01 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ: Η Κλέλια Ρένεση γυμνή στο μπάνιο... ε, είπε και κάτι για τις σχέσεις αλλά δεν έχει σημασία τι...

Για πολλούς είναι η Ελληνίδα Sofia Vergara. Για άλλους ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι. Η Κλέλια Ρένεση, ποζάρει πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο μπάνιο της για το andro.gr και μιλάει για τους άνδρες και την Μοντέρνα Οικογένεια.
«Η έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν είναι λάθος. Αντίθετα, μπορεί να είναι και γοητευτικό. Πρόβλημα στο φλερτ των ανδρών υπάρχει όταν δεν αναγνωρίζουν το ρόλο τους και δεν έχουν τη δύναμη να τον υποστηρίξουν. Όταν κάποιος σε πλησιάζει προσπαθώντας να μιμηθεί αυτό που φαντάζεται ότι θέλεις να δεις. Κάτι που είναι λάθος, γιατί κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί.

Πολλοί άνδρες φορούν ένα «κοστούμι» που δεν τους ταιριάζει, στο πλαίσιο ενός ρόλου που υποδύονται. Προσωπικά, ποτέ δεν με ενόχλησε το φλερτ από έναν άγνωστο, που θα σε πλησιάσει και θα σου πει «είσαι όμορφη, θα ήθελα να πούμε δύο κουβέντες». Το εκτιμώ πολύ περισσότερο από έναν άλλο που θα σε πλησιάσει με διάθεση να φανταστεί τι χρειάζεσαι, τι θα ήθελες, για να παίξει τον αντίστοιχο ρόλο. Το καλύτερο φλερτ είναι η αλήθεια. Να ξέρεις ποιος είσαι, τι θες, και τι κουβαλάς», είπε χαρακτηριστικά, όσον αφορά στα λάθη που κάνουν οι άνδρες.

Αυτή η Κλέλια Ρένεση, πάντως, είναι μελαχρινή: