30 Δεκεμβρίου 2013

Επικό ΒΙΝΤΕΟ: Η γυναίκα Τσουκαλά με το μύριο καλεί τις γυναίκες στο... ΠΑΣΟΚ... όταν μάσαγαν ακόμα από το ΠΑΣΟΚ

Για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας ποιοι είναι οι σημερινοί ΣΥΡΙΖΑίοι

Πολύ μελάνι χύθηκε και ακόμα περισσότερα πλήκτρα πατήθηκαν για το ζήτημα του εφάπαξ και της δήλωσης πόθεν έσχες του Δημήτρη Τσουκαλά. Στην αντιπαράθεση πήρε μέρος και η γυναίκα του κατηγορώντας τόσο τη ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας την αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο λίγο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ-ΦΩΤΟ από το σημείο του ατυχήματος

Στις πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου Μέριμπελ, κάτω από την κορυφή του βουνού Σολίρ είχε το ατύχημα ο Μίκαελ Σουμάχερ.

Έκλασε μέντες ο Ερντογάν και έβαλε τον Νταβούτογλου να καλέσει σε διάλογο τον πανίσχυρο Γκιουλέν

Σε ηπιότερο τόνο από τον Ερντογάν, ο υπουργός Εξωτερικών επιχειρεί την εκτόνωση της κρίσης

Την ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπόσχεται ότι θα επιβιώσει της κρίσης και εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση υποστηρίζοντας ότι όσοι επιδιώκουν την ανατροπή του θα αποτύχουν, ο στενός του συνεργάτης και υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, εμφανίζεται ηπιότερος.

ΒΙΝΤΕΟ-"Ξεσκονίζονται" οι συμβάσεις επί ημερών Τομπούλογλου

Μεγάλη έρευνα πραγματοποιείται για τα έργα και τις ημέρες του Χάρη Τομπούλογλου στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το STAR αποκαλύπτει έγγραφα που αφορούν το διαγωνισμό για την ανάληψη φύλαξης του νοσοκομείου από εταιρεία security.

ΦΩΤΟ-Ο Τζήμερος κατέθεσε πινακίδες

Τις πινακίδες του αυτοκινήτου του κατέθεσε ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος. Ο λόγος; Όπως λέει ο ίδιος, «η ηλιθιότητα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης».

Αυτές είναι οι 172 νέες αρμοδιότητες που δόθηκαν στον Θεοχάρη

Δείτε με τι παπαριές ασχολούνταν οι υπουργοί!!

Με 172 αρμοδιότητες ενισχύεται ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.

Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και το υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη μεταβιβάζονται στον Γενικό Γραμματέα Εσόδων αρμοδιότητες που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις αποδείξεις και τις ταμειακές μηχανές, όρους χορήγησης αδειών για καταστήματα, τελωνειακά θέματα κ.α.

Κι όμως: ο πατέρας της Rihanna είναι… πλανόδιος πωλητής!

Στους… δρόμους των Barbados βγάζει το ψωμί του ο πατέρας της Rihanna: την ώρα που η περιουσία της κόρης του ξεπερνά τα 51 εκατομμύρια ευρώ, εκείνος πουλάει μικροαντικείμενα για να ζήσει!

Μπερδεύτηκαν οι επαναστάτες: Ο Γλέζος επισκέφθηκε τον πρέσβη των ναζί!

Επίσκεψη στον Γερμανό πρέσβη πραγματοποίησε το απόγευμα ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.

Αυτά είναι τα γερμανικά αυτοκινούμενα πυροβόλα για τα οποία έπεσε "μίζα" και ήρθαν συλλήψεις

Ποιο είναι το αυτοκινούμενο πυροβόλο PzH-2000GR για το οποίο όπως προέκυψε από τη κατάθεση Κάντα “έπεσε μίζα”;

Γερμανικά πυροβόλα κατασκευασμένα από τη γνωστή KMW με κάνη 155 mm μήκους 52 διαμετρημάτων. H παραγωγή τους ξεκίνησε το 1997, με το πρώτο όχημα παραδίδεται στον γερμανικό στρατό τον Ιούλιο του 1998.

