλημα για το ποιος τελικά είναι το μεγαλύτερο αστέρι... "δίλλημα" τρόπος του λέγειν για να γίνεται κουβέντα αφού...

Οι Ισπανοί ψήφισαν την κορυφαία 11άδα της χρονιάς

Η Marca πραγματοποίησε ψηφοφορία και το δείγμα των 300.000 επισκεπτών έβγαλε την κορυφαία ενδεκάδα του 2013. Δείτε τις επιλογές του κόσμου.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις οι επιλογές είναι λογικές και αναμενόμενες για τους Ισπανούς.

Σε ξεχωριστά κελιά Άκης- Κάντας

Υπήρξε πολύς προβληματισμός σε ποια πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα μεταφερόταν ο κατηγορούμενος για μίζες πολλών εκατ. δολαρίων κ. Αντ. Κάντας.

Τι καταλάβατε τώρα που του χαλάσατε τις διακοπές του γίγαντα; «Επέστρεψε από την εξωτική Μαλαισία ο Μισέλ»

Ξανά στα πάτρια εδάφη γύρισε ο Μιχάλης Λιάπης έπειτα από 9ήμερες διακοπές στην εξωτική Μαλαισία. Ο κ. Λιάπης προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση 201 της Qatar Airways μέσω Ντόχα.

Ξυλοκοπήθηκε άγρια αντικυβερνητική δημοσιογράφος (βίντεο)

Δημοσιογράφος στο Κίεβο, η οποία είχε επικρίνει ανοιχτά τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς, ξυλοκοπήθηκε άγρια τα ξημερώματα της Τετάρτης.  Παράλληλα, ένας φιλοευρωπαίος ακτιβιστής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο Χάρκοβο.

Στα δικαστήρια για το γυμνό στήθος της «Φατμαγκιούλ»!

Αποζημιώση, ύψους 30.000 τουρκικών λιρών, από τους παραγωγούς της ταινίας «Τα φτερά της νύχτας» αξιώνει η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός Μπερέν Σαάτ, γνωστή και από το ρόλο της στην τουρκική τηλεοπτική σειρά Φατμαγκιούλ.

Η Μπερέν κατηγορεί τους παραγωγούς της ταινίας ότι...

Θα έχει κακό τέλος ο Ερντογάν – Αν και για τον Ελληνισμό αποτελεί «στηριγμα»

του Μιχάλη Ιγνατίου

Οταν στην Ουάσιγκτον χαρακτηρίζουν την κατάσταση σε μία χώρα «επικίνδυνη» και τον ηγέτη της «απρόβλεπτο και αναξιόπιστο», τότε το πρόβλημα (της χώρας) είναι πολύ σοβαρό. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα των αναλύσεων της αμερικανικής διπλωματίας για την Τουρκία και τον πρωθυπουργό της. Οι χώρες, λοιπόν, που αποτελούν τη γειτονιά της Ανατολικής Μεσογείου είναι λογικό να προβληματίζονται. Ιδιαίτερα η Κύπρος, όπου η Τουρκία διατηρεί παράνομα δυνάμεις κατοχής καταστρατηγώντας κάθε έννοια Διεθνούς Δικαίου, και η Ελλάδα, που απειλείται ακόμα και σήμερα, εν μέσω αυτής της άνευ προηγουμένου κρίσης που μαστίζει τη γειτονική χώρα.

Πού πέρασαν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί -Ποιοι προτίμησαν την Αθήνα και ποιοι την επαρχία

Αλλοι στην Αθήνα, άλλοι στην επαρχία και άλλοι στον... Κορυδαλλό. Κάπου έκει πέρασαν τα Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο μόνος από την πολιτειακή ηγεσία της χώρας που βγήκε εκτός Ελλάδος ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο οποίος πήγε στη Γερμανία για να περάσει τις γιορτές με  την οικογένειά του καθώς οι δυο του κόρες ζουν εκεί.

Εξήντα τραυματίες από επίθεση πιράνχας στο Ροσάριο της Αργεντινής

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στη φετινή καλοκαιρινή σεζόν. Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι όταν άρχισαν να έρχονται άτομα με δαγκωματιές σε χέρια και πόδια.

