29 Ιανουαρίου 2014

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Γεύμα Τσίπρα στο σπίτι του Ψυχάρη-Διαψεύδει η Κουμουνδούρου και τα παπαγαλάκια λες και υπήρχε περίπτωση να επιβεβαιώσουν...

Την πόρτα της οικίας του κ. Σταύρου Ψυχάρη διέβη σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Αλέξης Τσίπρας αποδεχόμενος την πρόσκληση σε γεύμα του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τη σύζυγό του Περιστέρα ενώ στο γεύμα παρακάθησε και ο...Διευθυντής Σύνταξης του Βήματος, ο πρώην (πλέον) ΠΑΣΟΚος κ. Αντώνης Καρακούσης. Ο τελευταίος όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές έχει τακτική επαφή με τον κ. Αλέξη Τσίπρα λειτουργώντας ως άτυπος σύμβουλός του και φέρεται να ήταν ο καθοριστικός παράγοντας συνάντησης των δύο ανδρών.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί συνάντηση Ψυχάρη-Τσίπρα σε «ουδέτερο» έδαφος και συγκεκριμένα στο σπίτι γνωστού τραπεζίτη που προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ όπου ήταν και οι δύο προσκεκλημένοι σε γεύμα που παρέθεσε ο Τραπεζίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση συμπίπτει σε μια περίοδο όπου βλέπουν το φως της δημοσιότητας σενάρια περί κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα δεν περνά απαρατήρητο και το άρθρο του κ. Σταύρου Ψυχάρη στο Κυριακάτικο Βήμα.

Στο άρθρο του μεταξύ άλλων ο κ. Ψυχάρης που διατηρεί στενή σχέση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά αναφέρει: 

«Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα οδηγούν σε «μονομαχία» Σαμαρά - Τσίπρα. Οι δύο νέοι, σχετικώς, πολιτικοί ηγέτες έχουν την υποχρέωση να απαλλάξουν τη δημόσια ζωή από μύθους πολιτικούς που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας
• να τελειώνουμε με τα παραμύθια του είδους «λεφτά υπάρχουν»
• να μην ξανακούσουμε κυνικούς διαλόγους που υπονομεύουν την πολιτική ζωή. 
Και η λύση είναι απλή. Οι φιλοδοξούντες να πάρουν την εξουσία να κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις. Πρόγραμμα και όχι υποσχέσεις. Οι επίδοξοι καταστροφείς του πολιτεύματος το αναξιόπιστον της υπαρχούσης τάξεως πραγμάτων εκμεταλλεύονται» .
πηγη

Διαψεύδει η Κουμουνδούρου

Την κατηγορηματική διάψευση της Κουμουνδούρου προκάλεσαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα να συναντάνται με τον Σταύρο Ψυχάρη -μετά συζύγων μάλιστα- στο σπίτι του εκδότη του Βήματος και των Νέων. Με αφορμή τις φήμες αυτές στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση που εντάσσεται όπως επισημαίνουν, στην προσπάθεια ορισμένων κύκλων να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν  «κλίμα» περί «Μεγάλου Συνασπισμού».

Μιλώντας στο topontiki.gr ανώτατη  πηγή του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «πρώτα διέρρευσε ότι δημοσιογράφος του ΔΟΛ (ο Παύλος Παπαδόπουλος) είναι πλέον λογογράφος του Τσίπρα και ύστερα προέκυψαν τα γκάλοπ με στημένο ερώτημα περί Μεγάλου Συνασπισμού και τώρα ήρθε το υποτιθέμενο "δείπνο" μεταξύ Τσίπρα και Ψυχάρη – μετά... συζύγων μάλιστα, για να εμφανιστεί πιο αληθοφανές».

«Τι να πούμε; Ότι δεν έχουν τον Θεό τους; Και λίγο ακούγεται...», παρατήρησε χαρακτηριστικά