Κίνα: Νεκρόφιλος φοιτητής καταδικάστηκε σε θάνατο

Ένας 23χρονος Κινέζος φοιτητής προσέλαβε δύο νεαρές ιερόδουλες και για να χαλαρώσει από... την πίεση της σχολής και των μαθημάτων, και πάνω τους εφάρμοσε τα νεκροφιλικά του ένστικτα, τα οποία, όπως είπε στο δικαστήριο, δεν μπορούσε να καταπολεμήσει άλλο.

Σκανδαλώδης απόφαση στην Ιταλία -Αθώωσαν παιδόφιλο επειδή το 11χρονο θύμα ήταν «ερωτευμένο» μαζί του

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε μία δικαστική απόφαση στην Ιταλία, η οποία ουσιαστικά αθώωσε έναν 60χρονο παιδόφιλο, κρίνοντας πως το 11χρονο κοριτσάκι που ήταν το θύμα του, ήταν «ερωτευμένη» μαζί του!

Ανεξάρτητοι Έλληνες προς... διάλυση!

Μετά τη Μακρή αναµένονται κι άλλες αποχωρήσεις από τους ΑΝ.ΕΛ. του Πάνου Καµµένου

Ανεξάρτητοι και… ανεξέλεγκτοι κινούνται, πια, αρκετοί βουλευτές του κόµµατος του Πάνου Καµµένου, το οποίο περνά τη µεγαλύτερη κρίση από την ηµέρα της ίδρυσής του. Η απόφαση της Ραχήλ Μακρή ήταν προδιαγεγραµµένη και για όσους ξέρουν καλά την ανθρωπογεωγραφία στο κόµµα του πρώην βουλευτή της Ν.∆. δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις πριν από την Εθνική Συνδιάσκεψη του κόµµατος, που είναι προγραµµατισµένη για τις 20 και τις 21 Ιανουαρίου.

Και το 2014 αρχίζει με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή... για τον ΣΥΡΙΖΑ βέβαια

«Ο κ. Τόλιος, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει την Ευρωζώνη “κουρέλι” και καθιστά σαφές ότι το κόμμα του επιδιώκει με κάθε μέσο και τρόπο, έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Σε κώμα ο Σουμάχερ, δεν ξέρουμε πότε θα ξυπνήσει»-Δείτε τη ΦΩΤΟ που ανέβασε ο Φέτελ!

Σε τέτοιες περιπτώσεις το τεχνητό κώμα στο οποίο βάζουν τον ασθενή μπορεί να διαρκέσει από 4 έως 10 μέρες (καμιά φορά και εβδομάδες). Ο ασθενής μπαίνει σε τεχνητό κώμα ώστε να μειωθούν οι λειτουργίες του οργανισμού και η ανάγκη του εγκεφάλου σε οξυγόνο, έτσι οι περιοχές του εγκεφάλου που πιέζονται από το αιμάτωμα και στις οποίες η αιμάτωση-οξυγόνωση λόγω της πίεσης είναι μικρότερη, θα έχουν λιγότερες ανάγκες οξυγόνου που θα καλύπτονται (σε ιδανική περίπτωση) επαρκώς, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν μόνιμες βλάβες. Το πότε θα τον ξυπνήσουν εξαρτάται από το πότε θα μειωθεί το αιμάτωμα και η πίεση που ασκεί στον εγκέφαλο

Ευχαριστίες προς τα ΜΜΕ, το προσωπικό του νοσοκομείου άλλα και όλο τον κόσμο για τη συμπαράστασή τους στις κρίσιμες στιγμές που περνούν εξέφρασε η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ.

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: H θρησκευτική αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας απαγόρευσε τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Okaz η θρησκευτική αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας έθεσε σε ισχύ ένα φάτβα σύμφωνα με το οποίο απαγορεύονται στη χώρα όλοι οι εορτασμοί για την Πρωτοχρονιά.

ΑΙΣΧΟΣ! Μικρή Ελληνίδα Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι! Άκου να παίζει σκάκι αντί να κρέμεται στο Facebook, το κινητό και τις καφετέριες!

Ο θηλυκός Κασπάροβ είναι... Ελληνίδα, είναι 13 ετών, λέγεται Σταυρούλα Τσαλακίδου και πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι και συγκεκριμένα στην κατηγορία U14.

Πίκρα μοίρασε ο Βρούτσης με την πρώτη (μετά το Μνημόνιο) κλαδική σύμβαση με αυξήσεις: Αύξηση 1% στους μισθούς των ξενοδοχοϋπαλλήλων το 2015

Άφρισαν οι μίζεροι που ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη κλαδική σύμβαση... θα προτιμούσαν μειώσεις μισθών και περισσότερη φτώχεια

«Συμβολική συμφωνία ξεχωριστής σημασίας», χαρακτηρίζει με δήλωσή του ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννης Βρούτσης, την υπογραφή της νέας Κλαδικής Σύμβασης Εργασίας που υπέγραψε σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ) με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους και που προβλέπει άυξηση των αμοιβών των εργαζομένων στο κλάδο της τάξεως του 1%.

ΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα Σαμαρά: μνημόνιο τέλος το 2014, έξοδος στις αγορές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Μήνυμα αισιοδοξίας για το 2014 απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με το "πρωτοχρονιάτικο" μήνυμά του.

«Ξέρω ότι ως κοινωνία περάσαμε δύσκολα. Όμως, αφήσαμε τα δυσκολότερα πίσω μας. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό…Κι ακόμα, αποφύγαμε τα χειρότερα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό…

Ο Γιουσέιν Μπολτ ντύθηκε γυναίκα, μπέμπης και παππούς -Επαιξε όλους τους ρόλους σε απολαυστική διαφήμιση [βίντεο]

Πώς ήταν ο Γιουσέιν Μπολτ μικρός; Ασταμάτητος, όπως φαντάζονται πολλοί και επιβεβαιώνει η μητέρα του. Πώς θα ήταν όμως ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο ως... γυναίκα; Και πώς θα μοιάζει σε μερικές δεκαετίες; Ενα απολαυστικό νέο διαφημιστικό σποτ δίνει απάντηση και στα τρία ερωτήματα.

Βίντεο από την επίθεση στο Χαλάνδρι έχει η ΕΛ.ΑΣ - Βλήμα στο δωμάτιο της κόρης του πρέσβη!

- Όλη η επίθεση στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη έχει καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας της σκοπιάς
- Ο 25χρονος φρουρός αντιλήφθηκε τους δράστες μετά τους πρώτους πυροβολισμούς
- Εντολή του κέντρο να μείνει καλυμμένος για να μην τον χτυπήσουν
- Δυο άνδρες με δυο καλάσνικοφ γάζωσαν την πρεσβευτική κατοικία στο Χαλάνδρι
- "Καθαρά" τα όπλα της επίθεσης
- Περιπολικό ίσως είχε εντοπίσει μια από τις δυο μηχανές στο Μαρούσι αλλά δεν κατάφερε να την καταδιώξει

Λεπτό προς λεπτό έχει καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας της σκοπιάς η επίθεση στο σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνας, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που ανατινάσσεται η μαύρη χήρα όπως κατεγράφη από κάμερα στο εσωτερικό του σταθμού

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την έκρηξη στο Βόλγκογκραντ που προκάλεσε το θάνατο 16 ατόμων, όπως κατεγράφη από εσωτερική κάμερα ασφαλείας του σταθμού.

Ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ σε χώρους δουλειάς και επαγγελματικούς φορείς!!

Σε λίγα 24ωρα το 2013 φεύγει και στον πολιτικό στίβο αφήνει έναν ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έστω και ασθμαίνοντας δείχνει να αλλάζει το κλίμα των δημοσκοπήσεων υπέρ του, κατακτώντας την πρωτιά και διαμορφώνοντας μια διαφορά στήθους απ’ τη ΝΔ. Ωστόσο τα ποσοστά που καταγράφει παραμένουν πολύ χαμηλά, ουσιαστικά στα επίπεδα του 20%. Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μεγάλη αδυναμία να συσπειρώσει εκλογικά δυνάμεις στις αρχαιρεσίες των συνδικαλιστικών και επαγγελματικών φορέων,  πέραν των ορίων που συσπείρωνε πριν γίνει αξιωματική αντιπολίτευση.

Μόλις άρχισαν οι συλλήψεις ο Θωμάς έφυγε Νέα Υόρκη... για δουλειές

Μην ψάχνετε το Θωμά είναι Νέα Υόρκη. Βοά ο τόπος από το πρωί μετά από την ανακοίνωση για έκδοση ενταλμάτων σύλληψης επιχειρηματιών που έχουν σχέση με τους εξοπλισμούς.

Η πρώτη σύλληψη που έγινε έχει άμεση σχέση με τον όμιλο Λιακουνάκου, ο οποίος...

Το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ της λαμογιάς έχει κάνει μετάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν τα λέμε εμείς... Μόνοι τους τα λένε:

Θεαματικό βίντεο: Τρένο-εκχιονιστικό περνάει μέσα από χιόνι

Το τρένο στο βίντεο που ακολουθεί, διασχίζει το χιονισμένο τοπίο στα βουνά της Νέας Ζηλανδίας.

Η διαδρομή που πραγματοποιεί είναι στο Arthur's Pass ξεκινώντας από την πόλη Christchurch.

Η Υποπλοίαρχος Κλέλια Πανταζή που χορεύει σάμπα

Η αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό σόου Dancing with the Stars

Το πρωί υποπλοίαρχος το μεσημέρι αυστηρή προπονήτρια για κοριτσάκια που θέλουν να ασχοληθούν με τη ρυθμική γυμναστική και το βράδυ... σέξι χορεύτρια στα παρκέ του Dancing with the Stars! Πάνω και πρώτα απ' όλα, όμως η Κλέλια Πανταζή συστήθηκε στο Πανελλήνιο ως η νεότερη Ελληνίδα ολυμπιονίκης στα χρονικά, όταν το....

Στην Τουρκία μιλούν Ποντιακά! Τι αποκαλύπτει αγγλική εφημερίδα

Στα χωριά γύρω από την Τραπεζούντα, κατοικούν περίπου 5.000 εξισλαμισμένοι Πόντιοι, οι οποίοι μιλούν μια διάλεκτο τα Ρωμαίικα, που έχει πολλά κοινά με την αρχαία Ελληνική και χαρακτηρίζεται γλωσσολογικό χρυσωρυχείο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Ψηφίζω χαλαρά Πανάρα για διάδοχο Στουρνάρα! Αν κρίνω από το τι κάνει με 1500 ευρώ αποταμιεύσεις στην Τράπεζα...

Γιατί μπορεί σύμφωνα μα το πόθεν έσχες του να έχει μόνο 1500 € στην Τράπεζα, αλλά τις διαχειρίζεται τόσο σωστά που περνάει ζωή και κότα... Δείτε τι καταφέρνει με τόσα λίγα χρήματα και μετά πείτε μου ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα σώσει την Ελλάδα και δεν θα μηδενίσει το χρέος της αν ποτέ μας λυπηθεί ο θεός και τον φέρει στην εξουσία...

Νέες διώξεις Ράικου κατά παντός υπευθύνου για 2 εξοπλιστικά επί Άκη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των εξοπλιστικών, την οποία ερευνούν ανακριτές και εισαγγελείς κατά της διαφθοράς, καθώς σήμερα ασκήθηκαν από την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς, Ελένη Ράικου, νέες βαρύτατες ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου, σε βαθμό κακουργήματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάζει τίτλο και έμβλημα

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με την οποία ενημερώνει ότι από την Πρωτοχρονιά του 2014 ο τίτλος του κόμματος αλλάζει.

Η ανατριχιαστική στιγμή που ο πυγμάχος Anderson Silva σπάει το πόδι του [βίντεο]

Ο Anderson Silva γνωστός πυγμάχος και πρωταθλητής του παγκοσμίου κλάσεως πρωταθλήματος μεικτής μάχης UFC, κατά πάσα πιθανότητα έκλεισε την καριέρα του την Κυριακή, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα έσπασε το πόδι του, σε μια ανατριχιαστική σκηνή.

Κλαίει όλη η Ελλάδα... άντε έστω η Αθήνα: Αποχώρησε ο Κώστας Χαρδαβέλας από το EXTRA 3

Αν και την περίοδο των εορτών πολλές εκπομπές κατεβάζουν ρολά με σκοπό να «ανοίξουν» και πάλι για τους τηλεθεατές στις αρχές του Ιανουαρίου, ο «Αθέατος κόσμος» δεν θα εκπέμψει ξανά μέσα από τη συχνότητα του EXTRA 3.

ΦΩΤΟ: Την ώρα που ήταν στη θάλασσα είδαν έναν...

Κατά τύχη μια μητέρα από την Καλιφόρνια φωτογράφισε έναν μεγάλο λευκό καρχαρία καθώς φωτογράφιζε τον 12χρονο γιο της κι έναν φίλο του που ετοιμάζονταν να ανέβουν στις σανίδες τους. «Ήταν κάπως σοκαριστικό», δήλωσε στο δίκτυο KTLA.

Αδειάζει τον Καμμένο ο Κουίκ! «Ρωτήστε τον Καμμένο για το ταξίδι»

Σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στην Ελβετία τα Χριστούγεννα. Η φωτογραφία με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την οικογένειά του στο χειμερινό θέρετρο της Courchevel έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια αλλά και βαρύ κλίμα ακόμα και μέσα στους κόλπους του κόμματός του.

ΝΔ: «Και η υποκρισία έχει τα όριά της... άλλοι παρουσίαζαν το βιβλίο του Καντά»

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη δήλωση του υπεύθυνου του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρή Δρίτσα για τη δικαστική έρευνα για τα εξοπλιστικά προγράμματα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Εκτυπωτής κινητού – Χωράει στην τσέπη και δεν απαιτεί μελάνι [εικόνες]

Τη δεύτερη και βελτιωμένη έκδοση του φορητού της εκτυπωτή φωτογραφιών Pocket Photo που κυκλοφόρησε πέρυσι ανακοίνωσε η LG, τεχνολογίας ZINK (δεν απαιτεί μελάνι) και μεγέθους που να χωρά στην τσέπη του χρήστη.

Και επίδομα αιθαλομίχλης θα δώσει η κυβέρνηση!!!

Την απόφαση της κυβέρνησης για να δοθεί επίδομα αιθαλομίχλης σε νοικοκυριά επιβεβαίωσαν σε ευρεία σύσκεψη οι ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ο Άδωνις φταίει! Δεν τον έκανε διοικητή νοσοκομείου και να το αποτέλεσμα! Στους ΑΝ.ΕΛ πρώην στέλεχος της ΝΔ

Ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγη ώρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με την οποία ανακοίνωσαν την προσχώρηση στο κόμμα τους πρώην στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση είναι η εξής:

Σόιμπλε: Οι Ευρωπαίοι δεν θα απογοητεύσουν την Ελλάδα

Οι Ευρωπαίοι "δεν θα απογοητεύσουν" την Ελλάδα και θα ανοίξουν την πόρτα σε νέα βοήθεια εάν συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις διαβεβαίωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

ΒΙΝΤΕΟ-"Δεν ήταν πλαστές οι πινακίδες" υποστήριξαν οι δικηγόροι του Λιάπη που τον χαρακτήρισαν και ανόητο

Την άποψη πως δεν ήταν πλαστές οι πινακίδες στο τζιπ του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, εξέφρασαν οι δικηγόροι του, διότι όπως τόνισαν αν ήταν πλαστές θα έπρεπε να είχαν και τη σφραγίδα του υπουργείου Οικονομικών.

Δύο καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκαν στο Χαλάνδρι

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε πως στο χτύπημα κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι, χρησιμοποιήθηκαν 2 όπλα τύπου καλάσνικοφ, που έβαλαν 30 φυσίγγια έκαστο.

Μόνο 76.000 ευρώ πρόστιμο στον Λιάπη-Απίστευτο νούμερο ο εισαγγελέας που διέγνωσε «ροπή στο έγκλημα»!!

Βρήκαν το πτώμα του ηλίθιου Λιάπη, δικαστές και εισαγγελείς και έκαναν του μάγγες! Όχι τόσο για τα 76.000 ευρώ πρόστιμο (που αμφιβάλλω αν έχουν επιβληθεί σε αντίστοιχες παρανομίες), όσο για τις απίστευτες παπαριές που είπε ο εισαγγελέας απέναντι στο νεκρό πολιτικά Λιάπη προκειμένου να κάνει τον καλό στο λαό... ο λαός θέλει τους δικαστές να βαράνε τους ισχυρούς και όχι τους ηλίθιους ξοφλημένους... το νούμερο που διέγνωσε ροπή του Λιάπη προς το έγκλημα, δεν θα τόλμαγε ούτε στα μάτια να κοιτάξει καναν Μπόμπολα ή Κόκκαλη... 