Πόσα πληρώνει ο Κιάμος στην εφορία... επειδή προφανώς τα δηλώνει όλα

Ποια είναι η σχέση του με την εφορία; Ο Πάνος Κιάμος δηλώνει στο περιοδικό celebrity: "Δηλώνω τα πάντα. Θέλω να είμαι νόμιμος, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Κάθε χρόνο σχεδόν, πληρώνω στην εφορία...

Κατόρθωμα!! Οι Άγγλική Αστυνομία φωτογράφισε τον Αι-Βασίλη με θερμική κάμερα!! Φοβερό ε;

Xαμός επικρατεί τις τελευαταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια φωτογραφία που ανάρτησε το πλήρωμα ελικοπτέρου της βρετανικής αστυνομίας και στην οποία υποστηρίζουν ότι απεικονίζεται ο... Αγιος Βασίλης!

Βούλιαξαν τα χιονοδρομικά της Β. Ελλάδας

Τις παλιές καλές εποχές θυμίζει στους ξενοδόχους των δημοφιλών χειμερινών προορισμών της βόρειας Ελλάδας η τουριστική κίνηση που παρατηρείται μέχρι στιγμής για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΒΙΝΤΕΟ: Συμβουλές Κυπριακής Αστυνομίας για προστασία από κλοπές

Με ένα video η Αστυνομία προτείνει τρόπους με τους οποίους μπορούν οι πολίτες να προστατευτούν από κλοπές. "Μία συνηθισμένη μέρα μπορεί να είναι πιο ασφαλής, με μικρά απλά βήματα.
Διαμορφώστε ένα περιβάλλον ασφάλειας: για εσάς, την οικογένεια σας, την περιουσία σας".

Για χρέος σε ταμείο συνελήφθη επαναστάτρια, εργαζόμενη της πρώην ΕΡΤ

Για χρέος σε ασφαλιστικό ταμείο συνελήφθη μια πρώην εργαζόμενη της ΕΡΤ, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η συλληφθείσα...

ΦΩΤΟ: Πάλι μαλακ@α ο Κατίδης

Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Κατίδης προκάλεσε αρνητικά σχόλια με ένα Tweet του. Ο Έλληνας άσος ευχήθηκε χωρίς να το θέλει βέβαια (μάλλον θα τον πρόδωσε ο αυτόματος διορθωτής): «Χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι οικογενειακές...

Η "τρομακτική" φωτογραφία που ανέβασε ο Πικέ

Οι περισσότεροι ξένοι αθλητές είναι ακομπλεξάριστοι και το αποδεικνύουν αυτό σε κάθε ευκαιρία. Ο Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα ανέβασε πριν από λίγο στην σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία της γυναίκας του Σακίρα με τον γιο τους Μίλαν, την οποία αρκετοί στην θέση του θα φρόντιζαν να διαγράψουν.

Ε, όχι ρε! Έδιναν και οι αδελφοί Ρώσοι μίζες; Και στήριζαν ΧΑ και τα αντιευρωπαϊκά κόμματα;

Μα οι ψεκασμένοι κύριε λένε ότι μόνο οι Γερμανοί λάδωναν και ποτέ δε λένε για τους Ρώσους... Τι είπατε; Αυτοί που δεν λένε κουβέντα για Ρώσους τα παίρνουν απ' τη ρώσικη πρεσβεία; Έλα ρε δε γίνονται αυτά!...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεσάζοντας στη προμήθεια των ρώσικων Cornet, αυτά ντε για τα οποία πήρε τις μίζες των εκατομμυρίων ο Καντάς, ο οποιος κάνει χρυσές δουλειές προωθώντας και άλλα Ρωσικά οπλικά συστήματα, ενισχύει ποικιλοτρόπως τα ακροδεξιά και αντιευρωπαϊκά κόμματα στην Ελλάδα.

Δέκα υπουργούς… ξήλωσε ο Ερντογάν!

Ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρουσίασε απόψε στον πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ τον νέο κατάλογο των υπουργών της κυβέρνησής του, μετά την παραίτηση τριών υπουργών, τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν σε υπόθεση διαφθοράς.

Οι 10 απαγορευμένες περιοχές του πλανήτη

Όλα τα μέρη του κόσμου δεν είναι για όλους,αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από τις έρευνες καθώς ακόμη και σήμερα υπάρχουν μέρη σε όλο τον κόσμο,όπου το ανθρώπινο είδος απαγορεύεται να επισκεφθεί,καθώς ακόμη και να θέλει κάποιος, είναι πρακτικά αδύνατο...