10 Φεβρουαρίου 2014

Πώς οργάνωσαν οι αναρχοάπλυτοι την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο

Πλήρη εικόνα για τους συμμετέχοντες στην αιματηρή επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο, έχουν σχηματίσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πρληροφορίες της εφημερίδας «Βήμα της Κυριακής», οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εντοπίσει αντιεξουσιαστή που...
εμφανίζεται ότι έχει οργανωτικό ρόλο στην ένοπλη ενέργεια. Μάλιστα, φέρονται να έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους σε έναν κατηγορούμενο για ληστείες για τον οποίο υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι ένας από τους φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζουν αρκετά στοιχεία για όλους όσοι ενεπλάκησαν στην αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ΧΑ, όμως επιθυμούν να συλλέξουν περισσότερο υλικό προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση.

«Ο οργανωτής της επίθεσης στη Χρυσή Αυγή είχε δώσει εντολές στο δολοφόνο για κάθε κίνησή του. Τον κατηύθυνε βήμα βήμα σε όλες τις ενέργειές του. Αν προσέξει κανείς το βίντεο της επίθεσης, όπου ο δεύτερος δράστης δεν έριξε ούτε μία σφαίρα, προσδιορίζει κανείς του διακριτούς ρόλους των δύο ενόπλων» ανέφερε χαρακτηριστικά, στέλεχος των αρχών ασφαλείας, μιλώντας στην εφημερίδα «Το βήμα της Κυριακής».