Ποινή φυλάκισης 4 ετών με αναστολή, εξαγοράσιμη προς 50 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη που συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες. Στον πρώην υπουργό, που δεν προσήλθε στη δίκη του, επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 3.000 ευρώ, καθώς το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Tι γράφει στο twitter ο Γερμανός πρέσβης για την ελληνική οικονομία μετά την επίθεση με 60 σφαίρες στην κατοικία του

Ενα μήνυμα στους δράστες της επίθεσης που δέχθηκε τα ξημερώματα η κατοικία του Γερμανού πρέσβη στέλνει ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού twitter της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαχρήστος για τις μίζες του Κάντα

Τον «ασκό του Αιόλου» φαίνεται πως άνοιξε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας, καθώς συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Wegmann Δημήτρης Παπαχρήστος, ενώ την ίδια στιγμή έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για δύο ακόμη άτομα.

Αύξηση αφορολόγητου στις 9.000, λιγότερο φόρο μέχρι 23.000... μόνο οι ελ. επαγγελματίες θα τον πιούνε (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Λιγότερο φόρο θα πληρώσουν το 2014 (για τα εισοδήματα του 2013) οι μισθωτοί και συνταξιούχοι με εισοδήματα έως 23.000 ευρώ, ενώ αυξημένος θα είναι ο φόρος για ελεύθερους επαγγελματίες και εισοδήματα από ενοίκια. Οι μισθωτοί με εισόδημα άνω των 23.000 ευρώ θα πληρώσουν υψηλότερο φόρο, ενώ εκείνοι που έχουν την ... ατυχία οι αποδοχές τους να ξεπερνούν τις 45.000 ευρώ θα καταβάλλουν μεγαλύτερο φόρο και από τους ελεύθερους επαγγελματίες και εισοδηματίες με το ίδιο εισόδημα.

Νέα υποψηφιότητα για ΥΠΟΙΚ!! Ρίζος Ρίζου συνδικαλΗστής ΣΥΡΙΖΑ με 30.000 εισόδημα είχε 4 ακίνητα και κομπόδεμα 750.000

Δεσμεύτηκαν τα 4 ακίνητα του λαμόγιου του ΣΥΡΙΖΑ!! Πριν ένα χρόνο έβγαλε το λεφτά στην Κύπρο!!

Νέα εκρηκτική τροπή παίρνει η υπόθεση του συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζου Ρίζου αφού φέρεται να έχει μεγάλα ποσά σε λογαριασμούς οffshore στην Κύπρο καθώς και πολυτελή ακίνητα ενώ δήλωνε ...ψίχουλα στην Εφορία.

Συλλήψεις τουλάχιστον 2 αναφερόμενων στην απολογία Καντά, ζητά ο ανακριτής διαφθοράς

Εντάλματα σύλληψης σε βάρος προσώπων που κατονόμασε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας, εξέδωσε ο ανακριτής Διαφθοράς Γαβριήλ Μάλλης.

ΒΙΝΤΕΟ-Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ-Η συνέντευξη των γιατρών

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική, έπειτα από ατύχημα που είχε, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Οι πιο κερδοφόρες ταινίες του 2013

Αυτές είναι οι ταινίες και οι εισπράξεις που έκαναν:

1. Iron Man 3 - $1,215,439,994

ΦΩΤΟ: Τι ψήνει το top 100 της παγκόσμια διανόησης Αλέξης Τσίπρας; Κοντοσούβλι φυσικά...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ

Ο θρύλος βέβαια λέει ότι "αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με πολιτικούς που τον επισκέφθηκαν"... δηλ. ρε ΠΑΣΟΚια που γίνατε τώρα ΣΥΡΙΖΑ (εσείς που γράφετε τέτοιες παπαριές), που τον επισκέφθηκαν οι "πολιτικοί"; Στην ταβέρνα ή πήγαν σπίτι του και του είπαν "Αλέξη ήρθαμε για επίσκεψη για να βγούμε μια φωτο μαζί"; Και ποιοι πολιτικοί τον επισκέφθηκαν; Τον επισκέφθηκαν βουλευτές του και αρνήθηκε να βγει μαζί τους μια φώτο επειδή ήταν ταγάρια και δεν φορούσαν Burberry; Ή τον επισκέφθηκαν βουλευτές άλλων κομμάτων και ήθελαν να βγούνε και φώτο μαζί του; Εκτός αν εννοείτε "πολιτικούς" του "βλαχοδήμαρχους" όπως τους αποκαλούν στον ΣΥΡΙΖΑ... ρε άι στα διάολα με τις επικοινωνιακές παπαριές του 1980...

Τα Τζουμέρκα και την ιδιαίτερη πατρίδα του το Αθαμάνιο της Άρτας, διάλεξε για άλλη μια χρονιά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων.

Ποιος είναι ο γιατρός Στέφανος Μιχαλάκος του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκει ο Τομπούλογλου στις μίζες

[Ο άνθρωπος βέβαια είναι άσχετος, αφού όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της διαφημιστικής που εκβίαζε ο Τομπούλογλου, αφενός δεν υπάρχει κανένα τηλεφώνημα που να τον εμπλέκει και αφετέρου ο πρόεδρος της διαφημιστικής συναντήθηκε μαζί του μετά από υπόδειξη του τμήματος εκβιαστών της Αστυνομίας και προσπάθησε να του κάνει νύξη για μίζα στην οποία δεν ανταποκρίθηκε καθόλου. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της διαφημιστικής στη συνάντηση με τον γιατρό ήταν καλωδιωμένος από την Αστυνομία. Δείτε εδώ το βίντεο]

Το γιατρό Στέφανο Μιχαλάκο που αυτή τη στιγμή είναι τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος του κόμματος, εμπλέκει στην υπόθεση με τις μίζες του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ο κατηγορούμενος για εκβιασμό και δωροδοκία Χάρης Τομπούλογλου.

Παγκόσμια αγωνία για τον Μίκαελ Σουμάχερ που υποβλήθηκε σε νέα νευροχειρουργική επέμβαση σήμερα

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη των γιατρών εδώ 

Σε νέα νευροχειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε  σήμερα το πρωί ο Μίκαελ Σουμάχερ, μετά την πρώτη κατεπείγουσα επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ ύστερα από τη μεταφορά του σε γαλλικό νοσοκομείο. Είχε προηγηθεί το τραγικό του ατύχημα κατά τη διάρκεια σκι εκτός πίστας στις Γαλλικές Αλπεις.

ΒΙΝΤΕΟ: Τηλεφώνημα Σαμαρά σε Μέρκελ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γερμανίδα καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ είχε νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Γερμανού πρέσβη, στο Χαλάνδρι.

Συμβουλές Παπαδημούλη προς τρομοκράτες: Όχι τον Γερμανό Πρέσβη γιατί κάνετε ζημιά... βαράτε καναν άλλο

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε (προσοχή! δεν καταδίκασε αλλά σχολίασε) την πρωινή τρομοκρατική επίθεση κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.... με τον γνωστό τρόπο του ΣΥΡΙΖΑ "ναι μεν αλλά":

Να πέσουμε απ' τα σύννεφα; Κύκλωμα μαιευτήρων που φοροέκλεβαν ανακάλυψε το ΣΔΟΕ

«Στο χέρι» έχει βάλει το ΣΔΟΕ δεκάδες μαιευτήρες οι οποίοι... ξεχνούσαν να κόβουν παραστατικά. Σε μια παράλληλη έρευνα σε Αττική, Πάτρα και Κρήτη οι ελεγκτές του Σώματος βρήκαν ίχνη «κυκλώματος» εκτεταμένης φοροδιαφυγής.

BINTEO-Τα γερμανικά μέσα για την επίθεση

Εκτενείς είναι οι αναφορές των γερμανικών μέσων ενημέρωσης για το χτύπημα στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι.

Τα γερμανικά μέσα θυμίζουν πως η κατοικία του Γερμανού πρέσβη είχε γίνει στόχος και το 1999.